یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
آربی در تیم هرزهگان بنیاد فرح پهلوی در جشنهای هنر شیراز نقش موثری در تهییج احساسات مردم مسلمان علیه رژیم پهلوی ایجاد میکند؛ نمایش با راهکار تجربی "خوک؛ بچه؛ آتش" به کارگردانی وی آتش اعتراض مردم شیراز را علیه هنجارشکنی هایش برمی انگیزد.
گروه هنر و سینما«تیتر یک»/حسن جعفری؛
وی هر از چندگاه به صورت غیر رسمی به ایران سر زده و بخشی از فعالیت هایش را در ارمنستان و ایده های به ظاهر ارامنه و ارمنستان بزرگ ترویج میکند.
روزنامه ایران در آخرین صفحه شماره دوشنبه 25 دی ماه از حضور آربی آوانسیان از ارامنه جلفای اصفهان در تهران یاد می کند و او را هنرمند قدیمی تئاترو سینمای ایران می نامد. آربی آوانسیان در سالهای پس از انقلاب اسلامی، با حمایت و دعوت انجمن فرهنگی ایران و آلمان "گوته" از ایران خارج و بعد از مدتی اقامت در آن کشور؛ پاریس را برای سکونت برگزید. آربی آوانسیان متولد 1321 در اصفهان است؛ او کار تئاتر خود را با گروه تئاتر ارمن در باشگاه آرارات آغاز کرد که در تیم کاری وی افراد بدنامی همچون آشور بانی پال همکار می کردند. آربی آوانسیان بین سالهای 1348 تا 1353 در مدرسه عالی رادیو و تلویزیون ملی ایران به تدریس تجزیه و تحلیل فیلم و زیباییشناسی فیلم و در سالهای 1351 تا 1352 در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، کارگردانی و بازیگری تئاتر می پردازد. از سال 1348 در تاسیس و مدیریت کارگاه نمایش همکاری داشت. در طول 12 سال فعالیت کارگاه نمایش، آربی آوانسیان به عنوان یکی از کارگردانهای تجربههای جدید!در زمینهی نمایشنامهنویسی و کارگردانی شناخته میشود. جریان روشنفکری هرزگرا او را پدیدآورندهی راهکارهای تجربی در حوزهی کارگردانی تئاتر در ایران به شمار میآورد! آربی در تیم هرزهگان بنیاد فرح پهلوی در جشنهای هنر شیراز نقش موثری در تهییج احساسات مردم مسلمان علیه رژیم پهلوی ایجاد میکند؛ نمایش با راهکار تجربی "خوک؛ بچه؛ آتش" به کارگردانی وی آتش اعتراض مردم شیراز را علیه هنجارشکنی هایش برمی انگیزد. این جشن ها برنامه های هرزه ای بودند که رژیم پهلویدر 10 سال پایانی عمر سیاسی خود در شهر شیراز به نام فرح پهلوی برگزار می کرد. هدف از برگزاری این جشن استحالهفرهنگی اسلامی مردم و باز کردن راه نفوذ فرهنگ غرب به داخل کشور بود. کسانی که بهعنوان «هنرمند» از آمریکا و کشورهای اروپایی برای شرکت در جشن هنر شیراز به ایراندعوت شده بودند، شامل رقاصهها، فاحشهها، موسیقیدانان، خوانندگان و بازیگرانفیلمهای غیراخلاقی سینماهای غربی یا مطربین محلی همچون ل.چ.، ش. ر. بودند. به همین دلیل، این برنامهها نتوانست بامردم ایران ارتباط برقرار کند، زیرا با فرهنگ مردم هیچگونه ارتباط و موانستی نداشت. اگرچه جشن هنر شیراز و هزینه های سرسام آور آن، رسوایی کامل برای سیستم بود؛ اما برنامه نمایش "اربی اوانسیان" روشن ساختن فتیله شور و احساسات نهفته مردم بود.
آنتونی پارسونز "سفیر انگلیس" شرح ماجرای نمایش فوق را اینگونه بیان میدارد:
در آن زمان روحانیون بزرگ شیراز همچون مرحوم دستغیب به اعتراض به نمایش خیابانی تئاتر آربی آوانسیان پرداختند و موجاعتراض به برنامههای جشن در این سال بالا گرفت و در اکثر محافل رسمی و نیمه رسمی ومطبوعات انتقادات و اعتراضات قابل توجهی بروز کرد. «شما نمیدانید که اخیراً چه شدهاست. در شیراز عمل شد و در تهران میگویند بناست عمل بشود و کسی حرف نمیزند! آقایان ایران هم حرف نمیزنند، من نمیدانم چرا حرف نمیزنند؟! این همه فحشا داردمیشود و این دیگر آخرش است یا نمیدانم از این آخرتر هم دارد! در بین تمام مردم،جمعیت نشان دادند اعمال جنسی را! و [آقایان] نفسشان درنیامد. دیگر برای کجاگذاشتند؟ برای کی؟ چه وقت میخواهند یک صحبتی بکنند؟ خوشمزه این است که خودسازمانها و خود دولت و خود مردکه کذا [شاه] همین معنا با رضایت آنهاست، بیاذن،آنها مگر امکان دارد یک همچو امری واقع بشود؟ یک همچو فحشایی واقع بشود خود آنهااین کار را میکنند و بعد روزنامهنویس را وادار میکنند که انتقاد کند که کارقبیحی بود، کار وقیحی بود حالا به گوش مردم برود، آنجا به چشم مردم بخورد، اینهاهمه به گوش مردم بخورد که یک خرده آدم بشوند(و( آتشها اگر باشد خاموش بشود، فردا همدرتهران خدای نخواسته این کار خواهد انجام گرفت و نه آخوندی و نه سیاسیای و نهدکتری و نه مهندسی و نه دیگری اعتراض نمیکند. اینها باید اعتراض بشود، باید گفتهبشود. اگر ملتها همه با هم، ملت همه با هم، مطلبی را اعتراض کنند و احکام اسلام رابایستند و بگویند، امکان ندارد که همچو قضایایی واقع بشود. از سستی ما و ضعف ما واستفاده از ضعف ما [میگویند] اینها یک دستهای هستند ضعیف و بیچاره! در صورتی کهشما قوه دارید، پشتوانهتان ملت است. ملت باز مسلمان است. این ملت مسلمان علاقهدارد به اسلام، علاقه دارد به روحانی اسلام،... اینها همه باید دست به دست همبدهند باید اجتماع کنند، فقیهش با مهندسش، دکترش با محصلش، دانشگاهی با مدرسهایشدست به دست هم بدهند تا بتوانند یک کاری انجام بدهند و بتوانند از زیر این بارهاییکه بر آنها تحمیل میشود، از زیر این بارها بیرون بروند و نمیکنند! من نمیدانمچرا! حالا این قدری شروع شده است در ایران، یک مقداری شروع شده، یک فرصتی پیدا شدهاست و امید است انشاء الله فرصتهای خوبی پیش بیاید. انشاء الله خداوند تبارک و تعالیبه همه شما توفیق بدهد و اسلام را تأیید کند و علمای اسلام را تأیید کند و محصلینرا تأیید کند و مسلمین را تأیید کند.»
در همین رابطه روزنامه اطلاعات نیز درشماره 12 شهریور سال 1356 خود در زمینه برنامههای جشن هنر شیراز نامه یکی ازخوانندگان خود را چاپ کرد. در بخشی از این نامه آمده بود:
حضور اخیر اربی اوانسیان در موزه سینمایی و نمایش فیلم «چگونه پیشبند سوزن دوزی شده مادرم در زندگیم گسترده می شود» به زبان ارمنی و زیرنویس انگلیسی و با ژست عرفان شرقی با زبان ارمنی برای تماشاچیان پخش می شود که در این جلسه بهمن فرمان آرا و جمعی دیگر مانندعزت الله انتظامی، پوران درخشنده، محمدرضا اصلانی، مهتاج نجومی، امیرشهاب رضویان و... حضور می یابند. حضور آربی آوانسیان در ایران و موزه سینما در این شرایط بحرانی "مقابله با هویت یابی هنر در ایران اسلامی" کار سخیفی می تواند فرض شود که نمی تواند ناشی از بی خبری کامل مسئولین فرهنگ و ارشاد جامعه فرض شود. قابل تصور نیست که دراین همه بیوگرافی نویسی برای "آربی آوانسیان" و ارائه پرونده هنریش در سایت های مختلف دولتی، چگونه خبری از شاهکار رسواییاش "خوک، بچه، آتش" نیست و چرا خبرنگاری از "آربی آوانسیان" که شمشیر بر نابودی هویت اسلامی این مرز و بوم برداشته بود؛ دلیل و شرحی بر دستپخت هنریش نمی پرسد. آربی آوانسیان اکنون در تهران میهمان آقایان است؛ ایا بهتر نیست با احوال پرسی از او دوستانه از وی بخواهیم نقدی بر خودش و "خوک" کند؟ *** ماجرای هنر ایران اسلامی به آربی و بردیا و شهداد ختم نمی شود، این زنجیره ای است که یک سرآن در دست مافیای جهانی است که هر شب و هر هفته در رسانه های خود در تدارک چهره سازی از الواطی است که به سادگی در جشنواره ها و نمایشگاه های تئاتر و موسیقی، مردان صاحب منصب ما را فریب می دهند سر دیگر زنجیر را بدست گیرند؛ تا آنکه در ساختار فرهنگی جمهوری اسلامی برای انحطاط یادوارده زنده ساخته شود.
[ شنبه 91/10/30 ] [ 10:53 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
خبر فعالیت حبیب محبیان در ایران و انتشار آلبوم او واکنشهای زیادی را بدنبال داشت، بطوری که حتی سید احمد خاتمی امام جمعه تهران از دعوت کنندگان این افراد به کشور خواست دست از این کارها بردارند چرا که این خوانندگان در جنایات رژیم پهلوی شریک هستند.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، بازگشت حبیب محبیان خواننده لس آنجلسی به ایران پس از سالها اقامت در امریکا، اولین بار در اردیبهشت ماه سال 89 یعنی حدود سه سال قبل خبرساز شد و در همان ماهها حتی خبری مبنی بر احتمال انتشار یک آلبوم از وی بر روی خروجی رسانهها قرار گرفت.
به گزارش بولتن نیوز، این خبر البته تکذیب شد اما پشت پردههای این خبر از جمله تلاش یک جریان خاص در درون دولت برای بهرهبرداری تبلیغاتی از این خواننده و حتی دیدار او با سرحلقه این جریان تکذیب نشد تا مشخص شود جریان مذکور در ادامه گوشه چشمهایی که به هنرمندان وطنی دارد و از بعضی خاصه خرجیها نیز برای جذب آنان دریغ نمیکند، به استفاده از خوانندگان بد سابقه و لس آنجلسی نیز برای تکمیل پروژه خود بی میل نیست. خبر فعالیت حبیب محبیان در ایران و انتشار آلبوم او واکنشهای زیادی را بدنبال داشت، بطوری که حتی سید احمد خاتمی امام جمعه تهران از دعوت کنندگان این افراد به کشور خواست دست از این کارها بردارند چرا که این خوانندگان در جنایات رژیم پهلوی شریک هستند. شاید همین واکنشها نیز بود که برای مدتی جریان مزبور را در لاک دفاع فرو برد و گویا ترجیح دادند که فیتیله مدعو لس آنجلسی خود را نیز پایین بکشند. اما اکنون پس از گذشت سه سال و در حالیکه اغلب فعالیتهای سیاسی و فرهنگی و حتی اقتصادی رنگ و بویی از انتخابات نیز خود به خود دارد، خبر فعالیت حبیب و انتشار آلبوم وی دهان به دهان میچرخد تا این سوال دوباره مطرح شود که آیا خواننده لس آنجلسی دوباره به نفع جریان خاص خبرساز میشود؟ منبع: بولتن نیوز [ شنبه 91/10/30 ] [ 10:51 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
ایران قدرت (سایبری) بالقوه خود را در طول سالها توسعه میبخشد و از این نظر میتواند برای ایالات متحده تهدیدی بالقوه باشد.
این شبکه می افزاید: ویلیام شلتون، فرمانده نیروی هوایی ایالات متحده و مسئول عملیاتهای سایبری این واحد گفت که تهران پس از حمله سایبری سال 2010، فعالیتهای خود را در این زمینه آشکارا گسترش داده است. این ژنرال آمریکایی گفت: «صحبت درباره مورد ایران دشوار است. روشن است که مسئله نطنز واکنش آنها را در پی داشته است. آنها رفتهرفته به قدرتی در این زمینه تبدیل میشوند که باید برایش حساب باز کرد. ایران قدرت بالقوه خود را در طول سالها توسعه میبخشد و از این نظر میتواند برای ایالات متحده تهدیدی بالقوه باشد.» این گزارش می افزاید ایران بارها حمله سایبری به نهادهای مالی و اقتصادی امریکا را رد کرده است.
منبع: مشرق [ شنبه 91/10/30 ] [ 9:27 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دولت پروژه برکناری وزیر علوم و تحقیقات به خاطر مقاومت وی در خصوص عدم برکناری روسای سه دانشگاه مهم کشور را دنبال می کند.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، عزل و نصب ها و جابجایی های اخیر دولت در ماه های پایانی عمر خود واکنش های متفاوتی را از سوی مسوولان به همراه داشته است.
به نظر می رسد کامران دانشجو وزیر علوم و تحقیقات یکی دیگر از گزینه هایی است که برخی افراد در دولت به دلیل مقاومت وی در خصوص عدم تغییر روسای سه دانشگاه مهم کشور قصد برکناری وی را دارند. پیش از این چندین بار به دانشجو در باره برکناری روسای دانشگاه های تهران، تربیت مدرس و امیر کبیر هشدار داده شده بود اما وزیر علوم با این تغییرات مخالفت کرده است. پیش از این دانشجو در یک نشست خبری در پاسخ به پرسشی درباره این که رییس جمهور به شما اولتیماتوم داده است که اگر فرهاد رهبر رییس دانــــشگاه تهران را برکنار کنید؛ خودتان برکنار خواهید شد؟ پاسخ داد: این ادبیات در مجموعه دولت وجود ندارد؛ و اینها همه گمانه زنی برخی سایت هاست. گفتنی است برکناری مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت و درمان به دلیل عدم بر کناری باقر لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران آخرین جابجایی اخیر در دولت بود. وزیر بهداشت و درمان پیش از برکناری خود در مصاحبه ای در پاسخ به سوالی در خصوص شایعه احتمال برکناری وی به دلیل خود داری از تغییر باقر لاریجانی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: هر آمدنی یک رفتنی دارد و همه ما دیر یا زود باید برویم. مهم این است که آمدن و رفتن ما چه تاثیری در زندگی دیگران داشته باشد. برکناری دستجردی در حالی اتفاق افتاد که معاون اول رئیس جمهور پیش از عزل وی در خصوص شاعه برکناری وزیر بهداشت به خبرنگاران گفت: « تا زمانی که من در دولت هستم خانم دستجردی نیز باقی می ماند» همچنین رئیس جمهور نیز در آخرین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه وزیر بهداشت یکی از بهترین وزرای کابینه است به وی نمره بیست داد. منبع: جهان [ شنبه 91/10/30 ] [ 9:24 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
از ابتدای راه اندازی این شبکه، مدیران آن الگوهایی برای پیشبرد اهداف شبکه ی خود ترسیم کردند که از آن جمله فضای بصری این شبکه بود.
به گزارش گروه رسانه «تیتر یک»، از ابتدای راه اندازی این شبکه، مدیران آن الگوهایی برای پیشبرد اهداف شبکه ی خود ترسیم کردند که از آن جمله فضای بصری این شبکه بود. امری که بسیار در جذب مخاطب موثر بوده و سهم گسترده ای در ارائه بهتر اخبار به مخاطبین خود دارد. این شبکه در سالهای ابتدایی فعالیت خود، الگویی را برای این موضوع برگزید که بسیار پر شباهت و نزدیک به شبکه های خبری معروف و مشهور بی بی سی و سی ان ان بود.
البته در طراحی و انتخاب فضای دیداری شبکه اعم از قاب بندی ها، تصاویر و رنگهای پس زمینه ای و همینطور نیوز لاین (زیر نویس خبر) از شبکه بی بی سی الگو برداری شده است به این معنا که در خط زیر نویس این شبکه علاوه بر رنگ کادری که آرم شبکه در آن قرار می گیرد، رنگ لاین نیوز هم قرمز است که عینا همان رنگ و قالب استفاده شده در بی بی سی است، البته اینکه این الگو برداری خواسته یا نا خواسته بوده و یا اصلا الگو برداری بوده و یا امری اتفاقی و تصادفی است مطلبی است که ما متعرض آن نمی شویم. نکته جالب آنجاست که مسئولین محترم این شبکه چندی است که این الگوی تصویری را تغییر داده و کلا فضای رنگی شبکه را از قرمز به آبی عوض کرده اند، اینکه این تغییر با چه هدفی بوده روشن نیست اما آنچه به نظر می آید آن است که شاید این عزیزان تازه و پس از گذشت چند سال متوجه شده اند که رنگ قرمزی که در شبکه خبری وابسته به خانواده سلطنتی انگلستان غالب است، نمادی بسیار جا افتاده وعمومی از این کشور و فرهنگ آنگلوساکسونها است و صرفا یک رنگ برای ترغیب مخاطب ویا تزیین کادر تصویر آن نیست، بلکه حاوی معانی خاص است که از آن جمله می توان به فرهنگ غرب اشاره کرد و این بدان معنی است که انگلستان و عموما آنگلوساکسون ها، خود را پیشرو در این فرهنگ می دانند. با کمی دقت در عکسها، فیلمها و سایر موارد تصویری از این کشور، می توان به غلبه این رنگ در تمام جوانب آن از جمله : صلیب قرمز روی پرچم، طراحی رنگ در سطح شهر لندن مانند رنگ اتوبوس ها، ترن و قطارها، باجه های تلفن و بسیاری موارد دیگر، پی برد و متوجه شد که چرا این رنگ در این شبکه ی خبری نمود بسیاری دارد و اصولا این رنگ برای آنها تنها یک رنگ نبوده ونماد یک فرهنگ و مکتب خاصی است که بررسی آن در این مقاله نمی گنجد. حال اینکه مسئولان محترم شبکه خبر به این موضوع پی برده اند یا نه، به هر حال تغییر این رنگ امری پسندیده است. به نقل از فرهنگ نیوز، نکته قابل تذکر این است که : اخیرا دیده می شود در بخش خبر20 این شبکه که حال و هوایی متفاوت دارد ( که البته در مورد این فضا هم سخن بسیار است ولی بماند برای مجالی دیگر) در زیر نویس خبری از همان رنگ و قالب ( قرمز و خاکستری) استفاده می شود که با توجه به مطالب فوق بهتر است در استفاده آن تجدید نظر شود البته شاید پس از مدتی مسئولان این بخش خبری به تأسی از مدیران بالاتر خود، این قالب را نیز تغییر دهند. [ شنبه 91/10/30 ] [ 9:21 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
امام انگشت اشاره خود را به سمت آقای خامنهای میگیرد و میگوید: این درست است.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، جلال الدین فارسی از فعالان سیاسی دهه اول انقلاب در گفتگو با افکارنیوز در مورد ماجرای نامه امام خمینی(ره) به میرحسین موسوی می گوید:
وقتی امام قطعنامه را پذیرفت موسوی خودش را مخفی کرد و استعفا داد و اصلا خبری از او نبود چون میخواست چهرهای قهرمان از خودش بسازد و بگوید که موافق پذیرش قطعنامه نبودم. یک روز امام جلسهای تشکیل میدهد تا نخست وزیر جدید را انتخاب کنند. در این جلسه برخی آقایان بودند از جمله آقای موسوی اردبیلی و آقای هاشمی. آقای خامنهای اواسط جلسه میرسد، وقتی که میرسد امام میگوید که آقای خامنهای برای تعیین نخست وزیر جدید آماده باشید. آقای خامنهای میگوید که نباید با استعفای موسوی موافقت شود چرا که او همین را میخواهد و در پی قهرمان سازی است(نقل به مضمون)، باید فرمانی صادر کنید و با عتاب بخواهید که به سر کارش برگردد. امام انگشت اشاره خود را به سمت آقای خامنهای میگیرد و میگوید: این درست است. بعد امام نامه شدید اللحنی مینویسد خطاب به موسوی که در تاریخ ماندگار شد. این خاطره را گفتم تا بدانید که موسوی آدم بحران نبود و تحت تاثیر اطرافیانش بود در حالی که آقای خامنهای عاقلانه کارها را تدبیر و مدیریت میکرد. منبع: جهان [ شنبه 91/10/30 ] [ 9:20 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران از حضور قطعی خود در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، حسن سبحانی اخبار منتشر شده در خصوص احتمال کاندیداتوری اش در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را تایید و اظهار کرد: بنده تصمیم قطعی خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده اتخاذ کرده ام و رسما خبر کاندیداتوری خودم را اعلام می کنم.
وی در پاسخ به این سئوال که برای کاندیداتوری در انتخابات آینده از سوی جریان یا گروه سیاسی خاصی معرفی خواهید شد یا مستقل آمده اید، افزود: بنده به هیچ گروه و جریان خاصی وابستگی نداشته و بنایی هم بر این موضوع ندارم. این نماینده سابق مجلس تاکید کرد که به عنوان یک چهره مستقل در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده کاندیدا خواهد شد. وی در پاسخ به این سئوال که چه موضوعی باعث شد تا به فکر کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری بیفتد، گفت: فعلا بنا ندارم دغدغه ها و موضوعاتی را که باعث اعلام کاندیداتوری ام شد اعلام کنم، لذا در وقت مقتضی این موضوعات را به صورت مشروح اعلام خواهم کرد. استاد اقتصاد دانشگاه تهران درباره اولویت های برنامه هایش برای انتخابات آینده خاطر نشان کرد: در حال حاضر چون موعد فعالیت انتخاباتی نیست، این موضوعات را اعلام نمی کنم. همزمان با شروع فعالیت ای انتخاباتی تمامی موضوعات در خصوص برنامه هایم و اولویت های آن را بیان خواهم کرد. حسن سبحانی دارای دکترای علوم افتصادی و استاد دانشگاه است. او نماینده دامغان در دورههای پنجم، ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی بود .وی متولد سال 1333 است که در سال 1353 در دانشگاه ملی در رشته اقتصاد تحصیلات دانشگاهی اش را آغاز کرد و در سال 1358 در این رشته فارغ التحصیل شد. دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه تربیت مدرس و دکترایش را در همان رشته کارشناسی در دانشگاه تهران سپری کرد. وی هم اکنون استاد تمام اقتصاد در دانشگاه تهران است و اولین فارغ التحصیل دکترای اقتصاد در دانشگاههای ایران پس از انقلاب شناخته میشود. حسن سبحانی سومین کاندیدای مستقلی است که بعد از محمد سعیدی کیا و محمد شریعتمداری، کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرده است.
منبع: مهر [ شنبه 91/10/30 ] [ 8:3 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حلقه انحراف قصد دارد مردم را به عرصه "ناآرام سازی" بکشاند.
گروه سیاسی«تیتر یک»/مسعود یارضوی؛ حلقه انحراف قصد دارد مردم را به عرصه "ناآرام سازی" بکشاند. در واقع باید گفت که جمله بالا شاه بیت تمامی افسانه سرایی هایی است که طی سال گذشته و امسال از سوی وابستگان حلقه انحراف درباره فرضیه حمایت مردم از دولت سروده شده است. آنها در 22 مردادماه سال گذشته در لابه لای یادداشتی که در یکی از رسانه های وابسته به آنها منتشر شد، نوشتند: "تضعیف این دولت بزرگترین «ناامیدی روانی مردمی» را رقم خواهد زد در نتیجه مردم ناامید شده از نظام، آماده هر عملی میشوند درست همان طور که دفاع از این عصاره گرانبها در وقت لازم با حضور میلیونی مردم مواجه خواهد شد." آنها همچنین اخیراً نیز در مطلبی در یکی از همین رسانه ها گفته اند: "شاید احمدی نژاد تا چند ماه دیگر صندلی ریاست جمهوری را تحویل بدهد اما این طبقه و نسل پابرجاست و اگر قرار باشد _ فرض محال _ فردی از غیر این طبقه بر آنها حکومت کند، کاری دشوارتر از هر آن چیزی که در ذهنش خطور کند، در پیش خواهد داشت. آن زمان نیازی نیست احمدی نژادی باشد که دست در جیبش کند. بلکه این طبقه اجتماعی است که ناخالصی ها و انحرافات را تشخیص داده و اشتباهات را به سرعت جبران و تصحیح خواهد کرد." خوانش صحیح این جملات و این پاراگراف ها به راحتی قصد و نیت حلقه انحراف را بر روی میزهای تحلیل ما باز می کند. آنها به یک دوگانه ی بزرگ می اندیشند. دوگانه ای که در یکسر آن کاندیدای مورد حمایت دولت قرار دارد و در سوی دیگر آن نیز همانطور که یکی از تحلیلگران حلقه خاص در بالا اشاره کرده بود، "تصحیح اشتباهات به دست یک طبقه اجتماعی". برای توضیح بیشتر باید گفت که حلقه انحراف به وسیله دو گزاره کلی معتقد است که در گام اول حتماً پیروز انتخابات آینده خواهد بود. نخست، تصور آنها برای برخورداری از رأی 40 میلیونی و تقلّاهای فراوان سال های اخیر برای لبخند زدن به آرای خاکستری و دوم اقداماتی از قبیل وعده پرداخت های بیشتر یارانه ای، استخدام، وام های ضروری و ... که همگی در کمتر از 200 روز مانده تا پایان عمر دولت شتاب بیشتری به خود گرفته اند. حلقه انحراف به ضرس قاطع معتقد است که این نحوه چینش می تواند کاندیدای آنها را بعنوان پیروز انتخابات آتی به همه معرفی کند. اما با تمام این اوصاف، آنها از دوران "پساانتخابات" نیز غافل نبوده و برای گام دوم نیز برنامه ریزی هایی دارند. برنامه ریزی هایی که در واقع تکمیل کننده معادله ای دوگانه و بازی برد _ برد در تخیلات حلقه انحراف است. *معنای جمله "مردم کار را یکسره می کنند" چیست؟ حلقه انحراف به هر دلیلی و همانطور که بارها بر آن صحّه گذاشته است معتقد است که مردم برای حمایت از آنها به عرصه اجتماع (بخوانید کف خیابان) خواهند آمد. آنها همچنین چندین مرتبه از این معنا استفاده کرده اند که احمدی نژاد "شاید"! 200 روز دیگر از پاستور برود. کلیدواژه "شاید" آنها برای رفتن احمدی نژاد را اگر در معادله مشهور "مردم کار را یکسره می کنند" قرار دهیم معانی مختلفی به ذهن متبادر می شود. معانی مختلفی مثل اینکه به زعم آنها "شاید خواست اجتماع به هر قیمتی! احمدی نژاد باشد". گزاره ای که البته در تحلیل های منتشر شده توسط حلقه انحراف نیز به آن اشاره مستقیم می شود و قید "دست به جیب بودن احمدی نژاد" عامل مقوّم آن معرفی می شود. البته آنها در قبال مقولات دیگری غیر از توهم دائم العمری دولت نیز از این گزاره ها استفاده کرده اما نتیجه عکس گرفته اند. مدتی قبل، یکی از هواداران حلقه انحراف در گفت وگویی اینطور تأکید می کند که لغو برخی مصوبات غیر قانونی دولت از سوی ریاست مجلس شورای اسلامی واکنش مردم را برخواهد انگیخت و "طبیعیست که مردم به این دلیل به صحنه می آیند". اما در عمل مشاهده می کنیم که چنین اتفاقی هرگز رخ نداده و البته نخواهد داد. این*دوگانه شکست خورده حلقه انحراف، بر اساس آنچه که در تحلیل های خود می گوید و آنگونه که ژست هایی نظیر "مدیریت مشترک جهانی"، "انسان کامل"، "کمک گرفتن امام زمان از تمام سران کشورهای خارجی" و ... به ما می گوید، قصد جدایی از قدرت را ندارد و معتقد است که یا کاندیدای مورد حمایت آنها در انتخابات ریاست جمهوری دولت یازدهم پیروز خواهد شد و یا اینکه فضا به سمتی خواهد رفت که تئوری "دائم العمری" دولت به هر شکلی ناگفته و گفته ای محقق خواهد شد. بازی خطرناکی که البته فقط به دو دلیل ساده منجر به شکست همیشگی منحرفین خواهد شد. یکم: حلقه انحراف علیرغم آنکه عده ای بر طبل باهوش بودن آن می کوبند هرگز از سطح قابل اعتنایی از درایت برخوردار نیست. آنها نتوانسته اند مهره نسوخته ای را در کنار خود نگه دارند و دستشان نیز همیشه خوانده می شود. این کم هوشی سبب می شود که آنها حتی به ابتدای راه فتنه گران نیز نرسند و فقط خواب پروژه "ناآرام سازی" را ببینند. پروژه ای که البته در صورت اجرا نیز کم رمق خواهد بود و تجربه نشان داده است که نظام جمهوری اسلامی ایران دست دشمنان داخلی و خارجی را همواره قطع کرده است. و دوم: تجربه سیاسی جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی ایران نشان داده است که همه کسانی که روزگاری توهم رأی آوری و در اکثریت بودن را داشته اند شکست خورده اند و مردم ایران تمایل دارند ذائقه های جدیدی از سیاست را تجربه کنند. همچنین نقشه شوم و نخ نمای "مدیون سازی رأی مردم" نیز هرگز و هیچگاه راه به جایی نبرده است. [ شنبه 91/10/30 ] [ 8:2 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
هاشمی رفسنجانی با شعار سازندگی آمد و همین گفتمان را پی گرفت و اکنون هم به همان عنوان شناخته می شود. خاتمی با گفتمان اصلاحات ظهور کرد و بدان وفادار ماند. اما احمدی نژاد با چه شعاری به میدان آمد؟ چه کرد؟ و پس از پایان دولتش به چه شناخته خواهد شد؟ این سوالات بهانه نگارش این مطلب را فراهم کرده است.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، مرسوم است هر دولتی را به گفتمانی منسوب می کنند. در تاریخ سیاسی بعد از انقلاب؛ دولت هاشمی رفسنجانی به دولت سازندگی و دولت خاتمی به دولت اصلاحات معروف شد، اما دولت احمدی نژاد را چه بنامیم؟ آیا می توانیم دولت احمدی نژاد را دولت اصول گرایی بنامیم؟ یا باید دولت عدالت بنامیم یا عنوان دیگری برای آن جستجو کنیم؟ ظاهرا هنوز هیچ عنوانی برای دولت احمدی نژاد مرسوم نشده است بهترین عنوان همان نام رئیس جمهور است. دولت نهم و دهم، دولت احمدی نژاد است و حضور وی در کل کابینه مشهود است. هر چند وی وعده داد که کابینه ای هفتاد میلیونی تشکیل دهد اما عملا حلقه ی یاران وی از انگشتان دست هم تجاوز نکرد. به همین خاطر افراد در دولت احمدی نژد مناصب مختلف و حتی 17 مسئولیت می پذیرند. دولت احمدی نژاد فقط در خود وی تبلور یافته است.
اما گذشته از عنوان هر دولت، جریانی که یک دولت از آن بر می خیزد نیز مهم است. مشهور است احمدی نژاد از بدنه ی اصول گرایی برخاسته اما آیا دولت احمدی نژاد، دولتی اصول گرا بوده؟ اگر اصول گرایی را یک جریان و نوع خاصی از تفکر تلقی کنیم که دارای معیارهای و اصولی مشخص است؛ نسبت احمدی نژاد با این جریان فکری و سیاسی چیست؟ به عبارت دیگر احمدی نژاد و دولتش در کجای مختصات اصول گرایی می نشینند؟ این سؤال ِ کلی، چند سؤال جزئی دیگر در بطن خود دارد که اذهان را به خود معطوف می دارد:
-آیا احمدی نژاد اصول گرا بوده؟
-آیا احمدی نژاد اصول گرا مانده؟
-آیا دولت نهم و دهم احمدی نژاد، منطبق بر اصول و معیارهای اصول گرایی بودند؟
-آیا می توان تفاوت دولت نهم و دهم را در میزان تطابق با معیارهای اصول گرایی دانست؟
[ شنبه 91/10/30 ] [ 8:1 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
متکی، لاریجانی، عارف، رضایی، ولایتی، مشایی، حداد عادل، قالیباف، پورمحمدی و مهرعلیزاده از جمله کاندیداهایی هستند که ستادهای انتخاباتی خود را تشکیل داده اند.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، در فاصله 5 ماه مانده تا برگزاری انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در خرداد 1392، ده نامزد ستادهای انتخاباتی خود را تشکیل داده اند.
متکی، لاریجانی، عارف، رضایی، ولایتی، مشایی، حداد عادل، قالیباف، پورمحمدی و مهرعلیزاده از جمله کاندیداهایی هستند که ستادهای انتخاباتی خود را تشکیل داده اند. محمدباقر قالیباف
محمدباقر قالیباف که چند روز پیش از انتخابات ریاست جمهوری 1384 به ناگاه ستاره ی بختش افول کرد، از همان زمان ستاد و شبکه ای اجتماعی اش را فعال نگاه داشت و با حضورش در شهرداری تهران، آن را تقویت کرد. با این حال تیم سیاسی او نتوانست در انتخابات مجلس دهم و در رقابت با سایر گروه های اصول گرا به ویژه در تهران توفیق چندانی کسب کند.
سیدمحمد هادی ایازی معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران که از قبل از ناجا با قالیباف همکار بوده و با رفتن فرهاد یعقوبی، به نفر دوم شهرداری تهران و امین وی تبدیل شده به عنوان رییس ستاد انتخاباتی قالیباف در انتخابات 1392 یاد می شود. منوچهر متکی دیپلمات معزول به دست محمود احمدی نژاد، کمپین تبلیغاتی خود را بر اساس خاطراتش از دوره 5 ساله تصدی وزارت امورخارجه طراحی کرده است و هر از گاهی با در فرصت های سخنرانی و یا در سایت ها، بخشی از خاطراتش را منتشر می کند. ناصر اسدی داماد متکی که فارغ التحصیل (دکتری) دانشگاه امام صادق است ریاست ستاد انتخاباتی وی را بر عهده دارد. او پیشتر رییس فرهنگ سرای رسانه بود و هم اینک سردبیر همشهری دیپلماتیک است. او درآغاز ورود به موسسه همشهری مسئولیت همهشری الکترونیک را بر عهده گرفت. چند روزی از آغاز ریاست او نگذشته بود که سیستم ارسال اخبار پیامکی همشهری که یکی از موثرترین سامانه های خبری بود تعطیل شد و به خاطره ها پیوست. محمدرضا عارف وزیر دولت اول سید محمد خاتمی و معاون اول او در دولت دوم اش، از ابتدای سال 1391 آرام آرام کاندیداتوری خود را اعلام کرد. عارف با حمایت مالی از روزنامه بهار، این روزنامه را به رسانه رسمی خود تبدیل کرده است و سعی دارد به تواند خود را به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان مطرح سازد. از علی اکبر اولیاء نماینده یزد در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی به عنوان رییس ستاد انتخاباتی عارف نام برده می شود. اولیاء یکی از اعضای شرکت پیشگامان کویر یزد است. موسسه ای که محمدرضا عارف بنیادگذار آن بود و برای خریدن سهام مخابرات تلاش های جدی کرد و تعجب رقبا را برانگیخت. چرا که آنها فکر نمی کردند این شرکت بتواند ودعیه شرکت در مزایده پزداخت کند. محسن رضایی محسن رضایی فرمانده سپاه در دوره دفاع مقدس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که در تمامی انتخابات های اخیر کاندیدا بوده، این بار نیز کاندیداتوری خود را به نحوی اعلام کرده است. کاندیدای معترض به شمارش آرا در انتخابات 1388 اولین چهره ای بود که به صورت رسمی کاندیداتوری خود را برای انتخابات 1392 اعلام کرد. با وجود تلاش های فراوان پسرش علی رضایی برای سازماندهی ستاد و جذب نیرو و برادرش امیدوار رضایی، از گل وردی یکی از معاون اجرایی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان رییس ستاد انتخاباتی رضایی نام برده می شود. در انتخابات 1388 دانش جعفری رییس ستاد انتخاباتی محسن رضایی بود. مصطفی پورمحمدی نخستین وزیر کشور دولت مهرورز محمود احمدی نژاد که به گفته ی خودش برای وزارت اطلاعات با وی صحبت شده بود اما به عنوان وزیر کشور معرفی شد، نیز خود را کاندیدای ریاست جمهوری می داند. پورمحمدی رییس سازمان بازرسی کل کشور که بنا به گفته ی خودش اختلاف سلیقه با دولت پیدا کرد و بنا به گفته دولتی ها مشکلات مالی پیش آمد که از دولت خارج شد، با راه اندازی چندین سایت خبری از جمله «نامه» چند ماهی است فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کرده است. علاوه بر برادر کوچکتر رئیس سازمان بازرسی کل کشور، از علی اصغر پورمحمدی رییس پیشین شبکه سوم سیما که به دست دارابی برکنار شد و هم اینک قائم مقام وزیر ارشاد است و غلامحسین بلندیان معاون وزارت کشور در دولت اصلاحات و معاون برنامهریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کل کشور به عنوان رییس ستاد انتخاباتی پورمحمدی یاد می شود. غلام علی حدادعادل تا امروز جدی ترین گزینه دولت و جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری 1392 حداد عادل بوده است. برخی از چهره های نزدیک به جبهه پایداری(دولت)، ایثارگران، ره پویان، بسیج دانشجوی و آیت الله مصباح یزدی معتقدند حدادعادل که در انتخابات هیات رییسه مجلس نهم در فاصله کمتر از یک ماه دو بار شکست خورد، می تواند شکاف جدی که با رفتارهای احمدی نژاد بین اصولگرایان به وجود آمده، پر کند! برای همین از کاندیداتوری وی حمایت می کنند. از علیرضا زاکانی رییس سابق بسیج دانشجویی که از دوره هفتم و در قالب جمعیت آبادگران وارد مجلس شورای اسلامی شده است به عنوان رییس ستاد انتخاباتی حداد عادل نام برده می شود. محسن مهرعلیزاده محسن مهرعلیزاده که با لبخندها و حضورش در انتخابات 1384، با شکست سبد رای اصلاح طلبان، مدعی است رای 6 میلیونی آذری زبان ها که به او تعلق داشت! به نام احمدی نژاد خوانده شده نیز خود را کاندیدای ریاست جمهوری می داند. محسن مهرعلیزاده از مهرماه با افزایش مصاحبه ها و فعالیت های رسانه ای و بهره گیری از فرصت تبلیغاتی حضور در فدراسیون جهانی زورخانه اعلام کرده است که با شعار «دولت رفاه» وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می شود. از غلامحسین شعبانی مدیرمسئول دنیای ورزش به عنوان رییس ستاد انتخاباتی مهرعلیزاده نام برده می شود. علی لاریجانی داماد استاد شهید مرتضی مطهری دانش آموخته فلسفه دانشگاه تهران از جمله کاندیداهای ریاست جمهوری سال 1384 بود که با شعار «دولت امید» طیف سنتی اصولگرایان یعنی جامعه روحانیت مبارز و حزب موئتلفه اسلامی را نمایندگی می کرد. او بعد از محمدباقر قالیباف و محمد معین با 1?713?810 رای در جایگاه ششم نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفت. با پایان انتخابات 1384 رقابت لاریجانی با محمود احمدی نژاد آغاز شد و با رفتن/عزل وی از دبیری شورای عالی امنیت ملی در سفر عراق وارد فاز جدی تری شد. این چالش در سال 90 و با طرح سئوال از رییس جمهور (24 اسفند 1390) برای نخستین بار در تاریخ جمهری اسلامی به اوج خود رسید. از حجت السلام رسول جعفریان محقق و مورخ و رییس پیشین کتابخانه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی که دوره مدیریت را دوره طلایی کتابخانه می دانند، به عنوان رییس ستاد علی لاریجانی نام برده می شود. از خبرآنلاین که خط مشی معتدلانه دارد به عنوان رسانه اصلی مورد حمایت برادران لاریجانی و رسانه انتخاباتی وی نام برده می شود. علی اکبر ولایتی دپیلمات کهنه کار و امین جمهوری اسلامی که در انتخابات 1384 به نفع علی اکبر هاشمی رفسنجانی از صحنه رقابت ها کنار رفت و در گفت و گوهایش با رسانه های ایرانی از اظهارنظر انتخاباتی پرهیز می کرد و تنها به تایید ضمنی جلسه انتخاباتی اش با محمدباقر قالیباف پرداخته بود، هفته گذشته در مصاحبه با شبکه تلویزیونی میادین گفت: قرار ما بر این است که در نهایت یک نفر از بین ما انتخاب و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 92 شود. ولایتی که به طرحی اشاره می کند که در جامعه سیاسی به 2+1 مشهور شده، گفته است: «نامزد نهایی در هنگام اعلام کاندیداتوری تیم خود را برای تصدی پست ریاست جمهوری و کابینه به مردم معرفی خواهد کرد.» با این حال هنوز خبری از ستادهای انتخاباتی علی اکبر ولایتی در دست نیست. اسفندیار رحیم مشایی اسفندیار رحیم مشایی که پس از مسئولیت جدیدش به عنوان مسئول دبیرخانه جنبش عدم تعهد و فراغت از ریاست دفتر احمدی نژاد فرصت بیشتری یافته است یکی از اصلی ترین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم است که فعالیت های انتخاباتی اش را در پوششی چندلایه آغاز کرده است. راه اندازی کمپین های انتخاباتی تحت عنوان «پویش» از جمله این اقدامات است. از رئیس فعلی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ابولحسن فقیه رئیس سازمان هلال احمر به عنوان روسای ستاد انتخاباتی او یاد می شود. ?دفتر یک روزنامه این جریان به عنوان ستاد مرکزی انتخاباتی مشایی تعیین شده است و اعضای تحریریه این روزنامه به ساختمان یک روزنامه دیگر این جریان نقل مکان کرده اند/عصرخبر [ شنبه 91/10/30 ] [ 7:59 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |