سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
ما باید از این فرصت استفاده کنیم و به پنجاه درصدی که به روحانی رای دادند به صورت علنی بگوییم که به دولت آنها چه چیزی پیشنهاد داده ایم.

گروه رسانه «تیتریک» ؛ به نقل از ایران هسته ای، شبکه تلویزیونی سی ان ان روز 3 تیر 1392 (24 ژوئن 2013) طی میزگردی به بررسی انتخابات ایران پرداخته است.
 
این میزگرد در برنامه چی پی اس که فرید زکریا اجرای آن را بر عهده دارد، برگزار شده است.
بخش های مهم این میزگرد در ادامه می آید.
- فرید ذکریا، مجری برنامه جی پی اس: بسیار خوب این انتخاباتی مدیریت شده است، نامزدها را رهبر معظم انتخاب می کند، اما لیبرال ترین نامزد در میان دیگر نامزدها پنج برابر جلیلی تندرو و به اندازه بیشتر مجموع بقیه نامزدها رای به دست می آورد. آیا این موضوع نشان دهنده این نیست که رژیم ایران خواست مردم را درک کرده و دریافته که این فرصتی برای بازسازی روابط با جهان است. زیرا وی در دوران مبارزات انتخاباتی گفته بود که باید با جهان ارتباط برقرار کرد و پس از پیروزی هم این اظهارات را تکرار کرد.
- برت استفن نویسنده روابط خارجی نشریه وال استریت ژورنال: شکی نیست که انتخابات نشان می دهد که مردم خواستار رئیس جمهوری لیبرال هستند. اینکه چنین رئیس جمهوری را به دست آورده اند سوال دیگری است. روحانی را میتوان فردی میانه رو نام برد. وی شخصی است که از سرکوب خشونت بار دانشجویان در تهران در سال هزار و نهصد و نود و نه حمایت کرد. کتابی است که موسوی مذاکره کننده هسته ای ایران در سال دو هزار و سه تا دو هزار و پنج نوشته است و در ان کتاب می گوید راهکار روحانی زمان خریدن از غرب برای تداوم توسعه زیر ساخت های هسته ای است. نکته اصلی این است که رهبر واقعی ایران بیست و چهار سال است که در قدرت حضور دارد و این تغییر نکرده است و او تصمیم نهایی را درباره برنامه هسته ای ایران می گیرد.
- ریچارد هاس: این روند با شک و گمان همراه است. اما باید آن را جستجو کنیم، آزمایش کنیم. ما باید پیشنهداتی بدهیم که ایران را کوچک نشمارد. پیشنهاداتی بدهیم که به ایرانی ها اجازه دهد اقدامات مشخصی انجام دهند و محدودیت های مشخصی را در برنامه هسته ای شان انجام دهند. بتواند ارتباط مشخصی بین آنچه آنها می توانند انجام دهند و شفافیت و بازرسی ها را برقرار کند.  ما باید مشخص کنیم که نقش آنها چیست. ما باید این اقدامات را به صورت علنی انجام دهیم. ما باید از این فرصت استفاده کنیم و به پنجاه درصدی که به روحانی رای دادند به صورت علنی بگوییم که به دولت آنها چه چیزی پیشنهاد داده ایم. ما باید دلایلی به ایرانی ها بدهیم که منطقی است به جامعه بین المللی بپیوندند.
- فرید ذکریا: ما باید به ایرانی ها دقیقا بگوییم که در برابر برنامه هسته ای شان چه چیزی دریافت می کنند چه تحریم هایی لغو می شوند.
- آنی ماری اسلاتر، استاد دانشگاه پرینستون: پیچیدگی مسئله این است که این تحریم ها در مدت زمان طولانی اعمال شده است و سیاستمداران ما نمی توانند به زودی آنها را لغو کنند. ما باید پیشنهاداتی به آنها بدهیم که بتوانیم اجرا کنیم. باید همه چیز شفاف باشد. مسئله مهم دیگر این است که ما نباید درباره محافظه کاران در مقابل لیبرال ها در ایران سخن بگوییم. سیاست کلی در ایران این است که بیشتر لیبرال ها هرگز نمی توانند در انتخابات شرکت کنند. روحانی می گوید من منطقی و عملگرا هستم. وی در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود گفت که این صدای منطق و عملگرایی در برابر افراط گرایی و لفاظی های خاص احمدی نژادی است. وی به دنبال جلب منافع ایران است و ما باید فکر کنیم که این شخص می خواهد اگر توافقی باشد آن را اجرا کند.

[ پنج شنبه 92/4/6 ] [ 9:50 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
جمله آقای دکتر روحانی در نخستین کنفرانس مطبوعاتی اش در این باره که اولویت اصلی وی جلوگیری از اعمال تحریم های جدید علیه ایران خواهد بود، ظاهرا در حال تبدیل شدن به یک دردسر است.

گروه سیاسی«تیتریک»؛روحانی در این نشست مطبوعاتی که روز 27 خرداد برگزار شد، با لحنی که تا حدودی نگران به نظر می رسید اعلام کرد که در دولت او اولویت اول دیپلماسی هسته ای این خواهد بود که تحریم جدیدی علیه کشور اعمال نشود.


از آن روز، برخی منابع غربی با استناد به این جمله نتیجه گرفته اند که اکنون که آقای روحانی اینگونه به صراحت از تداوم تحریم ها ابراز نگرانی می کند، بنابراین می توان نتیجه گرفت که تحریم ها روی ایران اثر گذاشته و در نتیجه باید برای اثرگذاری بیشتر به این تحریم ها ادامه داد.

فراتر از این، برخی منابع غربی به صراحت گفته اند که اساسا روی کار آمدن آقای روحانی را محصول تاثیر تحریم ها بر جامعه ایرانی بوده و حالا که چنین است یعنی تحریم در حال به بار آوردن نتایج سیاسی مطوب غرب در ایران است، پس حتما باید تحریم ها را با قوت و شدت بیشتری ادامه داد تا غرب را به همه اهداف خود در ایران برساند.

یکی از جالب ترین نمونه ها در این مورد گزارشی بود که خبرگزاری آسوشیتدپرس 31 خرداد روز منتشر کرد و در آن از قول مقام های امریکایی نوشت که دولت امریکا اساس روی کار آمدن روحانی را یکی از نتایج پروژه تحریم می داند.

از این جالب است، اظهاراتی است که یک نماینده کنگره امریکایی در جلسه روز 18 ژوئن (28 خرداد) کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان بیان کرده است.

بار بارا اسالاوین خبرنگار پایگاه اینترنتی المانیتور که در این جاسه حاضر بوده روز اول تیر نوشته است: «تعداد زیادی از افراد کمیته فرعی معتقد بودند این واقعیت که روحانی توانست بر رقبای محافظه کار و حامی رژیم پیروز شود نشان می دهد تحریم های آمریکا و نیز تحریم های چند جانبه موثر واقع شده اند وبه این ترتیب تحریم های بیشتر ایران را وادار خواهد کرد که حتی تاسیسات هسته ای اش را برچیند».

وی سپس از تد داچ، نماینده مجلس نمایندگان نوشته است: «فشارهای آمریکا در حال نتیجه بخشی است. ما نباید دست از اِعمال فشار برداریم».

به عقیده برخی تحلیلگران در تهران این کدها نشان دهنده آن است که آقای دکتر روحانی در بیان خود درباره اعتراف به اثرگذاری تحریم ها بی احتیاطی کرده است.

این تحلیلگران می گویند حتی اگر اولویت شماره یک دولت جدید جلوگیری از اعمال تحریم های بیشتر است، استفاده از عباراتی از این دست، که تنها خاصیت آن این است که دشمن را درباره نتیجه بخشی فشارهایش به جمع بندی می رساند، کمکی به تحقق این هدف نخواهد کرد بلکه برعکس ممکن است منجر به نقض غرض شود.
منبع:ایران هسته ای


[ پنج شنبه 92/4/6 ] [ 9:44 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
منابع نظامی سوری از عملیات ارتش این کشور در درعا و لاذقیه و کشته شدن تعدادی از تروریستهای جبهه النصره خبر دادند.
منبع: مهر

[ پنج شنبه 92/4/6 ] [ 9:42 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

کی از رهبران گروه های معارض در حلب سوریه زنان داوطلب را در مسجد آموزش نظامی می دهد.


[ پنج شنبه 92/4/6 ] [ 3:13 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
درحالیکه طی روزهای اخیر سوءاستفاده از اعتقادات مردمی از سوی برخی جریان های دولتی به اوج رسیده است، «انتخاب» سخنان 6 سال پیش دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب در مورد این مسائل را بازنشر می دهد.

 

گروه داخلی«   تیتریک »؛حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در تاریخ 30 بهمن 86 در مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله محمدرضا توسلی گفت: امام(ره) می‌گفت از خرافه بپرهیزید. یکی از عصبانیت‌های لحظات آخر آیت‌الله توسلی بحث خرافه بود. گفته می‌شود آیت‌الله توسلی در حال دفاع از امام جان باخت. من می‌خواهم یک جمله دیگر اضافه کنم و آن این‌که آیت‌الله توسلی در حال دفاع از امام زمان(عج) بود که قلبش از حرکت ایستاد و این‌که عده‌ای دکان باز کرده‌اند و در مسیر فریب مردم هستند. ایشان ناراحت بود و آن‌جا عصبانی شد و بیان کرد که امام در مواجه با مدعیان ملاقات با امام زمان(عج) با ناراحتی گفته بود که شیادها این بازی را کنار بگذارید، در حال دفاع از امام(ره) و بیت امام و دفاع از اسلام و امام زمان(عج) جان به جان آفرین تسلیم کرد.

روحانی ادامه داد: این چه بازی است که ما اینقدر مردم را عوام فرض کرده‌ایم؟ می‌ترسم که فردا مهر امام زمان را هم درست کنند و به مردم نشان دهند. اگر لازم باشد همه جزییات را برای مردم خواهیم گفت. عده‌ای وقتی نماز می‌خوانند. جلوی خود یک جانماز خالی پهن می‌کنند و می‌گویند این را برای امام زمان گذاشته‌اند یا در سر سفره یک بشقاب غذا برای امام زمان می‌کشند یا شنیده‌ام که می‌گویند فلان جلسه مهم را روز جمعه بیاندازید تا با حضور آقا تصمیم بگیریم. این چه بازی است و چه خرافاتی است که راه افتاده است.

وی افزود: آیت‌الله توسلی برای این مسائل سوخت و جان باخت. برای این خرافه‌ها و این بازی درآوردن‌ها و شیادی‌ها. امام زمان(عج) در آخرین متنی که از ولی عصر در کتب تاریخی ما آمده فرموده است؛ هر کس ادعا کند که مرا دیده دروغگو و افترازننده است. دو – سه سال پیش بازی راه افتاد که در آن می‌گفتند در تهران برای امام زمان تریبون درست کنیم. یا کسی دیگر می‌گفت که امام زمان دو سال دیگر ظهور می‌کند، و امروز چند سال از آن سخنان گذشته است و معلوم شد که آن فرد دروغ می‌گفت.

رییس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اسلام امام(ره) اسلام منطق، وحی و قرآن بود و ما باید از مبنای امام و راه و اصول امام حفاظت کنیم. دست‌هایی در گوشه و کنار حرکت‌هایی را آغاز کرده است و این حرکت‌ها در مسیری است که منطق امام را کم کم از صحنه خارج کند و استراتژی امام را تغییر دهند و اصول امام را کنار بزنند. این حرکت شروع شده است البته خطرناک نیست. ما باید هوشیار باشیم.

وی ادامه داد: علت خطرناک نبودن این حرکت آن است که ما سه امید داریم؛ امید اول حضور مقام معظم رهبری است. مقام معظم رهبری یعنی شاگرد برومند امام(ره) و شخصیتی که از لحظه اول نهضت اسلامی در کنار ایشان و جزو سرداران نهضت بود و در تمام مراحل به امام عشق می‌ورزید. رهبری مانند ایشان مگر می‌گذارد یک مشت فریب‌خورده بخواهند مسیر انقلاب را منحرف کنند. بیان و سخن ایشان مانع این مساله خواهد بود. مقام معظم رهبری برخی بیانیه‌های‌شان اگر مهر و امضایش را برداریم شبیه به سخنان امام(ره) است. امید دوم مردمند که عاشق امامند.

وی افزود: علت این‌که به خاطر توهین به یادگار امام سراسر جامعه‌ ما متاثر شد عشق به امام(ره) بود. اهانت‌های اخیر اهانت به نوه امام نیست، که حتی اگر آن هم بود باید در برابر آن می‌ایستادیم. بلکه اهانت به خود امام(ره) و خط امام بود. مگر حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین حاج حسن آقا چه گفته بود؟ مگر بیانی از خود داشت؟ ایشان وصیت‌نامه امام را تبیین کرده بود و برخی ناراحتند که چرا سخنان امام تبیین می‌شود. توهین به حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن آقا به عنوان عالم و مدرس حوزه‌ علمیه‌ قم و یادگار امام(ره) که اخلاق، هوش و سیاست را از جد خود ارث برده است، قابل تحمل نیست. اما این‌ها به امام توهین کرده‌اند. ایشان در سخنان خود گفته بود که نیروهای مسلح در احزاب و جریان‌های سیاسی دخالت نکنند. مگر این سخن، سخن خودش است؟ این وصیت‌نامه امام است که نیروهای مسلح از بازی‌های سیاسی کنار بکشند تا عظمت آن‌ها محفوظ بماند.

روحانی ادامه داد: شنیده‌ام که برخی می‌گویند اگر به امام(ره) توهین شد، مگر باید انسان جان دهد. این چه صحبتی است. حضرت امیر(ع) در برابر حادثه‌ای که در آن از یک زن یهودی تحت ذمه اسلام طلایش را ببرند فرمود، اگر مسلمانی جان بدهد به او خرده نباید گرفت، حال چگونه است که اگر به امام(ره) توهین شد و کسی از ناراحتی جان داد او را مورد سوال قرار دهیم. عجب وضعی شده است و ما در چه دنیایی زندگی می‌کنیم. برخی رسانه‌ها نمی‌گویند که آیت‌الله توسلی در حالی که از امام(ره) در مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع می‌کرد جان داد. باید این واقعیت‌ها را گفت. این مردم اجازه نمی‌دهند چهار تا بچه بخواهند جلوی بیت امام بایستند. در سرلوحه‌ این مردم سپاه و بسیج قرار دارد که عاشق امامند و چنین اجازه‌ای نمی‌دهند.

وی افزود: امید سوم ما یاران امام(ره) هستند؛ آن‌هایی که در کنار ایشان بودند و من آن‌ها را حواریون امام(ره) می‌دانم. کسانی مانند آیت‌الله توسلی که وقتی به امام توهین شد جان باخت. آیت‌الله توسلی در 16 سالی که در مجمع با ایشان بودم و در هشت سالی که در خبرگان سوم در کنارشان بودم مردی منظم و دقیق بود و خیلی هم کم صحبت می‌کرد. آقای توسلی یکبار هم در برابر اهانتی که به هاشمی شده بود در مجمع سخنرانی کرد و گفت وقتی هاشمی به سفر می‌رفت امام برای سلامتی او قربانی می‌کرد و ابراز تاسف کرد که چرا به یاران امام توهین می‌شود و آن سخن امام(ره) را گفت که در جایی، در سال 61 فرموده بودند بعد از من به یاران و نزدیکان من تهمت‌های فراوانی خواهند زد.

وی گفت: آیت‌الله توسلی فقیهی والامقام بود که همیشه در کنار امام(ره) بود. من به بیت معظم ایشان این مصیبت را تسلیت می‌گویم.

در این مراسم که در تاریخ 30 خرداد 1386 برگزار شد، شخصیت‌هایی از جمله آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر غلامعلی حداد عادل رییس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله مهدوی کنی، آیت‌الله امینی، قالیباف، عسگراولادی، لاریجانی، فتاح وزیر نیرو، آیت الله موحدی کرمانی، آیت‌الله امامی کاشانی، آیت‌الله محمدی گلپایگانی، حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی وزیر کشور، سید یحیی رحیم‌صفوی، محسن رضایی، کمال خرازی، حجت‌الاسلام و المسلمین محتشمی‌پور، حسینی سخنگوی وزارت امور خارجه، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمود دعایی، مسجدجامعی، حجت‌الاسلام و المسلمین امام جمارانی و جمعی دیگر از شخصیت‌های سیاسی و ... و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

 

آخرین نیوز


[ پنج شنبه 92/4/6 ] [ 3:13 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
یکی از مراجع تقلید در قم گفت: در مسلک قلابی و خرافی وهابی‌ها در عربستان سعودی اگر در برابر گنبد و بارگاه امام و ائمه بایستی و زیارت‌نامه بخوانی شرک است ولی اگر بروی پیش اوباما به سجده بیفتی و تعظیم کنی شرکت نیست.
منبع: فارس

[ پنج شنبه 92/4/6 ] [ 3:11 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
«یوسف قیس عبدین» گروهبان 23 ساله ارتش سوریه که در مرز این کشور با عراق می کرد توسط گروه تروریستی جبهه النصره ذبح شد.
منبع: ابنا

[ چهارشنبه 92/4/5 ] [ 10:54 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
رأی‌گیری بر سر یک لایحه مالیاتی در مجلس تایوان به کتک‌کاری میان نمایندگان زن این مجلس منجر شد.
منبع: ایسنا

[ چهارشنبه 92/4/5 ] [ 10:53 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
در حاشیه جشنواره فرهنگی ورزشی رزم انتظاران

[ چهارشنبه 92/4/5 ] [ 10:53 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
حمید علیمی مداح مشهور اصفهانی در شبکه‌های اجتماعی منتشر گردیده است که وی را در قامت مدافعان حرم حضرت زینب (س) نشان می‌دهد.
گروه دین واندیشه «تیتریک» ; 
عکس منتسب به حمید علیمی مداح مشهور اصفهانی در شبکه‌های اجتماعی منتشر گردیده است که وی را در قامت مدافعان حرم حضرت زینب (س) نشان می‌دهد.

وی پس از 20 روز تلاش توانست از طریق کشور ثالث خود را به سوریه رسانده و در میان مدافعان حرم حضرت زینب برساند.

منبع :تریبون مستضعفین

[ چهارشنبه 92/4/5 ] [ 6:11 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 323
بازدید دیروز: 254
کل بازدیدها: 1057516
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون