یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
تاخیر مجدد حسن روحانی در نشست با کارگردانان سینما موجب دلخوری و ترک نشست توسط آنان شد.
گروه سیاسی «تیتریک» ؛تعدادی از کارگردانان سینما که گفته میشود حدود 12 الی 13 نفر بودند به دیدار حسن روحانی رئیس جمهور منخب رفتند، که این بار هم روحانی در این نشست با تاخیر آمد و این تاخیر به مزاج گارگردانان سینما نیز خوش نیامد. یکی از کارگردانهای مشهور در این نشست و در واکنش به این تاخیر گفته است، دولت قبل بارها تلاش میکرد که ما را دعوت کرده و نشست هایی برگزار کند ولی ما اقبال چندانی نشان نمی دادیم ولی متاسفانه حالا که خودمان برای دیدار با رئیس جمهور منتخب جلو آمده ایم اینگونه برخورد می شود! اخبار رسیده حاکی از آن است که برخی از کارگردانان حاضر از تاخیر روحانی بسیار ناراحت شده و اقدام به ترک جلسه میکنند ولی با وساطت برخی دیگر به جلسه بازگردانده می شوند. این دومین بار است که حسن روحانی با اهالی رسانه به مشکل می خورد. تاخیر حسن روحانی در نشست با مدیران مسئول رسانه ها نیز موجب ناراحتی برخی دیگر از اهالی رسانه شده بود به حدی که موجب شد محمود دعایی، مدیرمسئول روزنامه اطلاعات جلسه را به حالت اعتراض ترک کند. دعایی هنگام ترک جلسه گفت «من هم حجره ای و دوست قدیمی آقای روحانی هستم ولی در 10 روز اخیر با وجود درخواستهای من از برادرش ، دیداری بین بنده و ایشان ترتیب داده نشده است». او همچنین از دیگر حاضرین جلسه خواست که جلسه را ترک کنند. فقط 10 دقیقه به دنبال خروج دعایی از جلسه بیشتر مدیران مسئول با درخواست محمدرضا صادق مشاور حسن روحانی در جلسه باقی ماندند اما رییس جمهور منتخب تنها ده دقیقه وقت – آن هم برای سخنرانی - به آنان اختصاص داد. روحانی باعذرخواهی از حاضران به دلیل زمان اندک حضورش در جلسه، به مدیران مسئول قول داد که در آینده جلسه مبسوطی با اهالی رسانه برگزار کند. منبع:دانا
[ سه شنبه 92/5/1 ] [ 9:57 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
موسسه مطالعات امنیت ملی اسراییل در یک بررسی راهبردی تاکید کرد که است که به رغم اظهارات نتانیاهو نه امریکا و نه اسراییل نه می توانند و نه به نفع آنهاست که به ایران حمله کنند.
گروه بین الملل«تیتریک»؛ موسسه مطالعات امنیت ملی اسراییل در یک بررسی راهبردی تاکید کرد که است که به رغم اظهارات نتانیاهو نه امریکا و نه اسراییل نه می توانند و نه به نفع آنهاست که به ایران حمله کنند.
زکی شالوم درمقاله ای برای موسسه مطالعات امنیت ملی اسراییل که روز 27 تیر 1392 منتشر شده ابتدا استدلال کرده است که اگر امریکا برای حمله به ایران پیشقدم شود، قبل از هر کس نزد مردم خود متهم خواهد بود. وی می نویسد: «اگر ایالات متحده، عملیاتی نظامی علیه ایران به راه اندازد، تصور مردم آمریکا احتمالاً این خواهد بود که این اقدام در درجه اول به قصد دفاع از اسرائیل انجام گرفته است. به احتمال زیاد این تصور، آسیب به منافع آمریکا در منطقه را تشدید میکند. در نتیجه، بازدارندگی اسرائیل در مقابل بازیگران حکومتی و غیر حکومتی منطقهای به احتمال زیاد کاهش مییابد. علاوه بر این، این فعالیت به احتمال زیاد میتواند موقعیت آن دسته از محافل آمریکایی را که ادعا میکنند اسرائیل و روابط خاص آن با ایالات متحده، باری بر دوش ایالات متحده است و به جایگاه بینالمللی آن از یک سو و ارتباط آن با جهان عرب از سوی دیگر آسیب میرساند، تقویت خواهد کرد. در نهایت، ایالات متحده ممکن است در عوضِ تمایل خود برای محافظت از اسرائیل چیزی بخواهد. فشار آمریکا بر اسرائیل برای اتخاذ مواضع دشوار در مورد روند صلح همچنین میتواند افزایش یابد». وی در ادامه به این مسئله اشاره کرده است که اساسا ممکن است عملیات نظامی علیه ایران حتی اگر توسط امریکا انجام شود باز هم شکست بخورد. شالوم نوشته است: «یک عملیات آمریکایی علیه ایران میتواند –به طور کامل و یا جزئی- شکست بخورد. اگر این اتفاق بیفتد، فشار بر دولت اسرائیل، چه داخلی و چه خارجی، برای جلوگیری از حمله به ایران به شدت افزایش خواهد یافت. بحث اصلی این است که اگر ایالات متحده نتواند این کار را انجام دهد، پس اسرائیل مطمئناً نمیتواند. این به معنی محدود کردن آزادی مانور اسرائیل است». وی همچنین با اشاره به اینکه هیچ ضمانتی وجود ندارد که حمله امریکا به ایران موفق تر از اسراییل باشد، آورده است: «حامیان «گزینه آمریکایی» ادعا میکنند که اگر اسرائیل به تنهایی به ایران حمله کند، باید انتظار واکنشی گسترده را از سوی ایران و متحدان منطقهای آن، به خصوص حزبالله داشته باشد، در حالی که اگر ایالات متحده حمله کند، ایران ممکن است تصمیم بگیرد که واکنش خود را به جای اسرائیل به ایالات متحده متمرکز کند. با این حال، این باور ممکن است منعکسکننده خیالی خام باشد و نه یک ارزیابی متعادل از وضعیت». شالوم ادامه داده است: «حتی اگر منبع حمله، ایالات متحده باش، ایران دلیل بسیار خوبی برای تمرکز واکنش خود بر اسرائیل دارد. اول، ایران ممکن است به این ارزیابی برسد که اسرائیل، بر خلاف ایالات متحده، دارای محدودیتهای سیاسی و عملیاتی است که استفاده آن از قدرت علیه ایران را محدود میکند. دوم، اسرائیل در چشم بسیاری از کشورها به ویژه در منطقه، هدفی «مشروع» برای واکنش است. سوم، نتایج بازدارندگیِ یک حمله عمده به شهرهای مرکزی و شهروندان اسرائیل، بسیار بزرگتر از هر گونه حمله دقیق به اهداف ایالات متحده در خلیج فارس خواهد بود».
منبع:ایران هسته ای [ سه شنبه 92/5/1 ] [ 9:57 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دعای شریف امام سجاد(ع) که طولانیترین دعای سحر ماه رمضان است، از طریق ابوحمزه روایت شده و به همین علت «دعای ابوحمزه ثمالی» نام گرفته است.
گروه فرهنگی« تیتریک »ابوحمزه ثمالی در دوران امام سجاد(ع) شخصیتی مانند سلمان در زمان پیامبر اکرم(ص) بوده است . در روایتی از امام رضا علیه السلام آمده است که ابوحمزه در دوران خود همانند لقمان حکیم بوده است. وی فردی مورد اعتماد و امانت دار بود و چهار نفر از امامان شیعه (امام سجاد، امام باقر(ع)، امام صادق(ع) و امام کاظم (ع) ) را ملاقات کرده بود. ابوحمزه ثمالی یکی از اصحاب خاص امام سجاد(ع) بود که با ایشان انس خاصی داشت. دعای شریف امام سجاد(ع) که طولانیترین دعای سحر ماه رمضان است، از طریق ابوحمزه روایت شده و به همین علت «دعای ابوحمزه ثمالی» نام گرفته است. در بخشی از این دعا، امام سجاد علیه السلام یکی از نتایج اینکه خدا انسان را به خودش وا می گذارد را حضور در مجالس بیهوده می داندو اینگونه عرضه می دارد: لَعَلَّکَ رَاَیتَنی غَیرَ شاکِر لِنَعْمآئِکَ فَحَرَمْتَنی. [ سه شنبه 92/5/1 ] [ 9:56 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |