یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
روز گذشته عطاالله مهاجرانی وزیر فرهنگ دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی در سایت شخصی خود با درج مطلبی با عنوان "آقای عسکراولادی و آفتاب لب بام" به حمایت از سخنان عسگراولادی پرداخت.
به گزارش گروه رسانه و مطبوعات«تیتر یک»، روز گذشته عطاالله مهاجرانی وزیر فرهنگ دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی در سایت شخصی خود با درج مطلبی با عنوان "آقای عسکراولادی و آفتاب لب بام" به حمایت از سخنان عسگراولادی میپردازد و در ابتدای متن خود میآورد: "نمی توان اقای عسکراولادی را دوست نداشت! تعبیر برادر، برای کروبی و موسوی، حمایت و شهادت بر شخصیت شجاع و یگانه هاشمی رفسنجانی، کارهای کوچک و اسانی نیست."
مواضع اخیر آقای عسکراولادی درباره فتنهگران اظهارات جالبی را در پی داشت که نشان از خوش آمد برخی جریانات خاص از صحبت های وی دارد.
حبیب الله عسگر اولادی دو روز پیش با حضور در دفتر حزب موتلفه گفت: «بنده نه به عنوان یکی از اعضای حزب موئتلفه و یا اصولگرایان بلکه به عنوان یک رای در هیئت منصفه و یک شهروند، برادر مهدی کروبی و میرحسین موسوی را از فریب خوردگان فتنه میدانم و نه مجرم و این موضوع را بلافاصله پس از دیدار با آنها در همان سال متوجه شدم.»
عسگر اولادی با بیان اینکه موسوی رئیس ما بوده و فتنهساز نیست اما باید هر دو ـ موسوی و کروبی ـ از فتنه تبری بجویند درباره حصر آنها نیز گفت: این که مقامات امنیتی راجع به حصر موسوی و کروبی چه میکنند نمیدانم اما من به عنوان هیئت منصفه آنها را مجرم در فتنه نمیشناسم اما گرفتار در فتنه میدانم.
در این بین حمایت برخی از اصلاح طلبان و دشمنان انقلاب اسلامی از سخنان عسگر اولادی بسیار جای تامل دارد.
اپوزوسیون فراری
دیروز عطاالله مهاجرانی وزیر فرهنگ دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی و فراری حال حاضر و یکی از حامیان خارجنشین فتنه سال 88 در سایت شخصی خود با درج مطلبی با عنوان "آقای عسکراولادی و آفتاب لب بام" به حمایت از سخنان عسگراولادی میپردازد و در ابتدای متن خود میآورد: "نمی توان اقای عسکراولادی را دوست نداشت! می توانی با او اختلاف نظر داشته باشی، اما نمی شود شکوه شخصیت و شور ایمان او را نادیده گرفت. گفته است افتاب لب بام است و حرف هایی زده است که این روزها خلاف مذهب مختار و جو روزگار ست. کاملا بر خلاف مسیر رود شنا می کند. قدر و قیمت انسان ها هم همین مواقع اشکار می شود. تعبیر برادر، برای کروبی و موسوی، حمایت و شهادت بر شخصیت شجاع و یگانه هاشمی رفسنجانی، کارهای کوچک و اسانی نیست."
مهاجرانی با استفاده از سخنان عسکراولادی اینگونه نتیجه گیری میکند: "چطور می توان موسوی و کروبی را فتنه گر خواند و انانی که کشور را با هزار مصیبت رویارو کرده اند، سربازان انقلاب و اسلام و ولایت؟ کاش اندکی ازمروت اقای عسکراولادی را دیگر کسانی که با اقای موسوی و کروبی کارکرده اند، بروز می دادند. بگذریم که برخی از انان حتا سکوت هم نکردند و سخن به درشتی و ناسزا گفتند."
مهاجرانی در متن خود پای خود را قدری فراتر گذاشته با اشاره به سخنان آقای عسکراولادی به مسئولان نظام توهین کرده و به حمایت از منتظری و موسوی و کروبی میپردازد و میگوید: "شکرانه این مسوولیت مروت است و نه مشت آهنین ، شخصیت ها را در خانه محبوس کردن و زندانیان را آزار دادن و خانواده های زندانیان را در میان ترس و تشویش رها کردن…و هر وقت هر کس سخنی از سر مصلحت و خیرخواهی گفت،حتا اگر رییس مجمع تشخیص مصلحت باشد، او را به عامل دشمن تشبیه کردن و زبان ها و رسانه ها و قلم ها را در هتک او رها کردن و همه را در پیش پای احمدی نژاد قربانی کردن. این هم سرانجام تدبیر و بصیرت… بصیرت همین سخنان و مواضع اقای عسکراولادی است که مثل مرهمی بر زخم می نشیند، نه سخنان آنانی که هر روز بر چهره دیگری خطی از خون می کشند. "
اصلاح طلبان داخلی
همچنین نامه هفت نفر از اصلاح طلبان منتشر شد که در آن به حمایت از مواضع آقای عسگر اولادی پرداخته شده است. ایشان در بخشی از نامه خود آورده اند: " ما همگی بر کلیاتی اتفاق داریم که ماهیت اصلی نظام را شکل میدهد. زیبنده است از این تفکر قدردانی شود. با اینکه آقایان کروبی، موسوی و خانم رهنورد در جناح سیاسی رقیب شما قرار داشتهاند و برخورد با آنها بنا به ظاهر میتوانست به تقویت جناح سیاسیتان منجر شود مع ذلک از گفتن حقیقت پروا نکردید و گفتید آنچه را که گفتنش این روزها پرهزینه و بیپاداش است."
در بخش دیگری از این نامه با تاکید بر سرمایه خواندن فتنهگران آمده است: "جناب آقای عسگراولادی! شما که به درستی کروبی و موسوی را از سرمایههای انقلاب خواندید ما نیز شما را و تمام خردگرایان و سیاستمداران معتدل را سرمایه کشور میدانیم. سرمایهیی که باید در این شرایط خطیر به کار آینده مملکت آید."
نگارندههای این نامه در انتهای نامه خود با نوکیسه و تندروخواندن مخالفان سخنان آقای عسکراولادی میگویند: " همانگونه که تفکر محافظهکاری و جریان اصولگرایی نشانه ضرورت و یک خواست ملی زمانه ماست. این دو نمادی از تعادل و خردورزی سیاسی در این مرزو بوم بوده که حذف هر کدام به منزله منکوب کردن فرآیند توسعه و پیشرفت و رقابت سیاسی در ایران است. اندیشهیی که تندروهای از راه رسیده و نوکیسه درصدد هدم و انهدام آن به هر قیمتی هستند."
لازم به ذکر است نگارنده های این نامه آقایان ابراهیم اصغرزاده، الیاس حضرتی، محمدجواد حقشناس، اسماعیل دوستی، مسعود سلطانیفر، سعید لیلاز و سیدرضا نوروززاده بودهاند.
روزنامههای اصلاح طلب
در جایگاه حمایت و جریانسازی رسانهای هم روزنامههای اصلاح طلب فرصت را غنیمت شمرده و با حمایت از اظهارات عسکراولادی سعی کردهاند سخنان وی را حقیقت و بهجا نشان بدهند. [ چهارشنبه 91/10/27 ] [ 9:23 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |