یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
برای حضور در کابینه دکتر روحانی با آقای محسن رضایی رایزنی هایی شده است .
گروه سیاسی«تیتریک»؛ابوالقاسم رئوفیان،سخنگوی جبهه ایستادگی در گفتگو با مثلث آنلاین تاکید کرد:برای حضور در کابینه دکتر روحانی با آقای محسن رضایی رایزنی هایی شده است .
[ دوشنبه 92/4/10 ] [ 10:33 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یکی از علما مرحوم آیتالله حاج شیخ عبدالکریم حائری را در خواب دید که فرموده بودند: من در آن دنیا یک عذاب دارم و آن این حسرت و غصه است که چرا بیشتر به یاد خدا نبودم.
گروه دین و اندیشه «تیتریک»؛ یکی از استادان شیخ مرتضی آقا تهرانی نقل می کرد که در خواب، مرحوم آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری رحمة الله را دیدم. پرسیدم: آیا شما در آن عالم عذاب هم می شوید؟ فرمود: یک عذاب دارم و آن این حسرت و غصه است که چرا بیشتر به یاد خدا نبودم. دلم برای آن لحظاتی می سوزد که به یاد خدا نبودم. این بزرگ ترین عذاب برای من است. براستی چرا انسان تا زمانی که در این عالم به سر می برد، به یاد خدا و ذکر خدا توجه ندارد.باید بدانیم که اگر در این دنیا نتوانستیم خدا را یاد کنیم، در آن دنیا نیز فرصتی داده نمی شود.بیاییم در شبانه روز، فرصتی را به او اختصاص دهیم.در هنگام ظهر، اگر هم کاری داریم، به نماز اهمیت بیشتری دهیم، چون هیچ کاری مهم تر از نماز و ملاقات با خدا نیست. این کار اثر دیگری نیز دارد ؛ به ویژه برای کسانی که خانواده تشکیل داده اند، چرا که فرزندانشان نیز اهل نماز شده و برای نماز اهمیت قائل می شوند. یکی از علل بی توجهی فرزندان به نماز، این است که هنگام نماز هر یک از پدر و مادر به کاری مشغول اند و لذا فرزند می پندارد که شاید نماز اهمیت چندانی ندارد، والا اگر بزرگ تر ها به نماز بایستند، کودکان نیز می آیند.متاسفانه بسیاری از خانواده ها به این امر چندان توجهی ندارد، اما آیا به راستی در برابر امور مادی و دنیوی نیز همین گونه ایم؟ اگر با کسی وعده ای بگذاریم تا مبلغی پول از او بگیریم، دیر و زود آن برای ما مهم نیست؟
فرهنگ نیوز [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 10:32 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
با پایانیافتن دولت احمدینژاد و انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیسجمهور منتخب مردم، باید منتظر تغییرات گستردهای در روزنامه ایران و خبرگزاری رسمی کشورمان (IRNA) به عنوان پایگاههای اطلاعرسانی دولت یازدهم باشیم.
گروه سیاسی«تیتریک»؛ایرنا (IRNA) خبرگزاری رسمی کشورمان است که در سال های بعد از انقلاب اسلامی شاهد مدیران متعددی بوده که هر کدام تاثیرات مفید و یا بعضا مخربی نیز روی این سازمان داشته اند. آنچه بیش از هر چیز دیگری در هر نهادی مهم است، نیروی انسانی است و هنر یک مدیر قبل از هر چیز ایجاد انگیزه و انرژی در بین کارکنان آن نهاد می باشد. این خبرگزاری هماکنون دارای 60 دفتر نمایندگی در مراکز استان ها و شهرستان های کشور است و 30 دفتر نمایندگی نیز در کشورهای مختلف جهان دارد، که ظرفیت بسیار بالایی برای بهره برداری دارد و می تواند نقش بسزایی در منطقه و کشورمان ایفا کند. روزنامه ایران و گروه نشریات آن از جمله روزنامههای "الوفاق" به زبان عربی و "ایران دیلی" به زبان انگلیسی، "ایران ورزشی"، و "ایران سپید" برای نابینایان به صاحب امتیازی خبرگزاری جمهوری اسلامی منتشر میشوند. دانشکده خبر با وظیفه تربیت خبرنگار هم از نهادهای تابعه خبرگزاری جمهوری اسلامی محسوب می شود. همه کسانی که سکان مدیریت "ایرنا" را بر عهده گرفتند محمدرضا شریف به عنوان اولین مدیر عامل ایرنا محسوب می شود که در سال های اسفند 1357 تا خرداد 1359 مسئولیت این رسانه را برعهده داشته است. کمال خرازی یکی دیگر از مدیران خبرگزاری ایرنا بوده است. خرازی مدیرعامل دهه 60 مردی است که یادآور روزهای سخت جنگ و دفاع مقدس است. او که در سال 10 آذرماه 1323 در تهران متولد شده است تا کنون مسئولیت هایی همچون وزارت امور خارجه? جمهوری اسلامی در دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی را نیز در کارنامه خود دارد. خرازی در برهه ای ( خرداد59 تا شهریور 68 ) مسئولیت این رسانه را برعهده داشت که درگیر دفاع از مرز و بوم خود در جنگ تحمیلی 8 ساله بودیم. او در کنار مسئولیت خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، مسئولیت ستاد تبلیغات جنگ را نیز بر عهده گرفت. حسین نصیری سومین مدیرعامل ایرنا از شهریور 68 تا شهریور 71 بوده است و پس از او فریدون وردی نژاد این مسئولیت را برعهده گرفت، او از شهریور 71 تا مهر 80 مدیرعامل خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی بود و پس از آن به وزارت امور خارجه رفت و سفیر جمهوری اسلامی در کشور چین شد و تا سال 1384 به عنوان سفیر فعالیت خود را در دولت ادامه داد.
وردی نژاد که تقریبا مدیرعامل دهه 70 ایرنا محسوب می شود، منشأ اثر بسیاری از اقدامات از جمله، راه اندازی دانشکده خبر و مؤسسه مطبوعاتی ایران بوده است.
عبدالله ناصری طاهری نیز نفر بعدی بود که سکان این رسانه را بر دست گرفت و تا سال 84 به مدت چهار سال خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی را هدایت کرد. احمد خادمالمله مدیرعامل بعدی ایرنا بود که تنها به مدت یک سال از آبان 84 تا مهر 85 این مسئولیت را بر عهده داشت. جلال فیاضی نیز از مهرماه 85 تا اردیبهشت 87 به عنوان مدیرعامل ایرنا برگزیده شد، او دارای فوق لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت ایران میباشد. از جمله سوابق اجرایی و رسانهای وی میتوان به مواردی چون قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان و مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قدس اشاره کرد. محمدجعفر بهداد که خبرنگار پارلمانی روزنامه کیهان محسوب می شد، در سال 1386 معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر احمدی نژاد شد و در سالهای 1387 تا 1388 به عنوان مدیرعامل ایرنا معرفی شد. پس از بهداد نوبت به علیاکبر جوانفکر رسید. جوانفکر پس از انقلاب وارد خبرگزاری ایرنا شد و مسئولیت دفتر خبرگزاری ایرنا در یاسوج و آبادان را بر عهده گرفت، او در دوران مدیریت عبدالله ناصری بر خبرگزاری ایرنا از این سازمان جدا شد و توسط احمد خادم المله دوباره وارد این خبرگزاری شد. وی دارای مدرک فوق دیپلم خبرنگاری از دانشگاه علامه طباطبایی است. دوران پرحاشیه و پر تنش "ایران" و "ایرنا"
شاید دوران مدیریت جوانفکر را پرحاشیه ترین دوران مدیریت ایرنا معرفی کرد، وقتی جوانفکر در تاریخ 29 آبان 1390، به دلیل چاپ مطالب خلاف موازین اسلامی به 6 ماه و انتشار تصاویر خلاف عفت عمومی به 6 ماه دیگر و در مجموع به یک سال زندان و همچنین سه سال محرومیت از فعالیت های مطبوعاتی محکوم شد. از دیگر دلایل محکومیت جوانفکر مصاحبه او درباره عملکرد قوه قضائیه و سخنان دادستان کل کشور و همچنین توهین به حجاب اسلامی در ویژه نامه خاتون اعلام شد. پس از محکومیت او به یک سال زندان، در 30 آبان 1390، با برگزاری یک نشست مطبوعاتی در موسسه مطبوعاتی ایران اظهارات جنجالی خود را تکرار کرد و به حکم صادر شده اعتراض کرد. پس از آن جوانفکر در ساختمان موسسه مطبوعاتی ایران توسط ماموران دادستانی بازداشت شد، که با مقاومت برخی کارکنان روزنامه ایران روبرو شد منجر به درگیری در موسسه این روزنامه شد و در روز بعد آن ماجرا روزنامه ایران با تیتر سفید بر روی دکه های روزنامه فروشی قرار گرفت. واکنش "بهارستان" به مطالب "ایران" وظیفه ذاتی روزنامه ایران در دوران هر رئیس جمهوری، عمل به رسالت مهم "اطلاع رسانی" است ، اما در سال های آخر دولت دهم، روزنامه ایران رسالت اطلاع رسانی خود را عملاً به یکسو نهاد و همانند یک واحد آتش تهیه مشغول دشمنی با منتقدان سیاستهای غلط دولت شد. عملکرد این رسانه که در سال های پایانی ریاست جمهوری احمدی نژاد به عنوان بنگاه خبرپراکنی جریان انحرافی و همچنین حامیان رحیم مشایی تعبیر می شد، با تنش ها و مخالفت های بسیاری همراه بود. به طوری که حتی این واکنش ها و مخالفت ها به بهارستان رسید و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در واکنش به انتشار مطلب کذب از سوی روزنامه ایران، اقدامات این روزنامه را محکوم کردند و آن را خلاف راهنمایی ها و هشدارهای مقام معظم رهبری دانسته و آن را تقبیح کردند. در همین راستا، حتی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به اتهامات پی در پی این روزنامه نسبت به شهرداری تهران نیز واکنش نشان دادند. حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم با اشاره به گزارش روزنامه دولت علیه عملکرد مالی شهرداری تهران گفت: صفحه 3 روزنامه ایران هر روز یک تیتر علیه شهرداری دارد و ما هم عادت کرده ایم که این تیترها را ببینیم. متاسفانه روزنامه ایران یک صفحه را در نشریه خود به تخریب و تهمت علیه شهرداری اختصاص داده و هر روز تیتری را علیه مجموعه شهرداری پایتخت می نویسند که جای تاسف و تاثر دارد. دهقان عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از عملکرد تخریبی روزنامه ایران علیه شهرداری تهران به شدت انتقاد کرد و گفت: جریان انحرافی با این اقدامات خود می خواهد شخصیت های نظام را فاسد جلوه دهد و خود را از اتهامات سنگینی که قوه قضائیه در پرونده اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی، فساد بیمه ایران، پروژه نگین غرب، شفق و پرونده های دیگر وارد کرده است، مبرا کند. در هیچ دوره افرادی که تا این حد اتهامات مالی داشته اند، در مقامات بلند پایه جا پیدا نکرده بودند.
پایان دولت احمدی نژاد و آغاز دولت "تدبیر و امید" با پایان یافتن دولت احمدی نژاد و انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم باید منتظر تغییرات گسترده ای در روزنامه ایران و خبرگزاری رسمی کشورمان (IRNA) به عنوان پایگاه های اطلاع رسانی دولت یازدهم باشیم. حجتالاسلام شیخ حسن روحانی حالا هفتمین کسی است که ردای ریاستجمهوری اسلامی ایران را بر تن میکند. او در 24 خردادماه 92 اعتماد بیش از نیمی از رایدهندگان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را جلب کرد و حالا با کسب 18 میلیون و 613 هزار و 329 رای، میرود تا کلید ساختمان پاستور را از محمود احمدینژاد تحویل بگیرد و «دولت تدبیر و امید» را تشکیل دهد. آیا مدیران سابق "ایران" جایی در رسانه دولت یازدهم خواهند داشت؟
حال باید دید با روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان منتخب مردم، روزنامه ایران و خبرگزاری رسمی کشورمان (IRNA) با چه ترکیبی کار خود را آغاز می کنند و وظیفه اطلاع رسانی خود را در این دولت "اعتدال گرا" چگونه ایفا می کنند؟ آیا حسن روحانی از مدیران سابق "ایرنا" و "ایران" استفاده می کند و یا ترکیب جدیدی را برای این رسانه ها در نظر می گیرد. منبع: مشرق [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 10:31 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
روزنامه ایران از عکسی استفاده کرد که به جای نام خلیج فارس در آن، از عنوان جعلی "خلیج ع ربی" استفاده شده است.
گروه سیاسی«تیتریک»؛روزنامه ایران در صفحه 10 دیروز خود، که به بررسی تحولات رژیم حقوقی خلیج فارس با عنوان" مرزهای دریایی خلیج فارس" پرداخته است، از عکسی استفاده کرده که نام خلیج فارس در آن با عنوان جعلی "خلیج ع ربی" استفاده شده است. منبع: ایراندیپلماتیک [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 10:30 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حرف رسا، نافذ، منطق قوی و مستحکم هر جایی که باشد آن جا را دشمن زود تشخیص می دهد، چون حسابگر است. دشمن آن جا را خوب می شناسد و به مقابله می آید.
گروه سیاسی«تیتریک»؛حضور فعال و قدرتمند علامه مصباح یزدی در نقد جریان های انحرافی و زاویه دار با آرمان های انقلاب که در دوران اصلاحات رسانه های زنجیره ای و تئوریسین های اصلاح طلب و تجدیدنظر طلبان که به دنبال براندازی نظام دینی و ناکارآمد نشان دادن آن بود، سبب شد تا این جریان به هر ابزار و وسیله ای برای تخریب ایشان متوسل شود. بی باک در نظر دارد طی مباحثی به معرفی شخصیت والای این استاد گرانقدر بپردازد تا آنان که طالب شناخت علامه مصباح یزدی هستند به شناخت کافی و وافی دست یابند. به گزارش سرویس سیاسی بی باک، تاریخ به خوبی به یاد دارد که در دولت اصلاحات تا چه اندازه به شخصیت والای علامه مصباح یزدی جسارت و اهانت شد، اما پس از 8 سال از پایان دوران اصلاحات شاهدیم رسانه های اصلاحات از سر کینه راه را برای جسارت های خود باز دیده است. از جمله این که در نشریات و روزنامه ها در سطح وسیعی اعلام می شد:
اینگونه نظرات و هرزه نویسی ها در آن ایام به حدی بود رهبر معظم انقلاب همواره در حمایت از یار صدیق خود بیانات شفاف و روشنی را فرمودند. از جمله زمانی که رسانه های زنجیره ای اصلاحات در دهه70 شخصیت این عالم علوم دینی را آماج حملات ناجوانمردانه خود قرار داند رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجویان شرکت کننده در طرح ولایت سال 79 فرمودند: " این هجوم های تبلیغاتی را که به شخصیت های برجسته، به انسان های والا و با اخلاق برجسته می کنند، این ها همه اش نشان دهنده اهداف و نیات دشمن است. یک نفر مثل جناب آقای مصباح که حقیقتا این شخصی ت عزیز، جزو شخصیت هایی است که همه دلسوزان اسلام و معارف اسلامی از اعماق دل بایستی قدردان و سپاسگزار این مرد عزیز باشند، مورد هجوم تبلیغاتی قرار می گیرند... حرف رسا، نافذ، منطق قوی و مستحکم هر جایی که باشد آن جا را دشمن زود تشخیص می دهد، چون حسابگر است. دشمن آن جا را خوب می شناسد و به مقابله می آید. با مرحوم مطهری هم همین جوری برخورد کردند. امروز شهید مطهری در دنیا نیست البته امروز هم بعضی ها شهید مطهری را رها نمی کنند حتی امروز هم به او تهاجم می کنند لکن آن روزی که او زنده بود، آن کسانی که بودند و دیده اند، می دانند که با آن شهید عزیز چه کردند، چه اهانت ها، چه ناشایست ها و ناسزاها که به آن چهره مطهر و منور زده شد.."
رهبر انقلاب در حکم انتصاب علامه مصباح یزدی به عضویت شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت در اسفند ماه 70 ایشان را در شمار برجستگان رجال علمی و چهره های برجسته عالم تشیع نام می برند. همچنین پس از راه اندازی رادیو معارف صدای جمهوری اسلامی در اولین دیدار اعضای اینگروه با معظم در خصوص استفاده رادیو معارف از شخصیت های برجسته دینی در برنامه های خود در خصوص شخصیت علمی آیت الله مصباح یزدی می فرمایند: " از لحاظ معارف عقلانی و فلسفی اسلامی ما امروز چه کسی را داریم؟ مثلا آقای مصباح و آقای جوادی آملی را در قم داریم. آنچه شما ارائه می دهید، باید از سطح این ها کمتر نباشد.
ایشان در ادامه افزودند: شما باید یک گروه مشاوره محتوایی از مناسب ترین شخصیت هایی که امروز می توانید پیدا کنید ، داشته باشید. مثلا از آقای مصباح دعوت کنید و اصرار هم کنید یا مثلا از شاگردان آقای مصباح دعوت کنید. خوشبختانه یکی از موفقیت های آثای مصباح یزدی در قم این است که ایشان برخلاف خیلی از فضلای ما که فضلشان در خودشان منحصر مانده، فضلش در شاگردان خوب سرریز شده."
مقام معظم رهبری شهریور ماه 78در اوج حملاتی که در محافل و نشریات مختلف به آیت الله مصباح وارد می آمد فرمود: " بنده نزدیک به 40 سال است که جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحب نظر در مسائل اساسی اسلام ارادت قلبی دارم. اگر خداوند متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیت هایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کنند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر، خلا آن عزیزان را در زمان ما پر می کند."
ادامه دارد...
[ دوشنبه 92/4/10 ] [ 10:5 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
روزنامه کیهان در صفحه پاورقی خود نوشت:
*مسأله رابطه نزدیک مصطفى کاظمى (موسوى) از عوامل اصلى قتلهاى زنجیرهاى و ارتباطش با سید محمد خاتمى و رسول منتجبنیا، بازجویى و شکنجه عوامل قتل و حتى همسر سعید امامى توسط تیم بررسى رئیسجمهور خاتمى، فوت مشکوک سعید امامى در زندان و افشاگریهاى روحالله حسینیان و بالاخره پیام خاتمى به حسینیان براى عدم افشاگرى و سکوت در برابر مسائل پیش آمده مواردى بود که بر پیچیدگى این پرونده افزود!
*روحالله حسینیان یک سال بعد مطالبى را در جمع مردم کردستان گفت که از سوى هیچ نهاد مسئولى تکذیب نشد: «بعد از اثبات بىگناهى گروه اخیرى که دستگیر شده بودند، جریان شکنجه اینها روشن شد. ماجرا از این قرار بود که در ماه رمضان خبر آوردند که دو نفر از متهمین قتلهاى زنجیرهاى در بیمارستان بقیهالله در حال مرگ هستند. موضوع به دفتر رهبرى رسید و از آنجا با جناب آقاى هاشمى شاهرودى (رئیس وقت قوّه قضائیه) مطرح شد. نمایندهاى فرستادند و مشخص شد که همسر سعید اسلامى (امامى) را آنقدر شکنجه دادهاند که به گفته آن نماینده که دیده بود، حتى استخوان کف پایش هم بیرون آمده بود. وقتى این مسأله روشن شد، بنده در یک سخنرانى در مشهد اعلام کردم که افرادى که دستگیر شدهاند، بىگناه هستند و قتلها یک توطئه است. شبى در حضور 30 نفر از دوستان بود که از قول آقاى خاتمى پیام دادند که از شما خواهش کردند در این ماجرایى که کشف شد شما سکوت کنید و من از آنها (احزاب و مطبوعات) مىخواهم فتیله بحث قتلها را بکشند پایین و این مسأله را خودم پیگیرى و حل مىکنم» [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 10:4 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رییسجمهور با تاکید بر اینکه مطمئنا طی سالهای آینده با حرکت جریان های عظیم مردمی شرایط و اوضاع در منطقه تغییر خواهد کرد، گفت: زیاده خواهان و دشمنان بشریت قصد دارند تا به همین شکل در آمریکای لاتین نیز رفتار کنند، اما دولت ها و ملت های آمریکای لاتین با انسجام خود مانع از تحرکات آنها در این منطقه خواهند شد.
گروه سیاسی« تیتریک »؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد بعد از ظهر امروز (دوشنبه) به وقت محلی در جریان سفر به روسیه، در دیدار اوو مورالس رییس جمهور بولیوی با بیان اینکه دیدار مسئولان جمهوری اسلامی ایران و بولیوی در حقیقت تجدید تعهدی نسبت به دفاع از ملت های مستقل است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و بولیوی با یکدیگر برادر بوده و اهداف بسیار بزرگی دارند و در این راستا روابط دو کشور باید روز به روز تقویت شده و گسترش یابد. رییسجمهور با اشاره به اینکه تحولات بزرگی در انتظار جامعه بشری است و بسیاری از مناسبات فعلی موجود در عرصه بین الملل تغییر خواهد کرد، گفت: روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مستقل بسیار عمیق و دوستانه بوده و به سادگی نمی توان در این روابط خللی ایجاد کرد و در این راستا دولت آینده ایران نیز حتما در جهت تقویت و گسترش این روابط فعالیت خواهد کرد. احمدینژاد با اشاره به تحولات منطقه به ویژه جریانات سوریه تصریح کرد: مستکبران و غربی ها علاقمند به ادامه این شرایط در سوریه هستند، چرا که این وضعیت باعث انتقال ناامنی به دیگر کشورهای منطقه شده و از سوی دیگر موجبات آسایش خاطر رژیم صهیونیستی را فراهم خواهد کرد. رییسجمهور با تاکید بر اینکه مطمئنا طی سالهای آینده با حرکت جریان های عظیم مردمی شرایط و اوضاع در منطقه تغییر خواهد کرد، گفت: زیاده خواهان و دشمنان بشریت قصد دارند تا به همین شکل در آمریکای لاتین نیز رفتار کنند، اما دولت ها و ملت های آمریکای لاتین با انسجام خود مانع از تحرکات آنها در این منطقه خواهند شد. احمدینژاد با اشاره به اینکه امروز به واسطه انسجام مسئولان کشورهای آمریکای لاتین فضای بسیار خوبی در برابر زیاده خواهی مستکبران در این منطقه ایجاد شده است، اظهار داشت: باید با همدلی و تلاش موجب تقویت این اتحاد شویم. رییسجمهور همچنین خاطرنشان کرد: روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای آمریکای لاتین، رابطه ای راهبردی و جزو سیاست های قطعی ایران است که هیچ تغییری در آن ایجاد نخواهد شد. اوو مورالس رییس جمهور بولیوی نیز در این دیدار ضمن تقدیر از جمهوری اسلامی ایران و دکتر احمدی نژاد به خاطر حمایت های گسترده از دولت و ملت بولیوی گفت: ما همواره از جمهوری اسلامی ایران الهام گرفته و این باعث شده تا بتوانیم در راستای دفاع از حاکمیت و استقلال بولیوی عمل کنیم. وی تصریح کرد: ایستادگی در برابر زیاده خواهان از ارزشهای اصولی است که هیچ گاه نمی تواند کشورهای مستقل را منزوی کند و امروز در دورانی که آمریکا و زیاده خواهان قصد دارند تا ملت های آزادیخواه را تحت فشار قرار دهند، لازم است تا کشورهای مستقل مانند ایران و بولیوی همواره در کنار هم باشند. [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 7:45 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
جوان 23 ساله بسیجی که برای جلوگیری از زورگیری با اراذل و اوباش درگیر شده بود، توسط این افراد مورد اصابت چندین ضربه چاقو و ساطور قرار گرفت و به شدت مجروح شد.
به گزارش «تیتریک»؛شب 21 خردادماه طی یک فقره زورگیری در بلوار دریا - پارک دلاوران، جوان 23 ساله بسیجی که برای کمک به دو نوجوان وارد ماجرا شده بود توسط چند نفر از اراذل و اوباش مورد اصابت چندین ضربه چاقو و ساطور قرار گرفت و به شدت مجروح شد. [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 12:4 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
همفر که به همه مدارک و استاد محرمانه و سری وزارت مستعمرات دسترسی داشت با اشاره به برخی ضعفها و کاستیها در بین مسلمین، برنامههای این وزارتخانه را برای تباه کردن و نابودی سرزمینهای اسلامی بر شمرد.
گروه دین و اندیشه «تیتریک» ؛ همفر که به همه مدارک و استاد محرمانه و سری وزارت مستعمرات دسترسی داشت با اشاره به برخی ضعفها و کاستیها در بین مسلمین، برنامههای این وزارتخانه را برای تباه کردن و نابودی سرزمینهای اسلامی بر شمرد.
در کتاب خاطرات همفر؛ سرجاسوس دولت انگلیس در کشورهای اسلامی آمده است: وی در سال 1122 ه. ق. مصادف با 1710 میلادی از طرف وزارت مستعمرات انگلیس به همراه ده تن دیگر روانه کشور های مصر، ترکیه، عراق و حجاز شدند تا معلومات کافی به منظور تقویت راههایی برای ایجاد تفرقه میان مسلمین و گسترش تسلط بر کشورهای اسلامی جمعآوری کنند.
همفر از طریق دریا به استانبول رفت که در آن روزها پایتخت خلافت اسلامی نامیده میشد. در استانبول با نام محمد وانمود کرد که قصد دارد تلاوت قرآن، احکام اسلامی و زبانهای عربی، ترکی و فارسی را بیاموزد.
وی نزد شخصی به نام احمد افندی به یادگیری قرآن و زبان پرداخت. نصف روز نیز در یک کارگاه نجاری کار میکرد. هر ماه گزارش کار و اطلاعات جمع آوری شده را به وزارت مستعمرات ارسال میکرد وی دو سال در استانبول ماند و تقریباً آنچه را که یک مسلمان مؤمن باید میدانست فرا گرفت. بعد از دو سال به انگلستان بازگشت با آموزش و تجربیاتی که کسب کرد عازم مأموریتی شد که طی آن توانست شکافی عظیم در بین مسلمانان ایجاد کند و آنها را به جان هم اندازد. در این هنگام دولتهای عثمانی- که داعیه دار خلافت اسلامی بود- و ایران حال و روز خوشی نداشتند. دهها مأمور ورزیده و باهوش روانه سرزمینهای اسلامی شدند تا با دامن زدن به اختلافات، مسلمانان را رو در روی هم قرار داده و به خود مشغول سازند و این چنین بر سرزمینهای مسلمانان مسلط شوند.
جاسوسان آموزش دیده انگلیس وظیفه داشتند از راههای گوناگون باورها و اعتقادهای دینی مسلمانان را سست نموده، همدلی و وحدت میان آنها را فروپاشند و سلامت فکری، روانی و اجتماعی آنان را از میان بردارند.
یکی از این جاسوسان «همفر» بود که توانست با تحریک و تشویق طلبه جوانی به نام «محمد بن عبدالوهاب» که فردی جسور، جاه طلب، بلندپرواز، خودسر و خود رای، ناآگاه، سطحینگر و ناراضی نشان میداد، پایه های اختلافات مذهبی را در بین مسلمانان بنیاد نهاد.
همفر که پی به سست ایمانی محمد بن عبدالوهاب برده بود با القائات مختلف و با کمک زنان زیباروی انگلیسی در مبانی فکری و باورهای نا محکم وی تشکیک ایجاد کرده و وی را برای اعلام مذهبی جدید که بتواند دنیای اسلام را به چالش جدی بکشاند، مهیا کرد و در نهایت مأموران و جاسوسان انگلیسی در هیبت اعراب بادیه نشین و به عنوان خدمت گذاران محمد بن عبدالوهاب و با پول کنسول انگلیس مذهب وهابیت را تاسیس کردند…
همفر که به همه مدارک و استاد محرمانه و سری وزارت مستعمرات دسترسی داشت با اشاره به برخی ضعفها و کاستیها در بین مسلمین، برنامههای این وزارتخانه را برای تباه کردن و نابودی سرزمینهای اسلامی چنین برمیشمارد:
*زنده کردن فریادهای قومی، سرزمینی، زبانی، نژادی و مانند اینها در میان مسلمانها. چنان که باید به مسلمانان سفارش کرد که به تمدن گذشته کشورهای خود و قهرمانان پیش از اسلام توجّه کنند: همچون زنده کردن فرعونها در مصر، دوگانه پرستی در ایران، تمدن بابلی در عراق و …
* پراکندن چهار چیز ضروری است: شراب، قمار، زنا، و گوشت خوک آشکارا یا نهانی. در این اسناد آمده است که باید از همکاری یهودیان، مسیحیان، مجوس، صابئیان و همه کسانی که حاضرند این امور زنده نگه داشته شود سود برد و برای اشخاصی که حاضرند این امور را گسترش دهند حقوق تعیین کرد. هر کس توانست این امور را گسترده و همه گیر کند به او جایزه دهند و تشویق نمایند. از دولت بریتانیا خواسته شد که آشکار یا پنهان از این امور پشتیبانی کنند و هر اندازه پول که لازم است هزینه نمایند تا از مجازات عاملان نشر این کارها جلوگیری شود. همچنین سفارش میکند ربا به هر شکل ترویج شود؛ این کار افزون بر آنکه اقتصاد ملّی را ویران میکند، مسلمانان را در شکستن قوانین قرآن جرئت میبخشد. هر که یک قانون را بشکند، شکستن دیگر قانونها نیز برایش آسان میشود.
*پیوستگی مردم با عالمان دینی را باید کاست و برخی از مزدوران را جامه عالمان پوشاند. آنگاه اینان همه گونه کار بد انجام دهند تا مردم به هر عالم دینی مشکوک شوند و نتوانند دریابند که این عالم است یا مزدور. گسیل این مزدوران به (الازهر، استانبول، نجف و کربلا) بسیار مناسب است. یکی از راههای کاهش دلبستگی مردم به عالمان دینی گشایش مدارسی است که مزدوران وزارت در آن کودکان را به گونه ای بپرورند که عالمان و خلیفه را دوست نداشته باشند. بدیهای خلیفه و خوشگذرانیهای او را بازگویند؛ به آنها بیاموزند که خلیفه اموال مردم را در راه فساد و هوسرانی خرج میکند، و او به هیچ روی همچون پیامبر نیست.
* تردید برانگیختن در امر جهاد و شناساندن آن به عنوان مسئله ای که مربوط به زمان خاصی بوده و مدّت آن سپری شده است.
* باید اندیشه نجس بودن کافران را از جانهای شیعیان بیرون راند.
* مسلمانان باید باور کنند که منظور پیامبر از اسلام، همه ادیان است چه نصرانیّت باشد و چه یهودیّت و مقصود تنها پیروان محمّد صلی الله علیه و آله و سلم نیست زیرا قرآن همه دینداران را مسلمان میخواند.
* پیامبر و جانشینانش کلیساها را خراب نکردند و به آنها حرمت نهادند؛ چرا اینها کلیساها را تحریم میکنند.
* باید این خبر که «یهودیان را از جزیرهالعرب بیرون رانید» و نیز اینکه «دو دین در جزیرهالعرب گرد هم نمیآیند» تردید افکند.
* باید مسلمانان را از عبادت بازداشت و در سودمند بودن آن تردید افکند با این دستآویز که خدا از اطاعت انسانها بی نیاز است. باید به سختی از حج جلوگیری کرد و از هر گردهمایی مسلمانان چون نمازِ جماعت و حاضر شدن در مجالس حسین، و دسته های عزاداری؛ چنان که باید آنها را به سختی از ساختن مساجد، زیارتگاهها، کعبه، حسینیهها و مدارس بازداشت.
* باید در خمس تردید افکند و آن را تنها برای غنیمتهای به دست آمده جنگ با کفَار واجب دانست و نه منافع کسب و کار. گذشته از آن خمس را باید به پیامبر و امام پرداخت و نه عالم؛ دیگر اینکه عالمان با پولهای مردم خانه، قصر، چهارپا و باغ میخرند، بنابراین خمس دادن به آنها شرعی نیست.
* اسلام را باید دین عقبماندگی و هرج و مرج برشماریم؛ در عقاید مردم تردید ایجاد کنیم و پیوند مسلمانان را با اسلام سست کنیم. واپسماندگی و ناآرامی و دزدی در کشورهای اسلامی را باید به اسلام نسبت دهیم.
* باید پدران را از پسران جدا کنیم تا فرزندان به پرورش پدران گردن ننهند و تربیت آنان به دست ما بیفتد و ما آنان را از عقیده، تربیت دینی و پیوستگی با عالمان دور کنیم.
* باید زنان را تشویق آنیم که عبا (چادر) از سر بیفکنند زیرا حجاب را خلیفگان بنی عباس رایج کردند و این یک عادت اسلامی نیست. آنگاه که زن عبا از سر افکند، جوانان را تشویق کنیم که به سوی آنان بروند تا فساد در میانشان افتد. در ابتدا باید زنان غیرمسلمان عبا (چادر) از سر بردارند تا زنان مسلمان نیز سر در پی آنان نهند.
*نمازهای جماعت را باید با نسبت دادن فسق به امام جماعت و آشکار کردن بدیهای او و نیز دشمنی انداختن با شیوه های گوناگون در میان امام و پیروانش برافکند.
* امّا زیارتگاهها را باید به بهانه اینکه اینها در زمان پیامبر نبوده و بدعت است، ویران کرد و مردم را از رفتن به اینگونه مکانها بازداشت. باید در اینکه زیارتگاههای موجود واقعاً از آن پیامبر، امامان، و یا صالحان باشد تردید ایجاد کرد. پیامبر در کنار قبر مادرش به خاک سپرده شده و ابوبکر در بقیع دفن شده و قبر عثمان مشخص نیست؛ علی در بصره مدفون گردید و نجف محل قبر مغیره بن شعبه است، سر حسین در حنانه دفن شد و مزار خودش معلوم نیست؛ در کاظمین قبر دو نفر از خلیفگان است نه مزار کاظم و جواد از خانواده پیامبر؛ در طوس قبر هارون است و نه رضا از اهلبیت؛ در سامرا قبرهای بنی عباس است نه هادی و عسکری و سرداب (مهدی از اهلبیت؛ بقیع را باید با خاک یکسان کرد، چنانکه باید گنبدها و ضریحهای موجود در همه کشورهای اسلامی را از میان برد)
*اختلافهای میان مسلمانان را میتوان با افزایش بدبینی میان گروههای درگیر و نیز انتشار کتابهایی که از این یا آن گروه بد میگوید، انبوه کرد. پول کافی هم باید برای تباهی و پراکندگی خرج نمود.
* نادانی را میتوان با جلوگیری از گشایش مدارس و انتشار کتابها ترویج داد. آتش زدن کتابها، تشویق مردم به این که فرزندانشان را به مدارس دینی نفرستند و با اتهام زدن به عالمان دینی همه میتوانند به این هدف کمک کنند.
*آنها را میتوان در یک حالت ناآگاهی نگاه داشت. برای این کار باید از بهشت بسیار گفت؛ آنان را نسبت به زندگی دنیا بی مسئولیت نشان دهیم و حلقه های صوفیّه را گسترش داد؛ کتابهایی که افراد را به زهد فرا میخواند ترویج نمود؛ همچون کتاب احیاءالعلوم غزالی، منظومههای مثنوی و کتابهای ابن عربی.
*دیکتاتوری حکومتها را میتوان با سایه خدا در زمین نامیدن آنها نیرومندتر کرد. باید تبلیغ کرد که ابوبکر، عمر، عثمان، بنیامیه، بنی عباس و علی علیهالسلام همه با زور و شمشیر به حکومت رسیدند و حکومت فردی داشتند. ابوبکر با شمشیر عمر و با تهدید او به حکومت رسید. اینها همه نشان میدهد که حکومت در اسلام استبدادی است.
* میتوان راهها را همینطور ناامن نگاه داشت. حکومتها را از مجازات دزدان بازداشت و دزدان را تقویت نمود؛ به آنها سلاح داد و آنان را به دزدی و بر هم زدن نظم تشویق نمود.
* با تلقین باورها به قضا و قدر در میان آنها، میتوان بر نابسامانی بهداشتی آنها افزود و گفت: که این همه از خداست و درمان، هیچ سودی ندارد. مگر خدا در قرآن از زبان حضرت ابراهیم علیهالسلام نمیگوید: «او به من غذا و آب میدهد و اگر بیمار شوم او مرا شفایم میدهد» و مگر نمیگوید: «او مرا میمیراند و آنگاه او مرا زندهام میکند» بنابراین شفا به دست خداست؛ مرگ به دست خداست و بدون درخواست او هیچ راهی برای شفا نیست و نه گریزی از مرگ که قضا و قدر از اوست.
-* چنان که در بخشهای 3 و 4 گفته شد میتوان این ویرانی و نابسامانی را همچنان نگاه داشت.
* هرج و مرج را میتوان حفظ کرد. باید این اندیشه را گسترش داد که اسلام یک دین عبادی است؛ سازماندهی ندارد محمّد صلی الله علیه و آله و سلم و جانشینانش هیچ یک وزیر، نظام، اداره و قانون نداشتند.
* در هم ریختگی اقتصادی، نتیجه طبیعی آشفتگیهای از پیش گفته است. آتش زدن فرآوردههای کشاورزی، غرق کردن کشتیهای بازرگانی، به آتش کشیدن بازارها، شکستن سدها که آب در شهرها و کشتزارها میافکند و ریختن سم در آبهای آشامیدنی این درهم ریختگی را میافزاید.
* حاکمان را میتوان به فساد، شرابخواری، قمار و ریخت و پاش داراییها در امور شخصی تشویق کرد تا چیزی برای سلاح و مخارج ارتش باقی نماند.
* میتوان شایع کرد که اسلام زن را تحقیر میکند مگر در قرآن نیامده است که «مردان سرپرست زنانند» و مگر در سنت نیست که «زن همه شر است».
* آلودگی و ناپاکی به طور طبیعی پیامد کم آبی است؛ باید با هر نیرنگی از افزایش آب جلوگیری کرد.
منبع : دانا [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 12:4 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: در زمان طرح موضوع ورود بانوان به ورزشگاهها، مرحوم والد به آقایان یزدی و جنتی گفتند که این فرد جلوی پنج مرجع تقلید ایستاد، در آینده نزدیک جلوی رهبری هم خواهد ایستاد.
گروه سیاسی«تیتریک»؛آیتالله محمد جواد فاضل لنکرانی در دیدار مسئولان ستاد دکتر حسن روحانی در قم طی سخنانی حماسه 24 خرداد را از همه نظر لطف الهی دانست و گفت: همه کسانی که به انتخاب آقای روحانی نظر داشتند، افرادی هستند که در درجه اول دلسوز دین و کشور و نظام بودند. وی تصریح کرد: در مناطرهها مردم به خوبی آقای روحانی را شناختند و به این رسیدند که آنچه ایشان مطرح میکند مشکلات کشور است که آنها را به خوبی میشناسد و مطالب را بسیار پخته مطرح میکند و نظرات وی از یک پشتوانه تجربی و علمی خوبی برخوردار است و مردم به خوبی دریافتند که آقای روحانی درد دین و دنیای مردم را متوجه شده و برای درمان آنها به میدان آمده است. استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم گفت: من خبر دارم بسیاری از بزرگان حوزه به ایشان نظر داشتند، برخی آقایان حتی ریاست جمهوری را متعین میکردند به انتخاب آقای روحانی. وی اظهار داشت: در دوره گذشته تلاش مجموعهای از مسئولان اجرایی بر این بود که توجه مردم را از روحانیت و مرجعیت برگرداند و مرحوم والد اینجانب اساس این مطلب را در همان ابتدای تشکیل دولت آقای احمدینژاد با آیتالله جنتی و آیتالله یزدی مطرح کردند و فرمودند: اینها که دم از ارتباط با امام زمان میزنند میخواهند بگویند ما خودمان با امام زمان ارتباط داریم. نمیخواهند شما مردم به سراغ نائب امام زمان بروید. آیتالله فاضل ادامه داد: در همان موقع طرح موضوع ورود بانوان به ورزشگاهها مرحوم والد به آقایان یزدی و جنتی گفتند که این فرد جلوی پنج مرجع تقلید ایستاد، در آینده نزدیک جلوی رهبری هم خواهد ایستاد. نقشه تضعیف روحانیت و مرجعیت نقش بر آب شد وی ادامه داد: یکی از آثار مهم این حماسه سیاسی مبارک، نقشه تضعیف مرجعیت و روحانیت را نقش بر آب کرد. اینها 8 سال تلاش کردند که توجه مردم را از روحانیت برگردانند، خداوند کاری کرد که مردم یک روحانی فاضل را به ریاست جمهوری انتخاب کنند. عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در این سالها مراجع و علما نگران بودند که در این دوره جدید این خط ادامه پیدا کند و اگر این خط ادامه پیدا میکرد معلوم نبود عاقبت انقلاب و اسلام و کشور چه میشد. مرحوم والدما میگفت: اگر دولت احمدینژاد ادامه پیدا کند تمام زحمات امام را بر باد خواهد داد. وی با بیان این که 8 سال سختی بر این کشور گذشت وضعیت، اقتصادی، فرهنگی و آمار بیکاری و گرانی را مورد توجه قرار داد و گفت: وقتی در خبرها میشنویم 800 میلیارد تومان سهم سلامت مردم صرف شهرسازی و جاده سازی میشود در حالی که جان مردم به خاطر کمبود دارو به خطر افتاده است، این جرم بزرگی است که باید به آن رسیدگی شود. رفع مشکلات کشوری که 150 میلیارد بدهی دارد سخت است آیت الله فاضل لنکرانی اضافه کرد: ما باید برای آقای روحانی و همکارانشان دعا کنیم. کشوری که 150 هزار میلیارد بدهکار است، رفع مشکلات آن بسیار دشوار خواهد بود. وی فراجناحی بودن رئیس جمهور منتخب را مورد توجه قرار داد و گفت: باید از همه نیروهای کارآمد و دلسوز و با تجربه از اصولگرایان معتدل و اصلاح طلبان واقعی بهره جست. البته اصلاح طلبانی که دنبال اصلاح در مبانی هستند ما آنها را انقلابی و دلسوز نمیدانیم ولی اصلاح طلبانی که در چارچوب نظام دنبال اصلاح امور هستند باید از آنها هم استفاده کرد. رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) افزود: یکی از ضربه های بزرگ این دو دوره جداشدن قاطبه نخبگان از مجموعه مدریت کشور است. بسیاری از اقتصاددانها، متخصصین، افراد حاذق و کارآمد دلسرد شده بودند. الآن مجالی واقع شده است تا دوباره از آنها استفاده شود. نظامی که به نخبگان توجه نکند بطور قطع پیشرفت نمیکند. نظامی که بینش مسئولان آن این باشد که آنچه من میگویم درست است، آن نظام به بن بست میرسد. رای به فرد، رأی به اسلام نیست وی با اشاره به وجود برخی تفکرات افراطی در قم گفت: بعضی وقتها حرفهایی زده میشود که خلاف اسلام است و موجب بدبینی میشود. گفته میشود اگر به فلانی رأی دهید جزو یاران امام حسین(ع) محسوب میشوید! این فکرها غلط است. یا اینکه در دوره ای گفتند که امام زمان(عج) نظر دارد روی فلانی. باید دوستان از این افکار خود را جدا کنند. طلبههای جوان ما نباید فکر کنند که رأی دادن به فلان فرد یعنی رأی دادن به اسلام است. ایت الله فاضل لنکرانی، نشاط و آرامش جامعه پس از انتخابات ریاست جمهوری را مورد توجه قرار داد و خطاب به مسئولان ستادی انتخاباتی دکتر حسن روحانی در قم گفت: شما در شرایط حساس آن هم در فضای مخصوص قم این وظیفه را به دوش گرفتید. واقعا کار مهمی انجام دادید که نشان دهنده دلسوزی شما برای نظام و انقلاب و کشور است. منبع: مهر [ دوشنبه 92/4/10 ] [ 12:2 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |