یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
ضور حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) با حاشیههایی همراه بود. گروه داخلی« تیتریک »؛حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی منتخب مردم در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه یکشنبه برای تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی (ره) به حرم امام (ره)رفت که با حاشیههای جالبی همراه بود. حسن روحانی را در بدو ورود به حرم امام خمینی (ره) محمد شریعتمداری، محمدرضا نعمتزاده، حجتالاسلام علی یونسی، آیتالله موسویبجنوردی و یاسر هاشمی فرزند هاشمی رفسنجانی همراهی میکردند. همچنین در این مراسم تعدادی از مردم با شعارهای نظیر "روحانی یادت باشه عارف باید باشه” و "صلالله محمد یاور رهبر آمد” از منتخب مردم استقبال کردند. گروهی نیز در حاشیه این برنامه پلاکاردهایی را با مضامین "ائتلاف طلایی عارف تو قلب مایی” در دست داشتند. منبع: تسنیم [ یکشنبه 92/3/26 ] [ 10:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دمت اوگار ، بازیگر مطرح سینما و تلویزیون ترکیه با در دست داشتن پلاکاردی که در آن جمله ای از حضرت علی نوشته شده ، از مقامات مسئول در ترکیه خواست تا به خشونت ها در میدان گزی ترکیه پایان دهند.
گروه بین الملل« تیتریک »؛در این تصویر که در شبکه های اجتماعی ترکیه منتشر شده اوگار (نفر سمت چپ در تصویر) با پلاکاردی در دست به جمع معترضین در میدان گزی استانبول پیوسته است. ![]() وی در این پلاکارد جمله ای گرانبها از حضرت علی (ع) را که می فرماید:"اگر در مقابل بی عدالتی سکوت کنید ، به همراه حقوق ، آبروی خود را نیز از دست می دهید"را به نگارش درآورده و با این اقدام سیاست های توام با خشونت دولت اردوغان در مواجهه با معترضین را به شدت مورد انتقاد قرار داده است. [ یکشنبه 92/3/26 ] [ 9:20 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
اگر منع مسئولین نبود مردم ما، جوانان مسلمان، غیور و انقلابی ما با این عناصر اوباش به شدیدترین وجه برخورد میکردند و آنها را به سزای اعمالشان میرساندند.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ; این تحلیل سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در راهپیمایی 23 تیر 78 تهران است که در آن ابعاد مختلف و پشت صحنه آشوب ها و ماهیت اغتشاش گران تبیین شده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
«و مکروا مکراً و مکرنا مکراً و هم لایشعرون، فانظر کیف کان عاقبه مکرهم انا دمرناهم و قومهم اجمعین» مردم قهرمان، بزرگوار و شریف تهران در چند روز گذشته، مواجه با سه حادثه تلخ بودهاند. حادثه اول، حادثه کوی دانشگاه و هتک حرمت به مقام دانشجو بود، این حرکت غیرقانونی و خلاف اصول اخلاقی و دینی یعنی حمله به کوی دانشگاه از طرف مقام معظم رهبری، ریاست محترم جمهور، مسئولین نظام و مردم قهرمان و عزیز کشورمان بویژه مردم تهران و دانشجویان عزیز قاطعانه محکوم شد و شورای عالی امنیت ملی مسئول شد تا این حادثه را ریشهیابی کند و در قدمهای اولیه این بررسی، مقصرین این حادثه را شناسایی و به دست عدالت بسپارد و تلاش نماید تا دانشجویان زندانی و دستگیر شده را آزاد نماید و به سرعت به جبران خسارتهای وارده در کوی دانشگاه بپردازد. بیتردید دانشجویان عزیز، بزرگوار و اندیشمند ما به عنوان آیندهسازان کشور و مدیران آینده که رکن مهم در پیروزی انقلاب و نقش مهم در حفاظت و تداوم انقلاب داشتهاند، همواره مورد احترام همه مسئولین نظام، ملت قهرمان و عزیز ایران بودهاند، هستند و خواهند بود.
در عین حال مسئله کوی دانشگاه همچنان در دستور کار شورای عالی امنیت ملی خواهد بود، تا همه ریشههای این حادثه شناسایی، بررسی و بالطبع در فرصتهای آینده نتیجه آن به مردم شریف و بزرگوار ایران اعلام خواهد شد. این موضوع اول که حادثهای بسیار تلخ و ناگوار بود که با محکومیت این حادثه زشت و با دادن قول به مردم برای رسیدگی به آن و سپردن عوامل آن به دست عدالت و با احترام مجدد به قشر ارزشمند و اندیشمند دانشجو، از آن عبور میکنیم، البته ریشههای این حادثه بررسی و شناسایی خواهد شد و به اطلاع مردم ما خواهد رسید.
اما درکنار این حادثه، دو حادثه تلخ دیگر بوقوع پیوست، دشمنان به کمین نشسته، دشمنان فرصتطلب که نه ربطی به دانشگاه دارند و نه ارتباطی به دانشجویان عزیز دارند، در کنار حرکت دانشجویی، میخواستند سوء استفاده کنند و متأسفانه موفق به سوءاستفاده هم شدند. افراد شرور، افراد وابسته به گروهکهای سیاسی ورشکسته و منزوی در جامعه ما، مزدوران و وابستگان به قدرتهای خارجی از این فرصت خواستند سوء استفاده کنند، البته این گروهکها ماهها در انتظار یک فرصت مناسب بودند و فکر کردند این مقطع فرصت مناسبی برای اهداف شوم و پلید آنهاست. یک حادثه تلخی که با حرکت این عناصر فاسد رخ داد، حرمت شکنی بود.
شما میدانید دشمن برای اینکه در مردم ایجاد یأس کند و در مردم ایجاد تردید نماید و برای آینده زمینهسازی کند، سنگ زیرین بنای انقلاب را مورد تهاجم قرار داد و با شکستن حرمت و تقدس ارزشهای انقلابی، ارکان نظام و بویژه رکن رکین انقلاب یعنی حریم مقدس ولایت خواست راه را برای توطئههای بعدی آماده نماید. دشمنان خارجی و داخلی ما باید بدانند ملت ما هوشیار و در صحنه است. مسأله ولایت مسئله فرد نیست، مسئله شخص نیست، ولایت در کشور ما مظهر اسلامیت نظام و استقلال کشور است. مردم ما خوب میفهمند و درک میکنند دشمن از اسلامیت نظام و استقلال کشور عصبانی است. (تکبیر حضار)
دشمنان داخلی و خارجی میدانند آن سد نیرومندی که در طول 20 سال گذشته در برابر همه توطئهها ایستاد و مقاومت کرد اسلام بود. آن عاملی که بین ملت عزیز و بزرگوار ایران با بیش از یک میلیارد مسلمان جهان پیوند ناگسستنی ایجاد کرد، اسلامیت نظام است. مردم ما به خوبی میدانند آن قدرتی که توانست در دفاع 8 ساله در برابر همه قدرتهای استکباری و حامیان آنها بایستد و مقاومت کند و پیروز شود اسلام و اسلامیت نظام بود. آن عاملی که امروز ملت ما را متحد کرده است و پیوند ناگسستنی در ملت ما ایجاد کرده است، اسلام است و مظهر این اسلامیت، رهبری و مقام ولایت است. (تکبیر حضار) مردم ما به خوبی میدانند مسئله ولایت به عنوان مظهر وحدت ملی جامعه است. مسئله ولایت مظهر اقتدار ملی ما است. اهانت به مقام ولایت، اهانت به ملت است. اهانت به ایران است. اهانت به اسلام است. اهانت به مسلمانان است. اهانت به همه آزادگانی است که قلبشان برای ایران به عنوان امالقرای جهان اسلام میتپد، بنابراین این حرمت شکنی نه برای مردم ما و نه برای عاشقان انقلاب در سراسر جهان قابل تحمل نیست. گرچه آنهایی که به این عمل زشت دست زدهاند، تعدادشان بسیار اندک است، اما در عین حال لبخند و تشویق استکبار جهانی و امیدهای نابخردانهای که در آنها ایجاد کرد نشان می دهد که قدرتهای استکباری توسط مزدورانشان سنگ زیرین این بنا مورد هدف قرار دادهاند.
ولایت، مهمترین رکن حکومت و نظام ما در قانون اساسی کشور ما است. اهانت به این رکن، اهانت به قانون اساسی است. اهانت به قانونگرایی است و اهانت به همه ارزشهای انقلابی است. من در این حادثه چند روزه چیزی که میدیدم در میان این مردم باوفا، مردم مخلص، مردم انقلابی. مردم در این چند روز، صبر 25 ساله مولای متقیان علی (ع) را به نمایش گذاشتند که فرمود «صبرت و فی العین غذی و فیالحلق شجی» استخوان در گلو و خار در چشم این چند روزه تحمل کردند. این صبر انقلابی، این تحمل توأم با «کظمغیض» این حفظ نظم و آرامش، این هوشیاری، آماده بودن اما منتظر دستور ماندن و دست روی دست گذاشتن نکته بسیار جالبی بود. اگر منع مسئولین نبود مردم ما، جوانان مسلمان، غیور و انقلابی ما با این عناصر اوباش به شدیدترین وجه برخورد میکردند و آنها را به سزای اعمالشان میرسانند. (تکبیر حضار)
این متانت، صبر و این آماده بودن و گوش به فرمان بودن تمرین نوینی بود که مردم ما از زندگی مولای متقیان حضرت علی (ع) سرمشق گرفته بودند و به نمایش گذاشتند. ما همچنان باید آمادگی و هوشیاری توأم با صبر و متانت خودمان را حفظ کنیم. مطمئن باشید دولت و ارگانهای امنیتی کاملاً بر کشور مسلط هستند و این گروهکها و این چند صد نفر اوباش چیزی نیستند که بخواهند برای ملت ما و برای مردم عزیز و قهرمان تهران، نگرانی بوجود آورند.(تکبیر حضار) حادثه تلخ سوم، حمله به اموال عمومی، ایجاد رعب و وحشت در میان مردم، برهم زدن آرامش و امنیت، سلب آسایش از مردم، آزار مردم و حتی دستبرد به اموال شخصی و اهانت و تعدی به مردم بود.
در کدام کشور جهان، حرکتهای آشوبطلبانه این چنین تحمل میشود اینها خیلی پستتر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آنها تعبیر حرکت براندازی را مطرح کنیم. در کجای دنیا و در کدام کشور و توسط کدام دولت، آشوب، تخریب و بر هم زدن نظم جامعه، تحمل میشود. مگر دولت مقتدر جمهوری اسلامی ایران مسئولین امنیتی نظام، این گونه حوادث را تحمل خواهند کرد. این صبر و متانت، در یکی دو روزه برای این بود که ماهیت این چند صد نفر اوباش به خوبی برای مردم ما روشن میشود و همه به خوبی بدانند اینها چه کسانی هستند و دارای چه ماهیتی هستند.
من در همین جا لازم میدانم از دانشجویان عزیز بیدار، هوشیار و قهرمان تشکر و قدردانی کنم که با هوشیاری و با دید نافذشان تا متوجه شدند که این عناصر مفسد و معاند در کنار آنها قرار گرفتهاند، بلافاصله اعلام بیزاری و برائت کردند و خودشان را کنار کشیدند. این نشان هوشیاری و بیداری دانشجویان انقلابی و مسلمان و قهرمان ما است. افرادی که اتوبوس و اموال عمومی را آتش میزنند، آنها که ماشین بینالمال را آتش میزنند و حتی اتومبیل شخصی افراد را از بین میبرند، اینها چه عناصری هستند و دارای چه ماهیتی میباشند؟ بیتردید این افراد دشمن مردم ایران و ارزشهای این مرز و بوم هستند، این اوباش حتی به مساجد هم تعرض کردند. ادامه این وضع برای نظام ما کشور ما و ملت ما قابل تحمل نخواهد بود. دیروز نسبت به این عناصر دستور قاطع داده شد، دیروز غروب دستور قاطع صادر شد تا هر گونه حرکت این عناصر فرصت طلب، هر کجا که باشد با شدت و با قاطعیت برخورد شود و سرکوب شوند.(تکبیر حضار) مردم ما شاهد خواهند بود که از امروز نیروی انتظامی، نیروی قهرمان بسیج حاضر در صحنه، با این عناصر فرصتطلب و آشوبگر - اگر جرات ادامه حرکت مذبوحانه داشته باشند- چه خواهند کرد.(تکبیر حضار)
دشمنان خارجی، آنها که در این چند روز کف زدند و همچنین این عناصر پست و مزدور، بدانند اسلام در این کشور زنده است و زنده خواهند ماند. مردم عزیز و بزرگوار تهران و ایران زندهاند و در صحنهاند و با همان شور و هیجان سالهای 57-58 در صحنه حضور دارند و پاسخ دندانشکن به آنها خواهند داد. نیروهای امنیتی قدرتمند ما اعم از نیروی انتظامی، بسیج و سایر قوا و پرسنل بیدار وزارت اطلاعات در صحنه مقتدرانه خواهند بود. خوشبختانه اکثر این عناصر در ظرف دیروز و دیشب دستگیر شدهاند. همه این افراد مورد بازجویی قرار خواهند گرفت. در میان این افرادی که دستگیر شدهاند افراد شرور، جنایتکار و سابقهدار، وابسته به گروهکهای معاند و ورشکسته، افرادی که به نوعی از سوی دستهای مشکوک تطمیع شده بودند همه اینها دیده میشوند که در فرصت مناسب ماهیت این افراد به مردم معرفی خواهد شد. بیتردید آنهایی که به آشوب و تخریب اموال عمومی و تعرض به نظام در این چند روز مشغول بودهاند، در دادگاههای صالحه ما محاکمه خواهند شد و طبق قوانین و مقررات به مجازات خواهند رسید.(تکبیر حضار)
من فکر میکنم ریشه حرکتهایی این یکی، دو روز اخیر به تحلیل غلط دشمنان انقلاب و مزدورانشان از نظام جمهوری اسلامی و تحلیل نادرست نسبت به هوشیاری و آمادگی ملت بزرگوار و حاضر در صحنه ایران برمیگردد. اولا آنچه که رادیوهای خارجی برای آتش زدن چند اتوبوس برای حمله به چند باجه و کیوسک تلفن، کف زدند و برای عربدهکشی چند نفر شرور امید بستهاند. باید بدانند نظام ما و انقلاب ما یک انقلاب مردمی است، ریشه در اعماق جان مردم دارد مردم خود این انقلاب را به پیروزی رساندهاند. مردم خود این انقلاب را در برابر انواع توطئهها حفظ کردهاند. مردم ما بدون کمک دیگران در 8 سال دفاع مقدس در برابر متجاوزین، از تمامیت ارضی و شرف ملی خود دفاع کردند. مردم ما با خون با رهبری انقلاب و نظام عزیز اسلامی خود پیمان بستهاند.(تکبیر حضار) دشمنان خارجی ما تجربیاتی که دارند نسبت به کشورهایی است که نظام آنها به قدرت خارجی وابسته است و ریشه در اعماق دلهای مردم ندارد و دارای نظام مردمی نیستند و با بادی میلرزند آنها تجربه را میخواهند نسبت به انقلاب شکوهمند و عزیز اسلامی ایران و مردم مقتدر و هوشیار و بیدار ما پیاده کنند. مگر این انقلاب تعلق به قشر خاصی دارد و از آن گروه خاصی است؟ این انقلاب به 60 میلیون نفر مردم ایران تعلق دارد که با جان و دل برای این انقلاب فداکاری کردهاند و فداکاری خواهند کرد.
منبع :فرهنگ نیوز
[ یکشنبه 92/3/26 ] [ 5:18 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یک گروه ارتجاعی در لندن، اجازه ورود همجنسگرایان را به مسجد صادر کردند.
گروه بین الملل «تیتریک» ; گروهی از مسلمانان ارتجاعی در لندن، تصمیم به برپائی مسجدی کردند که در آن مسلمانانی که تمایلات جنسی خاص دارند نیز، اجازه حضور و انجام مراسم مذهبی را داشته باشند.
این خبر باعث موجی از ابراز انزجار در میان مسلمانان انگلستان شده است. مسلمانان در لندن در تجمعی اعلام کردند اسلام همجنسگرایی را مذموم می شمارد و اجازه ورود این افراد را به اماکن و مراسم مذهبی به هیچ عنوان نمی دهد.
امام عدنان رشید از مرکز اسلامی لندن در گفتگو با شبکه بی بی سی در رابطه با این موضوع گفت: اسلام موازین روشنی در این رابطه دارد. اسلام دینی است که از پیامبر اسلام به دست ما رسیده است و اصول اصلی و اساسی آن بدون هیچگونه تغییری باقی مانده است و همه مسلمانان بدان احترام می گذارند. اصول و آموزه های قرآن قابل تغییر نیست.
وی ادامه داد، من به واقع نمی دانم این گروه به دنبال ارسال چه پیامی هستند!
![]() گفتنی است، این گروه جدید با ارائه طرح مسجد فراگیر (IMI) در نوامبر سال گذشته شروع بکار کرده است. این مساجد برخی روش های غیر متعارف با آنچه تا به امروز مسلمانان از آن پیروی می کردند، را به انجام می رسانند. برای مثال اقتدا به امامت زن در نماز جماعت مختلط، دعا خواندن زنان در کنار مردان و اجازه ورود همجنسگرایان به اماکن مذهبی می توان اشاره داشت.
تمثیلا تغییر (Tamsila Tauqir) هماهنگ کننده IMI گفت: ما می خواهیم فضای جدیدی برای مسلمانان ایجاد کنیم، که به گونه ای که دوست دارند دعا کنند و به دنیا نگاه کنند. ما طرفدار برابری میان تمامی گروه ها اعم از، زن و مرد، شیعه و سنی، سنتی و همجنسگرا، دارای خانواده و تبار یا ... هستیم.
ما می دانیم و معتقد هستیم انسان ها در تمامی حوزه ها مثل هم فکر نمی کنند، بر این اساس سعی کرده ایم فضای آزادی برای تمامی گروه ها فراهم کنیم. ما مثل جریان اصلی جامعه هستیم، و از تمامی تفکرات استقبال می کنیم.
شورای مسلمانان بریتانیا (MCB)، مسجد جامع و ائمه (ع) هیئت مشورتی ملی (میناب) و شورای مساجد لنکشایر، و دیگر گروه های اسلامی در این رابطه اظهار نظری نکرده اند. [ یکشنبه 92/3/26 ] [ 5:17 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مسعود ده نمکی کارگردان سینما بعد از برگزاری انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری یادداشتی را در وبلاگ خود منتشر کرده است.
![]() گروه فرهنگی «تیتریک» ؛پیام آقای هاشمی بعد از انتخابات اخیر مبنی بر سلامت کامل انتخابات برای کسانی که چهار سال پش با پیام همسر مکرمه ایشان و همفکرانشان قائده بازی مردم سالاری را به هم زدند و به جای تبریک به رقیب به آتش افروزی پرداختند شگفت انگیز است.
نه فقط حضرت ایشان بلکه عموم کسانی که پرچم مدارا و تسامح و تساهل و دموکراسی و تحمل مخالف و روشنفکری را مانند چماق بر سر منتقدین خود می کوبند تعریف دوگانه ای از دموکراسی دارند. در منظر این دوستان اگر نامزد پیروز فرد مورد نظر آنها باشد ایران بهترین شکل دموکراسی را دارد و اگر نامزد پیروز رقیب یا مخالف آنها باشد تقلب و مهندسی آرا نام می گیرد.
اساسا این گروه همه چیزشان شبیه هم است در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و حوزه اندیشه هم اینگونه رفتار می کنند مثلا در همین سینما اگر فیلم مد نظر آنها بفروشد می گویند مخاطب اندیشمند و فرهیخته ولی اگر فیلم از آن فرد هم فکر آنها نباشد می گویند فیلم عوام پسند است و مردم ساده پسندند.
اگر در مطالب و ابراز نظرشان توهین و فحش باشد می گویند آزادی بیان است ولی اگر چواب بدهی می گویند هوچیگری و نقد ناپذیری.
اگر سوال کنند اسمش آزادی اندیشه است ولی اگر سوال کنی می گویند تفتیش عقاید است.
اگر سطل آشغال آتش و بانک و اتوبوس آتش بزنند اسمش اعتراض مدنی است ولی اگر در برابرشان اعتراض کنی چماقدار و خشونت طلب می نامندت.
در یک کلام حوزه سیاست و فرهنگ و مدیریت فقط باید در انحصار آنها باشد و از منظر آنها مخالف خوب مخالف مرده است .
انگار غربی ها هم این منش را دارند نمی دانم کدام یک از هم آموخته اند. القاعده خوب القاعده ای است که شیعه بکشد القائده بد القائده ای است که انسان غربی را بکشد. دیکتاتور خوب دیکتاتوری است که در بحرین شیعه بکشد
آری این چنین است برادر!
اگر کسانی که در هردوره پیروزی رقیب را به این آسانی می پذیرند و به جای سطل اشغال آتش زدن پیام تبریک برای مخالف خود می فرستند روشنفکر نیستند توصیه می کنم به این منش خود افتخار کنند ولو اینکه همیشه از نظر اصلاح طلبان و روشنفکر نمایان متهم باشند.
به هر حال امیدوارم مدعیان روشنفکری و دموکراسی آداب برد و باخت را در همه حوزه ها ی فرهنگی و سیاسی یاد بگیرند. و انتخاباتشان مثل جشنواره سینمایی شان نباشد.
منبع : باشگاه خبرنگاران
[ یکشنبه 92/3/26 ] [ 5:17 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
"علی پدرام" خبرنگار روزنامه "الشرق الاوسط" به تازگی با "حسن روحانی" رییس جمهور منتخب ملت ایران مصاحبه ای را انجام داده و آقای روحانی در این مصاحبه به بیان دیدگاه هایش پیرامون سیاست خارجی، برنامه هسته ای و روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای غربی پرداخته است.
![]() *** سیاست خارجی
روحانی در پاسخ به پرسش خبرنگار در مورد برنامه هایش پیرامون "سیاست خارجی" می گوید "تصمیم گیری های کلان در حوزه سیاست خارجی از نظر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیازمند حمایت مقام معظم رهبری می باشد. من تجربه بلند مدتی در دولتهای گذشته در عرصه سیاست خارجی داشته ام. در صورتی که به مقام ریاست جمهوری برسم تلاش خواهم کرد تا با کسب رضایت و اعتماد رهبر معظم انقلاب در حوزه سیاست خارجی پیشرفت هایی را کسب نمایم."
![]() *** مذاکرات هسته ای
روحانی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار در مورد روند "مذاکرات هسته ای" می افزاید "ایران برنامه هسته ای قدرتمندی دارد و تحت قوانین بین المللی و به صورت قانونی به فعالیت های هسته ای اش ادامه می دهد. کارزارهایی با انگیره های "سیاسی" از سوی کشورهای غربی به راه افتاده اند که مداوما اخبار نادرستی را در مورد ماهیت برنامه هسته ای کشور ما ارایه می دهند. نکته جالب توجه اینجاست که این کشورها به برنامه هسته ای ما توجه زیادی دارند اما نسبت به بی ثباتی در خاورمیانه و مسئله فلسطین بی توجه بوده اند. در صورتی که به مقام ریاست جمهوری برسم سعی خواهم کرد تا اعتماد بین المللی را جلب نمایم. سلاح هسته ای هیچ گونه نقشی در دکترین امنیت ملی ایران ندارد. ایران هیچ چیزی برای پنهان کردن ندارد. با این حال در مورد میزان غنی سازی اورانیوم ما می توانیم با سایر کشورها مذاکره نماییم."
*** توصیه به آمریکا
روحانی در ادامه با توصیه به دولت آمریکا برای دست برداشتن از خصومت هایش در قبال ملت ایران می افزاید "دولت آمریکا و متحدانش می بایستی از تلاش در جهت ارایه چهره ای وارونه از ایران دست بردارند. آنان می بایستی از تهدید نشان دادن برنامه هسته ای ایران خودداری نمایند."
*** سوریه
حسن روحانی در مورد "بحران سوریه" نیز موضع گیری و افزوده است "تراژدی انسانی در سوریه در شرایط وخیمی قرار گرفته و همگی می بایستی برای پایان دادن به آن تلاش نماییم. با این حال بایستی این واقعیت را پذیرفت که دونلت سوریه تنها دولتی در منطقه است که در مقابل توسعه طلبی های رژیم صهیونیستی مقاومت کرده است. بحران سوریه با مداخله برخی کشورهای منطقه ای و بین المللی شدت گرفته است. از دیدگاه من ایران می تواند میانجی ای مناسب برای رفع بحران سوریه و رسیدن آن کشور به حکومتی کارآمد و مردم سالار باشد. سال 2014 سالی مهم برای سوریه است چرا که مدت قانونی ریاست جمهوری اسد به پایان می رسد. سوری ها با برگزاری انتخاباتی عادلانه و آزادانه و به دور از دخالت قدرتهای خارجی می توانند دولت جدید خود را تشکیل داده و امنیت کشورشان را تضمین نمایند."
*** فلسطین
روحانی در مورد مسئله "فلسطین" نیز اظهارنظر کرده است "ما همچنان به حمایت از ملت فلسطین ادامه خواهیم داد. از دید من تنها راه حل رفع مسئله فلسطین برسمیت شناختن حقوق ملت فلسطین می باشد. در غیر اینصورت هیچ گونه ابتکار عملی موفقیت آمیز نخواهد بود."
وی در بخش پایانی مصاحبه خود تاکید کرد که "در اینصورت انتخاب بعنوان مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران بهبود و گسترش روابط با کشورهای همسایه در صدر اولویت های دولتش خواهد بود."
منبع :باشگاه خبرنگاران
[ یکشنبه 92/3/26 ] [ 3:23 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حسن روحانی دربارهی فرهنگ قول داد که...
![]() گروه فرهنگی «تیتریک» ؛می گویند قولهای قبل از انتخابات مثل مهریه عروس است که بهقول معروف «کی داده کی گرفته»! اما در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، کاندیداها قول دادند که هرچه میگویند انجام بدهند.
بارها از سیاستمداران و سیاستگذاران (و حتی سیاستزدگان) شنیدهایم که توجه به فرهنگ و هنر از اوجب واجبات بهعنوان یک نظام برخاسته از انقلاب فرهنگی متکی بر باورهای اعتقاد مردم بوده است اما بدون اغماض باید گفت، این بخش از مظلومترین بخشها نیز بوده است، چنانکه رهبر معظم انقلاب در سخنان خود درباره این عرصه به تاکید گفتهاند: «از بخش فرهنگ رفع مظلومیت کنید. بخش فرهنگ انصافاً بخش مظلومی است».
در این دوره نیز، کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری توجه ویژه خود را به مواردی چون مسائل اقتصادی و سیاست خارجی معطوف کردند و کمتر درباره مسائل فرهنگی و هنری سخن گفتند اما گویا باید همین مقدار اندک را نیز غنیمت بشماریم؛ چراکه دل اهالی فرهنگ و هنر در این یکی دوماهه بههمین مواضع خوش بوده است؛ هنرمندانی که درست یا غلط، وضعیت فعلی را نامناسب میدانند. البته شاید این نظر خیلی هم بیراه نباشد؛ آنهم در شرایطی که سه ضعف اول لیست 21گانه دولتهای اخیر، در مقوله فرهنگ اعلام شده است. (1- مظلومیت فرهنگ، 2- اولویتبندی نکردن فعالیتهای فرهنگی، 3- کارهای تشریفاتی و ویترینی در زمینههای فرهنگی)
هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، در برنامههای مختلف خود درباره مسائل فرهنگی کشور اندک سخنانی را بر زبان راندند. اکنون وعدههای هفت نفر از آنان دیگر چندان اهمیتی ندارد؛ مگر آنکه رییسجمهور جدید بخواهد از برنامههای خوب آنها استفاده کند. حالا مهم، قولهای فرهنگی است که حسن روحانی داده و اکنون که با رای مردم بر مسند ریاستجمهوری بعدی کشورمان تکیه خواهد زد، همه چشم به او دوختهاند تا ببینند آیا برنامههای مناسبی برای وعدههای انتخاباتی خود ارائه میدهد یا خیر؟
حال ماقول های آقای روحانی را یادآورمی شویم:
1- نگرانی از سانسورهای بیمورد در میان هنرمندان که برخی را میشود حذف کرد.
2- صیانت از باورهای دینی مردم باید رفتار دینی را ترویج کنیم و به سراغ باورها برویم
3- دولت و دولتمردان باید بر اساس اخلاق سخن بگویند.
4- زمانی که فرهنگ ما دولتی است، مسائل ما حل و فصل نخواهد شد. (توجه به تمرکززدایی)
5- بهجای آمار دادن، دنبال اثربخشی باشیم.
6- اولین حمایت دولت از فرهنگ، باید در ایجاد قوانین شفاف و فضای امن باشد و فرهنگ باید به صاحبان اصلی یعنی اصحاب هنر واگذار شود و از آنان حمایت شود.
7- باید از انجمنهای حرفهای و نظامهای صنفی استفاده کنیم که پیشکسوتان هر بخش میتوانند آن بخش را بهتر کنترل کنند.
8- باید به رسانهها و مطبوعات آزادی بدهیم.
9- مسائل فرهنگی باید از طریق فرهنگی حل و فصل شود. پلیس آخرین مرحلهای است که در مسائل فرهنگی باید وارد عمل شود.
10- باید تسهیلاتی فراهم کنیم که کالای فرهنگی فاخر و مورد توجه مردم در اختیار آنها قرار گیرد و یادمان باشد که هویت ایرانی، هویت چند نفر و سلایق چند نفر نیست.
11- این همه مفاخر و مشاهیری که داریم، باید برای کل فارسیزبانان معرفی شود تا دنیا آنها را بشناسد و ما بتوانیم از این مفاخر به عنوان سفیران فرهنگی و یک نوع دیپلماسی عمومی بهرهبرداری و استفاده داشته باشیم.
12- باید هویت خود را در دنیای رقابت فرهنگی امروز حفظ کنیم.
13- وظیفه داریم که کرسیهای آزاداندیشی که مدنظر مقام معظم رهبری است را به وجود بیاوریم.
14- باید در امور فرهنگی زمینه و فضا را برای فعالیت باز کنیم.
15- نباید دایره خودیها را به تعداد و گروهی و عددی خاص که عدد بالایی نیست تنگ کرد و هر کس که مثل خودشان فکر نکرد را محکوم کنند.
16- در صنعت توریسم باید زیربناها مثل هتل، فرودگاه و حمل و نقل را درست کنیم و همه اینها به راحتی امکانپذیر است.
17- (برای گسترش صنعت توریسم) حتی اگر سرمایهگذار داخلی نداشته باشیم - که داریم - سرمایهگذار خارجی آماده است برای ما هتل بسازد و بعد از پول آن هتل برداشت میشود و به کشور واگذار میشود.
18- (در بحث حقوق شهروندی که در قانون اساسی به آن اشاره شده است) مساله مهمتر حریم خصوصی است که بسیار مهم است.
19- وقتی فردی نسبت به آبرو و شخصیت فردی توهین و اهانتی میکند، باید به او حق دفاع بدهیم.
20- کیفیت دانشگاهها را باید بالا ببریم ومهارتها را در دانشگاهها افزایش دهیم.
21- افزایش پهنای باند اینترنت کشور.
22- میتوان با قانونی شفاف، اداره این امور را به تشکلهای صنفی سینمایی واگذار کرد.
23- باید چتر امنیتیای که روی دنیای سینما و موسیقی گسترده شده است، برداریم.
24- باید به فکر تعالی فرهنگ جامعه باشیم.
25- (در بخش فرهنگ) باید اصول را تبیین و تعریف کرد تا مردم خود برگزینند.
در بخش دوم گزارش، پاراگرافهایی که تکجملات فرهنگی حسن روحانی از آنها استخراج شده است، میآید:
1- نگرانی از سانسورهای بیمورد در میان هنرمندان که برخی را میشود حذف کرد.
«من فکر میکنم ما امروز مشکلات بسیار زیادی در بخش فرهنگ داریم که باید به آن بیشتر توجه کنیم. فضای فرهنگی ما برای فعالیت فرهنگی باید دارای امنیت باشد. ناامن بودن فضای فرهنگی باعث میشود اصحاب فرهنگ دغدغههای خاطری داشته باشند که بسیاری از آن بیمورد است و نگرانی از سانسور داشته باشند که برخی ضرورت ندارد و برخی را میشود حذف کرد. قوانین را میشود شفاف تدوین کرد تا اصحاب هنر بتوانند خلاقیت داشته باشند و در فضای ناامن خلاقیتی به وجود نمیآید تا ایدهای خلق شود و تبدیل به هنر و کالای فرهنگی قابل عرضه به جامعه شود. امنیت فضای فرهنگی برای ما مهم است».
2 صیانت از باورهای دینی مردم (باید رفتار دینی را ترویج کنیم و به سراغ باورها برویم)
«نکته دیگر صیانت از باورهای دینی است که امروز مورد هجمه وسیعی قرار گرفته است. متاسفانه برخی مسئولین به جای اینکه باورهای دینی مردم را تقویت کنند در سالهای اخیر به تضعیف آن پرداختهاند. هر مدیریت ناکارآمدی را به یکی از مقامات دینی یا نعوذبالله به امام دوازدهم نسبت دادهاند. امروز قشریگری و خرافات به نام دین در جامعه رواج پیدا کرده است. ما تا چه وقت میخواهیم این مسیر را ادامه دهیم. باید عقلانیت را در فهم مسائل دینی ترویج کنیم. ما باید رفتار دینی را ترویج کنیم و به سراغ باورها برویم. اینقدر بر بایدها تکیه نکنیم. هر روز یک بخشنامه و دستورالعمل صادر نکنیم. اگر باورهای دینی را تقویت کنیم، مردم میدانند چطور فرهنگ را تقویت کنند؛ زیرا میدانند فرهنگ، باور، زندگی و هنجار آنهاست. ما باید به صیانت ازباورهای دینی بپردازیم تا هم دین را از خرافات و افکار موهوم جدا کنیم و هم راه واقعی برای تقویت فرهنگی جامعه به ویژه فرهنگ ملی و دینی را در پیش بگیریم».
3 دولت و دولتمردان باید بر اساس اخلاق سخن بگویند.
4 زمانی که فرهنگ ما دولتی است، مسائل ما حل و فصل نخواهد شد. (توجه به تمرکززدایی).
5 بهجای آمار دادن، دنبال اثربخشی باشیم.
«بزرگانی در جامعه ما بودند و هستند که مروج اخلاق بودند. من در حیطه دولت صحبت میکنم؛ وقتی در رسانهها از سوی برخی مسئولان صحبتهایی پخش میشود که اقرار و مبالغه است، اگر آمار غیر دقیق و نادرست پخش میشود، وقتی مسئولان افترا و تهمت میزنند بدون آنکه حکم قضایی صادر شده باشد... کسانی که مسئولیت سنگینی دارند اما اخلاق را زیر پا میگذارند چه میماند؟ اخلاق که رفت، اعتماد عمومی هم از بین میرود و ما چکهای بیمحلی میبینیم که هر روز بر تعداد آنها اضافه میشود. اعتیاد را میبینیم که افزایش مییابد. حاشیهنشینها را میبینیم که هر روز بیشتر و بیشتر میشود و طلاقها که در سال گذشته هفت درصد رشد داشته است. همه آسیبها تقریبا در سالهای اخیر رو به افزایش بوده است چون مبنای فرهنگ صدمه دیده است اما راهکار چیست و چه باید بکنیم؟ من مهمترین راهکار را تمرکززدایی میدانم تا زمانی که فرهنگ ما دولتی است مسائل ما حل و فصل نخواهد شد تا زمانی که به جای تعمیق به ترویج بپردازیم مسائل حل نمیشود تا زمانی که به جای توجه به کیفیت هر روز آمار دهیم آمار تولید کنیم یا نه حتی آمارهای دقیق بدهیم و دنبال اثربخشی نباشیم مسائل حل نمیشود».
6 -اولین حمایت دولت از فرهنگ، باید در ایجاد قوانین شفاف و فضای امن باشد و فرهنگ باید به صاحبان اصلی یعنی از اصحاب هنر واگذار شود و از آنان حمایت شود.
«چرا فرهنگ باید دست دولت باشد؟ درست است دولت باید سیاستگذار باشد و حمایت کند و اولین حمایتش در ایجاد قوانین شفاف و فضای امن باید باشد اما فرهنگ باید به صاحبان اصلی یعنی از اصحاب هنر خود واگذار شود و از آنان حمایت شود».
7 باید از انجمنهای حرفهای و نظامهای صنفی استفاده کنیم که پیشکسوتان هر بخش میتوانند آن بخش را بهتر کنترل کنند.
8 باید به رسانهها و مطبوعات آزادی بدهیم.
«راه حل این است که بسیاری از امور را به وسیله قانون شفاف کنیم و از انجمنهای حرفهای و نظامهای صنفی استفاده کنیم. پیشکسوتان هر بخش میتوانند آن بخش را بهتر کنترل کنند. مگر فرهنگ چیزی است که دولت به تنهایی بتواند آن را کنترل کند؟ اخلاق مطلوب کمال اخلاق مورد نظر انقلاب اسلامی امروز مشاهده نمیشود. مردم ما مسلمان و اخلاقی هستند. آیا انتظار این بود که اخلاق امروز این چنین باشد؟ اینکه باورها و مقدسات مردم باید مورد احترام باشد، درست است ولی آیا مقدسات ما را آن کارمندی میشناسد که میخواهد ممیزی کند یا پیشکسوتانی که در این زمینه کار کردهاند، آیا نباید این بخش را به آنها واگذار کنیم؟ باید به رسانهها و مطبوعات آزادی بدهیم وقتی به آنها آزادی دادیم باید جلوی فساد را بگیریم نباید به نهادهای رسمی اکتفا کنیم. اشکال ما این است که فرهنگ را همانند آبشاری میدانیم که باید بر سر مردم باز کنیم. فرهنگ همان چشمههای جوشانی است که در نهاد مردم هست و باید شرایط را آماده کنیم تا همه از فرهنگ درست در جامعه استفاده کنند. شرایط امروز ما بهگونهای است که نگاه قیممآبانه ایجاد شده است. ما قیم نمیخواهیم، قوام میخواهیم ما اگر به فرهنگ قوام دهیم موفق شدهایم».
9 مسائل فرهنگی باید از طریق فرهنگی حل و فصل شود. پلیس آخرین مرحلهای است که در مسائل فرهنگی باید وارد عمل شود.
«مسائل فرهنگی باید از طریق فرهنگی حل و فصل شود. پلیس آخرین مرحلهای است که در مسائل فرهنگی باید وارد عمل شود. من این حرف را کاملا میپسندم که هنر، بهترین سفیر ما در جهان است. از حافظ سفیر بهتری داریم که به اروپا و آمریکا بفرستیم؟ از هنر فرشچیان و میرخانی و احصایی غرورآفرینتر داریم؟ از صدای شجریان بهتر داریم؟ از خط و خوشنویسی که ما در ایران داریم در دنیا سراغ دارید؟ از بناهای عظیم و بزرگی که در اصفهان و شیراز میبینیم، بهتر داریم؟ همه اینها به عنوان سفیران ما هستند که میتوانند در سطح جهان افکار عمومی جهان را به مفاخر و میراث عظیم فرهنگی ما جذب و جلب کنند».
10 باید تسهیلاتی فراهم کنیم که کالای فرهنگی فاخر و مورد توجه مردم در اختیار آنها قرار گیرد و یادمان باشد که هویت ایرانی، هویت چند نفر و سلایق چند نفر نیست.
11 این همه مفاخر و مشاهیری که داریم باید برای کل فارسیزبانان معرفی شود تا دنیا آنها را بشناسد و ما بتوانیم از این مفاخر به عنوان سفیران فرهنگی و یک نوع دیپلماسی عمومی بهرهبرداری و استفاده داشته باشیم.
12 باید هویت خود را در دنیای رقابت فرهنگی امروز حفظ کنیم.
«مساله هویت ایرانی و هویت اسلامی برای ما بسیار مهم است و اهمیت دارد و برای اینکه ما بتوانیم از هویت پاسداری کنیم باید چه کرد؛ اول این است که ما باید تسهیلاتی فراهم کنیم که کالای فرهنگی فاخر و مورد توجه مردم در اختیار آنها قرار گیرد و یادمان باشد که هویت ایرانی، هویت چند نفر و سلایق چند نفر نیست. ایران دارای تنوعهای بسیار زیبای بومی و مذهبی و دینی است و باید به همه این تنوعها توجه کرد. البته همه این تنوعهای زیبا زیر یک چتر واحد و آن چتر ایرانیت و اسلامیت جمع خواهند شد اما باید به ذائقه همه آنها توجه شود. چرا کالاهای فرهنگی ما امروز مصرف ندارد؟ یا گران است که مصرف ندارد یا اگر ارزان است، بر مبنای ذائقه مردم برنامهریزی نشده است. به گونهای عمل شده که جذب و جلبی برای آنها وجود ندارد. موضوع بعدی بحث ایرانیت است. این همه مفاخر و مشاعری که داریم باید برای کل فارسیزبانان معرفی شود تا دنیا آنها را بشناسد و ما بتوانیم از این مفاخر به عنوان سفیران فرهنگی و یک نوع دیپلماسی عمومی بهرهبرداری و استفاده داشته باشیم که متاسفانه کمتر از آنها استفاده میشود. البته بحث فرهنگ جهانی نیز مطرح است و ما نمیتوانیم به فرهنگ جهانی بیاعتنا باشیم. به هر حال ما در دنیایی زندگی میکنیم که تعاملات و ارتباطات در سطح وسیعی وجود دارد و ما باید با توجه به جهان برنامهریزی کرده و هویت خود را در دنیای رقابت فرهنگی امروز حفظ کنیم»
13 وظیفه داریم که کرسیهای آزاداندیشی که مدنظر مقام معظم رهبری است را به وجود بیاوریم.
«فضای دانشگاهها و تغییرات آنها را باید بررسی کنیم وظیفه داریم که کرسیهای آزاداندیشی که مدنظر مقام معظم رهبری است را به وجود بیاوریم».
14 باید در امور فرهنگی زمینه و فضا را برای فعالیت باز کنیم.
15 نباید دایره خودیها را به تعداد و گروهی و عددی خاص که عدد بالایی نیست تنگ کرد و هر کس که مثل خودشان فکر نکرد را محکوم کنند.
«برخی آنقدر دایره خودی را تنگ میکنند که تعداد و گروهی خاص و عددی خاص که عدد بالایی نیست را دور خود جمع کرده و هر کس که مثل خودشان فکر نکند را محکوم میکنند و فکر آنها را حاصل توطئه دانسته و میگویند طراحی استعمار بود، طراحی صهیونیسم بود و اساسا گفتمان ما به گونهای نیست که ما بتوانیم با دنیا تعاملی داشته باشیم و اساسا دنبال حذف و کنارهگیری در جهان هستند. به اعتقاد من ما باید در امور فرهنگی زمینه و فضا را برای فعالیت باز کنیم. در حال حاضر چرا شرایط به گونهای شده که فرار مغزها ایجاد میشود؟ به دلیل اینکه در دانشگاهها جاده یک طرفه درست کردهایم و اجازه ندادیم اساتید و محققان به خاطر بروند، در سمینارها شرکت کنند و مشکلاتی برای آنها درست شده است. وقتی جاده یک طرفه میشود مغزها از کشور فرار میکنند و در واقع این سرمایه ملی است که از بین رفته است».
16 در صنعت توریسم باید زیربناها مثل هتل، فرودگاه و حمل و نقل را درست کنیم و همه اینها به راحتی امکانپذیر است.
17 (برای گسترش صنعت توریسم) حتی اگر سرمایهگذار داخلی نداشته باشیم - که داریم - سرمایهگذار خارجی آماده است برای ما هتل بسازد و بعد از پول آن هتل برداشت میشود و به کشور واگذار میشود.
«مساله گردشگری مساله بسیار مهمی از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، تبیین فرهنگ انقلاب اسلامی و اشتغال است. مجموعه محاسبات نشان میدهد اگر ما بتوانیم در طول یک سال 10 میلیون گردشگر وارد کشور کنیم، 13.6 میلیارد درآمد کسب میکنیم و این مجموعه گردشگر چهار میلیون شغل ایجاد میکند. در حال حاضر ما سه و نیم میلیون نفر بیکار در کشور داریم که اگر 10 میلیون گردشگر وارد کشور شوند مشکل اشتغال کاملا حل خواهد شد. رقم گردشگران در کشورهای همسایه مثل ترکیه در سال 2012 بالای 30 میلیون نفر بوده است. ما ظرفیتهای زیادی داریم و چهارمین کشور از نظر جاذبههای گردشگری هستیم. در صنعت توریسم باید زیربناها مثل هتل، فرودگاه و حمل و نقل را درست کنیم و همه اینها به راحتی امکانپذیر است. حتی اگر سرمایهگذار داخلی نداشته باشیم - که داریم - سرمایهگذار خارجی آماده است برای ما هتل بسازد و بعد از پول آن هتل برداشت میشود و به کشور واگذار میشود. فرودگاههای ما قابل توسعه است. مهمترین مشکلی که داریم و باید حل کنیم، بحث بانکی و مسائل مالی است که به خاطر تحریم مشکل داریم و دولت باید برنامهریزی کند تا پول گردشگران به نحو مناسب وارد کشور شود».
18 (در بحث حقوق شهروندی که در قانون اساسی به آن اشاره شده است) مساله مهمتر حریم خصوصی است که بسیار مهم است.
19 وقتی فردی نسبت به آبرو و شخصیت فردی توهین و اهانتی میکند باید به او حق دفاع بدهیم.
«مساله حقوق شهروندی در فصل سوم قانون اساسی با عنوان حقوق ملت مورد تصریح قرار گرفته است. این حقوق شهروندی باید تدوین شود. اساس حقوق شهروندی این است که همه ایرانیان و اتباع ایرانی از حقوق شهروندی مساوی برخوردار شوند و استفاده کنند. مساله مذهب، قومیت و نژاد هیچکدام نمیتواند در حقوق شهروندی تاثیرگذار باشد. مساله مهمتر حریم خصوصی است که بسیار مهم است. من تعجب میکنم مدتی پیش در یکی از رسانهها شنیدم که نیروی انتظامی اعلام کرده میتوانیم با راپل روی پشت بام خانهها برویم زیرا یک مکان خصوصی نیست و مال یک فرد نیست. از این مساله دچار حیرت شدم. اگر پشتبام فضای مشاع است، برای صاحبان آن آپارتمان مشاع است نه بین مالکان و نیروی انتظامی و سربازی که میخواهد وارد پشتبام شود. افرادی که در این زمینه تحقیق کردهاند گفتهاند جمع کردن دیشها هیچگونه نتیجه و اثری نداشته است و آمار و ارقام نشان میدهد تعداد زیادی از مردم (در برخی از آمار حدود 50 درصد) به رسانههای بیگانه نگاه میکنند بنابراین ورود به حریم خصوصی در اینجا کاری ممنوع است، در رسانهها و مطبوعات و صداوسیما هم همینطور است. وقتی فردی نسبت به آبرو و شخصیت فردی توهین و اهانتی میکند باید به او حق دفاع بدهیم وگرنه هم حقوق شهروندی این شخص نقض شده و هم حیثیت و حریم شخصی او».
20 کیفیت دانشگاهها را باید بالا ببریم ومهارتها را در دانشگاهها افزایش دهیم.
«راهکار دولت تدبیر و امید این است که تصدیگری دولت را در فرهنگ و مسائل اجتماعی کاهش دهد و کار را به کاردان بسپارد و انجمنهای صنفی تشکیل دهد؛ چراکه مسائل را راحتتر میتواند حل کند. مساله مهم دیگری که وجود دارد مساله جوانان است که بسیار حائز اهمیت است. شرایطی فراهم آوردیم که ورود به دانشگاه آسان شد اما بعد اینکه دانشجویان لیسانس، فوق لیسانس و بعد دکترا را تمام میکنند تازه اول بیکاری آنها فراهم میرسد. کیفیت دانشگاهها را باید بالا ببریم ومهارتها را در دانشگاهها افزایش دهیم. دانشجویان باید با صنعت و کشاورزی آشنا شوند تا بلافاصله بتواند بعد از فارغالتحصیلی شغل پیدا کنند. مساله دیگر، موضوع زنان است که باید مورد توجه قرار گیرد. زن در یک جامعه فعال است و کار میکند اما در عین حال کاری برابر انجام میدهد حقوقش متفاوت است. من بیمه ویژه برای زنان آسیب دیده را تشکیل خواهم داد و همچنین یک وزارت امور بانوان در دولت تدبیر و امید پیشبینی کردهایم تا حقوق تضییع شده را به آنان برگردانیم».
21 افزایش پهنای باند اینترنت کشور
«پهنای باند اینترنت در شأن ایرانیان نیست. دنیای امروز دنیای ارتباطات است اما متاسفانه در کشور عدهای در دنیای قرن نوزدهم سیر میکنند».
22 میتوان با قانونی شفاف، اداره این امور را به تشکلهای صنفی سینمایی واگذار کرد.
«ما باید سینما را به سینمافهمان، هنرمندان و تشکلهای متشکل از آنان بدهیم و آن را به ملت واگذار کنیم زیرا مردم بهترین انتخاب را خواهند کرد. یادمان باشد اخلاق، ایمان، وطندوستی و فرهنگ و ارتقای آنها با زبان سینما و هنر بیشتر در دل افراد جایگزین میشوند و میتوان با قانونی شفاف، اداره این امور را به تشکلهای صنفی سینمایی واگذار کرد و دانست که در این عرصه فرهنگ و هویت ایرانی و اسلامی است که مهم است».
23 باید چتر امنیتیای که روی دنیای سینما و موسیقی گسترده شده است، برداریم.
24 باید به فکر تعالی فرهنگ جامعه باشیم و من شیوه کنونی که بر هنرمندان حاکم است، نمیپسندم.
«ما باید دنیای سینما و موسیقی را باز بگذاریم و چتر امنیتیای که روی این فضا گسترده شده است، برداریم. دولت اگر نظر و حرفی دارد با جامعه هنری در میان بگذارد و راه این ارتباط نیز تشکلهای هنری است. در کل به فکر تعالی فرهنگ جامعه باشیم و من شیوه کنونی که بر هنرمندان حاکم است، نمیپسندم چراکه معتقدم هنرمندان میتواند بالاترین کمک را به کشور هم در بخش توسعه اقتصادی و هم در بخش توسعه فرهنگی داشته باشند».
25 (در بخش فرهنگ) باید اصول را تبیین و تعریف کرد تا مردم خود برگزینند.
«فرهنگ چیزی نیست که بتوان چهارچوبی را برای مردم در نظر گرفت و مردم را به سمت آن هدایت کرد. باید اصول را تبیین و تعریف کرد تا مردم خود برگزینند و انتخاب کنند».
منبع: جام نیوز [ یکشنبه 92/3/26 ] [ 3:22 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
ما به این اصل واقفیم که کاندیدای محبوب گروه دیگر، حالا رئیس جمهور کشور ایران است و ایران، کشور ما هم هست. پس دعا می کنیم رئیس جمهور جدید کشورمان خرابی ها را آبادسازد و آبادانی ها را آبادتر.
گروه داخلی «تیتریک» ; مژگان عباسلو، از شاعران مطرح کشور در صفحه خود در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت:
فرق ما با شما اینست:
ما به این بدیهی ترین اصل هر انتخاباتی واقفیم که ممکن است به یک نفر رای بدهیم و آن یک نفر رای نیاورد یعنی کاندیدای محبوب ما شکست بخورد.
ما به این اصل واقفیم که کاندیدای محبوب گروه دیگر، حالا رئیس جمهور کشور ایران است و ایران، کشور ما هم هست. پس دعا می کنیم رئیس جمهور جدید کشورمان خرابی ها را آبادسازد و آبادانی ها را آبادتر. او را تخطئه نمی کنیم، نسبت نمی دهیم و به طرفدارانش هزار انگ و رنگ نمی بندیم.
ما بعد از این شکست هوچیگری نمی کنیم، به خیابان نمی ریزیم، به اموال عمومی آسیب نمی رسانیم، می دانیم کاندیداهایمان هم عاقلتر از آنند که هوادارانشان را بعد از شکست به نزاع خیابانی بخوانند و بیانیه های واهی پشت بیانیه صادر کنند. ما به برادرمان، به خواهرمان، به خانواده مان، رفیقمان پشت نمی کنیم، نمی تازیم، فحش نمی دهیم و ادعای دزدیده شدن رایمان را نداریم! ضمن اینکه این بار تنها با چندصدهزار رای (کمی بیش از 50% آرا) کاندیدای مورد علاقه ی شما پیروز شد نه با چندین میلیون رای - که در مورد اول تقلب کردن بسیار ساده تر است نه؟
ما به این اصل هم واقفیم که انتخابات این دوره در همان سیستم و زیر سایه ی همان نظام و همان رهبری شکل گرفت که شما چهار سال قبل، دروغگو و متقلب خواندید در حالیکه خیلی از همان شمایان خیلی های دیگرتان را این بار به رای دادن ترغیب کردید و حتا از نظرات سفت و سختتان چند روزی مانده به انتخابات برگشتید و کاندیدای محبوبتان را هم به بقیه معرفی کردید. ما برعکس شما درباره ی این تغییرات قضاوت نمی کنیم. می گوییم انشاا... که خیر است و چه خیری بهتر از این که انتخاب همان کاندیدا به شما ثابت کرد همه ی بیانیه ها و ادعاها لزوما درست نیستند.
ما به شما و به رئیس جمهور کشورمان آقای روحانی - کاندیدای محبوب شما - تبریک می گوییم. به خودمان هم تبریک می گوییم که خداوند که لطف و ستایش او را سزاست به ما چنان سعه ی صدر و بینش و دانشی عطا کرده که بدانیم و بفهمیم هدف غایی همه ی این انتخابها آبادانی و سرافرازی ایران است و آسایش ملت ایران و این سرافرازی به دست نمی آید مگر در سایه ی اتحاد، پس به قول شاعر:
دست در دست هم نهیم به مهر
میهن خویش را کنیم آباد
منبع: رجا [ یکشنبه 92/3/26 ] [ 3:21 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حماسه حضور دشمنشکن ملت ایران در انتخابات در شرایطی رقم خورد که سردمداران جبهه استکبار وگروههای اپوزیسیون همسو با آنها تا آخرین روز علیه این انتخابات سیاهنمایی کرده و درصدد از رونق انداختن آن بودند.
![]() گروه سیاسی« تیتریک »مقامات آمریکایی، انگلیسی و کانادایی از جمله چهرههای غربی بودند که به ویژه طی یک ماه اخیر علیالدوام مدعی شده بودند انتخابات ایران آزاد و سالم و عادلانه و رقابتی نیست و آن را به مشروعیت نمیشناسند. به گزارش العربیه آخرین بار نیز جان کری چهارشنبه گذشته مدعی شد با توجه به رد صلاحیت نامزدها، ما انتخابات ایران را آزاد و سالم نمیدانیم و پذیرش چنین ادعایی بسیار سخت است.
همزمان و در حالی که طیفی گسترده از گروههای ضد انقلاب به تحریم انتخابات پرداخته بودند، شبکه رسانهای ضد انقلاب سیاهنمایی خود علیه انتخابات را شدت بخشید. به عنوان مثال ارگان گروهک اتحاد جمهوریخواهان روز چهارشنبه در تحلیلی تصریح کرد حاکمیت روز جمعه حماسه میخواهد و ما رای نمیدهیم. ما با رای ندادن خود از موجودیت اپوزیسیون دفاع میکنیم. ما نمیتوانیم به یکی از این 6 نفر که بهترینشان، کلیددار شورای امنیت ملی حکومت بوده، رای دهیم. اخبار روز همچنین نوشته بود: رژیم هر چهار سال یکبار انتصاباتی تصنعی را مهندسی میکند و متأسفانه برخی از نیروها نیز به خیال روزنه، در سیاه چاله میافتند و خواسته رژیم را تکمیل میکنند. در این انتخابات هیچ دگراندیشی اجازه شرکت ندارد. افتادن در دام انتخابات مهندسی شده، نشان از استیصال طیفی از اپوزیسیون دارد. حافظه تاریخی درباره اکبر رفسنجانی مخدوش نشده است. چطور یک شبه از او و نامزدش حر ریاحی ساخته میشود؟ به راستی چرا برخی نیروهای مستأصل و از تاریخ درس نگرفته، به استقبال فرمان ]آیتالله[خامنهای برای خلق حماسه پیش میروند؟ راستی کارشان به کجا کشیده است؟ چرا باید از عنصر منفوری که در سخنرانیهایش جنبش دانشجویی سال 78 ]آشوبگران تیر ماه[ را اراذل و اوباش خواند، حمایت کرد؟ به کجا میرویم و تا کی باید خود را سردرگم سازیم؟ اگر ناتوان از امحاء و سرنگونی رژیم هستیم آیا باید به دامن رژیم و نیروهای آن پناه ببریم؟ ارگان گروهک اتحاد جمهوریخواهان که از ترکیب چند گروهک منحله تشکیل شده تصریح کرده بود: این انتخابات انتخابات ما نیست. ما در انتخابات مهندسی شرکت نمیکنیم رای نمیدهیم و مردم را دعوت به تحریم میکنیم. در طول چند ماه مطالبه آزادی زندانیان و موسوی و کروبی و تغییر شرایط انتخابات، تا حد نادیده گرفتن اتفاق سال 88 تنازل کرد و مدعی انتخاب بین بدتر و بدتر شدیم! اخبار روز در ادامه نوشت: روانشناسی استیصال را میشود فهمید اما تمکین به آن را نه! از سوی دیگر وبسایت بیبیسی فارسی در تحلیل مفصلی تصریح کرد مخالفان با شرکت در انتخابات، از موسوی و کروبی و ادعای تقلب عبور کردهاند. بیبیسی میافزاید: صرف رأی دادن و مشارکت در انتخابات به نظر میآید کنشی کم هزینه باشد. اصلاحجویان ادعا میکنند حتی به شرط عدم ایجاد موجی اجتماعی و یا خوانده نشدن آرا چیز زیادی از دست ندادهاند اما این کار فواید غیرقابل چشمپوشی دارد. تحلیلگر بیبیسی در عین حال نوشت: این جمله که راه رسیدن به دموکراسی تنها و تنها از صندوق رأی- بخوانید این صندوق رأی بخصوص- میگذرد این روزها بسیار تکرار میشود. این جمله معنایی ندارد جز به حاشیه راندن و حذف واقعیت جنبش سبز که از صندوق فراتر رفت. در حالی که در طی جنبش سبز نیروهای میانی این جنبش نیروی خود را به جای مبارزه با بنیانهای مادی و زیربناهای قدرت در خش انداختن به رویه ایدئولوژیک حاکمیت صرف میکردند، همان نیروها امروز در اثبات بیفایده بودن عدم مشارکت میگویند «نظام به مشروعیت نیازی ندارد.» مهمتر اینکه، در توجیه تقلب نشدن میگویند تقلب حدی دارد و اگر موجی بزرگ به راه بیفتد حاکمیت توان این میزان تقلب را ندارد. بگذریم که پروژه تشکیک در تقلب سال 88 از طریق بخش جزواتی در چند ماه پیش در میان بخشهایی از اصلاحطلبان کلید خورده بود. پایگاه اینترنتی اخبار روز نیز معتقد است: «اپوزیسیون کلنگی شده و در حال گدایی رسمی از رژیم و دامن زدن به توهم است.» منبع: کیهان [ یکشنبه 92/3/26 ] [ 3:21 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
با اعلام پیروزی «حسن روحانی» در دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ایران رسانه های مختلف جهان به بازتاب خبر آن پرداختند.
![]() گروه سیاسی« تیتریک »«حسن روحانی» با کسب بیش از 50 درصد از آراء به عنوان رئیس جمهور جدید کشورمان انتخاب شد.
به نقل از نامه،با اعلام این خبر رسانه های شاخص دنیا با قطع برنامه های روتین خود به اعلام این خبر پرداختند و رسانه های مکتوب نیز خبر پیروزی حسن روحانی را در صدر اخبار خود قرار دادند.
[ شنبه 92/3/25 ] [ 11:55 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |