یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
ایران 10 روز است تبدیل بخشی از ذخیره اورانیوم 5 درصد خود به اکسید را هم آغاز کرده است.
اطلاعات فنی موجود نشان می دهد ایران 10 روز است تبدیل بخشی از ذخیره اورانیوم 5 درصد خود به اکسید را هم آغاز کرده است. اغلب تصور می شود توافق ژنو صرفا از ایران خواسته است ذخیره اورانیوم 20 درصد خود را اکسید کند اما بندی مهم درون این توافقنامه وجود دارد که از ایران می خواهد به محض آماده شدن کارخانه تبدیل اورانیوم 5 درصد به دی اکسید اورانیوم (UO2)، همه مواد 5 درصدی را هم که در این فاصله تولید کرده اکسید کند. در این بند مقرر شده است که ایران به محض آغاز به کار خط تبدیل UF6 به UO2 باید مواد 5 درصدی را هم که از تاریخ 3 آذر 92 (24 نوامبر 2013) –روز امضای توافق ژنو- به این سو تولید کرده اکسید کند یا در واقع، عملا از بین ببرد. این کار در مرکزی به نام EUPP انجام می شود. پاراگراف 54 از گزارش GOV/2014/10 می گوید: «مرکز EUPP تاسیساتی برای تبدیل UF6 غنی شده تا پنج درصد اورانیوم-235 به پودر UO2 است». آژانس در بند viii از گزارش GOV/INF/2014/6 اعلام کرده که ایران از تاریخ چهارشنبه 20 فروردین 1393 (9 آوریل 2014) این عملیات را آغاز خواهد کرد. این تاریخ مربوط به 10 روز پیش است. در همان بند آژانس می گوید ایران اعلام کرده حدودا 5/7 تن UF6 5 درصد را به این فرآیند تزریق خواهد کرد. تحلیلگران می گویند اگر فرض کنیم یکی از مهم ترین اهداف طرح اقدام مشترک توافق شده در ژنو کنترل مواد هسته ای ایران (چه 5 و چه 20 درصد) این امر اکنون کامل شده است و ایران باید از این پس و تا زمانی که توافق ژنو برقرار است، نه فقط مواد 20 درصد بلکه مواد 5 درصد خود را هم اکسید کند و در واقع از بین ببرد. این امر نه تنها ذخیره مواد هسته ای ایران را که ارزشمند ترین دارایی هسته ای ایران است مورد آسیب جدی قرار می دهد بلکه این کار را در ازای امتیازهایی انجام می شود که اولا بسیار ناچیز بوده و ثانیا اکنون معلوم شده همان امتیازهای ناچیز هم واقعی نبوده و ایران آنها را دریافت نکرده است. * پی نوشت دو نکته پس از پیگیری خبر به دنبال نکات مطرح شده از سوی خوانندگان: 1- برخی دیپلمات ها احتمال دادند ایران باید اورانیوم 5 درصد تولید شده پس از 30 دی یعنی زمان آغاز اجرای توافق ژنو را اکسید کند و زمان شروع محاسبه این روند 3 آذر نیست. برخی دیگر از دیپلمات ها می گویند ممکن است زمان 3 آذر مدنظر باشد. این امر در همان سند منتشر نشده میان ایران و 1+5 تعیین تکلیف شده است. 2- هنوز آژانس آغاز انجام این عملیات و اینکه ایران در روز 20 فروردین این عملیات را آغاز کرده یا نه را رسما تایید نکرده است. منبع: ایران هسته ای [ یکشنبه 93/1/31 ] [ 12:0 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سوگند به خدا که حیط? این روایت تنها امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و دیگر فرزندان بلاواسط? ایشان را در برمی گیرد.
روایتی در بحار الأنوار به این مضمون وجود دارد:"بِإِسْنَادِ التَّمِیمِیِّ عَنِ الرِّضَا عَنْ آبَائِهِ (ع) قَالَ قَالَ النَّبِیُّ (ص) إِنَّ فَاطِمَةَ أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَحَرَّمَ اللَّهُ ذُرِّیَّتَهَا عَلَى النَّار”. پیامبر(ص) فرمود: پروردگار به پاسداشت پاک دامنی فاطمه (س)، آتش جهنم را بر فرزندان او حرام کرد. این روایت در کتاب عیون أخبار الرضا (ع) که مأخذ بحارالأنوار در این زمینه می باشد نیز به همین ترتیب ذکر شده است.
منابع و راویان فراوانی از شیعه و اهل سنت این حدیث را نقل کرده و در ارتباط با آن نظریات و پرسش هایی مطرح نموده اند که این خود به نوعی نشانگر مسلم الصدور بودن اصل این روایت است. یکی از مؤلفان اهل سنت در قرن دهم بعد از بیان این روایت اعلام می دارد که نتیجه گیری صحیح آن است که سند این حدیث نسبتاً خوب است و همان گونه که در کتاب دیگری به صورت مفصل بیان داشتم، نظری? ساختگی بودن آن اشتباه است.
اما آنچه در ارتباط با این روایت مورد بحث و گفت و گوهایی قرار گرفته است، آن است که دامن? شمول این روایت تا کجا است؟ آیا باید آن را محدود به افراد خاصی دانست، یا تمام نوادگان حضرتش مصداق آن هستند؟
آنچه از روایات شیعه برداشت می شود آن است که گویا برخی از سادات، این حدیث را به منزل? چراغ سبزی از جانب پروردگار ارزیابی می کردند که تمام اشتباهات آنان در این دیدگاه مورد بخشش بوده و هیچ مجازاتی دامنگیرشان نمی شد.
امامان معصوم(ع) با چنین دیدگاهی به مبارزه پرداخته و اعلام داشتند که چنین روایتی نباید منجر به سوء استفاد? برخی از منتسبان به اهل بیت شود که در ذیل به برخی از این روایات اشاره می شود:
حسن بن موسی روایت می کند که در خراسان در حضور امام هشتم بودم و برادر ایشان زید بن موسی که در مجلس حضور داشت گروهی را گرد خود جمع آوری کرده و به آنان فخر می فروخت که ما چه هستیم و چه هستیم!
این سخنان به گوش امام رضا (ع) که مشغول سخن گفتن با گروهی دیگر بود رسید و به دنبال آن رو به سمت برادرش کرده و فرمود: آیا این روایت که آتش دوزخ بر فرزندان فاطمه(س) به پاسداشت پاک دامنی ایشان حرام است، تو را به خود مغرور کرده؟! سوگند به خدا که حیط? این روایت تنها امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و دیگر فرزندان بلا واسط? ایشان را در بر می گیرد. آیا عادلانه است که (پدرمان) موسی بن جعفر(ع) فرمانبردار پروردگار بوده، روزها را به روزه و شب ها را به عبادت بگذراند و تو مرتکب گناه و نافرمانی شوی، آنگاه هر دوی شما در روز قیامت یکسان باشید؟! در این صورت تو نزد خدا از او گرامی تری! (زیرا تو با وجود گناه به همان درجه ای رسیده ای که او با اطاعت بدان دست یافته است). (جدمان) امام سجاد(ع) در این زمینه می فرمود که نیکوکاران از سادات دو برابر دیگران پاداش دریافت کرده و بدکاران آنان نیز دو برابر مجازات خواهند شد!
مشابه این روایت با تعابیر دیگری در سایر منابع نیز مشاهده می شود. چنانکه حماد بن عثمان روایت می کند که از امام ششم(ع) تفسیر روایت نبوی ناظر به نجات فرزندان فاطمه(س) از آتش را جویا شدم. ایشان فرمودند که مراد از این روایت، فرزندان بلا واسط? ایشان یعنی حسنین(ع) و زینب و ام کلثوم می باشد.
همچنین شخصی به امام صادق(ع) عرضه داشت که آیا این حدیث، امان نامه ای برای تمام سادات بنی فاطمه نیست؟ ایشان فرمودند آیا نادانی؟ همانا مراد از این روایت تنها حسن و حسین می باشند که پاره ای از اهل بیت عصمت اند، اما در مورد غیر آنها باید دانست که اگر رفتار و کردار زشت شخصی، مقام و منزلت او پایین آورد، منتسب بودن به پرهیزکاران او را بالا نخواهد برد.
مصحف فاطمه (س)
یکی از موضوعایت که شیعه بر اساس روایات مستند بر آن اعتقاد دارد، وجود مصف فاطمی در دستان ائمه اطهار است. برای روشن شدن چگونگی گردآوریاین مصحف و محتوای آن لازم است از لحاظ لغوی «مصحف» را معنا کنیم. هر نوشته ای را که بین دو جلد جمع آوری شده باشد، «مصحف» می نامند، از این رو به هر کتابی می توان مصحف گفت. در صدر اسلام به قرآن نیز مصحف گفته می شد. در منابع اسلامی از کتبی یاد شده است که اختصاص به معصومان (ع) داشته است و آنان از محتوای آن کتب باخبر بوده اند؛ مانند کتاب علی (ع)، مصحف علی (ع)و مصحف فاطمه (س).
در این منابع از کتاب اخیر به نام های مصحف فاطمه، صحیفه فاطمه و کتاب فاطمه یاد شده است. روایات مرتبط با این مصحف کم نیست. برخی از این روایات از حیث سند ضعیف اند، ولی دسته دیگری از این روایات از جهت سند صحیح هستند و می توان به اصل وجود چنین کتابی یقین پیدا کرد، هر چند که در جزئیات، این روایات با هم اختلاف دارند.
چگونگی تألیف مصحف فاطمه
پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) دختر بزرگوارشان فاطمه زهرا (س) به دلیل از دست دادن پدرشان بسیار ناراحت بودند و تحمل فراق و دوری پدر برای ایشان بسیار سخت بود.
در روایات معتبر آمده است که در فاصله وفات پیامبر(ص) تا زمان شهادت حضرت زهرا (س) فرشته ای از سوی خداوند بر دختر نبی اکرم (ص) فرود می آمد و او را تسلی می داد تا حضرت آرام بگیرد. از این فرشته در برخی روایات به جبرئیل یاد شده است، او حضرت زهرا (س) را از احوال پدر بزرگوارشان در عالم برزخ و هم چنین از حوادث آینده، مطلع می ساخت. در روایتی از امام صادق (ع) می خوانیم: «هنگامی که رسول خدا (ص) رحلت کردند، فاطمه به علت وفات پدر به قدری محزون شد که تنها خداوند از شدت غم و اندوه او باخبر بود، از این رو خداوند فرشته ای را فرستاد تا او را تسلی دهد و اندوهش را برطرف سازد. فاطمه (س)، علی (ع) را از این موضوع با خبر ساخت و علی همه آن سخنان را نوشت و مصحف فاطمه این گونه تدوین شد».
از این روایت و روایات دیگر استفاده می شود که این مصحف پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) و به دست امیر المؤمنین (ع) تدوین شد و سخنانی است که فرشته الاهی به حضرت زهرا(س) گفته است، البته در برخی از روایات که نسبت به روایات قبلی کمتر هستند، این گونه به دست می آید که این مصحف در زمان خود رسول الله (ص) نوشته شده است.
سید جعفر مرتضی عاملی (از دانشمندان معاصر شیعه در علم تاریخ) برای از بین بردن این اختلاف و جمع بین روایات می نویسد: شروع تدوین مصحف در زمان رسول اکرم(ص) بوده است و قسمتی از این صحیفه در زمان حیات پیامبر خدا (ص) نوشته شده و ادامه آن هم پس از رسول خدا نگارش یافته است.
اینکه فرشته الاهی با حضرت زهرا(س) سخن گفته باشد، چیز بعیدی نیست؛ زیرا همان گونه که در قرآن آمده است که: «و چون فرشتگان گفتند: ای مریم خداوند تو را برگزید و پاکیزه گردانید و برتری بخشید بر زنان جهانیان». فرشتگان با حضرت مریم(س) سخن گفته اند. این در حالی است که حضرت مریم(س) تنها سرور زنان زمان خویش بود، ولی فاطمه(س) سرور زنان هستی از آغاز تا انجام است.
محتوای مصحف
با مطالعه روایات در می یابیم که در این کتاب شریف به موضوعاتی همچون خبر حوادث آینده، وصیت حضرت فاطمه، نام تمام فرمانروایانی که تا قیام قیامت به حکومت خواهند رسید، خبر دادن از فرزندان حضرت زهرا(س)، گزارش احوال پیامبر(ص) و جایگاه او پس از وفاتش، به زهرا (س) اشاره شده است.
امام صادق (ع) در روایتی در این باره می فرماید: «همانا فاطمه 75 روز بعد از رسول خدا (ص) زندگی کرد در این مدت به دلیل از دست دادن پدر بسیار اندوهگین بود. در این ایام حضرت جبرئیل (ع) نزد او می آمد و عزای پدرش را بر فاطمه زهرا (س) تسلیت می گفت و وی را آرام می کرد و از پدرش و جایگاه او به حضرت خبر می آورد و او را از آینده فرزندانش مطلع می ساخت و علی (ع ) آن را می نوشت تا اینکه مصحف فاطمه تدوین شد».
تأکید ائمه (ع) بر تغایر این مصحف با قرآن
از برخی روایات به دست می آید که مصحف فاطمه نزد اهل سنت امری شناخته شده بود و آنان می پنداشتند که شیعه بر اساس آموزه های اهل بیت (ع) معتقدند که بخشی از آیات تحریف و حذف شده در قرآن در این مصحف آمده است، از این رو ائمه به شدت، وجود هر گونه آیات قرآن در این مصحف را انکار کرده اند. علامه عسگری می نویسد: «برخی نویسندگان اهل سنت تهمت دیگری به مدافعان مکتب اهل بیت می زنند و می گویند که آنان قرآن دیگری دارند به نام مصحف فاطمه؛ زیرا نام کتاب فاطمه مصحف است و برخی از مسلمانان در صدر اسلام قرآن را مصحف می نامیدند»، در حالیکه در حدیثی از امام صادق (ع) می خوانیم : «به خدا قسم مصحف فاطمه نزد ما است و در آن یک آیه قرآن هم وجود ندارد».
نشانه امامت
در حدیثی طولانی امام رضا (ع) نشانه های امام را می شمارد و می فرماید: یکی از علامت های امام این است که مصحف فاطمه نزد او است.امام صادق (ع) نیز می فرماید: " پیش از اینکه امام باقر (ع) شهید شوند مصحف فاطمه را به من سپردند". این مصحف از زمان تدوین آن در دست ائمه بوده و در میان آنان دست به دست گشته است و اکنون در دست امام زمان (عج) است.
علم پیامبر(ص) نسبت به مصحف
از آن جایی که مصحف فاطمه بنابر مفاد بیشتر روایات پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) تدوین شده است. ما معتقدیم که پیامبر اکرم (ص) با اذن خدا از آینده با خبر بود. ایشان اکنون نیز طبق آیات قرآن، ناظر هستند و شاهد تمام اعمال و حوادث می باشند. این کتاب اختصاص به ائمه دارد و از نشانه های امامت است. نکته آخر این که مصحف فاطمه (ع) جزء آیات قرآن نیست تا پیامبر (ص) موظف به ابلاغ و بیان آن باشد. و از طرفی پیامبر اسلام (ص) بسیاری از مسائل را بیان نفرموده و بیان آن را به عترت واگذر کرده است.
منبع: مهر [ یکشنبه 93/1/31 ] [ 11:58 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
انتخاب محل زندگی، انتخاب همسر، انتخاب رشته تحصیلی ، انتخاب شغل، انتخاب نوع پوشش ، انتخاب نوع روابط اجتماعی و انتخاب رفتارهای خانوادگی و... همه و همه منجر به سبکی از زندگی می شود.
مسیر زندگی هر کدام از ما با انتخاب هایی که می کنیم تعیین می گردد و بدین ترتیب سبک زندگی مان نیز بر اساس انتخاب هایمان شکل می گیرد. در هر مقطعی از زندگی باید از میان مسیرها، اشخاص، آداب و رسوم و ... یکی از آنها را انتخاب کنیم. انتخاب محل زندگی، انتخاب همسر، انتخاب رشته تحصیلی ، انتخاب شغل، انتخاب نوع پوشش ، انتخاب نوع روابط اجتماعی و انتخاب رفتارهای خانوادگی و... همه و همه منجر به سبکی از زندگی می شود.
سبک زندگی پیامبر گرامی اسلام(ص)، ائمه اطهار(ع)، معصومین، علما، پارسایان هرکدام الگوهایی هستند که می توانند ما را در انتخاب مسیر زندگی یاری رسانند. در این میان بانوی دو عالم؛ حضرت زهرای مرضیه(س)، الگوی تمام عیار زنان مسلمان هستند که می توانند در ابعاد گوناگون زندگی یک سرمشق جامع و کامل به شمار آیند.
امام باقر(ع) می فرمایند: به خدا سوگند که خدا این بانوی گرانمایه را بوسیله دانش و بینش از دیگران ممتاز ساخت و از همان عالم "ذر" او را پاک و پاکیزه قرار داد.(بحارالانوار، ج43،ص65)
حضرت صدیقه طاهره(س)، چگونه بر پدر گرامی خود احترام می گذاشتند؟
هرگاه رسول خدا (ص) بر حضرت فاطمه (س) وارد مى شد، فاطمه به احترام پدر از جاى بر مى خاست ، دست آن حضرت را مى بوسید و در جاى خودش مى نشانید.
در ابتدای رسالت پیامبر(ص) به دلیل آزاد منشی پیامبر و رفتار صمیمانه ای که با مردم داشت افرادی به خود اجازه داده و ایشان را محمد صدا زده و حتی در مواردی بر او پیشی گرفته و آن چنان که باید ادب حضورحضرت را رعایت نمی کردند لذا خداوند متعال به آن ها هشدار دادکه رسول خدا(ص) را آن گونه که یکدیگر را خطاب می کنید صدا نزنید.
بعد از نزول این آیه، علیرغم نزدیکی و صمیمیت خاصی که میان حضرت زهرا(س) و پدرش وجود داشت، اما ادب انسانی و خدایی ایشان حکم می کرد که دستور خداوند را گردن نهد. لذا ایشان هم پدر را رسول الله خطاب می کرد، اما زمانی که پیامبر(ص) این کلمه را از او شنید فرمود: زهرا(س) جان پدر به قربانت! این آیه در رابطه با تو نیست تو همواره مرا پدر خطاب کن. پدر گفتن تو قلب مرا زنده و شاداب می کند و به رضایت خدا نزدیک تر است.
حضرت زهرا(س) در انتخاب همسر چه ملاک ها و معیارهایی داشتند؟
حضرت صدیقه طاهره(س)، دخت فرزانه پیامبر، حضرت علی(ع) را به شایستگی می شناخت و از سابقه درخشان و ویژگی های اخلاقی و کمالات انسانی و درایت و جوانمردی او آگاه بود. بنابراین سکوت پرمعنی او به نشانه آری بر این پیوند مبارک انجامید و نیز رسول اکرم به خاطر احترام به شخصیت والای سالار بانوان پیش از مشورت با او و کسب رضایت و اجازه او ، با ازدواج علی(ع) با دخترش اعلان موافقت نکرد، بلکه از خود حضرت فاطمه نظرخواهی نمود.
حضرت صدیقه طاهره(س) چگونه در شب زفاف لباس عروسی خود را به عنوان هدیه به فرد تهیدست، انتخاب نمودند؟
سالار بانوان در شب عروسی خویش رکورد انفاق خالصانه و بی نظیر را برای همیشه شکست و دست به بخشش و ایثاری در راه خدا زد که در کران تا کران تاریخ جاودانه شد. ایشان در آن شب پیراهن عروسی خویش را از تن درآورد و به زن بینوا انفاق نمود و خود همان جامه عادی خویش را پوشید و در مقابل این انفاق کریمانه، خداوند فرشته وحی را فروفرستاد و ارمغانی از لباس های بهشت را که از دیبای سبز تهیه شده بود را برای آن حضرت فرستاد.
چه مهریه ای را حضرت برای خود انتخاب نمودند؟
حضرت زهرا(س): ای پیامبر گرامی خدا ! دختران مردم عادی نیز همینگونه ازدواج می کنند و مهریه آنان از همین درهم و دینارهای دنیوی است، پس فرق ما و آنان چیست؟ من از شما تقاضا می کنم که این مهریه دنیوی و مادی را به شوی گرانقدرم بازگردانی و خود از خدا بخواهی که مهریه مرا شفاعت گناهکاران امت قرار دهد.
حضرت فاطمه معصومه(س) در چه منزلی بعد از عروسی وارد شدند؟
پس از اینک حضرت رسول اکرم علیه السلام پیشنهاد ازدواج حضرت على (ع) با فاطمه (س) را قبول کرد و از میان وسایل کم على ، زره او را براى خرج عروسى قبول فرمود، على (ع) زره را فروخت و پول آن را نزد رسول اکرم آورد. پیامبر (ص) این مبلغ را به سه قسمت تقسیم فرمودند، یک سوم براى خرید جهیزیه ، یک سوم براى خریدن عطر و بوى خوش و یک سوم آن را نزد ام سلمه به امانت گذاشتند تا براى ولیمه شب عروسى از آن استفاده کنند.
پیامبر (ص) 63 درهم ، مقدار پولى را که براى جهیزیه گذاشت بود چند نفر از یاران و اصحاب و فرمودند: با این پول براى دخترم آنچه از لوازم خانه مورد نیاز است تهیه کنید. که آن وسائل عبارتند از:
1- دو دست رختخواب از پارچه مصرى ، محتواى یکى از آنها برگ خرما و دیگرى پشم گوسفند بود.
2- فرشى از پوست .
3-بالشى از پشم با درونى از برگ خرما.
4-عبائى خیبرى .
5- مشک آب .
6- دو کوزه و دو ظرف آب . (دو ظرف بزرگ و دو ظرف کوچک (
7- آفتابه .
8- پرده اى از پشم نازک.
9- پیراهنى به قیمت 9 درهم .
10- یک روسرى به ارزش چهار درهم .
11- حوله اى سیاه رنگ .
12- تختى پوشیده به روتختى .
13- چهار زیر دستى از پشم طائف با محتواى از گیاهى به نام اذفر.
14-حصیرى بحرینى .
15- دستاس .
16- وسیله و ظرف خضابى از مس .
17-ظرفى براى شیر.
18-ظرفى بزرگ براى آب.
وقتى کالاها به نزد پیامبر علیه السلام آورده شد. پیامبر (صلى الله علیه وآله ) با دست آنها را زیر و رو کرده و فرمودند: پروردگارا ! برکت ده قومى را که بیشترین ظرفهایشان گلین است .
علی(ع) کف اتاق را از شن های نرم فرش کرد و چوبی به منظور آویختن مشک بر دیوار اتاق نصب نمود و سبو و کوزه آبی فراهم آورد و چوبی نیز به جای جالباسی از این دیوار تا تا دیوار دیگر نصب کرد. آنگاه کف اتاق را با فرشی که چیزی جز پوست گوسفند نبود فرش نمود و بالشی از لیف خرما در کنارش قرار داد.
حضرت زهرا(س) در راه عبادت خداوند چه مراحلی را انتخاب نمودند؟
کانوا قلیلا من اللیل ما یهجعون و بالاسحارهم یستغفرون.(سوره51،آیه 19و20)
آنان اندکی از شب را می خوابیدند و به هنگامه سحر از خدا آمرزش می خواستند. آورده اند که اینان عبارتند از : امیرالمومنین(ع)، فاطمه(س) و دو فرزندش حسن(ع) و حسین(ع).
ایشان در راه کسب رضایت همسر خود چه روشی را در پیش گرفته بودند؟
امیرالمومنان(ع) می فرمایند: به خدا سوگند که در همه عمر زندگی مشترک، هرگز به فاطمه خشم نگرفته و هرگز او را به کاری وادار نساختم ... و او نیز به من هرگز خشم نگرفت و در هیچ کاری مرا نافرمانی نکرد . او به گونه ای بود که هرگاه به او می نگریستم غم ها و اندوه هایم زدوده می شد. (بحارالانوار،ج43)
فاطمه(س) در زندگی مشترک با امیراالمومنان(ع) کارهای خانه و تهیه غذا و نان را به عهده گرفته بود و شوی گرانقدرش در برابر، کارهای خارج از منزل و آوردن مواد سوختی و ضروریات زندگی را به عهده داشت. (بحارالانوار،ج43،ص31)
حضرت صدیقه طاهره (س) آن روز که ابوبکر و عمر برای عیادت به منزل شان آمدند علیرغم اینکه هرگز راضی به این ملاقات نبودن اما در جواب درخواست حضرت علی (ع) اینگونه فرمودند:
خانه، خانه توست و بانوان مسلمان از همسران خویش پیروی می کنند و من نیز در هیچ موردی مخالف دیدگاه شما عمل نخواهم کرد، بنابراین هر کس را دوست داری اجازه ورود به خانه ات بده.
حضرت فاطمه معصومه(س) در راه ولایت چه راهی را انتخاب نمودند؟
بانوی دو عالم در راه پاسداری از ولایت، به روشنگری و ایراد خطبه پرداختند و از هیچ راهی در راه احقاق حق ولی امرشان کوتاهی ننمودند و تنها و غریب در میان کوچه های مدینه، سعی می کردند تا مردم را بیدار کنند و در نهایت در راه پاسداری از ولی خود شهادت را برگزیدند و گمنامی و بی نشانی تنها درخواستی بود که حضرت از امیر المومنین علی (ع) داشتند.
با مطالعه سبک زندگی بانوی دو عالم و سرمشق قرار دادن آنچه که بدان معرفت پیدا می کنیم ، می توانیم انتخاب هایمان را در مدار زندگی فاطمی قرار دهیم و فرهنگ زهرایی زیستن را با عمل خود در جامعه ساری و جاری سازیم.
منبع: فرهنگ نیوز [ یکشنبه 93/1/31 ] [ 11:57 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در سفر اخیر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان، هیأتی از سازمان انرژی اتمی با حضور در دانشگاه سیستان به تجهیزات هسته ای این دانشگاه برچسب سازمان زده و برخی از تجهیزات را پلمپ کردند.
یکی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه سیستان که نخواست نامش فاش شود در گفتگویی درخصوص یکی از حواشی قابل وجه و درعین حال قابل تأمل سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان گفت: در جریان حضور رئیس جمهور در دانشگاه سیستان و بلوچستان، مطلب عجیبی رخ داد که رسانه ها به درستی به آن نپرداختند و مغفول واقع شد.
وی گفت: قبل از حضور رئیس جمهور در دانشگاه، تیمی از سازمان انرژی اتمی کشور در آزمایشگاه دانشگاه حضور یافتند و عکسهایی از تجهیزات پرتوزای هستهای دانشگاه را که همراه خود داشتند به مسئولین آزمایشگاه فیزیک، شیمی و ... نشان می دادند و سراغ تجهیزاتی که در عکسها دیده میشد را میگرفتند که در اینخصوص موارد ذیل قابل توجه و تأمل است:
1ـ آنها روی این تجهیزات و قطعات مهم آنها برچسب اموال سازمان انرژی اتمی نصب میکردند در حالیکه این تجهیزات تماماً متعلق به دانشگاه بوده و جزء اموال دانشگاه محسوب میشوند. حتی برخی از این تجهیزات با پول شخصی اساتید خریداری شده است. حتی برچسب سازمان انرژی اتمی، روی موتور و قطعات حساس نیز نصب میشد و تماما لیست میشدند.
2ـ شماره سریال دستگاههای پرتوزای هسته ای و قطعات حساس آنها بصورت دقیق و کتباً، ثبت میشد.
3ـ فرمهایی آماده شده بود و سوالاتی پرسیده میشد مانند:
ـ چه سالی خریداری شده؟!
ـ از کدام کشور خریداری شده؟!
ـ از چه شرکتی خریداری شده؟!
ـ کدام شرکتها تاکنون اقدام به تعمیر آنها نموده اند؟!
این دانشجو در ادامه افزود: این تجهیزات بدلیل شرایط تحریم، در سالهای گذشته با زحمت بسیار زیاد و با دور زدن تحریمها و همکاری برخی شرکتها و افراد در خارج از کشور، خریداری شده است.
خطری و هشدار مهمی که در این رابطه وجود دارد آن است که درصورتیکه این اطلاعات مهم به طرفهای خارجی مذاکرات ژنو داده شود آنها از طریق بدست آوردن شماره سریال دستگاهها یا اطلاعات دیگر، براحتی به نام افراد و شرکتهایی که در دور زدن تحریمها با ایران همکاری نموده اند و این تجهیزات را در اختیار کشورمان قرار داده اند، به راحتی در اختیار کشورهای غربی و طرفهای مذاکرات ژنو قرار میگیرد و ... در نتیجه در آینده هیچ شرکت یا فردی حاضر نخواهد شد در دور زدن تحریمها به مسئولان کشور کمک نماید. فلذا خودمان با دست خودمان، باعث تحریم علمی و پژوهشی خودمان میشویم.
این دانشجو در ادامه گفت: در پوشش مسائل امنیتی، بازرسی کردند و اطلاعات دستگاهها را باخود بردند و اگر دستگاهی بدلیل مشکلات فنی کار نمیکرد، آنرا پلمب میکردند.
این اولین بار است که اموال و تجهیزات یک دانشگاه با برچسب اموال یک سازمان دیگر، به نام سازمان دیگر ثبت میشود و این از عجایت این دوران است.
این دانشجو در ادامه نگرانی خود را اینگونه ابراز نمود: تحلیل ما این است که دولتمردان ما در توافقنامه فوق سری ژنو (که متن امضا شده اصلی آن آن تاکنون حتی در اختیار نمایندگان مجلس کشور نیز قرار نگرفته) تعهداتی دادهاند و احتمالاً یکی از این تعهدات، ارائه اطلاعات کامل تمام تجهیزات پرتوزای هستهای (حتی تجهیزات آزمایشگاهی و پژوهشی هستهای) به طرفهای غربی مذاکرات میباشد.
این دانشجو در پایان اخطار داد: ارائه اطلاعات دستگاههای پرتوزای آزمایشگاهی به کشورهای غربی، خیانت به کشور و تعطیل نمودن پژوهشهای هسته ای در شرایط تحریم است. آنها میخواهند با دراختیار گرفتن این اطلاعات، پا را روی گلوی ما بگذارند.
این دانشجوی دکترا در پایان پیشنهاد نمود سخنان اخیر دکتر سعید زیباکلام درخصوص تعمیر بوئینگهای خریداری شده توسط ایران را مطالعه کنند.
منبع: دانا [ شنبه 93/1/30 ] [ 9:34 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در این دو فیلم قصهها و آشغالهای دوستداشتنی، نظام بعنوان یک سیستم سرکوبگر نمایش داده شده است.
بنا بر این گزارش فیلم آشغالهای دوست داشتنی یکی از صریح ترین فیلم های حامی فتنه است که در زمان تصدی جواد شمقدری بر سازمان سینمایی و با مجوز او ساخته شد و به جهت صراحت آن در متهم کردن نظام در این حوادث نیز در جشنواره سی و دوم پذیرفته نشد. در فیلم قصه ها نیز اشارات زیادی به وقایع 88 شده و بصورت کاملا یکطرفه و گزینشی به این موضوع پرداخته شده است. بنابراین گزارش در این دو فیلم، نظام بعنوان یک سیستم سرکوبگر و ضد مردمی نمایش داده شده است و هیچ اشاره ای به ادعاهای بی اساس مسببین این حوادث نشده است و کارگردانان این دو فیلم ترجیح داده اند بدون توجه به اصل ماجرا، برداشت غلط خود را با غلظت ارائه نمایند. اگرچه این خبر هنوز تایید نشده اما زمزمه های آن نگرانی هایی را بوجود آورده است. منبع: فارس [ شنبه 93/1/30 ] [ 9:32 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رهبر انقلاب برخورداری زن از فرصت تحصیل و رشد و تعالی را یک ضرورت برشمردند و خاطرنشان کردند: برخلاف برخی دیدگاهها، اشتغال از مسائل اصلی مربوط به زنان نیست البته اشتغال و مدیریت مادام که با مسئله اصلی یعنی خانواده منافاتی پیدا نکند، ایرادی ندارد.
ه نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار صدها نفر از زنان فرهیخته و نخبه، تشکیل یک مرکز عالی فرا قوه ای را برای تدوین راهبردی صحیح در قبال مسئله «مهم زن و خانواده»، ضروری خواندند و افزودند: دستیابی به این راهبرد همه جانبه و قابل اجرا، نیازمند سه مسئله است: پرهیز کامل از مرجعیت دادن به تفکرات «غلط، کلیشه ای و متحجر غربی» در امور زنان، تکیه بر متون و معارف ناب اسلامی و پرداختن به مسائلی که حقیقتاً مسائل اصلی زنان محسوب می شوند. ایشان با تبریک میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، تقارن این میلاد خجسته را با هفته زن و روز تکریم مادر، فرصتی برای درس گرفتن از زندگی بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری (س) برشمردند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به معصومیت و مقامات معنویِ عالی و برتر آن حضرت آن هم در سن جوانی افزودند: باید با نگاهی نو و دقیق به زندگی سیده ی زنان عالم، خصلتهای برجسته ی ایشان نظیر تقوا، عفت، طهارت، مجاهدت، شوهرداری، فرزندداری، سیاست فهمی و حضور در مهمترین عرصه های حیات یک انسان را به معنای واقعی کلمه، الگو قرار داد. حضرت آیت الله خامنه ای، برخورداری ایران اسلامی از انبوه زنان فرزانه، تحصیلکرده، خوشفکر و ممتاز را از نعمات الهی و جزو بزرگترین افتخارات جمهوری اسلامی خواندند و خاطرنشان کردند: این واقعیت که در تاریخ ایران بی سابقه است مدیون نگاه مبارک و پرطراوت اسلام و دیدگاههای کارگشای امام خمینی (ره) است. ایشان بروز کاملاً برجسته هویت و شخصیت مستقل زن ایرانی در عرصه دفاع مقدس را یک نقطه درخشان دیگر برشمردند و از «عظمت و صبر و استقامت پرشکوه» مادران و همسران شهیدان و جانبازان تجلیل کردند. رهبر انقلاب اسلامی مسئله زن را از جهات مختلف برای جامعه بشری در خور فکر و تحقیق و پیگیری دانستند و سه جهت مهم را در این زمینه مطرح کردند: اول: چگونه می توان از ظرفیت عظیم زنان، به شکل صحیح و سالم استفاده کرد؟ دوم: بهره گیری از مسئله ظریف و حساس جنسیت در روند تعالی و نه انحطاط بشر، چگونه امکان پذیر است. و سوم: با توجه به تفاوتهای طبیعی زن و مرد، چه رفتاری باید در جامعه بشری نهادینه شود که جلوی ظلم به زن را در خانواده و اجتماع بگیرد؟ ایشان در همین زمینه، زن و خانواده را دو مسئله غیر قابل تفکیک برشمردند و خاطر نشان کردند: هرکس اگر مسئله زن را جدا از مسئله خانواده مورد بررسی قرار دهد در فهم مسئله و تشخیص علاج آن، دچار اختلال می شود. رهبر انقلاب، برای پاسخ به سوالات مطرح شده و بررسی همه ابعاد مسئله زن و خانواده، تشکیل مرکزی مطالعاتی و کاری را لازم خواندند و افزودند: این مرکز فراقوه ای باید راهبردی صحیح و همه جانبه را درباره «زن»، تدوین کند و با پیگیری های لازم این راهبرد را اجرایی نماید. ایشان تدوین این راهبرد و پرداختن به مسئله زن را در هر دستگاه یا مرکزی، نیازمند پایبندی به الزاماتی مهم برشمردند. رهبر انقلاب در تبیین این الزامات، ابتدا، «پرهیز و دوری کامل از فرآورده های غربی» را مورد تأکید قرار دادند. حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: غربی ها به دلایل مختلف، مسئله زن را بد فهمیده اند اما همان فهم غلط و تباه کننده را سکه رایج دنیا کرده اند و با هوچی گری، مجال حرف زدن به دیگران و مخالفان را نمی دهند. ایشان افزودند: البته باید از دیدگاه غربیها درباره ابعاد مختلف مسئله زن آگاه بود اما باید با ایستادگی در مقابل مرجعیت این افکار، ذهن را از این تفکرات «کهنه اما نو نما» و «خائنانه اما ظاهراً دلسوزانه»، تخلیه کرد چرا که این تفکرات، مطلقاً نمی تواند هدایت و سعادت جوامع بشری را به دنبال بیاورد. حضرت آیت الله خامنه ای، نگاه مادی و غیرالهی به هستی و جهان را ریشه انحراف عمیق تفکرات غربی درباره زن برشمردند و افزودند: نگاه کاسب کارانه به ظرفیت زنان در مسائل اقتصادی از جمله اشتغال و نگاه تحقیرآمیز به زن و تنزل دادن او به وسیله ای برای اطفای شهوات مردان، مبانی دیگری است که تفکرات غربی را درباره زنان، کاملاً ظالمانه و متحجرانه ساخته است. ایشان با استناد به برخی مقالات و کتابهایی که در غرب درباره اوضاع واقعی زنان، منتشر می شود افزودند: اگر می خواهیم نگاه ما به مسئله زن، «سالم، منطقی، دقیق و راهگشا» باشد باید از افکار غربی در مسائلی نظیر اشتغال و برابری جنسی کاملاً فاصله بگیریم. ایشان «برابری جنسی زن و مرد» را از جمله حرفهای کاملاً غلط غرب خواندند و افزودند: برابری همیشه به معنای عدالت نیست، عدالت همیشه حق است، اما برابری گاه «حق» است و گاه «باطل». رهبر انقلاب این سؤال را مطرح کردند که با کدام منطق باید زنان، که خداوند آنان را از لحاظ جسمی و عاطفی برای منطقه ویژه ای از زندگی آفریده است در عرصه هایی وارد کنیم که آنها را دچار رنج و سختی می کند؟ حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر نگاه انسانی اسلام به مسئله زن افزودند: در بسیاری از مسائل از جمله سیر مقامات معنوی هیچ تفاوتی میان زن و مرد وجود ندارد اما قالبها متفاوت است و این واقعیت در کنار عرصه های مشترک، منطقاً عرصه های متفاوتی را نیز به همراه می آورد. رهبر انقلاب با انتقاد از زیر بنای فکری بسیاری از کنوانسیونهای جهانی خاطرنشان کردند: اصرار غربی ها روی این زیربنای غلط، جامعه بشری را تباه می کند به همین دلیل برای دستیابی به نگاه صحیح و متوازن، باید از این مبانی برحذر بود. حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین دومین الزام دستیابی به راهبرد صحیح در مسئله زن، تکیه بر متون اسلامی را ضروری خواندند. ایشان افزودند: در نگاه به مسئله زن نباید هر چیزی را که به نام دین بر سر زبانهاست قبول کرد اما باید اصولی را که شایستگان با شیوه درست استنباط از «قرآن و سنت و حدیث» ارائه می کنند تکیه گاه اصلی قرار داد. رهبر انقلاب، دوری از مسائل فرعی و پرداختن به مسائل اصلی را سومین الزام دستیابی به راهبرد صحیح در مسئله زن خواندند و خاطرنشان کردند: مسئله خانواده بخصوص «سلامت، امنیت و آرامش زن در خانواده»، مسئله ای اصلی است که باید به آن پرداخت. ایشان تأکید کردند: باید عوامل سلب آرامش و سکینه روحی زن در خانواده را جستجو کرد و با شیوه های گوناگون از جمله قانون و تبلیغ صحیح، این موانع را برطرف کرد. حضرت آیت الله خامنه ای با ابراز تأسف از اینکه در محیطهای قدیمی و جدید، زن موجودی درجه 2 و موظف به خدمتگزاری تصور می شود افزودند: این مسئله، درست نقطه مقابل نگاه فقه مترقی اسلام به زن است. رهبر انقلاب افزودند: متأسفانه برخی، چیزهایی را از اسلام می گیرند اما برای اینکه غربی ها بدشان نیاید مسائلی از غرب را هم به آن اضافه می کنند که این قابل قبول نیست. رهبر انقلاب برخورداری زن از فرصت تحصیل و رشد و تعالی را یک ضرورت برشمردند و خاطرنشان کردند: برخلاف برخی دیدگاهها، اشتغال از مسائل اصلی مربوط به زنان نیست البته اشتغال و مدیریت مادام که با مسئله اصلی یعنی خانواده منافاتی پیدا نکند، ایرادی ندارد. ایشان با اشاره به مسائلی که درباره تحصیل زنان در برخی رشته های تحصیلی دانشگاهی مطرح شد افزودند: اگر در این مسئله تفاوتی هم باشد ضدعدالت نیست چرا که نباید رشته های تحصیلی و مشاغلی که متناسب با طبیعت زنان نیست به آنان تحمیل شود. حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اینکه زنان برخی مشاغل را برعهده نگیرند هیچ ننگ و نقصی نیست بلکه آن چیزی غلط است که متناسب با طبیعت الهی زن نباشد. رهبر انقلاب اسلامی در پایان سخنانشان، زنان فهمیده و تحصیلکرده و ممتاز را، بهترین اشخاص برای پیگیری صحیح مسائل زنان خواندند و آنان را به تلاش در این زمینه دعوت کردند. پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی خانم مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در گزارشی از مسائل مربوط به زنان گفت: به لحاظ شاخص سلامت و مشارکت اجتماعی بانوان از وضع بسیار خوبی در منطقه برخورداریم و زنان جامعه نقش مؤثر و بی بدیلی در تحقق شعار «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» خواهند داشت. منبع: دفتر مقام معظم رهبری [ شنبه 93/1/30 ] [ 9:25 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رضا امیرخانی گفت: اخبار سوریه مربوط به صفحه حوادث نیست، بلکه مربوط به صفحه فرهنگ و اندیشه است.
روز گذشته این کاروان در ادامه فعالیتهای خود در دمشق به دانشکده اقتصاد دانشگاه دمشق رفت تا به سخنرانی پنج چهره ایرانی گوش فرا دهد.
منبع: خبرگزاری دانشجو [ چهارشنبه 93/1/27 ] [ 2:20 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
ابراهیم حاتمی کیا در همایش «تصویر قلم» که با یاد شهید آوینی برگزار شد از حضور اخیرش در محضر رهبر انقلاب و چهره بشاش رهبر معظم انقلاب هنگام صحبت کرد.
همایش تصویر قلم به منظور ردیابی اندیشههای سید شهیدان اهل قلم در آثار 20 سال اخیر سینمای داستانی و مستند ایران عصر روز سهشنبه 26 فروردین با حضور علیرضا رضاداد، حمید بهمنی حبیبالله بهمنی، جمال شورجه، مسعود دهنمکی، وحید جلیلی، نرگس آبیار، محمدحسین قاسمی، محمود گبرلو، پژمان لشکریپور و ابراهیم حاتمیکیا در فرهنگسرا اندیشه به همت مؤسسه شهید آوینی برگزار شد.
براساس این گزارش، در بخش پایانی این مراسم از بانو افشار مادر شهیدان علی اکبری، نرگس آبیار، محمد حسین قاسمی کارگردان ،مسعود ده نمکی و ابرهیم حاتمیکیا سازندگان فیلمهای شیار 143،معراجی ها و چ با حضور حمدیرضا مقدم فر،حمید بهمنی، علیرضا رضاداد،ودود حیدری،مجید قلیزاده،مجتبی امینی و جمال شورجه تقدیر شد. ابراهیم حاتمیکیا که به اصرار مجری مراسم پای تریبون قرار گرفت در سخنانی گفت: طی مدت گذشته به خواست دوستان برخی از حرف ها را زدم که فحش و جیغ های بسیاری را برای من به همراه داشت که البته باید خدا را شکر کنم. برای سخنرانی در چنین مراسمی آماده نبودم، اما باید بگویم که همیشه دوست داشتم با بچه های هنرجو در موسسه شهید آوینی صحبت کنم، اما برای صحبت کردن شرطی را گذاشته ام که در حال حاضر عملی نیست، قول می دهم که بعدها با این هنرجویان صحبت کنم. وی با اشاره به خاطره ای مربوط به هشت سال پیش بیان کرد: یادم هست که هشت سال پیش بود که سفری به کرمان داشتم در آنجا یک گروه هشت نفره از من خواستند تا با هم گپ بزنیم، به آنها گفتم اگر جمع خصوصی است و خبرنگاری در آن نیست حرف می زنم که آنها نیز تاکید کردند که یک جمع کاملا خصوصی است، من نیز صحبت هایی در این جمع کردم که در نهایت به اعتراض من به حضور افرادی مانند ایرج قادری در سینمای ایران کشیده شد، هرچند قصد شخصی نسبت به این سینماگر نداشتم، اما در نهایت دو روز بعد زمانی که به تهران رسیدم دیدم تمام صحبت های من تیتر یکی از روزنامه های کشور است. کارگردان فیلم سینمایی «به رنگ ارغوان» ادامه داد: خیلی دوست ندارم که در سایتها دیده شوم اما برخی از حرف ها را باید گفت و باید تاکید کنیم که از کجا آمده ایم، برای چه آمده ایم و چه می خواهیم بگوییم و این همان چیزی است که بچه های هنرجوی سینما باید بدانند. در این روزها نقدهای بسیاری از فیلم «چ» می خوانم، نقدهایی که کمتر به زبان دلسوزانه حرف زده اند و بیشتر بر پایه تکنیک استوار بوده است، چنین نقدهایی بیشتر به خاطر درگیر شدن با ظرف موضوع است که البته در جای خود اهمیت دارد ولی قبل از هرچیز باید بدانیم برای چه آمده ایم. وی ادامه داد: در اوج جوانی زمانی که وارد فضای سینمای ایران شدیم جنگ بود، فضا برای فعالیت مشخص بود و چنین فضایی شرایط برای کار کردن را برای ما فراهم می کرد، اما جوانانی که امروز وارد سینما می شوند کار کردن در چنین فضایی برایشان کمی سختتر است و فضای فعالیت آن ها درست مانند زمانی است که بچه های روایت فتح در دوره پس از جنگ وارد کار شدند، هرچند این گروه تمام تلاش خود را کرد تا به سراغ بچه های جنگ بعد از پایان جنگ برود، اما در نهایت یک غم نوستالوژیک ما را گرفت. این کارگردان سینمای ایران خاطرنشان کرد:آنچه که من بعد از شهادت سید مرتضی آوینی نسبت به روایت فتح معتقد بودم، این بود که باید وارد مباحث روز شوند، بروند به دنبال بچه های جنگ و ببینند که حرف آنها بعد از جنگ چیست، اما گفتند موانع و خط قرمزهای بسیاری در رابطه با این مسئله وجود دارد که در نهایت فرود روایت فتح آغاز شد، البته الان نمی دانم که روایت فتح در چه شرایطی قرار دارد چون آن را دنبال نمی کنم. حاتمی کیا گفت: هنرجویان باید بدانند که ورود به چنین حوزه ای کار بسیار سختی است، اگر سخت نبود که همه وارد می شدند. مدرسان باید بدانند که در هنگام تدریس باید جهت را مشخص کنند که هنرجو را برای جشنواره ها تربیت می کنیم یا برای ایران اسلامی خودمان. البته همه اینها به جایی برمی گردد که زیر ساخت ها چگونه شکل می گیرد و آن نسلی که باید از اینجا شکل بگیرد باید با همت و بی تعارف پای حرفها بایستند و از هجمهای که هستند نترسند. کارگردان فیلم سینمایی «چ» همچنین با اشاره به نظرسنجی انجام شده و انتخابش به عنوان محبوبترین فیلمساز از سوی مردم تاکید کرد: در ابتدا باید از وزارت ارشاد که این نظرسنجی را درباره سینما و محبوبترین سینماگران انجام داده است، تشکر کنم. پریروز برای من روز خوبی بود چون صبح آن روز فهمیدم به خاطر فیلم «چ» میتوانم خدمت آقا برسم و در مراسمی سر وقت نماز خیلی نسبت به من و فیلم «چ» محبت داشتند و با چهرهای بشاش راجع به این فیلم توضیح دادند و نسبت به چمرانی که ساخته شده است بسیار هم علاقه مند بودند و گفتند همان چمرانی بود که من میشناختم. علاوه برآن متوجه شدم که در نظرسنجی وزارت ارشاد از مردم، فیلم من بهترین فیلم انتخاب شده که در روزنامه ها هم رفت. کارگردان فیلم سینمایی «دیده بان» بیان کرد: ده نمکی در چنین شرایطی فحشخورش ملس است، اما من تازه وارد این گونه فضا شده ام. چنین فضایی آدم را گمراه می کند اما لازم است که گمراه نشویم. باید بدانیم که این صندلینشین های پای کیبردها، سپاه بزرگی نیستند و تنها جنجالهای آنها بزرگ است. این گروه از افراد، شبیه «خونه تیمی» هستند و باید بدانند که این فضایی که در اینترنت ایجاد کرده اند هیچ راهی به جامعه ندارد. حاتمی کیا در پایان سخنان خود گفت: در انتخابات کشورمان و مقایسه واکنش مردم و آنچه در سایتها میآید میتوان فهمید که نباید به این سایتها توجه کد. باید به خاطر داشته باشیم گمراه نشویم و از آن چه که باید بگوییم دست نکشیم. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930127000235#sthash.RN1FJmjx.dpuf منبع: مهر [ چهارشنبه 93/1/27 ] [ 2:12 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دبیر جامعه وعاظ و عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: قوه قضائیه در اجرای محاکمه مهدی هاشمی تعجیل کرده و بدین وسیله پاسخی به مطالبات افکار عمومی و مردم دهد.
گروه سیاسی "تیتریک"؛ جعفر شجونی دبیر جامعه وعاظ و عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت و گو با خبرنگار سرویس سیاسی تیتر1 با اشاره به تاخیر و طولانی شدن روند محاکمه مهدی هاشمی و عملکرد قوه قضائیه در این رابطه اظهار داشت: قوه قضائیه نباید با در نظر گرفتن ملاحظات نسبت به خانواده هاشمی روند پرونده مهدی هاشمی را سهل و آسان تلقی کند. دبیر جامعه وعاظ و عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه اجرای عدالت مهمترین وظیفه قوه قضائیه محسوب می شود تصریح کرد: ضروریست قوه قضائیه در اجرای محاکمه مهدی هاشمی تعجیل کرده و بدین وسیله پاسخی به مطالبات افکار عمومی و مردم دهد. وی خاطرنشان کرد: در برخی محافل از بنده سوال می کنند که چرا روند محاکمه مهدی هاشمی طولانی شده است و آیا با در نظر گرفتن ملاحظاتی در دست پیگیریست ؟تاکید کرد: همواره مردم حفظ عدالت اجتماعی را از قوه قضائیه خواستار بوده و توقع روشن شدن ابعاد قضایی پرونده مهدی هاشمی را دارند که این امر خود می تواند نجات دهنده و پاسخی به افکار عمومی تلقی شود. جعفر شجونی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سفارشاتی در خصوص پرونده مهدی هاشمی به قوه قضائیه شده است یا خیر تاکید کرد: از شواهد امر این موضوع به ذهن متوار می شود که قطعا در خصوص این پرونده به قوه قضائیه سفارشاتی شده است. وی ادامه داد: نباید ناعدالتی در کشور رواج پیدا کند لذا شهدا همواره به اعمال ما آگاه بوده و ما باید در آخرت پاسخگوی آن ها باشیم. شجونی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه باید به جزئیات پرونده مهدی هاشمی رسیدگی کند افزود: قطعا یکی از اثرات اجرای عدالت در کشور می تواند دور کردن بلایای طبیعی از کشور باشد که امری مهم تلقی می شود. دبیر جامعه وعاظ و عضو جامعه روحانیت مبارز در ادامه در خصوص نقش مهدی هاشمی در پرونده کرسنت تصریح کرد: قطعا قوه قضائیه باید در خصوص ابعاد تخلفات مهدی هاشمی سفارشات را کنار گذاشته و این پرونده را بدون در نظر گرفتن ملاحظات پیگیری کند. [ چهارشنبه 93/1/27 ] [ 2:8 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید در دیدار جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به عدم صدور ویزا برای نماینده معرفی شده ایران به سازمان ملل، اظهار داشت: دشمن اگر از ما نرمش ببیند جلو می آید؛ این اواخر قدری نرمش بیجا مشاهده شد سابقا این گونه نبود، به همین دلیل امروزه دشمنان قدری پیشروی کردهاند.
[ سه شنبه 93/1/26 ] [ 6:23 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |