یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
توافق نهایی بین ایران و آمریکا نزدیک است و بنابراین شروع به آماده کردن مقدمات حمله به تأسیسات هستهای کشورمان کرده است.
پایگاه نظامی امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد، ارتش این رژیم اعتقاد دارد، توافق نهایی بین ایران و آمریکا نزدیک است و بنابراین شروع به آماده کردن مقدمات حمله به تأسیسات هستهای کشورمان کرده است.
دبکا،در گزارشی اختصاصی به نقل از منابع نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد، بخشهای اصلی توافقنامه نهایی آماده است و به همین ترتیب باراک اوباما قصد دارد، قبل از کریسمس اعلام کند که آمریکا به توافقی نسبی با ایران دست یافته است و مذاکرات ادامه دارد. دبکا یکی از آخرین مراحل فرایند توافق بین ایران و آمریکا را مذاکرات محرمانه مقامات ایرانی و خزانه داری آمریکا درباره تحریمها و کوتاه کردن دست کنگره از افزایش تحریمها دانست وافزود: بدین ترتیب اوباما می تواند، برنامه توافق با دولت روحانی را به پیش برد. این پایگاه اینترنتی صهیونیستی دبکا مدعی شد، فرماندهی عالی نظامی رژیم صهیونیستی بر این اعتقاد است که توافق هسته ای نهایی بین ایران و آمریکا نزدیک است و بنابراین آمادگیهای قبلی را برای حمله نظامی یکجانبه علیه برنامه هستهای ایران در سال 2014 طرح میریزند.دبکا که حوزه فعالیت خود را مسائل امنیتی نظامی میداند افزود، ارتش رژیم صهیونیستی به همین علت درخواست 1 میلیارد دلار بودجه اضافی کرده است. در این گزارش اعلام شده است که سخنان روز دوشنبه جان کری مبنی بر این که "برخی میگویند، فرصت دادن به دیپلماسی کار نادرستی است. ما به این تاکتیکهای ترس و نیروهایی که پیشنهادهای دیگری دارند، تسلیم نخواهیم شد" اشاره مستقیم به سخنان نتانیاهو است. منبع: شبکه خبر [ پنج شنبه 92/8/9 ] [ 10:35 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
نیروی انتظامی باید از جنبه نصیحت و با حفظ موازین اخلاقی و نه آمرانه حفظ حجاب را به افراد بدحجاب متذکر شود که در این صورت به وظیفه خود به درستی عمل کرده است.
آیتالله عبدالله جوادیآملی، در خصوص برخورد نیروی انتظامی با افراد بدحجاب اظهار کرد: نیروی انتظامی باید از جنبه نصیحت و با حفظ موازین اخلاقی و نه آمرانه حفظ حجاب را به افراد بدحجاب متذکر شود که در این صورت به وظیفه خود به درستی عمل کرده است. بنابر این گزارش، این مرجع تقلید در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی افزود: خیلی باید دقیق باشیم و باید تا آنجا که ممکن است کمتر شهید بدهیم و راه آن مرزشناسی و مرزبانی است.
وی با تاکید بر اینکه «نیروی انتظامی باید بسیار هوشیار و دقیق باشد» تصریح کرد: درست است که نیروهای انتظامی جان بر کف برای پاسداری از کشور حاضرند از جان خود بگذرند ولی باید تا آنجا که امکان دارد کمتر شهید بدهیم و این راهش تنها مرزشناسی و مرزبندی است. این استاد عالی حوزه علمیه قم، با بیان اینکه «ما به لطف الهی در منطقه امن هستیم» استفاده از سربازان بومی آشنا به منطقه عملیاتی را از راههای کاهش تلفات در حوادث مشابه با حادثه سراوان دانست. آیتالله جوادیآملی در سخنانی شیطان را تنها دشمن حقیقی و مشترک همه انسانها برشمرد و گفت: مشکل همه ما این است که ما یک دشمن قسم خورده داریم به نام شیطان که لحظهای ما را رها نمیکند و آن دشمن حقیقی و مشترک همه انسانهاست و شیطان تنها دشمنی است که هرگز نمیشود با او صلح کرد و این دشمن تا آبروی انسان را نریزد دست بردار نیست. این مرجع تقلید ادامه داد: بر خلاف مسائل علمی که تکرار آن برای انسان ملالآور و خسته کننده است ما همواره نیازمند نصیحتهای اخلاقی و دینی هستیم چرا که شیطان همواره به سراغ ما میآید و هر لحظه ما در معرض وسوسههای او هستیم. وی در بیان مفهوم حقیقی بصیرت گفت: بصیرت در واقع درک اهمیت حقیقی آبرو و تهدید هر لحظه آن توسط شیطان است. آیتالله جوادیآملی ادامه داد: طرحهای بصیرت افزایی نیروی انتظامی باید مستمر و دائمی باشد چرا که اگر کسی به سبب بی بصیرتی مصلوب الحیثیه شد تاریخ مصرفش میگذرد و باید هر روز و شب این مطلب به نیروهای انتظامی یادآوری شود. منبع: شبکه خبر [ پنج شنبه 92/8/9 ] [ 10:34 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
برخی خواصی بی بصیرت، تفکر سرخ شهادت طلبی ما را به واسطه عطش دوستی با استکبار هدف قرار دادند.
سالها بود که در زنجیر اسارت قابیلیان محکوم بودیم. بر پیکرمان درد تازیانه بود و بر سر ما پتک ظالمانه . سالها بود که بر زمین میهن ما علف هرز غارتگری می روئید و بس . در مزارع، خوشه های طلائی گندم به آتش نیرنگ فرنگیان و خیانت خانها سوخت و خاکستر آن بر چهره تبدار کشاورزان فقیر و تهی دستی نشسته بود.
سالها بود که بر رود خروشان اندیشه مان سدّ فرهنگ فرنگیان بستند تا از دانستن آنچه بر سرمان آمده بازمانیم و مکتب مان را در مسلخ تمدن ذبح کرده بودند که ناگاه در ظلمت این شب ، امام خمینی(ره) این عصاره انسانیت، نوری در دلها تاباند و خیل عظیم امت را فراخواند و رهسپار کوی خود کرد و استکبار را به ورطه سقوط کشاند.
اما امروز برخی خواص بی بصیرت کار را به جایی رساندند که باید بگوئیم اماما شرمنده ایم. شرمنده تمام کسانی که قلبشان از آتش عشق الهی مشتعل بود و با نهایت شور و التهاب، سر بریده و خون چکان خود را به رسم هدیه در دست گرفته و تقدیم معبود خود کردند. بیش از 213 هزار آلاله پرپری که پای اهداف انقلاب ، دستاوردهای نظام و آرمانهای امام،جز اطاعت از ولی زمان خود نداشتند و شهادت را به زیر بار ذلت رفتن، ترجیح دادند و امتی حماسه ساز شدند تا امامشان تنها نماند تا مبادا بار دیگر حادثه تلخ و خفت بار سالهای غرور انگیز افراد به ظاهر دین مدار کوفه رقم بخورد.
اما امروز چه کردیم ؟ عده ای به دنبال غلام حلقه به گوش شدن استکبار هستند و عده ای از حذف شعار مرگ بر آمریکا دم میزنند. انگار نه انگار که همین آمریکا ،داغ جانسوز بیش از 213 هزار شهید گلگون کفن را بر دل مردم ما نشاند.
امروز برخی کارشان به جایی رسیده که به هر قیمتی آماده مذاکره با آمریکا می شوند و بعضاً از اوضاع ناگوار برخی ممالک اسلامی از جمله سوریه ، فلسطین ، بحرین و... نیز غافل می شوند. انگار نه انگار که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای حمایت از مستضعفان و مظلومان جهان بنا شده و شاید از فاصله گرفتن این افراد از آرمانها و اهداف نظام است که به راحتی در دام استکبار گرفتار می شوند و کشور را به ورطه شکست و نابودی هدایت می کنند ، به طوری که پس از سالها ، دوباره گزینه نظامی و جنگ ، روی میز آمریکایی ها خود نمایی می کند.
فراموش نکنیم که هنوز داغ جوانان انقلاب ، جنگ و مسایل ترور و تنش های سیاسی دهه 60 در دل ما مانده ، هنوز داغ دانشمندان شهید هسته ای را فراموش نکرده ایم ، هنوز هر وقت هواپیمای مسافربری را در آسمان می بینیم یاد شهدای ایرباسی میافتیم که توسط ناو آمریکایی مورد حمله قرار گرفته بود. هنوز خاطره انقلاب دوم و اسناد لانه جاسوسی (سفارت آمریکا) در اذهان ملت باقی مانده است ، هنوز مسئله فلسطین ، سوریه ، افغانستان ، عراق و در یک کلمه کل بلاد اسلامی که امروزه اسیر تفرقه و درگیری هستند حل نشده است.
خدا را شاکریم که امروز ایران در پناه عدم ارتباط با دنیای استکبار ، با تمسک به مسائل دینی و قرار گرفتن دست خدا بر سر این کشور اسلامی با پرچم داری امام عصر(عج) و زعامت نائب برحقش امام خامنه ای عزیز(مدظله) ، به امن ترین کشور اسلامی تبدیل شده است.
فراموش نکنیم که هدف و پیام امام راحل صدور انقلاب اسلامی به دنیا بود که به این هدف الهی رسیدیم ، چرا که دیگر هیچ قدرتی در دنیا یارای مقابله با ایران را ندارد و باید به برخی کوته فکران داخلی یادآور شد، آن زمان که تمام دنیای کفر علیه ایران اسلامی در جنگ و تحریم همه جانبه بود ، جوانان آن دوران هسته ای نبودند ، از نانو فناوری چیزی نمی دانستند ، رشد علمی چندانی نداشتند ، هنوز فضایی نشده بودند و دست خالی بودند ولی شهامت ، شجاعت و غیرت داشتند، شاه خائن پهلوی را سرنگون کردند ، نظامی اسلامی بنا کردند ، جنگ تحمیلی را پیش بردند و تا امروز با اقتدار مملکت داری کردند.
حالا ما جوانان امروز آنقدر بی غیرت شده ایم که با این همه پیشرفت های علمی، نظامی ،اقتصادی و ... در مقابل آمریکای متزلزل قد خم کنیم و زانوی ادب بزنیم!؟ پس از چهار دهه خون جگر خوردن انتظار دارید "بگوئیم آمریکا ببخش راهمان اشتباه بود" و از این پس به جای شعار "مرگ بر آمریکا" بگوئیم درود بر کاخ سفیدنشینان !؟
چند روزی بیشتر تا محرم حسینی ، ماه پیروزی خون بر شمشیر باقی نمانده است. ترسم از آن است که نکند برخی خواصی بی بصیرت، تفکر سرخ شهادت طلبی ما را به واسطه عطش دوستی با استکبار هدف قرار دهند و روزی چشم باز کنیم و شاهد آن باشیم که تفکر سبز ولایت و امامت را از اذهان ما پاک کرده و کامل در بند غرب گرفتار شویم.
به تمام کسانی که دلتان برای آمریکا لک زده باید گفت شما آزادید و می توانید ارتباط برقرار کنید به هر قیمتی که می خواهید و حتی شعار" مرگ بر آمریکا" را نیز حذف کنید مختارید! ولی فقط برای حیطه شخصی تان. و این را بدانید که به شما اجازه داده نمی شود هرطوری که می خواهید برای ملت تصمیم بگیرید و بالگد کوب کردن ارزشها و آرمانها ، کشور را به ورطه سقوط بکشانید و به گمان خود فکر کنید که ناجی ملت شدید. نه ، گوشهایمان از حرف های واهی غرب و جهان استکبار پر است. یک روز تحریم می کنند و فردا ما را پای میز مذاکره می کشانند، روزی دیگر ایران را محور شرارت می خوانند ، تهدید نظامی می کنند به واسطه هسته ای شدن و فردا غنی سازی ما را به رسمیت می شناسند.
عید را به ملت ایران تبریک میگویند، اما در همان تبریک، ملت ایران را به طرفدارى از تروریسم، دنبال سلاح هستهاى رفتن و از این قبیل چیزها متهم میکنند این را همه می دانیم که آنها نیتشان پلید است .
چه زیبا فرمودند رهبری عزیز، فقط دستکشی مخملی روی دستان چدنی خود قرار داده اند. "من این را به همه میگویم؛ مسئولین آمریکائى هم بدانند، دیگران هم بدانند؛ ملت ایران را نه میشود فریب داد، نه میشود ترساند. بیانات مقام معظم رهبری درجمع زائران ومجاوران حضرت امام رضا (ع)- 01/01/88 ".
فراموش نکنیم که حسین بن علی(ع) به خاطر اینکه زیر بار ذلت نرود حج را نیمه کاره رها کرد و با علم اینکه کوفیان وفا ندارند راه کربلا را در پیش گرفت. تا مادامی که در سرزمین حسینی ایران ، پرچم یا لثارات الحسین(ع) برافراشته است ، سازش با دشمنان بلاد اسلامی معنایی ندارد !.
فراموش نکنیم که این مستکبرین به دوستان خود هم رحم نمی کنند چه برسد به ما مستضعفین ، شاید دلخوشان دوستی با آمریکا چشم و گوش خود را بسته اند و نمی بینند که آنها برای حفظ منافع خود ، دست به گرگ صفتی زده اند و با یک چشم باز می خوابند تا مبادا توسط هم پیمانان خود دریده شوند. و خدا را شکر که در روزهای اخیر سند عدم اعتماد به آمریکا پیدا شد و آن هم جاسوسی و شنود صحبت های تلفنی سران کشور های اروپایی است.
در پایان به برخی خواص بی بصیرت یادآوری باید کرد که پا از حیطه اختیارات خود فراتر ننهند و دست به کارهای عبث نزنند چرا که نظام اسلامی ایران به پشتیبانی امت ولایت مدار، آنها را کنار خواهند زد و تا مادامی که رنگ سبز مظهر ولایت ، رنگ سفید مظهر صلح و رنگ سرخ مظهر شهادت در پرچم ما نقش بسته است ، تفکر زیر بار رفتن و سازش در جامعه جاری نخواهد شد و تا الگوی ملت ایران حسین ابن علی (ع) است زیر بار ذلت نخواهند رفت. و این نکته را تاکید کنیم که رابطه با آمریکا و یا حذف شعار مرگ بر آمریکا تنها در حوزه اختیارات رهبری است و بهتر است بیش از این از صبر رهبری و امت حزب الله سوء استفاده نکنید و وارد این مسائل نشوید . به جای دادن دست دوستی به استکبار جهانی ، زانوی ادب به پیشگاه ولی امر مسلمین جهان و ولایت مطلقه فقیه حضرت امام خامنه ای عزیز (مدظله) بزنید تا اسیر جهالت و گمراهی نشوید.
و من الله التوفیق
منبع :بلاغ
[ پنج شنبه 92/8/9 ] [ 8:21 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سلهای ما از ورود یک هزار و 300 سال پیش تاکنون عامل این پیام بوده که راه امام حسین (ع) در دفاع از مظلوم و مبارزه با ظلم است. رشید خورشیدیان عصر امروز در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی اجلاس بینالمللی پیرغلامان حسینی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: اجلاس حسینی پر از عطر معنویت است، زمانی که دعوت به این مراسم شدم از خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدم.
وی با بیان اینکه پدر و مادرم همیشه ذکر یا حسین بر لب داشتند، تصریح کرد: نسلهای ما از ورود یک هزار و 300 سال پیش تاکنون عامل این پیام بوده که راه امام حسین (ع) در دفاع از مظلوم و مبارزه با ظلم است.
نماینده جامعه زرتشتیان تأکید کرد: امام حسین (ع) استکبارستیزی را در رفتار، اندیشه، گفتار و کردار خود متجلی کرد و همین رمز جاودانگی ایشان است.
خورشیدیان با بیان اینکه امام حسین (ع) حامل هزاران پیام است، متذکر شد: امام حسین (ع) دریایی عظیم است که استدلال این سخن را میتوان در این جلسه ایشان که فرمودند «اگر دین ندارید لااقل آزاد باشید» جستجو کرد.
وی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) به جهان بشریت حتی غیر مسلمان نیز احترام قائل بودند.
نماینده جامعه زرتشتیان بیان داشت: در باور زرتشتیان این سنت حسنه پایدار است که در ایام محرم و صفر هیچ مراسم شادی انجام نمیگیرد و ما این سنت پسندیده را ابراز همدردی و سوگ از دست دادن بزرگترین انسان آزادیخواه جهان میدانیم.
خورشیدیان با تأکید بر اینکه امام حسین (ع) در قیام عاشورا هیچگاه شکست نخورد؛ بلکه پیشرفت کرد، بیان داشت: امام حسین (ع) در جامعه بشریت یک الگوی فرا دینی است.
وی با بیان اینکه رابطه مسلمانان با زرتشتیان از گذشته تاکنون بر پایه همدلی و احترام بوده است، خاطرنشان کرد: روحیه همبستگی مسلمانان با زرتشتیان از گذشته وجود داشته و در گذر ایام عمیقتر میشود.
نماینده جامعه زرتشتیان با بیان اینکه تاسوعا و عاشورا در فرهنگ زرتشتیان با اهمیت است، ابراز داشت: طرفداران این آیین در ایام محرم برای اینکه خود را در سوگواری امام حسین (ع) شرکت بدانند نذری میدهند و حتی گرفتن نذری از مسلمانان را تبرک میدانند.
مسئول خانه موبدان تهران با تأکید بر اینکه امام حسین (ع) در جوامع بشری شناخته شده است، یادآور شد: احترام به بشریت در دین اسلام تأکید شده است.
خورشیدیان در پایان با بیان اینکه امام علی (ع) الگوی عدالت گستری و به عنوان یک اسطوره شناخت شده است، تأکید کرد: عدالتگستری و عدالتخواهی پیامی است که در قرآن بارها به آن تأکید شده و یکی از جلوههای عدالت در این کتاب الهی این است که نسبت به تمام بشریت حتی اگر غیر مسلمان باشند باید با عدالت رفتار شود.
منبع: دانا [ پنج شنبه 92/8/9 ] [ 8:20 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 لحظاتی پیش پایان یافت و گستره وسیعی از موضوعات هستهای و تحریمها از لحاظ حقوقی و فنی مورد بررسی قرار گرفت.
مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 که از دیروز در مقر سازمان ملل در وین برگزار شده بود لحظاتی پیش پایان یافت.
دور اول مذاکرات دیروز بعدازظهر برگزار و مذاکره کنندگان طی 5 ساعت مذاکرهای فشرده، محتوایی و جدی داشتند.
دور دوم این مذاکرات نیز ساعت 9 صبح امروز به وقت وین در این محل برگزار و لحظاتی پیش پایان پذیرفت. این مذاکرات که 4.5 ساعت به طول انجامید، گستره وسیعی از موضوعات هستهای و تحریمها را از نقطهنظر فنی، حقوقی و دیگر ابعاد مورد بررسی قرار داد.
گزارش نشست کارشناسی قرار است به نشست ایران و 1+5 در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته آینده (16 و 17 آبان) در ژنو ارائه شود.
منبع: فارس [ پنج شنبه 92/8/9 ] [ 7:21 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
[ پنج شنبه 92/8/9 ] [ 5:33 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به همایش ملی تغییرات جمعیتی نسبت به خطرات پیری جمعیت کشور هشدار دادند و تاکید کردند: بنده همچنان معتقدم کشور ما کشور هفتاد و پنج میلیونی نیست، کشور ما کشور صد و پنجاه میلیونی است.
به گزارش « تیتریک »؛به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به همایش ملی «تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه» با اشاره به اهمیت موضوع جمعیّت و ضرورت فرهنگسازی برای اقناع نخبگان در ارتباط با نیاز کشور به افزایش جمعیت، خاطر نشان کردند: مسئله ی نمای جوان برای کشور یک مسئله ی اساسی، مهم و تعیین کننده است و کشورهایی که در دنیا دچار پیری جمعیت شدهاند به دشواری راه علاجی برای مشکلات ناشی از آن یافتهاند که لازم است برای حل این مشکل کار علمی، عمیق و اساسی صورت پذیرد. متن پیام رهبر انقلاب که بر گرفته از بیانات ایشان در دیدار اعضای دست اندرکار برگزاری همایش ملی تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه در تاریخ 1392/8/6 است، و صبح امروز (پنجشنبه) در این همایش در شهر قم قرائت شد، به شرح زیر است: بسم الله الرّحمن الرّحیم مسئلهی جمعیّت که بجد هم مورد بحث و اختلاف نظر در جامعه است، مسئلهی بسیار مهمّی است. بلاشک از نظر سیاست کلّی کشور، کشور باید برود به سمت افزایش جمعیّت؛ البتّه به نحو معقول و معتدل. همهی اشکالات و ایرادهایی که وارد میشود -که بعضی از اشکالاتی را هم که مطرح میکنند ما دیدهایم - قابل برطرف شدن و قابل پاسخ دادن است. آنچه مهم است این است که کشور ما با ظرفیّت طبیعی و با ویژگی جغرافیای سیاسی خود احتیاج دارد به یک جمعیّت بیشتر؛ علاوه بر این –همان طور که قبلاً هم گفتهایم- مسئلهی نمای جوان برای کشور یک مسئله ی اساسی و مهم و تعیینکننده است. آن طوری که اهل علم و اهل تحقیق بررسی کردهاند و جوانب قضیّه را ملاحظه کردهاند و آمارها را مورد مداقّه قرار دادهاند، ما اگر چنانچه با این شیوه ای که امروز داریم حرکت میکنیم پیش برویم، در آیندهی نه چندان دور، یک کشور پیری خواهیم بود که علاج این بیماری پیری هم در حقیقت در دسترس نیست؛ حالا نه [ اینکه] در دسترس ما نیست، [بلکه] در دسترس هیچ کس نیست؛ یعنی امروز کشورهایی که در دنیا دچار پیری شدهاند و قدرت زاد و ولد خودشان را از دست داده اند، بدُشواری میشود گفت که راه علاجی برای حلّ این مشکل دارند. ما هم طبعاً با همین مشکل مواجه خواهیم شد؛ و نباید بگذاریم به اینجا برسد. البتّه مبانی اسلامی و تفکّر اسلامی در زمینهی جمعیّت و افزایش جمعیّت و با توجّه به وضع جغرافیای سیاسی منطقه و کشور جمهوری اسلامی، یک چیزهای روشن و واضحی است. همایشی(1) که آقایان گذاشتید، به نظر من جزو کارهای بسیار خوب است. یعنی ما نمیخواهیم این قضیّه را با شعار و با اینکه «صلوات بفرست تمام بشود» و مانند اینها پیش ببریم؛ میخواهیم مسئله به شکل عمیق و علمی حل بشود، گرههای ذهنیای که وجود دارد باز بشود، حقیقت قضیّه روشن بشود و به اعتقاد من ما میتوانیم این کار را بکنیم؛ یعنی متفکّرین ما و صاحبان دانشِ مرتبط با مسئله ی جمعیّت- در هر بخشی از بخشها- میتوانند در این زمینه منطق صحیح و قابل قبولی را ارائه کنند. این همایش البتّه قدم اوّل است، یعنی قدم ابتدایی است، [امّا] از گذاشتن قانون به نظر من مهمتر است(2)، چون فرهنگسازی در این مسئله مثل خیلی از مسائل دیگر اجتماعی، حرف اوّل را میزند؛ باید فرهنگسازی بشود که متأسّفانه امروز این فرهنگسازی نیست، تعطیل است؛ با اینکه گفته شده، ما هم گفتهایم، دیگران هم گفتهاند، در مجلس هم مطرح شده، بعضیها هم کم و بیش اینجا و آنجا بحث میکنند، لیکن کار فرهنگی به معنای صحیح انجام نگرفته. به نظر من این کار شما کار خوبی است، کار مناسبی است؛ منتها اکتفا نکنید به اینکه یک میزگردی تشکیل بشود و سخنرانی ای گذاشته بشود و مثلاً تعدادی مقاله چاپ بشود؛ اینها کارهای لازمی است، امّا ناکافی است؛ بایستی از امکاناتی که در کشور وجود دارد استفاده کنید، فکر را در کشور بگسترانید؛ آن وقت فکری هم که گسترش پیدا میکند، باید فکر عمیق و اساسی و منطقی و قانعکننده برای هر کسی باشد؛ بنابراین باید کار بشود روی این مسئله که لابد آقایان این کار را کردهاید. من معمولاً وقتی گروهها و افرادی دنبال این هستند که مثلاً یک گردهمایی و همایشی را ترتیب بدهند، همیشه سفارش میکنم، میگویم شما اَمَد(3) را نزدیک قرار ندهید؛ یعنی فرصت قرار بدهید برای اینکه بتوانید کار بکنید، تا آنچه بروز میکند در این همایش، یک چهره و نمای مطلوبی داشته باشد، آبرومند باشد. و لابد آقایان این کار را کردهاید، چون بحمدالله شما اهل فضل و اهل تحقیق هستید و مؤسسهی شما، مؤسسهای است که سابقهی خوبی در این زمینهها دارد؛ لیکن کار را به اینجا متوقّف نکنید. جوانب قضیّه را بسنجید، ببینید چه چیزهایی است که موجب میشود جامعه ما دچار میل به کم فرزندی بشود. این میل به کم بودن فرزند، یک عارضه است؛ والّا انسان به طور طبیعی فرزند را دوست میدارد. چرا ترجیح میدهند افرادی که فقط یک فرزند داشته باشند؟ چرا ترجیح میدهند فقط دو فرزند داشته باشند؟ چرا زن به شکلی، مرد به شکلی پرهیز میکنند از فرزند داری؟ اینها را بایستی نگاه کرد و دید عواملش چیست؛ این عوامل را پیدا کنید، بر روی علاج این عوامل بیماری زا -که به اعتقاد بنده اینها عوامل بیماری زاست- متخصّصین و صاحبان اندیشه را بخواهید فکر کنند. فرض کنید مثلاً بالا رفتن سنّ ازدواج؛ بلاشک یکی از چیزهایی که باروری را محدود میکند، بالارفتن سنّ ازدواج است؛ خب، این یکی از کارهایی است که باید در کشور فکر بشود. چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟ ما باید این را فکر کنیم. خب، از آن طرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ ببینیم چگونه میشود کاری کرد که همهی اینها با هم جمع بشود. ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه، اِنَ یَکونوا فُقَراءَ یُغنِهمُ اللهُ مِن فَضلِه؛(4) این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند. یعنی همهی آن گرههای ذهنیای را که وجود دارد در این زمینه، باید شما باز کنید، یعنی شأن شما و همایشی از این قبیل، این است که بایستی این کار فکری و علمی را بکند؛ یعنی صرفاً بیان فکر، بیان خواست و حتّی شعارهایی در این زمینه نباشد. واقعاً کار بشود، کار فکری بشود؛ عوامل کاهش جمعیّت و موجبات افزایش جمعیّت به نحو مطلوب و با اعتدالِ متناسب، درست سنجیده بشود، مطرح بشود [تا] اقناع بشوند افکار نخبگان. در این زمینه خب الان عامّهی مردم، بعضیها متدیّنند، بعضیها متعبّدند، وقتی گفته میشود، میروند سراغ باروری بیشتر؛ لکن نخبگان جامعه باید قانع بشوند، باید مسئله را قبول کنند؛ اگر نخبگان قبول کردند، کار سهل میشود، کار فرهنگسازی آسان میشود. در این زمینهها انشاءالله بایستی آقایان تلاش کنید و امیدواریم انشاءالله موفّق باشید. بنده همچنان معتقدم کشور ما کشور هفتاد و پنج میلیونی نیست، کشور ما کشور صد و پنجاه میلیونی [است] ، حالا ما دستِ کم را گرفتیم گفتیم صد و پنجاه میلیون؛ بیشتر هم میشود گفت. قطعاً این کشور با این سطح وسیع، با این تنوّع آب و هوایی، با این امکانات فراوان زیرزمینی، با این استعداد بالقوّهی علمی که در این کشور وجود دارد، میتواند یک کشور پر جمعیّتی باشد و انشاءالله خودش هم این جمعیت را اداره کند؛ یعنی همچنان که ما فکر میکنیم که اگر چهار پنج بچّه افتاد روی دوش یک خانواده وضع زندگیشان چگونه خواهد شد، فکر این را هم بکنید که این چهار پنچ بچّه وقتی بزرگ شدند و کاری پیدا کردند و شغلی پیدا کردند چه کمکی میتوانند به پیشرفت کشور بکنند؛ یعنی این را هم باید فکر کرد. یک نگاه مقلّدانه ای به زندگی غربی یا به زندگی اروپایی وجود داشته که به اینجاها منتهی شده و میراث آن به ماها رسیده؛ ما هم در یک برههای از زمان غفلت کردیم، کاری که باید انجام بدهیم انجام ندادیم. در حالی که امروز در [بعضی] از همین کشورهای غربی از کاهش باروری دارند زیان میبینند، پشیمانند؛ و در بعضی از کشورهای غربی مطلقاً کاهش باروری وجود ندارد؛ یعنی خانوادههای پر جمعیّت؛ مثلاً خانوادهی آمریکایی با ده دوازده بچّه، چطور خانوادهی ایرانی[که]میخواهد از او تقلید کند باید حتماً یک بچّه داشته باشد یا دو بچّه! که این الان وجود دارد و گزارشها و خبرها از این واقعیّت به ما اطلّاع میدهد. انشاءالله که موفّق و مؤیّد باشید. والسلام علیکم و رحمةالله پینوشتها: 1) این همایش به همّت معاونت پژوهش موسّسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره) روز 9 آبان سال جاری برگزار میشود. 2) در گزارش حجتالاسلام آقا تهرانی اعلام شد که پس از تصویب سیاستها و راهبردهای بحث جمعیّت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون فرهنگی مجلس در حال کار بر روی طرحی است تا پس از طرح آن در صحن مجلس، به عنوان قانون تصویب شود. 3) پایان 4) سوره نور، بخشی از آیه ی 32 [ پنج شنبه 92/8/9 ] [ 5:31 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس دستگاه قضا گفت: هر کس بخواهد با تحریفات تاریخی و تضعیف بنیانهای اعتقادی در برابر نظام جریانسازی کند، ما این اقدام را در قالب یک جریان سیاسی انحرافی میبینیم و ساکت نمیمانیم.
به گزارش « تیتریک »؛به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضائیه، آیتالله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با یادآوری مقاله منتشرشده در یکی از روزنامههای کشور در سالروز عید غدیر، محتوای آن را «موهن» و از نظر علمی، تاریخی و روایی «سخیف» ارزیابی کرد و افزود: نویسنده این مقاله تقریبا تمام قطعیات تاریخی و متون روایی را تحریف کرده است، بنابراین نمیتوان نام علمی بر این مقاله گذاشت و اگر نبود احساس اینکه میخواهند یک جریان سیاسی و امنیتی ایجاد کنند اصلا به این موضوع نمیپرداختیم. رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه «ما ترسی از طرح مسائل علمی با هیچ کس نداریم» تصریح کرد: در طول تاریخ همواره علمای ما از اسلام دفاع میکردند و به شبهات پاسخ میدادند اما کار عملی ابزار علمی میخواهد و جای بحث علمی در روزنامهها نیست. آیتالله آملی لاریجانی خاطرنشان کرد: متأسفانه همان طور که در دوره اصلاحات به یاد داریم برخی دنبال این بودند که مطالب حقه دین اسلام و ارزشهای دینی را زیر سوال ببرند، بر این اساس گاهی بحث شهادت را با طنز مطرح میکردند، گاهی ولایت ائمه(ع) را زیر سوال میبردند حالا هم بهراه افتادن همان بساط احساس میشود گویا یک جریان سیاسی میخواهد همان کار را ادامه دهد. رئیس قوه قضاییه با یادآوری اینکه مطابق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مذهب رسمی کشور شیعه اثنی عشری است، افزود: اینکه عدهای با مجوز وزارت ارشاد همین کشور و در پناه امنیت همین نظام بخواهند تیشه به ریشه اصول قانون اساسی بزنند قابل قبول نیست. آیتالله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه قوه قضائیه با هر کسی که بر خلاف قانون اساسی بخواهد تحریک قومی و مذهبی در کشور راه بیندازد برخورد «کاملا مقتدرانه» خواهد کرد، افزود: هر کس بخواهد با تحریفات تاریخی و تضعیف بنیانهای اعتقادی در برابر نظام جریانسازی کند، ما این اقدام را در قالب یک جریان سیاسی انحرافی میبینیم. رئیس دستگاه قضا تاکید کرد: شکل گیری یک جریان خزندهای احساس میشود که هم باید مسئولان فرهنگی و هم دستگاه قضایی بیدار باشند و باید میان یک بحث علمی که در یک محیط علمی مطرح میشود با جریانسازی سیاسی فرق بگذارند. آیتالله آملی لاریجانی با اظهار امیدواری برای پایان یافتن تلاش هایی که بر خلاف دیدگاههای حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری به تحریک قومی و مذهبی و ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی میانجامد، خطاب به کسانی که قصد جریانسازی در این باره را دارند گفت: این را آقایان یک اخطار تلقی کنند و امیدواریم این بساط جمع شود زیرا قوه قضاییه ساکت نمیماند که آنان هر کاری دلشان بخواهد انجام بدهند. رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه «جریان فتنه انگار نمیخواهد دامنش را جمع کند» به برخی از جنجالهای مطرحشده در چند روز گذشته واکنش نشان داد و گفت: متاسفانه هر روز مسائلی را ایجاد میکنند، به موضوعاتی در رسانههایشان با شاخ و برگ فراوان میپردازند تا حوادث را معکوس جلوه دهند. آیتالله آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه اصل حوادث اخیر نیز بر اساس «گزارش دقیق» وزارت اطلاعات، چیز دیگری بود، خاطرنشان کرد که جریان فتنه هر بار یک موضوع را برای حمله به مسئولان نظام دستاویز رسانهای خود قرار میدهد. برخی از اصحاب فتنه خارجنشین گفتهاند روسای قوا در این حوادث باید شرمسار باشند. آیتالله آملی لاریجانی با بیان اینکه «ما به برخورد با فتنه مفتخریم » خطاب به مخالفان خارج نشین اظهار کرد: ما در برخورد با فتنه هیچ تردید به خود راه ندادیم، الان هم راه نمیدهیم؛ زیرا برخورد با فتنه وظیفه قوه قضاییه بود. شرمساری بر آنهایی است که موجب هزینه برای نظام شدند و دشمنان به وسیله شما به این کشور و منافع آن طمع ورزیدند. رئیس دستگاه قضا به فتنهگران هشدار داد قوه قضاییه «مسیر غلط آنان را فراموش نمیکند» و افزود: اکنون هم بدانند که کارهایشان را رصد میکنیم و به آنان توصیه میکنیم که کمتر به این بازیگریها بپردازند که هیچ نتیجه ای برایشان نخواهد داشت. آیتالله آملی لاریجانی در ادامه جلسه مسئولان عالی قضایی، انتشار گزارش جدید حقوق بشر در ایران از سوی گزارشگر ویژه سازمان ملل را مورد انتقاد قرار داد و با بیان اینکه این گزارش تکرار همان حرفهای گذشته است، گفت: ما واقعا متأسفیم که سازمان ملل که باید با کشورها عادلانه برخورد کند این طور درباره کشور ما رفتار میکند. این در حالی است که ما دموکراتترین کشور منطقه هستیم. رئیس دستگاه قضا افزود: در کنار ما کشورهایی هستند که مردمشان تاکنون مطلقاً صورت انتخابات و رایگیری را ندیدهاند اما چون مورد اعتماد آمریکا و اذنابشان هستند، سخنی از آنها نیست اما ما متهم به نقض حقوق بشر میشویم. رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه حقوق بشر موضوعی «انشایی و املایی» نیست بلکه رفتار واقعی معیار آن است، خاطرنشان کرد: آمریکاییها در شنود مکالمات بدترین نقض حقوق بشر را انجام دادهاند و برحسب گزارشها در چهل روز یا یک ماه، هفتاد میلیون مکالمه فرانسویها را ضبط کردند یا چنانکه گفته شد از سال 2002 میلادی تا کنون مکالمات صدراعظم آلمان را شنود میکردند؛ حالا چگونه رویشان میشود ادعایی درباره وضع حقوق بشر در دیگر کشورها همچون ایران را مطرح کنند آن هم در دنیایی که لیبرال دموکراسی ادعا میکند باید حریم خصوصی رعایت شود؟ آیتالله آملی لاریجانی در ادامه با توجه به ادعای دولتمردان آمریکا، مبنی بر اینکه واشنگتن این کارها را برای حفظ امنیتش انجام میدهد، تصریح کرد: اگر قرار باشد امنیت آمریکا مجوزی برای قتل و غارت در افغانستان، برای حمله به عراق و هر گونه اقدام ضد ارزش دیگر باشد، این چه حقوق بشری است؟ بنابراین ما نباید از ابزارهای سلطه جهانی که به عنوان حقوق بشر مطرح میشود، بهراسیم. رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: ما باید بر حسب وظایف شرعی خودمان، حقوق انسانی را رعایت کنیم. دین اسلام از عالیترین معیارها برای رعایت حقوق انسانی برخوردار است و امیدواریم که مسئولان کشور هم بر اساس وظیفه شرعی خودشان این موازین را رعایت کنند وگرنه دستگاههای بینالمللی چون ابزار نظام سلطه هستند از این جهت نمیتوانند برای ما الزامی داشته باشند. در آستانه روز مبارزه با استکبار جهانی در حالی ملت ایران به استقبال بزرگداشت روز «مبارزه با استکبار جهانی» میرود که روند مواجهه نظام سلطه با انقلاب اسلامی پیچیدهترین مراحل خود را طی میکند. استکبار ستیزی و مقاومت یکی از اصول انقلاب و برخاسته از فرهنگ عاشورایی«هیهات منا الذله» است. آیت الله آملی لاریجانی در ابتدای جلسه امروز مسئولان عالی قضاییه با تسلیت شهادت تعدادی از مرزبانان کشور به دست «مزدوران اجانب» در شرق کشور از خداوند متعال «علو درجات» آنان را مسئلت کرد. آیتالله آملی لاریجانی با بیان اینکه این شهادتها روح مردم را جریحهدار کرده است، افزود: مزدوران اجانب باید بدانند که ملت ما هیچگاه با این شهادتها خوفی به خود راه نمیدهند و در سالهای بعد از انقلاب این گونه شهادتها بسیار اتفاق افتاده که جز افزایش دفاع قهرمانانه مردم نتیجهای برای مزدوران نداشته است. رئیس دستگاه قضا با اظهار امیدواری به ثمربخش واقع شدن تلاشهای نیروهای مسلح، دستگاههای امنیتی و قوه قضاییه برای جلوگیری از تکرار این حوادث گفت: مرز طولانی شرقی کشور و تلاش نظام سلطه که در ماجرای ریگی اتصال گروههای تروریستی به آنان آشکارتر شد، سبب میشود که این گروهها بخواهند با هر وسیله به کشور ضربه وارد کنند و ما وظیفه داریم به هر نحو ممکن و با تمام امکانات از عزیزان خود محافظت کنیم. در ادامه این جلسه رئیس بنیاد تعاون زندانیان، گزارشی از فعالیت ها و عملکرد این بنیاد ارائه داد. غمخوار رئیس هئیت مدیره بنیاد تعاون زندانیان با اشاره به تاریخچه تشکیل این بنیاد گفت: تبدیل مددجو به کارآفرین، ایجاد اشتغال پایدار به منظور کسب درآمد پایدار برای مددجویان، تأمین رفاه و کمک به معیشت خانواده مددجویان با تاکید بر عدالت اجتماعی، حفظ کرامت انسانی و مردم سالاری دینی، محور قرار دادن کارآفرینی در فعالیتها و تولید ثروت برای بنیاد تعاون، مددجویان و خانواده آنان از جمله اهداف این بنیاد در سالهای آینده است. وی همچنین با اشاره به اشتغال نزدیک به 45 هزار نفر از مددجویان به ارائه آمار از اقدامات انجام یافته توسط این بنیاد پرداخت و افزود: سرمایهگذاری 124 میلیارد ریالی در پروژههای مختلف، فروش بیش از 526 میلیارد ریال محصولات، رشد مازاد درآمد بر هزینه های خالص 86 درصد، رشد محصولات کشاورزی 24 درصد، رشد محصولات دامپروری 39/6 درصد، رشد محصولات صنعتی 12 درصد و بهبود 35 درصدی شاخص ارتقاء تحصیلی از جمله اقدامات و خدمات این بنیاد در سال گذشته است که با کمک و حمایت رئیس قوه قضاییه صورت گرفته است. [ چهارشنبه 92/8/8 ] [ 6:50 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مردم ایران با فریاد مرگ بر آمریکا نهضت بزرگ سید شهیدان و سرور اولیای خدا را زنده کردند فریاد مرگ بر آمریکا باور مردمی است که پیشوایشان آقا حسین بن علی علیه السلام است که با قیام خود در مقابل طاغوت درس سازندگی و کوبندگی به بشر داد.
گروه سیاسی «تیتریک»؛ داریوش بهمنیار در وبلاگ خود «سیاست روز» نوشت: نزدیک به سیصد سال عقب ماندگی صنعتی، نظامی و اقتصادی ایران که از سوی حکام و پادشاهان خود فروخته قاجار و پهلوی و سران جهان پیشرفته و سلطه طلب آن زمان علیه مردم ایران به وجود آمده بود چیزی نبود که بتوان در عرض سی و چهار سال بعد از انقلاب اسلامی به آن دست یافت، سی و چهار سالی که چند سال آن در مصاف با منافقین کور دل داخلی و هشت سال آن در جنگی ناجوانمردانه ، نابرابر و نفس گیر تحمیلی و بعد از آن هم دوران سازندگی پس از جنگ که در اوج تحریم های ظالمانه و پی در پی بر ملت ایران گذشته بود به انجام رسید و همه اینها در اراده مردم ایران در فداکاری خون پاک شهدا و جانبازی ایثارگران که در شعار اصلی انقلاب اسلامی که فریاد مرگ بر امریکا بود به مدد خواست و وعده الهی به تحقق رسید. مردم ایران با فریاد مرگ بر آمریکا نهضت بزرگ سید شهیدان و سرور اولیای خدا را زنده کردند فریاد مرگ بر آمریکا باور مردمی است که پیشوایشان آقا حسین بن علی علیه السلام است که با قیام خود در مقابل طاغوت درس سازندگی و کوبندگی به بشر داد و راه فنای ظالم و شکستن ستمکار را به فدایی دادن و فدایی شدن دانست، مرگ بر آمریکا قدرت حقی است که باطل را در هزاره بیستم تا ابد محکوم کرد و داغ باطل بودن باطل را بر پیشانی آمریکا گذارد، مرگ بر آمریکا به همه نسل ها در طول تاریخ آموخت پیروزی بر سر نیزه ها به دست می آید، مرگ بر آمریکا ثابت کرد که میشود باطل را در مقابل کلمه حق به شکست کشاند، مرگ بر آمریکا راه مبارزه با ستمکاران تاریخ را به جهانیان آموخت، مرگ بر آمریکا به همه آموخت که پیروزی در متن فداکاری و خون به دست می آید.ایران اسلامی فردا نیز همان ایران اسلامی دیروز و امروز است و در مکتب خانه ی مولای متقیان حضرت علی علیه السلام آموخته است که همواره رویکرد ظلم ستیزی خود را ادامه بدهد و در این صورت ما چگونه میتوانیم به کسیکه دیروز رسما اعلام کرده در پی خشکاندن ریشه ملت ایران است و یا علنا می گوید ایرانی خوب وجود ندارد و ایران خوب ایرانی مرده است و یا برای برای سرنگونی حکومت ایران میلیاردها دلار بودجه رسمی تصویب کرده و می کند و دولتمردان آن مانند یک زنی روسپی در جهان می گردند تا پیوندهای ایران با خارج از مرزهایش را قطع کنند و تحریم های جدیدتری با تهدید و تطمیع کشورهای جهان برای ملت ایران درست کنند مذاکره کنیم، ما چطور می توانیم به کشوری که سرانش ذلیل و دست نشانده رژیم کودک کش اسرائیل هستند اعتماد کنیم و به پای میز مذاکره همراه با فشار آنها بنشینیم. انقلاب اسلامی شکل گرفته است تا اسلام ناب را در جهان برقرار کند و راه و رسم علی (ع) را پایدار نگه دارد، یکی از اهداف انقلاب اسلامی که محقق شده است برپایی الگویی همچون دولت علوی و بیرون کردن متجاوزان امریکایی و اسرائیلی از ایران عزیز بود و اینکه ایران در این موقعیت حقی را فدای مصلحتی نخواهد کرد و اینک دنباله و ادامه انقلاب اسلامی به حرکت، درایت و تصمیم گیری به موقع مردم بصیر ایران و دولتمردان مخلص و آگاه ایران در ادامه شعار مرگ بر آمریکا بستگی دارد. شعار مرگ بر آمریکا یعنی تکمیل کننده انقلاب اسلامی که توسط امام خمینی (ره) در 13 آبان1358 انقلاب دوم نام گذاری شد، مرگ بر آمریکا تکمیل کننده انقلاب اسلامی و کوتاه شدن دست اجانب برای کودتاهایی همچون کودتای28 مرداد1332 در ایران است، فریاد مرگ بر آمریکا باور انقلاب اسلامی است و مذاکره و دوستی با امریکا یعنی تشکیل سقیفه دوم در تاریخ جهان اسلام بعد از1400 سال و کنار زدن ولایت فقیه، فریاد مرگ بر آمریکای ملت ایران یعنی فراگیر ساختن نور ولایت و زنده نگه داشتن تشیع تا ظهور حضرت ولی عصر (عج)، مرگ بر آمریکا شور و شعور توحیدی است با روحیه جهادی و صبر و توکل تا ظهور حضرت حجت علیهالسلام تا به برکت مرگ بر آمریکا ظهور آقایمان نزدیک تر شود و منجی مان قائم آل محمد (عج) تمدنی به وسعت آسمان بر ویرانههای دنیای شیطان زده کنونی بنا کند. شعار مرگ بر آمریکا در ناموس هستی جای دارد و باور آزادگان جهان است برای فروریختن نظام شیطانی استعمارگران مدرن در سرتاسر عالم هستی، فریاد مرگ بر آمریکا در تمام رگ های خونی انقلاب اسلامی جاری ست، مرگ بر آمریکا هنوز هم در بسترهای مختلف انقلاب فریاد زده می شود تا دست اجانب را از جمهوری اسلامی همچنان کوتاه نگه دارد، مذاکره با آمریکای امروز یعنی واگذار کردن سنگرهای فتح شده دیروز و امروز یکی پس از دیگری، مذاکره با آمریکای امروز فرقی با مذاکره با آمریکای دیروز و فردا نمی کند چرا که ماهیت آن هیچگونه تغییری نکرده و نخواهد کرد. برقراری رابطه با آمریکا به معنای دست کشیدن از راه امام و گفتمان انقلاب و رهبری است و این به معنای تمام شدن دوران انقلاب اسلامی و قربانی شدن انقلاب است، دراین مذاکره پیشنهادی آمریکا با دولت ایران چه چیزی را بایستی ایران به آمریکا بدهد تا دولتمردان آن کشور راضی باشند و از توطئه های خود علیه مردم و نظام دست ایران بردارند آیا همچین چیزی وجود دارد که طمع و حرص و ولع آمریکائیان را سیراب کند و آیا خواسته های آنها حد و مرزی خواهد داشت؟. از آنجایی که پیشنهاد مذاکره واقعی آمریکا با جمهوری اسلامی در این برهه از زمان که هر دو کشور در سوریه در حال جنگ نیابتی هستند شاید خنده دارترین جوک سیاسی بین سیاست مداران و تحلیلگران واقعی سیاسی در دنیای واقعی سیاست باشد و مذاکره با امریکا از طرف هر کسی و گروه یا کشوری هم مطرح شود یا نادان است یا مغرض، چرا که مذاکره با امریکا در این برهه از زمان که ایرانیان دوره گذر از بحران را رد کرده اند و به مرحله ثبات و خود باوری رسیده اند و تبدیل به قدرتی جهانی شده اند و جنگ نیابتی با آمریکا و متحدانش را در سوریه با پیروزی و اقتدار پشت سر گذاشته و بازی را در سوریه برده اند مساوی است با بالا بردن نیزه هایی که بر سر آن به جای قرآن ها، مذاکره با آمریکا بالا رفته است تا جلو پیشرفت ها و پیروزی های پی در پی ایران در سطح منطقه و جهان را بگیرند و عوامل شان هم در داخل اشعث ها و ابن وهب ها و سران خوارج هستند که آگاهانه یا نااگاهانه برای مذاکره با آمریکا می خواهند ولایت فقیه را تضعیف کنند. خصومت آمریکا و نیز عملکرد ضد ایرانی، اسلامی آنها با ملت ایران تنها شامل گذشته نمی شود بلکه آنان در آینده نیز انگیزه فراوانی برای مخالفت با ایران اسلامی دارند و اگر به تاریخ روابط ایران و آمریکا و خوی و خصلت آمریکائیها بنگریم وضعیت لزوم یا عدم لزوم مذاکره برای ما روشن می شود و میتوانیم براساس رفتار آمریکا در گذشته و حال، وضعیت روابط آینده با او را مورد ارزیابی قرار دهیم. تاریخ سیاسی ما نشان می دهد که از حدود هفتاد سال قبل که آمریکائیها به ایران پا نهادند تا سیزده آبان1358 که به عنوان جاسوس در ایران گرفتار شده و بعد هم برای همیشه از ایران بیرون رانده شدند همواره برخورد تحقیرآمیزی با ایرانیان داشتهاند و در این سی و چهار سال بعد از انقلاب هم ضربات فراوان و جبران ناپذیری بر مردم و نظام ایران وارد کردهاند و با تصویب بودجه های چند هزار میلیارد دلاری در مجلس سنا و کنگره آمریکا آشکارا در صدد سرنگون کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی بر آمده اند که هنوز هم دستهای آغشته به خون امریکای جنایتکار به عنوان مسبب اصلی در خون پاک شهدا در هشت سال جنگ تحمیلی و و حمایت از گروههای تجزیه طلب و گروههای به اصطلاح میانه روی نهضت آزادی و جبهه ملی، طراحی نقشه تجزیه ایران، اعمال فشار اقتصادی، حمله نظامی به طبس و طراحی کودتای نوژه به منظور حمله به فرودگاه ها و محل سکونت حضرت امام راحل و مرکز حساس نظامی و رادیو تلویزیون و صدها جنایتهای بیشرمانه دیگر آمریکا قبل و بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی قابل مشاهده است. عده ای از صاحب منصبان و ذی نفوذان جناح های مختلف سیاسی اعم از اصلاح طلب و اصولگرا که بعضی سر نادانی و کسانی هم از سر خیانت و آقایونی هم که از سر انتقام گیری وارد ماجرای خطرناک مذاکره با آمریکا شده اند بدانند که اینک مردم ایران به این حقیقت پی برده اند که شعار مرگ بر امریکا برای این افراد که صلاحیت دینی و تعهد خالصانه ای ندارند و بهره کمی از هوش و ذکاوت سیاسی برده اند جز شکست و ناکامی و سرخوردگی چیز دیگری نداشته است و همچنین تماشای موفقیت ها و پیشرفت های مردمی که هم چنان فریاد مرگ بر امریکا را سر می دهند ایشان را به ستوه آورده است تا جایی که حتی یک بار هم در روزنامه ها و سایت های خود مخالفت خود را در قبال تحریم های ظالمانه و غیر انسانی آمریکا بیان نکرده اند. اینها متوجه شده اند که دیگر هیچ پایگاه مردمی ندارند تا جائی که داشتن دوستی با رژیم فاسد سعودی را که یک رژیم پست، دیکتاتور و قرون وسطی است و عملا به سگ نگهبانی برای حفاظت و در امان ماندن اسرائیل از نابودی به وجود آمده را برای خود افتخار می دانند و باید به گوش این افراد با صدای بلند گفت که مگر می شود به آسانی از کنار اعتقادات اساسی و اصیل مردم مسلمان ایران گذشت و به آن پشت پا زد، اینها به بهانه های گوناگون می خواهند غرور جاهلانه خود را ترمیم کنند و راههای عافیت طلبی و منفعت جویی خود را همچون گذشته پیش بگیرند. مذاکره ایران با آمریکا از طرف بعضی از افراد ساده لوح و مغرض خط سازشی است که در درون آن گرایش ها و اندیشه های متفاوتی وجود دارد که با خط اصیل انقلاب اسلامی ایران و آرمان های شهدا و امام راحل و مقام معظم رهبری و خواست اصلی مردم ایران فاصله زیادی دارد و اکثر همین افرادی که با دلایلی پوچ و بی مغز، شیفته مذاکره با امریکا هستند در زمانی که خودشان در راس امور بودند سیاست های خودشان با نظام سلطه را چنان تنظیم کرده بودند که با آمریکا به صورت نانوشته مصالحه کرده و چراغ سبز به آمریکا نشان داده بودند و در نتیجه سیستم ولایت فقیه و نظام اسلامی ایران را در نظر آنان ضعیف جلوه دادند تا بتوانند در آینده هم در قدرت باقی بمانند، و چون خط مذاکره و سازش با آمریکا همیشه با اغواگری اجتماعی همراه بوده است با فریب مردم جاذبه ی اجتماعی بالایی را برای خود به وجود آورده بودند. البته ناگفته نماند این اغواگری ها تا همان زمانی بود که ماهیت آنها برای مردم روشن نشده بود و با روشن شدن نیات پلید این افراد در خیانت به خون شهدا و خیانت به عزت و شرافت مردم ایران در دوستی با آمریکا و دوستان انگلیسی اش در داخل و خارج ایران، این مردم بودند که به موقع و به محض اینکه تمایز خط سازش با خط اصیل انقلاب اسلامی روشن شد مقابل آن ایستادند و همین افراد که از اجماع ملی برای مذاکره با امریکا حرف می زنند باید اول بگویند مصالح راهبردی کشور را که با این مذاکرات صدمه می بیند را تعریف کنند بعد از مذاکره با آمریکا سخن بگویند مقام معظم رهبری طبق همین اصول اساسی است که همه شرایط و وضعیت نظام اسلامی را در نظر گرفته اند و از نگاه تیز بین ایشان چیزی پنهان نمی ماند و این همان نگاهی است که ولی فقیه آن را دنبال می کنند، نگاه تیزبین ولایت فقیه یعنی مدیریت سیال و لحظه به لحظه امور حکومت اسلامی است. از آنجایی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سیاست خودش را براساس سه اصل حکمت ، عزت و مصلحت قرار داده است و از آرمان ها و اصول اساسی خودش دست نمی کشد مقام معظم رهبری هر زمان صلاح بدانند به صحنه میآیند و با مردم مستقیم در باره مذاکره با آمریکا روشنگری میکنند چرا که آمریکا به عنوان یک قدرت مسلط و برتر تمام مقاصد خودش را در مذاکرات تحمیل میکند و به این دلیل که ابزارهای فراوانی برای به چالش کشیدن امنیت و اقتصاد کشور مذاکره کننده در دست دارد امکان ندارد که طرف مذاکره کننده با آمریکا بتواند منافعش را در شرایط برابر تعریف کند. و از همه مهمتر آیا مردم عزتمند و سرافراز ایران و سران و دولتمردان تصمیم گیر ایرانی باید به این نتیجه برسند که ارزش مذاکره جمهوری اسلامی با آمریکا باید سودی داشته باشد که بتوان آن را هم سنگ با سی و چهار سال مقاومت مردم ایران و آرمانهای امام راحل و خون پاک شهدا و دستاوردهای بسیار گران قیمتی که از عدم مذاکره با امریکا حاصل شده است دانست و با آن مذاکرات را سنجید؟و مهم تر اینکه باید گفته شود امریکا وقتی که ناجوانمرادانه ترین تحریم ها را به مردم ایران تحمیل کرده است دیگر چیز به درد خوری از تحریم در چنته دارد که بخواهند روی آن مانور بدهند، حتی همان تحریم های قبلی را اکثر کشورهای جهان رعایت نمی کنند و در حقیقت نه تحریم و نه تهدید دیگر نمی تواند جلو پیشرفت و ادامه راه بر حق ایران را بگیرد. اگر امریکائیان مدام بر طبل تحریم های بیشتر میکوبند و چنین القا میکنند که همه اینها به خاطر تحریم های غرب است و وضعیت مردم ایران را سیاه نمایی می کنند به این خاطر است که تنها ابزاری که هم اینک آمریکائیان در مقابله با جمهوری اسلامی ایران در دست دارند صبر کردن به امید اینکه روزی تحریم ها مردم ایران را خسته کرده و عامل گرانی را فقط در مبارزه علیه امریکا و داشتن انرژی هسته ای بدانند و سیاست نظام را باعث خرابی اقتصاد ایران قلمداد کنند در حالی که هم اینک اقتصاد جهانی چنان دستخوش رکود شده است که خود امریکا برای اولین بار در تاریخ خودش حقوق رئیس جمهورش برای چند روز قطع می شود حالا وقتی نمی توانند بابت بدهی های خودشان به نتیجه ای برسند و فقط دلار بدون پشتوانه چاپ می کنند چطور می توانند با مذاکره با ایران به اقتصاد ایران کمک کنند. البته شاید کشور آمریکا کشور ثروتمندى باشد و امکانات طبیعى و زیر زمینی هم داشته باشد ولی اینک کار آمریکا به جائى رسیده است که امروز مقروض ترین دولت دنیا آمریکاست و قروض و بدهکارى هاى او به اندازه ى تولید ناخالص ملى اوست و براى یک کشور این یک فاجعه است، چرا که هر کشوری که قویتر و ثروتمندتر باشد در موقع ناکامی و ورشکستکگی شکست او سنگین تر و فاجعه بارتر خواهد بود و وضعیت امروز آمریکا تداعی کننده سالهای آخر فروپاشی شوروی است با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال1357 بود که موضوع تحریم ها علیه ملت ایران شروع شد و کم کم و در زمان جنگ تحمیلی و به خصوص بعد از تحریم های بسیار ظالمانه سناتور داماتو در سال1995 ، اردیبهشت 1374 که هر ساله به همین نام تصویب میشود شکل و دامنه ای گسترده تری به خود گرفت اما با هوشمندی و درایت مسؤولین و مردم کشورمان منشأ تحولاتی عظیم در ایران شد و شکی نیست که تجربه34 سالهی اخیر کشورمان در مواجهه با تحریم های امریکائیان خود شاهدی بر این ادعاست که جمهوری اسلامی ایران در هر مقطعی که مورد تحریم های ظالمانه امریکا قرار گرفته در همان مقطع به رشد و بالندگی دست یافته است و این یعنی قدرت روز افزون و افسانه ای در چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق1404 که توسط مقام معظم رهبری به سران سه قوه ابلاغ شده است و حتی به برکت عدم رابطه ایران با آمریکا در سه دهه گذشته، ایران توانسته است نه تنها در منطقه خاورمیانه که در دنیا با سهم ده درصدی واردات از تولید ناخالص داخلی رتبه نخست استقلال اقتصادی را به دست آورد. در ثانی وقتی خودشان بارها اعتراف کرده اند که تحمل نظام اسلامی در ایران را ندارند چه نوع مذاکره ای میخواهند با ایران انجام بدهند جز اینکه ابهت نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای ملت های مسلمان منطقه کم کنند و امید را در دل مردم ستم دیده جهان از بین ببرند که نمونه واضح همین مسئله را میتوان در اعتماد سازی و عقب نشینی یک قدمی آقای روحانی پس از آن تماس تلفنی با اوباما مشاهده کرد که نه تنها موجب تنش زدایی نشد بلکه آنها با شتاب بیشتر و گام های بلندتر به سوی دشمنی با ملت ایران قدم برداشتند و در محاسبات خودشان متقاعد شدند که تحریم ها سران دولت ایران را تشنه مذاکرات با آمریکا کرده است در حالی که طبق گفته کارشناسان تنها 20 درصد از مشکلات اقتصادی ایران به دلیل تحریم هاست و بقیه مشکلات به دلیل مسائل بدون کار کارشناسی است و این یعنی اینکه اکثر مشکلات اقتصادی موجود در کشور ما نبود سیاستی مدون می باشد. اینها که معتقدند ارتباط با آمریکا همه مشکلات اقتصادی موجود را برطرف میکند نگاهی کاملا اشتباه است در ایران بسیاری از مشکلات به دست خود مردم ایران حل شده و حل خواهد شد و وضعیت اقتصادی هم به خاطر فرهنگ های نادرستی است که اکنون در کشور رواج دارد مثل فرهنگ کار و مصرف که باید برای آنها چاره اندیشید نه اینکه همه مشکلات را برگردن تحریم ها انداخت. بنابراین دولت امریکا با انجام مذاکرات با ایران فقط خواستار جاسوسی و انجام اقدامات پنهان در ایران است و تعریف آنها از مذاکره یعنی داشتن امکاناتی از قبیل قدرت داشتن در خرابکاری و اعمال تروریستی و انفجار و ناامنی در کشور مذاکره کننده و اینکه قبل از مذاکره کشور مذاکره کننده باید این مسئله را درک کند که امریکا قدرت این را دارد که کشور مذاکره کننده را از لحاظ اقتصادی و امنیتی نظامی و تحریم اقتصادی به چالش بکشد تا بتواند در مذاکره با تهدید و تطمیع و قول های بیهوده طرف مقابل را در کار انجام شده قرار بدهد، پس مذاکراتی که همراه با این فشارها بخواهد با ایران انجام بگیرد چه چیزی را به جز تحقیر نصیب ایرانیان خواهد کرد. ایران میخواهد از مذاکره سود ببرد و مذاکره را در شرایط یکسان و به دور از فشارهای سیاسی برگزار کند در حالی که آنها از مذاکره با ایران به عنوان اهرمی استفاده میکنند که سیاست های راهبردی ایران را به چالش بکشند امریکائیان بعد از اینکه به قول خودشان بدترین تحریم های فلج کننده را به ایران تحمیل کرده اند و طرفی نبسته اند اینک در واقع همان مذاکره در سایه فشار را پیش گرفته اند که اتفاقا بارها با وقاحت تمام و علنا آن را اعلام کرده و میکنند که هدف اصلی ما مذاکره همراه با فشار است، پس نتیجه می گیریم که سیاست های کثیف سلطه طلبانه و جنایتکارانه دولت آمریکا که در کنگره آن کشور و به دستور صهیونیست ها دیکته میشود نمی تواند برای مذاکره با جمهوری اسلامی مفید باشد. ایرانیان پرچم و شعار مرگ بر آمریکا را که در سال1357 به اهتزاز در آورده اند را هرگز بر زمین نخواهند گذاشت، ملت عزتمند ایران همه ساله در روز13 آبان به خیابانها می آیند تا دوست و دشمن بدانند که مردم ایران دشمن اصلی شان شیطان بزرگ را فراموش نکرده اند چرا که ماهیت انقلاب اسلامی تکیه بر عوامل اعتقادی و آموزه های دینی دارد که ضمن متلاشی کردن نفوذ و اقتدار فزاینده آمریکا در ایران در دوران سیاه ستم شاهی و برپایی نظامی مستقل از ابرقدرت های زمان در ایران شرایطی را رقم زدند که ایران اسلامی به عنوان کانون الهام بخش و بیداری ملت ها به ویژه مسلمانان تبدیل شد. امروز هیچ معادله ای در منطقه صورت نمی گیرد که یک طرف آن ایران نباشد چرا که ایران دارای یک پشتوانه استراتژیک و قدرتمند و به قولی قدرت نرم در منطقه و سراسر جهان است و این خود مانع بزرگی برای آمریکا محسوب میشود که قصد اقدام خصمانه و نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران داشته باشد و این سوای در اختیار داشتن برترین فناوری های نوین نظامی ایران در جهان است. آمریکا به دنبال این است که به جهانیان بگوید اسلام نمیتواند جوابگوی مشکلات جامعه ها باشد پس باید همه جهانیان، اندیشه های لیبرالیستی را از آمریکائیان بگیریند و در کشورهای شان اجرا کنند، آنها همچنین به دنبال این هستند که بگویند اسلام نمیتواند در مقابل اندیشههای لیبرالیستی بیایستد و باید تسلیم شود پس آنها میخواهند کسانی در ایران به قدرت برسند که به هیچ چیز پایبند نباشند و ضعف شخصیتی زیادی داشته باشند. شعار مرگ بر آمریکا اساسی ترین ارکان و ایدئولوژی انقلاب اسلامی بوده و هست و بیانگر ارائه طرح و راه جدیدی به ملتهای تحت ستم جهان برای کسب استقلال و رهایی از سلطه این شیطان بزرگ شده است و یک پیش شرط لازم برای دستیابی به جامعه آرمانی جهانی که مورد توجه انقلاب اسلامی است و پر واضح است که قدرتهای جهانی که منافع اقتصادی و راهبردی خود را با این انقلاب از دست داده و می دهند با تمام قدرت با آن به مبارزه برخیزند. تمام قدرت و نفوذ روز افزون ایران در منطقه و جهان به خاطر داشتن جمهوری اسلامی و اهمیت نه بزرگ مردم ایران به امریکا و مذاکره نکردن ایران با آمریکاست، اگر جمهوری اسلامی ایران ایده ضد امپریالیستی و صهیونیستی و دفاع از ملت مسلمان و مظلوم فلسطین و مستضعفان جهان را نمی داشت و همچنین علیه زیاده خواهی ها، زورگویی ها و چپاولگری های آمریکا مبارزه حق طلبانه خودش را نمیداشت نمیتوانست با این سرعت فوق العاده به این مرحله از تحول و توان و جهش فوق العاده و باور نکردنی برسد که بتواند سیصد سال عقب ماندگی از دنیای بی رحم کنونی را در مدت سی و چهار سال به منصه ظهور برساند از همین رو مردم جهان به این نکته پی برده اند که فقط با دشمنی با زیاده خواهی و استعمارگری آمریکا میتوانند به این قدرت و افتخار دست پیدا کنند. امریکا به شدت وحشت دارد که این تفکر در جهان جا بیفتد که هر کشوری که با سلطه طلبی امریکا مبازه کند آینده ای درخشان همچون جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت دشمنان ایران هر چه بیشتر علیه ایران دشمنی میکند ایران قویتر از گذشته، متحدتر از همیشه و شکوفاتر از قبل به میدان می آید ملت های منطقه به خوبی فهمیده اند که امنیت و عدالت و رفاه و پیشرفت مقوله هایی هستند که مردمان یک کشور به آن احتیاج دارند و این در کشورهای منطقه که با آمریکا رابطه خوبی دارند به دست نیامده است و فقط در سایه دشمنی با آمریکا به دست می آید و این همان الگوی ملت ها و مردم منطقه و آزادیخواهان جهان شده است که از مردم ایران به عنوان کشوری پیشرو و جلوتر از زمان خودش یاد می کنند. چطور ممکن این وضعیت بوجود بیاید و حق و باطلی در مقابل هم از مذاکره و دوستی سخن بگویند، آخرین گزینش آمریکا در مقابل ایران ادامه مذاکرات همراه با ادامه تحریم هاست نه جنگ، برای آنها منطق ایران برنده تر و خطرناک تر از خود ایران است، منطقی که بر مبنای صلح پایدار در منطقه بدون دخالت خارجی شکل گرفته به هیچ وجه برای آنها قابل قبول نیست. و در آخر خلاصه ای از سخنان گهر بار مقام معظم رهبری امام خامنه (حفظ اله) را به طور خلاصه وار مرور می کنیم: این اختلاف ریشه در تقابل روحیه اسلام گرایی مردم ایران و خوی استکباری آمریکا دارد. همه بدبختی هاى انقلاب هاى دنیا و تسلّط و نفوذ آمریکا بر آنها از سازش با استکبار نشأت می گیرد. مذاکره با آمریکا یعنی تیشه به ریشه خود زدن و تمامیت خود را از بین بردن که قطعا چنین اقدامی بدور از عقل است. این مسائل نه تنها به سرعت قابل حل نیست بلکه شاید اساسا قابل حل نباشد. داشتن رابطه با آمریکا فی النفسه ارزش نیست اصل سیاست خارجی ما، حفظ منافع ملی است. قطعا هیچ ملتی حاضر نیست بر سر دین خود به مذاکره بنشیند. مستکبر دنبال ثبت کردن حرف خودش است. رابطه و مذاکره برای ملت ایران و برای نهضت جهانی (اسلام) مضر است. ما دولت آمریکا را غیر قابل اعتماد، خودبرتربین، غیرمنطقی و عهد شکن میدانیم. تا زمانی که شعار مرگ بر آمریکا وجود دارد تسلط دوباره آمریکا بر این کشور، منابع و منافع آن ممکن نخواهد بود و این یکی از رموز پایداری ما است. و نتیجه اینکه مرور گفتمان امام و رهبری در این خصوص به خوبی نشان دهنده فاصله فکری کسانی است که با خط فکری انقلاب اسلامی فاصله زیادی دارند و در حقیقت هیچ تصمیمی در مسائل راهبردی بدون نظر و هدایت مقام معظم رهبری اتخاذ نمی شود و اگر این راهنمایی ها و داشتن مقام ولایت فقیه نبود مطمئناً جمهوری اسلامی ایران در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی و در این مصاف نابرابر به این پیروزی های چشمگیر دست نمی یافت. [ چهارشنبه 92/8/8 ] [ 6:50 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
اوباما با لابی هایی که مقامات آی پک و دیگر یهودیان آمریکایی با نمایندگان کنگره انجام می دادند تا تحریم های علیه ایران را افزایش دهند، مخالفت کرد .
روزنامه جروزالم پست نوشت: کاخ سفید رهبران اسرائیلی را ملزم کرد تا برای افزایش تحریم ها علیه ایران با مقامات آمریکایی لابی نکنند. کاخ سفید بعد از پایان جلسه نیز اعلام کرد که این جلسه سازنده بوده است.
جروزالم پست نوشت: اوباما با لابی هایی که مقامات آی پک و دیگر یهودیان آمریکایی با نمایندگان کنگره انجام می دادند تا تحریم های علیه ایران را افزایش دهند، مخالفت کرد و از رهبران یهودی خواست تا به این لابی ها پایان دهند.
مشاور امنیتی کاخ سفید "سوزان رایس" و برخی از مشاوران و معاونان وزرات امور خارجه آمریکا با رهبران سازمان های یهودی در آمریکا دیدار کردند و از آنها خواستند از لابی کردن با نمایندگان آمریکایی برای تصویب تحریم های بیشتر علیه ایران خود داری کنند و این در حالیست که اخیرا دور جدید مذاکرات با ایران از سر گرفته شده است.
در این دیدار که عصر روز گذشته یعنی روز سه شنبه برگزار شد حرف های زیادی در مورد تحریم ها علیه ایران و برنامه هسته ای این کشور زده شد و دو طرف تبادل نظرات زیادی را انجام دادند. مقامات کاخ سفید بعد از پایان این دیدار با رهبران جامعه یهودی و سازمان های یهودی در آمریکا، این جلسه را مفید و سازنده خواندند.
رهبران سازمان های یهودی از جلمه آی پک اخیرا در اقداماتی فشرده به دنبال فشار به نمایندگان کنگره آمریکا بودند تا حمایت آنها را در مورد افزایش تحریم ها علیه ایران بدست آورند. منبع: جام نیوز [ چهارشنبه 92/8/8 ] [ 5:11 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |