یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
شرکت رهبر انقلاب اسلامی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره شورای شهر روستا.
منبع: دفتر مقام معظم رهبری [ جمعه 92/3/24 ] [ 11:1 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
این تصویر مربوط به درگیری اقایان معین فر و صباغیان در دوره اول مجلس شورای اسلامی است که با واکنش جالب هاشمی رفسنجانی مواجه شده است!
گروه سیاسی«تیتریک»
[ جمعه 92/3/24 ] [ 11:0 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
تروریستهای "جبهه النصره" در کشتار مردم بیگناه روستای "حطله" واقع در استان دیر الزور سوریه به جنایات وحشتناکی دست زدند.
گروه بین الملل« تیتریک »؛گروه تروریستی "جبهة النصره" روز گذشته 60 نفر از اهالی روستای شیعه نشین «حطله» در استان دیرالزور را به دلیل دین و طایفه آنان به شهادت رساندند. از جمله جنایات فجیع این گروه مزدور سر بریدن خانواده «حجت الاسلام سید ابراهیم السید» بود که مسلحان وحشی وی را به همراه زن و فرزندانش ذبح کردند. تروریست ها به این نیز اکتفا نکرده و حتی اجساد شهدا را نیز تکه تکه کردند. گزارش های رسیده از این روستا نیز حاکی از این است که مساجد و حسینیه ها نیز به آتش کشیده شده و تعدادی از زنان نیز ربوده شدند. روستای حطله در شرق دیرالزور قرار داشته و حدود 20 هزار نفر جمعیت دارد و ساکنان اصلی آن را شیعیان تشکیل می دهند. فرزند کودک «حجت الاسلام سید ابراهیم السید» که مسلحان وحشی سر او و اعضای خانواده اش را بریدند. ![]() ![]() به کجا خیره شده ای شهید کوچک ما؟ ... شاید به «علی اصغر حسین» که گلویش مانند تو دریده شد... منبع: ابنا [ جمعه 92/3/24 ] [ 10:57 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
بی بی سی فارسی با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری به طور محسوسی تغییر رویه داده است و به شکل علنی مردم ایران را دعوت به تحریم انتخابات و اغتشاش می کند.
گروه رسانه «تیتریک» ؛بی بی سی فارسی (BBC PERSIAN) که خود را رسانه ای بی طرف و حرفه ای معرفی می کند و در ظاهر بر احترام به حقوق مخاطبان تأکید می کند با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری چهره حقیقی اش را به نمایش گذاشته است و از طرفی با دعوت از چهره های مطرود مردم ایران بر طبل تحریم انتخابات می کوبد و از طرفی دیگر با نمایش مستندهای ویژه از فتنه 88 آرزوی آن روزها را در دل می پروراند.
![]() این بار بی بی سی فارسی به سراغ پسر محمد رضا شاه پهلوی رفته است تا از زبان کسی که به دلیل دیکتاتوری پدرش از ایران فراری شده است از انتخابات آزاد بگوید و بدترین اهانت را به ملت ایران نسبت دهد.
گوینده بی بی سی فارسی در ابتدای گفته هایش گفت: «گروهی از ایرانیان خواستار نظارت بین المللی بر انتخابات ایران شده اند. آن ها می گویند این انتخابات نه آزاد است و نه سالم.»
وی در معرفی کسانی که خواهان انتخابات آزاد هستند گزینه ای بهتر از رضا پهلوی نیافت و با معرفی وی به عنوان سخنگوی شورای ملی ایران اظهار داشت: «شورای ملی ایران که به تازگی تاسیس شده است می گوید انتخابات در ایران باید بر اساس منشور جهانی حقوق بشر و زیر نظارت سازمان ملل متحد برگزار شود.»
![]() رضا پهلوی ماه گذشته در انتخاباتی مشکوک و تنها با حضور پانصد نفر خود را سخنگوی شورای ملی ایران معرفی کرده است؛ ولی با مخالفت دیگر گروه های اپوزیسیون مواجه شد که خبر آن را با عناوین رضا پهلوی با 250 نفر تاج و تخت را باز می گرداند! و سنگ تمام بی بی سی فارسی در حمایت از رضا پهلوی به اطلاع رساندیم. حال وی که به دلیل سابقه منفی پدرش در دیکتاتوری حتی در میان اپوزیسیون جدی گرفته نمی شود، از انتخابات ایران سخن می گوید و مدعی می شود: «من فکر می کنم برخوردی که امروز باید با این قضیه داشت باید یک روند فراتحریمی باشد. چون از روز اول انتخابات نظام نه آزاد بوده، نه سالم و نه عادلانه و هرکس را رژیم خواسته از صندوق در آورده است. مساله امروزی برای ایران باید خیلی مهم تر از گزینه بین بد و بدتر باشد. مساله اصلی برمی گردد به مساله حرمت و کرامت انسانی که فرصتی به جامعه بدهد تا از حق شهروندی خود استفاده کنند.»
اما همه سخنان رضا پهلوی یک طرف و پیشنهاد بیشرمانه اش به ملت ایران طرفی دیگر. وی در مقابل دوربین بی بی سی فارسی بدون آن که از گفته اش ذره ای شرم کند به ملت ایران پیشنهاد کرد به سفارت خانه های کشورهای بیگانه پناه ببرند.
رضا پهلوی تصریح کرد: «پیشنهاد عملی که ما به عنوان شورای ملی داده ایم این است که خواسته خودشان را به جهانیان اعلام کنند خواست ما این بوده که خواسته خودشان را با عنوان انتخابات آزاد اعلام کنند؛ البته نه به صندوق های رژیم بلکه به سفارت خانه های کشورهای دموکراتیکی که در ایران نمایندگی دارند؛ مانند فرانسه، آلمان، بلژیک و... بگویند اساسا نظامی که شرایط انتخابات آزاد را فراهم نمی کند زیر سوال می بریم.»
این پیشنهاد به قدری غیر منطقی بود که مجری بی بی سی را مجبور به واکنش کرد. قاضی زاده به رضا پهلوی گفت: «نظام جمهوری اسلامی هم می تواند بگوید این کار تمامیت ارضی ما را زیر سوال می برد.همان طور که حالا هم می گوید.»
رضا پهلوی در جواب به این سؤال که "آیا شما با نهادهای بین المللی وارد مذاکره شدید تا ببنید موضع آنها چیست؟" جواب داد: «دیپلماسی که شکست خورده، جنگ هم که یک سناریو بازنده - بازنده خواهد بود. تنها راهی که می ماند این است که مردم بروند سمت نافرمانی مدنی و در این جاست که حمایت بین المللی ضروری می شود. به این شکل که از همه کنشگران سیاسی حمایت کنند فراتر از تحریم های اقتصادی که نمی توانند تنها راهکار باشد.»
مجری بی بی سی فارسی در آخرین سؤالش رسید: «فکر نمی کنید کمی دیر شده، سه روز بیشتر باقی نمانده است؟»
فرزند دیکتاتور سابق ایران در توضیح این که چرا سه روز مانده به انتخابات چنین فکری به مغزش خطور کرده است، چنین گفت: «مساله که سه روز دیگر خاتمه نمی یابد بلکه ادامه دارد. اگر خواسته مردم ایران تا روزی که این شرایط فرهم نشود از این مساله گذر نخواهیم کرد. این حق رای واقعی را که این نظام تا به حال هرگز به مردم ندادده است حتما باید به مردم داد.»
در رابطه با اظهارات رضا پهلوی چند نکته قابل تأمل است:
1. کسی که خود ولیعهد حکومتی دیکتاتوری بوده است چگونه به خود جرأت می دهد که از انتخابات آزاد سخن بگوید؟
2. رضا پهلوی که بارها ادعای وطن پرستی و عشق به میهن را در شعار مطرح کرده است حال از ملت ایران می خواهد که سر سپرده سفارت های خارجی شوند و به آن جا پناه ببرند و از آن ها کمک بخواهند. کدام انسان میهن پرستی را سراغ دارید که مردم کشورش را به سفارت خانه های کشورهای بیگانه بفروشد و اصلا چنین پیشنهادی بر ذهنش خطور کند؟
3. رضا پهلوی که از سوی اپوزیسیون هم تحویل گرفته نمی شود چگونه انتظار دارد مردم به سخنانش توجهی کنند؟ اگر مردم حکومت دیکتاتوری وی را می خواستند اینک وی از مردم کشورش فراری نبود.
4.وی که ادعای انتخابات آزاد دارد و انتخابات در ایران را آزاد و سالم نمی داند خودش چگونه به سخنگویی شورای ملی انتخاب شده است؟ چگونه می تواند آرای خود را در جمع پانصد نفره شورا اثبات کند؟
5.مهم تر از همه آن که چرا بی بی سی فارسی چند روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری ایران به سراغ چنین فردی می رود و از زبان او مسأله تکراری تحریم یا رجوع به سفارت خانه های کشورهای دیگر را مطرح می کند؟ در این که رسانه دولت انگلستان اهداف خاص دولت انگلستان را دنبال می کند کسی شکی ندارد؛ اما بهتر است مدیران این شبکه درباره میهمانانشان و سخنانی که در این شبکه مطرح می شود بیشتر بیندیشند.
منبع: جام نیوز [ پنج شنبه 92/3/23 ] [ 12:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
«با اینکه آقای روحانی خودش را متعلق به اردوی اصلاح طلبان نمیداند، اما دیدید چه خوب مساله مطرح کرد و امید ایجاد کرد.»!
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛نامه انصراف همراه با دلخوری آقای عارف نشان از فشارهای غیرمتعارفی داشت که طی روزهای گذشته بر او وارد شد. بر اساس آنچه که آقای عارف نوشته است و همچنین مصاحبه سید حسن رسولی سخنگوی ستاد انتخاباتی اش و اعلام انحلال ستاد های تبلیغاتی عارف، معاون اول دولت اصلاحات به نفع هیچ کس کناره گیری نکرده است.
مرور اظهار نظرهای مختلف اصلاح طلبان طی یک ماه گذشته نشان می دهد که آنان، آقای روحانی را اصلاح طلب نمی دانند اما اینکه چرا یک شبه اصلاح طلبان آقای روحانی را وارد جریان اصلاح طلب می کنند جای تامل دارد.
به عنوان نمونه صادق زیباکلام پس از عدم احراز صلاحیت آقای هاشمی طی مصاحبه ای با بیان این که "اصلاحطلبان گزینهای در انتخابات ندارند" تاکید کرد: نامزد اصلاح طلبان آقای هاشمی رفسنجانی بود و وقتی آقای هاشمی را رد صلاحیت می کنند، نمی توانند به اصلاح طلب بگویند که از چه کسی حمایت کنند.
حمیدرضا جلایی پور عضو شورای مرکزی «جبهه مشارکت ایران اسلامی» نیز در مصاحبه با سایت جرس (08 خرداد 1392) در پاسخ به این سوال که "یعنی شما آقای روحانی را هم اصلاح طلب میدانید؟" می گوید: «آقای روحانی در سیاست داخلی مواضعش با مواضع آقای خاتمی یا هاشمی و بدنه? اصلاح طلبان کمی فاصله دارد و خود ایشان هم خودشان را اصلاح طلب نمیخوانند،» اما وی تاکید می کند اصولگرایی مانند آقای علی مطهری از بسیاری از اصلاح طلبان مواضع اصلاح طلبانه تری میگیرد و شجاعت و اصلاح جویی بیشتری به خرج میدهد. :»
از سوی دیگر احمد پور نجاتی (19 خرداد 1392) عضو شورای7 نفره مشاوران خاتمی برای انتخاب کاندیدای اصلاح طلبان می گوید: «حسن روحانی نه به عنوان کاندیدای اصلاحطلب که به عنوان فردی که میتوان با او مرحله گذار از سرمای منفی 10 درجه موجود را پشتسر گذاشت? مطرح بوده است.»
ابراهیم اصغرزاده هم طی مصاحبه با سایت روز (یکشنبه 19 خرداد 1392) در مقابل این سوال که "یعنی شما معتقدید برای جلوگیری از روی کار آمدن تفکری افراطی باید از محمدرضا عارف یا حسن روحانی حمایت کرد؟" پاسخ می دهد: «راهی جز حمایت از یکی از دو کاندیدای باقیمانده نیست. البته عدم مشارکت، انفعال و یا تحریم هم میتواند گزینه روی میز محسوب گردد مشروط به اینکه اقدامی تاثیرگذار باشد و بتواند سطح مشارکت را بصورت محسوس پایین بیاورد و یا بازدارندگی ایجاد کند، فعلا که چنین نیست. دیدید آنانی که قبل از آمدن هاشمی میگفتند یا خاتمی یا هیچکس، به محض آمدن هاشمی پشت سرش آرایش گرفتند و خاتمی یا هیچکس تبدیل به یا هاشمی یا هیچکس شد. تا همین چندی پیش دوستان اصلاح طلب من تصور کاندیدای درجه دو را توهین به خود و بخشی از نقشه مهندسی انتخابات می دانستند. چطور یکباره آقای هاشمی تبدیل به کاندیدای ایده آل و حداکثری شد که توانست غیبت بزرگان اصلاح طلب را جبران کند. به همین استدلال شاید بتوان به یک اصلاح طلب معتدل و بی حاشیه مانند عارف یا اصولگرای میانه رو مانند روحانی تن داد.»
حتی سید محمد خاتمی نیز در یک فایل ویدیویی که در حمایت از آقای روحانی منتشر شده، تاکید می کند: «با اینکه آقای روحانی خودش را متعلق به اردوی اصلاح طلبان نمیداند، اما دیدید چه خوب مساله مطرح کرد و امید ایجاد کرد.»!
گذشته از اینکه سبد رأی اصلاح طلبان پس از سال 88 دچار ریزش شدید شد اما علیرضا نامور حقیقی استاد دانشگاه تورنتو در مصاحبه با بی بی سی، انگیزه مهم اصلاح طلبان برای قربانی کردن آقای عارف و حمایت از آقای روحانی را به گونه ای دیگر پاسخ می دهد.
وی در پاسخ به این سوال مجری که "چرا اصلاح طلبان به جای حمایت از آقای عارف که طبعا نامزدی از طرف آنها در نظر گرفته می شد ترجیح دادند که بروند پشت آقای عارف [روحانی] قرار بگیرند؟" می گوید: «اصلاح طلبان بر این مبنا بودند که اگر آقای عارف در انتخابات شکست بخورد یا بعد از اینکه بر فرض رئیس جمهور بشود نتواند مطالبات را پاسخ بدهد این شکستی برای اصلاح طلبان است و ظاهرا ظرفیت شکست مجدد نداشتند. بنابراین از این زاویه ترجیه می دادند نماینده ای بیاید که خودش را اصلاح طلب نمی داند یعنی به عنوان کاندیدای اصلاح طلب نیست.»
منبع: جام نیوز [ پنج شنبه 92/3/23 ] [ 12:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مجمع روحانیون که تا پیش از این بنای تحریم انتخابات را داشت با صدور بیانیه ای تعجب برانگیز، به حمایت از عضو جامعه روحانیت مبارز پرداخت.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ در واکنش به بیانیه اخیر جامعه روحانیون مبارز نوشت: مجمع روحانیون مبارز با صدور بیانیه ای، ضمن تقدیر از اقدام محمدرضا عارف، کناره گیری وی از عرصه انتخابات را احترام به خرد جمعی خواند و ضمن دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات، حمایت این تشکل از حسن روحانی را اعلام کرد.
متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت شریف و بزرگوار ایران! انتخابات نماد حضور در صحنه سرنوشت و گامی مؤثر در تقویت نظام جمهوری اسلامی و جلوهای از مردمسالاری است که از طریق آن جابجایی مدیریت و رسیدن به حقوق و مطالبات ملت میسر خواهد بود.
اینک که با تدبیر بزرگان و دلسوزان جامعه بویژه جناب حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی شرایطی فراهم شده است تا با آهنگی موزون و وفاق و همدلی بیش از پیش پای در این عرصه نهیم لازم می دانیم از برادر بزگوار جناب آقای دکتر محمدرضا عارف مرد میدان اخلاق و پایبند به خرد جمعی که با همه شایستگی ها و توانایی ها و مقبولیت به احترام نظر جمع و اهتمام به وفاق و همدلی راه را برای رسیدن به اهداف اصلاحطلبانه گشوده و با انصراف از کاندیداتوری صفحه زیبایی از اخلاق مداری گشودهاند، سپاسگزاری کرده خاضعانه از خداوند متعال توفیق بیش از پیش آن برادر گرانقدر را خواستاریم.
با دعوت آحاد جامعه به مشارکت پرشور و با نشاط در انتخابات و دادن رای آگاهانه به برادر متعهد جناب آقای دکتر حسن روحانی نشان دهیم که تنگ نظریها و سختی و دشواریها نمی تواند ما را از رسیدن به آمال اصلاحطلبانه باز دارد.
حسن روحانی پیش از آنکه به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی در دولت های هاشمی و خاتمی و یک چهره اصلاح طلب شناخته شود، به عنوان عضو تشکل "جامعه روحانیت مبارز" معرفی می شود. این تشکل معروف، باهدف مبارزه با شاه ایران در سال های پیش از انقلاب ایران تشکیل شد. در سال 1358 اساسنامه خود را نوشت تا اینکه 9 سال بعد جمعی از اعضای آن به رهبری محمد موسوی خوئینی ها، مهدی کروبی و سید محمد خاتمی به دلیل اختلافات عمیق فکری جدا شدند و نام مجمع روحانیون مبارز را بر خود انتخاب کردند.
مجمع روحانیون در طول بیش از دو دهه اخیر به عنوان پدر معنوی جریان اصلاحات به شمار رفته است و خود را رقیب اصلی جامعه روحانیت مبارز می داند که تشکلی اصولگراست.
بر این اساس، بیانیه امروز آنان برای بسیاری از ناظران سیاسی تعجب برانگیز و موید این واقعیت تلخ است که مجمع روحانیون اعتبار و جایگاه خود را به عنوان یک حزب اصلاح طلب از دست داده که این چنین مجبور به حمایت از یک چهره راست سنتی است.
منبع: جام نیوز [ پنج شنبه 92/3/23 ] [ 12:41 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
توقّع ما از آحاد مردم این است که با احساس مسئولیت و با احساس این که کارى را آگاهانه و از روى تشخیص انجام مىدهند، رأیشان را در صندوق بیندازند.
گروه چندرسانه ای «تیتریک» ؛ یکی از لحظاتی که همواره جهان در انتظار استماع بیانات رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای بوده، لحظاتی پس از انداختن رای ایشان در صندوق رای است.
مقام معظم رهبری از سال 1368 تاکنون شش بار در انتخابات ریاستجمهوری شرکت کرده و در اولین دقایق زمان رایگیری رای خود را به صندوق انداختهاند تا همانطور که به مردم بارها توصیه کردند، خودشان نیز جزو "اولینها" باشند. حضور ایشان در پای صندوق رای در انتخاباتهای مختلف، توسط صدها عکاس و خبرنگار به سراسر جهان مخابره شده است.
اما آنچه توجه به آن در این این روزها و در آستانه انتخاباتی دیگر میتواند روشنگر راه حماسهسازان انتخابات 24 خرداد 1392 باشد، بیانات ایشان در مصاحبههاییست که پس از انداختن رایشان به صندوق داشته اند.
در ادامه بیانات معظم له پس از شرکت در انتخاباتهای ریاستجمهوری در سالهای 1376، 1384، 1388 میخوانید:
رئیسجمهوری آنچه را براى دین و دنیاى این مردم مورد نیاز است در محدوده اختیارات قانونى و با همه وجود انجام دهد
حضرت آیتالله خامنهای، 2 خرداد 1376 (در هفتمین دوره انتخابات ریاستجمهوری) پس از انداختن رای خود در صندوق در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما میفرمایند: توقّع ما این است که آحاد مردم، از همین ساعات اوّل به سمت صندوقهاى رأى بشتابند و با احساس مسئولیت و با احساس این که کارى را آگاهانه و از روى تشخیص انجام مىدهند، رأیشان را در صندوق بیندازند. چون در دین مقدّس اسلام، در کارهاى نیک سبقت گرفتن مطلوب است، بهتر است که هرچه زودتر این کار را بکنند.
ایشان در پاسخ به این سوال که توقّعتان از آقاى رئیسجمهور، براى آینده کشورمان چیست؟ میفرمایند: ما از کسى که به عنوان رئیس جمهور انتخاب مى شود، انتظار داریم که خود را خدمتگزار مردم بداند و آنچه را براى دین و دنیاى این مردم مورد نیاز است، در محدوده اختیارات قانونى خود، با همه وجود انجام دهد.
بدیهى است که اکثریت مردم، متدیّن و انقلابى هستند و مایلند آنچه براى رفاه و سعادت دنیوى آنها انجام مى گیرد، در چهارچوب احکام و مقرّرات اسلامى باشد. خوشبختانه همه این آقایانِ نامزدهاى ریاست جمهورى اعلام کرده اند که این طور بناست عمل کنند. ما هم همین توقّع را از آنها خواهیم داشت. من قبلاً هم گفته ام هرکس که امروز، ان شاءاللَّه رأى بیاورد و نامش از این صندوقها بیرون بیاید، من با او همان طور رفتار خواهم کرد که در هشت سال گذشته با آقاى رئیس جمهور، جناب آقاى هاشمى رفسنجانى رفتار کرده ام.
وقتى پاى صندوق مىآییم و رأى مىدهیم در حقیقت به قانون اساسى و به نظام رأى مىدهیم
مقام معظم رهبری 27 خرداد 1384 پس از شرکت در نهمین انتخابات ریاستجمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاری که میپرسد "علت تقید شما براى این که در اولین دقایق، در مراسم رأى گیرى حاضر مى شوید، چیست؟" میفرمایند: انسان کار خیر را هرچه زودتر انجام دهد، بهتر است. انسان از یک ساعت بعدِ خود خبرى ندارد. من اول وقت مجال و امکان دارم و زنده هستم؛ بنابراین به سوى این کار مى شتابم.
شرکت در انتخابات، یک عمل صالح است؛ این عمل صالح را باید با شوق و بوقت انجام داد. بسیارى از کارها هست که زمان آن در یک برهه خاص است؛ انتخابات ریاست جمهورى از این قبیل است.
امروز اگر ما ایرانى ها اقدام به انتخاب کردیم، امکانى را براى خود و کشورمان به وجود آورده ایم. اگر منِ ایرانى امروز این عمل صالح را انجام ندهم، این طور نیست که فردا یا پنج روز دیگر یا ده روز دیگر بشود این را انجام داد؛ نه، تا چهار سال دیگر این عمل صالح قابل انجام دادن نیست.
انسان مؤمن و خردمند کار را در وقت خود انجام مى دهد. امروز از ساعت 9 تا پایان وقت، زمان انجام دادن این عمل صالح است. مردم ما خوشبختانه تا امروز نشان داده اند که اهمیت و معناى این کار را مى دانند.
ایشان در ادامه میافزایند: وقتى ما در چارچوب قانونى اساسى پاى صندوق مىآییم و رأى مىدهیم، در حقیقت به قانون اساسى و به نظام داریم رأى مىدهیم؛ به هر کس رأى بدهیم. الان هفت نفر براى ریاست جمهورى مطرح اند؛ به هر کدام از اینها رأى بدهیم، در حقیقت به نظام رأى داده ایم. یعنى دو کار کرده ایم یکى به یک شخص، و یکى هم به مجموعه ى نظام و به قانون اساسى رأى داده ایم. این، مفهوم این کار است و این را مردم کشور ما بخوبى دانسته اند و براى همین هم هست که در انتخابات هاى مختلف شرکت مى کنند؛ امروز هم به توفیق الهى شرکت مىکنند.
ما دعا مى کنیم آن چیزى که براى این کشور مفید است و آن دولتى که توانایى رفع مشکلات و برآوردن نیازهاى این کشور را در این برهه از زمان دارد، ان شاءاللَّه آن دولت و آن شخص سر کار بیایند؛ این را مى خواهیم و این را خدا بهتر از ما مى داند. علم و احاطه ى علمى ما بسیار محدود است؛ این مصلحت را خداوند مى داند و ما از خداى متعال مى خواهیم. البته هر کس تلاش خود را مى کند تا به قدر تشخیصِ خود عمل کند.
دشمنان ما مایلند اسلام نتواند یک نظام مردمسالارىِ حقیقى را به وجود بیاورد و آن را به قوام برساند
رهبر انقلاب در این روز درباره فعالیتهای غرب برای اینکه مردم ما در انتخابات شرکت نکنند و در پاى صندوقهاى رأى حاضر نشوند میفرمایند: این تبلیغات مربوط به مجموعه دنیاى دمکراسىِ غربى نیست؛ مربوط به تعدادى از دشمنان ماست؛ دشمنانى که دوست ندارند یک نظام اسلامى با هویت دینى خود و درعین حال مردم سالار و متکى به آراء مردم باشد. آنها مایلند اسلام نتواند یک نظام مردم سالارىِ حقیقى را به وجود بیاورد و آن را به قوام برساند. چون تشکیل چنین نظامى برخلاف منافع آنهاست، لذا دوست مى دارند این مظهر بزرگ مردم سالارى در کشور نباشد. دشمنان ما چه کسانى هستند که این فکر را ترویج مى کنند؟ البته لزومى ندارد ما اسم بیاوریم که دشمن ما فلان کس است یا فلان کس نیست؛ هر کس آن تصور را درباره نظام اسلامى داشته باشد، دشمن ماست.
ایشان میافزایند: بنابراین، آنچه به آن اشاره شد، مربوط به دنیاى دمکراسى نیست. مردمِ دمکراسى خواه دنیا هرجا که دمکراسى باشد، خوشحالند. امروز هم خوشبختانه در بین غربى ها - چه در امریکا، چه در اروپا - عناصر مستقل بسیارى هستند که گواهى مى دهند و اذعان مى کنند که هیچ دمکراسى اى - لااقل در منطقه ى ما - به استقرار و گسترش و شیوایىِ دمکراسى جمهورى اسلامى نیست.
رهبر انقلاب با بیان اینکه شرکت در انتخابات، یک عمل صالح است، ادامه میدهند: این عمل صالح را باید با شوق و بوقت انجام داد. بسیارى از کارها هست که زمان آن در یک برهه خاص است؛ انتخابات ریاست جمهورى از این قبیل است. امروز اگر ما ایرانى ها اقدام به انتخاب کردیم، امکانى را براى خود و کشورمان به وجود آورده ایم. اگر منِ ایرانى امروز این عمل صالح را انجام ندهم، این طور نیست که فردا یا پنج روز دیگر یا ده روز دیگر بشود این را انجام داد؛ نه، تا چهار سال دیگر این عمل صالح قابل انجام دادن نیست. انسان مؤمن و خردمند کار را در وقت خود انجام مى دهد. امروز از ساعت 9 تا پایان وقت، زمان انجام دادن این عمل صالح است.
مطمئناً وقتی مردم با ایمان و شور و شوق در صحنه هستند خدای متعال هم تفضل خواهد کرد
حضرت آیتالله خامنهای 22 خرداد 1388 پس از شرکت در دهمین انتخابات ریاستجمهوری میفرمایند: خداوند متعال را سپاسگزاریم که به ملت ایران این توفیق را عنایت کرد که یک نوبت دیگر، در یک آزمون بزرگ ملی شرکت کنند. انتخابات مظهر حضور فعال و پرشور و زندهی مردم در عرصهی سیاسی کشور است. آنطوری که من مشاهده میکنم و میشنوم، بحمدالله در این انتخابات شور و شوق و تحرک مردم بسیار بالاست؛ این را ما از حضور نامزدهای مختلف و از آگاهی و بیداری مردم ناشی میدانیم و خدا را سپاسگزاری میکنیم و انتظار داریم خدای متعال توفیق بدهد مردم بتوانند با حضور متراکم خود در پای صندوقهای رأی، یک امتحان بزرگ دیگر را بخوبی پس بدهند. و انشاءالله از سوی پروردگار عالم مقدر باشد که بهترین و شایستهترین فرد، برای مدت چهار سال به ریاست قوهی اجرائیه منصوب بشود. مطمئناً وقتی مردم با ایمان و شور و شوق در صحنه هستند، خدای متعال هم تفضل خواهد کرد.
ایشان میافزایند: من ـ طبق معمول ـ درخواستم از مردم این است که از همین آغاز وقت و از اول صبح، پای صندوقهای رأی بروند. همه بروند، همه رأی بدهند، طبق تشخیص خودشان عمل کنند و سهم خودشان را در ادارهی کشور و در تعیین مدیریت عالی اجرائی کشور، به عهده بگیرند. این یک حق و در عین حال یک تکلیف است. حق آحاد مردم ماست که نظر بدهند؛ تکلیف آنها هم همین است. به اعتقاد من، این هم تکلیف شرعی و هم تکلیف عقلی ـ یعنی عقلائی ـ است که این کار را انجام بدهند.
اگر کسانی خواستند تشنج ایجاد کنند مردم نگذارند و با متانت و صبر و با حلم و وقار خودشان، مانع بشوند
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه میفرمایند: نکتهی دیگری که میخواهم به مردم عزیزمان عرض کنم، این است، اولاً باید از این حضور پر شوری که در روزهای اخیر و حتی شبها ـ آنطور که مطلع شدم ـ مردم در خیابانها داشتند، تشکر کنم. هر گروهی طبق میل خودشان و به نظر خودشان شعار میدادند، اما رشد و آگاهی مردم نگذاشت که یک حادثهی تلخی به وجود بیاید؛ در صحنه هستند، شعارهاشان را هم میدهند، شور و شوق خودشان را هم ابراز میکنند، لکن در عین حال رشد و کمال و بلوغ عقلانی خودشان را هم نشان میدهند. امنیت انتخابات خیلی مهم است. ما سی سال است انتخابات داریم و بحمدالله همیشه در انتخاباتها، امنیت برقرار بوده است. این خیلی نعمت بزرگی است؛ این ناشی از تفضل الهی و ناشی از شعور و درک مردم ماست.
امروز هم من امیدوارم و از مردم خواهش میکنم که توجه کنند، همین امنیت، همین آرامش و همین متانت و سکینهی روحی لازم، در آنها وجود داشته باشد. ؛ هرگونه تشنجی به ضرر صندوقهای رأی تمام خواهد شد؛ یعنی به ضرر آراء مردم و به ضرر مردم است؛ اگر کسانی خواستند چنین تشنجی ایجاد کنند، خود مردم نگذارند و با متانت، با صبر و با حلم و وقار خودشان، مانع بشوند از اینکه خواسته بدخواهان این ملت عملی بشود.
مردم به شایعات گوش نکنند/شایعاتی را از قول من نقل میکردند که دروغ محض بود و واقعیت نداشت
ایشان همچنین تاکید میکنند: به شایعات هم خیلی گوش نکنند. من دیدم دیروز و دیشب ـ در این پیامکهای فراوانی که دست مردم هست ـ شایعاتی را از قول من نقل میکردند که دروغ محض بود و واقعیت نداشت. آدمهای خوشنیت و سالم این کارها را نمیکنند؛ آدمهای ناسالم از این کارها میکنند؛ توی همه بخشها و همه گروهها هم کم و بیش ممکن است آدم ناسالم ـ که سوءنیت داشته باشند و حسننیت نداشته باشند ـ پیدا بشود. به این شایعات هم توجه نکنند. امروز هم ممکن است باز شایعاتی ـ نسبت به بخشهای مختلف انتخابات ـ بین مردم وجود داشته باشد؛ ما اعتمادمان در درجهی اول ـ در اول و آخر ـ به لطف خدا و به کمک الهی است و از خدای متعال استعانت میکنیم و کمک میخواهیم، و در درجهی بعد به آگاهی و رشد و هوشیاری مردم است.
من بار دیگر از همینجا به همهی آحاد ملت عزیزمان سلام عرض میکنم و امیدوارم که انشاءالله خدای متعال امروز را برای ملت ما روز مبارکی قرار بدهد. از شما خبرنگار محترم و خبرنگاران محترمی که در اینجا حضور دارند و از یکایک مسئولین دستاندرکار انتخابات ـ دوستانی که در اینجا حضور دارند ـ و کسانی که در پشت صحنه و در داخل وزارت کشور مشغول کار هستند، صمیمانه تشکر میکنم. زنده باشید. خداحافظ
منبع : باشگاه خبرنگاران [ پنج شنبه 92/3/23 ] [ 12:41 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
بعد از ظهر روز دوشنبه 6 خودرو متعلق به حسن روحانی کاندیدای ریاست جمهوری از محل نگهداری خودرو در کنار منزل وی مفقود شد.
![]()
گروه سیاسی«تیتریک»عصر روز گذشته 6 خودرو متعلق به ْآقای حسن روحانی، کاندیدای ریاست جمهوری از محل نگهداری این خودروها در کنار منزل آقای روحانی ربوده شد که موضوع فقدان این خودروها در ساعت 21:39 به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع داده شد. ماموران گشت 110 کلانتری 163 بلافاصله در ساعت 21:44 در محل حاضر شدند و با توجه به حساسیت موضوع رئیس کلانتری ولنجک در جریان کار قرار گرفت، که بر اساس اطلاع قبلی رئیس کلانتری از اختلاف یکی از همسایگان آقای روحانی به نام رضا ک.ی 86 ساله بر سر مالکیت محل نگهداری خودروهای مذکور، رئیس کلانتری با شخص مورد نظر تماس گرفته و مشخص میشود که این خودروها توسط آن شخص که مدعی است مالک آن محل است به پارکینگی منتقل شده است که قبوض پارکینگ به کلانتری فرستاده میشود. رضا ک.ی در پاسخ به شبکه اطلاع رسانی دانا در اظهارات خود اعلام کرد: ملک مذکور را سالها قبل خریداری کردم و در حدود 10 سال پیش از من خواسته شد تا خودروهای متعلق به آقای روحانی در این محل برای مدت 2 ماه پارک شود ولی طی این سالها بر خلاف تذکرات پی در پی من این خودروها از این محل انتقال داده نشدند تا اینکه من این ملک را به شخص دیگری واگذار کردم و برای انتقال این ملک باید آن را تخلیه میکردم با توجه به اینکه وکیل من با نماینده آقای روحانی در این خصوص تماس گرفته و در این خصوص اطلاع داده بود، روز گذشته به وسیله جرثقیل و با مسئولیت کامل این خودروها را به یک پارکینگ منتقل کردم و قبضهای پارکینگ را با توجه به تماس رئیس کلانتری به کلانتری 163 ولنجک ارسال کردم. سرگرد جواد یاسینی رئیس کلانتری 163 ولنجک هم در این خصوص گفت: ساعت 18:13 دیروز فردی به هویت رضا ک.ی تماسی مبنی بر اختلاف بر سر مالکیت یک قطعه زمین در جوار منزل آقای روحانی با پلیس گرفت و در ساعت 18:18 گشت 110 این کلانتری در محل حاضر و گزارشی در این خصوص تنظیم کرد که بعد از تماسی در ساعت 21:39 مبنی بر فقدان خودروهای متعلق به آقای روحانی، بعد از مدتی با آقای رضا ک.ی تماس گرفته شد و مشخص شد که خودروها را از محل مذکور وی منتقل کرده است و قبضهای پارکینگ را به کلانتری ارسال کرد، که طبق این پیگیری فقدانی خودروها با موضوع سرقت منتفی شد و هر دو طرف برای بررسی موضوع به کلانتری دعوت شدند. سرگرد یاسینی در ادامه گفت: اظهارات نماینده دو طرف در پروندهای که در این خصوص در کلانتری 163 ولنجک تشکیل شده درج گردیده و این پرونده جهت پیگیری بیشتر به مراجع قضائی ارسال شده است. منبع:دانا [ پنج شنبه 92/3/23 ] [ 3:8 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
قرار بود میتینگ انتخاباتی حسن روحانی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ورزشگاه شریعتی کرج برگزار شود، اما با غیبت خود کاندیدا در مدت کوتاهی بدون نتیجه خاصی خاتمه یافت.
گروه استانی «تیتریک»؛ عصر امروز میتینگ انتخاباتی حسن روحانی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ورزشگاه شریعتی کرج برگزار شد.
این همایش در نهایت با غیبت حسن روحانی در مدت کوتاهی بدون نتیجه خاصی خاتمه یافت.
منبع: کرج رسا [ پنج شنبه 92/3/23 ] [ 3:7 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف اعلام کرد که ستادهای انتخاباتی وی تعطیل شده و انتشار هرگونه بیانیه مشترک عارف و روحانی نیز وجاهت قانونی ندارد.
گروه داخلی«تیتریک» روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف، کاندیدای منصرف انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد که ستادهای انتخاباتی وی تعطیل شده و انتشار هرگونه بیانیه مشترک عارف و روحانی نیز صحت ندارد.
متن کامل این بیانیه بهشرح زیر است: در پی انتشار خبری در یکی از خبرگزاریهای رسمی کشور مبنی بر "بیانیه مشترک ستاد انتخاباتی عارف و روحانی "به اطلاع میرساند همانگونه که روز گذشته از سوی جعفر توفیقی رئیس ستاد مرکزی انتخاباتی دکتر محمدرضا عارف اعلام شد، بهدنبال انصراف عارف از حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، تمامی ستادهای انتخاباتی وی تعطیل شده است و این موضوع به اطلاع وزارت کشور نیز رسیده است. لذا انتشار هرگونه بیانیهای با مضمون عضو ستاد عارف فاقد وجاهت قانونی است و بار دیگر تأکید میشود ستادهای انتخاباتی وی تعطیل شده و هرگونه اطلاعیهای با مضمون ستاد انتخاباتی عارف فاقد اعتبار است. روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف منبع: تسنیم [ پنج شنبه 92/3/23 ] [ 3:6 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |