سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
مسئول روابط عمومی سپاه گفت: به دلیل حساسیتی که وجود داشت و مسائل خاصی که نقطه مرزی سراوان دارد، با تصمیم شورای عالی امنیت ملی، 300 کیلومتر از مرز سراوان به منظور تامین امنیت پایدار به طور مستقیم در اختیار قرارگاه قدس سپاه قرار گرفت.

[ یکشنبه 93/1/10 ] [ 1:22 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ظرفیت عظیم بسیج در زمینه اقتصاد مقاومتی می‌تواند به دولت کمک فراوانی را بکند.

[ شنبه 93/1/9 ] [ 12:15 صبح ] [ باران ] [ نظرات () ]
در پی واگذاری مأموریت تأمین امنیت مرزی سراوان به سپاه، سرلشکر محمد علی جعفری از نوار مرزی این منطقه بازدید کرد.

[ شنبه 93/1/9 ] [ 12:6 صبح ] [ باران ] [ نظرات () ]

حق الناس هایی که هاشمی آنها را ندید!

هر چند «حق‌الناس» بهانه حمله به شورای نگهبان شده‌است و هرچند که جناب هاشمی خاطره‌های خود درباره سخنان امام‌خمینی(ره) در دفاع از جایگاه شورای نگهبان را به یاد نمی‌آورند اما این یک حقیقت است که شورای نگهبان از ارکان جمهوری اسلامی است.

به گزارش گروه سیاسی-فرهنگ نیوز، خبرساز شدن هاشمی رفسنجانی و تیترهای آنچنانی رسانه‌های ضدانقلاب و بیگانه که از میان سخنان وی انتخاب شده‌باشد، دیگر یک رویه معمولی محسوب می‌شود. 

از روزهای انتخابات سال 1384 و آغاز علنی موضع‌گیری‌های سئوال‌برانگیز هاشمی و ایجاد تنش با دولت وقت، حدود 9 سال می‌گذرد. هاشمی رفسنجانی در این سال‌ها یک بار منتقدان رویه‌های غلط دانشگاه آزاد را مخالفانی خواند که «حسود» و «مزاحم» هستند. یک بار دیگر نیز بر «وقف» غیرقانونی دانشگاه آزاد به نفع خانواده خود صحه نهاد.

وی در جریان آغاز و زمینه‌چینی برای اغتشاشات سال88، نامه معروف به نامه «بدون سلام و والسلام» را خطاب به رهبر انقلاب نوشت و از «آتش‌فشان»هایی سخن گفت که در خیابان‌های شهرها دیده شده‌اند! هاشمی در جریان فتنه88 نیز عملکرد مناسبی نداشت و از آن زمان تاکنون بارها رفتارهای سئوال‌برانگیز خود را تکرار کرده است.

اگر چه اینگونه رفتارها چندان جالب نیستند اما یکی از آخرین موضع‌گیری‌های وی، به‌نظر جالب می‌آید. وی طی مصاحبه‌ای با نشریه «مثلث» گفته است:

«هر کسی که ادعای پیروی از ولایت می کند، باید برای نهادینه شدن این حرف رهبری در جامعه تلاش کند که رأی مردم حق الناس است. وقتی یک فقیه و مرجع تقلید این حرف را می زند، معنایش این است که دست بردن در رأی مردم مثل سرقت از اموال و لباس دیگران است. این حرف برای مأموران انتخابات در نام نویسی، نظارت، شمردن و اعلام نتایج تکلیف می آورد. حتّی اگرکسی با نگاه سیاسی و به خاطر مسایل شخصی مردم را از رأی دادن به یک نفر با ردّ صلاحیت محروم کند، با این حرف رهبری که یک فتوای سیاسی است، دست بردن در حق الناس است. حق الناس هم به گونه ای است که خداوند نمی گذرد، هر چند از حق خود با یک توبه می گذرد

البته اینکه اکنون جناب هاشمی برای اجرای سخنان رهبری دغدغه‌مند شده‌اند، جای بسی خوشحالی است اما ای کاش ایشان در بحبوحه فتنه88، دوشادوش ملت ایران و در پاسخ به ندای «أین‌عمار»، ضمن برائت جستن از رفتارهای شرم‌آور فتنه‌گران و اغتشاشات ضدانقلاب، حداقل بی‌قانونی‌ها و قلدری‌های فائزه و مهدی هاشمی در کف خیابان‌های تهران را که در تضاد صریح با سخنرانی رهبر انقلاب در 30 خرداد88 بود، محکوم می‌کردند.

در هر صورت جالب‌ترین بخش سخنان هاشمی مربوط به نام بردن از «حق‌الناس» است.

هر چند «حق‌الناس» بهانه حمله به شورای نگهبان شده‌است و هرچند که جناب هاشمی خاطره‌های خود درباره سخنان امام‌خمینی(ره) در دفاع از جایگاه شورای نگهبان را به یاد نمی‌آورند اما این یک حقیقت است که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از ارکان مختلفی تشکیل شده است و در این بین شورای نگهبان، نقشی اساسی دارد.

در هر صورت از باب یادآوری، بخشی از جایگاه «حق‌الناس» در کردار هاشمی را با یکدیگر مرور می‌کنیم تا شاید کلید حل معمای مواضع تازه ایشان را بیابیم.

حق‌الناس و شورای نگهبان

گویا جناب هاشمی فراموش کرده‌اند که علاوه بر ایشان، بزرگان دیگری نیز بوده‌اند که سرمایه عمر، جوانی، زندگی، فرزند و هستی خود را به‌پای انقلاب داده‌اند. اجتماع این بزرگان در شورای نگهبان، اگر چه برای نظام، یک «فرصت» محسوب می‌شود اما ظاهراً از دید برخی افراد، یک «تهدید» است.

از یاد نبریم که همین شورای نگهبان، «مشایی» را هم رد صلاحیت کرد. طبعاً آقای هاشمی در دفاع از مشایی، اقدام به انتقاد از این نهاد مهم حاکمیتی نکرده‌اند اما بهتر است از این پس، برای جلوگیری از شایعات احتمالی، توجه بیشتری به سخنان خویش مبذول فرمایند چرا که کوچکترین انتساب احتمالی به «جریان انحرافی» معادل قرار گرفتن در تندباد انتقادات هشت ساله نسبت به دولت‌های نهم و دهم خواهد بود؛ همان دولت‌هایی که همواره مورد انتقاد شدید آقای هاشمی بودند.

ای کاش جناب هاشمی در باب صیانت از ارکان نظام، قدری مسئولانه‌تر عمل کنند تا مبادا «حق‌الناس» بر گردن‌شان بیفتند چرا که این نظام ثمره خون همین مردمیست که صاحب اصلی «حق‌الناس» هستند.

حق‌الناس و خواب‌های هاشمی

اینکه آقای هاشمی در جای‌جای خاطرات خود از خواب‌های خویش سخن بگویند، از آن جهت قابل تأمل است که هنوز قانونی مبنی بر لزوم اجرایی شدن خاطرات و خواب‌های ایشان نگاشته و اجرا  نشده است!!!

آقای هاشمی باید توجه داشته باشند که انتقال صحیح، کامل، دقیق و تحریف‌نشده وقایع تاریخ انقلاب به نسل‌های کنونی، حق مردم است؛ حقی که مصداق بارز «حق‌الناس» محسوب می‌شود.

حق‌الناس و فرزندان هاشمی

جناب هاشمی رفسنجانی به نیکی می‌دانند که بزرگترین حامی «مهدی و فائزه هاشمی» کسی نیست جز خود ایشان.

یقیناً حضور فائزه و مهدی در اغتشاشات سال 88، خروج فرارگونه مهدی هاشمی از ایران، بی‌اعتنایی چند ساله به حکم احضار دادستانی از سوی مهدی هاشمی، مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های فائزه هاشمی علیه ارکان مختلف نظام و همراهی با رسانه‌های ضدانقلاب، مسکوت ماندن بخش نه‌چندان کوچکی از پرونده‌های این دو فرزند دلبند هاشمی رفسنجانی و بسیاری موارد مشابه دیگر، جز با حمایت آقای هاشمی رفسنجانی امکان‌پذیر نبوده است.

یقیناً جناب هاشمی آن‌قدر بر علوم دینی و فقهی تسلط دارند که بدانند چنین رفتاری، مصداق بی‌توجهی به «حق‌الناس» است و یا توجه خاص به این مقوله؟!

حق‌الناس و دانشگاه آزاد

آقای هاشمی! دانشگاه آزاد اسلامی که در موارد پرشمار، ضمن استفاده از امکانات دولتی و شهریه‌های دانشجویان، تبدیل به ستاد انتخاباتی شما و حامیان‌تان شده است، محلی برای نگرانی محسوب نمی‌شود تا در آنجا نیز ندای نگرانی برای «حق‌الناس» سر دهید؟

حق‌الناس و آرای مردم

آقای هاشمی نیک می‌دانند که آرای مردم «حق‌الناس» است. در چنین شرایطی، اگر فردی به محض شکست خوردن خود یا حامیانش در انتخابات، علم ادعای «تقلب» را بلند کند و رأی ملت را زیر سئوال ببرد، «حق‌الناس» را پایمال نکرده است؟

آقای هاشمی! اگر کسی قبل از انتخابات، شائبه وقوع تقلب را مطرح کند و ضمن تشویش اذهان عمومی، باعث نقش بستن لبخند رضایت بر لبان دشمنان قسم خورده ملت شود، می‌تواند مدعی نگرانی برای «حق‌الناس» باشد؟

حق‌الناس و حق امنیت

جناب هاشمی مستحضر هستند که «امنیت» می‌تواند مهمترین نعمت خداوند به بندگانش باشد. سئوال این است که آیا سلب امنیت مردم، مصداق پایمال کردن «حق‌الناس» نیست؟

چرا زمانی که فتنه‌گران، امنیت جان و مال و ناموس ملت را طی اغتشاشات سال 88 با خطر مواجه کردند و حتی به صفوف نمازگزاران ظهر عاشورا یورش بردند، جناب هاشمی نگران «حق‌الناس» نشدند؟

حق‌الناس، بی‌احترامی به دانشجویان، بی‌احترامی به امام راحل(ره)

متأسفانه طی چندین نوبت، در بین ملاقات‌های رنگارنگ، عجیب، بعضاَ نمایشی و سئوال‌برانگیز آقای هاشمی با گروه‌های ساختارشکن، غیرقانونی و منحل شده، انجمن‌های به‌اصطلاح دانشجویی نیز حضور داشتند؛ انجمن‌هایی که رسماً در میانه میدان هتک حرمت به تصویر امام خمینی(ره) در اغتشاش 16 آذر 88 حضور داشتند. انجمن‌هایی که برخلاف برخورداری از تعداد کم‌شمار، خود را معادل جامعه چندین میلیونی دانشجویان کشور می‌دانند.

از سوی دیگر بی‌توجهی هاشمی رفسنجانی به بیانیه‌های اعتراضی متعدد دانشجویان، که رفتارهای ساختارشکنانه هاشمی را مورد انتقاد قرار می‌دهند، رویه ثابت وی محسوب می‌شود.

کاش جناب هاشمی قدری هم نگران حقوق دانشجویان باشند؛ حقوقی که نمی‌تواند «حق‌الناس» نباشد.

آقای هاشمی، شما مرجع تعبیر سخنان رهبری هستید؟

آقای هاشمی! تا انجا که می‌دانیم، شما مرجع تعبیر سخنان رهبر معظم انقلاب نیستید. البته خاطرات شیرین شما از امام خمینی(ره) که از قضا برخی از آنها جز خودتان، شاهد دیگری ندارد، ما را به بیانات‌تان علاقه‌مند کرده است؛ اما لطفاً اجازه دهید تا سخنان رهبر انقلاب را از زبان خودشان بشنویم و تعبیرش را در میان کلام ایشان بجوئیم.

اینکه شما نگرانی رهبر انقلاب درباره «حق‌الناس» را در کلام رهبری، خطاب به شورای نگهبان تعبیر کرده‌اید، امریست که جای تأمل بیشتر دارد؛ خصوصاً آنکه سابقه چند سال گذشته شما نشان می‌دهد که سخنان رهبر معطم انقلاب، ممکن است مصداق دیگری داشته باشد.

منبع:فرهنگ نیوز


[ پنج شنبه 93/1/7 ] [ 3:30 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
وزیر امور خارجه در خصوص مرزبانان ربوده‌شده ایرانی و هم‌چنین اقدامات تروریستی علیه ایران نامه‌ای را به دبیرکل سازمان ملل نوشت.
منبع: فارس

[ پنج شنبه 93/1/7 ] [ 1:9 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
شهید امر به معروف و نهی از منکر 15 روز قبل از شهادت نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب نوشت و در آن نسبت به برخی اظهارات که در قبال اقدام خود می‌شنید، واکنش نشان داد.
منبع: دانا

[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 9:3 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
گویند حضرت فاطمه(س) کتابی به نام مصحف دارد، که قرآن جامع همان است، و در دست امامان(ع) دست به دست می گشته...

[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 9:2 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
سبک زندگی مان رنگ غربی گرفته است و گاه در این سبک زندگی، ارزش های دینی مان در کنار سنت ها و در میان رنگ و لعاب های غرب گرایانه مظلوم واقع می شوند. اینجاست که زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)، می تواند یک الگوی تمام عیار برای جامعه اسلامی ما باشد.

[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 9:0 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
مسیح علی نژاد"خبرنگار فراری که از طریق سخنرانی علیه نظام و تخلیه تلفنی، این شگرد کهنه گروهک منافقین امرار معاش می کند اینبار به دنبال سیاه نمایی در خصوص پیگیری ها برای آزادی مرزبانان است.

[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 8:58 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
روحانی جوان سوال‌هایی را مطرح کرد و از حضرت پاسخ می‌خواست. اما مقام معظم رهبری برخلاف نظر همگان و در نهایت تواضع گفتند:«من هم مثل شما این فیلم‌ها را نگاه می‌کنم، اما من نه کارگردانم، نه کارشناس، جواب سوال‌ها را باید از کارشناسان بگیرید،‌ من تنها می‌توانم بگویم خوب بوده، لازم بوده»

گروه هنر «تیتریک»؛ اسفندیار قره‌باغی، خواننده موسیقی کلاسیک است. او از بنیان‌گذاران سرودهای انقلابی در ایران است که در بهمن ماه امسال ترانه‌های جدیدی از او رونمایی شد. صدای اسفندیار قره‌باغی برای کُر و اپرا تربیت شده و در این زمینه‌ها هم فعالیت‌های چشمگیری داشته است.

قره‌باغی پیش از انقلاب، سولیست باس در اپرای تهران بود. اما با پیروزی انقلاب اسلامی تمام تخصص و قابلیت‌های خود را در اختیار ارزش‌های انقلابی قرار داد و در این زمینه نیز آثار جالب توجهی را پدید آورد که بسیاری از آن‌ها ملی و ماندگار شدند. سرود «آمریکا، آمریکا، ننگ به نیرنگ تو» یکی از فراگیرترین آثار اوست. اثری که تقریباً تمام مردم ایران از هر نسلی که باشند، آن را شنیده‌اند.

پیش از این و در زمان ضبط تازه‌ترین اثر ضدآمریکایی اسفندیار قره‌باغی با عنوان «پایان شیطان» که در مراسم 13 آبان 92 اجرا شد با این هنرمند متعهد انقلابی گفت‌وگو کردیم، اما اکنون پس از چهار ماه دوباره به بهانه دیدار اسفندیار قره‌باغی با رهبر معظم انقلاب اسلامی به گفت‌وگو نشستیم تا او نکاتی درباره این دیدار بگوید و از حمایت‌ها و توجه مدیران فرهنگی به موسیقی سخن بگوید. او به عنوان یک هنرمند پیشکسوت و اصیل، گلایه‌های بسیاری از وضعیت فرهنگی زادگاه خود، یعنی تبریز دارد. بخش کوتاهی از این گفت‌وگو که درباره دیدار او با رهبر معظم انقلاب در روزهای بهمن سال 1392 است را در ادامه می‌خوانید:

* از دیدارتان با مقام معظم رهبری بگویید.

21 بهمن امسال سعادت دیداری خصوصی با مقام معظم رهبری را پیدا کردم و نزدیک 3 ساعت در خدمت ایشان بودم. از دفتر رهبری 20 بهمن تماس گرفتند، گفتند که فردا 9 صبح بیت باشید. برای اینکه فرصت از دست نرود، سراغ هواپیما نرفتم، چراکه هواپیماهای تبریز معمولا چهار ساعت تاخیر دارند. ساعت22 سوار اتوبوس شدم و شش صبح تهران بودم، سه ساعتی در خیابان‌های بیت قدم زدم، ساعت 9 جلوی درب بیت رفتم، نگهبان جوانی آنجا بود، گفتم ملاقات دارم، گفت با چه کسی؟؛ گفتم: با حاج آقا. گفت: کدام حاج آقا؟ گفتم: مقام معظم رهبری. گفت: مطمئنی؟ گفتم: تا آنجایی که می‌دانم دیوانه نیستم که از تبریز تا تهران بیایم، همین طوری بیایم.

در نهایت با تماسی که با داخل بیت انجام داد، محبت کردند ما را به داخل بردند. نیم ساعتی در کنار یکی از دوستان در اتاق ملاقات بودم. پس از آن در سالنی که حضور داشتم تعدادی از دوستان از مشهد هم بودند. جایی که بنده نشستم در کنارم دو فیلم‌بردار هم بودند. حضرت آقا وقتی آمدند نشستند، من دولا می‌‌شدم و از زیر دست فیلم‌بردارها آقا را می‌دیدم. یک ساعتی روحانی جوانی که خیلی هم حرفه‌ای سینما را می‌شناخت توضیحاتی ارائه داد و خیلی از برخی جریان‌های سینمایی دفاع کرد و از خدمات سینما به نظام گفت.

روحانی جوان سوال‌هایی را مطرح کرد و از حضرت پاسخ می‌خواست. اما مقام معظم رهبری برخلاف نظر همگان و در نهایت تواضع گفتند:«من هم مثل شما این فیلم‌ها را نگاه می‌کنم، اما من نه کارگردانم، نه کارشناس، جواب سوال‌ها را باید از کارشناسان بگیرید،‌ من تنها می‌توانم بگویم خوب بوده، لازم بوده» پس از آن هم در پاسخ به عده‌ای دیگر که از روستایی در مشهد آمده بودند، پیش از اینکه بخواهند توضیح بدهند، گفتند:«در کنار روستای شما روستای فلان هم قرار دارد» این نشان دهنده آن بود که ایشان تاحد زیادی، حتی موقعیت جغرافیایی روستاها را هم به خوبی می‌شناسند. آن‌ها در گزارش خود کارهایی که انجام داده بودند را برشمردند، پس از آن آقا فرمودند:«شما در گزارش خود نگفتید که در سال 81 کتابخانه‌ای هم در روستای خود احداث کرده‌اید، من لیست کتاب‌های شما را هم دارم. کارهای شما خوب است، اما سعی کنید هر کاری انجام می‌دهید آمیخته با هنر باشد.»

چنین صحبتی، نشان از جامعیت ایشان دارد، در همین جا متوجه شدم که حضرت آقا بنده را دیده‌اند. بلافاصله ایشان گفتند:«مثلا یک هنرمند می‌تواند یک کلمه را جهان‌گیر و ابدی کنند، مثل آقای قره‌باغی ما» بنده دیدم این مرد بزرگ من را از کجا دیده‌اند، بلند شدم خدمت آقا عرض احترام کردم و از دور دو بسته موسیقی که با عنوان «صدای انقلاب» بود را نشان دادم که ایشان گفتند جلو بروم و CD را بدهم.

از 35 سال پیش با ایشان به راستی رفاقت دارم. عاشقانه و به دور از هرگونه تزویری به ایشان علاقه دارم. چراکه نه بنده نان ایشان را می‌دهم و نه در این مدت مزاحمتی برای ایشان داشتم. بنده همیشه به فرمایشات حضرت امام(ره) در مسئله موسیقی اقتدا می‌کنم. به بیانات مقام معظم رهبری هم به طور ویژه‌ای توجه می‌کنم. ایشان به بنده توصیه‌های جالبی درباره موسیقی فرمودند. خط موسیقی که ما دنبال می‌کردیم را به نوعی تأیید کردند و نجات موسیقی از وضعیت فعلی یکی از مطالبی بود که عنوان شد. من در تبریز به دنبال تحقق مطالبات ایشان در زمینه موسیقی هستم. اما متاسفانه فضای تبریز را طوری کرده‌اند که اگر اسم موسیقی را بیاورید، باید کفاره بدهید. در دیداری که با حضرت آقا داشتم هم مکتوب و هم شفاهی گزارش این اتفاقات را دادم.


[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 8:52 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 54
بازدید دیروز: 70
کل بازدیدها: 1065847
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون