یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
نماینده مردم البرز و آسارا در مجلس شورای اسلامی گفت : هاشمی رفسنجانی مورد تأیید رهبری است و به هرشکل برای اداره کشور نظریاتی دارد و هاشمی وارد انتخابات نخواهد شد

[ یکشنبه 92/2/15 ] [ 7:29 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
خبرنگار شبکه العالم از تجاوز مکرر جنگنده های رژیم صهیونیسی به حریم هوایی مناطقی از جنوب لبنان خبر داد.
منبع: العالم

[ یکشنبه 92/2/15 ] [ 7:28 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
وهابی سلفی سعودی در صفحه توییتر خود تهدید کرد که روزی مزار همسر دختر رسول اکرم (ص) نبش قبر کنند و امام زمان را از سرداب بیرون کشیده و ایشان را به قتل برسانند.

[ یکشنبه 92/2/15 ] [ 7:28 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
مشاور عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران گفت: در هر دو عرصه باید با حرکت حماسی ،توطئه های دشمن را خنثی نموده و در واقع امروزه برای خلق حماسه ،حماسه سیاسی مقدمه ای برای خلق حماسه اقتصادی است.

سردار جوانی در گفتگوی اختصاصی با تیتریک اظهار داشت: مشارکت بالای مردم در انتخابات به دشمن این پیام را می دهد که پیرو نظام هستند و توطئه دشمنان را خنثی می کنند.

 

مشاور عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران افزود : در سال جاری مقام معظم رهبری با شعار "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" رویکردهای ملت را در این شعارها مشخص نمودند.

وی با اشاره به اینکه این دو شعار چه ارتباطی باهم دارد اظهار داشت: در حال حاضر شرایط خاصی بر کشور حاکم است؛ دشمنان فشار اقتصادی را تشدید می کنند و به دنبال این هستند که ملت ایران را به ستوه آورده تا در عرصه سیاسی بهره لازم را ببرند.

سردار جوانی تاکید کرد: در هر دو عرصه باید با حرکت حماسی، توطئه های دشمن را خنثی کرد و در واقع امروزه برای خلق حماسه ،حماسه سیاسی مقدمه ای برای خلق حماسه اقتصادی است.

وی تصریح کرد: اگر  این حماسه خلق شود ضمن اینکه دشمنان را ناامید می کند، توطئه های آنها را نیز خنثی کرده و"حماسه سیاسی و اقتصادی" ملت ایران در سال 92 ضربه محکمی به دشمن می‌زند و نیرنگ آمریکا در راهبرد سیاست "فشار و مذاکره" را ناکام خواهد گذاشت.

مشاور عقیدتی سیاسی سپاه با اشاره به اینکه این خلق حماسه می تواند منجر به قدرت رسیدن دولتی مقتدر در جمهوری اسلامی گردد گفت: دولتی تشکیل می شود که با یک برنامه ریزی خاص و ویژه کشور را به سمت جلو پیش می برد.

سردار جوانی در مورد این سوال که تحلیل شما در مورد وعده های کاندیداهای ریاست جمهوری به مردم چیست؟ گفت: مردم باید در مورد شعار کاندیداهای ریاست جمهوری توجه داشته باشند و کسانی که برای جلب آرای مردم وعده هایی مثل افزایش مبلغ یارانه و یا بهبود وضعیت اقتصادی و ... را سر میدهند، هوشیار باشند.

وی تاکید کرد: اساسا یک فرد بر فرض اینکه رییس جمهور هم بشود به تنهایی تعیین کننده نیست و لذا نباید وعده هایی به مردم بدهند که به تنهایی قادر به انجام آن نیست.

سردار جوانی ادامه داد: بحث هدفمند کردن یارانه ها قانون است و هر کاندیدایی ،با هر گرایش که وارد عرصه انتخابات شود، ملزم به اجرای این قانون است. در مورد اینکه میزان یارانه چقدر باشد دست یک فرد نیست بلکه دولت و مجلس باید بر اساس مصوبه، این قانون را اجرایی کنند.

مشاور عقیدتی سیاسی سپاه در مورد رییس جمهور نیز گفت: احمدی نژاد محصول اصولگرایان بود و متاسفانه جریان انحرافی با رخنه در بدنه دولت توانست او را باخود همراه کند.

 سردار جوانی در این مورد این سوال که آیا هاشمی وارد انتخابات ریاست جمهوری می شود یا نه گفت :شواهد زیادی وجود دارد که هاشمی به صحنه انتخابات وارد نمی شود ولی خیلی ها در تلاش هستند که وی را به صحنه بیاورد.


[ شنبه 92/2/14 ] [ 8:5 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

*آمریکایی‌ها از راه‌های مرتبط با نهضت آزادی، پیامی را به‌چند شخصیت سیاسی خاص در ایران رسانده‌‌اند که در آن، ویژگی‌های نامزد مدنظر آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم ذکر شده است. پیام آمریکایی‌ها جزئیات مهمی دارد که در قسمتی از آن، آمریکایی‌ها خطاب به اصلاح‌طلبان گفته‌اند؛ باید یک نامزد حداکثری و اجماعی را به صحنه آورند و از اصلاح‌طلبان خواسته‌اند سراغ گزینه‌ای بروند که امکان رد صلاحیتش وجود نداشته باشد.
*  این گفته قابل‌تأمل آقای هاشمی که«ما با اسرائیل سر جنگ نداریم...» واکنش‌های بسیاری را در بین سیاسیون و مردم، برانگیخته است. منتقدان به هاشمی می‌گویند: همان امامی که شما زیاد از او یاد می‌کنید و خاطره و گاهی خواب(!) از ایشان نقل می‌کنید، از اولین کارهایش پس از انقلاب، صدور فرمان بستن سفارت رژیم صهیونیستی بود و هم ایشان فرموده‌اند: «اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود.» و یا «بر هر مسلمانی لازم است که خود را علیه اسرائیل مجهز کند.» و... جالب‌تر اینکه این صهیونیست‌ها هستند که هر روز ما را به جنگ تهدید می‌کنند. برخی‌ این سخنان هاشمی را سخنان انتخاباتی می‌دانند!
  *آقای هاشمی رفسنجانی به‌تازگی در دیدار اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفته است: اهل ناز کردن نیستم، اگر احساس کنم می‌توانم کشور را نجات دهم، می‌آیم. هر کسی آبرویی دارد و توانی، باید بیاید، خاتمی و هاشمی هم ندارد! وی افزود: من هیچ‌وقت قاطع نگفتم نمی‌آیم، چرا که نمی‌دانم در آن صورت جواب خدا، امام و مردم را چه می‌توانم بدهم؟ تا ببینیم تقدیر چه خواهد شد!
  *گفته می‌شود بسته‌های غذایی که از جانب رهبر حلقه انحرافی برای هنرمندان به در منازلشان ارسال شده بود، با واکنش منفی بیشتر آن‌ها مواجه شد و اکثر هنرمندان از پذیرش این بسته‌ها خودداری کردند.
 * «محمد خاتمی» به‌تازگی گفته‌است در این دوره، چنانچه هاشمی بیاید، از او با اسم حمایت می‌کنم؛ در غیر این صورت، از نامزد اصلاح‌طلبان با نام حمایت نمی‌کنم و تنها به این اکتفا خواهم کرد که من از نامزد اجماعی اصلاح‌طلبان حمایت می‌کنم. خاتمی تاکنون سه شکست انتخاباتی را در حمایت از معین و هاشمی رفسنجانی در سال 84 و موسوی در انتخابات 88 یدک می‌کشد. به‌تازگی اعضای حزب منحله مشارکت با جمعی از اعضای مجمع روحانیون دیداری داشتند و در این دیدار به‌صراحت اعلام کردند که با نامزدی هاشمی رفسنجانی مخالفند، چرا که وی نه رأی دارد و نه نماد اصلاح‌طلبی است.
 * بیشتر رسانه‌های آمریکا از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به داخل خاک سوریه خبر دادند. این رسانه‌ها به نقل از دو مقام آمریکایی که نام آن‌ها فاش نشده است، نوشتند که این حملات در روزهای پنجشنبه و جمعه انجام گرفته است.
 * همزمان با اعلام تعطیلی حوزه‌های علمیه جهان شیعه در اعتراض به هتک حرمت مزار «حجر بن عدی»، یکی از عناصر وهابی گروهک تروریستی موسوم به «ارتش آزاد سوریه» با انتشار تصاویر جدیدی از اقدام وقیحانه نبش قبر صحابی جلیل‌القدر پیامبر(ص) تهدید کرد که به‌زودی مشابه همین کار را با مزار حضرت زینب(ع) و حضرت رقیه(ع) نیز انجام خواهند داد.


[ شنبه 92/2/14 ] [ 3:53 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

مرکز تحقیقات کنگره آمریکا در یک ارزیابی راهبردی، امید بستن به این موضوع را که فشار اقتصادی منجر به شورش در ایران شود، را بیهوده خواند. «کنت کاتزمن» در تحلیلی‌ در این باره نوشت: «آمریکا امیدوار است این تحریم‌ها شکافی را در سطح بالای حاکمیت ایران ایجاد کرده باشد.» در این تحلیل آمده است: «ایالات متحده امیدوار است که تحریم‌های بین‌المللی باعث شکاف میان رهبری ایران شود. اگرچه شکافی از ابتدای سال 2011 پدیدار شد؛ اما این موضوع نه به علت تحریم‌های بین‌المللی، بلکه به علت سمت و سوی آینده انقلاب اسلامی بوده است. این موضوع (شکاف) تا انتخابات ریاست‌جمهوری در تاریخ 14 ژوئن 2013 رو به افزایش است.» اشاره کاتزمن - که متخصص امور تحریم ایران است- به اظهارات برخی مسئولان، از ابتدای سال 2011 به این سو است که مکرراً مشکلات اقتصادی را محصول تحریم‌ها خوانده و خواستار مذاکره با آمریکا شده‌اند، در حالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی این امر را به‌طور کامل رد کرده است. در عین حال، کاتزمن تأکید کرده است که آمریکا می‌داند تحریم‌های اقتصادی نخواهد توانست شورش‌های مطلوب این کشور را در ایران به‌وجود بیاورد. وی می‌نویسد: «مردم ایران چه مخالف و چه موافق دولت باشند، شرایط سخت دوران جنگ در سال‌های 1980 تا 1988 را گذرانده‌اند.»
اخبار و تحلیل‌ها: خبر فوق، دو نکته مهم در بردارد: 1- اثر تحریم‌های دشمن بر رفتار اجتماعی مردم ایران؛ 2- اختلاف در بین مسئولان. با اینکه تلاش دشمن بر روی تحریم‌ها متمرکز شده تا به اعتراض عمومی منجر شود، احساس کرده این خواسته در عرصه دیگر (اختلاف و تسویه‌حساب شخصی برخی افراد با یکدیگر) در حال انجام است. حال جا دارد این پرسش طرح شود که این استقبال و اشتیاق دشمن برای هوشیار ساختن این افراد کفایت نمی‌کند، آن‌ها از بابت داوری مردم درباره این رفتار نگران‌ نیستند


[ شنبه 92/2/14 ] [ 3:53 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

گروه ترجمه- پایگاه اینترنتی آسیاتایمز 4 می 2013 (14 اردیبهشت) در مقاله‌ای به راهبردهای جمهوری آذربایجان در قبال ایران و رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت: آذربایجان اواخر آوریل از خط قرمز خود در روابط با ایران گذشت و «المار محمدیارف» وزیر خارجه خود را به اسرائیل (دشمن مهم ایران) فرستاد. دلایل مربوط به زمان این اقدام مشخص نیست؛ اما تاکنون به نظر می‌رسد ایران به‌دنبال پاسخ به این حرکت جمهوری آذربایجان است. اگرچه اسرائیل و آذربایجان (که مانند ایران بیشتر جمعیتش شیعه است) سال‌ها روابط دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی محکمی را  حفظ کرده‌اند؛ اما سفر محمد یارف به اسرائیل، نخستین سفر یک مقام بلندپایه دولت آذربایجان به اسرائیل به شمار می‌رود. وزیر خارجه آذربایجان با نیم‌نگاهی به ایران، از رسمی دانستن این سفر امتناع کرد. در مقابل، این سفر را مأموریت در چارچوب جایگاه آذربایجان به‌عنوان عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد توصیف کرد.
در ادامه مقاله آمده است: به هر حال، این سفر تمام نشانه‌های یک سفر رسمی را دارا بود. هیچ سندی به امضا نرسید، اما محمد یارف با شیمون پرز، رئیس‌جمهور اسرائیل و نیز نخست‌وزیر و وزیر دفاع اسرائیل و سایر مقامات ارشد این کشور دیدار کرد. این اظهارنظر که باکو بازگشایی سفارت‌خانه در اسرائیل را مد نظر قرار خواهد داد، نتیجه این دیدار بود. وزیر خارجه آذربایجان گفت: «موضوع بازگشایی سفارت‌خانه به زمان بستگی دارد.» 29 آوریل «رامیز مهدیف» رئیس شورای امنیت ملی آذربایجان که شخصی با نفوذ در دولت الهام علی‌اف به‌شمار می‌رود، برای دیدار با محمود احمدی‌نژاد و سایر مقامات ارشد ایران به این کشور سفر کرد. اگرچه دولت آذربایجان دستورکار این سفر را به طور مشخص بیان نکردند؛ اما بسیاری در آذربایجان معتقدند که این سفر به منظور آرام‌سازی خشم ایران صورت گرفته است. زردشت علی‌زاده، کارشناس خاورمیانه مستقر در باکو می‌گوید: «مهدیف به منظور اطمینان‌دهی به ایران سفر کرد که باکو قصد میزبانی از پایگاه‌های نظامی آذربایجان یا امکان‌دهی به حملات اسرائیل از خاک آذربایجان علیه ایران را ندارد.» روابط ایران و آذربایجان امیدبخش و مطلوب نبوده است؛ اما دولت باکو تاکنون مراقب بوده است که صبر همسایه جنوبی خود را به پایان نرساند.
در پایان مقاله آمده است: حداقل از زمان دولت حیدر علی‌اف، رئیس‌جمهور فقید آذربایجان (1993-2003) دشمنی ایران با اسرائیل سبب شده سفر مقامات آذربایجانی به اسرائیل، به یک تابوی غیررسمی بدل شود. «وفا گلادزه»، مشاور سابق سیاست خارجی ریاست‌جمهوری، مطابق این پیشینه سیاسی می‌‌گوید: دیدار وزیر خارجه آذربایجان از اسرائیل، حرکتی انقلابی بود. دلیل اینکه چرا باکو می‌خواهد در این مقطع زمانی چنین گام انقلابی را بردارد، همچنان نامشخص است. برخی معتقدند که درخواست ایران الحاق آذربایجان که زمانی بخشی از خاک ایران بود، باعث خشم آذربایجان شده است. آقای علی‌زاده معتقد است این سفر مدت زیادی بود که در دستور کار قرار داشت... روابط در حوزه‌های اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک بسیار گسترده بوده و چنان به سطح بسیار بالایی رسید که زمان را برای چنین اقداماتی مهیا کرد.» آذربایجان بیش از 40 درصد نیازهای نفتی اسرائیل یا به‌عبارتی 7/21 میلیون بشکه را تأمین می‌کند. روابط تجاری بین دو کشور چهار میلیارد دلار است.
اخبار و تحلیل‌ها: ادعای اینکه ایران خواستار الحاق آذربایجان به ایران است، کذب محض است و ایران هیچ‌گاه چنین ادعایی نداشته است. روابط نزدیک آذربایجان با رژیم صهیونیستی که دشمن اصلی مسلمانان است، به سبب لائیک بودن حکومت آذربایجان است که همین موضوع باعث فقدان پایگاه اجتماعی برای دولتمردان آن و پناه بردن به رژیم صهیونیستی شده است. آذربایجان بدون در نظر گرفتن حساسیت‌های ایران و حتی مسلمانان نمی‌بایست به چنین اقدامی مبادرت کند و باید هشدار جدی دریافت کند.
 


[ شنبه 92/2/14 ] [ 3:52 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

خبر نبش قبر صحابی بزرگ و جلیل‌القدر پیامبر اعظم(ص) و امیرالمومنین(ع)، «حجربن عدی‌الکندی» بسیار تکان‌دهنده بود. چندی پس از انتشار خبر این عمل بسیار شنیع و غیر انسانی که در هیچ دین و آیینی مجاز شمرده نمی‌شود، گروه تروریستی «النصره» وابسته به سازمان القاعده با صدور بیانیه‌ای در فیس‌بوک، مسئولیت حمله به آرامگاه این صحابی شهید را به عهده گرفت. از نکات قابل‌توجه در این اقدام غیرانسانی، ربودن جسد مطهر و آغشته به خون «حجربن عدی» است، بدون آنکه به سالم بودن آن توجه کنند. سالم و تازه بودن پیکر این صحابی بزرگ برای پندآموزی و اثبات درستی راه و مرام وی و همه کسانی که در مسیر او بودند و هستند و نیز اثبات باطل بودن آنچه که دشمنان و قاتلان وی کردند و نیز باطل بودن راه پیروان آن‌ها کفایت می‌کند. تعجب‌آور این است که چرا تروریست‌های نبش‌کننده قبر «حجر بن عدی» و حامیانشان با مشاهده این معجزه که برحقانیت راه و اعتقاد وی دلالت می‌کند، به خود نیامده‌اند و عبرت‌ نگرفته‌اند؟ می‌توان امیدوار بود که اگر قساوت و کوردلی آن‌ها، راه فهم، درک و نجاتشان را بست، افراد بی‌غرض که تعدادشان نیز بسیار است، به‌راحتی از کنار این موضوع نمی‌گذرند و چنانچه این قضیه به‌درستی منعکس و تبیین شود، تحولات سوریه با تأثیر از آن به شکلی دیگر دگرگون می‌شود، همان‌گونه که مردم مغرب نه متأثر از این خبر، بلکه به سبب درک حقایق درگیری‌های سوریه از راه‌های دیگر، به نفع حکومت و مردم سوریه راهپیمایی کردند و مصر نیز کاردارش را به سوریه بازگرداند. با افزایش آگاهی مردم مسلمان کشورهای منطقه از ماهیت و جنایات گروه‌های تروریستی در سوریه و آشکار شدن واقعیات میدانی درگیری‌ها و تعارض آن با ادعاهای دستگاه‌های تبلیغاتی غربی و عربی، قضاوت مردم منطقه نیز درباره آنچه که در سوریه می‌گذرد، تغییر خواهد کرد به شرط آنکه حکومت سوریه و حامیان آن بتوانند از فرصت‌ها درست و بهنگام استفاده کنند.


[ شنبه 92/2/14 ] [ 3:52 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

گاهی به سوابق تحصیلی کاندیداهای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بستری فراهم می کند تا از این منظر راه برای انتخاب یازدهمین مرد پاستور نشین اندکی آسان تر شود.

منبع: مهر

[ جمعه 92/2/13 ] [ 11:6 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فتنه و انحراف دو روی یک سکه‌اند، گفت: ممکن است این دو جریان با یکدیگر پیوند بخورد که در آن صورت معنای آن فتنه بزرگتر در آینده است.
منبع: فارس

[ جمعه 92/2/13 ] [ 11:6 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 140
بازدید دیروز: 197
کل بازدیدها: 1063133
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون