یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
نامزد انتخابات یازدهم با اشاره به حضور هاشمی و مشایی در انتخابات گفت: با حضور این آقایان مصممتر از گذشته در صحنه انتخابات حاضر خواهیم بود و در شرایط حساس فعلی احساس تکلیف بیشتری میکنیم.
![]() به گزارش سایت ستاد حامیان مردمی حداد عادل، غلامعلی حداد عادل در پاسخ به سوالی درباره حضور در صحنه انتخابات با توجه به حضور و ثبتنام هم زمان هاشمی رفسنجانی و مشایی برای انتخابات ریاست جمهوری پرسیده بود،اظهار داشت: ما با تمام احترامی که برای همه داوطلبین انتخابات ریاست جمهوری قائل هستیم، با حضور این آقایان در صحنه مصممتر از گذشته در صحنه انتخابات حاضر خواهیم بود و در شرایط حساس فعلی احساس تکلیف بیشتری میکنیم.
حداد عادل تاکید کرد: اعتقاد داریم باید همه دلسوزان انقلاب اسلامی با تمام توان در مقابل جریانی که برای تضعیف انقلاب دندان تیز کرده، ایستادگی کند و حماسه نهم دی دیگری را رقم بزنند. نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم ادامه داد: مطمئن هستم که مردم عزیز ما اجازه نخواهند داد جریانی که طی سالهای گذشته بدنبال چپاول دستاوردها و آرمانهای انقلاب اسلامی بوده است دوباره قدرت بگیرد و باعث انحراف مسیر انقلاب شده و به آرمانهای مقدس امام و شهدا خیانت کند. نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: با توجه به اتحاد جریانهای انحرافی و زیاده طلبان ، بنده با تمام توان در صحنه حاضر خواهم بود و حاضر هستم تنها سرمایهام را که آبروی انقلابیام است، در این راه هزینه کنم. [ یکشنبه 92/2/22 ] [ 11:33 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رحیم مشایی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در صورت رد صلاحیت شدن چه می کنید؟ پاسخ عجیبی داد.
به گزارش گروه سیاسی« تیتریک »؛اسفندیار رحیم مشایی در پاسخ به سوالی در خصوص علت حمایت احمدی نژاد از وی خاطرنشان کرد: این سوال را باید از خود احمدی نژاد بپرسید.
[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 11:32 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در حالی که تعداد زیادی از سیاسون وارد گود ریاست جمهوری شدند، اما در این بین شخصیت هایی هم حضور دارند که با وجود مطرح شدن اسامی شان، اما هرگز کاندیدای ریاست جمهوری نشدند.
![]()
به گزارش گروه سیاسی« تیتریک »؛ با وجود تعداد زیاد ثبت نام کنندگان برای انتخابات ریاست جمهوری، اما تعدادی دیگر از شخصیت های سیاسی، ترجیح دادند و ارد این عرصه نشده و تماشاگران جدال یازدهم انتخابات باشند.
منبع:دانا [ یکشنبه 92/2/22 ] [ 11:31 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
گروه ترجمه- پایگاه اینترنتی تلگراف انگلستان 12 می 2013 (22 اردیبهشت) در مقالهای به تحولات داخلی ایران و نامزدی علیاکبر هاشمی برای انتخابات ریاستجمهوری پرداخت و نوشت: انتخابات ریاستجمهوری ایران شنبه با حضور علیاکبر رفسنجانی، مخالف حاکمان کنونی کشور برای نامزدی انتخابات ریاستجمهوری، بعد تازهای به خود گرفت. وی فردی ثروتمند و سیاستمداری چیرهدست است. آقای رفسنجانی که هشت سال (1989 تا 1997) رئیسجمهور ایران بوده است، حال در سن هفتادوهشت سالگی به صحنه سیاسی ایران بازگشته است. سعید جلیلی، رئیس گروه مذاکرهکننده هستهای و اسفندیار رحیممشائی، مشاور بانفوذ احمدینژاد، از جمله ثبتنامکنندگان برای انتخابات ریاستجمهوری ایران بودند. نامزدی غافلگیرانه آقای رفسنجانی میتواند تأثیرات بسیاری بر تحولات سیاسی و فضای انتخاباتی ایران داشته باشد. او که زمانی رکن حکومت اسلامی ایران بود، طی انتخابات ریاستجمهوری 2009 جنبش سبز را تأیید کرد. [ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:5 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حامی جدی هاشمی برای نامزدی در انتخابات میگوید سن وی برای ریاست جمهوری مناسب نیست و ضمناً او رأی منفی فراوانی دارد.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ صادق زیباکلام دیروز در مصاحبه با روزنامه آرمان- روزنامهای که از هاشمی حمایت میکند- ابتدا درباره علت دفاعش از نامزدی هاشمی گفت: آقای هاشمی این ثبتنام را به انقلاب و نظامی که خودشان از معماران آن بودهاند مدیونند.
وی در عین حال درباره این سؤال که آیا تنها راه آمدن هاشمی است، گفت: خیر اصلاً من چنین فکری ندارم که بجز آمدن ایشان ما راه دیگری نداریم. اتفاقاً از خیلی جهات ایشان انتخاب مناسبی نیستند. مورد اول همان سن ایشان است. اینکه طیف گستردهای از اصولگرایان از همان ابتدا در برابر ایشان صفآرایی میکنند و در صورت انتخاب شدنشان از همان روز اول سعی خواهند کرد که انتقادات خود را با شدت پی بگیرند.
با این حال همچنان معتقدم که ایشان باید بیایند چون در غیر این صورت عرض کردم همین وضعیت 8 سال گذشته ادامه مییابد.
زیباکلام همچنین تردید در عدم رأیآوری هاشمی را تأیید کرده و گفت: من نصف حرفتان را قبول دارم؛ اینکه ممکن است آقای هاشمی موفق نشوند و عملاً از نامزدهای دیگر شکست بخورند اما اینکه تعللشان به واسطه این مسأله است را قبول ندارم. چند دلیل هم دارد؛ همان مسأله سن ایشان و این که خیلیها علیه ایشان بسیج خواهند شد. مسأله دیگر این است که رأی منفی آقای هاشمی کم نیست؛ یعنی خیلیها از ایشان خوششان نمیآید.
زیباکلام که پیش از این با هاشمی مصاحبه کرده و آن را در قالب کتاب به چاپ رسانده، همچنین گفته است: من 5 سال با ایشان گفتوگوی صریح، بیپرده و بدون رتوش داشتم که حاصل آن شده کتاب «هاشمی بدون رتوش». آقای هاشمی اصطلاحاً خیلی دنده پهن هستند. اما بارها و بارها در جریان آن گفتوگوها عصبانی میشدند و از کوره در میرفتند.
احسان مهرابی از همکاران خارجنشین روزنامه زنجیرهای اعتماد نیز در مصاحبه با رادیو فرانسه و در پاسخ این سؤال که واکنش اصلاحطلبان به نامزدی هاشمی چیست؟، گفت: آن بخش از اصلاحطلبان که طرفدار خاتمی هستند، از هاشمی هم حمایت خواهند کرد؛ همانطور که در مرحله دوم انتخابات سال 1384 نیز چنین کردند و در سالیان گذشته نیز اصلاحطلبان و هاشمی به هم نزدیکتر شدهاند، هر چند که ممکن است مسأله رأی نیاوردن هاشمی را هم مطرح کنند و به همین دلیل این حمایت در بعضی موارد محتاطانه بوده و نخواهند همه هزینه اصلاحات را به پای او بپردازند.
بخش فارسی دویچه وله نیز در تحلیلی نوشت: محمد خاتمی پیش از این گفته بود «خوشحال شدم وقتی دیروز جناب آقای هاشمی گفتند که حاضرند بیایند، البته در صورتی که رهبری مخالف نباشد. درست است اگر رهبری نخواهند، هرکس که بخواهد بیاید مشکل ایجاد میشود و من میگویم چرا رهبر معظم مخالف باشند؟!»
دویچه وله با بیان اینکه پذیرش نامزدی هاشمی ممکن است به عقبنشینی حاکمیت تفسیر شود، نوشت: با این وجود برخی از تحلیلگران نیز معتقدند بازگذاشتن راه ورود هاشمی رفسنجانی به انتخابات میتواند با زمینهچینی شکست او در رقابتها و کنار گذاشتنش برای همیشه همراه باشد. این خطری است که دستکم محمد خاتمی احساس کرد و ظاهراً به همین دلیل از حضور در انتخابات خودداری کرد.
گفته میشود در نظرسنجیهای انجام گرفته آرای منفی هاشمی بیش از سایر نامزدهاست. هاشمی آخرین بار در سال 84 نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده بود و اکنون در 79 سالگی مجدداً نامزد این رقابت شده است.
منبع : فرهنگ نیوز
[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:1 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
شبکه دولتی انگلیس به عوامل فتنه سال 88 پیشنهاد کرد برای پیداکردن جای پا درعرصه سیاسی و به دست آوردن فضای مساعد، به توافق با طیفی از اصولگرایان که به آنها نزدیکترند بپردازند و مانع از قطبیشدن فضا که به ضررشان است بشوند.
گروه داخلی «تیترک» ؛ شبکه دولتی انگلیس به عوامل فتنه سال 88 پیشنهاد کرد برای پیداکردن جای پا درعرصه سیاسی و به دست آوردن فضای مساعد، به توافق با طیفی از اصولگرایان که به آنها نزدیکترند بپردازند و مانع از قطبیشدن فضا که به ضررشان است بشوند.
این پیشنهاد که از موضع ضعف فتنهگران حکایت میکند در حالی از سوی بیبیسی مطرح شده که این شبکه در سال 88 با طرح مسائل دروغینی نظیر تقلب در انتخابات و دروغسازیهای بعدی، به شدت به دنبال قطبیکردن فضا علیه اصل حاکمیت بود.
مشابه پیشنهاد بیبیسی را اخیرا عباس عبدی عضو مستعفی مشارکت پیش کشید و تصریح کرد که نامزدی خاتمی و هاشمی نامطلوبترین گزینه است و مطلوبترین گزینه، توافق بر سر گزینه میانه(!) و کاهش تنشهای موجود است.
این دو تحلیل در واقع روایت دیگری از اظهارات سال گذشته یکی از دستاندرکاران ناکام فتنه 88 است که خواستار تشکیل دولت وحدت ملی با حضور معتدلهای دوطرف(!؟) شده بود.
وبسایت بیبیسی در تحلیل خود مینویسد: افزایش تنش در عرصه سیاسی ایران که با تهدید به رد صلاحیت محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی بالا گرفته نگرانیهایی را نسبت به از دست رفتن فرصت انتخاباتی برای تغییر در روند سیاسی در ایران دامن زده است.
بیبیسی آنگاه از موضع دلسوزی برای ملت ایران و نگرانی برای فشار تحریمها و تورم مینویسد: نگرانی از این است که مبادا از فرصتی که انتخابات برای کشور فراهم آورده استفاده مناسب صورت نگیرد و بواسطه چنین غفلتی فشارهای بینالمللی ادامه یابند، بحران اقتصادی تشدید شود و برنامهریزیهای غلط، شرایط را از این که هست دشوارتر کند این نگرانیها در حالی دامن زده شده که طی ماههای اخیر خوشبینیهایی در عرصه سیاسی ایران مشاهده شده بود.
تحلیلگر بیبیسی با ابراز خرسندی از فعال شدن اصلاح طلبان به نزدیک شدن مواضع این طیف با چند نفر خاص از اصولگرایان و حلقه انحرافی مینویسد: طیف احمدینژاد هم که آینده سیاسی خود را ‹در پرده ابهام میبیند، رویکردی اپوزیسیونی به خود گرفته و در پی ایجاد ائتلافی نانوشته با دیگر گروههایی است که چنین تهدیدی را تجربه کرده و نسبت به این احساس و موضع مشترکی دارند.
بیبیسی وجه دیگری از خوشبینی خود را چنین توضیح میدهد: اصلاحطلبان هم پی بردهاند که هرگونه جداماندن از صحنه قدرت و سیاست میتواند به حاشیه رانده شدن و افول سریع آنها را در پی داشته باشد. به نظر میرسد، بخشهای مهمی از اصلاحطلبان عزم جزم کردهاند که با تمام توان به صحنه سیاسی بازگردند و از این پس هیچگاه حضور خود را در عرصه سیاسی به مخاطره نیندازند.
بیبیسی میافزاید: این طیف در محاسبه سود و زیان جنبش سبز ظاهرا به این نتیجه رسیده است که با توجه به ساختار قدرت، صفبندیهای اجتماعی و فرهنگ سیاسی در ایران، حرکات اعتراضی رادیکال، ماجراجویی پرهزینهای محسوب میشود که باید از آن پرهیز کرد.
شبکه دولتی انگلیس آنگاه خواستار توافق محوری میان همه طیف مذکور شده و مینویسد: زمینه مساعد برای تغییر جدی در روش اصلاحطلبان از گفتمان اختلافمحور به گفتمان توافقمحور پدید آمده است. در گفتمان توافق محور، نیروهای سیاسی سود خود را در ایجاد توافقهای گسترده نه تنها بین نیروهای همجبهه، بلکه میان خود و رقبا میبینند. موفقیت در همین قابلیت یعنی متقاعد ساختن گروههای تحولطلب [اسم مستعار ساختارشکنان] و اقتدارگرا [برچسبی که ضدانقلاب به اصولگرایان میچسبانند] در نزدیک شدن به هم و توافق جمعی است.
شبکه دولتی انگلیس با اشاره به درگیریهای گذشته 3 طیف مورد اشاره تأکید میکند: برای اصلاحطلبان همواره به درگیری و هماوردی بر سر قدرت اصالت داده شده است. زمان و تجربه اما به آنها کمک کرده تا از قطبیگرایی در رقابت سیاسی فاصله گیرند و بستر سیاسی را به تدریج به پهنه میانی جامعه منتقل کنند. قطبیگرایی و حاد کردن کشمکشها اگرچه در دادن هویت به نیروهای «خودی» و ایجاد صف «ما» در برابر «آنها» بسیار مؤثر است، به همین میزان هم حس مبارزهجویی را در میان «غیرخودی»ها دامن میزند و مقاومت آنها را در برابر تحولطلبان میانگیزاند.
بیبیسی درپایان این تحلیل خاطرنشان میکند: اگر اصلاحطلبان به چنین برداشتی رسیده باشند، انتخابات را به رویدادی تعیین کننده که در آن بود و نبود و همه یا هیچ مطرح باشد تبدیل نخواهند کرد بلکه آن را مرحلهای خواهند دید که در آن چند هدف پیگیری شود از جمله؛ پیدا کردن جای پای محکم در عرصه سیاسی و به دست آوردن فضای مساعد برای تأثیرگذاری بر روندهای جاری و به خصوص از بین بردن فضای امنیتی.
بیبیسی این را هم تأکید کرده که: همه بار اهدافی که اصلاحطلبان به دنبال آن هستند به دوش اصلاحطلبان نیست و این اشتباهی است که کنشگران سیاسی از دیرباز مرتکب شده و برای خود نقش ویژه و مسئولیت کامل برعهده گرفتن تمام بار را قائل شدهاند باید به رویکرد تحول تدریجی برگشت.
دعوت جریانهای نفاق و شبکههایی مانند بیبیسی به رفع تنشها و رسیدن به توافق جمعی شگرد همیشگی جریانهای معارض ستیزهجو علیه دین بوده، به این معنا که تا هرجا توانستهاند ستیزهجویی و ایجاد بحران و معارضه کردند اما به هنگام افتادن در تنگنا مدعی مسالمت و کنارگذاشتن کینهها و توافق و تفاهم شدهاند؛ دقیقا مانند کاری که جبهه نفاق اموی در آغاز و پایان جنگ صفین و در مقابل سپاه امیرمؤمنان(ع) انجام داد.
معاویه و عمروعاص تا هنگامی که توهم پیروزی داشتند دعوت امیرمؤمنان(ع) به درگیرنکردن امت مسلمان به جنگ و خونریزی را اجابت نمیکردند و آغازگر جنگ بودند اما پس از آن که رشادتهای یاران مجاهد امام، عرصه را برآنها تنگ کرد دستور زدن قرآن بر سر نیزه و شعار صلح و حکمیت را دادند و از راه نیرنگ، شکست مطلق خود را تبدیل به پیروزی کردند.
منبع : فرهنگ نیوز [ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:0 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی درباره حلقه انحرافی و ادعای دروغین ارتباط با امام زمان(عج) مطالب جالبی بیان کرد.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ وی اخیرا ضمن حضور در برنامه تلویزیونی سمت خدا گفته است: میگویند ما خودمان مستقیما با امام زمان رابطه داریم، یک آدم منحرفی است میگوید من حکمم از امام زمان است. ادعاهایی میکنند یک کسانی را نایب امام زمان(عج)، مدیریت امام زمان(عج)، نمیدانم نظارت امام زمان (عج) همچین خودشان را به امام زمان (عج) میچسبانند... میگیم آقا! شما تو حوض خانه خود شنا نکردهای حالا ادعا میکنید در اقیانوس اطلس شیرجه میروی؟! قرائتی افزود: شما نسبت به مراجع موجود موضعت چه بود؟ چقدر تقلید کردی؟! اصلا مرجع شما چه کسی است؟! با نایب امام زمان چه کردید که حالا با خودش... شما مگر گریه نمیکردید که یا حجهابنالحسن بیا طاغوتها را زیر و رو کن؟ بالاخره امام خمینی(ره) آمد یک طاغوت را برداشت تو چقدر کمک امام(ره) کردی؟! که حالا میگویی یا حجهابنالحسن بیا همه طاغوتها را از دم بردار امام خمینی(ره) یک طاغوت را برداشت یا نه؟ شما در حذف یک طاغوت نقشت چه بود؟! چقدر سختی کشیدی؟... تو برای یک کار کوچک اقدام نکردی! این ادعاهای بیخودیست؛ انحرافات است. وی افزود: «یک دکتری هست رئیس دفتر یک کسی یه زمانی بود الان نمیدانم! خیلی راجع به آن آقا حرفهای رنگارنگ میزدند من بعد زنگ زدم در مورد رئیس دفترش پرسیدم شما ایشان را که اینقدر مریدش هستی دو تا از کمالاتش را بگو چون من شناختی روی ایشان ندارم چون خیلی بعضیها میگویند خوب است و بعضیها میگویند بد است شما بگو، گفت ایشان زیارت عاشورایش ترک نمیشود، گفتم دیگه، گفت نماز شبش هم ترک نمیشود، گفتم خب عمه من هم این کارها را میکرد!! منبع : فرهنگ نیوز [ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:0 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
قدیری ابیانه نامه ای را با چند تصویر از مجسمه های عریان را که به دستور آقای مشایی معاون رئیس جمهور در سال 1386 در نمایشگاه آثار تاریخی ایران در مکزیک به نمایش درآمد به شورای نگهبان ارائه کرد.
![]() به گزارش سایت شخصی قدیری ابیانه، وی نامه زیر را دیروز به شورای نگهبان تحویل داد.
باسمه تعالی
حضرت آیت الله جنتی دامت برکاته
دبیر محترم شورای محترم نگهبان
با سلام و احترام به پیوست چند تصویر از مجسمه های عریان را که به دستور آقای مشایی معاون رئیس جمهور محترم در سال 1386 در نمایشگاه آثار تاریخی ایران در مکزیک به نمایش درآمد و خود ایشان آن را افتتاح کرده بود را جهت استحضار و درج در پرونده ایشان تقدیم می دارم.
اینجانب هنگام اعزام به مکزیک به عنوان سفیر که مصادف بود با روزهای پایانی نمایشگاه متوجه وجود دهها مجسمه مستهجن در بین آثار ارسالی از ایران شدم و وقتی اصرار کردم که نباید این مجسمهها در نمایشگاه بعدی در مکزیک به نمایش درآید، آقای ملک زاده معاون ایشان از طرف آقای مشایی پیغام دادند که سخت گیری نکنم. بنده با آن مخالفت نمودم. مطلع شدم که شخص آقای مشایی در انتخاب این مجسمهها برای ارسال به مکزیک تصمیم گیری کردهاند که نمونه ای از درک و منظور سخیف ایشان از مکتب ایرانی به جای مکتب اسلامی میباشد.
از میراث به جای مانده از ایشان در سازمان میراث فرهنگی اینکه در بازدید چند ماه قبل از موزه سنندج مشاهده کردم که یک طبقه از موزه را به نمایش مجسمه های معاصر تولید غرب اختصاص دادهاند که شامل دو مرد کاملاً برهنه و چند زن با نیم تنه کاملاً عریان بود و وقتی علت نمایش آن را جویا شدم گفتند اینها را از تهران فرستادهاند تا به نمایش بگذاریم.
همانطور که در تصاویر مجسمه های ارسالی مشاهده میفرمایید، یکی از این دو مجسمه که به عنوان آثار تاریخی ایران و سمبل فرهنگ ایرانی و با هزینه های سنگین از بیتالمال برای نمایش در مکزیک ارسال کرده بودند مربوط میشود به معاشقه عریان یک زن و مرد و این در حالی است که پوشش زنان حتی در قبل از اسلام زبانزد خاص و عام است.
ظاهراً از نظر آقایان انحرافی، فقط موی خانمها نیست که مسئله اصلی کشور نیست و این جریان اصولاً با عریانی و وقاحت مخالفتی ندارند و آن را مسئله ای نمیدانند.
ضمن پوزش از ارسال بدون سانسور تصاویر مذکور، به پیوست متن شرحی که در رابطه با اقدام مذکور در نمایش مجسمه های مستهجن منتشر کردهام جهت استحضار تقدیم میگردد.
مطمئنم که شورای محترم نگهبان آقای مشایی را برای نامزدی ریاست جمهوری رد صلاحیت خواهد کرد ولی از طرفی مطمئن هستم که رئیس محترم جمهوری برای تایید صلاحیت وی پافشاری خواهند نمود. این تصاویر را فرستادم تا در چنین حالتی به ایشان بفرمایید که چگونه است که برای چنین فردی اصرار بر تایید صلاحیت دارند؟! البته این عکسها به رویت رئیس محترم جمهوری رسیده و در جریان آن قرار دارند.
رونوشت جهت استحضار ریاست محترم دفتر مقام معظم رهبری مد ظله العالی
رونوشت جهت استحضار ریاست محترم جمهوری
با احترام
محمد حسن قدیری ابیانه
[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 7:0 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
بلافاصله پس از ورود اتومبیل حامل هاشمی رفسنجانی به وزارت کشور حدود 1000 نفر از هواداران وی به شادی پرداختند و شعار سر داداند.
![]() از دیگر شعارهای هواداران هاشمی رفسنجانی« صل علی محمد یاور رهبر آمد»، «صلی علی محمد یار خمینی آمد و صلی علی محمد ناجی ملت آمد» بوده است. هاشمی حمایتت می کنیم و هاشمی زنده باد خاتمی پاینده باد از دیگر شعارهای آنان بوده است. منبع : قانون
[ یکشنبه 92/2/22 ] [ 6:59 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دومین جشن دولتیها چهارشنبه این هفته در استادیوم آزادی با حضور محمود احمدینژاد رئیس جمهور برگزار میشود.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ چهارشنبه این هفته (25 اردیبهشت) به بهانه بزرگداشت روز فردوسی جشن بزرگی از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی برپا میشود.
در این جشن محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور نیز حضور خواهد داشت.
کارت های دعوت به این مراسم با امضای مسعود علویان صدر، معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صادر شده است.
این مراسم ظاهراً به منظور پاسداشت ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی و تجلیل از بزرگان موسیقی سنتی ایران نیز ترتیب داده شده است.
لازم به ذکر است دولتیها 29 فروردینماه برای نخستین بار در سال جاری جشنی را به بهانه تقدیر از دست اندرکاران سفرهای نوروزی در استادیوم 100 هزار نفری آزادی برپاکردند که حاشیههای بسیاری را به دنبال داشت و با مخالفت مراجع عظام، نمایندگان مجلس و اهالی سیاست روبرو شد.
منبع: فارس [ یکشنبه 92/2/22 ] [ 6:59 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |