یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
پیش از این در نوشتارهای جداگانه در خصوص سران فتنه و مسئله رفع حصر آنان نوشتیم که عکس العمل نظام در رابطه با سران فتنه و خیانت آنان به نظام و ملت ایران بسیار سطحی بود،
گروه رسانه «تیتریک» ؛ احمد منتظری فرزند آیت الله منتظری با نگارش نامه ای به رهبر انقلاب در آستانه روی کار آمدن دولت جدید آقای حسن روحانی به ایشان نوشته است که "بهتر است موسوی و کروبی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری شرکت کنند تا نظام نشان دهد رحم، شفقت و لطف را می توان جایگزین سنگ دلی، بی رحمی و انتقام کرد".
گزافه گویی احمد منتظری به این جا ختم نشده و در ادامه نامه می نویسد: "این وحدت و همبستگی با حضور نمایندگانی از احزاب مختلف سیاسی و نیز خانوادههای آسیبدیدگان و سمبل و نماد آنان تکمیل میگردد و بسیاری از کدورتها و اختلافات را از بین میبرد".
اظهارات حسن روحانی در جریان میتینگ های انتخاباتی مبنی بر تلاش برای آزادی زندانیان در بند از جمله آزادی میرحسین موسوی و مهدی کروبی بار دیگر بحث سران فتنه و رفع حصر آنان را به تیتر یک رسانه ها تبدیل کرد. تا پیش از اظهارات حسن روحانی بسیاری دیگر از چهره های سیاسی داخل و خارج نشین خواهان رفع حصر از سران فتنه بودند اما نکته جالب و البته در خور تامل در این نامه گستاخی و بی شرمی احمد منتظری خصوصا آنجا که می نویسد:
* بهتر است موسوی و کروبی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری شرکت کنند
* نظام با این عمل نشان می دهد که می توان رحم،شفقت و لطف را جایگزین سنگ دلی، بی رحمی و انتقام کرد
* وحدت و همبستگی با حضور نمایندگانی از احزاب مختلف سیاسی و خانوادههای آسیبدیدگان و سمبل آنها ...
پیش از این در نوشتارهای جداگانه در خصوص سران فتنه و مسئله رفع حصر آنان نوشتیم که عکس العمل نظام در رابطه با سران فتنه و خیانت آنان به نظام و ملت ایران بسیار سطحی بود، به عبارت دیگر حصر خانگی سران فتنه کمترین کاری بود که نظام می توانست با دو خیانتکار انجام دهد [توجه داشته باشید که در بسیاری از کشورهای دنیا چناچه فردی به مملکت خود خیانت کند مشمول بدترین مجازات ها خواهد شد].
حصر خانگی در بسیاری از موارد تنها در لغت خلاصه می شد و میرحسین موسوی و مهدی کروبی آنچنان که شاهد بودیم در حصر خانگی به آن معنا که در نظر تداعی می شود به سر نمی بردند،درباره حصر خانگی سران فتنه باید گفت که آنها از بهترین شرایط نگهداری بهره می بردند، در این رابطه مراجعه مکرر میرحسین موسوی و مهدی کروبی به مراکز درمانی مجهز یکی از بهترین مثال ها می باشد!
حال چطور احمد منتظری عنوان می کند که می توان انتقام و سنگ دلی و ... را جایگزین مهر و مهربانی کرد خود نمونه ای از بی شرمی و البته نادیده گرفتن واقعیتی است که در مورد سران فتنه روی داده است و کسانی چون منتظری حاضر نیستند واقعیت ها را نیز مشاهده و روایت کنند [از همان اوایل اغتشاشات تا کنون، مگر داستان سران فتنه فقط منحصر به حصر آنان است!].
گفتنی است تا پیش از این "محمد نوری زاد" اقدام به نامه نویسی به رهبر انقلاب می کرد و حالا احمد منتظری ...... گویا احمد منتظری از برخورد مردم با محمد نوری زاد درس نگرفته است [در جریان برگزاری نمایشگاه مردم به نشانه اعتراض به نوری زاد او را از نمایشگاه بیرون کردند] بگذریم از خیلی چیزهای دیگر !
در پایان باید گفت که منظور احمد منتظری از نماد آسیب دیدگان و سمبل آنها گویا نسرین ستوده و ... می باشد، با این اوصاف برای احمد منتظری جز تاسف کار دیگری نمی توان کرد.
منبع: جام نیوز [ یکشنبه 92/4/30 ] [ 2:21 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
آیتالله مهدوی کنی که سحرهای ماه مبارک رمضان در برنامه تلویزیونی ماه خدا چند دقیقهای به بیان نکات اخلاقی و قرآنی میپردازد، در چند شب متوالی به تبیین واژه «اعتدال» که شعار انتخاباتی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری بود، پرداخت.
گروه رسانه «تیتریک» ؛ رئیس مجلس خبرگان سحر پنجشنبه در برنامه «ماه خدا» که در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه اول سیما پخش میشود، در توضیح واژههایی چون «عدالت» و «اعتدال» گفت: اصل عدالت در بیان مولا علی (ع) این است که هر چیزی در جای خودش قرار بگیرد. اگر در مسائل حقوق اجتماعی باشد یعنی اینکه هرکسی به حق خودش برسد.
وی با بیان اینکه «قسط» تعبیر قرآنی عدالت است، افزود: پیامبران آمدهاند که قیام به قسط کنند؛ قسط یعنی اجرای عدالت.
مهدوی کنی تصریح کرد: عدالت یا اعتدال در نظریهپردازی به معنای میانهروی نیست. بعضی فکر میکنند اعتدال یعنی میانهروی و اینکه حد وسط را بگیریم. اینکه یکی بگوید از افراط و تفریط جلوگیری کنیم و بعد وسطش میشود اعتدال، درست نیست.
وی با تاکید بر لزوم پافشاری روی اصول، ادامه داد: انشاءالله به اعتدال در مقام عمل برسیم، در عین حفظ کردن اصول.
وی با اشاره به اینکه «اعتدال به معنی وسط نیست» افزود: اگر امت وسط هستیم، به این معنی است که امت میانهایم و در طریق راست و صراط مستقیم حرکت میکنیم. در اخلاق هم اینطور نیست که وسط تهور و ترس، شجاعت باشد.
رئیس مجلس خبرگان تاکید کرد: معنی اعتدال این نیست که در مقام داوری، وسط افراط و تفریط را بگیریم؛ بلکه اعتدال جایگاه خاص خودش را دارد.
آیتالله مهدوی کنی یادآور شد: مثلا وقتی میخواهیم مسائل اخلاقی و سیاسی را تبیین و پیاده کنیم، قدری مدارا کنیم. 100 درصد نمیتوانیم آنچه را میخواهیم پیاده کنیم چون عدهای کندتر هستند و عدهای تندتر. باید بگوییم چند قدم شما جلو بیایید و آنهایی که عقب افتادهاند خودشان را برسانند.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه «اعتدال، راه واقعی نیست بلکه مقدمه است»، گفت: مثلا برای اینکه به سمت قم برویم همه باید با هم در یک مسیر برویم تا به مقصد برسیم.
وی ضمن اشاره به تدریجی بودن تغییرات گفت: در مقام پیاده شدن مسائل یک دفعه نمیتوانیم کاری انجام دهیم. یکی از ارزشهای انقلاب این است که دروغ نگوییم یا رشوه نگیریم اما آیا یکروزه میتوانیم این مسائل را حل کنیم؟
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) تصریح کرد: اگر اعتدال به معنای این باشد که در دعوا یکی بگوید صلوات بفرستید! این درست نیست. اگر بخواهیم جناحهای مختلف را با صلوات نزدیک کنیم و آشتی دهیم، نمیتوانیم اصلاح کنیم چون وقتی در دعوا یکی آن وسط میگوید صلوات بفرستید، طرفین دعوا وقتی آن طرفتر میروند باز هم دعوا میکنند.
وی با بیان اینکه «هر دولتی که میآید باید اصول را در نظر بگیرد»، ضمن بیان مثالهایی به توضیح نظرش درباره «اعتدال» پرداخت و افزود: مثلا همه باید صاحبخانه شوند اما همه یکگونه خانه نخواهند داشت. برای رسیدن به عدل و قسط اسلامی زمان لازم است.
وی با اشاره به برداشتهای غلطی که از «اعتدال» میشود گفت که منظور از اعتدال در حجاب، چند درجه کمتر از بیحجابی نیست و افزود: اگر به خانمهایی که حجاب ندارند میگوییم حجاب امر اسلامی است، اینگونه نیست که بگوییم حد وسطش را نگه دارید یا اگر بگوییم چون اعتدال داریم کاری به خانمهای بیحجاب نداریم و هرچه دیدیم ندیدیم، این درست نیست.
وی در پایان دعا کرد: انشاءالله به اعتدال در مقام عمل برسیم، در عین حفظ کردن اصول.
منبع: ایسنا [ یکشنبه 92/4/30 ] [ 2:14 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: من به آقای روحانی رای ندادم اما وی را خیرالموجودین میدانم.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: من به آقای روحانی رای ندادم اما وی را خیرالموجودین میدانم.
حبیبالله عسگراولادی در حاشیه مراسم افطار پنجشنبه شب گذشته جامعه اسلامی مهندسین، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این پرسش که "دیدگاه شما درباره تشکیل حزب فراگیر اصولگرایان چیست؟" گفت: اعتقاد به جمهوریت، اعتقاد به اکثریت است و هرچه تحزب گستردهتر شود، ما به یک جمهوری نزدیکتر میشویم.
وی ادامه داد: معنای حزب فراگیر، وجود یک حزب نیست بلکه احزاب باید صنفی و جریانی نباشند و همه اقشار در آن حضور داشته باشند. حزب موتلفه از روز اول تشکیل خود به جانب حزب فراگیر رفته است.
عسگراولادی در برابر این پرسش که "آیا تجربه حزب جمهوری اسلامی میتواند در مقطع کنونی مفید باشد؟" پاسخ داد: تجربه حزب جمهوری تجربه بسیار خوبی بود اما دشمنان احساس کردند وجود حزب فراگیر به معنای بیحاصل بودن حضور آنهاست. بنابراین در مقابل آن حزب جمهوری خلق مسلمان را تشکیل دادند و وقتی هم که ترور شخصیتی افرادی مثل بهشتی میسر نیفتاد، ترور فیزیکی رهبران حزب را مد نظر قرار دادند.
عضو شورای مرکزی عضو موتلفه در پاسخ به پرسش دیگری درباره نظرش نسبت در مورد آغاز فعالیت احزابی همچون اعتماد ملی و مشارکت، خاطرنشان کرد: فعالیت این احزاب هیچ اشکالی ندارد. هنگامی که آقای روحانی چتری را باز کرده که همه ملت ایران در زیر این چتر قرار بگیرند چه اشکالی دارد سلیقههای مختلف در آن حضور داشته باشند؟
وی در پاسخ به این پرسش که "نظر شما درباره آزادی دبیرکل حزب اعتماد ملی چیست؟" گفت: من در کار قوه قضاییه هیچ دخالتی نمیکنم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، همچنین در برابر پرسش دیگری درباره اینکه آیا این جبهه میتواند به صورت یک حزب فراگیر دربیاید؟ پاسخ داد: این کار ممکن است، اما باید بدانیم که حزب فراگیر تصنعی نمیشود و باید برای آن کار زیربنایی شود و اگر تقوا، پوشش این تحزب باشد حتما به موفقیت میرسد.
عسگراولادی درباره آینده اصولگرایان نیز گفت: اصولگرایان آزادی در سایه استقلال را از پایههای جمهوری اسلامی میدانند. اصولگرایان به پهنای همه نیروهای معتقد به ولایت هستند و در یک یا دو مجموعه منحصر نیستند. در انتخابات ریاست جمهوری آقای روحانی پیروز شد که من هم به ایشان رای ندادم اما به خود وی گفتهام که در بین نامزدهای انتخابات، خیرالموجودین است. روحانی تقدیر خداوند است و ما تسلیم و رضای تقدیر خداوند هستیم.
وی در همین رابطه افزود: ما نباید نگاه سیاه و سفید داشته باشیم و بگوییم که اصولگرایان سفید هستند و اصلاحطلبان سیاه. همانطور که امام خمینی (ره) در روزهای آخر حیات خود از دو جناح خواسته بودند در سایه منشور برادری همگرایی داشته باشند، اکنون باید به سمت همگرایی پیش برویم. من معتقدم که اصولگرایان باید در نتیجه انتخابات تدبیر کنند. البته اکنون این بحثها در بین اصولگرایان شروع شده است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در پایان گفت: روحانی در حال چینش دولتی است که متشکل از اصولگرایان، اصلاحطلبان و منفردها باشد و من از موسوی و کروبی درخواست دارم در ماه رمضان که ماه توبه است، نسبت به امام، رهبری و نظام شرایطی را ایجاد کنند که در شبهای قدر آرامشی را که در دولت جدید پدید آمده، به جانب کمال ببریم و عید فطر امسال رنگ دینی، مذهبی، ملی و کشوری شود.
منبع: ایسنا [ شنبه 92/4/29 ] [ 6:22 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
خبرنگاران مشرق در جریان پیگیریهای خبری به "زمزمه"هایی برمیخورند که میهمانکردن مخاطبان به این شنیدهها خالی از لطف نیست.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ شنیدهایم پس از پایان دوره ریاست جمهوری دکتر احمدینژاد، وی در پاستور دفتری نخواهد داشت بلکه دفتر کار و مراجعات خود را در یکی از ساختمانهای اطراف میدان ونک، دایر خواهد کرد. این دفتر در حال آمادهسازی برای انتقال احمدینژاد است.
*با هدف بالا بردن تحرک دولت یازدهم، پیشنهاد تشکیل پنج معاونت برای اداره بهتر کابینه یازدهم ارائه شده است. این پنج معاونت عبارتند از: 1- معاونت زیربنایی - اقتصادی 2- معاونت سیاسی - امنیتی 3- معاونت فرهنگی - اجتماعی 4- معاونت امور استانها و 5- معاونت هماهنگی امور. برخی مشاوران رئیسجمهور منتخب معتقدند با توجه به حجم گسترده کارها و میانگین سنی رئیسجمهور و وزرای پیشنهادی که از دولتهای گذشته بالاتر است، باید تقسیم کار معقولانهای صورت بپذیرد.
*نزدیکان قالیباف میگویند به دلیل استقبال حامیان وی از شعار انتخاباتی "و جهاد ادامه دارد..." این شعار به عنوان گفتمان در ادامه کارهای مدیریتی و عمرانی قالیباف در سرلوحه فعالیتهای وی قرار خواهد گرفت.
*بهرغم شایعاتی که این روزها درباره جابجایی مهندس ضرغامی و گمانهزنیهایی که درباره جانشینان وی در سطح رسانهها انجام میشود، پیگیریهای مشرق نشان میدهد هنوز تا پایان دوره مسؤولیت ضرغامی بیش از 15 ماه باقی است و هیچ برنامهای برای تغییر پیش از موعد وی وجود ندارد.
*این روزها در میان اطرافیان دکتر حسن روحانی، نام "محمد شریعتمدار" برای ریاست دفتر رئیسجمهور بیش از دیگران به گوش میرسد و گفته میشود این انتخاب، قطعی شده است.
*اطرافیان حسن روحانی از موضعگیری سید محمد خاتمی درباره وزیر ارشاد دولت یازدهم در دیدار با اصغر فرهادی بهشدت ناراحت هستند و میگویند چرا باید خاتمی اعلام کند که احمد مسجدجامعی وزیر ارشاد خواهد بود. نزدیکان روحانی میگویند اینگونه برخوردها اخلال در روند بررسیها و تصمیمگیریها به وجود آورده و علایم سهمخواهی افراد و گروهها را آشکار میکند. گفته میشود پس از اظهارات خاتمی بخت وزارت مسجدجامعی کاهش یافته است چرا که این تلقی را به وجود آورده که معرفی و تحمیل مسجدجامعی توسط خاتمی صورت گرفته است. شنیدهایم رئیسجمهور منتخب نیز از این جنس اظهار نظرها ابراز ناراحتی کرده است.
*تلاش برخی چهرههای نزدیک به فتنه برای حضور خاتمی در مراسم تنفیذ و تحلیف رئیسجمهور منتخب نقش بر آب شده است. این افراد میخواستند خاتمی را بدون عذرخواهی از فتنه 88 و اعتراف به دروغ بزرگ تقلب به صحنه سیاسی کشور بازگردانند این در حالی است که خاتمی هنوز مرزبندی خود را با فتنه اعلام نکرده و بدهیهای سنگین خود را به نظام و مردم پرداخت نکرده است.
*مسؤولان صدا و سیما درباره دریافت زمین نمایشگاه بینالمللی میگویند از حدود 50 سال قبل که رضا قطبی، پسردایی فرح، مدیریت صدا و سیما را با دو شبکه تلویزیونی نیمهوقت و یک ایستگاه رادیو به دست گرفت هیچ توسعهای در 105 هکتار زمین صداوسیما اتفاق نیفتاده در حالی که در حال حاضر فعالیت این رسانه 50 برابر شده است.
*پس از طرح یک چهره مطرح اقتصادی برای پذیرش وزارت اقتصاد و دارایی، شنیدهایم از آنجا که وی دارای تابعیت دوگانه است و قانوناً نمیتواند به مقام دولتی از جمله وزارت برسد، گزینه دیگری برای وزارت اقتصاد و دارایی مطرح شده است. این چهره مشاور اقتصادی دو کاندیدای ریاست جمهوری بود.
*کارگروه اقتصاد دولت روحانی به ریاست نهاوندیان و قائممقامی نوبخت کار خود را آغاز کرده است. این کارگروه دارای پنج زیر گروه 1- اقتصاد کلان 2- امور زیربنایی 3- صنعت و معدن 4- تجارت و توزیع و 5- کشاورزی است. اعضای حزب کارگزاران حضور پررنگی در این کارگروهها دارند.
*از محمود واعظی به عنوان جدیترین گزینه برای ریاست دبیرخانه جنبش عدم تعهد نام می برند که در حال حاضر اسفندیار رحیم مشایی ریاست آن را بر عهده دارد.
*به دنبال درخواستهای مکرر مقامات کشورهای همسایه و برخی چهرههای مطرح بینالمللی و منطقهای برای حضور در مراسم تحلیف دکتر حسن روحانی، بار دیگر بحث حضور آنان جدی شده است. تا کنون مقامات بیش از 40 کشور درخواست حضور در این مراسم را دادهاند.
منبع: مشرق [ شنبه 92/4/29 ] [ 6:10 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
کنگره آمریکا در آستانه مراسم تحلیف «حسن روحانی» بعنوان رئیسجمهور جدید ایران، ارسال لایحه تحریمها علیه ایران به کاخ سفید را به تعویق انداخت و واشنگتنپست این اقدام را یک اقدام دیپلماتیکی خوب برای آمریکا و ایران خواند.
گروه بین الملل«تیتریک»؛به نقل از روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست»، از زمانیکه «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا در 2009 به کاخ سفید راه یافت دولت وی به طرز چشمگیری موضع بسیار سختی را علیه ایران اتخاذ کرد و تحریمهای فلجکنندهای علیه این کشور تحمیل کرد و حمایت بینالمللی برای مهار تحت کنترل درآوردن اقتصاد ایران را جلب کرد و به طور دائم از تمایل خود برای استفاده از نیروی نظامی علیه برنامه هستهای ایران سخن به میان آورد.اما کنگره آمریکا اغلب راهی را برای سختتر کردن مواضع آمریکا در قبال ایران پیدا کرده است، با اینحال در هفتههای اخیر مواضع کنگره در قبال ایران نرم تر شده است بر اساس این گزارش، کنگره معمولاً در هر تابستان لایحهای را با هدف تشدید تحریمهای ایران به کاخ سفید میفرستاد، صرفنظر از اینکه کاخ سفید این لایحه را مناسب یا غیرمناسب میدانست، اما در سال جاری میلادی، اعضای کنگره سنتشکنی کردند و فصلنامه «امیلی کادی» (فصلنامه کنگره) گزارش کرد که لایحه تحریمهای سالانه کنگره به تعویق افتاده است و حتی اگر برای امسال آماده شود، در زودترین هنگام تا ماه اکتبر آماده نمیشود.
در این فصلنامه آمده است که تعویق تهیه لایحه تحریمها علیه ایران، یک روزنه دیپلماتیک خوب برای آمریکا و ایران است؛ «حسن روحانی» در ماه آگوست دولت را به دست میگیرد و دور بعدی مذاکرات بینالمللی هستهای نیز در ماه سپتامبر (یک ماه بعد از مراسم تحلیلف روحانی) برگزار میشود.
بر اساس این گزارش، دولت اوباما و روحانی مدت ها است که برای تعامل در دیپلماسی مستقیم و همکاری برای یک توافق گستردهتر برای پایان دادن به چند دهه دشمنی ابراز تمایل کرده اند.
واشنگتنپست در پایان نتیجهگیری کرد که نرم شدن ظاهری مواضع کنگره آمریکا در قبال ایران یک نشانه بطور بالقوه چشمگیر برای پایان دادن به چند دهه دشمنی ایران و آمریکا است و یک گام هرچند کوچک در مسیر صلح است.
[ شنبه 92/4/29 ] [ 6:9 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یک شرکت هرزه ساز فرانسوی که سالهاست در راستای اقدامات ضد انسانی فعالیت می کند و زنان و مردان مصنوعی برای شهوت رانان می سازد و به این سبک به بشریت توهین و تحقیر می کند.
گروه بین الملل «تیتریک» ؛ یک شرکت هرزه ساز فرانسوی که سالهاست در راستای اقدامات ضد انسانی فعالیت می کند و زنان و مردان مصنوعی برای شهوت رانان می سازد و به این سبک به بشریت توهین و تحقیر می کند اخیرا در دفاع از ارتش آزاد و فاسد و فاحشه های سوریه ای بر آمده و اعلام کرده است که در راستای حمایت از مخالفان رژیم بشار اسد زنان مصنوعی را برای تخلیه شهوات انسانی سربازان ارتش آزاد سوریه بصورت رایگان در اختیار آنها قرار می دهد و در گزارشی مفصل که یک مجله هرزه نگار فرانسوی آن را منتشر کرده است این اقدامش را علنی کرده است.
این شرکت همچنین اعلام کرده است که هیچ محدودیتی برای ارسال زنان مصنوعی ندارد و هر تعدادی که فرماندهان ارتش آزاد سوریه بخواهند در اختیار آنها قرار مید هند .این زنان مصنوعی که می تواند همه اعمال و رفتار یک انسان واقعی را انجام دهند متاسفانه در حال توزیع در بازارهای دنیا، به ویژه کشورهای اسلامی می باشد .
بر اساس گزارش های منتشر شده صاحب این شرکت فرانسوی یکی از شیخ نشیان قطری است که زد و بند های مالی هم با امیر جدید قطر دارد.
گفتنی است تا به حال چندین محموله از این زنان مصنوعی برای تخلیه غرایض جنسی سربازان وحشی ارتش آزاد سوریه که گویا دیگر زنان واقعی آنها را ارضا نمی کند ارسال شده است.
لازم به ذکر است که یک دستگاه تانک فرانسوی به رنگ صورتی با چندی از این زنان مصنوعی برای تبلیغات و جمع آوری کمک از مردم برای این حرکت به اصطلاح بشر دوستانه در خیابان های اصلی چند شهر فرانسه تردد کرده و محموله های خودشان را برای ترویست های سوری ارسال کرده اند ، تصویر بالا کاملا گویا می باشد.
منبع: جام نیوز [ شنبه 92/4/29 ] [ 2:5 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مثل کابینه حسن روحانی، آینده سیاسی محمود احمدی نژاد هم سوژهای شده که این روزها درباره آن مینویسند و اظهار نظر میکنند.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ آینده سیاسی احمدی نژاد نه امروز که از همان آغاز دولت دومش به یک موضوع حاشیهای جذاب برای خبرنگاران تبدیل شد. نه در ایران که در هر سفرش به نیویورک هم از میان مصاحبههای متعدد یک سوال هم درباره آینده سیاسی رئیس جمهور مطرح میشد. سوالی که احمدینژاد به آن پاسخ دقیقی نداد و حداکثر اشارهاش به تدریس به عنوان استاد دانشگاه بود.
حاشیهای که اصل شد
وقتی خانه نشینی 11 روزه رئیس جمهور در بهار سال 91 که احمدینژاد خودش آن را «دور کاری» میخواند، رخ داد و احتمال استیضاح احمدینژاد در بهارستان مطرح شد، بار دیگر این موضوع از حاشیه به اصل آمد و سوال روز رسانههای منتقد رئیس جمهور شد. مدافعان پارلمانی هم با خنده از کنار این مساله میگذشتند و آن را جدی نمیدانستند.
صریحترین اظهار نظر خود رئیس جمهور درباره آینده سیاسیاش مربوط به سفر اخیرش به روسیه بود که در جمع گروهی از نخبگان روسی درباره آینده کاری خود در ایران پس از پایان دوره ریاست جمهوری گفت: «ممکن است انسانی تاجر و سرمایهدار خوبی باشد، اما در سیاست نیز فعالیت داشته باشد و من میتوانم در حوزه سیاسی فعال بمانم و البته در دانشگاه نیز تدریس کنم و اگر زنده باشیم در خدمت شما خواهم بود.»
دانشگاه گزینه اول
این عبارات یعنی اینکه رئیس جمهور ایران به عنوان یک فعال سیاسی حتما ادامه فعالیت خواهد داد و البته به یکی از علاقمندیهایش- تدریس در دانشگاه- هم بیشتر خواهد رسید، همان طور که مهدی کلهر مشاور سابق احمدی نژاد هم در گفت وگویی که چندی با خبرآنلاین داشت تاکید کرد که «مطمئنم (رئیس جمهور) به برگشت به دانشگاه علاقمند است چون در این 8 سال، روزهای شنبه برای کار با دانشجویان دکترایش به دانشگاه میرفت.»
گزینههایی که رد میشود
تاسیس یک حزب سیاسی، حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام، بازگشت به دانشگاه، ورود به پارلمان آینده و یا راهاندازی بنیادی همچون کاری که سیدمحمد خاتمی کرد گزینههای پیش روی رئیس جمهور دهم است. گزینههایی که هر کدام را یکی یکی رد میشود و در نهایت به سوال اولیه درباره آینده احمدینژاد میرسید.
همچون خاتمی که عضویت در مجمع تشخیص را نپذیرفت، ممکن است احمدینژاد هم عضویت در شورایی که در دولت دهم کمتر از تعداد انگشتان دست در جلسات آن شرکت کرد را نپذیرد تا از این طریق هم برای حامیانش همچنان مردمی بماند و هم امکان حضور مجددش در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 را فراهم کند.
راهاندازی بنیاد بهار گزینه دیگری است که در هفتههای قبل برخی رسانهها از راهاندازی آن خبر داده بودند و مشایی چهره نزدیک به رئیس جمهور آن را رد کرد تا خیال خودش و بقیه را راحت کند که یک تفاوت دولت خاتمی و احمدینژاد در پایانش شکل بگیرد. احمدینژاد به شیوه خاتمی اهل راهاندازی بنیاد نیست. شیوه او در ارتباط با مردم، روش سیاسیاش را از خاتمی جدا میکند.
تشکیل یک حزب سیاسی هم موضوعی است که اگر چه احمدینژاد قبل از ریاست جمهوری با حضور در جامعه اسلامی مهندسین تجربهاش کرده بود، اما براساس روحیات رئیس جمهور راهاندازی آن نیز کمی بعید به نظر میرسد. همچنان که در 4 سال اول دولت نهم بارها به احزاب تاخت و خیلی راحت بودجه احزاب را وزارت کشور حذف کرد.
یک امکان تازه
مشهور بودن احمدینژاد در عرصه جهانی تنها امکانی است که رئیس جمهور دهم میتواند به آن بیندیشد. آن چنان که در همه 8 سال گذشته از اهمیت حضور ایران در مدیریت جهان سخن گفت. شاید همچون آنها که فکر نمیکردند احمدینژاد از مقام شهردار یک شهر به ریاست جمهوری برسد، حضورش به عنوان یک ایرانی در صحنه مدیریت بینالملی هم یک خیال باشد که روزی محقق شود. البته شاید!
اظهارنظرهای چهرههای سیاسی در ماههای گذشته در خصوص آینده سیاسی رئیس جمهور را در ادامه ببینید:
منبع : خبرآنلاین
[ شنبه 92/4/29 ] [ 2:3 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
ترک روزه بهمجرد بعضى از عذرها جایز نیست، ولى اگر روزه گرفتن ضرر داشته باشد یا تحمل آن همراه با مشقت زیاد باشد، افطار براى آنها جایز است. قضاى روزههایى که از ماه رمضان افطار کرده، بر او واجب است.
گروه رمضان «تیتریک» ؛ متن برخی سؤال و جوابهای حضرت آیت الله العظمی خامنهای درباره مشقت در گرفتن روزه بهشرح ذیل است:
ناتوانى از گرفتن روزه در آغاز بلوغ
دخترى که به سن تکلیف رسیده، ولى بهعلت ضعف جسمانى توانایى روزه گرفتن ندارد، و بعد از ماه مبارک رمضان هم نمىتواند قضاى آن را بهجا آورد تا اینکه ماه رمضان سال بعد فرا مىرسد، چه حکمى دارد؟
ج) ناتوانى از گرفتن روزه و قضاى آن بهمجرد ضعف و عدم قدرت موجب سقوط قضاى روزه نمىشود، بلکه قضاى روزههاى ماه رمضان که از او فوت شده، بر وى واجب است.
دخترانى که تازه به سن تکلیف رسیدهاند و روزه گرفتن بر آنها مقدارى مشکل است، چه حکمى دارند؟ آیا سن بلوغ شرعى دختران اکمال نُه سال قمرى است؟
ج) بنا بر نظر مشهور، بلوغ شرعى دختران همان تکمیل نُه سال قمرى است که در این هنگام روزه بر آنها واجب است و ترک آن بهمجرد بعضى از عذرها جایز نیست، ولى اگر روزه گرفتن براى ایشان ضرر داشته باشد یا تحمل آن برایشان همراه با مشقت زیاد باشد، افطار براى آنها جایز است.
اگر دختر نُهسالهاى که روزه بر او واجب شده، بهدلیل دشوارى، روزهاش را افطار نماید، آیا قضا بر او واجب است یا خیر؟
ج) قضاى روزههایى که از ماه رمضان افطار کرده، بر او واجب است.
من بر اثر ضعف جسمانى از ابتداى سن بلوغ تا دوازده سالگى روزه نگرفتهام، در حال حاضر چه تکلیفى دارم؟
ج) واجب است روزههایى را که در ماه مبارک رمضان نگرفتهاید با اینکه به سنّ تکلیف رسیده بودید، قضا کنید، و اگر افطار روزه ماه رمضان عمدى و اختیارى و بدون عذر شرعى بوده، کفّاره هم بر شما واجب است.
کسى که در اوائل سن تکلیف بر اثر ضعف و عدم توانایى، نتوانسته روزه بگیرد، آیا فقط قضا بر او واجب است یا قضا و کفّاره با هم بر او واجب است؟
ج) اگر گرفتن روزه براى او حرجى نبوده و عمداً افطار کرده، علاوه بر قضا، کفّاره نیز بر او واجب است و اگر خوف داشته باشد که اگر روزه بگیرد مریض شود، فقط قضاى روزهها بهعهده او مىباشد.
افطار بهخاطر مشقت در اثناى روز
اگر شخصى جهت شغلى که دارد و نمىتواند آن را رها کند روزه برایش حرجى باشد و همچنین افراد کم سن و سال که روزه گرفتن براى آنها مشقّت شدید دارد، آیا از اوّل روز مىتوانند افطار کنند یا اینکه حکم دیگرى دارند؟
ج) در فرض سؤال، هروقت دچار حرج و مشقّت شد، مىتواند افطار کند و احتیاط واجب این است که بهمقدار ضرورت افطار کرده و در بقیه روز امساک نماید.
منبع: جام نیوز [ جمعه 92/4/28 ] [ 8:17 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
امام جمعه موقت تهران ضمن تقدیر از حماسه سیاسی 24 خرداد گفت: کسانی که در سال 88 ادعای تقلب کردند باید از اینکه به روی مردم نگاه کنند خجالت کشیده و پیشانیشان عرق کند؛ تاکنون خیلی با آنها مسامحه شده است.
گروه سیاسی«تیتریک»؛آیت الله احمد جنتی خطیب موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به تشکیل شورای نگهبان در 26 تیر 59 به دستور حضرت امام(ره) اظهار داشت: امام(ره) 6 نفر فقیه را منصوب کرده و 6 نفر حقوقدان را نیز با پیشنهاد قوه قضائیه مجلس انتخاب کرد و این رویه در دورههای 6 ساله ادامه پیدا کرد و در این دوره نیز چون در هر 3 سال برخی فقها و حقوقدانان تغییر میکنند، 3 نفر از فقهای قبلی غیر از آیت الله رضوانی که از دنیا رفت، برخی از فقهای دیگر همچون آیتالله مؤمن و آیتالله یزدی و آیتالله شاهرودی نصب شدند و به جای آیتالله رضوانی نیز آیتالله شبزندهدار نصب و در مجلس نیز 3 نفر از حقودانان انتخاب شدند. آیتالله جنتی با تأکید بر اینکه شورای نگهبان از ابتدای تأسیس تا امروز به سیاستهای مقام معظم رهبری و قانون مقید بوده است، تصریح کرد: شورای نگهبان بار سنگینی را در مسائل شرعی و مسائل سیاسی و امر انتخابات متعدد بر دوش دارد اما برخی مواقع با تهاجماتی مواجه میشود و این طور نیست که همه راضی باشند به خصوص در امر انتخابات که برخی زبان خود را حفظ میکنند و برخی زبانشان آزاد است و هر چه از دهنشان درمیآید میگویند اما ما همه آنها را به خاطر انجام وظیفه تحمل میکنیم. خطیب موقت تهران با اشاره به انتخابات 24 خرداد 92 اظهار داشت: بنده در درجه اول خدا را شکر میکنم و از مقام معظم رهبری و ملت و همچنین داوطلبان نامزدها تشکر میکنم. وی انتخابات 24 خرداد را انتخاباتی سالم و بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: بنده از مقام معظم رهبری که کلید حماسه را زدند و همچنین از مردم که لبیک گفتند و حماسه آفریدند تشکر میکنم. آیتالله جنتی مشارکتی بالای 72 درصد را بسیار ارزنده، آرامشبخش و عزتآفرین برای مردم عنوان کرد و ادامه داد:در بیرون و در خارج دیدند که انتخاباتی با کمال آزادی و در یک سطح گسترده در کشورمان برگزار شد بدون اینکه هیچ نوع دغدغهای علیرغم برگزاری دو انتخابات ایجاد شود لذا این لطف خداوند است و همه کارها از جمله انتخابات، موفقیتها و ناموفقیتها دست خدا است. امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: بنده این امید را دارم که این انتخابات نتایج و عواقب خوبی داشته باشد و منتخب مردم و دولتی که جدیدا به کار میافتد بتواند تا جایی که در توان دارد مشکلات معیشت مردم، مشکلات سیاسی و فرهنگی را حل کند و نسبت به مسائل اسلام و انقلاب وفادار بوده و آنها را مرتب سر زبان و در عمل داشته باشد. وی با بیان اینکه نامزدها در انتخابات به جان هم نیفتادند بسیار قابل تقدیر است ولو اینکه صحبت اندکی در مناظرهها صورت گرفت که البته قابل تحمل بود، یادآور شد: هیچ مسئلهای که آبروریزی کند و به بهانهای تبدیل شود وجود نداشت و پس از انتخابات نیز همه نتیجه را پذیرفتند. آیتالله جنتی به دروغ فتنهگران در سال 88 پرداخت و تصریح کرد: کسانی که در سال 88 ادعای تقلب کردند باید از اینکه به روی مردم نگاه کنند خجالت کشیده و پیشانیشان عرق کند چرا که آنها آن همه آرای مردم را از بین برده و انتخابات را به کام مردم تلخ کردند. دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه ادعای تقلب به معنای تقلب نظام بود، یادآور شد: گاهی برخی به فرد یا یک مسئول و مجری ناظر تهمت میزنند و یک وقت فردی به نظام تهمت میزند؛ تاکنون خیلی با آنها مسامحه شده است. وی ادامه داد: آنها میگفتند که در انتخابات تقلب شده چون در برخی حوزهها بیش از 100 درصد آرا به صندوقها ریخته شده است و در جایی که واجدین شرایط صد هزار بوده است 200 هزار رأی در صندوق ریخته شده است اما در این دوره بسیاری از صندوقها عددش بالا است و تا 300 هزار آرای بیشتری در صندوق ریخته شد اما کسی نفسش درنیامد لذا آنها به مردم بد کردند. آیتالله جنتی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره عملکرد دولت نهم و دهم و ضرورت رعایت انصاف در بررسی عملکرد و اعمال آن گفت: ما نمیتوانیم بگوییم که دولت هیچ اشکالی نداشت اما در این دولت ما شاهد زنده شدن بسیاری از شعارهای انقلابی بودیم. وی افزود: فرهنگ انقلاب، سادهزیستی و شعارهای امام(ره) در این دولت مطرح شد و انقلاب تجدید حیات کرد، حداقل در آن اوایل و اگر در آخر مشکلی به وجود آمد من کاری به آن ندارم. خطیب امروز نماز جمعه تهران ادامه داد: همان چیزهایی که خواست مردم بود مطرح شد و همین بود که جوانان با عشق و علاقه در دوره اول شرکت کردند و حتی از جیب خود خرج کردند که آرای بالایی به دست آمد و همین ارزش دارد. آیتالله جنتی ادامه داد: پرکاری بیسابقه که کاملا خستگیناپذیر به معنای واقعی کلمه بود. پاکدستی که در کار بود قابل تقدیر است و از مطرح کردن شعارهای انقلابی در مجامع بینالمللی احساس شرم نکردند. اینکه اسلام را مطرح کنند، نام مقدس حضرت ولی عصر (عج) در سازمان ملل برای اولین بار مطرح شد و من نمیدانم بعدا کی مطرح میشود. اشاره به قرآن، اشاره به اهل بیت، اشاره به سوابق اسلامی مسائلی بود که در این دولت مطرح شد و ما هم به سهم خودمان قدردانی میکنیم و امیدواریم دولت آینده این راه را ادامه دهد. وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودهاند کسی که سر کار میآید نقطه قوتهای قبلی را داشته باشد و ما هم همین انتظار را داریم بنابراین از گذشته تقدیر میکنیم و از آینده میخواهیم این راه را ادامه دهند. دبیر شورای نگهبان قانون اساسی در ادامه با اشاره به بحث اعتدال گفت: این اعتدالی که گفته میشود به معنای خط امام است یعنی وصیتنامه امام(ره)، آثار امام(ره) و صحیفه نور امام(ره)که در تمام شئون زندگی نفوذ کرده است. موضع ما در قبال آمریکا و منافقین معلوم است و از نظر من اعتدال یعنی دنبال کردن خط نورانی حضرت امام (ره) که روشن است. آیتالله جنتی در ادامه تصریح کرد: وضع مصر وضع ناخوشایندی است و ما امید داشتیم این انقلاب به ثمر برسد و حکومت اسلامی، انقلابی و ضد آمریکایی بر سر کار بیاید ام همه آن به هم ریخته است. وی افزود: اینها که آمدند، کمکهایی به اسرائیل کردند، آن راههایی که در سرزمین غزه بود و به صحرای سینا وصل میشد بستند، تونلها را بستند، پیمان کمپ دیوید را تأیید کردند، ارسال نفت به اسرائیل ادامه پیدا کرد و روابط دوستانه برقرار شد. خطیب امروز نماز جمعه تهران ادامه داد: از این رو جنبشی به نام جنبش تمرد ایجاد شد که طبق اطلاعاتی که ما در اختیار داریم نزدیک به 60 درصد مردم مصر در آن عضویت دارند. آیتاللهجنتی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: حرف آنها این است که ما باید مسلمان، ضد آمریکایی، ضد اسرائیلی و مستقل باشیم. از آن طرف هم عدهای در مقابل ایستادهاند و متأسفانه وضع بسیار بد است و در این ایام ماه مبارک رمضان که در آنجا گرما بیداد میکند، مردم در خیابانها به جان هم میافتند و کشته میشوند. وی افزود: امیدوارم خداوند عقلی به آنها بدهد، ما از آنها انتظار داریم وحدت خود را حفظ کنند و بر مواضع مشترک خود تأکید کنند. بالاخره دو طرف مواضع مشترکی دارند و بر روی این مواضع به توافق برسند و از خونریزی، هتاکی و آبروریزیها در مقابل دشمنان خود جلوگیری کنند و سیاستهای ضد آمریکایی را تعقیب کنند. متوجه خطر رژیم صهیونیستی باشند و بدانند که این خطر بسیار بزرگ است. خطیب این هفته نماز جمعه تهران در پایان با اشاره به قتل یک نوجوان سیاهپوست در آمریکا گفت: یک نوجوان 17 ساله سیاهپوست به دست یک جوان 29 ساله سفیدپوست با گلوله کشته میشود و بعد از مدتی قاضی عادل، مثلا حقوق بشر را رعایت کرده و او را تبرئه میکند بعد هم مردم به خیابانها ریختند و اعتراض میکنند این معنای حقوق بشر آمریکایی است. منبع: فارس [ جمعه 92/4/28 ] [ 8:16 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حجت الاسلام رستمی، استاد اخلاق گفت: توبه شش شرط دارد و طبق مستندات در نهج البلاغه دو شرط آن اکمالی و دو شرط دیگر الزامی است. کسی که قصد توبه دارد نباید حق الناس گردنش باشد، زیرا خداوند از حق دیگران که بر گردن بنده اش باشد نمی گذرد.
نشست تخصصی بخش «قرآن، دانشجو و دانشگاه قرآنی»، شب گذشته 26 تیرماه با موضوع «توبه از منظر قرآن و عترت(ع)» در بیست و یکمین نمایشگاه قرآن برگزار شد. در این نشست حجت الاسلام رستمی، استاد اخلاق به تشریح راهها و تاثیرات توبه و همچنین توبهپذیری خداوند سخنانی ارائه کرد. وی توبه را این گونه تعریف کرد و گفت: توبه یعنی آنچه که در گذشته انجام داده ایم را تکرار نکنیم و تصمیم به کارهای خوب و نیکو بگیریم و از این نکته غافل نشویم که خداوند همیشه در رحمت خود را به روی بندگان گشوده است و هرگز انسان توبه گر را سرزنش نمی کند.
وی با اشاره به شرایط توبه، اذعان داشت: توبه کردن شش شرط دارد و طبق مستندات در نهج البلاغه دو شرط آن اکمالی و دو شرط دیگر الزامی است. کسی که می خواهد توبه کند نباید حق الناس برگردنش باشد، زیرا خداوند از حق دیگران که بر گردن بنده اش باشد نمی گذرد. همچنین حق الناس تنها به پول منتهی نمی شود ترویج افکار انحرافی، کم گذاشتن در تدریس به شاگردان، آویزان شدن میز مدیریت با آنکه انسان می داند پیشرفتی در آن مجموعه حاصل نمی شود، غیبت و تمسخر دیگران حتی در زمان نا بالغ بودن نیز مصادیق حق الناس هستند.
وی صفت توبهپذیری خداوند را نیز اینگونه تشریح کرد و افزود: خداوند یک گناه را یک گناه حساب می کند ولی یک حسنه 700 برابر در نظر گرفته می شود تا بندگان در هر حال از بخشش خداوند مأیوس نشوند. خداوند به هر بهانه ای به دنبال بخشش گناهان بندگانش است.
حجت اسلام رستمی در ادامه افزود: زمانی که حضرت موسی(ع) برای عبادت و راز و نیاز به درگاه الهی حاضر می شد خداوند یک بار پاسخش را داد، ایشان علت این موضوع را جویا شد. خداوند در پاسخ گفت: ای موسی این پیام را به بندگانم برسان که من شخص گناهکار را با یکبار دعا کردن سه بار لبیک می گویم.
او با اشاره به فضای روحانی ماه مبارک رمضان و گشایش درهای رحمت خداوند، تصریح کرد: خداوند میفرماید من از مادر با شما مهربانتر هستم و بر ماست که در این ماه از اشتباهات خود توبه کنیم.
وی همچنین در پایان نشست با اشاره به انجام واجبات به عنوان ضرورتی برای پذیرش توبه نزد خداوند، اذعان داشت: نماز و روزه مواردی از حق الله هستند که اگر بر گردن کسی باشد توبه آن شخص مورد رضایت خداوند مقبول واقع نمیشود.
منبع: تسنیم [ جمعه 92/4/28 ] [ 1:34 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |