یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
با وجود انتقاداتی چون بالا بودن سن کابینه، اصرار بر حلقه بسته مدیران، عدم لحاظ تخصیص در برخی وزارتخانه ها و رد صلاحیت شدن وزیر پیشنهادی کلیدی اطلاعات برای مجلس و... به موضوع حضور برخی از عوامل فتنه 88 در این کابینه می پردازیم.
گروه سیاسی«تیتریک»؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی پس از مراسم تنفیذ به عنوان هفتمین رئیس جمهور انقلاب اسلامی کار خود را آغاز کرد. ایشان در اولین اقدام و پس از مراسم تحلیف در مجلس شورای اسلامی ، در حالی که طبق قانون ، فرصت دو هفته ای برای معرفی کابینه خود داشت ، لیست پیشنهادی هیئت وزیران خود را تقدیم مجلس کرد. این وقت شناسی و انضباط و برنامه ریزی در امور که نشان از همت ایشان در تسریع و حل مشکلات مردم است را می توان به فال نیک گرفت، همچنان که سخنان قاطع ایشان در مراسم تحلیف در برخورد با استکبار جهانی، امید دل بستگان به غرب را نا امید کرد.
با وجود آنکه انتقاداتش چون بالا بودن سن کابینه ( میانگین سن وزرای پیشنهادی ده سال بیش از وزرای فعلی است) اصرار بر حلقه بسته مدیران ، عدم لحاظ تخصیص در برخی وزارتخانه ها و رد صلاحیت شدن وزیر پیشنهادی کلیدی اطلاعات برای مجلس و ... در این نوشتار به موضوع حضور برخی از عوامل فتنه88 پیشنهادی می پردازیم. موضوع فتنه سال 88 آن قدر از درجه اهمیت بالاست که مقام معظم رهبری با وجود گذشت بیش از چهار سال از آن ، همچنان بر تبلیغات منفی آن بر جامعه و گناه نابخشودنی اصحاب آن تاکید دارند. ایشان در دیدار با دانشجویان در ششم مرداد سال جاری سردمداران فتنه را به خاطر عذر خواهی نکردن برای این عمل زشت خود مورد شماتت قرار دادند و فرمودند : آن کسانی که فکر می کردند در انتخابات تقلب شده چرا برای مواجهه با تقلب ، اردوکشی خیابانی کردند ؟ چرا این را جواب نمی دهید ؟ صدبار سوال کردیم نه در مجامع عمومی ، نخیر ، به شکلی که قابل جواب دادن بوده ، اما جواب ندادند . خب چرا عذرخواهی نمی کنید ؟ چرا کشور را دچار این ضایعات کردید؟ علاوه بر تاکیدات مقام معظم رهبری ، اکثریت نمایندگان مجلس نیز اعلام کردند که به کسانی که مرز مشخصی با فتنه ندارد، رای اعتماد نخواهند داد. با این وجود در این لیست چند نفر مرتبط با فتنه وجود دارند. آقایان نامدارزنگنه ، آخوندی ، وزرای پیشنهادی برای وزارتخانه های نفت و راه و شهرسازی ، نمایندگان ستاد میر حسین موسوی در جلسه نمایندگان ستاد های انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری دهم با مقام معظم رهبری پس از انتخابات بودند.
ناگفته هایی از جلسه مسئولین ستاد های انتخاباتی سال 88 با رهبر انقلاب
در این جلسه این دو بر مخدوش بودن انتخابات تاکید داشتند . آقای آخوندی که خود در برگزاری انتخابات های قبل مسئولیت هایی داشته است. در این جلسه امکان جابه جایی آرا را رد کرد اما ادعای تقلب در انتخابات را مطرح کرد ؟ چون قبل از انتخابات آقای احمدی نژاد طوری وانمود کرده بود که رای به میر حسین رای به هاشمی و این یعنی تقلب؟! چند روز بعد از این جلسه و پس از سخنان تاریخی و فصل الخطاب مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه تهران در 29 خرداد، در 30 خرداد سال 88 ، آقایان نامدار زنگنه ، آخوندی ،در نامه ای خطاب به آقای لاریجانی رئیس مجلس (که اصل این نامه در 27 تیر و پس از خطبه های آقای هاشمی رفسنجانی در 26 تیر ، افشا شد) چنین می نویسند " به نظر ما آنچه در جامعه در جریان است ، معلول مدیریت ناصحیح فرآیندهای انتخابات به ویژه در دوره تبلیغات است. معترضان به نتایج که تعداد آن ها کم هم نمی باشد ، باید به رسمیت شناخته شوند . اصرار این افراد بر سخنان باطل خود پس از حماسه نهم دی نیز ادامه دارد به طوری که آقای آخوندی چند روز قبل از انتخابات سال جاری در سر مقاله روزنامه شرق در تاریخ یازدهم خرداد 1392 با تشکیک در فرآیند انتخابات بر ضرورت بازنگری در نحوه برگزاری انتخابات تاکید می کند. این دو نفر تا به امروز هیچ گاه در رسانه های جمعی و افکار عمومی از گفتار و کردار خود در فتنه عذر خواهی نکردند ، همین مسئله سبب شد مقام معظم رهبری نیز در اعضای جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام ، بیژن نامدار زنگنه را کنار بگزارند. علاوه بر موارد مذکور پرونده آقای نامدار زنگنه در جریان قرار داد کرنست در سال 1381 نشان میدهد که در زمان وزارت ایشان قرارداد فروش گاز به امارات چهارده برابر زیر قیمت بازارهای جهانی به امضا رسید که ابهامات زیاد در قرار داد سبب توقف اجرای آن در سال 1384 از سوی دیوان محاسبات شد. در میان اسامی وزرای پیشنهادی نام افرادی چون حجتی و نجفی برای وزارتخانه های جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش هم به چشم می خورد که در جریان فتنه موضع مشخص نداشته و آقای حجتی هنوز هم عضو حزب منحله مشارکت است که این حزب به دستور دادگاه انقلاب اسلامی به علت نقش موثر در فتنه منحل اعلام شد از سوی دیگر برخی از اصحاب فتنه که بنا به سخن آیت الله صادق لاریجانی افعی جانشان گرما دیده و شرایط را برای بازگشت خود به صحنه محیا می بینند مخالفت شدید خود را با برخی از اعضای کابینه و به طور مشخص آقای رحمانی فضلی برای وزارت کشور اعلام کرده و به نحوی که برخی از تحلیل گران شرایط را برای بازگشت خود به صحنه مهیا می بینند ، مخالف شدید خود را با برخی از اعضای کابینه و به طور مشخص آقای رحمانی فضلی برای وزارت کشور اعلام کرده اند به نحوی که برخی از تحلیل گران این طیف مانند صادق زیبا کلام او را مصالحه روحانی با سایر مراکز قدرت می دادند. اما در فضای مجازی این فضای روشن تر است به گونه ای که جمعی از سایت های حامی فتنه کمپین مخالف با رحمانی فضلی برای وزارت کشور ، با شعار دولت تدبیر وامید دولت تحمیلی نسبت را ایجاد کرده اند و قصد تخریب اندک چهره های اصولگرا را دارند. درجمع بندی موارد مذکور امیدواریم مجلس محترم شورای اسلامی در عین حمایت و همکاری با دولت جدید ، از ورود کسانی که به نحوی مرتبط با فتنه عمیق سال 88 بوده اند به کابینه خودداری کند و به وظیفه خطیر خود در این برهه عمل نماید. ان شاء الله میثم حسنپور/ کارشناس ارشد علوم سیاسی [ سه شنبه 92/5/15 ] [ 7:41 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |