یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
منابع امنیتی مصری تاکید کرده اند که رهبران گروه اخوان المسلمین، در جریان این دیدار قرار داشتند چرا که آن ها زمینه سفر سلیمانی به قاهره را فراهم کرده اند.
به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک»، روزنامه کویتی ""القبس"" به نقل از منابع امنیتی بلندپایه مصری مدعی شده است که "سردار قاسم سلیمانی" از 26 تا 30 دسامبر گذشته، در قاهره پایتخت مصر بوده است. سایت العربیه نوشت: روزنامه کویتی ""القبس"" به نقل از منابع امنیتی بلندپایه مصری گزارش داده است که "قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران، از 26 تا 30 دسامبر گذشته، در قاهره پایتخت مصر بود و در این مدت، با "عصام حداد" مسئول روابط خارجی دفتر ریاست جمهوری این کشور دیدار و گفت و گو کرد.
این گزارش می افزاید که این دیدار در یکی از هتل های مشهور در قاهره صورت گرفته است و طی آن، دستگاه های امنیتی وابسته به دفتر ریاست جمهوری، حلقه محاصره امنیتی گرداگرد هتل ایجاد کردند. در این مدت نیروهای پلیس وابسته به وزارت کشور مصر از حضور در داخل هتل منع شدند.
منابع امنیتی مصری تاکید کرده اند که رهبران گروه اخوان المسلمین، در جریان این دیدار قرار داشتند چرا که آن ها زمینه سفر سلیمانی به قاهره را فراهم کرده اند. بنا بر این گزارش، مقام های وزارت کشور مصر به دلیل قرار نگرفتن در جریان این سفر، خشمگین هستند. منابع امنیتی مصری می گویند که سازمان امنیت ملی مصر تماس ها و هماهنگی هایی میان برخی از مسئولان ایرانی و رهبرانی از گروه اخوان المسلمین را به منظور تاسیس یک خبرگزاری ایرانی در نزدیکی ساختمان نخست وزیری را رصد کرده اند. العربیه در پایان می نویسد: «محمد مرسی رئیس جمهور مصر از اعضای گروه اخوان المسلمین است؛ از این رو این گروه اسلامگرا هم اکنون حاکم بر مصر به شمار می آید.»
منبع: جام نیوز [ شنبه 91/10/16 ] [ 11:36 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حسین شریعتمداری: عربستان پول را برای سران فتنه فرستاد ولی مسائل بانکی مانع از آن برای انتقال به ایران شد.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، مدیرمسئول روزنامه کیهان در همایشی که بهمنظور 9 و 12 دی ماه در یزد برگزار شده بود، ضمن تسلیت بمناسبت فرارسیدن اربعین حسینی، سالروز نهم دیماه را تبریک گفت و افزود: منافاتی میان تسلیت اربعین و تبریک 9 دی وجود ندارد چراکه این دو از یک سنخ هستند.
وی در سخنان خود به نقش رهبری انقلاب در هدایت کشور پرداخت و گفت: اگر سایه ولی امر نبود تا کنون صدبار انقلاب شکست می خورد و می بایست کشور را زیر پای نظامیان خارجی می دیدیم. شریعتمداری گفت: امروز کشور ما در مقتدرترین شرایط پس از انقلاب قرار دارد و دشمن در ضعیف ترین شرایط قرار دارد. به نقل از ایلنا وی همچنین به نقل از برژینسکی که در شورای آتلانتیک میان سیاسمتداران اصلی آمریکا گفت: کدام عامل آمریکای ابر قدرت در سال 2001 را به درّه ای در سال 2011 کشانده است؟ دموکرات های احمق یا جمهوری خواهان دیوانه؟ هیچ کدام! ایران خامنه ای. حسین شریعتمداری گفت: آمریکا امروز عقبه استراتژیک خود را در مصر، لیبی، تونس، بحرین، عربستان و در منطقه از دست داده و در واقع این عقبه به نفع انقلاب اسلامی تغییر ماهیت داده است. وی همچنین به نقل از ژنرال پتراووس گفت: ایران مانند هرکولی است که در وسط خاورمیانه عربده می کشد و باج می خواهد! و بدون باج دادن به ایران نمی توان وارد کریدور خاورمیانه شد. او همچنین عدم تحقق وعده های آمریکا برای بکار گرفتن گزینه نظامی را عدم توان آنها دانست و گفت: اگر آمریکا دست به حمله بزند صدها بار به ضررش خواهد بود. وی همچنین با اشاره به نقش ایران در پیروزی مقاومت در جنگ های 33 روزه و 22 روزه، تحلیلی از دویچه وله را بیان داشت و گفت: دویچوله عنوان کرد سید حسن نصرالله که در تهران دست رهبر انقلاب ایران را می بوسد، مطمئنا بدون اجازه او دست به کاری نمی زند. شریعتمداری در ادامه به درگیری ایران با نظام سلطه پرداخت و آن را یک درگیری ماهوی اعلام کرد و گفت: تا جایی که ما بر روی اصول خود پای فشاری کنیم و ظلم ستیزی را مبنای امور خود قرار دهیم در تقابل با آنان قرار داریم. وی افزود: اسلامی که ظلم ستیز نباشد اسلام نیست. وی در عین حال گفت: متاسفانه برخی از این فضای ظلم ستیزی سوء استفاده کرده اند و مفسده های اقتصادی بوجود آورده اند. مدیرمسئول کیهان در ادامه سخنان خود مسئله هسته ای را مشکل غرب با ایران ندانست و در این رابطه به نقل از جرج فریدمن گفت: آنها میگویند مشکل ما با ایران مسئله هسته ای نیست. مشکل ما با ایران این است که نشان داده بدون حمایت آمریکا می توان قدرت برتر تکنولوژی و نظامی منطقه بود. او همچنین به مسائل سال 88 پرداخت و گفت: فتنه 88 به مانند جنگ احزاب بود. موهبت الهی برای نظام به شمار می آمد و خیلی برکت داشت؛ چراکه هدف اصلی این فتنه براندازی بود. شریعتمداری گفت: تعداد خواص آلوده جامعه ما نسبت به جمعیت، در قیاس با دوران صدر اسلام کمتر بوده است. در ایران نگاه ها به ولی فقیه است نه خواص. و به خاطر همین خواص بی بصیرت رفوزه شده اند. وی مجددا کمک مالی عربستان به افرادی که فتنهگر خواند را بازگو کرد و گفت: ملک عبدالله برای سران فتنه پول فرستاد ولی بخاطر مسائل بانکی پول به ایران نرسید. مدیرمسئول کیهان همچنین در واکنش به بحث ها مبنی بر منظور امام از عبارت «میزان، حال فعلی افراد است» گفت: این عبارت برای افرادی مطرح شد که سابقه خوبی داشته اند. مدیرمسئول کیهان در پایان به برخی از اشتباهات دولت پرداخت و گفت: احمدی نژاد در زمینه هایی که پیرو اصلاح طلبان بوده، دچار خطا شده است. [ شنبه 91/10/16 ] [ 12:11 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که از فهرست صدای ملت به مجلس راه یافته اند، در دیداری با آیت الله هاشمی رفسنجانی خواستار حضور جدی وی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 شدند.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، در دیداری اعضای راه یافته از لیست صدای ملت به مجلس با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام داشته اند، از وی خواسته شده تا در انتخابات ریاست جمهوری آینده کاندیدا شود.
نمایندگان صدای ملت که در پی این درخواست با پاسخ منفی وی روبرو شده اند، از هاشمی خواسته اند، در صورتی که علاقه ای به کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آینده ندارد، یک نفر را به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری آینده معرفی و حمایت خود را از این شخص اعلام کند تا علاوه بر حمایت منتخبان راه یافته از فهرست صدای ملت به مجلس، از حمایت حامیان آن ها و نامزدهای این لیست که به مجلس راه نیافته اند نیز، برخودار باشد. در این دیدار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بار دیگر بر تشکیل دولت وحدت ملی تاکید کرده و از صدای ملتی ها خواسته تا برای بسط و گسترش این تفکر تلاش کنند. جلسه یاد شده هفته گذشته انجام شده است و افرادی همچون علی مطهری، علیرضا محجوب و ... در آن حضور داشته اند. پیش از این حجت الاسلام حمید رسایی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری مهر تاکید کرده بود که علی مطهری و عده ای از نمایندگان فراکسیون رهروان ولایت قرار است تا با هاشمی دیدار کرده و از وی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری دعوت کنند. علی مطهری همان روز در گفتگو با مهر این دیدار انتخاباتی را تکذیب کرده بود. گرچه رسایی در گفتگو با خبرنگار مهر بر خبر خود مبنی بر دیدار انتخاباتی علی مطهری و چند تن از نمایندگان مجلس اصرار کرد. منبع: مهر [ شنبه 91/10/16 ] [ 12:10 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
[ جمعه 91/10/15 ] [ 1:20 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
گروهک "کومله مهتدی" از آمادگی نوتروریستهای خود برای انجام اقدامات تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک» هفته گذشته (پنجم دی ماه 91) دوره آموزش سیاسی- نظامی تعدادی از اعضای جدید گروهک تروریستی "کومله مهتدی" در اردوگاه" زرگویزله" واقع در اقلیم کردستان عراق به اتمام رسید و "نوتروریستهای" این گروهک طی مراسمی با دریافت اسلحه سازمانی بطور رسمی به صف تروریستها پیوستند.
در جریان این مراسم یکی از مسئولین گروهک کومله طی سخنانی به زعم خود با اشاره به وضعیت کنونی منطقه و کردستان بر انجام فعالیتهای تروریستی و مسلحانه گروهک متبوعش علیه جمهوری اسلامی ایران از طریق خاک اقلیم کردستان عراق تاکید کرده و از آمادگی "نوتروریستهای" این گروهک برای انجام اقدامات تروریستی در خاک کردستان ایران خبر داد.
گفتنی است، افراد مزبور جمعی از دختران و پسران فریب خورده کُرد میباشند که با وعده و وعیدهای واهی گروهک کومله از کشور گریختهاند. منبع: ندای انقلاب [ پنج شنبه 91/10/14 ] [ 10:14 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به وضعیت فعلی اصلاحطلبان در کشور گفت: برخی تحریف میکنند که جریان اصلاحطلبی اکنون حالش خوب است در حالی که باید سابقهاش خوب باشد که نیست.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، حسین شریعتمداری، چهارشنبه شب در همایش «چشمان باز» در فرهنگسرای شهرداری یزد با بیان شباهتهای فتنه 88 به فتنههای صدر اسلام اظهار داشت: فتنه 88 نظیر جنگ احزاب بود از اینرو احزاب باید مراقب یارگیریهای خود باشند.
وی افزود: در جنگ احزاب، همه حزبها گرچه با هم مشکل داشتند اما متحد شده بودند که ابتدا اسلام را از بین ببرند سپس به مشکلات خود بپردازند. شریعتمداری عنوان کرد: تعداد خواص آلوده در زمان حال نسبت به جمعیت، کمتر از صدر اسلام است و مسئله اصلی این است که در صدر اسلام، نگاهها به خواص بود و اگر خواصی میلغزید، خیلیهای دیگر نیز میلغزیدند اما اکنون نگاه به ولیفقیه است و با وجود خواص آلوده، مردم با نگاه به رهبری در مسیر رهبری حرکت کردند و سیلی به راه انداختند که برای فتنهگران بنیانبرانداز بود. این روزنامهنگار اصولگرا تصریح کرد: دشمن به طور قطع دست از دشمنی نمیکشد، هرگاه دیدید گروهها، احزاب، جریانات و یا افرادی که به ظاهر با یکدیگر متحد هستند، دور هم جمع شدند و ائتلاف کردند، به تابلوی ائتلاف آنها نگاه نکنید بلکه از ائتلاف آنها مخرج مشترک بگیرید. شریعتمداری خاطر نشان کرد: کسی فکر میکرد که منافقان و بهائیان و سعودیها به کمک اصلاحطلبان بیایند و کمکهای مالی و سیاسی کنند؟ اما این کمکها به آنها شد و آنها نیز به واسطه همین کمکها حتم داشتند که پیروزند اما نشدند و در این بین خواص نیز سکوت کردند و با این سکوت با آنها همراهی و همکاری کردند. وی با اشاره به سخن معروف حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: «میزان حال فعلی افراد است»، اظهار داشت: تحریف نکنید که اصلاحطلبی اکنون حالش خوب است بلکه باید سابقهاش خوب باشد که نیست. شریعتمداری عنوان کرد: این مسائل در زمان صدر اسلام بوده و تاکنون نیز هست و افراد میتوانند بر اثر مال دنیا، فشار یا تهدید عوض شوند و بر گذشته خووب خودشان خط بطلان بکشند و اگر بصیرت برای شناخت این افراد وجود داشته باشد، فتنه اصلا شکل نمیگیرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: سران فتنه مهر سوخته هستند زیرا مهرههای دشمن هنگامی که از حیظ انتفاع خارج میشوند، مهره سوخته هستند و معمولا کانونی که به آن مهره ماموریت داده، دیگر حمایت چندانی از آنها نمیکند. مدیرمسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: اما عده دیگری از مهرهها هستند که وقتی میسوزند، به آنها فسیل زنده میگویند و اینها مهرههایی هستند که برای شکل دادن به نظام جمهوری اسلامی مأموریت داشتهاند اما حالا دیگر هیچ کاری از دستشان بر نمیآید ولی از آنها حمایت میشود تا سایر مهرهها مأیوس نشوند. وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: شخصی گفته بود «من هم با بیانیه روز عاشورا مخالف بودم و نمیخواستم معرکه بگیرم». اف بر تو که لباس روحانیت بر تن داری و تحمل میکنی و با آنهایی که عاشورا و امام حسین (ع) را آنچنان بیحرمت کردند، کاری نداری و مخالفت نمیکنی تنها به خاطر حمایت از آقای .... شریعتمداری تاکید کرد: باید نگاهها از جادههای فرعی عبور کند و از جاده اصلی، منحرف و غافل نشویم. وی ادامه داد: برخی آمدند و به خیال خودشان میخواستند با دشمن همبازی شوند غافل از اینکه بازیچه دشمن شدند. شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز آمریکا عقبه استراتژیک خود را از دست داده است زیرا زمانی مصر، لیبی، تونس، بحرین و .. عقبه آمریکا بودند اما امروز نه تنها این عقبه از بین رفته بلکه همینها به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر ماهیت دادهاند. وی عنوان کرد: رئیس برکنار شده CIA در نوامبر 2009 در حالیکه به سنای آمریکا گزارش میدهد که ایران مانند هرکول در خاورمیانه ایستاده است و با وجود آن نمیتوان وارد کریدورهای مورد نظر شد، رهبری به آمریکا فرمودند که «اگر تهدید میکنید به ضررتان است» زیرا ایشان معتقدند اگر تهدید میشود باید کاری هم انجام شود و اگر چند بار تهدید تکرار شود، یعنی حریف از آمدن به میدان گریزان است و اگر دست به اقدام بزنند نیز صد برابر به ضرر آنها خواهد بود. وی خاطرنشان کرد: درگیری ما با نظام سلطه، ماهوی است یعنی ما به خاطر هویت خودمان با نظام سلطه درگیر هستیم و تا زمانی که بر روی هویت اسلام ناب محمدی (ص) ایستادهایم، این درگیری با نظام سلطه ادامه دارد زیرا نظام اسلامی که ظلمستیز نباشد، اسلام نیست و امام خمینی (ره) نیز از اسلام آمریکایی نگران بودند. شریعتمداری یادآور شد: در زمان اصلاحات نیز قرائتهای بسیاری از اسلام صورت گرفت که خمس و زکات و ... داشت اما ظلمستیزی از آن حذف شده بود. همایش «چشمان باز» به همت موسسه فرهنگی اجتماعی 9 دی دارالعباده برگزار شد. منبع: فارس [ پنج شنبه 91/10/14 ] [ 10:12 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
جامعه مدرسین حوزه علمیه از مردم خواسته اند به هر طریق که میشود از آیت الله شریعتمداری بخواهند که بیشتر از این به ضد انقلاب اجازه اخلالگری و آشوب و بلوا داده نشود تا آبروی اسلام محفوظ و مقام مرجعیت از اینگونه انحرافات مصون بماند.
گروه انقلاب «تیتر یک»/سید روح الله امین آبادی؛
رهبر انقلاب با انتشار بیانیه مهمی احراز صلاحیت نامزدهای نخستین انتخابات ریاست جمهوری را به مردم واگذار کردند . رهبر انقلاب همچنین تاکید کردند : در دورههای آینده که انشاءاللّه استقرار کامل حاصل شد، به حسب قانون اساسی باید این امر به وسیله شورای نگهبان عمل؛ و آنان هستند که باید تشخیص صلاحیت رئیس جمهور را به حسب موازین قانونی بدهند. رهبر انقلاب امروز در ملاقات استادان دانشگاه تهران با ایشان به مداخله دولت شوروی در افغانستان واکنش نشان داده و فرمودند : به سفیر شوروی [که برای توجیه مداخله در شوروی به قم آمده بود گفتم ] اگر شما خیال کنید که با سرنیزه بتوانید یک ملتی را خاضع کنید و استقرار هم پیدا بشود این اشتباه است. سرنیزه میتواند یک مردمی را سرکوب کند، بکشد، چه بکند، لکن نمیتواند مستقر باشد. امشب از سوی وزارت کشور اسامی کسانیکه خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری کرده اند اعلام شد . بر اساس بیانیه وزارت کشور 106نفر نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند . عده ای از هواداران آیت الله شریعتمداری که پیش از ظهر امروز قصد تعرض به بیت امام خمینی را داشتند با واکنش شدید مردم مواجه شدند . در پی این یورش دفتر امام خمینی مردم را به آرامش دعوت کرد . امام خمینی در پیام خود که از بلندگوهای حرم به دفعات قرائت شد تاکید کردند : هرکس به من بالاترین توهین ها را هم کرد کسی حق اعتراض ندارد . بعد از ظهر امروز و بدنبال انتشار خبر درگیری های قم تبریز به شدت متشنج شد . هواداران خلق مسلمان در تبریز به سوی سازمان رادیو و تلویزیون حرکت کرده و ساعت 5 بعد از ظهر امروز این محل را بدون هیچ درگیری به اشغال خود درآوردند . ساعت 21 امشب گروه کثیری از مردم در حالی که در پشتیبانی از انقلاب و امام خمینی شعار می داند رادیو و تلویزیون تبریز را از اشغال خارج کردند . جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بعنوان اعتراض به آشوب های قم و تبریز با انتشار بیانیه ای روز شنبه 15دی ماه را تعطیل عمومی اعلام کرده و از مردم خواست با حضور در خیابان ها با امام امت تجدید بیعت کنند و به هر طریق که میشود از آیت الله شریعتمداری بخواهند که بیشتر از این به ضد انقلاب اجازه اخلالگری و آشوب و بلوا داده نشود تا آبروی اسلام محفوظ و مقام مرجعیت از اینگونه انحرافات مصون بماند . امام احراز صلاحیت نامزدها را به ملت واگذار کرد رهبر انقلاب با انتشار بیانیه مهمی احراز صلاحیت نامزدهای نخستین انتخابات ریاست جمهوری را به مردم واگذار کردند .در بیانیه امام خمینی آمده است : با اینکه در این دوره به حسب قانون اساسی مصوب از ناحیه ملت، تصدیق صلاحیت رئیس جمهور و واجد بودن شرایط او به عهده اینجانب است، به واسطه بعضی مصالح و جهات لازمالمراعاة، از آن جمله وضع استثنایی که کشور دارد، لازم است در این امر مهم حیاتی تأخیر نشود. از طرفی شناسایی بیش از 120 نفر محتاج به زمانی طولانی است؛ و تأخیر در این حالِ استثنایی به صلاح ملت و کشور نیست، به این جهت و جهات دیگر اینجانب امر صلاحیت و انتخاب را به ملت واگذار نمودم که خود سرنوشت خود را تعیین کنند. در دوره های آینده به قانون عمل خواهد شد در ادامه این بیانیه آمده است : در دورههای آینده که انشاءاللّه استقرار کامل حاصل شد، به حسب قانون اساسی باید این امر به وسیله شورای نگهبان عمل؛ و آنان هستند که باید تشخیص صلاحیت رئیس جمهور را به حسب موازین قانونی بدهند. از نسبت دادن کاندیدای خود به من خودداری کنند رهبر انقلاب در بخش دیگری از این بیانیه مهم تاکید کردند : اینجانب بنا ندارم از کسی تأیید نمایم، چنانکه بنا ندارم کسی را رد کنم. و از تمام احزاب و گروهها و افراد میخواهم از نسبت دادن کاندیدای خود به من که از آن استفاده تأیید و یا تعیین و یا رد شود، خودداری کنند.(1) و در این دیدار عبارت است از : پاسخ امام به سفیر شوروی چه بود ؟ 1- سفیر شوروی همان چند ساعت بعد از این کاری که کرده بودند شب آمده بود اینجا، و مانده بود اینجا، تا وقتی که ... ملاقاتش کردم... [سفیر شوروی ] پیامش را ذکر کرد، و همین مطالب بود که اشخاص خارجی آمده بودند و در افغانستان مشغول به ـ مثلاً ـ اخلال بودند و مخالف با ملت بودند، و دولت افغانستان از شوروی خواست که بیاید این کار را بکند... با سرنیزه نمی توانند 2- گفتم اگر شما خیال کنید که با سرنیزه بتوانید یک ملتی را خاضع کنید و استقرار هم پیدا بشود این اشتباه است. سرنیزه میتواند یک مردمی را سرکوب کند، بکشد، چه بکند، لکن نمیتواند مستقر باشد. ملت اگر یک چیزی خواستند، نمیشود به خلاف میل ملت همیشه یک کاری را انجام داد، و اگر حکومت رژیمش دو رژیم باشد، ملت مسْلم باشد، حکومت کمونیست باشد، این نخواهد درست شد و شما همچو امیدی نداشته باشید.(2) اسامی کاندیداهای ریاست جمهوری اعلام شد امشب از سوی وزارت کشور اسامی کسانیکه خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری کرده اند اعلام شد .بر اساس بیانیه وزارت کشور 106نفر نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند . ابوالحسن بنی صدر ، جلال الدین فارسی ، سید حسن آیت ، سید احمد مدنی ، داریوش فروهر ، آیت الله خلخالی ، صادق قطب زاده ، مسعود رجوی ، محمد صادق طباطبایی ، محمد مکری از جمله نامزدهای مشهوری هستند که در انتخابات شرکت کرده اند . اسامی 18نفر دیگر از داوطلبان به دلایلی از قبیل عضویت در ساواک ، مخدوش بودن شناسنامه ، سوابق سوء کیفری و کمبود سن حذف شده است . (3) حمله به بیت امام خمینی با واکنش مردم مواجه شد عده ای از هواداران آیت الله شریعتمداری که پیش از ظهر امروز قصد تعرض به بیت امام خمینی را داشتند با واکنش شدید مردم مواجه شدند .بر اساس این گزارش این عده که خود را اعضا و طرفداران حزب خلق مسلمان معرفی می کردند شیشه های یک داروخانه شبانه روزی را شکستند و به چند مغازه و اتومبیل خسارت وارد کردند و سپس با دادن شعارهایی به طرف بیت امام خمینی حرکت کردند . با واکنش قاطع و شدید مردم عده ای مجروح و به بیمارستان نکویی قم انتقال یافته اند . پیام امام که از بلندگوهای حرم پخش شد در پی این یورش دفتر امام خمینی مردم را به آرامش دعوت کرده و بلافاصله به دستور امام که به وسیله بلندگوهای حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها و مساجد و اماکن مذهبی پخش شد مردم به آرامش و هوشیاری و جلوگیری از تجمع دعوت شدند . امام خمینی در پیام خود که از بلندگوهای حرم به دفعات قرائت شد تاکید کرده اند : هرکس به من بالاترین توهین ها را هم کرد کسی حق اعتراض ندارد . (4) زدو خورد شدید خیابانی در تبریز /اشغال رادیو و تلویزیون توسط خلق مسلمان امروز در سطح شهر تبریز شایعه ای پخش شد که در قم به منزل آیت الله شریعتمداری حمله شده است و در پی این شایعه گروه هایی از مردم در مقابل ساختمان حزب خلق مسلمان تبریز اجتماع کردند و سپس در مسیر خیابان های منجم و امام خمینی براه افتادند و در حاای که عکس هایی از آیت الله شریعتمداری در دست داشتند و به پشتیبانی از وی شعار می دادند به سوی سازمان رادیو و تلویزیون حرکت کردند و ساعت 5 بعد از ظهر امروز این محل را بدون هیچ درگیری به اشغال خود درآوردند . شعارهای خلق مسلمان در حمایت از بختیار ! راهپیمایانی که رادیو وتلویزیون را اشغال کرده اند شعارهایی در حمایت از بختیار آخرین نخست وزیر شاه سر دادند . بلافاصله پس از تصرف صدا و سیمای تبریز تصاویر آیت الله شریعتمداری بر دکل ها و دیوار های ساختمان رادیو و تلویزیون نصب شد . رادیو و تلویزیون توسط مردم پس گرفته شد ساعت 21امشب گروه کثیری از مردم در حالی که در پشتیبانی از انقلاب و امام خمینی شعار می داند رادیو و تلویزیون تبریز را از اشغال خارج کردند . هم اکنون محافظت از مرکز رادیو و تلویزیون بر عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است . (5) هشدار جامعه مدرسین به آیت الله ! : بیشتر از این به ضد انقلاب اجازه جولان ندهید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بعنوان اعتراض به آشوب های قم و تبریز با انتشار بیانیه ای روز شنبه 15دی ماه را تعطیل عمومی اعلام کرده و از مردم خواست با حضور در خیابان ها با امام امت تجدید بیعت کنند . در بیانیه جامعه مدرسین آمده است : از مردم مسلمان ایران می خواهیم در این مقطع حساس که مسلمین بر مسیر دو راهی مرگ و حیات قرار دارند ما را یاری دهند و بداد اسلام برسند و به هر طریق که میشود از آیت الله شریعتمداری بخواهند که بیشتر از این به ضد انقلاب اجازه اخلالگری و آشوب و بلوا داده نشود تا آبروی اسلام محفوظ و مقام مرجعیت از اینگونه انحرافات مصون بماند . (6) پی نوشت : 1- صحیفه امام ، جلد 12، صفحه 11 2- صحیفه امام ، جلد 12، صفحه 13 3- جمهوری اسلامی ، 15دی1358، صفحه 2 4- کیهان ، 15دی1358، صفحه 5- اطلاعات ، 16دی 1358، صفحه 12 6- جمهوری اسلامی ، 15دی 1358، صفحه 11 پژوهشگر:سید روح الله امین آبادی
[ پنج شنبه 91/10/14 ] [ 10:10 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
طرح دولت وحدت ملی که اکبر هاشمی رفسنجانی نظریهپرداز آن در سال 87 بود و قرار بود در انتخابات ریاست جمهوری دهم اجرا شود، پی از ناکامی در سال 88 اکنون دوباره مطرح شده و پازل طراحی شده از سوی هاشمی که در چند ماه اخیر در حال تکمیل شدن از سوی افراد و گروههای سیاسی مختلف است، روز گذشته با انتشار سخنانی از او به مراحل پایانی خود نزدیک شده است. به گزارش رجانیوز، هاشمی رفسنجانی روز گذشته در دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی معلمان ایران، گفتگو و رایزنی میان گروهها، اشخاص و دلسوزان نظام را راه رسیدن به تفاهم خواند و تصریح کرد: "در برهه حساس کنونی که کشور در معرض تهدیدات و تحریمهای دشمنان انقلاب است، درگیری و مناقشه به هیچ وجه راهگشا نیست و امیدواریم همه تاثیر گذاران نظام از مردم عادی گرفته تا سطوح بالا با تن دادن به گفتوگو، تعامل و تفاهم، راه برگزاری انتخاباتی رقابتی، آزاد و مطابق قانون را هموار و نیز از نیروهای زبده و کارآمد و دلسوز انقلاب از همه سلایق برای برونرفت از مشکلات و توسعه و پیشرفت کشور بهره گرفته شود." تلاش هاشمی برای احیای طرح دولت وحدت ملی را میتوان در راستای پروژه او در انتخابات گذشته تحلیل کرد که او درنظر داشت تا با پیشبرد این طرح، از انتخاب گزینه مخالف نظر خود توسط مردم جلوگیری کند؛ سناریویی که نهایتا نتیجه نداد و باعث شد تا هاشمی برای ادامه دادن برنامه خود در مخالفت با رای مردم، به تکیهگاه جریان فتنه پس از انتخابات تبدیل شود. هاشمی به دنبال چیست؟ نگرانی هاشمی از نتیجه انتخابات آتی و رویکرد اصولگرایان را که منجر به افزایش تحرکات او در ماههای اخیر شده، میتوان در دو منظر بررسی کرد. اولین رویکرد، نوع نگاه هاشمی رفسنجانی به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم است. وضعیت فعلی هاشمی در میان افکار عمومی با چیزی که او انتظارش را داشت، بسیار متفاوت است. مهدی و فائزه، دو فرزندش در زندان هستند و هر چند مهدی هاشمی با وثیقه 10 میلیارد تومانی آزاد شده اما مردم و فعالان انقلاب اسلامی، به طور جدی از دستگاه قضایی خواستار رسیدگی به جرایم او در عرصه اغتشاشات پس از انتخابات و همچنین فساد مالی او هستند. این مساله قطعا برای هاشمی وضعیت سختی را رقم زده که در صورت انتخاب یک رئیسجمهور مخالف دیدگاههای هاشمی، این وضعیت بر هاشمی سختتر هم خواهد شد. از سوی دیگر، دومین مسالهای که سبب شده تا هاشمی اینچنین نگران نتیجه انتخابات باشد و به دنبال هدایت فضای انتخاباتی برخی از احزاب سیاسی با محوریت خود باشد، تصمیم او برای استفاده حداکثری از شرایط موجود به منظور تطهیر وضعیت خود در فضای سیاسی کشور است؛ مسالهای که البته هاشمی برای تکمیل آن، موانع سختی را در پیش رو دارد که اصلی ترین و مهمترین آنها، افکار عمومی و مردم هستند؛ مردمی که هنوز خاطره اقدامات و مواضع او در جریان فتنه 88 را از یاد نبردهاند. مردم در اکثر تجمعات انقلابی بعد از انتخابات که برای مقابله با آشوبگران برگزار میشد، هاشمی رفسنجانی را تکیه گاه این جریان مینامیدند و خواستار تصحیح مواضع او بودند که این مساله در راهپیمایی تاریخی 9 دی به اوج خود رسید و مردم با پلاکاردهای دست نویس خود که حجم اصلی آنها را اعتراض به هاشمی و فرزندانش اختصاص داده بودند، وی را مسبب شعلهور شدن آتش فتنه و رسیدن آن به خیمه امام حسین (ع) در روز عاشورای 88 معرفی کردند. جرایم مهدی و فائزه هاشمی و مطالبه عمومی از دستگاه قضایی برای برخورد با آنها نیز از دیگر زمینههای اصطکاک جدی هاشمی با مردم است که به نظر نمیرسد به همین سادگی قابل ترمیم باشد. "دوربرگردان" برای بازگشت هاشمی از سوی دیگر، اظهارات دیروز هاشمی درباره لزوم حضور همه سلیقههای سیاسی در تعیین سرنوشت کشور، به نوعی دعوت رسمی او از جناحها و طیفهای مختلف کشور برای حضور در فرایند تکمیل پازل طراحی شده توسط خودش است. در این میان، آن چیزی که این روزها به اثبات این فرضیه کمک میکند، رویکرد برخی جریانات سیاسی در حمایت از هاشمی و تلاش برای تطهیر مواضع و اقدامات او در فتنه 88 است؛ موضوعی که اظهارات چند روز اخیر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری را میتواند یک سند مناسب در این زمینه ارزیابی کرد. حبیبالله عسگراولادی چند روز پیش در مقالهای در روزنامه کیهان، خواستار "حس ظن" نسبت به اظهارات و اقدامات رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شده بود. تقاضا برای حسن ظن داشتن درباره مواضع هاشمی رفسنجانی در حالی از سوی عسگراولادی مطرح شده که اکبر هاشمی بارها و بارها حتی در اوج وقایع سال 88 و ماجرای فتنه پس از انتخابات، به صراحت مواضع خودش را در حمایت از اغتشاشات خیابانی مطرح کرده و حتی در نماز جمعه 26 تیر که آخرین حضور او در نماز جمعه تهران بود و همراهی فتنهگران را به دنبال داشت، صراحتا خطاب به جمعیت اغتشاشگری که از او میخواستند تا در حمایت از آنها سخن بگوید، گفت که "خب، من که همین حرفهای شما را دارم میزنم." هاشمی حتی پس از آن هم از مواضع خود دست نکشید و حتی شعارهای گسترده مردم در راهپیمایی تاریخی 9 دی هم نتوانست او را از موضع "تکیهگاه فتنه" خارج کند؛ مسالهای که تا به امروز نیز ادامه پیدا کرده و هاشمی رفسنجانی از تاکید بر مواضع خود در آخرین نماز جمعه اش سخن گفته،به همراهی با سناریوی "انتخابات آزاد" میپردازد و بر مواضع حمایتی خود از براندازان اصرار میورزد. منبع :رجا نیوز [ چهارشنبه 91/10/13 ] [ 11:20 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
همواره یکی از اهداف شبکه های وهابی تطهیر چهرهای معلوم الحالی همانند معاویه، یزید و اسلافشان می باشد.
حسن المالکی کارشناس که برای بحث در مورد شخصیت معاویه در این شبکه حاضر بود بعد از "لعن معاویه" با ایمیل فوری مدیر این شبکه اخراج شد.
وی که در عکس العمل به این تصمیم آن هم در برنامه زنده تلویزیونی، لبخند می زد با برخورد تند مجری برنامه مواجه گردید.
گفتنی است یکی از اهداف شبکه های وهابی تطهیر چهرهای معلوم الحالی همانند معاویه، یزید و اسلافشان می باشد. منبع: جام نیوز [ چهارشنبه 91/10/13 ] [ 9:25 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
شبکه بی بی سی شب گذشته با اختصاص موضوع برنامه "نوبت شما" ی خود به " گزینشهای استخدامی و تحصیلی در ایران" به سیاه نمایی از فضای گزینش و استخدام در ایران پرداخت.
به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک»، انتقادهای تند چندی پیش دکتر احمدی نژاد، رئیس جمهور محترم کشورمان درباره جایگاه گزینش و چگونگی آن، مورد سوء استفاده بی بی سی قرار گرفت.
شبکه بی بی سی، ارگان رسمی دولت انگلیس، شب گذشته با اختصاص موضوع برنامه "نوبت شما" ی خود به " گزینشهای استخدامی و تحصیلی در ایران" به سیاه نمایی از فضای گزینش و استخدام در ایران پرداخت.
اما گذشته از سخنان رئیس جمهور محترم سؤالی که درمورد انتخاب این سوژه از سوی بی بی سی مطرح میشود این است که آیا در خود شبکه بی بی سی ملاک و معیاری برای گزینش افراد وجود ندارد؟ آیا هر فرد و گروهی با هر اعتقادی میتواند در بی بی سی استخدام شوند؟ وقتی در برنامه "نوبت شما" که تنها برنامه" مخاطب محور" بی بی سی است فقط به افرادی از پیش گزینش شده اجازه اظهار نظر داده میشود و صدای کسانی که نظر مخالف دارند سانسور و بایکوت میشود، این شبکه چگونه انتظار دارد در ایران برای گزینش و استخدام نیروها ملاک و معیاری وجود نداشته باشد؟ منبع: جام نیوز [ چهارشنبه 91/10/13 ] [ 9:25 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |