یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
سرکرده منافقین در آخرین دستور خود از عواملش در داخل کشور خواسته که به صندوقهای رأی حمله کنند.
گروه رسانه «تیتریک» ؛ گروهک تروریستی منافقین که همه فعالیتهای خود را بر روی انتخابات در ایران متمرکز کرده است در آخرین دستور خود از عواملش خواسته تا به صندوقهای رأی حمله کنند.
بر پایه این خبر با نزدیکی به زمان انتخابات فعالیتهای عوامل منافقین افزایش پیدا کرده و بخش اعظم آن به جاسوسی و تخلیه تلفنی و اطلاعاتی اختصاص یافته است.
در این رابطه صفحات متعددی در فیسبوک، توئیتر و دیگر شبکههای اجتماعی برای فعالیت انتخاباتی شروع به کار کردهاند که وظیفه اصلی آنها جاسوسی و تخلیه اطلاعاتی و سازماندهی و هدایت به منظور آشوب و اغتشاش است.
نظرسنجیهای تلفنی و اینترنتی نیز بخش دیگری از فعالیتهای منافقین در آستانه انتخابات را تشکیل میدهد که با سؤالاتی همچون میزان درآمد، مشکلات و معضلات اجتماعی و میزان رضایتمندی از نظام وظیفه جمعآوری اطلاعت و تا حدی نیز القای نارضایتی را بر عهده دارند.
گفتنی است پیش از این نیز "مسعود رجوی" سرکرده منافقین با ارسال پیامی به اعضا و عوامل خود خواسته بود با تمام توان برای ایجاد آشوب و اغتشاش و درگیری در خلال انتخابات اقدام کنند.
منبع: افکارنیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:39 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مسئولین بلندپایه رژیمی که خود سابقه سیاهی در حملات اینترنتی به کشورهای مختلف از جمله ایران دارند، اکنون دست به اتهام زنی گسترده علیه جمهوری اسلامی می زنند.
![]() آقای نخست وزیر ادعا کرد این حملات آسیب چندانی در بر نداشته است.وی همچنین افزود:« سیستم آب و فاضلاب،شبکه های الکتریکی، قطارها و بانک ها در این حملات هدف قرار گرفتند.»
در ادامه، این سایت خبری از قول یک کارشناس اسرائیلی فضای سایبر نوشت:« قطعا ایرانی ها دانشمندان بزرگی در این زمینه دارند اما نمی دانم تا چه حدی پیچیده هستند.»
![]() آسوشیتدپرس، در پایان نوشت:« اسرائیل در امنیت فضای سایبر طلایه دار است و احتمال آن می رود که از این فن آوری علیه دشمنانش نیز استفاده کند همانطور که پیش تر علیه تاسیسات هسته ای ایران استفاده کرده است.» [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:37 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صورتی که احساس کنم اصولگرایان در انتخابات شکست می خورند، از صحنه رقابت کناره گیری می کنم.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ غلامعلی حداد عادل یکشنبه شب در جمع مردم ارومیه در مسجد اعظم این شهرستان، با اشاره به اینکه با علی اکبر ولایتی و محمد باقر قالیباف 6 ماه پیش ائتلاف پیشرفت را تشکیل دادیم و مقرر شد ما 3 نفر با هم رقابت نکنیم تا مبادا اصولگرایان در انتخابات 24 خرداد شکست بخورند، افزود: من بر این عهد و پیمان استوارم و اگر احساس کنم احتمال شکست اصولگرایان وجود دارد برای پیروزی صحنه رقابت را ترک می کنم.
وی با بیان اینکه تاکنون بر اساس تبلیغات و نظر سنجی ها اصولگرایان اقبال بیشتری برای پیروزی دارند ولی برای پیروزی اصولگرایان قطعا بدانید به تکلیف خود عمل می کنم، اظهار داشت: مطمئن باشید ورود بنده به عرصه انتخابات بر حسب احساس وظیفه بوده و اگر وظیفه من کنار رفتن باشد به ان عمل می کنم، ما مصلحت انقلاب را می خواهیم و من معتقدم پیروزی اصولگرایان به مصلحت انقلاب است پس کاری که منجر به شکست اصولگرایان در انتخابات شود نخواهم کرد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اعلام اینکه قول می دهم هر جا که باشم در خدمت اسلام و انقلاب و ایران و آذربایجان خواهم بود، عنوان کرد: در مناظره های انتخاباتی وظیفه ام را انجام دادم، طوری حرف نزدم که بر خلاف مصلحت کشور باشد. برای اینکه رای بیاورم وعده ای نداده ام که بدانم عملی نیست. به دلیل اینکه 14 سال نماینده مجلس بودم و در دوره ای هم رییس مجلس بودم می دانم چه حرفی در حیطه اختیار رئیس جمهور است و چه قولی نیست.
قدم اول خلق حماسه سیاسی حضور در پای صندوق های رای است
حداد عادل با بیان اینکه حرف هایی که در مناظره ها گفتم قول هایی بود که به آنها باور داشته و وظیفه ام بود، ادامه داد: رهبر انقلاب اسلامی امسال از ملت ایران خواستار خلق 2 حماسه در عرصه سیاسی و اقتصادی بوده که قدم اول برای خلق حماسه سیاسی حضور پر شور در انتخابات و انتخاب فرد اصلح است و امیدواریم مردم با حضور پر شور در این دوره از انتخابات قوت نیروی سیاسی اسلام را به رخ جهانیان بکشانند.
وی با اشاره به اینکه دشمن با تحریم، جنگ اقتصادی را برای کشور تحمیل کرده و ما در جنگ تحمیلی اقتصادی باید همانطور رفتار کنیم که در جنگ تحمیلی نظامی رفتار کردیم اضافه کرد: جنگ جنگ است و عزت و شرف ما در گرو همین مبارزات. ملت ایران در این مبارزه نیز با همت و وحدت دشمنان را نا امید و در برابر فشارهای اقتصادی دست از انقلاب و استقلال خود نمی کشد، ما آن روزی که طعم شیرین حکومت اسلامی را نچشیده بودیم شعار استقلال می دادیم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اعلام اینکه چون در جهان اسلام عزت پیدا کرده ایم، امروز دفاع از استقلال به مراتب بیشتر از گذشته اهمیت دارد، گفت: امروز در حکومت اسلامی به موفقیت هایی دست یافته ایم که هیچ کشوری به آن نرسیده چون فشارهای اقتصادی را تحمل و آن را به فرصتی برای پیشرفت و ترقی تبدیل کردیم. هم اکنون شاهد رشد علمی دانشگاه ها هستیم و در این میان دشمنان مرتبا در صدد ایجاد اختلاف در بین ملت ایران هستند.
حداد عادل با بیان اینکه دشمن از اختلاف زبان ها در جهت ایجاد اختلاف بین ترک و فارس استفاده می کند و حتی برخی می گوید حداد عادل به زبان ترکی که زبان مادری رهبر انقلاب است توجهی نداشته و به آن اهانت کرده است، افزود:در این خصوص چیزی در قلب و ذهن من خطور نکرده این اعمال و گفتارها برای ما مسلمانان معنی ندارد چون بر اساس آیه شریفه قرآن کریم گرامی ترین ما نزد خدا با تقواترین ما است. خدا ملاک را تقوا قرار داده و اسلام ما را با هم متحد کرده است.
وی با اشاره به جایگاه زبان ترکی و شاعران برجسته این زبان به ویژه شهریار و شعر ترکی معروفش، اظهار داشت: این دنیایی که آمریکا ساخته سر تا پا دروغ است. اگر زبانها مختلف است ملیت ما ایرانی است، همه یک ملت هستیم و 7 هزار سال ما ملت از این سرزمین با وحدت و همت پاسداری کردیم و امروز انقلاب اسلامی ایران چشم و چراغ عالم اسلام و الهام بخش بیداری اسلامی شده است. ملت ایران برای مسلمانان الگو شده است.
مشکلات اقتصادی ایران با مقاومت و پایداری زمان جنگ رفع می شود
وی با بیان اینکه امروز مسلمانان می بینند بدون اتکا به آمریکا می توانند به برکت اسلام و قرآن با پشتیبانی ملت روی پای خود بایستند و این درس برای همه ملتهای اسلامی آموخته می شود، اعلام کرد: آمریکا فکر می کند اگر برای ما بحران اقتصادی ایجاد کند منجر به بروز بحران اجتماعی و به تبع آن بحران سیاسی می شود، ولی ما برای اینکه انقلاب صدمه ای نبیند همان کاری که در جنگ نظامی کردیم در جنگ اقتصادی می کنیم.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، جهاد اقتصادی، حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی، اصلاح الگوی مصرف و سبک زندگی اسلامی، گفت: سبک زندگی اسلامی یعنی نخواهیم مثل غربی ها زندگی کنیم، نخواهیم با تبلیغات غربی ها به زندگی خود سامان دهیم. برنامه ماهواره این است که ایران را چگونه تحریم کنند، همه دارند بحث می کنند از ایران نفت نخرید، تا دلار و ارز خارجی به ایران نرسد، کارخانه ها فلج و مردم بیکار شوند، شورش کنند، ولی از طرف دیگر خرید محصولات خارجی را تبلیغ و توصیه می کنند.
حداد عادل با اعلام اینکه ملت ایران بزرگوار تر از آن است که اسیر چنین توطئه هایی شود، ادامه داد: این ملت مسلمان است، پیامبر ما مرد استقامت بود، ما ملت حسینی و عاشورایی هستیم و در برابر فشاهای آمریکا و اروپا تسلیم نمی شویم، بلکه با مدیریت خوب دولت تقوا و تدبیر کاری می کنیم که این مشکلات اقتصادی و تحریم تبدیل به فرصت شود همانطور که در جنگ نظامی تهدید ها را به فرصت تبدیل کردیم و امروز در عرصه نظامی ایران از قدرت های اصلی جهانی است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان سخنان خود از افزایش میزان صادرات غیر نفتی و محصولات کشاورزی، حل مشکل دریاچه ارومیه، کاهش میزان واردات کالاهای لوکس و تجملی، قطع وابستگی به اقتصاد نفتی در دولت تقوا و تدبیر در صورت پیروزی در این دوره از رقابتهای انتخاباتی خبر داد.
منبع: مهر [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 10:54 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
بر اساس تازهترین نظرسنجی مرکز افکار سنجی مهر، مشارکت 70 درصدی شهروندان ایرانی در انتخابات؛ آراء کاندیداها و تاثیر انصراف آنها بر سبد آراء سایرین مورد بررسی قرار گرفته است.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ مرکز افکارسنجی مهر در تازهترین نظر سنجی تلفنی به بررسی دیدگاه شهروندان مراکز استانهای کشور درباره یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است. این نظرسنجی در تاریخ 11 الی 12 خرداد ماه از بین شهروندان 18 سال و بالاتر بوده که در آن با بیش از 20 هزار نفر تماس گرفته و با 2067 نفر از شهروندان به صورت تلفنی، مصاحبه شده است.
بر اساس این نظرسنجی، در صورت انصراف هریک از کاندیداها سبد رای وی چگونه میان سایر کاندیداها تقسیم خواهد شد. برای مثال در صورت انصراف جلیلی، حداد عادل، رضایی و ولایتی، آرای آنها بیشتر به سبد قالیباف تمایل پیدا می کند. این در حالی است که در صورت انصراف عارف و روحانی سبد آراء آنها به نفع همدیگر خواهد بود.
![]() اما در مورد هر یک از کاندیداها همان طور که در جدول بالا نشان داده شده است باید گفت: - در صورت انصراف جلیلی آرای ایشان بیشتر به سمت قالیباف (حدود 34 درصد) و ولایتی (18.2 درصد)، تمایل پیدا می کند.
![]() - در صورت انصراف حداد عادل آرای ایشان بیشتر به سمت قالیباف (46.5 درصد)، تمایل پیدا می کند.
![]() - در صورت انصراف رضایی آرای ایشان بیشتر به سمت قالیباف ( حدود 29 درصد)، تمایل پیدا می کند.
![]() - در صورت انصراف روحانی آرای ایشان بیشتر به سمت عارف (حدود 35 درصد) و قالیباف (حدود 22 درصد) تمایل پیدا می کند.
![]() - در صورت انصراف عارف آرای ایشان بیشتر به سمت روحانی (حدود 33 درصد)، قالیباف ( 11 درصد) و ولایتی (11 درصد) تمایل پیدا می کند.
![]() - در صورت انصراف غرضی آرای ایشان بیشتر به سمت عارف (حدود 23 درصد) و قالیباف ( 13 درصد) تمایل پیدا می کند.
![]() - در صورت انصراف قالیباف آرای ایشان بیشتر به سمت جلیلی (17درصد)، ولایتی(16.2 درصد) و رضایی (12 درصد) تمایل پیدا می کند.
![]() - در صورت انصراف ولایتی آرای ایشان بیشتر به سمت قالیباف ( حدود 29 درصد)، جلیلی ( حدود 23 درصد) و رضایی (13 درصد) تمایل پیدا می کند.
![]() منبع: مهر [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 10:53 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در پاسخ به انتشار خبر رد صلاحیتش لبخند زد.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ حسن روحانی کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی که آیا احتمال رد صلاحیت وی توسط شورای نگهبان وجود دارد پاسخی نداد و فقط لبخند زد.
این در حالی است که خبرگزاری ها شب گذشته خبر از احتمال بررسی مجدد صلاحیت وی توسط شورای نگهبان و رد صلاحیتش داده بودند.
منبع: مهر [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 10:52 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
شریعتمداری تاکید کرد: تصمیم به حذف آقای عارف جدی و قطعی است و چنانچه توانسته باشند آقای عارف را کنار بزنند، به یقین اعلام آن را به تاخیر میاندازند.
![]() گروه سیاسی« تیتریک »این سؤال که از میان نامزدهای ریاست جمهوری یازدهم کدامیک «اصلح» است و برای حضور در این جایگاه شایستگی بیشتری دارد؟ پرسش فراگیر این روزهاست. این پرسش در میان مدعیان شناسنامهدار اصلاحات - و نه هواداران- جای چندانی ندارد، چرا که آنها نگاه قبیلهای دارند و بارها نشان دادهاند از استقلال نظر و آزادی فکر و اندیشه برخوردار نیستند. یک روز به طور فلهای بیشترین و زشتترین ناسزاها را نثار هاشمی رفسنجانی میکنند و روز دیگر، باز هم به صورت فلهای از وی حمایت کرده و ایشان را «شخصیتبرجسته» و نجاتدهنده کشور معرفی میکنند! یک روز خاتمی را «شاه سلطان حسین صفوی»! و «تدارکاتچی بیعرضه»! مینامند که آبروی اصلاحات و اصلاحطلبان را برده است و روز دیگر به گونهای هماهنگ در نشریات، سایتها و مصاحبههای خود از ایشان با عنوان «رهبر اندیشمند اصلاحات»!، «آبروی اصلاحطلبان»! و «شخصیت کمنظیر تاریخ معاصر»! یاد میکنند. بدیهی است که این جماعت- باز هم تأکید میشود که اعضای شناسنامهدار جبهه اصلاحات و نه هواداران- اساساً نمیتوانند از خود نظر مستقلی داشته باشند و به استناد نمونههای مورد اشاره برای آنها مهم نیست که کاندیدای شایستهتر کیست؟ مهم آن است که نظر مرکزیت چیست؟ ولی در میان اصولگرایان به مفهوم واقعی کلمه، یعنی تودههای عظیم وفادار به انقلاب و نظام، همانها که روزهای واقعه، نظیر 9 دی، 22 بهمن، روز قدس و... در صحنه حاضرند، دغدغه برای یافتن کاندیدای اصلح به طور جدی مطرح است. چرا که از یکسو خود را ملزم میدانند با نظر مستقل و از روی تکلیف رأی بدهند و از سوی دیگر چند نامزد اصولگرا با نقاط ضعف و قوت متفاوت نیز در صحنه حضور دارند و ظاهراً هیچیک از آنها قرار نیست به نفع دیگری و یا دیگران کنار بکشد. و اما، برای گزینش نامزد شایستهتر و «اصلح نسبی» اگرچه راهکار و فرمول قابل قبولی- در حد گرهگشایی- وجود دارد، ولی پیش از آن و ضروریتر از آن، ارائه تابلو و تصویری از صحنه است. این تابلو میتواند برخی از «باید»ها و «نباید»ها و ضرورتهایی را نشان بدهد که در نگاه اول به چشم نمیآیند. با کنار هم نهادن آنچه در پی خواهد آمد، میتوانید تصویر قابل مراجعهای از تابلوی مورد نظر داشته باشید. 1- براساس یک خبر موثق، تلاش گسترده و فشردهای در جریان است تا آقای عارف به نفع آقای روحانی از کاندیداتوری ریاست جمهوری یازدهم کنار گذارده شود. چرخهای که برای این منظور تدارک دیدهاند به گونهای است که به احتمال نزدیک به یقین، استعفای آقای عارف- بخوانید برکناری ایشان- را در پی خواهد داشت. خبر موثقی که یک عضو نزدیک به حلقههای اول و دوم جبهه اصلاحات با احساس مسئولیت در اختیار کیهان گذارده است، حکایت از آن دارد که طی چند روز اخیر دو طیف جداگانه از اصلاحطلبان با فشار و اصرار فراوان به آقایهاشمی خواستار کنارهگیری آقای روحانی به نفع آقای عارف بودند و در همان حال طیف دیگری آقای خاتمی را برای کنارهگیری آقای عارف به نفع آقای روحانی تحت فشار قرار داده بود. توضیح هر دو طیف آن بود که جبهه اصلاحات امید چندانی به پیروزی ندارد ولی قرار بود که به عنوان یک اقلیت قابل توجه در عرصه سیاسی کشور مطرح شود و این هدف استراتژیک با حضور دو نامزد از این جبهه سازگار نیست و شکست آراء نتیجه قطعی آن است. این استدلال با پذیرش و استقبال آقایان هاشمی و خاتمی روبرو شده بود ولی آقایهاشمی با استناد به اینکه، خود ایشان برای کاندیداتوری به آقای روحانی اصرار کرده و قول حمایت داده است، درخواست از وی برای کنارهگیری را ناممکن میدانست و در مقابل، آقای خاتمی نیز با همین استدلال و اشاره به قول خود برای حمایت از آقای عارف، درخواست طیف یاد شده را نمیپذیرفت. موضوع اما جدی بود و در نهایت آقایان هاشمی و خاتمی به این نتیجه میرسند که آقای عارف در نظرسنجیها رای کمتری از آقای روحانی دارد و تصمیم به برکناری ایشان میگیرند. اما چگونه و با چه مکانیسمی؟! 2- در پی تصمیم یاد شده، اعلام میشود آقایان هاشمی و خاتمی هر یک به طور جداگانه برای کنارهگیری عارف یا روحانی تحت فشار هستند و از آنجا که به خاطر ملاحظات اخلاقی و قولهایی که به آنها دادهاند قصد اعلام نظر ندارند، تصمیم در این باره را به دو هیئت واگذار کردهاند. هیئت اول وظیفه «حکمیت نهایی» را برعهده دارد و هیئت دوم مامور مذاکره و رایزنی با عارف و روحانی میشود... نتیجه اما، از قبل مشخص شده است، کنارهگیری عارف با این استدلال که رای کمتری از روحانی دارد! تا آخرین ساعاتی که این یادداشت نوشته میشود، خبرهای رسیده حاکی از مخالفت شدید آقای عارف با تصمیم یاد شده است و برخی از طرفداران ایشان چرخه مورد اشاره را مهندسی نامرئی علیه آقای عارف میدانند! 3- تصمیم به حذف آقای عارف با اعتراض تعدادی از اعضای اصلی جبهه اصلاحات روبرو شده بود که این اعتراضها پس از توضیح و تحلیل ارائه شده از سوی آقای خاتمی و چند تن دیگر از حلقه اول جبهه یاد شده در مقیاس قابلتوجهی فروکش میکند. معترضان درباره علت مخالفت خود با حذف آقای عارف استدلال میکردند که؛ مقصود اصلی ما از حضور و شرکت در انتخابات اعلام موجودیت بعد از ماجرای انتخابات سال 88- بخوانید فتنه آمریکایی، اسرائیلی 88- و بازگشت به نظام بود و برای این منظور هزینه سنگین اعتراف به دروغ بودن شعار تقلب در انتخابات قبلی را پذیرفتهایم. بنابراین وقتی عارف که نامزد شناخته شده اصلاحات است حذف میشود، اعلام موجودیت اصلاحطلبان که مقصود اصلی از شرکت و حضور آنان در انتخابات بوده است با خدشه جدی روبرو خواهد شد. اکثر اعتراضکنندگان به حذف عارف با این توضیح آقای خاتمی و چند تن دیگر قانع شده بودند که؛ روحانی در افکار عمومی به عنوان نامزد مورد حمایت آقای هاشمی شناخته میشود و نه کاندیدای اصلاحطلبان، ولی حمایت اصلاحطلبان از ایشان نیز آشکار و اعلام شده است. بنابراین اگر رأی قابل توجهی نداشته باشد، شکست او به حساب آقای هاشمی نوشته میشود و جبهه اصلاحات میتواند اعلام کند که در انتخابات شرکت کرده ولی نامزد نداشته است! و در حالت دوم، چنانچه رأی آقای روحانی در حد و اندازه یک اقلیت قابل اعتناء باشد، از آنجا که حمایت اصلاحطلبان از او آشکار و اعلام شده است به طور طبیعی، آراء وی به حساب جبهه اصلاحات نیز نوشته خواهد شد... یعنی باردیگر بهرهگیری از آقای هاشمی به عنوان یک قربانی! 4- و حالا، جای طرح این سؤال و پاسخ آن است که جبهه اصلاحات با وجود اطلاع از فقدان پایگاه مردمی، برای دستیابی به رأی قابل اعتناء به کدام نقطه چشم دوخته است؟ این جبهه با توجه به شواهد موجود مانند نظرسنجیهای انجام شده و مخصوصا رویکرد بارها اعلام و اثبات شده مردم به اصولگرایان، امیدی به پیروزی ندارد و در پی آن هم نیست! پس ماجرا چیست؟ در پاسخ میتوان گفت جبهه یاد شده امتیاز مورد نظر را در کسب رأی بالای خود جستجو نمیکند، بلکه برای کسب این امتیاز، به پراکنده شدن آراء اصولگرایان چشم دوخته است چرا که در صورت پراکندگی آراء اصولگرایان، نامزد اصولگرا با رأی پایینتری انتخاب میشود و در این حالت، جبهه اصلاحات میتواند آراء خود را با فاصله کمی- یا کمتری- از آراء اصولگرایان تبلیغ کند. ممکن است گفته شود که آراء اصولگرایان در مجموعه آراء چند نامزد اصولگرا قابل محاسبه است که ضمن تایید این واقعیت باید گفت؛ در افکار عمومی رأی کاندیدای پیروز با رأی نامزد پیروز نشده از جبهه مقابل ارزیابی میشود. اکنون جا دارد نامزدهای اصولگرا به این نکته نیز توجه کنند. این یک برداشت است که شواهد فراوانی از درستی آن حکایت میکند. دشمنان بیرونی برای دور کردن مردم از آموزهها و گفتمان اصولگرایی همه تلاش و توان خود را به کار بستهاند ولی نتیجه منفی بوده است و تاکنون نتوانستهاند در رویکرد مردم به اصولگرایی که صرفنظر از این یا آن فرد اصولگرا ترجمان همان گفتمان امام و انقلاب است خدشه جدی وارد کنند. آیا نمیتوان حدس زد حالا که در پراکنده کردن مردم از رویکرد به اصولگرایی ناموفق بودهاند، در پی آنند که این منظور را با تعدد و چندگانه کردن ورودیههای اصولگرایی دنبال کنند؟! توضیح آن که هر یک از چند نامزد اصولگرا یکی از ورودیهها باشد! در این حالت، باز هم رویکرد مردم به اصولگرایی است ولی از چند ورودیه متفاوت که اگرچه با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند- اختلاف در سلیقهها و نه اصول- ولی در هرصورت، چند کانال متفاوت تلقی میشوند حالا، اگر این چند شاخه متفاوت در جریان رقابت به مقابله با یکدیگر هم بپردازند- که متاسفانه بعضا اینگونه است- احتمال وارد آمدن خدشه بر پیکره اصولگرایی، یعنی همان خواست دشمن، دور از انتظار نخواهد بود! از این روی باید نتیجه گرفت که پراکندگی نامزدهای اصولگرا در حالی که این پراکندگی میتواند با صرفنظر کردن از سلیقههای متفاوت، یکپارچه شود، شرط عقل نیست. و بالاخره این نکته نیز گفتنی است که براساس آنچه گذشت، تصمیم به حذف آقای عارف جدی و قطعی است و چنانچه توانسته باشند آقای عارف را کنار بزنند، به یقین اعلام آن را به تاخیر میاندازند تا به نامزدهای اصولگرا فرصت تصمیم برای یکپارچگی را نداده باشند.
منبع: کیهان [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 10:51 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
شنیده شده است لیدر فرقه انحراف با حداقل سه نفر از کاندیداهای حاضر در صحنه انتخابات وارد مذاکره شده است.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ شنیده شده است که با نزدیکی به روزهای پایانی انتخابات ریاست جمهوری، لیدر جریان انحرافی با حداقل 3 نفر از کاندیداهای حاضر در صحنه انتخابات وارد مذاکره شده است.
یکی از افراد مورد نظر وی، کاندیدایی است که با عنوان «مستقل» وارد عرصه انتخابات شده و این کاندیدا طی تماسهایی که با افراد نزدیک به لیدر جریان انحرافی داشته، خواستار حمایت آنها از خود شده است.
دو نفر دیگر نیز افرادی هستند که طی مناظره سوم نامزدهای انتخاباتی که با موضوع سیاست داخلی و خارجی برگزار شد، به القای خط سازش در جامعه پرداختند.
سران جریان انحرافی در قبال این حمایتها خواستار سهمی در دولت آینده در صورت انتخاب این کاندیداها هستند.
علاوه بر این سه نفر، لیدر جریان انحرافی در حال تلاش برای مذاکره با کاندیدای دیگر نیز هست.
منبع: فارس [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 10:51 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
آیا حزب خانوادگی هاشمی قصد دارد همانند سال 1376 که در روزهای پایانی انتخابات به سمت کاندیدای پیروز چرخش کرد، این بار اصلاح طلبان و کاندیدای شاخص و اصلی آنها (عارف) را قربانی کند؟
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ کمتر از یک هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری، اصلاح طلبان و بدنه آنها هنوز در بلاتکلیفی و حالت تعلیق است شرایط فعلی اصلاح طلبان ناشی از پیوستگی هر چه بیشتر آنها به خانواده هاشمی رفسنجانی است. اصلاح طلبان که تا پیش از این خود را یک تشکیلات پیشرفته سازمان محور می دانستند، در این انتخابات به شدت دچار شخص محوری شده اند. نکته جالب این است که به نظر می رسد رهبر معنوی اصلاح طلبان (خاتمی) نیز به دلیل وابستگی های جدید خانوادگی، در عرصه سیاست نیز توان اتخاذ تصمیم گیری مستقل را از دست داده است.
به گزارش بولتن نیوز، به نظر می رسد سانتریفیوژهای فسفری اصلاح طلبان و اتاق های فکر آنها بواسطه وابستگی به خانواده هاشمی رفسنجانی در حالت تعلیق قرار گرفته است. اما هدف هاشمی رفسنجانی از تعلیق اتاق های فکر اصلاح طلبان در آستانه روز سرنوشت ساز چیست؟ آیا هاشمی رفسنجانی قصد انتقام از اصلاح طلبان بواسطه توهین های آنها در دهه هفتاد نسبت به خود و خانواده اش را دارد؟
آیا حزب خانوادگی هاشمی قصد دارد همانند سال 1376 که در روزهای پایانی انتخابات به سمت کاندیدای پیروز چرخش کرد، این بار اصلاح طلبان و کاندیدای شاخص و اصلی آنها (عارف) را قربانی کند؟
در صورت کناره گیری کاندیدای شاخص اصلاح طلبان به نفع کاندیدای کارگزاران در روزهای آینده (علیرغم اینکه نظرسنجی ها از برتری عارف خبر می دهد)، باید منتظر ماند و دید که عناصر شاخص اصلاح طلبی چه توجیهاتی را پس از شکست احتمالی در انتخابات برای بدنه اجتماعی خواهند تراشید؟
همچنین باید منتظر ماند و دید که آیا کارگزاران پس از وادار ساختن آقای عارف به کناره گیری به ائتلاف با یکی از کاندیداهای اصولگرایی ( که بالقوه امکان پیروزی دارد) پیش خواهند رفت یا خیر؟
فقط یک هفته دیگر پاسخ این پرسش ها مشخص خواهد شد و احتمالا سانتریفیوژهای اصلاح طلبان برای 8 سال به کنج انبارها خواهد رفت.
منبع: بولتن نیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 10:50 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یک منبع آگاه به فارس گفت: احتمالا صلاحیت حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری فردا مجددا در جلسه شورای نگهبان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ به دلیل اظهارات ضد امنیتی و غیرقانونی حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، شورای نگهبان تصمیم دارد تا صلاحیت این کاندیدا را در جلسه فردای خود مجددا مورد بحث و بررسی قرار دهد.
وی افزود: حمایت از سران فتنه در جلسات سخنرانی، افشای اطلاعات نظام و حرکات ضد امنیتی همچون همایش حامیان روحانی در جماران از جمله مواردی است که شورای نگهبان تصمیم دارد تا به این دلایل صلاحیت این کاندیدا را مجددا مورد بررسی قرار دهد.
این منبع آگاه تاکید کرد: همچنین حرکات خیابانی مانند همایش ورزشگاه شهید شیرودی از دیگر مواردی است که شورای نگهبان تصمیم گرفت تا صلاحیت این کاندیدا را مورد بررسی مجدد قرار دهد.
منبع: فارس [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 10:50 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه نظر این جامعه حمایت از دکتر ولایتی در انتخابات ریاستجمهوری نیست گفت: نهتنها اکثریت قاطع که تعداد حامیان آقای ولایتی در جامعه مدرسین به یکسوم اعضا هم نمیرسد.
![]() به گزارش جهان، آیتالله رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه در اطلاعیهای که از سوی آیتالله محمد یزدی منتشر شده، نظر ایشان این نبوده است که جامعه مدرسین از آقای ولایتی حمایت کرده است، تصریح کرد: آن جلسهای که در اطلاعیه به آن اشاره شده است، جلسهای بود که به حد نصاب لازم اعضا نرسیده و به همین دلیل رسمی نبوده است، چرا که جلسات جامعه مدرسین حداقل با 17 عضو بهرسمیت میرسد که این تعداد در آن جلسه شرکت نداشتند. [ یکشنبه 92/3/19 ] [ 7:0 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |