یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
رضا رشید پور مجری سابق سیما، اجرای همایش حسن روحانی را برعهده داشت .
گروه وبگردی «تیتریک» ؛ رضا رشید پور مجری سابق سیما، اجرای همایش حسن روحانی را برعهده داشت و در ابتدای شروع این مراسم با بیان اینکه از طرف کاندیدای محبوب خود به شما عزیزان عرض سلام و ادب می کنم، گفت: احتمال می دهیم مخالفین در اینجا حضور داشته باشند اما با این حال ما به آنها احترام می گذاریم. ![]() منبع : تسنیم
[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:10 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مجری تلویزیون پارس "مهرداد پارسا" گفت: «حدود نود درصد اعضای سپاه و بسیج درصدد براندازی نظام ج.ا.ا هستند و در صورت پیروزی ما هوادار و حامی ما هستند!».
![]() گروه رسانه «تیتریک» ؛ مجری تلویزیون پارس "مهرداد پارسا" در اظهاراتی باور نکردنی و عجیب در تلویزیون پارس گفت: «حدود نود درصد اعضای سپاه و بسیج درصدد براندازی نظام ج.ا.ا هستند و در صورت پیروزی ما [اپوزسیون] بر نظام ج.ا.ا آنها [اعضای سپاه و بسیج] هوادار و حامی ما هستند!».
اظهارات مجری سلطنت طلب شبکه پارس "مهرداد پارسا" در حالی بیان می شود که نیروهای نظامی و انتظامی همواراه حامی و یاور انقلاب اسلامی بوده و هستند؛ مجری سلطنت طلب پارس برای تایید ادعای خود اما به نکته ای اشاره می کند که در تقابل تمام با گفته های پیشین خود است.
مجری شبکه پارس "مهرداد پارسا" برای نشان دادن اینکه اعضای سپاه و بسیج حامی آنها هستند به خوانندگان لس آنجلسی اشاره می کند! و می گوید: «در جریان حوادث سال 88 بسیاری از خوانندگان حتی شبانه موزیک ویدئو ضبط می کردند و برای پخش در اختیار ما قرار می دادند، شما باور کنید که بسیاری از اعضای سپاه و بسیج نیز در قلب شان با ما همراه هستند اما چه کنند که اکنون شرایط مهیا نیست ...!!!!».
منبع: بولتن نیوز [ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:10 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سخنگوی عارف معتقد است که «دکتر عارف از تلاشهای صورت گرفته برای ائتلاف استقبال میکند» اما میگوید: «انتظار داریم به گونه ای عمل نشود که القائات غیرواقعی فضای انتخابات را تحت تاثیر قرار دهد.» او در این باره توضیح بیشتری نداد.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ نظرسنجیها چاره ای جز ائتلاف را برای کاندیداهای اصلاح طلب باقی نگذاشته است. با وجود تبلیغات گسترده محمدرضا عارف و حسن روحانی در هفته های اخیر، هیچ یک امکان رسیدن به جمع سه کاندیدای محبوب انتخابات ریاست جمهوری ایران را پیدا نکردهاند.
اگر اوضاع تا روز 24 خرداد ماه (زمان رای گیری) به همین صورت باشد، عارف و روحانی هیچ شانسی حتی برای رسیدن به دور دوم انتخابات ندارند. اگر هیچ یک از کاندیداها اکثریت مطلق آرا را کسب نکنند، دو نفر اول رای گیری به دور دوم انتخابات خواهند رفت و انتخابات مجدد، رئیس جمهور را مشخص میکند. بر اساس نظرسنجیهای صدا و سیما، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی تا به امروز محمدباقر قالیباف، علی اکبر ولایتی و سعید جلیلی، سه کاندیدای اصولگرا، بیشترین محبوبیت را دارند.
در واکنش به این واقعیت، دو کاندیدای اصلاح طلب و سران این جریان به فکر چاره افتادهاند.
محمدرضا نعمتزاده، رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی، روز پنج شنبه در این باره گفت: «آقایان روحانی و عارف از ائتلاف استقبال میکنند و باید مکانیزم ائتلاف آقایان روحانی و عارف فراهم شود.».
سخنان سخنگوی آقای روحانی در شرایطی بیان شد که دکتر عارف در هفته های اخیرا، چندین بار اعلام کرده است که حسن روحانی را «اصلاح طلب» نمیداند و «تا آخر» در صحنه انتخابات خواهد ماند.
البته گفتوگوی روز پنج شنبه سخنگوی آقای عارف با سایت خبری – تحلیلی iransview نشان میدهد که این کاندیدای اصلاح طلب کمی از مواضع سابقش کوتاه آمده و به ائتلاف نزدیکتر شده است.
حسن رسولی، قائم مقام و سخنگوی محمدرضا عارف در گفتگو با IransView گفت: چنانچه دکتر عارف و دکتر روحانی با وساطت بزرگانی مثل هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی، بر روی یک سازوکار توافق کنند و تنها یک نفر در صحنه انتخابات بمانند، نتیجه بهتری نصیب اصلاح طلبان و تغییر خواهان میشود.
به گفته او «کنار کشیدن یکی از طرفین به نفع دیگری، به یک مطالبه و توقع اجتماعی تبدیل شده است.».
آقای رسولی درباره چارچوبی که میخواهد مبنای توافق عارف و روحانی قرار بگیرد، عنوان کرد: «این فرآیند توسط آقای خاتمی و دوستانشان در حال انجام است.».
سخنگوی عارف معتقد است که «دکتر عارف از تلاشهای صورت گرفته برای ائتلاف استقبال میکند» اما میگوید: «انتظار داریم به گونه ای عمل نشود که القائات غیرواقعی فضای انتخابات را تحت تاثیر قرار دهد.» او در این باره توضیح بیشتری نداد.
رسولی در ادامه جمله مهمی را عنوان کرد. او گفت: «چنانچه دوستان ستاد آقای روحانی همراهی و همکاری بیشتری داشته باشند، نتیجه مناسبتری به دست خواهد آمد.».
این جمله او میتواند به معنی عدم همکاری مناسب ستاد انتخاباتی حسن روحانی برای رسیدن به یک کاندیدای واحد هم باشد. البته با توجه استقبال رئیس ستاد روحانی از ائتلاف با عارف، ممکن است اختلاف احتمالی این دو نفر، مربوط به فرآیند انتخابات کاندیدای نهایی باشد.
در واقع از آنجایی که محمد خاتمی رابطه نزدیکتری با عارف دارد، احتمال انتخابات این کاندیدا در سازوکار خاتمی بالاست و شاید علت عدم همکاری کافی روحانی همین واقعیت باشد. همچنین باید توجه کرد که نظرسنجیها از آرای دو برابری عارف نسبت به روحانی حکایت میکند.
در عین حال اگر دیدگاه اکبر هاشمی رفسنجانی برای انتخاب کاندیدای نهایی اصلاح طلبان مبنا قرار بگیرد، احتمال انتخاب حسن روحانی بیشتر از عارف است. نقطه اساسی اختلافات هم به همین موضوع بر میگردد.
روحانی از شخصیتهای نزدیک به هاشمی است که سالها در کنار او بوده و به تحقق سیاستهایش کمک کرده است. از سوی دیگر عارف هم معاون اول دولت خاتمی، عضو کابینه او و از دوستانش نزدیکش به حساب میآید.
البته از دیدگاه سخنگوی عارف، فارغ از نتیجه ائتلاف، «هاشمی و خاتمی از کاندیدای نهایی اصلاح طلبان به صورت رسمی و علنی حمایت خواهند کرد.».
اکنون باید دید این دو کاندیدا با شکست در انتخابات کنار خواهند آمد یا با ائتلاف، احتمال رسیدن اصلاح طلبان به دور دوم انتخابات را افزایش میدهند؟
منبع : فرهنگ نیوز
[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:9 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
کارشناس العربیه: «بعد از آنکه شورای نگهبان قانون اساسی، صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی را رد کرد و دیگر اصلاح طلبان نیز از دور رقابت های انتخاباتی خارج شدند، نوعی ناامیدی در این طیف به وجود آمده است.»
![]() در بخشی از این گفت و گوی خبری به موضوع شانس نامزدهای اصلاح طلب در انتخابات پرداخته شد. این کارشناس در این باره گفت: «بعد از آنکه شورای نگهبان قانون اساسی، صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی را رد کرد و دیگر اصلاح طلبان نیز از دور رقابت های انتخاباتی خارج شدند، نوعی ناامیدی در این طیف به وجود آمده است.»
شریفی در ادامه گفت: «اکنون فشارها و تلاش هایی در حال انجام است که اصلاح طلبان را به حمایت از "حسن روحانی" تشویق کنند اما او در صورت پیروزی، آن شخصیت کاریزمی قوی را در مقابل اصولگرایان تندرو دارا نیست و نمی تواند چیزی را تغییر دهد. او توان مقاومت در مقابل اصولگرایان را ندارد. برای همین اصلاح طلبان تردید دارند که پشت سر او بایستند و از او حمایت کنند و بسیاری از آنها نیز تصمیم به تحریم دارند.»
![]() در پایان گفت و گو این کارشناس بنابر سیاست تعریف شده شبکه العربیه، سعی کرد با بیان دلایلی پوچ احتمال حضور مردم را در آن ضعیف برشمارد.
منبع: جام نیوز [ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:7 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
گروه سیاسی«تیتریک»؛
[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 1:48 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: یارانهها را به 110 هزار تومان افزایش میدهم.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛محسن رضایی در ادامه سخنرانی خود در جمع مردم سوسنگرد با بیان اینکه بالا بردن ارزش ریال یک پشتوانه بزرگ ملی است گفت: بازارچه های مرزی را گسترش می دهم تا با صادرات محصولات، دلار و یورو وارد کشور شود وقتی پول بین المللی وارد شود ارزش ریال سقوط نمی کند و ارتقا می یابد.وی با اشاره به اینکه سهام عدالت را آزاد می کند ادامه داد: به کشاورزان یارانه سبز می دهم، یارانهها را به صد و ده هزار تومان افزایش و 22 میلیون تومان بابت تهیه جهیزیه به زوجهای جوان می دهم. کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: در صنعت نفت اولویت استخدام باید با جوانان منطقه باشد تا درآمد داشته باشند. وی با بیان اینکه در مناظرات انتخاباتی یک بداخلاقیاتی شکل گرفت عنوان کرد: در مناظرات با وجود اینکه که دوبار توهین به من شد اما دچار بداخلاقینشدم و حال جواب آنها را می دهم. رضایی ادامه داد: من در زندگی سیاسیم هیچ گاه به سمت تحجر و غرب زدگی نرفته ام و بین این دو حرکت کردهام، در زمان امام خمینی(ره) پشت سر بنیان گذار انقلاب بودم و حال نیز با رهبری حرکت می کنم. وی در خصوص کابینه دولت خود نیز اظهار داشت از همه اقوام ایرانی در کابینهام استفاده می کنم من از تعدادی از اقوام در مناظراتم سخن گفتم و حال از اقوام تالشی، ترکمن، عرب و بختیاری نام می برم. این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه به دنبال جهاد بزرگ اقتصادی هستیم گفت: خودتان را آماده پیروزیهای بزرگ کنید امسال فتح والمبین و خیبر در صحنه اقتصاد شکل می گیرد. رضایی در پایان خاطر نشان کرد: خوزستان آب، زمین، نفت، باد وجوانان با سواد دارد که با آن این سرزمین را به یک بهشت نمونه در کشور و منطقه تبدیل می کنیم. منبع: فارس [ شنبه 92/3/18 ] [ 10:1 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
کوثر البشراوی یکی از گویندگان مشهور عرب، اعراب را به عنوان کسانی که حرف میزنند ولی عمل نمیکنند توصیف مینماید و خطاب به سیدحسن نصرالله میگوید اینکه تو اهل عمل هستی نشانه اینست که عرب نیستی.
![]() گروه رسانه «تیتریک» ؛ کوثر البشراوی یکی از گویندگان مشهور عرب که با شبکههای خبری الجزیره، العربیه و ام. بی. سی همکاری دارد، در تازهترین سروده خود به شیوهای خاص از سید حسن نصرالله تمجید کرده است.
او در سروده خود که پس از آزادی شهر القصیر از لوث تروریستها منتشر شده است، اعراب را به عنوان کسانی که حرف میزنند ولی عمل نمیکنند توصیف مینماید و خطاب به سیدحسن نصرالله میگوید اینکه تو اهل عمل هستی نشانه اینست که عرب نیستی.
وی در پایان این سفر، بوسیدن پای سید حسن نصرالله را افتخاری برای خود میداند.
منبع: ابنا [ شنبه 92/3/18 ] [ 4:17 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی گفت: آقای روحانی با اجازه کدام مرجع قانونی اسناد طبقهبندی نظام ر ا منتشر کرد، این اسناد طبقهبندی شده را از کجا آورد؟
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ علی باقری رئیس ستاد انتخابات سعید جلیلی صبح امروز در ساختمان تعاونی مطبوعات کشور درباره نحوه ارزیابی خود از مناظره روز گذشته کاندیداها و نیز نتیجه آخرین نظرسنجی ها از میزان اقبال به کاندیداها گفت: درباره آخرین نظرسنجی ها خبری ندارم اما درباره مناظره روز گذشته باید گفت مناظره یکی از عرصه هایی است که قدرت انتخاب مردم را بالا می برد.
وی با بیان اینکه اگر مناظره در چارچوب سازنده شکل گرفته و طرفین هم با این رویکرد وارد صحبت شوند قدرت انتخاب را در نزد رای دهندگان بالا می برد، افزود: اقدام صدا و سیما در به اختیار گذاشتن بحث های مختلف به کاندیداها اقدام بسیار خوبی بود تا نسبت به دخالت یا نفوذ کسانی که با تمسک به پول می خواهند فضای تبلیغاتی را به نفع خود رقم بزنند، مقابله کند.
رئیس ستاد انتخابات سعید جلیلی خاطرنشان کرد: صدا و سیما این دسترسی را برای همه فراهم کرده که دیدگاه کاندیداها را بشناسند و به جای اینکه برخی جریان ها بر اساس ذهنیت خود تصویر خاصی را از کاندیداها ایجاد کنند سازمان صدا و سیما این امکان را فراهم کرد که مردم خودشان به طور مستقیم این سخنان را شنیده و بدون هیچگونه آرایشی نظرات کاندیداها را بشنوند.
وی درباره ارزیابی خود از سفر رئیس جمهور چین به آمریکا و تاثیر آن در مساله هسته ای عنوان کرد: به جهت جایگاه جمهوری اسلامی ایران و ظرفیت های بینالمللی در ایران، انتخابات در کشور ما دارای پیامدهای بین المللی است. اما اتفاقاتی که بیرون از کشور رخ می دهد برای ما اهمیت ندارد چون مردم بر اساس برنامه و تجربیات خود تصمیم می گیرند؛ همان طور که تجربه 34 ساله نشان داده انتخاب مردم همیشه نافذ بوده است.
باقری ادامه داد: مساله هسته ای متعلق به حقوق ملت است و ملت حاضر نیست بر سر حقوق خود مذاکره کند، اما روند مذاکره ما با 1+5 که چین هم در آن نقش آفرینی مهمی دارد مساله ای است که ما در آن تلاش میکنیم تثبیت حقوق ملت ادامه پیدا کند.
وی درباره برخی اظهارات حسن روحانی در مناظره دیروز نسبت به عملکرد خود در دوران اصلاحات و نیز عملکرد سعید جلیلی در راس تیم مذاکره کننده با غرب گفت: در گذشته روندی شکل گرفته که باید واقع بینانه به آن نگاه کنیم، متاسفانه در چند روز گذشته برخی جریان ها شعور مردم را به بازی گرفته و حرف هایی زدند که خودشان در جاهای دیگر خلاف آن را گفته بودند.
رئیس ستاد انتخابات سعید جلیلی افزود: در صحبت هایی که از آقای روحانی نقل شده و دیروز هم به آن تاکید کردند این آمده که با پذیرش توافق سعدآباد- بروکسل و پاریس توانستیم کشور را جنگ نجات دهیم، هم در اینجا چند سوال مطرح می شود که آیا اصلاً واقعاً مساله جنگ وجود داشته یا نه و آیا این اقدام آنها بهترین اقدام برای جلوگیری از جنگ بوده یا نه و در نهایت اگر ادعای آنها درست است آیا توانستنند جنگ را خنثی کنند یا نه.
وی گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون تهدید و تحریم اقتصادی و محدودیت های مختلف علیه ایران وجود داشته است و این چیز تازه ای نیست.
باقری با بیان اینکه این مساله که آنها برای جلوگیری از جنگ این توافقات را قبول کردند درست نیست خاطرنشان کرد: روحیه سازش ما به آنها جرات داد که ما را به جنگ تهدید کنند که اگر مقتدرانه رفتار میکردیم جرأت چنین کاری را نمی کردند.
وی ادامه داد: در سال 87 بنده با معاون آقای سولانا دیدار و گفتگو کردم، یکی از موضوعاتی که مطرح شد این بود که گفتند چرا چنین بسته پیشنهادی را در سال 84 به ما دادید که ایران تعهد دهد چرخه سوخت هستهای خود را برچیند و در مقابل آن دو کشور اروپایی متعهد شوند که برای دانشمندان هسته ای که در اثر این اقدام بیکار شده اند کار پیدا کنند؛ خود آقای روحانی در کتاب شان نوشتند این اتفاق توهین به ملت ایران و عین کاپیتولاسیون بود.
رئیس ستاد انتخابات سعید جلیلی با اشاره به اینکه چرا باید طوری عمل کنیم که توهین به ملت شده و موضوعی مانند کاپیتولاسیون مطرح شود خاطرنشان کرد: در این دوره نه تنها در مساله هسته ای چیزی به وجود نیاوردیم بلکه محدودیت های غیرقانونی را هم برای ما بر نداشتند.
باقری گفت: وقتی توافق پاریس امضا شد ما تعهدات زیادی را پذیرفتیم و هیچ چیزی هم به ازای آن نگرفتیم، به نظر می رسد تحلیل آقایان در این دوره این بوده که چنین تعهداتی درست نیست زیرا بعد از این توافقنامه آقای روحانی نامه ای را به وزیر اروپایی نوشته و می گوید انتظار ما از توافقنامه پاریس این است که تعهد سه کشور مبنی بر این که پرونده هسته ای ما به شورای امنیت ارجاع نشده است پابرجاست؛ به اذعان آقای روحانی طرف مقابل هیچ تعهدی برای عدم ارسال پرونده ما به شورای امنیت نداده بودند.
وی با بیان این مساله که آنها کشور را از جنگ رهانیدند، گفت: و باید گفت که ما در این زمینه کاری نکردید ادامه داد: اگر فرض کنیم که این اتفاق قرار بود بیفتد شما مثل این عمل کردید که در جنگ ایران و عراق یکی گفته باشد می خواهد جنگ شود و من تدبیر کردم سه استان را به صدام دادم و جنگ نشد و در توافق نامه بعدی هم سه استان دیگر را دادم این گونه که تمام استان های ما از دست می رود! اگر مدبرانه تلاش کنیم که حقوق ملت تثبیت شود، کار درستی کرده ایم.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی درباره اینکه مستند تلویزیونی آقای جلیلی این شائبه را بوجود آورده که شما کسب موفقیت های هسته ای را متعلق به خود می دانید، گفت: اگر موفقیتی در روند هسته ای وجود داشته نتیجه گفتمان انقلاب است. هر کس به این گفتمان ایمان داشته باشد و آن را در عرصه های مختلف به منسه ظهور برساند آن عامل موفق است.
وی با اشاره به اینکه کسانی در صنعت و فناوری هسته ای ما تلاش می کنند که جزء دانشمندان گمنام به حساب آمده و هیچ کجا از آنها حرفی نیست ، افزود: دکتر جلیلی فقط به نام نماد این گفتمان مطرح شدند ولی نه خودش و نه کس دیگری این ادعا را مطرح نکرده که موفقیت های کسب شده متعلق وی است.
وی همچنین درباره اینکه آقای جلیلی معتقد است فضای دانشگاه ها بسیار بانشاط است و ما دانشجویانی که همین امروز حامی او هستند پیش از این بارها به وزیر علوم نامه داده و از فضای بسته دانشگاه ها انتقاد کرده بودند، عنوان کرد: دانشگاه های ما نهادهایی هستند که همیشه تاثیرگذار بوده اند، گروه ها و افراد مختلف در دانشگاه ها در چارچوب مشخص فعالیت می کنند که بنده در جریان برنامه های انتخاباتی و با حضور در چند دانشگاه متوجه این مساله شدم.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی با اشاره به اینکه برخی نامزدها اهداف سیاسی را دنبال کرده و برخی چیزها را به صورت سلبی مطرح می کنند، عنوان کرد: رویکرد آقای جلیلی خلاف رویکرد این کاندیداها است و هیچگاه به احترام شعور ملت شعار نداده است.
باقری همچنین درباره رویکرد دولت آقای جلیلی مبنی بر نقش زنان در دولت آینده گفت: در جامعه ما تاثیرگذاری زنان در روند پیروزی و تثبیت انقلاب امری عادی بوده، آقای جلیلی بر اینکه اهمیت ویژه به نقش مادری بدهند تاکید دارند که به این نقش بعنوان شغل دوم نگاه نشود.
وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رد صلاحیت آقای هاشمی باعث خوشحالی آقای جلیلی شد یا نه؟، گفت: همه باید از اجرای دقیق قانون خوشحال شوند.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی درباره برگزاری مناظره تلویزیونی دیگری بین کاندیداها عنوان کرد: ما آمادگی، استدلال و منطق روشنی داریم که یکبار دیگر در مناظره ای دیگر گفتگو کنیم زیرا مردم نسبت به روند فعالیتها اشراف کاملی دارند.
باقری خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی کاندیداها بخاطر رقابت های خود مسائل را به گونه ای دیگر مطرح کرده و با هوچی گری می خواهند اهداف سیاسی خود را پیش ببرند.
وی خطاب به حسن روحانی گفت: یکی از سوالات من از شما این است که آیا شما قائل به اینکه ایران باید از حقوق هسته ای برخوردار بوده و در این عرصه در چهارچوب قانون از همه ظرفیت های خود استفاده کند، قائل هستید یا نه؟، اگر بر این مساله قائل هستید چرا همه فعالیت های هسته ای کشور را تعطیل کردید، می خواستید فعالیت دوباره تجهیزات هسته ای را چه زمانی شروع کنید؟، آیا می خواستید در توافق با آمریکایی ها این چرخه را فعال کنید؛ اینکه می گویید در دوران ما قطع نامه شورای امنیت علیه ایران صادر نشد، باید پرسید آیا میخواستید تا آخر فعالیت های هسته ای را تعطیل کنید؟
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی گفت: توصیه من به همه کسانیکه می خواهند در عرصه های سیاسی نقش آفرینی کنند، این است که توانمندی های خود را نشان داده و به چیزهای دیگر اتکا نکنند.
باقری خاطر نشان کرد: نسبت به ادعای آقای روحانی باید اسناد مختلف بررسی شود و برای بررسی و انتشار آن نیاز به مجوز است، آقای روحانی اسناد طبقه بندی شده نظام را منتشر کرده که ملک شخصی افراد نیست؛ از کجا این اسناد را آوردید که انتشار کردید، از کدام مرجع قانونی اجازه گرفتید که این اسناد را منتشر کردید.
وی همچنین با اشاره به مستندی که از آقای روحانی در تلویزیون پخش شد، گفت: در مستندی که از آقای روحانی پخش شد برخی صحبت های رهبری منتشر شد، اگر قرار است صحبت های ایشان پخش شود باید همه حرف ها را پخش کرد، کسی که چند سال کار کرده طبیعی است که از شخصیت وی تعریف شود اما به این معنی نیست که همه رفتارها و کارهای آن فرد درست باشد.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی درباره بزرگترین مشخصات سیاست دولت آقای جلیلی در پرونده هستی و بحران سوریه گفت: ما به دنبال تثبیت حقوق خود هستیم و در این مسیر هم فعالیت فنی خود را زیر نظر آژانس ادامه خواهیم داد و هم در عرصه سیاسی گفتگو با 1+5 را ادامه می دهیم.
باقری خاطر نشان کرد: در موضوع سوریه معتقدیم راه حل نظامی نیست بلکه راه حل موجود سیاسی است، طرفین برای رسیدن به یک راهکار مشترک باید با هم گفتگو کنند.
وی همچنین درباره موضوعی که روز گذشته در مناظره کاندیداها مبنی بر اینکه گفتگوهای بغداد همزمان با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود و شما از این فرصت برای پیشبرد اهداف هسته ای چه استفاده ای کردید، گفت: این دو مساله با هم همزمان نبود که بخواهیم از آن استفاده کنیم.
باقری همچنین در پایان این نشست خبری درباره جواب های کلیه نامزدها در مناظره ها عنوان کرد: شاید یکی از دلایل این موضوع اقتضای فضای مناظره باشد که نمی توانستند تکبهتک صحبت کنند.
منبع: افکارنیوز [ شنبه 92/3/18 ] [ 4:16 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
بیبیسی در بخشی از تحلیل خود عنوان کرد که دولت مردان آمریکا به اشتباه تصور میکنند که باید با رئیس جمهور ایران بر سر مسائل اساسی فی ما بین مذاکره کند.
![]() بی بی سی در روزهای اخیر و در آستانه انتخابات 24 خرداد 1392 اقدام به پخش مستند «مردی با کاپشن بهاری» که با موضوع دکتر احمدی نژاد ساخته شده نموده و در آن می گوید که علت بی توجهی رئیس جمهورهای آمریکا به نامه های احمدی نژاد هم این بوده که آنها او را در سیاست خارجی ایران بی اختیار می دیدند.
بی بی سی در مستند «مردی با کاپشن بهاری» که با موضوع دکتر احمدی نژاد ساخته شده است.می گوید که علت بی توجهی رئیس جمهورهای آمریکا به نامه های احمدی نژاد هم این بوده که آنها او را در سیاست خارجی ایران بی اختیار می دیدند. استیون هدلی همچنین نامه احمدی نژاد به جورج بوش را «بی سر و ته» توصیف می کند.
البته نظیر همین اقدام از سوی آمریکایی ها در آستانه انتخابات دهم ریاست جمهوری 1388 انجام گرفت. در سال 1387 یک تیم تحلیل گر سیاسی و دیپلماتیک آمریکایی اقدام به ساخت مستندی تحلیلی در خصوص روابط ایران و آمریکا تحت عنوان (ایران،مشکل نیست؟) نمود.
![]() در بخشی این مستند صحنه ای از یک فیلم قدیمی آمریکایی نشان داده می شود که در آن یک پسر قوی جثه، دست راست پسر کوچک تر را گرفته و بر روی زمین انداخته و به وی فشار می آورد که تسلیم وی شود و پس از دیالوگی وی تسلیم پسر بزرگتر می شود. تصویری که حکایت از وضع برخی کاندیدا ها و سیاستمداران امروز ایرانی هستند که تسلیم محض آمریکا و تشنگان سراب مذاکره با آمریکا بوده و نظریه باید با کدخدا بست را بیرون می دهند!
![]() در این مستند ریشه های اختلاف بین ایران و آمریکا را به کودتای 1953 علیه دولت دکتر مصدق حوالت داده و زمینه های انقلاب ایران را از آنجا سرچشمه گرفته شده عنوان نمود.
![]() این مستند در بخشی از تحلیل خود عنوان نموده که دولت مردان آمریکا به اشتباه تصور می کنند که باید با رئیس جمهور ایران بر سر مسائل اساسی فی ما بین مذاکره کند.
مستند در ادامه تحلیل خود با بررسی ساختار حکومتی و انتخاب مسئولان و رهبری جمهوری اسلامی عنوان می کند که مسائل که موضع اختلافات و موضوع مباحث دو کشور است در واقع در اختیار رئیس جمهور ایران نیست، بلکه در حوزه رهبری انقلاب اسلامی ایران است.
![]() در حقیقت از نظر آمریکایی ها تصمیمات سه حوزه سیاست خارجی، سیاست نظامی و سیاست هسته ای که در اختیار رییس جمهوری آمریکاست، معادل آن در جمهوری اسلامی ایران در اختیار ریاست جمهوری نیست بلکه در اختیار رهبر انقلاب اسلامی است. مسئله ای که دکتر احمدی نژاد می بایست پس از نامه نگاری های خود با رئیس جمهور آمریکا و عدم پاسخ آنان می بایست در دوره اول ریاست جمهوری خود به درستی آنرا درک می نمود.
![]() از طرفی دیگر در دوران اوباما اتفاق خاصی نیز رخ داد و آن نامه محرمانه به رهبری انقلاب اسلامی در خصوص مذاکره مستقیم بود که با عدم پذیرش مقام معظم رهبری مواجه شد.
به نظر می رسد که آمریکایی ها به زمزمه های انگلیسی زیر گوششان به خوبی توجه می کنند و رویه ای را در نظر گرفته اند تا دکتر احمدی نژاد را در مسیری قرار دهند که به نوعی تقابل حداقلی با رهبری نظام کشیده شود.
اشاره به این نکته که مسئله هسته ایران بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حل خواهد شد. اشاره ظریفی دارد به این مسئله که دکتر احمدی نژاد می خواهد خود را در مسئله هسته ای تصمیم گیرنده نهایی در آینده نشان می دهد.
شاید بتوان گفت اشتباه تحلیلی استراتژیک برخی در داخل که مدت هاست به سیاه نمایی در خصوص عملکرد دولت دست می زنند آن است که سیاست کلان و بازی های جهانی را به بدرستی درک نمی شود و متاسفانه درک ناقص این موضوعات و نگاهی اسطوره گرایانه به گزاره های سیاسی جهانی باعث خواهد شد که به بخشی از آن بازی های جهانی تبدیل شوند.
در چنین شرایطی، سازی ناکوک از ارکستر سیاسی جمهوری اسلامی ایران شنیده خواهد شد که بخشی از آن خارج از نت می زند.
متاسفانه علی رغم هشدارهای مقام معظم رهبری مبنی بر عدم سیاه نمایی و تخریب عملکرد دولت، هنوز برخی از کاندیداها و نمایندگان آنان در مناظرات به تخریب های مستقیم و سیاه نمایی کل عملکرد دولت می پردازند. نکته ای که به دشمنان خارجی در صددند در آن روی سکه و با توجه شرایط حاضر آنرا به گردن مقام معظم رهبری بیاندازند.
شاید این جریانات تصور می نمایند که بعد کسب رای کاندیدای مورد نظرشان، گام بعدی حذف ولایت فقیه باشد! پس در آن مرحله حتما نیاز دارند خطاهای احمدی نژاد را شکست های مقام معظم رهبری نشان دهند.
اما نکاتی به باید همه سیاستمداران جمهوری اسلامی در نظر داشته باشند در این میان از همه مهمتر است و به نظر محور وحدت می بایست قرار گیرد:
1-آینده اساسا اینست فرصتی تاریخی برای جمهوری اسلامی ایران تا بتواند در عرصه ی جهانی نقشی بی دلیل را ایفا نماید و معادلات بازی جهانی غرب را بهم بزند کاری که انقلاب اسلامی در زمان پیروزی خود انجام داد.
2-فرصت ریاست جنبش عدم تعهد برای صدور مدل سیاسی جمهوری اسلامی در اختیار ایران قرار داده است نمی بایست محل منازعات سیاسی و جریانات خوبی قرار می گیرد.
3-احمدی نژاد یک سرمایه در سطح جهانی است و نمی بایست خود را در مسیر هدر دادن بازی های سیاسی داخلی قرار دهد.
4-روسای جمهور محترم حال و آینده باید بدرستی درک نماید که «التزام عملی به ولایت فقیه برای فرد اول اجرایی و عملی کشور می بایست التزام عملی و اجرایی حداکثری باشد نه حداقلی.»
به عبارتی ریاست جمهوری در منظومه نظام جمهوری اسلامی یک جزیره جدا نیست بلکه این سیستم یک تن واحد و بنیانی مرصوص است که اساس آن مسئله ولایت فقیه بوده که از عمق استراتژیک مذهب شیعه نشات گرفته است.
بنابراین در عین تفاوت سلیقه و نظرات می بایست انعطاف مناسب در تبعیت از امر ولایت فقیه وجود داشته باشد که خود مزیت نسبی شخص رئیس جمهور است و نباید کسی تلاش نماید سجاده اش را جلوتر از امام جماعت پهن نماید!
5-همگان باید بدانند که امریکا هنوز هم گرگ است و به ما به چشم میش می نگرد تا در فرصتی مناسب آنرا بدرد و مادامی که این مدل وجود دارد، رابطه معنا ندارد.
قاطبه ملت ایران باید توجه داشته باشند در زمانی که شاه معدوم متحد استراتژیک آمریکا در منطقه محسوب می شد آمریکایی ها با درخواست حق کاپیتولاسیون(حق توحش) تحقیر کشور و مردم ایران را به اوج رسانیدند. کسانی که دم از رابطه با آمریکا می زنند باید به این سئوال پاسخ دهند که آیا ما می خواهیم از آن زمان نزدیکتر باشیم به آمریکاییان؟! آنهم در حال حاضر که جهان اسلام در مرحله بیداری اسلامی قرار دارد و آمریکا پس از انتشار فیلم موهن مورد تنفر شدید امت اسلامی قرار گرفته است، سخن از رابطه با آمریکا باعث تضعیف روحیه مسلمانان مقاوم خواهد شد( این موضوع در سند استراتژی امنیت ملی آمریکا در قرن 21 آمده است)
البته شاید شرایط سیاسی پیچیده موجود باعث شده تا دولت مردان آمریکایی، شیر ایرانی را چیز دیگری می بینندکه آدم را یاد شعر سعدی شیرازی می اندازد:
«چنین گستاخ زان می خاردم/ کو در این نیمه شب گاو می پندارم!!! »
آمریکا استکبار جهانی است و دشمن آشکار ما، هر چقدر هم که دم از دوستی بزند، باز هم دشمن است.
نکته آخر آنکه همه مسئولان در جمهوری اسلامی باید بدانند که نباید برای کسب قدرت و یا ماندن در قدرت، دست و پای فراوان زد.
اما می بایست در همه حال، همگی برای خدمت گزاری به مردم در راه خدا همیشه آماده وگوش به فرمان باشند.
منبع: فارس [ شنبه 92/3/18 ] [ 4:15 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مرتضی طلایی به پشت صحنه حوادث 18 تیر 78 اشاره کرد و گفت: به نظر من موضوع 18 تیر پس از نقطه اولیه که در سال 78 رخ داد پشت پردهاش این بود که جریانهای سیاسی در داخل کشور به دنبال این بودند که 18 تیر را در تقویم سیاسی کشور قرار دهند و همه ساله به بهانه این روز هر حرکتی که خواستند انجام دهند.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ مرتضی طلایی با اشاره به اظهارات روز گذشته حسن روحانی در خصوص وضعیت پلیس در حادثه کوی دانشگاه در سال 87 گفت: در واقع حمله آقای روحانی به نقاط قوت محمدباقر قالیباف بود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در زمان قالیباف با بیان اینکه حداقل به عنوان کسی که در متن ماجرا بودم، گفت: اگر آقای روحانی در سینهاش اطلاعات دارد سینه ما دردهای بسیاری دارد.
وی ادامه داد: آقایان یادشان نیست که آن دوره که برخی نمایندگان مجلس به جای اینکه در آرامبخشی کوی دانشگاه به پلیس کمک کنند با سوء استفاده از اختیارات نمایندگیشان داخل کوی دانشگاه شده و دانشجویان را برای حادثهآفرینی تحریک میکردند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در زمان قالیباف اضافه کرد: آیا یادشان رفته که آقای معین نامه نوشتند به ریاست جمهوری وقت تا با این مسائل برخورد شود.
طلایی اضافه کرد آیا یادشان رفته که یک ماه شبانهروزی به جای اینکه همراهی کنند با پلیس برای آرامسازی پشت جریانهای حادثه تهران حضور داشته و هدایت و مدیریت میکردند.
به گفته طلایی شورای تأمین حاضر نبود با ما تشکیل جلسه برای حل و فصل مسائل دهد ولی حاضر بود با گروههای سیاسی دانشجویی بنشیند و تعامل کند برای ادامه دادن به اعتراضات. اینها را یادشان رفته سینه ما پر از درد است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در زمان قالیباف با تأکید دوباره به حمله روحانی به نقاط قوت قالیباف گفت: ما همان زمان حرفمان این بود که اگر اجازه دهید که در محیطهای دانشجویی دانشجویان در داخل دانشگاهها حرف بزنند مشروط به اینکه پا از محیط دانشگاه بیرون نگذارند و این بهترین مدل مدیریت محیطهای دانشجویی است.
وی به پشت پرده حوادث 18 تیر اشاره کرد و گفت: به نظر من موضوع 18 تیر پس از نقطه اولیه که در سال 78 رخ داد پشت پردهاش این بود که جریانهای سیاسی در داخل کشور به دنبال این بودند که 18 تیر را در تقویم سیاسی کشور قرار دهند و همه ساله به بهانه 18تیر هر حرکتی که خواستند انجام دهند.
وی افزود: هنر قالیباف این بود که توانست 18 تیر را از تقویم سیاسی کشور پاک کند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در زمان قالیباف در پاسخ به این پرسش که انتقاداتی به وضعیت کلانتریها در زمان قالیباف در پلیس روز گذشته مطرح شد، گفت: در هر مجموعهای ممکن است عملکرد خوب وجود داشته باشد و همچنین آدمهای بدی هم وجود داشته باشد اما بحث اینجاست که آقایان به جای آنکه به نیروی انتظامی در آن زمان بودجه دهند و آن را حمایت کنند تا بتوانند نیرو خوب جذب کنند و از نیروهایش حمایت کنند صرفا مینشستند و نیروهای انتظامی را نقد میکردند.
وی ادامه داد: اگر به بودجههای تخصیص یافته در آن زمان رجوع کنید بودجه نیروی انتظامی در آن دوره نه تنها افزایش نیافت بلکه کاهش هم پیدا کرده بود. در چنین شرایطی قالیباف نیروی انتظامی را متحول کرد.
منبع: افکارنیوز [ شنبه 92/3/18 ] [ 3:8 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |