یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
هجوم سه میلیون شهرک نشین به پناهگاهها و مختل شدن زندگی عادی و فعالیتهای اقتصادی رژیم صهیونیستی، در پی حملات موشکی گسترده مقاومت در مناطقی که صهیونیستها آن را امن میشمردند، مهر تائیدی بر این مطلب است.
![]() گروه سیاسی "تیتریک"؛ سردمداران رژیم صهیونیستی پس از هر ماجراجویی ناکام خود برای روحیه بخشی به جامعه غاصب صهیونیست اینگونه القا میکنند که توانستهاند ضربات سختی به جریان مقاومت که آن را تروریسم میخوانند، وارد کنند، اما مقاومت چه در جنگ 22روزه و چه جنگ هشتروزه و تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی نشان داده است که دست و پا بسته نیست و حملات موشکی نشان داد که مقاومت از جنگ 22روزه تا کنون در مسیر پیشرفت و رو به رشدی حرکت کرده است، هدف قرار دادن تلآویو و مناطقی که صهیونیستها آن را امن میشمردند و عملیات کماندویی مبارزان فلسطینی علیه پایگاه نظامی در عسقلان مهر تأییدی بر این ادعاست.
رژیم صهیونیستی با وجود ادعای پیشتازی در جنگ اطلاعاتی و الکترونیکی هیچگاه از ماهیت استراتژی واقعی مقاومت فلسطین و میزان توانمندی آن مطلع نشده و به همین سبب همواره در هر ماجراجویی علیه فلسطینیها در نهایت با ناکامی و خفت در عرصه میدانی روبهرو میشود. پیشرفت سامانه موشکی و دفاعی مقاومت از یک نظر قابل توجه است و آن اینکه مقاومت در حالی توانسته است توان موشکی خود را ارتقا بخشد که فراموش نکنیم، نوار غزه از ژوئن سال 2007 تاکنون با همدستی رژیمهای سازشکار عربی از جمله رژیم وقت مصر بهریاست مبارک، تحت محاصره شدید قرار دارد و این وضع مشکلات و معضلات فراوانی را برای مردم و مقاومت به وجود آورده است. اسرائیل ملت فلسطین را بزرگترین خطر استراتژیک علیه خود میداند بنابراین تلاش برای تضعیف این ملت و کشتن روح جهاد و پایداری ملت فلسطین از اهداف اساسی این رژیم است، هر از چند گاهی تلاشهایی برای ضربه زدن به ملت فلسطین و تضعیف آن را میبینیم، همچنین اسرائیل گاهی اوقات بهانه تراشی کرده و یا برای گریز از واقعیتهایی همچون به شکست انجامیدن گفتگوها( مذاکرات روند سازش) به ملت فلسطین حمله میکند و این نوعی فرار رو به جلو است. با توجه به جنگ 22 روزه و سایر جنگهای گذشته مقاومت در فلسطین، میتوانیم ببینیم که این مقاومت امکانات سادهای در اختیار دارد اما به خوبی میتواند آنها را به سوی نقاط ضعف رژیم صهیونیستی نشانه رفته و به نوعی توازن بازدارندگی برای دفاع از ملت فلسطین را ایجاد کند، مقاومت شیوههای اختفا و غافلگیری جدیدی را به وجود آورده است که در جنگ کنونی استفاده کرده و می کند.
کارشناسان می گویند ، احتمال حمله نیروی زمینی ارتش اسرائیل به فلسطین کم است زیرا اسرئیل نمیخواهد بار دیگر گرفتار جنگ با نوار غزه شود، نوار غزه منطقهای کوچک و مملو از سکنه است که این امر باعث غافلگیریهای بزرگی برای ارتش این رژیم می شود. بر همین اساس عملیات نظامی در غزه به صورت کنونی خود باقی خواهد ماند، یعنی تنها ضرباتی که هیچ خسارتی برای ارتش اسرائیل به همراه نداشته باشد، این ارتش بسیار شکننده و ضعیف است و نمیتواند وارد جنگهای طولانی شود. ![]() قطعا این جنگ طول نخواهد کشید و برخی طرفهای برای متوقف کردن آن وارد عمل خواهند شد، جهانیان نمیخواهند توجه مردم به فلسطین جلب شود، آنان میخواهند امت اسلامی سرگرم مشکلات داخلی خود در سوریه و عراق باشد، هر روز شاهد خلق مشکل جدیدی برای سرگرم کردن امت اسلامی هستیم.
کشورهای عربی مشغول اموری هستند که به طور کل از منافع امت اسلامی به دور هستند، برخی از این کشورها مشغول تشکیل سازمانهای خطرناکی همچون داعش ، تخریب سوریه و عراق بوده و همچنین بسیاری از آنان درگیر مشکلات داخلی خود هستند و اهمیتی به موضوع فلسطین نمیدهند. جنگ علیه غزه باعث میشود تا توجه امت اسلامی به مسئله فلسطین جلب شود و این موردی است که اسرائیل و همپیمانانش آن را نمیخواهند به همین سبب این جنگ طول نخواهد کشید. فرودگاه استراتژیک بنگوریون، حیفا، پایگاه نظامی عسقلان، بئر سبع و چندین منطقه دیگر آماج حملات تلافیجویانه مقاومت قرار گرفته است، اعلام هجوم سه میلیون صهیونیست به پناهگاهها و مختل شدن زندگی عادی صهیونیستها و فعالیتهای اقتصادی رژیم صهیونیستی از اولین پیامدهای سومین ماجراجویی این رژیم از سال 2008 تا کنون است. رژیم صهیونیستی در روزهای پایانی سال 2008، یعنی از 27 دسامبر بهطرز بیرحمانهای مناطق مختلف نوار غزه را آماج حملات خود قرار داده بود که نتیجه آن شهادت بیش از 1400 فلسطینی بیدفاع و بیگناه و زخمی شدن بیش از پنج هزار نفر دیگر بود. در این جنگ که 22 روز طول کشید، سکوت جامعه بین الملل و امت های عربی لکه ننگ دیگری بر دامن مدعیان دفاع از حقوق بشر گذاشت. ![]() صهیونیستها در 14 نوامبر سال 2012 هم با ترور یکی از فرماندهان نظامی ارشد حماس بهنام احمد الجعبری، جنگ دیگری را علیه نوار غزه به راه انداختند که هرچند حدود 190 شهید و بیش از 1500 زخمی به جا گذاشت، اما ایستادگی و مقاومت مردم و گروههای مبارز و حملات تلافیجویانه آنها سبب شد تا اشغالگران خیلی زود و پس از هشت روز با متوقف کردن حملات خود بهنوعی به شکست خود اعتراف کنند.
احمد بحر از اعضای ارشد حماس گفته بود دشمن میخواست با این جنگ، مقاومت را به تسلیم وادارد و زیرساختهای مقاومت را نابود کند، اما ناامید و سرخورده از این جنگ خارج شد و به هیچیک از اهداف خود هم نرسید. سامانه موشکی مقاومت فلسطین از نظر کمی و کیفی به سرعتی اندکی پایینتر از سرعت موشک اما فراتر از تصور اسرائیل، پیشرفت کرده و اکنون از موشک های ابتدایی که یک دهه پیش از آن استفاده میشد، به موشکهای میان بردی تبدیل شده است که مواضع حیاتی در قلب شهرکهای اسرائیلی را هدف قرار میدهد. برد موشکهای مقاومت اکنون دیگر به شهرکهای نزدیک غزه از جمله سدیروت محدود نمانده بلکه شهرک هایی تا فاصله 75 کیلومتری غزه از جمله تل آویو و عسقلان و نیز بئر السبع در تیررس این موشکها قرار گرفته است. ![]() این در حالی است که اسرائیل تا پیش از این، تل آویو و دو شهرک مزبور را از حملات موشکی گروههای مقاومت فلسطین در امان میدید.
جنبشهای حماس و جهاد اسلامی فلسطین، دو سال پیش و در جریان حمله اسرائیل موسوم به «ستون ابر» از موشکهایی مانند «فجر 5» ساخت ایران ونیز موشک «ام 75» استفاده کرد و با آن بخش غربی قدس را هدف قرار داد. اما نیروهای مقاومت همزمان با در اختیار گرفتن این موشکها، تلاش کرد ضمن توسعه و پیشرفت موشکهای گراد، از سکوهای ثابت و متحرک پرتاب موشک استفاده کند. در این میان، آنچه بیش از افزایش برد موشکهای مقاومت، اسرائیل را نگران می کند، دقت هدف گیری این موشکها است آن هم در شرایطی که بنابر اعلام رادیو اسرائیل، توان واکنش گنبد آهنین در برابر موشکهای کوتاه برد، کاهش یافته است. اخیرا 110 موشک مقاومت به سمت اسرائیل شلیک شد که 90 فروند از آن به اهداف مورد نظر اصابت کرد در حالی که سامانه گنبد آهنین فقط توانست از اصابت ده موشک به اهداف مورد نظر، جلوگیری کند. ![]() به هر حال گروههای مقاومت فلسطین هنوز از موشکهای جدیدتر از موشک های قبلی استفاده نکرده است زیرا معمولا نیروهای مقاومت، تمام سلاحهایی را که در اختیار دارد، علنی نمیکند.
با این همه، به احتمال زیاد گروههای مقاومت فلسطین اکنون موشکهای پیشرفتهتری از قبل در اختیار دارد که استفاده از آن به شرایط جنگ و درگیری در آینده بستگی دارد به این معنی که مقاومت بر اساس تحولات نبرد و درگیریها، در مورد استفاده از آن تصمیم گیری خواهد کرد. در این میان، بنابر اعلام تلویزیون رژیم صهیونیستی، برای اولین بار موشکهای گروههای فلسطینی به منطقه" غوش دان" در 80 کیلومتری شهر غزه اصابت کرده است. شکست سیاستهای رژیم صهیونیستی در قبال سوریه و عراق است که پس از گذشت بیش از سه سال با وجود همدستی با رژیمهای مرتجع عرب و آمریکا نتوانست سوریه را از محور مقاومت جدا کند و در عراق هم طرح این رژیم برای تجزیه این کشور به سد محکم و غیرقابل نفوذی بهنام مرجعیت عالی دینی خورد که با فتوای خود موج داوطلبان مبارزه با تروریستهای مزدور مورد حمایت تلآویو را به مراکز داوطلبی پیوستن به ارتش سرازیر کرده و سبب وحدت شیعه و سنی در برابر تروریستهای تکفیری موسوم به داعش شده که مهمترین ابزار صهیونیسم و استکبار جهانی برای مخدوش کردن وجهه اسلام و پیشبرد اهداف خطرناک آنها علیه کشورهای اسلامی به شمار میرود. رژیم صهیونیستی بهشدت از انزوا رنج میبرد، بنبست در مذاکرات سازش و افزایش فشار افکار عمومی جهان بهویژه در اروپا بر این رژیم یکی دیگر از دلایل ماجراجویی جدید تلآویو به شمار میرود. شاید بتوان یکی از مهمترین دلایل تجاوزات جدید رژیم صهیونیستی به نوار غزه را جلوگیری از روشن شدن آتش انتفاضه سوم ملت فلسطین دانست که در پی جنایت هولناک شهرک نشینان صهیونیست در زنده آتش زدن یک نوجوان بیگناه فلسطینی، خشم و انزجار شدید از اشغالگران قدس آنها را فرا گرفته است. ![]() در نهایت می توان گفت، شرایط امروز نوار غزه و منطقه و جهان نشان میدهد که شرایط فلسطینیها با شرایط دوران جنگ 22روزه تفاوت پیدا کرده است و تغییرات اخیر بهویژه در سوریه و همچنین شکست طرح صهیونیستی تجزیه عراق، بهنفع جریان مقاومت تغییر کرده و تلاشهای حامیان تلآویو برای تغییر معادلات بهنفع خود با شکست روبهرو شده است و ماجراجویی جدید اشغالگران قدس در غزه هم جز شکست و ناکامی نتیجهای دیگر برای آنها نخواهد داشت. [ پنج شنبه 93/4/19 ] [ 9:36 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |