سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
نامزد انتخابات یازدهم با اشاره به حضور هاشمی و مشایی در انتخابات گفت: با حضور این آقایان مصمم‌تر از گذشته در صحنه انتخابات حاضر خواهیم بود و در شرایط حساس فعلی احساس تکلیف بیشتری می‌کنیم.

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 11:33 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
رحیم مشایی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در صورت رد صلاحیت شدن چه می کنید؟ پاسخ عجیبی داد.

به گزارش گروه سیاسی« تیتریک »؛اسفندیار رحیم مشایی در پاسخ به سوالی در خصوص علت حمایت احمدی نژاد از وی خاطرنشان کرد: این سوال را باید از خود احمدی نژاد بپرسید.


وی همچنین به این سوال که در صورت رد صلاحیت شدن چه می کنید؟، پاسخ داد: اگر رد صلاحیت شوم گریه می کنم!

مشایی همچنین در رابطه با احتمال رد صلاحیتش افزود: اگر رد صلاحیت شوم صد در صد کنار می روم.

این کاندیدای ریاست جمهوری به سوالی در مورد پذیرش فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: حرف حضرت آقا را صد در صد قبول دارم.

مشایی به سوال خبرنگار 8دی مبنی بر اینکه  آیا درست است که در بدنه دولت انحراف ایجاد شده؟ از جواب صریح امتناع ورزید و ابراز نمود: خودتان می توانید تشخیص دهید.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مصاحبه دیگری گفته است: در بحث رد صلاحیت من، سوال‌های زیادی شده که من در پاسخ به همه می‌گویم که همه ما، اعم از از یک نفر که در انتخابات حضور پیدا می‌کند و رای خود را به صندوق می‌اندازد، تا هرکس که در جریان برگزاری انتخابات فعالیت دارد، تا مسئولان رده بالاتر در دولت و انتخابات، همه باید در چارچوب قانون عمل کنیم.

مشایی همچنین اظهار کرد: برخی پیش از این نگرانی داشتند و از شش ماه قبل و هنوز انتخابات شروع نشده، گروهی از رد صلاحیت حرف می‌زدند. گویا آن‌ها امیدی جز این ندارند.

منبع:سایت 8دی


[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 11:32 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
در حالی که تعداد زیادی از سیاسون وارد گود ریاست جمهوری شدند، اما در این بین شخصیت هایی هم حضور دارند که با وجود مطرح شدن اسامی شان، اما هرگز کاندیدای ریاست جمهوری نشدند.

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 11:31 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

گروه ترجمه- پایگاه اینترنتی تلگراف انگلستان 12 می 2013 (22 اردیبهشت) در مقاله‌ای به تحولات داخلی ایران و نامزدی علی‌اکبر هاشمی برای انتخابات ریاست‌جمهوری پرداخت و نوشت: انتخابات ریاست‌جمهوری ایران شنبه با حضور علی‌اکبر رفسنجانی، مخالف حاکمان کنونی کشور برای نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری، بعد تازه‌ای به خود گرفت. وی فردی ثروتمند و سیاستمداری چیره‌دست است. آقای رفسنجانی که هشت سال (1989 تا 1997) رئیس‌جمهور ایران بوده است، حال در سن هفتادوهشت سالگی به صحنه سیاسی ایران بازگشته است. سعید جلیلی، رئیس گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای و اسفندیار رحیم‌مشائی، مشاور بانفوذ احمدی‌نژاد، از جمله ثبت‌نام‌کنندگان برای انتخابات ریاست‌جمهوری ایران بودند. نامزدی غافلگیرانه آقای رفسنجانی می‌تواند تأثیرات بسیاری بر تحولات سیاسی و فضای انتخاباتی ایران داشته باشد. او که زمانی رکن حکومت اسلامی ایران بود، طی انتخابات ریاست‌جمهوری 2009 جنبش سبز را تأیید کرد.
در ادامه مقاله آمده است: آقای رفسنجانی سپس مورد حمله و انتقاد شدید رژیم ایران قرار گرفت. دخترش، فائزه سال گذشته به جرم تبلیغ علیه نظام حاکم، زندانی و پس از گذراندن شش ماه در زندان اوین آزاد شد. آقای رفسنجانی به‌دلیل مخالفت با احمدی‌نژاد و حمایت از جنبش سبز، حمایت برخی از اصلاح‌طلبان را کسب کرده است. با وجود این، بسیاری نحوه کسب ثروت وی را زیر سؤال برده‌اند. دیپلمات‌های غربی آقای رفسنجانی را فردی بسیار عمل‌گرا و نه صرفاً اصلاح‌طلب می‌دانند. با وجود این، تمام نامزدها باید به تأیید شورای نگهبان برسند.
اخبار و تحلیل‌ها: نویسنده یاداشت فوق با پرداختن به حضور آقای هاشمی در عرصه انتخابات، دو موضوع را به شکل برجسته دنبال کرده است؛ یکی، مخالف نظام نشان دادن وی و دیگری، علامت سؤال گذاشتن بر وجه معیشتی وی که به شخصیت او هم کشیده می‌شود با این حال از نحوه برخورد نویسنده با موضوع معلوم است که از حضور آقای هاشمی در عرصه انتخابات استقبال کرده و راضی است.


[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:5 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
حامی جدی هاشمی برای نامزدی در انتخابات می‌گوید سن وی برای ریاست جمهوری مناسب نیست و ضمناً او رأی منفی فراوانی دارد.

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:1 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
شبکه دولتی انگلیس به عوامل فتنه سال 88 پیشنهاد کرد برای پیداکردن جای پا درعرصه سیاسی و به دست آوردن فضای مساعد، به توافق با طیفی از اصولگرایان که به آنها نزدیک‌ترند بپردازند و مانع از قطبی‌شدن فضا که به ضررشان است بشوند.

گروه داخلی «تیترک» ؛ شبکه دولتی انگلیس به عوامل فتنه سال 88 پیشنهاد کرد برای پیداکردن جای پا درعرصه سیاسی و به دست آوردن فضای مساعد، به توافق با طیفی از اصولگرایان که به آنها نزدیک‌ترند بپردازند و مانع از قطبی‌شدن فضا که به ضررشان است بشوند.
این پیشنهاد که از موضع ضعف فتنه‌گران حکایت می‌کند در حالی از سوی بی‌بی‌سی مطرح شده که این شبکه در سال 88 با طرح مسائل دروغینی نظیر تقلب در انتخابات و دروغ‌سازی‌های بعدی، به شدت به دنبال قطبی‌کردن فضا علیه اصل حاکمیت بود.
مشابه پیشنهاد بی‌بی‌سی را اخیرا عباس عبدی عضو مستعفی مشارکت پیش کشید و تصریح کرد که نامزدی خاتمی و هاشمی نامطلوب‌ترین گزینه است و مطلوب‌ترین گزینه، توافق بر سر گزینه میانه(!) و کاهش تنش‌های موجود است.
این دو تحلیل در واقع روایت دیگری از اظهارات سال گذشته یکی از دست‌اندرکاران ناکام فتنه 88 است که خواستار تشکیل دولت وحدت ملی با حضور معتدل‌های دوطرف(!؟) شده بود.
وبسایت‌ بی‌بی‌سی در تحلیل خود می‌نویسد: افزایش تنش در عرصه سیاسی ایران که با تهدید به رد صلاحیت محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی بالا گرفته نگرانی‌هایی را نسبت به از دست رفتن فرصت انتخاباتی برای تغییر در روند سیاسی در ایران دامن زده است.
بی‌بی‌سی آنگاه از موضع دلسوزی برای ملت ایران و نگرانی برای فشار تحریم‌ها و تورم می‌نویسد: نگرانی از این است که مبادا از فرصتی که انتخابات برای کشور فراهم آورده استفاده مناسب صورت ‌نگیرد و بواسطه چنین غفلتی فشارهای بین‌المللی ادامه یابند، بحران اقتصادی تشدید شود و برنامه‌ریزی‌های غلط، شرایط را از این که هست دشوارتر کند این نگرانی‌ها در حالی دامن زده شده که طی ماه‌های اخیر خوشبینی‌هایی در عرصه سیاسی ایران مشاهده شده بود.
تحلیلگر بی‌بی‌سی با ابراز خرسندی از فعال شدن اصلاح طلبان به نزدیک شدن مواضع این طیف با چند نفر خاص از اصولگرایان و حلقه انحرافی می‌نویسد: طیف احمدی‌نژاد هم که آینده سیاسی خود را ‹در پرده ابهام می‌بیند، رویکردی اپوزیسیونی به خود گرفته و در پی ایجاد ائتلافی نانوشته با دیگر گروه‌هایی است که چنین تهدیدی را تجربه کرده و نسبت به این احساس و موضع مشترکی دارند.
بی‌بی‌سی وجه دیگری از خوش‌بینی خود را چنین توضیح می‌دهد: اصلاح‌طلبان هم پی برده‌اند که هرگونه جداماندن از صحنه قدرت و سیاست می‌تواند به حاشیه رانده شدن و افول سریع آنها را در پی داشته باشد. به نظر می‌رسد، بخش‌های مهمی از اصلاح‌طلبان عزم جزم کرده‌اند که با تمام توان به صحنه سیاسی بازگردند و از این پس هیچگاه حضور خود را در عرصه سیاسی به مخاطره نیندازند.
بی‌بی‌سی می‌افزاید: این طیف در محاسبه سود و زیان جنبش سبز ظاهرا به این نتیجه رسیده است که با توجه به ساختار قدرت، صف‌بندی‌های اجتماعی و فرهنگ سیاسی در ایران، حرکات اعتراضی رادیکال، ماجراجویی پرهزینه‌ای محسوب می‌شود که باید از آن پرهیز کرد.
شبکه دولتی انگلیس آنگاه خواستار توافق محوری میان همه طیف مذکور شده و می‌نویسد: زمینه مساعد برای تغییر جدی در روش اصلاح‌طلبان از گفتمان اختلاف‌محور به گفتمان توافق‌محور پدید آمده است. در گفتمان توافق محور، نیروهای سیاسی سود خود را در ایجاد توافق‌های گسترده نه تنها بین نیروهای هم‌جبهه، بلکه میان خود و رقبا می‌بینند. موفقیت در همین قابلیت یعنی متقاعد ساختن گروه‌های تحول‌طلب [اسم مستعار ساختار‌شکنان] و اقتدار‌گرا [برچسبی که ضدانقلاب به اصولگرایان می‌چسبانند] در نزدیک شدن به هم و توافق جمعی است.
شبکه دولتی انگلیس با اشاره به درگیری‌های گذشته 3 طیف مورد اشاره تأکید می‌کند: برای اصلاح‌طلبان همواره به درگیری و هماوردی بر سر قدرت اصالت داده شده است. زمان و تجربه اما به آنها کمک کرده تا از قطبی‌گرایی در رقابت سیاسی فاصله گیرند و بستر سیاسی را به تدریج به پهنه میانی جامعه منتقل کنند. قطبی‌گرایی و حاد کردن کشمکش‌ها اگرچه در دادن هویت به نیروهای «خودی» و ایجاد صف «ما» در برابر «آنها» بسیار مؤثر است، به همین میزان هم حس مبارزه‌جویی را در میان «غیرخودی»ها دامن می‌زند و مقاومت آنها را در برابر تحول‌‌طلبان می‌انگیزاند.
بی‌بی‌سی درپایان این تحلیل خاطرنشان می‌کند: اگر اصلاح‌طلبان به چنین برداشتی رسیده باشند، انتخابات را به رویدادی تعیین کننده که در آن بود و نبود و همه یا هیچ مطرح باشد تبدیل نخواهند کرد بلکه آن را مرحله‌ای خواهند دید که در آن چند هدف پیگیری شود از جمله؛ پیدا کردن جای پای محکم در عرصه سیاسی و به دست آوردن فضای مساعد برای تأثیرگذاری بر روندهای جاری و به خصوص از بین بردن فضای امنیتی.
بی‌بی‌سی این را هم تأکید کرده که: همه بار اهدافی که اصلاح‌طلبان به دنبال آن هستند به دوش اصلاح‌طلبان نیست و این اشتباهی است که کنشگران سیاسی از دیرباز مرتکب شده و برای خود نقش ویژه و مسئولیت کامل برعهده گرفتن تمام بار را قائل شده‌اند باید به رویکرد تحول تدریجی برگشت.
دعوت جریان‌های نفاق و شبکه‌هایی مانند بی‌بی‌سی به رفع تنش‌ها و رسیدن به توافق جمعی شگرد همیشگی جریان‌های معارض ستیزه‌جو علیه دین بوده، به این معنا که تا هرجا توانسته‌اند ستیزه‌جویی و ایجاد بحران و معارضه کردند اما به هنگام افتادن در تنگنا مدعی مسالمت و کنارگذاشتن کینه‌ها و توافق و تفاهم شده‌اند؛ دقیقا مانند کاری که جبهه نفاق اموی در آغاز و پایان جنگ صفین و در مقابل سپاه امیر‌مؤمنان(ع) انجام داد.
معاویه و عمروعاص تا هنگامی که توهم پیروزی داشتند دعوت امیرمؤمنان(ع) به درگیرنکردن امت مسلمان به جنگ و خونریزی را اجابت نمی‌کردند و آغازگر جنگ بودند اما پس از آن که رشادت‌های یاران مجاهد امام، عرصه را برآنها تنگ کرد دستور زدن قرآن بر سر نیزه و شعار صلح و حکمیت را دادند و از راه نیرنگ، شکست مطلق خود را تبدیل به پیروزی کردند.
منبع : فرهنگ نیوز

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:0 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی درباره حلقه انحرافی و ادعای دروغین ارتباط با امام زمان(عج) مطالب جالبی بیان کرد.

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:0 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
قدیری ابیانه نامه ای را با چند تصویر از مجسمه های عریان را که به دستور آقای مشایی معاون رئیس جمهور در سال 1386 در نمایشگاه آثار تاریخی ایران در مکزیک به نمایش درآمد به شورای نگهبان ارائه کرد.

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:0 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
بلافاصله پس از ورود اتومبیل حامل هاشمی رفسنجانی به وزارت کشور حدود 1000 نفر از هواداران وی به شادی پرداختند و شعار سر داداند.

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 6:59 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
دومین جشن دولتی‌ها چهارشنبه این هفته در استادیوم آزادی با حضور محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور برگزار می‌شود.
منبع: فارس

[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 6:59 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
          مطالب قدیمی‌تر >>

.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 17
بازدید دیروز: 61
کل بازدیدها: 1041438
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون