سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ

گروه ترجمه - پایگاه اینترنتی آسیاتایمز 15 فوریه 2013 (27 بهمن) به چشم‌انداز گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی پرداخت و نوشت: باوجود توافق ایران و گروه 1+5 برای از سرگیری گفت‌و‌گوها در قزاقستان، ناظران به نتیجه آن، خوش‌بین نیستند. سخنان اخیر رهبر ایران در مورد گفت‌و‌گوی مستقیم با آمریکا و رد این پیشنهاد سبب شد امید چندانی برای موفقیت گفت‌و‌گوهای هسته‌ای باقی نماند. پیش از آن، وزیر خارجه ایران از پیشنهاد گفت‌و‌گوی مستقیم با آمریکا استقبال کرده بود. رهبر ایران در سخنرانی خود برای افسران نیروی هوایی گفته بود «لحن تهدیدآمیزی که در مورد وجود تمام گزینه‌ها روی میز وجود دارد... چیزی را حل نمی‌کند.» در واقع، این موضع‌‌گیری آیت‌الله خامنه‌ای نشان می‌دهد که تحقق گفت‌و‌گوهای مستقیم میان ایران و آمریکا پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری در ماه ژوئن نامحتمل است.
   در ادامه مقاله آمده است: مطابق گفته مقامات آمریکایی، در صورتی که ایران گام‌های قطعی برای رفع نگرانی‌های غرب بردارد، تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران لغو خواهد شد، تأمین سوخت هسته‌ای برای رآکتور تحقیقاتی تهران تضمین خواهد شد، خدمات به ناوگان هوایی غیرنظامی ایران ارائه خواهد شد و سایر تحریم‌های هدفمند از جمله تحریم‌های بانکی لغو خواهد شد. در واقع، لغو تدریجی تحریم‌ها علیه ایران تنها پس از رفع کامل و قابل تأیید نگرانی‌های هسته‌ای صورت خواهد گرفت.
   در پایان مقاله آمده است: با وجود این، مقامات آمریکایی می‌گویند تا زمانی که چنین توافقی صورت بگیرد، آمریکا متعهد به افزایش فشار است... دولت آمریکا متعهد به راهبرد جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای از طریق ابزارهای نظامی در صورت لزوم است. در تحلیل نتایج نظرسنجی مؤسسه گالوپ در مورد نظرسنجی هسته‌ای از مردم ایران (تأکید 63 درصد از ایرانی‌ها بر تداوم برنامه هسته‌ای) آمده است: «این نتایج ممکن است نشان دهد که تحریم‌ها به‌تنهایی تأثیر مورد نظر برای ترغیب مردم و رهبران ایران به تغییر موضع در مورد برنامه هسته‌ای را در پی نخواهد داشت.» با وجود این، اعتبار این نظرسنجی توسط برخی از کارشناسان ایران زیر سؤال رفته و گفته‌اند ممکن است شرایط امنیتی حاکم از سوی رژیم، بر آزادی بیان شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی تأثیر منفی گذاشته و آن‌ها نتوانسته‌اند مطابق میل خود اظهار نظر کنند. در پرتو تحولات اخیر (از جمله رد پیشنهاد گفت‌و‌گوی مستقیم با ایران توسط رهبر ایران و نیز نصب سانتریفیوژهای جدید در نطنز) جنگ‌طلبان بر تشدید تحریم‌ها و حرکت به سوی توسل به زور تأکید می‌کنند. در واقع، احتمالاً در نشست سالانه آیپک (لابی قدرتمند اسرائیل در آمریکا) که ماه آینده برگزار می‌شود نیز بر تشدید تحریم‌ها و جنگ تأکید خواهد شد. با وجود این، این باور فزاینده در میان نخبگان سیاست خارجی آمریکا وجود دارد که تحریم‌های فزاینده و تهدید به جنگ، احتمالاً کارساز نخواهد بود و آمریکا برای رسیدن به توافق باید در کاهش تحریم‌ها گام بلندتری بردارد. بروس ریدل، تحلیل‌گر ارشد سابق سازمان سیا، می‌گوید: «در نهایت، از نظر عملی، جنگ بسیار پرهزینه، غیرقابل پیش‌بینی و خطرناک است.»
   اخبار و تحلیل‌ها: پاسخ منفی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) به پیشنهاد آمریکایی‌ها برای مذاکره و راهپیمایی عظیم و باشکوه مردم ایران در 22 بهمن، طرح‌های کلان استکبار علیه ایران و نیز برنامه‌ای را که برای گفت‌وگوی آتی 1+5 با ایران طراحی کردند، با چالش جدی مواجه کرد. به هم ریخته شدن نظام طراحی‌شده آن‌ها برای مقابله با ایران در مرحله جدید، آنچنان غیرمنتظره بود که به زیر سؤال بردن نظرسنجی معتبر مؤسسه گالوپ روی آورده‌اند. استکبار پذیرفته که در رویارویی مستقیم با ایران، دچار ضعف‌های اساسی است.
   


[ شنبه 91/11/28 ] [ 7:50 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 115
بازدید دیروز: 109
کل بازدیدها: 1043135
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون