یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
برخی گروه های ضدانقلاب و جریان های ساختارشکن، در رسانه های خود سعی دارند او را نماینده جریان خود، جا بیندازند؛ با تحلیل ها و درخواست هایی که عملا دخالت در کار قوای دیگر و قانون شکنی است.
![]() او کسی است که سالها نماینده مقام معظم رهبری درشورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام می باشد. علاوه برای این طی سالهای متمادی در جایگاه نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری خدمت کرده است.
با توجه به سوابقی که از آقای دکتر روحانی وجود دارد اما برخی گروه های ضد انقلاب و جریان های ساختار شکن، در رسانه های خود سعی دارند او را نماینده جریان خود جا بیندازند؛ با تحلیل ها و درخواست هایی که عملا دخالت در کار قوای دیگر و قانون شکنی است. اما با سابقه ای که ازآقای روحانی می شناسیم، او بار ها تبعیت خود را از نظام و رهبری به اثبات رسانده است.
![]() به نظر می رسد این تحرکات یک بازی رسانه ای از سوی این گروه هاست تا به گمان خود اعلام کنند که جایی در میان این حماسه ملت دارند.
در همین زمینه روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز می نویسد: «حسن روحانی یک فرد اصلاح طلب نیست و از موسسان نظام ایران محسوب می شود. او در زندگی سیاسی خود در میان اصولگرایان بوده است.»
این روزنامه اضافه می کند: «در ایران، اسلام پایه تمام سیاست ها می باشد و حسن روحانی خود نیز از جناحی است که روحانیون و اسلام در آن دخیل هستند و برای آنها ارزش های اسلامی بسیار مهم است.»
![]() جک استراو، شخصی که بارها درباره برنامه هسته ای کشورمان با دکتر روحانی مذاکره کرده است، طی یادداشتی در روزنامه دیلی تلگراف می گوید: « روحانی، شخصیتی مؤدب، مورد احترام و فعال در مذاکرات دو طرف بوده و هست. او رک، صریح و عمل گراست اما به شدت محافظ منافع ایران، مردم کشورش و انقلاب اسلامی ایران است.»
![]() نشریه انگلیسی ایندیپندنت در اینباره می گوید که "لیبرالهای ایران ممکن است در نهایت از حسن روحانی سرخورده شوند، چون او یک محافظه کار وفادار به حکومت ایران است."
همچنین سایت خودنویس در گزارشی می نویسد: میان هشت کاندیدای ریاست جمهوری کسی بود که بیشترین تمجید را از رهبر - در دیدار با وی هنگام اتمام دوره شانزده ساله دبیری شورای عالی امنیت ملی - دریافت کرده بود.»
این سایت تاکید می کند: «??آقاى روحانى در طول شانزده سالى که از عمر سیاسى اصلاحطلبى مى گذرد، نه تنها هیچ گونه تمایلى به جریان سیاسی نشان نداده بود، بلکه در بعضى موارد در مقابل اصلاحطلبان نیز موضعگیرى کرده بود. اما شرایط انتخابات به سمتی رفت که اصلاحطلبان ترجیح دادند تا از نامزد خود عارف بخواهند که وی به نفع روحانی کنارهگیری کند. کنارهگیری عارف در حالی که نشان دهنده بلوغ سیاسی در این جریان سیاسی محسوب شد، نشان داد که اصلاحطلبان فاقد انسجام و توان سیاسی برای حضور در قدرت هستند.»
خودنویس در پایان می نویسد: «آقای روحانی در نامه تشکری که به آقای خاتمی نوشت، با لحنی نچندان نشان دهنده امتنان وی، بلکه توهین آمیز، حمایت اصلاحطلبان را از خود نشانگر رسیدن آنان به بلوغ فکری و انتخاب بهترین گزینه ممکن دانست.»
علیرضا نوری زاده یک روز پس از انتخابات در همین زمینه به رادیو فرانسه می گوید: «الآن 8 نامزدی که آمده بودندتمامی مورد اعتماد رهبر جمهوری اسلامی بودند، آقای روحانی با 24 سال سابقه زندگی ایشان در شورای امنیت ملی و داشتن حکم در مجمع تشخیص مصلحت نظام، فرد مورد اعتماد رهبری بود. آقای روحانی مشکلی برای ایشان ندارد، فردی وسط گراست و هیچ اصلاح طلبی ای از ایشان ندیدم.»
چند روز پیش از انتخابات نیز "دهقان" مجری برنامه افق صدای آمریکا با اشاره به استفاده ستاد آقای روحانی از سخنان آقای فیروزآبادی در فیلم تبلیغاتی او و همچنین حمایت آقای روحانی از رقیب آقای خاتمی در انتخابات سال 76، از "بابک داد" که در مجلس پنجم خبرنگار پارلمانی بود و با آقای روحانی برخورد داشته است، سوال می کند که " اکنون حمایت آقای خاتمی حاکی از اضمحلال اصلاح طلبی در داخل ایران است یا اینکه آقای روحانی تغییر کرده است؟
"داد" همکار دولت اصلاحات در پاسخ می گوید: «من دومی را قبول ندارم، آقای روحانی تغییر نکرده است و سوالات جدی درباره آقای روحانی وجود دارد. همین الآن مشاور آقای خامنه ای در شورای امنیت ملی کشور است و می توانسته توی این 4 سال، یکبار سخن از حق و رأی گمشده مردم در سال 88 بزند و نگفته؛ نیائیم از آقای روحانی ناجی بسازیم و فردا فقط فرصتی به نظام بدهیم برای بازسازی خودش، در دوره ای که روحانی میاد احتمالا، تازه من مطلقا شک دارم اجازه بدهند آقای روحانی به مرحله دوم برسد، اما فرض محال اگر ایشان رئیس جمهور شد، از آقای روحانی توی ذهنمون ناجی نسازیم؛ آقای خاتمی که اصل جنس بود نتوانست بسیاری اش را برآورده کند»
اما همین امروز دکتر روحانی در کنفرانس خبری خود در پاسخ به سوال یک خبرنگار که پرسید " با توجه به حمایت آقایان خاتمی و هاشمی و ریخته شدن آرای اصلاح طلبان به سبد شما، مطالبات اصلاح طلبان چگونه پیگیری خواهد شد و آیا احزاب اصلاح طلب در دولت شما اجازه فعالیت دوباره خواهند یافت؟" پاسخ داد:
از همه آنهایی که حمایت کردند، من صمیمانه از آنها تشکر میکنم[...] اما یادمان باشد که من از امروز رئیس جمهورمنتخب همه مردم ایران هستم و آنچه وظیفه من هست این است که به خواست همه ملت ایران توجه کنم و از خدا هم توفیق میخواهم به همه مطالبات به حق مردم البته باکمک مردم عمل کنم. دولت در نهایت همواره به کمک مستمر یکایک مردم نیاز داریم. کاملا امیدوارم اما این امید را باید همه با دست خود بسازیم. همه مطالبات قانونی و به حق همه احزاب و گروهها و جناحها مدنظر خواهد بود. اجرای قانون اساسی وظیفهام است و انشاالله پایبند خواهم بود برای اجرای تمام اصول قانون اساسی مخصوصا فصل سوم قانون اساسی.»
منبع: جام نیوز [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:34 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |