یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
یک عروس و داماد در اعتراضات ترکیه

[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:24 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
ملکه دیروز به بنگاه لجن‌پراکنی‌اش آمد تا برای ارتش رسانه‌ای‌اش آماده‌باش اعلام کند.گزارش مبسوط بی‌بی‌سی درباره وضعیت معیشتی مردم ایران حاکی از اعلام آمادگی سربازان جنگ نرم ملکه به شیپور آماده‌باش است.
گروه رسانه «تیتریک» ؛ دیروز بعدازظهر 2 تیتر بزرگ بر پیشانی صفحه اصلی پایگاه اینترنتی بی‌بی‌سی خودنمایی می‌کرد. عنوان بزرگ‌تر «ملکه در بی‌بی‌سی» بود با عکسی از الیزابت دوم که در پشت صحنه یکی از استودیوهای پخش اخبار زنده در بنگاه خبرپراکنی بریتانیا دیده می‌شد و کمی پایین‌تر این عنوان به چشم می‌خورد: «بهای آزاردهنده زندگی در ایران!».
 در دنیایی پرحادثه و پرتلاطم مثل دنیای خبر، همزمانی این دو عنوان در پیشانی صفحه اصلی سایت خبری بسیار مهمی مثل BBC.CO.UK می‌تواند تصادفی تلقی شود اما وقتی بحث بازدید رسمی مهم‌ترین شخصیت سیاسی غرب یا تنها کسی در غرب که 6 دهه است بر راس حاکمیت یکی از قدرت‌های جهان تکیه زده، آن هم دررسانه‌ای که طبق «منشور حرفه‌ای»‌اش ملک طلق ملکه بریتانیاست پیش می‌آید، دیگر نمی‌توان بخت زیادی برای تقارن‌های گاه و بیگاه خبری قائل شد.
 بویژه وقتی بدانیم کمتر از یک هفته تا انتخابات ریاست جمهوری 2013 ایران باقی مانده است و دلیل بازدید ملکه الیزابت از بی‌بی‌سی هم افتتاح رسمی «خانه خبرپراکنی بی‌بی‌سی» باشد. در هر جای دیگر دنیا و در هر رسانه حکومتی دیگر، وقتی اعلیحضرت یا علیاحضرت صاحب حکومت، رسانه تحت تملکش را با تشریفات افتتاح رسمی مورد تفقد قرار می‌دهد، معنایش این است که خبری در راه است، خبری مهم‌تر از اخبار روزمره. 


چنانکه ملکه انگلیس در نطقی که به مناسبت این بازدید انجام داد اعتراف کرد 2 دیدار قبلی‌اش از اتاق خبر بی‌بی‌سی در فواصل بسیار کوتاهی پیش از جنگ دوم جهانی و مراسم تاجگذاری خودش بوده است. حال چرا باید تصور کنیم که در انگلیس قاعده‌ای خلاف این در جریان است؟ در واقع چه خبری برای دستگاه حاکمه بریتانیا به عنوان یکی از محورهای اصلی حاکمیت استکبار جهانی، قرار است مهم‌تر از خبر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دیگری در ایران باشد؟ پس به سختی می‌توان درباره انگیزه حضور الیزابت دوم برای افتتاح «خانه بی‌بی‌سی» در چنین مقطع زمانی تردید کرد. 
ملکه دیروز به بنگاه لجن‌پراکنی‌اش آمد تا برای ارتش رسانه‌ای‌اش آماده‌باش اعلام کند. گزارش مبسوط بی‌بی‌سی درباره وضعیت معیشتی مردم ایران در آستانه انتخابات هم فارغ از اینکه چقدر به آمار واقعی متکی بوده و چقدر سیاه‌نمایی کرده باشد، پاسخ حاکی از اعلام آمادگی سربازان جنگ نرم ملکه به شیپور آماده‌باش او تلقی می‌شود. 
چنانکه یک شب پیش از انتشار این گزارش در سایت بی‌بی‌سی، شبکه بی‌بی‌سی فارسی اقدام به پخش مستندی غیرمستند کرد که در آن عوامل ستاد انتخاباتی 2 شکست خورده انتخابات سال 1388 در مقابل دوربین سناریویی را برای تلقین «تقلبی بودن» آن انتخابات بازگو می‌کردند. 
ملکه 87 ساله که طبق آخرین شنیده‌ها، آخرین روزهایش را به عنوان شخص اول خاندان سلطنتی ویندسور در انگلستان سپری می‌کند، در روزی که شوهر بچه‌آزارش با رفتن زیر تیغ جراحی، پایش بر لب گور بود، به ساختمان نوسازی شده بی‌بی‌سی آمد و رسما مقر جدید بنگاه خبرپراکنی سلطنتی را در لندن افتتاح کرد.
بزرگ‌ترین قسمت این شوی آماده‌باش زمانی بود که او راسا وارد اتاق خبر شبکه مادر بی‌بی‌سی (بی‌بی‌سی انگلیسی) شد و در میان خبرنگاران این اتاق درست پشت سر 2 گوینده خبر «جولین ووریکر» و «سوفی لانگ» قرار گرفت که در همان زمان مشغول خواندن اخبار به طور زنده بودند. 
اگرچه شاید در آن لحظات دهان مخاطبان اخبار بی‌بی‌سی از تعجب باز مانده باشد اما آنها نمی‌دانند نقشه حضور ملکه در بی‌بی‌سی تا چه میزان حساب‌شده و دارای چه جزئیات از پیش برنامه‌ریزی‌شده‌ای بوده است. همچنین بسیاری از آنها قطعا «منشور حرفه‌ای» بی‌بی‌سی را حتی برای یک بار نخوانده‌اند و نمی‌دانند در بندهایی از آن آمده است که بنگاه خبرپراکنی بریتانیا و همه متعلقات رادیویی، تلویزیونی و اینترنتی‌اش باید در راستای «ارائه خدمات علیاحضرت» به جامعه بریتانیا انجام وظیفه کنند، در غیر این صورت دربار مستقیما حق دخالت دارد.
البته به رسم معمول، علیامخدره حین این بازدید جملاتی هم بر زبان آورد. او در حالی که از یک بخش متعلق به ساختمان قدیمی بی‌بی‌سی که در سال 1932 بنا شده وارد بخش نو بنای «های‌تک» می‌شد، گفت: «روزی را که برای نخستین‌بار همراه پدرم پادشاه و مادر و خواهرم کمی پیش از جنگ به اینجا آمدم به یاد دارم. بعد دوباره همراه دوک ادینبورگ (شوهرش) قبل از تاجگذاری 1953 به اینجا آمدم. حالا بار دیگر آمده‌ام و از سرعت تغییراتی که صنعت شما در خلال 60 سال اخیر داشته، متعجبم. سال‌هایی که در خلال آنها خبرپراکنی، زندگی همه ما را از طرق بسیاری غنا بخشیده است».
آخرین اشاره الیزابت دوم کاملا بجا بود، چرا که از وقتی او در سال 1953 به عنوان ملکه امپراتوری بی‌یال و کوپال بریتانیا تاجگذاری کرد، بی‌بی‌سی مهم‌ترین ابزار استعمار انگلیس و فراتر از هر ارتش و کمپانی‌ای بوده است. پس از نطق ملکه، برای نخستین‌بار صدای ضبط شده او در هنگام بازدید دوران کودکی‌اش (1939) از رادیو‌ 4 بی‌بی‌سی پخش شد تا بی‌بی‌سی خوش‌خدمتی‌اش به خاندان سلطنتی در خلال دهه‌های گذشته را اثبات کرده باشد.
این خوش‌خدمتی وقتی عیان‌تر شد که ملکه در استودیوی رادیو یک بی‌بی‌سی با «دیوید دیمبلبای» مجری قدیمی این رادیو برای دقایقی طولانی خوش و بش کرد فقط به این دلیل که پدر او «ریچارد دیمبلبای» 60 سال پیش در مراسم تاجگذاری او نطقی غرا کرده بود. سرانجام در پایان این شوی بزرگ سلطنتی که به معنای بهره‌برداری از پروژه یک میلیارد پوندی توسعه و مدرنیزه کردن بی‌بی‌سی بود، ملکه از لوحی که توسط اعضا، مجریان و هیات‌امنای بی‌بی‌سی به مناسبت حضور او ساخته شده بود پرده‌برداری کرد.
این نیز پرده‌ای دیگر از خوش‌خدمتی اداره‌کنندگان اصلی این بنگاه خبرپراکنی محسوب می‌شد، چراکه هیات‌امنای بی‌بی‌سی طبق منشور سلطنتی مورد اشاره، توسط شورایی سلطنتی انتخاب می‌شوند که اعضای آن را ملکه به طور مستقیم انتخاب می‌کند و همین هیات‌امنا هستند که مدیران مورد نظر خود را در بخش‌های مختلف بی‌بی‌سی چینش می‌کنند.حال باید دید ابزار رسانه‌ای روباه پیر با این مارش آماده‌باش سلطنتی چه خوابی برای سیاهنمایی انتخابات 2013 ایران دیده است.
منبع : باشگاه خبرنگاران

[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:24 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در مورد قطع برق در همایش انتخاباتی قالیباف در ملارد گفت: امیدواریم که چنین مساله‌ای غیر عمدی باشد، از عموم مسئولان محترم محلی می‌خواهیم دلایل این رویداد را پس از بررسی به مردم اعلام کنند.

گروه رسانه «تیتریک» ;  پرویز اسماعیلی سخنگوی ستاد انتخابات محمدباقر قالیباف در مورد لغو برنامه شب گذشته قالیباف در شهرستان ملارد گفت: ازدحام زاید الوصف مردم مشتاق این منطقه، همه و از جمله دست اندرکاران برگزاری مراسم امشب را حیرت‌زده کرد و متاسف شدیم که به علت قطع برق مسجد جامع مارلیک، قالیباف موفق به ابراز تشکر از جمعیت انبوه و سخنرانی در میان این عزیزان نشد.

وی افزود: این استقبال به حدی بود که پیاده شدن و ورود قالیباف به مسجد جامع مارلیک بیش از 25 دقیقه به طول انجامید.
 
سخنگوی ستاد انتخاباتی قالیباف ادامه داد: برق مناطق اطراف محل سخنرانی وصل بود. البته ما با بدبینی به این رویداد نگاه نمی‌کنیم و امیدواریم که چنین مساله‌ای غیر عمدی باشد. در عین حال از عموم مسئولان محترم محلی می خواهیم دقت‌های لازم را در تامین امنیت و خدمات لازم برای ادامه فعالیت‌های انتخاباتی کاندیداها و تحقق حماسه سیاسی مبذول دارند و دلایل این رویداد را نیز بررسی و به احترام مردم نتیجه را اعلام کنند.
 
اسماعیلی با بیان اینکه قطع برق دیگر قادر به قطع ارتباط مردم با قالیباف نیست، گفت: قالیباف از ظهر امروز به شهرستان‌های اطراف تهران از جمله قرچک، ورامین، اسلامشهر، بهارستان، شهر قدس، ملارد و مارلیک سفر کرد و استقبال کم سابقه مردم شریف این شهرستان‌ها از الگوی مدیریت جهادی و کارآمد، نشانه عزم جدی ملت عزیزمان برای تغییر موثر در مدیریت امور اجرایی کشور و تمرکز بر رفع نیازهای هموطنان است.
 
وی در پایان از همه مردم شریف این مناطق و دست اندرکاران مراسم، به ویژه مردم و حامیان عزیز در ملارد و مارلیک قدردانی کرد.

[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:23 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
رئیس شورای هماهنگی حزب‌الله پیش‌بینی کرد که یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم کشیده می‌شود.
منبع: فارس

[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:21 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
کش و قوس میان کارگزاران و اصلاح‌طلبان بر سر حذف محمدرضا عارف یا حسن روحانی از رقابت‌های انتخاباتی ادامه دارد.

منبع:


[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:21 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی فارسی به عنوان بازوی جنگ روانی سازمان جاسوسی انگلیس یک هفته مانده به انتخابات بخش ویژه‌ جاسوسی در انتخابات را در صفحه نخست خود قرار داده است. که به خوبی خبر از برنامه‌ ویژه آنان برای انتخابات می‌دهد.

[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:20 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

به گزارش « تیتریک »؛بهار نوشت: زمان برای دولت به‌تندی می‌گذرد. چندوقت دیگر پایان کار است. دولتی که با لشگری مدافع و شعار «ساده‌زیستی» آمده بود حال باید با لشگری مخالف و منتقد برود. دولت اما می‌گوید «ساده‌زیست» است و همه انتقادها از دولت «ساده‌زیستش» برای توجیه اشرافیت دیگران است. دولت می‌گوید در این هشت‌سال همه از او انتقاد کرده‌اند. دولت آمار می‌دهد که تنها در چهار سال اول ریاستش، روزنامه‌ها در 320‌هزار تیتر به او حمله کرده‌اند. دولت می‌گوید مظلوم واقع شده است. دولت می‌گوید همه روبه‌روی او قرار گرفته‌اند. هشت نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری هم که در طول هم نشسته‌اند، فقط دولت هشت‌ساله او را تخریب کرده، «سیاه‌نمایی» می‌کنند. وقت هشت‌ساله دولت در حال تمام‌شدن است. دولت وقت اضافه می‌خواهد. دولت از رسانه ملی می‌خواهد تا فرصتی را برای پاسخگویی به «سیاه‌نمایی‌ها» در اختیارش قرار دهد. دولت صبرش لبریز شده است. دولت نمی‌خواهد سکوت کند. برای دولت این روزها، روزهای طلایی است. دولت می‌خواهد از روزهای طلایی‌اش به‌خوبی استفاده کند.

به‌گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد که به منطقه 17 و 18 تهران رفته تا پروژه انتقال خط آهن تهران-تبریز به زیر زمین را افتتاح کند می‌گوید: «ساده‌زیستی دولت به این معناست که مسئولان نباید از امکانات بیت‌المال برای خود اشرافیت راه بیندازند؛ یعنی مدیریت جامعه باید برای جامعه کم‌خرج باشد. همچنین مسئولان باید بدانند حوزه مسئولیت تبدیل به قدرت تسلط بر منابع نشود و مدیر باید احساس عمومی مردم را درک کند تا بتواند برای مردم کار کند. پس کسی که دنبال دنیاست نمی‌تواند حرف مردم را بفهمد. کسانی که ساده‌زیستی دولت را زیر سوال می‌ببرند، به‌دنبال توجیه اشرافیت هستند؛ چون خودشان می‌دانند نمی‌توانند این‌طور زندگی کنند.»
به گزارش ایرنا، میرتاج‌الدینی، معاون رییس‌جمهوری، در اجرای قانون اساسی هم با آمار و ارقام از دولت تمجید می‌کند و می‌گوید: «برخی نامزدها به‌جای بیان برنامه‌ها و سیاست راهبردی خود برای آینده کشور تنها به سیاه‌نمایی از گذشته و عوام‌فریبی روی آورده‌اند.»این سخنان را محمود احمدی‌نژاد و میرتاج‌الدینی ظاهرا در واکنش به سخنان حسن روحانی است که گفته بود: «این‌که گفته می‌شود فرهنگ اشرافی‌گری نباید باشد کاملا درست است. اسراف نباید باشد؛ اما متاسفانه آن‌هایی که دم از ساده‌زیستی زدند ببینید پایان کارشان به کجا رسید. آن‌ها که دم از مبارزه با فساد زدند ببینید فساد سه‌هزار‌میلیاردی از کجا آمد.» دولت اما می‌گوید این حرف‌ها فقط «سیاه‌نمایی» است. سیاه‌نمایی که برای آن‌ها پاسخ هم دارد. محمود احمدی‌نژاد در ادامه با دفاع تمام‌قد از خود می‌گوید: «در دولت نهم و دهم بیش از 30عنوان کار بزرگ و تعیین‌کننده برای اولین‌بار انجام شد که یکی از آن‌ها فرستادن ماهواره به فضا و مسئله هسته‌ای است.»دولت می‌گوید «سیاه‌نمایی»ها کار «بدخواهان ملت ایران» است. همان «بدخواهانی که با پیشرفت ملت ایران به بهانه‌های متفاوت مخالف هستند.»محمود احمدی‌نژاد می‌گوید: «دشمنان می‌بینند که ایران به‌طور جهشی جلو می‌رود و طرح‌های مختلف را به‌اجرا درمی‌آورد؛ از جمله طرح هدفمندی یارانه‌ها که در انجام آن موفق عمل کرد. بنابراین توطئه‌های خود را تشدید می‌کنند و از بیرون راه‌ها را می‌بندند و به بهانه‌های سیاسی پَست، عده‌ای در داخل با آن‌ها همکاری می‌کنند.» دولت می‌گوید کار، کار دشمن است و عده‌ای در داخل با آن‌ها همکاری می‌کنند.
ستون پنجمی‌ها الان ادعای انقلابیگری می‌کنند
اگرچه احمدی‌نژاد دیگر مانند سال 88 نمی‌تواند در مناظره روبه‌روی رقیبش بنشیند، اما ترجیح می‌دهد در دوماه پایانی دولتش از روزهای طلایی استفاده کند. محمود احمدی‌نژاد می‌گوید: «در دوران دفاع مقدس عده‌ای امام را متهم می‌کردند و به ایشان می‌گفتند شما مقصر جنگ هستید.» احمدی‌نژاد تاکید می‌کند: «در زمان دفاع مقدس عده‌ای مکمل حلقه‌های توطئه‌های دشمنان بودند که ستون پنجم نام داشتند، اما الان ادعای انقلابیگری می‌کنند.»محمود احمدی‌نژاد می‌گوید: «در شرایطی که دشمنان به‌دنبال سنگ‌اندازی هستند، عده‌ای ارز و سکه خریداری کردند و با دشمن همراه شدند تا به بازار فشار آورند و می‌خواهند همه موجودیت ایران را با این مسئله زیر سوال ببرند. این افراد همان‌هایی هستند که اول تحریم را انکار می‌کردند و دم از مشکلات داخلی می‌زدند، اما حالا مقصر را دولت می‌دانند و بالاخره روزی پاسخ آن‌ها داده می‌شود.» احمدی‌نژاد با بیان این‌که «دشمن سنگی در راه ملت ایران انداخته است و باید از آن عبور کرد»، می‌گوید: «نمی‌خواهم به بحث مذاکرات هسته‌ای وارد شوم؛ چون خودشان مسئول‌اند و می‌دانند چه باید بکنند و کاری به آن ندارم و دخالتی هم ندارم، اما معتقدم باید ایران را ساخت و ظرفیت ساختن در ایران بی‌پایان است. این امر نیازمند دلسوزی و فداکاری است.»محمود احمدی‌نژاد در ادامه با بیان این‌که «متاسفانه در دعواهای به ظاهر سیاسی، خیلی از حقایق پنهان و معیارها عوض می‌شود»، تاکید می‌کند: «باید با دلسوزی و کار جمعی و همبستگی جلو برویم؛ چون مسائلی که دشمنان به‌وجود آورده‌اند به‌فضل الهی قابل عبور هستند و باید در این مسیر همدلی و همراهی و کمک کنیم.» احمدی‌نژاد در ادامه دفاع از خود به هدفمندی هم اشاره می‌کند و می‌گوید: «امروز هدفمندی یارانه‌ها در ایران به مرجع علمی تبدیل شده است که مراکز اقتصادی دنیا به کار انجام شده در ایران ارجاع داده می‌شوند. این افتخار ملت ایران است، اما عده‌ای می‌خواهند مشکلاتی که از ناحیه دشمنان به‌وجود می‌آید به هدفمندی یارانه‌ها بچسباند و این طرح ادامه پیدا نکند؛ در‌حالی‌که این دو موضوع ارتباطی با یکدیگر ندارند.»دولت آمار و ارقام می‌دهد. دولت می‌گوید چه در دوران شهرداری و چه در دوران ریاست‌جمهوری تنها کسی بوده آمار خدماتش سر به فلک کشیده، اما دشمنان نمی‌خواهند ایران پیشرفت کند. دولت می‌گوید او به‌دنبال خدمت است و دیگران می‌خواهند «سیاه‌نمایی» کنند. حال دولت خدمتگزار می‌خواهد در روزهای آخر عمرش به رسانه ملی بیاید تا بگوید خیلی کار کرده است و همه مقابل او هستند و فقط و فقط سیاه‌نمایی می‌کنند. دولت می‌گوید ساده‌زیست است و بعضی ساده‌زیستی‌اش را به تمسخر می‌گیرند.


[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:19 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
اظهارات حسن روحانی در سخنرانی ها و مناظرات تلویزیونی با استقبال و سرخوشی رسانه های بیگانه و از همه بیشتر رسانه های انگلیس مواجه شده است.

گروه رسانه «تیتریک» ; حسن روحانی که تحصیلات خود را در انگلیس گذرانده است، گفته می شود رابطه بسیار خوبی را با انگلیسی ها دارد. اظهارات ، سخنان، مواضع این روزهای روحانی در سخنرانی ها و تلویزیون بااستقبال  رسانه های بیگانه و از همه مهمتر رسانه های روباه پیر انگلیس مواجه شده است!

 رسانه دولتی انگلیس BBC طی گزارشی از کاندیداتوری روحانیون در دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری ایران، با رسیدن به دور یازدهم، تصویر آقای "حسن روحانی" را در حالی که کلید معروفش را به دست دارد منتشر و سؤال کرده است"  آیا کلید مشکلات ایران در دست یک روحانی است؟!

همچنین سایت  انگلیسی گاردین نوشت: "روحانی زندگی و حیات را به رقابت انتخاباتی ایران تزریق کرد؛ وی شان و مقام گذشته‌ی ایران را به ایران بازخواهدگرداند.

در ابتدا به همه وی را اصولگرا می‌دانستند اما با گذشته زمان و آغاز تبلیغاتش مشخص شد سخنان وی بیشتر رنگ اصلاح‌طلبانه دارد تا اصولگرایانه/چهره‌ی متین وی امید را به اردوگاه اصلاحطلبان بازگرداند. او با اشاره به "لباس شخصی‌ها "و" جو امنیتی" از خط قرمز‌ها عبور کرد؛ او به احمدی‌نژادی حمله کرد که کیلومترها از خطوط قرمز عبور کرده است. مستند روحانی نشان‌دهنده‌ی همکاری وی با بازرگان و شریعتی در مبارزه با پهلوی بود.

سی‌ان‌ان نیز نوشته است: " شواهد زیادی وجود دارد که وی توانایی احیای مجدد اصلاح‌طلبان را دارد؛ روحانی با انتقاد از رسانه‌ملی کاری انجام داد که کمتر سیاستمداری در ایران جرات انجام آنرا دارد.

خبرگزاری انگلیسی رویترز به نقل از روحانی نوشت : ایران باید از افراط‌گرایی در رابطه با غرب و امریکا پرهیز کند!

این روزها درباره برخی عملکردهای آقای روحانی شبهات زیادی در جامعه وجود دارد. تا جایی که سایت اپوزیسیون خودنویس هم دست به افشاگری بزرگی علیه روحانی زد و از گاف بزرگ فیلم تبلیغاتی وی خبرداد.

این سایت با ارائه اسنادی مدرک تحصیلی کسب شده روحانی از دانشگاهی در انگلیس را زیر سوال برد و نوشت: ستاد حسن روحانی، زمان اخذ مدارک تکمیلی او را دهه 90 میلادی عنوان می‌کند، در حالی‌که سازندگان فیلم تبلیغاتی‌اش، دوره اخذ مدرکش را به پیش از انقلاب عقب می‌کشند، از دانشگاهی که آن زمان تاسیس نشده بود.

با مراجعه به سایت رسمی این دانشگاه و همچنین سرویس پایان‌نامه‌های آن، نام کنونی "حسن روحانی" و پیش از انقلاب وی "حسن فریدون" را با تمامی املاهای انگلیسی ممکن جستجو کرده است؛ همچنین به کاتالوگ عمومی کتابخانه بریتانیا مراجعه کرده است.

اما به هیچ نشانه‌ای از وی دست نیافته است. دیده بان انتخابات ایران اذعان می‌ کند که در انتها از دانشگاه گلاسگو استعلام کرده و سخنگوی این دانشگاه در پاسخ اعلام کرده است که {هیچ سابقه‌ای از هیچ کس با این نام} تا به حال در این دانشگاه وجود نداشته است .

سایت عصر امروز با درج مطلبی با عنوان " آقای روحانی از دوستان انگلیسی تان تازه چه خبر؟" به انتقاد از سخنان وی درباره پرونده هسته ای پرداخت و تصریح کرد: جناب روحانی راستی نفرمودید با کدام یک از مقامات انگلیسی اینقدر رابطه خوبی داشته اید که اخبار پنهان و مخفی خودشان را به شما می گفتند!همان هایی که گفتید در سال 84 به شما ‌گفتند شهردار تهران رئیس ‌جمهور بعدی شماست آیا این هم از سیاسی کاری شما نشات می گیرد. جناب روحانی راست از تیم سابق هسته ای خودتان خبر دارید؟ چرا برخی از آنها به خارج پناهنده شده اند؟

و آخر اینکه جناب روحانی بگویند چرا تونی بلر زمانی که در پرونده هسته ای توفیقی نداشتیم در یکی از جلساتی که به عنوان میهمان دعوت می شود می گوید : میوه حمله به عراق را از دستان حسن روحانی بدست آورده است ! آیا این هم از آن ارتباط با مقامات انگلیسی نشات گرفته بود؟

منبع :دانا


[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:16 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با انتشار اطلاعیه ای به امضای آیت الله محمد یزدی، حمایت اکثریت قاطع اعضای خود را از علی اکبر ولایتی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرد.
منبع: مهر

[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:16 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
کاندیدای ریاست جمهوری گفت: امروز خطر جریان تردید جریان دیگری است که بعد از فتنه و انحراف کشور را تهدید می‌کند.
منبع: فارس

[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 2:15 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 72
بازدید دیروز: 290
کل بازدیدها: 1063564
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون