یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
شاید این تبلیغات برای این است که اعلام کنند ایران با داشتن تلفن همراه تازه شبه قرون وسطی اروپایی شده است؟!

[ سه شنبه 91/12/8 ] [ 4:3 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
با اندک جستجویی در محیط سایبر به این نتیجه می توان رسید که دو نفر اصلی این انجمن، نوشابه امیری و هوشنگ اسدی هستند. این زن و شوهر اگر چه به لحاظ فکری و عقیدتی دارای اختلافات عمیقی با هم هستند، اما هر دو برای براندازی جمهوری اسلامی با هم فعالیت می کنند. این دو نفر کسانی هستند که پایه های اولیه سایت ضدانقلابی "روزآنلاین" را نیز با بودجه مصوب دولت هلند پایه ریزی کردند...

[ سه شنبه 91/12/8 ] [ 3:59 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
دور اول مذاکرات ایران و گروه 1+5 دقایقی پیش در آلماتی پایان یافت.
منبع: فارس

[ سه شنبه 91/12/8 ] [ 3:58 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

به‌تازگی یکی از نهادهای امنیتی با حکم دستگاه قضایی، یکی از مدیران ارشد تجارت محصولات پتروشیمی را به اتهام سوءاستفاده گسترده مالی بازداشت کرده است. مدیر یادشده که پیش از این، سال‌‌ها یکی از مدیریت‌های حساس شرکت بازرگانی پتروشیمی PCC را قبل و بعد از خصوصی‌سازی این شرکت بر عهده داشته، به سلطان بازار تجارت محصولات پتروشیمی در داخل و خارج از ایران معروف است و شبکه گسترده‌ای از شرکای راهبردی را به‌منظور سوءاستفاده اقتصادی در داخل ایران و خارج از کشور در حوزه تجارت محصولات پتروشیمی و به‌خصوص صادرات این محصولات برای خود ایجاد کرده است.
   منابع مطلع معتقدند بخش عمده‌ای از بازار پتروشیمی در دهه اخیر در قبضه وی بوده است و اگر کسی برخلاف نظر و رأی وی در این بازار عمل می‌کرد، به طرق گوناگون از دور رقابت بازار این محصولات حذف می‌شد. بر اساس این گزارش، گردش مالی بازار تجارت محصولات پتروشیمی ایرانی به چند ده هزار میلیارد تومان بالغ می‌شود و گفته می‌شود ابعاد سوءاستفاده فرد یاد شده در این بازار بزرگ، بسیار گسترده است و به نظر می‌رسد ابعاد این پرونده از پرونده فساد سه هزار میلیارد تومانی گروه آریا بسیار وسیع‌تر باشد.


[ دوشنبه 91/12/7 ] [ 3:8 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

  «مایک گراول» سناتور سابق از ایالت آلاسکای آمریکا، در مصاحبه با نشریه فارین‌پالیسی گفت: «باید به شما بگویم تردیدی نیست که تحریم‌ها باعث رنج و زحمت هستند؛ اما در طولانی‌مدت، بهترین اتفاقی است که تاکنون برای ایران رخ داده است.» گراول که به‌تازگی به کشورمان سفر کرده بود، خاطرنشان کرد تحریم‌ها ایرانیان را «به‌طور کامل مستقل کرده و آن‌ها را وادار کرده که برای تولید ماشین و دستگاه‌های مورد نیاز، فعالیت‌های اقتصادی خود را داخلی کنند.» وی افزود: «ما حدود 10 مایل در قلب ایران با ماشین رانندگی کردیم و شاهد ساخت یک بزرگراه دو طبقه بودیم. باید به شما بگویم که این یک امر شگفت‌انگیز بود. شهر مانند یک شهر عادی پررونق بود. در آن پیشرفت و رونق به چشم می‌خورد. این امر را می‌شد از راه‌بندان‌ها حدس زد. معماری شهر به‌شدت چشمگیر است و بنابراین باید گفت آنچه برای این کشور رخ داده، استقلال آن را در پی داشته است.»


[ دوشنبه 91/12/7 ] [ 3:8 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

سعید جلیلی، مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران، برای شرکت در دور جدید گفت‌وگوهای هسته‌ای با گروه 1+5 وارد آلماتی قزاقستان شد. دو طرف این گفت‌وگو که قرار است فردا آغاز شود، در اقدامی پیش‌دستانه برای دادن پیام به دیگری و تأثیرگذاری پیشین بر روند مذاکرات، اظهاراتی داشته‌اند. محور این اظهارات با لحاظ کردن آخرین وضعیت دو طرف در بحث هسته‌ای است که موجب به بن‌بست رسیدن مذاکرات شده است. مطالب غیرقانونی و استکباری 1+5 و مقاومت ایران و تن ندادن به درخواست‌های استکباری آن‌ها، گفت‌وگو را در حالت رکود نگه داشته است. از این‌رو، آن‌ها برای برانگیختن اشتیاق ایران، در آستانه گفت‌وگوها از پیشنهاد جدید به ایران و به‌گمان خودشان، «مهم» سخن گفته‌اند. با آشکار شدن محتوای این پیشنهاد مهم(!) که از زبان برخی دیپلمات‌های غربی نقل شده، آن‌ها قصد دارند در ازای رسیدن به برخی از مطالباتشان، بخشی از تحریم‌ها درباره طلا و فلزات گرانبها را کاهش دهند. به‌نظر می‌رسد اگر این نقل قول درست هم نباشد، پیشنهادی که آن‌ها به ایران می‌دهند، نمی‌تواند نظر ایران را تأمین کند؛ زیرا آن‌ها در تکاپوی تبلیغاتی‌شان وانمود می‌کنند که ایران در موضع ضعیف قرار دارد و با افزایش فشار می‌توان بدون دادن امتیاز، از آن امتیاز گرفت. جلیلی نیز در پاسخ غیرمستقیم به این دیدگاه گفت: «اگر گروه 1+5 می‌خواهند وارد گفت‌وگوهای سازنده با تهران شوند، باید پیشنهاد معتبر ارائه کنند و اشتباهات محاسباتی گذشته را کنار گذاشته و اشتباه محاسباتی دیگری را مرتکب نشوند و وارد مسیری شوند که بتوانند اعتماد ملت ایران را جلب کنند.»
ظواهر امر، حاکی است که طرف غربی قصد ندارد گفت‌وگو را در مسیر منتهی به استیفای حقوق ملت ایران دنبال کند، بلکه به نسبت اشتباه محاسباتی، در پی آن است تا گفت‌وگو را برای گفت‌وگو دنبال کند به امید اینکه فشار، کارگر افتد و ایران به زانو درآید. در چنین وضعیتی بجاست ایران نیز در مواجهه با آن‌ها، سیاست گفت‌وگو برای گفت‌وگو را پیش بگیرد و در عرصه داخلی و فعالیت هسته‌ای، به سیاست پیشرفت هسته‌ای تا مرز رسیدن به تمامی حقوق مسلم خود، پایبند باشد و آن را ادامه دهد. طرف غربی با هیاهوهای زیادی که در چند سال اخیر به راه انداخته، نشان داده که ارزش فعالیت‌های هسته‌ای ایران بسیار زیاد است، پس برای توافق باید مابه‌ازایی درخور آن پرداخت کند. این، معنای پیشنهاد معتبر است.


[ دوشنبه 91/12/7 ] [ 3:6 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
طرف غربی به آمادگی لازم برای گفت وگوهای جدی و دادن امتیاز ارزشمند به ایران نرسیده و یا دست کم تظاهر به این مسئله می کند،آنها قصد دارند بحث اصلی را به پس از انتخابات ایران موکول کنند تا هم وضعیت کشور را در انتخابات بسنجند و هم پیش از مذاکرات جدی دولت آینده را ارزیابی کنند و ....
 

اختصاصی بصیرت:پس از چند ماه کش و قوس طولانی میان ایران و گروه 1+5 درباره ادامه مذاکرات هسته ای، چندی پیش درباره زمان و مکان دور بعدی گفت وگوها توافق شد. بر اساس این توافق قرار است هشت اسفند(سه شنبه) گفت وگوها در آلماتی قزاقستان انجام شود. طرف مقابل برای تقویت موضعش در گفت وگوها در ایران از چندی پیش بر شدت تحریم ها افزود و به موازات آن بخش قابل توجهی از رسانه هایش را نیز برای تهاجم تبلیغاتی و یورش بر افکار عمومی و ساخته و پرداخته کردن آن علیه ایران، به خط کرد، اما با این حال به این تکاپوی گسترده بسنده نکرد و منتظر ماند تا آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز گزارشش را درباره ایران که به نظر می رسد شاخص هایش از قبل مشخص شده بود، منتشر کند تا دست گروه 1+5 در مذاکرات پرتر باشد. این گزارش چند روز پیش منتشر شد و طبق برنامه موج رسانه ای را علیه ایران به راه انداخت.

خلاصه گزارش آژانس در چهار نکته برداشتی این است: 1- همکاری نکردن ایران با آژانس اجازه نمی دهد که آژانس درباره مسائل مورد نظر به پاسخ روشن و قطعی برسد. 2- فعالیت های ایران گرایش به سمت ساخت سلاح هسته ای نداشته است. 3- تمام فعالیت های هسته ای ایران زیر نظر آژانس انجام می شود. 4- ایران در یکی از واحدهای مجتمع هسته ای نطنز سانتریفیوژهای IR-M2 نصب کرده که به گفته کارشناسان، سه چهار برابر کارآمدتر از سانتریفیوژهای موجود هستند.

واکنش برخی از مقامات و رسانه های غربی به این گزارش کاملاً منفی و تبلیغاتی بود. برای نمونه «جی کارنی» سخنگوی کاخ سفید اینگونه واکنش نشان داد: در صورتی که ایران نتواند نگرانی های جامعه بین المللی درباره برنامه هسته ای اش را از میان ببرد با انزوا و فشار بیشتر روبه رو خواهد شد. وی با تکرار ادعاهای همیشگی مقامات آمریکا گفت: پنجره دیپلماسی برای ایران باز است، اما این پنجره برای مدتی نامحدود باز نخواهد ماند. وی همچنین با استفاده از روش عملیات روانی، با انداختن مسئولیت موفقیت یا عدم موفقیت مذاکرات آتی هسته ای به گردن ایران، گفت این برعهده ایران است که در این مذاکرات وارد مباحث بنیادین شود.

غربی ها برای در اختیار گرفتن فضای روانی و افکار عمومی در گفت وگوها از مدتی پیش درباره امتیازات و پیشنهادهای جدید به ایران سخن گفتند. رویترز در این باره نوشت: «قدرت های غربی آمادگی ارائه پیشنهاد جدی و قابل توجه به ایران را درمذاکرات هسته ای هفته آینده دارند.»برخی از منابع غربی نیز گفتند: «قدرت های غربی آمادگی ارائه پیشنهاد جدی و قابل توجه به ایران را در مذاکرات هسته ای هفته آینده دارند.» برخی از منابع غربی نیز گفتند: «ما پیشنهادی مطرح خواهیم کرد که معتقدیم قابل توجه و جدی است.» به گفته آنها پیشنهاد مذکور حاوی عناصر جدید و تعیین کننده در مذاکرات است. پیش از آن هم برخی منابع غربی گفته بودند، کشورهای غربی قصد دارند در نشست قزاقستان به ایران پیشنهاد کنند، حاضرند در برابر تعطیلی تأسیسات غنی سازی فردو، تحریم فروش طلا و دیگر فلزات گرانبها به تهران را تا حدودی کاهش دهند. خبرگزاری جمهوری آذربایجان نیز درباره پیشنهاد غربی ها این طور گمانه زنی کرده که بخشی از اورانیوم مورد نیاز ایران را کشور میزبان نشست یعنی قزاقستان تأمین می کند.مجموع این مطالب نشانگر آن است که طرف غربی به آمادگی لازم برای گفت وگوهای جدی و دادن امتیاز ارزشمند به ایران نرسیده و یا دست کم تظاهر به این مسئله می کند، بنابراین برای گریز از این اتهام که «اهل تعامل سازنده و راهگشا نیست»، به پیشنهادهای نازل و مضحک روی آورده است. به نظر می رسد آنها قصد دارند بحث اصلی را به پس از انتخابات ایران موکول کنند تا هم وضعیت کشور را در انتخابات بسنجند و هم پیش از مذاکرات جدی دولت آینده را ارزیابی کنند و دیگر اینکه از موج توفنده و کوبنده راه پیمایی عظیم 22 بهمن فاصله بگیرند و کمتر احساس حقارت کنند. بنابراین بهتر است هیئت مذاکره کننده ایران نیز خودش را برای چنین وضعیتی آماده کند نه بیش از آن.

 


منبع:بصیرت


[ دوشنبه 91/12/7 ] [ 3:6 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

کارشناس عالی امور استراتژیک وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه فیلترینگ فیس بوک به خاطر مفاسد آن است گفت: می توان از فیس بوک به عنوان یک شبکه قدرتمند به عنوان ابزاری که دشمن علیه ما استفاده می کند علیه خودشان هم استفاده کرد.

دکتر قدیری ابیانه سفیر پیشین ایران در مکزیک، در حاشیه کنگره ی بین المللی انتظار و بیداری اسلامی که با موضوع بیداری اسلامی و نقش رسانه ها در این بیداری در سالن علیزاده پیراپزشکی یزد برگزار شد در پایان به سئوالاتی چند از دانشجویان پاسخ داد، که در ادامه می خوانید.

*نظر شما درباره جنگ احتمالی بین آمریکا و چین چیست؟

آمریکا جرات حمله به چین را ندارد و من چنین جنگی را پیش بینی نمی کنم.

*شعار زنده باد بهار چه رابطه ای با بهار عربی دارد و آیا مشایی در صورت تایید صلاحیت آیا رای می آورد؟

اخیرا این افراد گفته اند منظورمان از بهار، ظهور امام زمان(عج) است، اما سئوال من از این افراد این است که؛ اینکه می گویید بهار عربی کشورهای منطقه و یا اینکه پیغمبران مدیریت نداشتند منظورتان چیست؟ این ها اشکال است و در راس آن مشایی است.

در مکزیک زمانی که بنده سفیر ایران در آن کشور بودم نمایشگاهی تحت عنوان آثار تاریخی ایران برگزار شد اما این نمایشگاه پر از مجسمه های مستهجن به عنوان نماد فرهنگ ایرانی بود، بنده دستور دادم این مجسمه ها نباید نمایش داده شود و باید جمع شود، از طرف آقای مشایی پیغام اومد که زیاد سخت نگیرید، بنده گفتم که به عنوان سفیر نمی گذارم این نمایشگاه اینجا برگزار شود. قرار شد در موزه ی دیگری این نمایشگاه بدون مجسمه های برهنه برگزار شود که باز هم در درب ورودی دو مجسمه کاملاً برهنه و مستهجن به عنوان نماد فرهنگ ایرانی گذاشته بودند. همان زمان بود که به بقایی، مشایی و سازمان میراث فرهنگی اعلام جنگ کردم. بعدا مشخص شد که شخص آقای مشایی در انتخاب این مجسمه ها نقش داشته اند.

*با توجه به اینکه فیس بوک در کشور ما فیلتر است می توان از آن به عنوان یک شبکه قدرت مند اجتماعی برای نشر فرهنگ اسلامی استفاده کرد؟

بله، می شود از فیس بوک به عنوان یک شبکه قدرتمند استفاده کرد، فیلترینگ این سایت هم به خاطر مفساد ان است، بنابراین می توان از ابزاری که دشمن علیه ما استفاده می کند علیه خودشان هم استفاده کرد.

*رهبری فرمودند هرجا حرکت ضد امریکایی و ضد اسرائیلی باشد ما آن جا دخالت می کنیم پس چرا در بحرین که یک حرکت ضد اسلام آمریکایی است چرا ایران علناً دخالت نمی کند؟

ما در کشورهای لبنان و فلسطین دخالت نظامی کرده ایم ولی در بحرین فقط به اعلام موضع و محکوم کردن بسنده کرده ایم که به نظر بنده کافی نیست.



این مطلب به نقل از سایت دکتر قدیری ابیانه www.ghadiri.ir می باشد.

منبع: جام نیوز

[ دوشنبه 91/12/7 ] [ 3:4 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
"چیکیتا" یکی از معروف‌ترین برندهای بین‌المللی تولید و توزیع محصولات کشاورزی بویژه "موز" است. اما چیزی که این شرکت را معروف کرده، کیفیت بالای محصولات آن نیست، بلکه روابط مقامات این شرکت آمریکایی با تروریست‌ها و جنایتکارانی است که برای رسیدن به اهداف خود به هر کاری دست می‌زنند.

[ دوشنبه 91/12/7 ] [ 3:3 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
در دولت دهم گرایش‌هایی به سمت آن جریان انحرافی پیدا شد که در واقع بحث‌های کوروش و ملی‌گرایی و ایرانی‌گرایی و مکتب ایران و حتی حرف هایی که دوره اسلام‌خواهی گذشته است .
منبع: جهان

[ دوشنبه 91/12/7 ] [ 3:2 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 84
بازدید دیروز: 126
کل بازدیدها: 1062879
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون