یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
نماینده مردم تهران در مجلس گفت : در این برهه از زمان که دشمنان تمام فشار و کینه خود را بر علیه ما اعمال میکنند حامی ولایت بودن مهمتریت وظیفه تمام مسئولان نظام است.
![]() گروه استانی «تیتریک» ؛ بیژن نوباوه در حاشیه مراسم تشیع پیکر حاج عباس نژاد فلاح پدر شهیدان نژاد فلاح در گفتگو با خبرنگار تیتریک با بیان این مطلب افزود : اکنون مقام عظمی ولایت پرچمدار اسلام و ولایت در حکومت اسلامی ایران است و رهنمودهای روشنگرانه ایشان راهگشای مسائل و مشکلات بوده است و ما باید قدر دان چنین رهبر فرزانه ای باشیم. وی با بیان اینکه شهدا راه سعادت را گشودند و انقلاب اسلامی ما مدیون جانفشانی آنان و گذشت و فداکاری پدران و مادران ایشان است گفت : مسئولینی که کرسی ها وصندلی های مسئولیت را اشغال کرده اند بدانند وظیفه سنگینی در قبال مردم شهید پرور ایران دارند و اقتدار و افتخارات بدست آمده امروز مدیون و مرهون ایشان است. نماینده مردم تهران در مجلس پدر شهیدان نژاد فلاح را فردی عارف با عمری سراسر معنویت توصیف کرد و اظهار داشت : در مهد شهید پرور روستای خور با 51 شهید وجود ایشان و تمامی پدران و مادران شهید نعمتی بزرگ و موجب برکت بخشیدن به نظام است. [ شنبه 92/8/4 ] [ 10:36 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دشوارترین و پر زحمتترین کارها، پوشیده داشتن فقراست.
یکی از اهداف مهم اسلام فقرزدایی و فراخوانی به تلاش برای کسب معاش و پیشرفتهای اقتصادی است.
وجود فقر و فقیر به عوامل و دلایل زیادی بستگی دارد که برخی از آنها به خود انسانها برمیگردد که اهل تلاش و کوشش نیستند، اما به هرحال برخی افراد هستند که با وجود فقر همواره عزت نفس و کرامت خود را حفظ کرده و از هیچ تلاشی برای کسب معاش فروگذاری نمیکنند.
امام صادق(ع) در این باره میفرمایند: "(در روز قیامت) خداوند، جلّ ثناؤه، همچنان که برادری از برادرش پوزش میخواهد، از بنده مؤمن نیازمند خود در دنیا، عذر میخواهد و میفرماید: به عزّت و جلالم سوگند که من تو را در دنیا از سر خواریت نزد من، محتاج نکردم. اکنون این سرپوش را بردار و ببین به جای دنیا به تو چه دادهام. او سرپوش را بردارد و گوید: با این عوضی که به من دادی مرا چه زیان اگر آنچه را در دنیا از من گرفتی1".
البته امام صادق(ع) در روایتی دیگر فرمودند: "دشوارترین و پر زحمتترین کارها، پوشیده داشتن فقراست2".
مولای متقیان حضرت علی(ع) نیز میفرمایند: "خویشتنداری (و مناعت طبع) زیور فقر است3".
منابع روایات:
1- الکافی: 2 / 264 / 18 منتخب میزانالحکمة: 452
2- بحارالأنوار: 78 / 249 / 87 منتخب میزانالحکمة: 452
3- نهجالبلاغة: الحکمة 68 منتخب میزانالحکمة: 452 منبع: ایسنا [ شنبه 92/8/4 ] [ 10:35 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
میپنداریم خودشان و همسرانشان سه دهه کار کردهاند و سختی کشیدهاند و مراتب اداری و اجتماعی و حرفهای را پله پله پشت سر گذاشتهاند و شانس هم داشتهاند و خداوند هم به آنها و زندگیشان برکت داده...
![]()
مهدی تهرانی طی یادداشتی در خبرآنلاین با این مقدمه ادامه داد: «فائزه هاشمی در قامت دختر رئیسجمهور مقتدر کشور، در اواسط دهه 70 به نقل قول و بیان اظهارات فمینیستی و حق و حقوق زنان روی آورد. در دوره پنجم به مجلس شورای اسلامی راه یافت و روزنامه زن را منتشر نمود. یعنی تمام این اقدامات را زمانی انجام داد که تقریبا دختری جوان و مادری جوان بود. طبیعی بود که بسیاری از دختران ابتدا به ساکن از اینکه یک همسن و همصنف و همسنخ خود را اینگونه متفاوت میدیدند، هم تعجب میکردند و هم اینکه گروهی خواهان ایدههایش بودند.
دوچرخهسواری زنان، اسبسواری زنان، پوشیدن شلوار جین و بحث درباره مقوله حجاب حرفهایی بود که برای دختران جوان جذاب بود و این سخنان از سوی دختری جوان گفته میشد. اما و به هر حال زمان، زمان مناسبی نبود و اگر چه دختران هر وقت دلشان میخواست در آن دوره و پیشتر نیز جین میپوشیدند اما دوچرخهسواری دختران در تهران هرگز به وقوع نپیوست. نهایت اینکه یک دهه بعد پارکی برای بانوان به طور اختصاصی گشایش یافت که میتوانستند دختران و بانوان در آن آزاد باشند.
حالا نعیمه و زهرا اشراقی نیز راه او را پی گرفتهاند، بدون هیچگونه فعالیت رسمی سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و با یک پیج فیسبوکی که هر دختری چند تا از آنها را دارد. درد دلهای خواهرانه این دو بهویژه نعیمه اشراقی با دیگر کاربران فیسبوکی را میتوان پراهمیتترین بازتاب فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی آنها دانست.
اما داستان اینجاست که خواهران اشراقی در آستانه 50 سالگی برای دختران و مادران امروزی چه جذابیتهایی میتوانند داشته باشند؟ آنها که حتی در بطن اجتماع حضور نداشته و ندارند، چطور میخواهند برای این قشر گفتمان جدیدی بیاورند؟ اینکه نعیمه یا زهرا، کدام خواننده را دوست دارند و آیا هایده را بیشتر می پسندند یا مهستی را و یا اینکه به حجاب رنگی علاقه دارند، نمیتواند به خودی خود منشاء راهبری زنان و ایدئولوگ بودن در زمینه فمینیستی باشد. این کارها ژستهای فمینیستی است.
فائزه هاشمی در عنفوان جوانی نتوانست همراهی گروه کلانی از دختران و بانوان ایرانی را پیدا کند، در حالی که همسن و سال آنها بود. حالا این دو خواهر که دیگر جوان نیستند و اصلا در متن جامعه هم حضور ندارند، چه توقعی دارند؟
البته فائزه هاشمی و نعیمه و زهرا اشراقی یک شباهت هم به هم دارند. همگی از متمولترین شهروندان مملکتمان هستند. رفتن آنها به کانادا (نعیمه) و لندن (فائزه) به مانند رفتن مردم به سر کوچهشان است و بعید به نظر میرسد در این اوضاع و احوال کنونی، خلقالله یعنی مردم شریف ایران که با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتهاند اصولا حالی و مجالی داشته باشند که بخواهند حرفهای این نوع متمولین منسوب! را درک کنند.
البته تمول آنها نوش جانشان. اصل را بر پندار نیک میگذاریم یعنی میپنداریم خودشان و همسرانشان سه دهه کار کردهاند و سختی کشیدهاند و مراتب اداری و اجتماعی و حرفهای را پله پله پشت سر گذاشتهاند و شانس هم داشتهاند و خداوند هم به آنها و زندگیشان برکت داده و حال، تمول و تمکن پیدا کردهاند!
اگر هم چنین باشد، در سایه تمول ایشان و بسیاری دیگر، آئینه روزگار، ملت شریف را رنجور مینمایاند. مردم در برابر هزینههای تحصیل و ازدواج و حتی خرج یومیه خانوادههایشان لنگ ماندهاند و حالا چه فرقی میکند فائزه باشد یا نعیمه و یا شخص دیگری که بیاید و از حجاب رنگی سخن بگوید و یا از سخنان تابوشکن ... .» منبع: جام نیوز [ شنبه 92/8/4 ] [ 10:31 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
من اتوبوسی مدیران را تغییر نمی دهم حالا اگر کسی اتوبوسی و بدون بلیط آمده، موضوع دیگری است.
جمله معروف « من کلید دارم نه داس » پس از اولین نشست خبری حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب در 28 خرداد، به سرعت نقل محافل شد. البته رئیس دولت تدبیر و امید پس از این جمله معروف خود درباره نحوه تغییر مدیران گفت: من اتوبوسی مدیران را تغییر نمی دهم حالا اگر کسی اتوبوسی و بدون بلیط آمده، موضوع دیگری است. مدیرانی که اتوبوسی آمدند! حسن روحانی در این نشست تلویحا تغییرات در زمان دولت احمدی نژاد را اتوبوسی خواند و چنین شیوه ای در جا به جایی مدیران را رد کرد. بدون شک انتصاب افراد مختلف در حیطه اختیارات رئیس جمهور یک حق غیرقابل انکار است؛ حقی که هم برای احمدی نژاد در دوران ریاست جمهوری اش وجود داشت و هم برای حسن روحانی به عنوان رئیس دولت تدبیر و امید محفوظ است. ولی مساله انتقاد از تغییرات گسترده در بدنه مدیریتی کشور، موضوعی بود که سال ها یکی از موارد همیشگی انتقاد از احمدی نژاد بوده و منتقدان، تغییرات در دولت های نهم و دهم را اتوبوسی می خواندند و رئیس دولت یازدهم نیز با اظهارنظر معروف خود نشان داد که نسبت به این نوع تغییرات منتقد بوده است. اما با مستقر شدن دولت تدبیر و امید مشخص شد که ظاهرا به اعتقاد روحانی و یاران دولت وی بسیاری از مدیران فعلی «بدون بلیط» سوار اتوبوس انتصاب ها شده اند و وزرای دولت روحانی قصد دارند مدیران دیگری را جایگزین کند. آیا بازهم مدیران اتوبوسی عوض می شوند؟ نگاهی به تعداد تغییرات در لایه دوم مدیران در دولت روحانی نشان می دهد که موج تغییراتی که تا سال گذشته نام «اتوبوسی» بر آن گذاشته می شد به دولت تدبیر و امید، نیز رسیده است.
تغییرات زیر در هر وزارتخانه و سازمان دولتی، در رده معاونان، مشاوران ارشد و شرکت های تابعه رخ داده است. «685»! این عدد تغییرات در دولت روحانی طی کمتر از سه ماه گذشته است، به عبارت دیگر هر هفته 70 تغییر در بدنه مدیریت کشور صورت گرفته است. نهاد ریاست جمهور با 93 تغییر در صدر جایگاه تغییرات در ساختار مدیریتی اش قرار دارد و پس از آن وزیر نفت سعی دارد گوی سبقت را از دیگر اعضای کابینه ربوده و این وزارتخانه حساس را زودتر با خود هماهنگ کند. وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کشور، و اقتصاد و دارایی نیز در رتبه بعدی بیشتری انتصاب و تغییر مدیران، قرار دارند. در این میان وزارت دادگستری نیز بدون تغییر ترین وزارتخانه دولت تدبیر و امید تا این لحظه است. انتقاد به تغییرات در دو وزراتخانه/ گله آیت الله مهدوی کنی از تغییرات به روحانی با شروع تغییرات در دولت روحانی، برخی از شخصیت ها و چهره های سیاسی در برابر این موج که تغییرات در برخی وزارتخانه های حساس نوید آن را داده بود، موضع گرفتند. اولین کسی که توانست با تغییرات خود در وزارتخانه حساسیت نمایندگان و کارشناسان را برانگیزد، انتصاب های جعفر توفیقی سرپرست وزارت علوم بود. اگرچه تغییر معاون اداری مالی و مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم کمی حاشیه ساز شد ولی تغییر ناگهانی رئیس دانشگاه علامه، شدت انتقادها از سرپرست وزارت علوم را بیشتر کرد. برخی نمایندگان مجلس نیز ضمن انتقاد از تغییرات توفیقی طرحی را به صحن علنی بردند که مشخص شدن حدود اختیارات سرپرستان وزارت خانه ها را مشخص می کرد. در این میان آیت الله مهدوی کنی نیز در جایگاه رئیس دانشگاه امام صادق به جمع منتقدان تغییرات در وزارت علوم پیوست و در اظهارنظری پیرامون این مساله گفت: در ادامه این مطالبهگری لازم است بگویم وزیر علومی که رای اعتماد نگرفته و تنها سرپرست وزارت علوم است، هنوز نیامده رئیس یک دانشگاه را برکنار میکند، این به هیچ وجه کار خوبی نیست بنده این را به عنوان یک مطالبه عرض میکنم نه توهین به آقای روحانی که قابل احترام و جزو جامعه روحانیت است. نماینده مجلس: آقای زنگنه برای تغییرات عجله نکند! وزیر نفت نیز یکی دیگر از کسانی بود که انتصاب های وی مورد انتقاد برخی نمایندگان مجلس قرار گرفت. وزیر نفت دولت یازدهم در اولین روز حضور خود در این وزارتخانه سرپرست امور بینالملل، مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، مدیرکل حوزه وزارتی و مدیرکل نظارت بر صادرات نفت وزارت نفت را منصوب کرد. اولین کسی که در مجلس به این تغییرات واکنش نشان داد و شائبه سیاسی بودن آن را مطرح کرد مسعود میرکاظمی نماینده فعلی مجلس و وزیر سابق نفت بود. وی به زنگنه توصیه کرد در انتصاب های خود در وزارت نفت عجله نکند. میرکاظمی همچنین گفت: حتی من شنیدم برخی از افراد مانند آقایان خالقی، اعتصامی و شاهمیرزایی که پرونده کرسنت را دنبال میکردند از این پرونده کنار گذاشته شدهاند. اما این اعتراضات در کنار موج گسترده انتقادات به دولت نه تنها نتوانست از انتصاب های تعجیلی جلوگیری کند، بلکه موتور اتوبوس های رفت و آمدی مدیران به وزارتخانه ها را گرم کرد. چه کسانی به دولت باز می گردند؟ در این میان سوال جدی و دغدغه مطرح این است که چه کسانی قرار است جایگزین مدیران فعلی شوند؟ البته بدون شک برخی از افراد منصوب شده در ماه های اخیر دارای توانمندی در مسائل اجرایی هستند ولی برخی انتصاب های معاونان و وزیران روحانی، قابل تامل است. مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس در تذکری به رئیس جمهور نسبت به انتصاب افراد مساله دار در دولت هشدار داد. وی این نکته را نیز مطرح کرد که برخی مدیران منصوب شده از سوی یاران روحانی از جمله افرادی هستند که در پرونده آنها حمایت از تحصن نمایندگان اصلاح طلب مجلس ششم ثبت شده است. بنابراین گزارش، در این میان میتوان به انتصاب سعید شیرکوند از اعضای حزب منحله مشارکت در جایگاه معاونت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با حکم نجفی اشاره کرد. به گزارش فارس، نگاهی به روند انتصاب های دولتی ها، حکایت از ادامه دار بودن تغییرات گسترده در دولت تدبیر و امید دارد؛ تغییراتی که بدون شک بخشی از آن حق رئیس جمهور، وزرا و معاونان رئیس جمهور خواهد بود. اما سوال مطرح این است که چرا در طول برخی سعی می کردند با انتقاد از تغییرات مدیریتی در دولت قبل، اقدام به انتقادهای بعضا ناروا کرده و هرگونه تغییر مدیریتی را «اتوبوسی» بخوانند. نکته دیگر این که انتصاب افراد در وزارتخانههای مختلف و سازمانهای دولتی باید با توجه به سوابق افراد صورت گیرد و انتصاب افرادی با سابقه حمایت از اقدامات هنجارشکنانه، علامت سوال بزرگی را در برابر شعار «اعتدال» قرار خواهد داد. منبع: فارس [ جمعه 92/8/3 ] [ 12:35 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
آقا سید علی آقا قاضی: اگر نماز را تحفظ کردیدهمه چیزتان محفوظ می ماند!
![]() اگر نماز را تحفظ کردیدهمه چیزتان محفوظ میماند!
[ جمعه 92/8/3 ] [ 12:34 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
[ جمعه 92/8/3 ] [ 1:7 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
![]() بسم الله الرحمن الرحیم انالله و انا الیه راجعون درگذشت جانسوز اسطوره صبر و مقاومت، نماد سرشار از عشق به امام خامنه ای عزیز و مرد ایثار و فداکاری جناب آقای حاج عباسعلی نژاد فلاح پدر بزرگوار چهار شهید سرافراز انقلاب را به محضر مبارک حضرت ولی عصر ارواحنا فداء، مقام معظم ولایت و آحاد امت شهید پرور به ویژه چشم و چراغ ملت – خانواده معظم و معزز شهدا – تسلست عرض نموده و به بهانه عظیم تقارن این پرواز آسمانی با روز ولایت– عید سعید غدیر خم- ، شفاعت اول بسیجی عالم امام علی (علیه السلام) را برای ایشان خواستارم. یقینا وجود چنین اسوه های پایداری حجت های آشکاری هستند بر تداوم خط مقاومت و مبارزه با استکبار؛ حیات سراسرایستادگیِ از پولاد محکم ترشان دلیل متقنی است بر رد هرگونه سازش که بی شک باب هرگونه توجیه واهی را بر همگان مسدود می نماید. رحمت و غفران الهی را برای این پدر عزیز از درگاه حضرت حق جلّه و علی مسئلت می نمایم. سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی [ جمعه 92/8/3 ] [ 1:3 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
بازخوانی مواضع خواهران اشراقی (زهرا و نعیمه) نشان می دهد که حاشیه سازی و اظهارنظر های جنجالی این دو خواهر محدود به روزهای اخیر نمی شود.
![]() در روزهای اخیر اظهارات حاشیه ساز 2 تن از نوه های امام خمینی (ره)، بازتاب وسیعی در میان جامعه داشت. اظهاراتی توهین آمیز که تقریبا همه چهره های مختلف سیاسی با گرایش های متفاوت و همچنین اعتراض قشر وسیعی از جامعه را برانگیخت، تا جایی که علی لاریجانی و صادق خرازی هم در برابر مواضع اخیر 2 خواهر اشراقی واکنش نشان دادند. اما این اولین بار نیست که خواهران اشراقی (نعیمه و زهرا) با مطالب خود حاشیه ساز می شوند. با نگاهی به چند اظهارنظر گذشته نعیمه و زهرا اشراقی نشان می دهد که حرف ها و نقل قول این 2 نوه امام محدود به ماه گذشته نیست. اولین تحریف؛ اشراقی: امام دهه 60 را نمی توان به دهه 80 منتقل کرد! بنابر این گزارش، زهرا اشراقی در انتشار مطالب مختلف و جنجالی جلوتر از خواهرش (نعیمه) عمل کرده است. زهرا اشراقی، همسر محمدرضا خاتمی و از اعضای حزب منحله مشارکت، در خرداد ماه سال 89 و در آستانه سالگرد رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در اظهاراتی تامل برانگیز در صفحه فیس بوکش نوشت: امام از دهه پنجاه تا شصت، 180 درجه تغییر کرده اند. اشراقی در ادامه نوشت: اینکه افرادی میخواهند افکار امام راحل دهه 60 را به دهه 80 منتقل کنند، کاملا متناقض با افکار امام (ره) است و هیچ کدام افکار امام (ره) نیست. وی البته در اظهارنظر دیگری در همان زمان در تجلیل از ابراهیم یزدی دبیرکل حزب منحله نهضت آزادی، در صفحه فیس بوک خود عکسی از وی را بر روی تخت بیمارستان منتشر کرد و در توضیح آن نوشت: "دکتر یزدی...از نوجوانی به او ارادت داشتم". اشراقی ادامه می دهد: من دکتر یزدی را از 13 سالگی میشناسم و همیشه بهشون میگم که چقدر دوستشون دارم ... [ابراهیم یزدی] یک پدر معنوی برایم بودن ". اظهارات اشراقی درباره امام راحل در آن زمان نیز بدون هیچگونه واکنشی از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره)منتشر شد و این موسسه سکوت را بر هر نوع واکنشی ترجیح داد؛ اما این پایان اظهارنظرهای اشراقی درباره بنیانگذار انقلاب نبود. هجمه به امام برای حمایت از سران فتنه! زهرا اشراقی، در ایام فتنه مواضع مختلفی در حمایت از سران فتنه گرفت. اشراقی در اظهارنظری قابل تامل در صفحه فیس بوک خود ضمن حمایت آشکار از سران فتنه نوشت: «اگر موسوی، کروبی و حامیان آنان ضد انقلاب هستند پس امام هم … .» اشراقی البته ادامه جمله خود را هیچگاه تکمیل نکرد ولی به راحتی می توان متوجه مقایسه توهین آمیز میان فتنه گران با امام (ره) از سوی اشراقی شد. نکته دیگر اینکه این اظهارنظر نوه حضرت امام راحل، دقایقی بعد بر روی خروجی سایت رسمی یکی از سران فتنه قرار گرفت و بسیاری از سایت های ضدانقلاب و حامی جریان فتنه اظهارات وی را با عنوان «حمایت نوه رهبر سابق ایران از جنبش سبز» بر روی خروجی خود قرار دادند. البته موسسه تنظیم و نشرآثار امام راحل دوباره ترجیح داد موضعی در برابر این توهین اشراقی نگیرد. نعیمه و ماجرای نقل قول از هاشمی! نعیمه اشراقی طی یک سال گذشته با پست های مختلف در صفحه اجتماعی فیس بوک فعال شده و اقدام به انتشار نظرات خود در قالب مطالب مختلف می کرد. نعیمه اشراقی با ماجرای نقل قولش از هاشمی رفسنجانی در شهریور ماه خبر ساز شد. اشراقی در صفحه فیس بوک خود مطلبی را به نقل از هاشمی درباره سوریه منتشر کرد که موجب تعجب و واکنش کارشناسان سیاسی و رسانه ها شد. وی در صفحه فیس بوک خود نوشت: آقای هاشمی رفسنجانی در ملاقات با جمعی از مردم استان اصفهان در حسینیه جماران که ساعاتی پیش انجام شد در ارتباط با بمباران اخیر سوریه سخنانی بدین مضمون ایراد نمود: «دولتی که ملت خود را بمباران شیمیایی کند عواقب سخت آن را خواهد دید همانگونه که صدام در بمباران حلبچه ننگ ابدی را بر خورد خرید و دچار چنین سرنوشت هولناکی شد.» نعیمه اشراقی در ادامه و در پاسخ به سوال یکی از مخاطبانش که از وی درباره اطمینان از صحیح بودن نقل قولش سوال کرده بود، نوشت: من در مراسم نبودم از قول شوهرم [سید محمد حسن طاهری اصفهانی] گذاشتم و بعد از تعجب دوستان که فکر کردم شاید شوهرم اشتباه شنیده باشد از آقای نصر نویسنده روزنامه شرق هم جویا شدم ایشان هم تائید کردند» اشراقی در ادامه نیز تاکید کرد که اطمینان دارد که این اظهارات از سوی آقای هاشمی رفسنجانی بیان شده است. اما طولی نکشید که اظهارات جنجالی اشراقی که مورد بهره برداری گسترده شبکه های ضد انقلاب و حتی مخالفان بشار اسد رئیس جمهور سوریه قرار گرفت، از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام تکذیب شد. در همین راستا رضا سلیمانی مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگویی نقل قول نعیمه اشراقی از هاشمی رفسنجانی درباره مسائل سوریه را تکذیب و ضمن "شایعه" دانستن آن تأکید کرد که موضع هاشمی درباره سوریه، فلسطین و لبنان شفاف است و با یک شایعه مخدوش نمیشود. وی با اشاره به موضع مشخص رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره کشورهای محور مقاومت گفت: آیتالله هاشمی رفسنجانی سوریه را بهعنوان دژ مستحکم مقابله با رژیم اسرائیل میداند. مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحریف اظهارات هاشمی در ملاقات با جمعی از مردم اصفهان گفته بود: هاشمی آنجا گفت بنده به حلبچه رفتم و دیدم که مردم مثل برگ خزان کشته شده بودند؛ سلاح شیمیائی سلاح مخوفی است و یکی از دلایل ختم جنگ احساس خطر از احتمال استفاده صدام از این سلاح علیه کشورمان بود. سلیمانی تصریح کرد: آقای هاشمی در آن دیدار گفت در سوریه هم این سلاح شیمیائی به کار برده شده اما اصلاً بحث دولت اسد را در این زمینه مطرح نکرد و گفت آمریکا میخواهد با این بهانه به سوریه حمله کند لذا سخنان هاشمی تحریف شده و خانم اشراقی تفسیر خود را مبنا قرار داده است. پس از تکذیب اظهارات نعیمه اشراقی از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، وی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی فیس بوک خود نوشت: اگر برداشت نزدیکان من از سخنان آقای هاشمی در حسینیه جماران برداشت صحیحی نبوده، از همین جا و بعدا حضوری از ایشان(هاشمی رفسنجانی)عذرخواهی میکنم. زهرا اشراقی و باز هم مواضعی عجیب/ آرزو برای تابوشکنی در زمینه حجاب تا علاقه به خواننده های مساله دار مصاحبه زهرا اشراقی با بخش فارسی الشرق الاوسط زمینه ساز بروز جنجالی دیگر از سوی خواهران اشراقی شد. وی در این مصاحبه موضوعات مختلفی را درباره مسائل داخلی کشور و انتخابات مطرح می کند ولی قسمت های جنجالی مصاحبه وی درباره حجاب زنان ایرانی است. زهرا اشراقی با انتقاد از پوشش چادر تاکید می کند که باید این نوع پوشش تغییر کرده و تصریح می کند: احتمالا چنین کاری هم بکنم تا یک انقلاب رنگ را شروع کنیم. از لحاظ روان شناسی رنگ می تواند اثر مثبت یا منفی بگذارد، شاید الان که آقای روحانی هستند فرصت خوبی باشد. وی در ادامه از نوع پوشش سخنگوی وزارت امور خارجه (چادر) انتقاد کرده و می گوید: من مخالف نوع پوشش ایشان هستم به نظرم باید پوششان را تغییر بدهند. فکر می کنم باید از رنگ روشن استفاده کنند. به خصوص سخنگوی وزارت خارجه کسی است که در دنیا مطرح می شود... اگر آرام آرام بتوانیم یک انقلاب رنگ انجام دهیم خیلی خوب می شود. زهرا اشراقی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تغییر وضعیت حجاب در کشور در آینده می گوید: من در زمان آقای خاتمی تلاش کردم تابو شکنی کنم، فکر می کنم تا حدودی هم موفق شدم. ولی متاسفانه بزرگترین مانع و مخالفینم در خصوص پوشش، خود خانم ها بودند. البته این پایان بخش اظهارات جنجالی اشراقی در این مصاحبه نیست. وی در بخش دیگری از مصاحبه خود در پاسخ به این سوال که شما در خانه خود ماهواره دارید، داشتن ماهواره در منزلش را تائید کرده و می گوید: معمولا ان بی سی رو می بینم که آخرین فیلم های هالیوود رو پخش می کنه. سریال حریم سلطان را هم می بینم. البته اگر پارازیت ها بگذارند. موزیک هم زیاد گوش می دهم. اشراقی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار الشرق الاوسط مبنی بر اینکه به صدای خوانندگان زن هم گوش می دهید؟ پاسخ عجیبی می دهد «نمیشه گفت که گوگوش رو دوست دارم. سر و صدا میشه. ولی خب آره صدای هایده را دوست دارم به نظرم هایده اعجوبه موسیقی ایران بوده . مثلا "علی ای همای رحمت” هایده بسیار زیبا است. هایده و مهستی از زیبایی های موسیقی ما هستند. موسیقی پاپ را می پسندم.» اظهارات هنجارشکنانه زهرا اشراقی با واکنش های همراه با تعجب از سوی کارشناسان سیاسی مواجه شد و اشراقی را بدلیل اظهاراتش مورد انتقاد قرار دادند. جدیدترین جنجال آفرینی اشراقی ها!/ توهین به خانواده شهدا و امام چهارشنبه هفته 24 مهر گذشته را شاید بتوان اوج حاشیه سازی خواهران اشراقی دانست. نعمیه اشراقی در نظری عجیب در شبکه اجتماعی فیس بوک خود در قالب خاطره ای از امام (ره) ضمن تحریف سخنان امام راحل، به خانواده شهدا توهین کرد. اظهارنظر نعمیه اشراقی با واکنش تند خانواده شهدا و سیاسیون مواجه شد و فرزند شهید همت در فیس بوک خود با انتشار مطلبی از اشراقی شدیدا انتقاد کرد. اشراقی البته در ادامه به دلیل افزایش انتقادات، با انتشار مطلبی در سایت جماران وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام مدعی شد که صفحه فیس بوک وی هک شده و خودش چنین مطلبی را در فضای مجازی منتشر نکرده است. اشراقی البته برای کم شدن تبعات این نظر توهین آمیز صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک را بست ولی انتقادات سیاسیون و خانواده شهدا از اشراقی و موسسه تنظیم و نشرآثار امام به دلیل سکوت در برابر این اظهارات توهین آمیز اشراقی ادامه پیدا کرد و حتی تعدادی از خانواده شهدا بدلیل این توهین آشکار به دستگاه قضایی شکایت کردند. بنابر این گزارش، اظهارنظرهای جنجال برانگیز و تحریف آمیز خواهران اشراقی (نعیمه و زهرا) و اوج گرفتن آن پس از انتخابات ریاست جمهوری، این احتمال را تقویت می کند که سو استفاده از فضای سیاسی کشور شعار اعتدال یکی از دلایل اظهارنظرهای اخیر 2 خواهر اشراقی است. در این میان سکوت بزرگان خانواده و موسسه تنظیم و نشر آثار امام راحل، در برابر اظهارنظرهای جنجال برانگیز نعیمه و زهرا اشراقی میدان را برای حاشیه سازی ها پیرامون خانواده رهبر کبیر انقلاب تقویت می کند. حال باید دید، موضع گیری های جنجالی خواهران اشراقی ادامه پایان می یابد یا قرار است برنامه حساب شده ای برای تحریک افکار عمومی و تحریف افکار امام تدوین و اجرا شود؟ منبع: فارس [ جمعه 92/8/3 ] [ 12:56 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |