یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
اخیراً بنرهایی با شعار زنده باد بهار در سطح شهر نصب شده است.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ اخیراً بنرهایی با شعار زنده باد بهار در سطح شهر نصب شده که بر روی این بنرها بدون ذکرنام فرد یا گروه خاصی به انتخابات شورای شهر تهران اشاره شده است این درحالیست که یکی از هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نیز در شعارهای تبلیغاتی خود به نوعی درحال القای زمستانی بودن کشور و نوید بهار را میدهد.
قابل ذکر است رئیس جمهور اخیراً نیز تاکید کرده است «نسیمی وزیدن گرفته و بهار در راه است».
منبع: افکارنیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:44 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در حوزههای خبری خود برخی اخبار و زمزمههای خبری را میشنوند یا دریافت میکنند که بعضاً جزئیات دقیقی از آنها مشهود نیست.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ در حوزههای خبری خود برخی اخبار و زمزمههای خبری را میشنوند یا دریافت میکنند که بعضاً جزئیات دقیقی از آنها مشهود نیست و یا روایی آنها به درجهای نرسیده است که به عنوان خبر مستقل منتشر شوند. در عین حال، بخش عمدهای از این شنیدهها پس از چندی، با دریافت جزئیات و مستندات بیشتر، به عنوان خبر مستقل بر روی خروجی قرار میگیرند.
به منظور آگاهی مخاطبان از این شنیدههای خبری، برخی از این اخبار را در قالب بستهای ارائه می شود که این بسته، امروز فراروی شماست.
*کلید فتنه جدید
رئیس ستاد یکی از نامزدهای انتخابات آتی گفته است قفلهای زیادی در کشور ما وجود دارد و باید باز شود شاید حصر آقایان موسوی و کروبی قفلهای آخر باشد.
*برچسبهای سیاسی
اخیراً حامیان یکی از احزاب سیاسی کشور با تهیه برچسبهایی مبنی برحمایت آیتالله هاشمی رفسنجانی از یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آتی در اقدامی غیر قانونی اقدام به چسباندن این تبلیغات بر روی خودروی مردم کردهاند.
این درحالی است که محل تبلیغات انتخاباتی در سطح شهر به طور مشخص اعلام شده و این اقدام بدون اجازه صاحبان خودروهایی که پارک کردهاند در حال انجام است.
*کارتهای هدیه نامزدهای انتخاباتی
شنیده شده است برخی از نامزدهای انتخابات شورای اسلامی شهر در آستانه حماسه سیاسی 24 خرداد اقدام به توزیع کارتهای هدیه کردهاند.
هنوز مشخص نیست منبع مالی این نامزدها که در برخی شهرهای خاص از جمله قم اعلام کاندیداتوری کردهاند از کجا تامین شده است.
*ادعای یک سخنگو درباره قحطی در ایران
شنیده شده است سخنگوی ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم قزوین بدون ذکر هیچ منبع رسمی برای آمار اعلامیش گفته است: هر شب در ایران سه میلیون و 500 هزار نفر بدون حتی یک تکه نان شب را صبح میکنند.
*سه مناظره تلویزیونی و یک ارزیابی
در پی برگزاری سه مناظره زنده برای هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد مناظره سوم بیشترین مخاطب را داشته و بسیاری از واجدین شرایط شرکت در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری که تا پیش از برگزاری مناظره سیاسی گزینه مورد نظر خود را انتخاب نکرده بودند در پایان این برنامه گزینه نهایی خود را مشخص کردند.
*پیامک تخریبی یا حمایتی
اخیراً پیامکهایی با قابلیت فلش برای برخی مشترکین تلفن همراه ارسال شده است که در آن از احمدینژاد به عنوان معاون اول یکی از نامزدهای انتخابات آتی نام برده شده بود.
*اعتدال و اصلاح برای تخریب
قرار است به زودی جریانی به نام ائتلاف اعتدال و اصلاح در راستای تخریب و حذف عارف از بدنه اصلاح طلبی در روزهای آینده اعلام موجودیت کند
*نامه حداد به جلیلی
در حین برگزاری مناظره سوم غلامعلی حداد عادل متنی را به آقای جلیلی دادند که مشخص شد محتوای این نامه درباره اظهارات خلاف منافع ملی برخی کاندیداها بود.
*زمستان یا بهار
اخیراً بنرهایی با شعار زنده باد بهار در سطح شهر نصب شده که بر روی این بنرها بدون ذکرنام فرد یا گروه خاصی به انتخابات شورای شهر تهران اشاره شده است این درحالیست که یکی از هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نیز در شعارهای تبلیغاتی خود به نوعی درحال القای زمستانی بودن کشور و نوید بهار را میدهد.
قابل ذکر است رئیس جمهور اخیراً نیز تاکید کرده است «نسیمی وزیدن گرفته و بهار در راه است».
*تائید صلاحیت یک هرمی برای شورای شهر
شنیده شده است یکی از نامزدهای انتخابات شورای شهر تهران که لیدری یکی از شبکههای هرمی را به عهده داشت از سوی هیئت اجرایی و نظارت شورای شهر تائید شده است این درحالی است که هنوز بسیاری از جوانان ما به دلیل قرارگرفتن در تور چنین افرادی به دلیل بدهیهای مالی در زندان به سر میبرند.
پیش از این نیز آیتالله جنتی در خطبههای نمازجمعه تهران اظهار داشته بود: نظارت بر صلاحیت اعضای شوراها نزدیک به صفر است.
*نظر عارف درباره نظر سنجیها
شنیده شده است محمدرضا عارف درجمع برخی از هوادارن خود گفته است: نظرسنجیهای که صورت میگیرد را قبول ندارم چراکه این نظرسنجیها پایه علمی ندارد و اگر قرار باشد کنارهگیری کنم باید دلیل و منطق مشخصی داشته باشد.
*لیست میلیاردی برای شورای شهر
شنیده شده است یکی از سرلیستان انتخابات شورای شهر اعلام کرده است هر داوطلب برای حضور در لیست مورد نظر میبایست 50 میلیون برای تامین هزینههای تبلیغات پرداخت کند که تقریباً تمامی افرادی که در این لیست قرار گرفتهاند این پیشنهاد را اجابت کردهاند.
*لیدرجریان انحرافی و مرحله دوم انتخابات
شنیده شده است لیدرجریان انحرافی در جمع هوادارن خود اعلام کرده است کارما در مرحله دوم انتخابات رسماً شروع میشود و آن وقت زمان حرف زدن ماست.
*درخواست عفو برای 4 مفسد اقتصادی
یک مقام اجرایی کشور درخواست عفوی را برای چهار مفسد اقتصادی که در جریان پرونده اختلاس 3 هزار میلیاردی متهم شناخته شدند را ارائه کرده است.
*ناگفتهای از مستند عارف
درحالی که محمد رضا عارف در اظهارت خود مدعی شده بود اصولگرایان، اصلاح طلبان را حذف کردند در مستند خود رسماً اعلام کرد «احمدی نژاد اصرار داشت من بمانم تا تجربیاتم را انتقال دهم،در آن مدت سه بار استعفا دادم که بار سوم پذیرفته شد»
منبع: فارس [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:43 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
«رأی دادن در این انتخابات، رأی اعتماد به ساز و کار انتخابات است».
گروه داخلی «تیتریک» ؛ این مطلب را پایگاه اینترنتی ندای سبز وابسته به فتنهسبز و طیفی از اعضای فراری حزب مشارکت عنوان کرد. ندای سبز ابتدا این فراز از بیانات رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امامخمینی(ره) را مورد توجه قرارمیدهد که «هر رأیی که شما به یکی از این نامزدهای محترم بدهید- این هشت نفر آقایان محترمی که در صحنه هستند- رأی به جمهوری اسلامی دادهاید. رأی به هر نامزدی، رأی به جمهوری اسلامی است؛ رأی اعتماد به نظام و سازوکار انتخابات است. اینکه شما وارد عرصه انتخابات میشوید؛ چه آن کسی که نامزد ریاستجمهوری است، چه آن کسی که انتخاب میکند- مثل من و شما- نفس ورود در این میدان، به معنای اعتماد به جمهوری اسلامی و اعتماد به سازوکار انتخابات است». (رهبری، 14/3/92)
نویسنده تأکید میکند: این سخنان کاملا به جا و روشن بینانه است رای دادن در انتخابات پیش رو، به خصوص پس از سابقه انتخابات 88، رای دادن در این انتخابات قبل از هر چیز رای اعتماد به ساز و کار انتخابات است.
در ادامه این مطلب آمده است: «طبعا هیچ اشکالی ندارد اگر کسی به ساز و کار انتخابات در ایران، کم یا زیاد اعتماد داشته باشد، آن چه اشکال دارد ناهمخوانی میان نظر و عمل در این زمینه است. مشخصا کسانی که تا همین چند ماه پیش برای هرگونه توصیف انتخابات 88، لفظ کودتا از دهانشان نمیافتاد و یازده میلیون تقلب که سهل است، به نظرشان در آن انتخابات اصلا رایها شمرده نشده بود و خلاصه در نظرشان کل ساز و کار انتخابات در سال 88 بلاموضوع شده بود، همین آدمها با همین پیشفرضهای نظری در باب واقعیت، در به در دنبال راضی کردن خاتمی برای کاندیداتوری بودند و با کاندیداتوری هاشمی دچار آن چنان شور و هیجانی شدند. بعد با رد صلاحیت هاشمی، مهندسی آشکار انتخابات ورد زبانشان شد و باز به هفته نکشیده با شدت و حدت تمام در باب ائتلاف روحانی و عارف و مزیتهای یکی بر دیگری به بحث مشغولند. اشکال آن جاست که آدمها انگار گرفتار رودربایستی با خودشان باشند، از بیان صریح این اعتماد و امید به ساز و کار انتخابات طفره میروند».
ندای سبز نوشت: مهم است که آدمها دست کم با خودشان صادق باشند، متوجه باشند که رای دادن در انتخابات رای اعتماد به ساز و کار انتخابات در ایران است. چنان که گفتم این اعتماد و امید به ساز و کار انتخابات نه بد است نه قابل سرزنش، آن چه بد و قابل سرزنش است، ناسازگاری میان نظر و عمل در این زمینه است، بر مبنای همین ناسازگاری است که میشود همه آن هیاهوی کشدار در باب تقلب تعیینکننده و کودتا و مهندسی انتخابات را نقنقهای بیاهمیت حاصل از شکست تلقی کرد چرا که این آدمها علیرغم همه آن شواهد چندصد صفحهای تقلب و تخلف و چه و چه، به مصداق دو صد گفته چون نیمکردار نیست، با همین عمل ساده رای دادن نشان میدهند که در نظرشان همچنان ساز و کار انتخابات در ایران قابل اعتماد است.
نویسنده در پایان تأکید کرده است: هر کسی که تصمیم به رای دادن گرفته است، دست کم برای خودش تصریح کند که عملش چه او بخواهد چه نخواهد، چه آگاه باشد چه نباشد، عمل رای دادن به این معناست که من، به ساز و کار انتخابات در این نظام اعتماد دارم، مهم است که آدمها چنین صراحتی به عملشان بدهند برای این که دو هفته بعد، یک ماه بعد دیگر دست کم خودشان رویشان نشود نظری ناسازگار با عمل خودشان ابراز کنند. نمیشود که آدم هم کاندیدا شود، هم رای بدهد و هم اگر نتیجه بر وفق مرادش نبود، مدعی غیرقابل اعتماد بودن ساز و کار انتخابات شود، دست کم پس از سابقه انتخابات 88، چنین ابراز نظر و عملی بیش از پیش ناسازگار و خود نقضکننده به نظر میرسد.
منبع: افکارنیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:43 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
[ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دبیر مجمع روحانیون تلویحا اصلاحطلبان را دعوت به تحریم انتخابات کرد .موسویخوئینیها با اشاره به فراهم نشدن مجال نامزدی برای خاتمی و هاشمی گفته است با شرکت در انتخابات به هر قیمت مخالفم این به زیان ماست.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ موسویخوئینیها با اشاره به فراهم نشدن مجال نامزدی برای خاتمی و هاشمی گفته است با شرکت در انتخابات به هر قیمت مخالفم این به زیان ماست.
به گزارش وبسایت و کمپین ائتلاف اصلاحطلبان، موسویخوئینیها پانزدهم خرداد با جمعی از اعضای «کمپین ائتلاف عارف-روحانی برای فردای ایران» دیدار کرده و درباره ائتلاف دو کاندیدا گفته است: نظر بنده درباره انتخابات همان چیزی است که در آبانماه سال گذشته گفتهام و تاکید کردم که من با شرکت در انتخابات در هر حال و به هر قیمتی موافق نیستم و چنین مشارکتی به زیان جریان اصلاحات و به زیان تفکر اصلاحطلبانه است.
وی با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات باید عزتمندانه باشد، یادآور شد: شرکت در انتخابات باید در چارچوب پیشبرد اهداف اصلاح طلبانه باشد، ما نباید به جریانی که حضور موثر اصلاحطلبان در حاکمیت را برنمیتابد اجازه دهیم ما را به راهی بکشاند که بنبست است.
وی اضافه کرد: اگر خاتمی نامزد میشد، تمام اصلاحطلبان و بدنه اجتماعی حامی آنان حمایت میکردند ولی مخالفان ریز و درشت چنان رفتار کردند که آقای خاتمی بهترین راه ممکن را انتخاب کرد و با وجود درخواستهای گسترده از سراسر کشور وارد صحنه انتخابات نشد تا مخالفان بار دیگر به خاطر یک دستمال، قیصریه را به آتش نکشند. پس از قطعی شدن عدم حضور خاتمی و در اوج یأس و ناامیدی حاکم بر جریان اصلاحطلبان آقای هاشمی برای نامزدی ریاستجمهوری ثبتنام کرد ولی متاسفانه بیتدبیری نه تنها کشور را از یک فرصت محروم کرد که گویا مهر باطله بر شناسنامه انقلاب زده شد(!) که سالها است این مهر را در جامعه از اعتبار انداختهاند.
موسوی خوئینیها میگوید: چون راههای اصلی ورود در انتخابات را بر روی اصلاحطلبان بستند باید بسیار هوشیار باشیم که ما را به راههایی نکشانند که بنبست است. موسوی خوئینیها افزود: نکته مهم دیگر که غفلت از آن بسیار زیانبار است این است که اصلاحطلبان نباید اعتبار گذشته خود را با حرکتی نسنجیده مخدوش کنند و امروز مهندسی انتخابات بر این اساس پیش میرود که نه تنها اصلاحطلبان پیروز انتخابات نباشند بلکه اعتبار گذشته خود را نیز از دست بدهند.
موسویخوئینیها سال گذشته خواستار تعیین شرطهایی نظیر رفع حصر موسوی و کروبی و آزادی بازداشتشدگان برای شرکت در انتخابات شده بود. او از حامیان سرسخت هاشمی رفسنجانی است که اکنون ژست حمایت از وی را گرفته و گفته میشود در اتخاذ تصمیم هل دادن هاشمی به سمت تقابل با نظام ایفای نقش کرده است.
یادآور میشود به گزارش کلمه مصطفی تاجزاده نیز اعلام کرده که از تحریم انتخابات سخن نمیگوید اما رأی نخواهد داد.
منبع: افکارنیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در جلسه روسای ستادهای انتخاباتی کاندیداها در شورای نگهبان، توفیقی نماینده عارف، گفت: ما با شعار رعایت قانون وارد عرصه شدهایم و نقش شورای نگهبان را از تایید صلاحیتها تا پایان شمارش آرا قبول داریم.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ جلسه روسای ستادهای انتخاباتی نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امروز در شورای نگهبان برگزار شد.
براساس این گزارش، توفیقی که به نمایندگی از عارف در این جلسه حضور داشت، گفت: ما با شعار رعایت قانون وارد عرصه شدهایم و نقش شورای نگهبان را از تایید صلاحیتها تا پایان شمارش آرا قبول داریم.
در ادامه، فرزند غرضی که به نمایندگی از پدرش در این جلسه حضور داشت، گفت: باید حماسه سیاسی و اقتصادی را محقق کنیم و ما هم شورای نگهبان را قبول داریم و هیچ گونه دخالتی هم در کار دوستان نمیکنیم.
حسین مظفر نیز که به نمایندگی از قالیباف در این جلسه شرکت کرده بود، گفت: شورای نگهبان تجلی مشروعیت نظام است و به مردم برای حضور شادابتر در انتخاباتها اطمینان میدهد.
در ادامه این جلسه شاهین محمد صادقی که به نمایندگی از علی اکبر ولایتی در جلسه حضور داشت، ضمن تشکر از زحمات شورای نگهبان، افزود: ما هم تابع قانون هستیم و شورای نگهبان هرتصمیمی که بگیرد ستاد آقای ولایتی به آن تمکین میکند.
نعمت زاده که به نماینده از روحانی در این مراسم شرکت کرده بود، ضمن قدردانی از شورای نگهبان گفت: برای اینکه هر گونه سوء تفاهم از بین رود، پیشنهاد میکنم که نمایندگان کاندیداها در زمان بسته شدن صندوقها هم حضور داشته باشند.
همچنین شهرام گیل آبادی که به نمایندگی از محسن رضایی در جلسه امروز حضور داشت، گفت: شورای نگهبان نماد قانون گرایی است و با عقلانیت این شورا، انشاالله انتخابات خوبی خواهیم داشت؛ میشود حماسه سیاسی را در اوج قانونگرایی و اخلاق به وجود آورد.
علی باقری که به نمایندگی از سعید جلیلی در جلسه امروز حضور داشت طی سخنانی گفت: شورای نگهبان جایگاه رفیعی در عرصه برگزاری انتخابات دارد و در دورههای گذشته انتخابات، نقش آفرینی خود را نشان داده است.
وی افزود: ابتکار شورای نگهبان برای تعامل با کاندیداها نشانه رویکرد جدی شورا است.
باقری گفت: انشاالله انتخابات با یک نظم خوبی برگزار شود و حضور پرشکوه مردم در این عرصه را شاهد باشیم.
به گزارش فارس، نماینده حداد عادل در جلسه امروز حضور نداشت.
منبع: فارس [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:41 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
[ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:41 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
از سوی دیگر در حالی که به گفته حسین ابراهیمی قرار بوده جلسه ای برگزار و در خصوص انتخابات ریاست جمهوری تصمیم گیری شود، به دلیل عدم تصمیم قطعی آیت الله مهدوی کنی این جلسه لغو و دیگر برگزار نخواهد شد.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ در حالی که قرار بود جامعه روحانیت مبارز در جلسه ای تصمیم گیری کرده و تصمیم قطعی خود را در حمایت از یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کند، اخبار رسیده به خبرنگار عصرخبر، از منتفی شدن تصمیم گیری قطعی جامعه روحانیت حکایت دارد.
در حالی که اکثریت اعضای جامعه روحانیت بر حمایت از برخی کاندیداها به خصوص ولایتی تاکید داشتند، تنها عامل توقف اعلام رسمی حمایت، شخص آیت الله مهدوی کنی بوده است.
از سوی دیگر در حالی که به گفته حسین ابراهیمی قرار بوده جلسه ای برگزار و در خصوص انتخابات ریاست جمهوری تصمیم گیری شود، به دلیل عدم تصمیم قطعی آیت الله مهدوی کنی این جلسه لغو و دیگر برگزار نخواهد شد.
بنابراین گزارش، پس از مناظره روز جمعه و وقوع برخی مسائل در جریان مناظره آیت الله مهدوی در خصوص حمایت از قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری به تصمیم قطعی نرسیده و حمایت از این کاندیدا را منتفی کرده است.
گفتنی است، پیش تر نیز برخی اخبار از نظر اکثریت اعضا برای حمایت از ولایتی بوده و بیانیه های جوامع استانی جامعه روحانیت نیز در حمایت از ولایتی بوده است.
منبع : عصرخبر
منبع: بولتن نیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:40 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
لطفاً به نکات ذیل که به صورت خلاصه بیان میشود، با تأمل و تعمق توجه نمایید:
![]() الف - این که چرا وی موهایش را جلوی پیشانی میاندازد و گاهی نیز نمیاندازد، مسئله شخصی است که باید از خودشان سؤال شود و اساساً نوع آرایش مو، از شاخصههای انتخاب اصلح برای ریاست جمهوری و حتی نمایندگی مجلس نیز نمیباشد. اجازه ندهیم که ما را به سطحی نگری بکشانند. ب – و اما در خصوص «برنامه اقتصادی»، توجه داشته باشید که متأسفانه برخی دروغ میگویند و به مردم وعدههای توخالی میدهند. به همینن دلیل آقا میفرماید مردم به شعارها توجه کنند و نامزدها نیز شعاری که در حیطه اختیاراتشان نیست یا قدرتش را ندارند، ندهند. برخی حتی کتابهایی را تحت عنوان «برنامه اقتصادی» تألیف و تبلیغ میکنند! واقعیت این است که تدوین برنامه اقتصادی، چه کوتاه مدت و چه بلند مدت، از اختیارات ریاست جمهوری نمیباشد. رییس جمهور، رییس قوه مجریه است و نه سیاستگزار یا قوه مقننه. برنامههای اقتصادی همه در اسناد بالادستی تدوین و تصویب شده است. سند چشمانداز بیست ساله یک برنامهی کلی است که در شورای تشخیص مصلحت نظام که از زیر مجموعههای نهاد رهبری میباشد، آن را تدوین شده و پس از اصلاح و تکمیل توسط ولایت فقیه به مجلس ارسال شده و با تصویب نمایندگان به صورت یک قانونِ لازم الاجرا درآمده است. حال کسی که میگوید: «من برنامه اقتصادی دارم» یعنی چه؟ یعنی خودش به جای نهادهای موظف، برنامهی دیگری نوشته و به تصویب خودش درآورده و میخواهد آنها را عملیاتی نماید؟ مگر قانون چنین اختیاراتی را به ریاست جمهوری داده است و میگذارد که او بر اساس برنامه و مصوبات خودش عمل نماید؟! پس، بسیاری از این شعارها، دروغ و مردم فریبی است. آقای دکتر جلیلی نیز به همین نکته اشاره نموده و تصریح دارد که رییس جمهور و دولت باید برنامهای برای اجرای صحیح قوانین داشته باشند، نه این که خودشان برنامه بدهند. ج – اما راجع به ادامه خط آقای احمدی نژاد. دقت کنید که ابتدا یک جوّ بسیار بدی ساختند که او را منفور نشان دهند و همه اشکالات و ضعفهای موجود را به گردن او و دولتش بیاندازند (تا از مردم و رأی دهندگان به وی انتقام گرفته باشند) و حالا جوّ میسازند که آقای دکتر جلیلی، ادامه دهندهی همان راه است که قبلاً در ذهن شما منفور شده است! دقت نمایید که در مشکلات موجود همه نقش مثبت و منفی داشته و دارند. مجلس با قوانین یا چگونگی تصویب بودجه و همراهی یا عدم همراهیش با رییس جمهمور – دولت با اجرای قوانین یا گاه عدم توجه به قوانین مصوب – تحریمهای خارجی و شرایط اضطراری و آثار مثبت و منفی آن – باندهای اقتصادی و کلان داخلی و نقش آفرینیشان در بالا بردن نرخ ارز و تحمیل گرانی به مردم و …، همه نقش داشتند، اما عدهای با قدرت و توان بسیار بالا در فرافکنی، سعی کردند تا فضایی ایجاد نمایند که اذهان عمومی، ضمن متنفر شدن از این دولت، گمان کند که اگر فلانی یا فلانی بیاید کار درست میشود و همه مشکلات مرتفع میگردد! خُب به این میگویند یک جنگ روانی که بسیار غیر منصفانه و ناجوانمردانه نیز هست و در واقع خیانتی به مردم و هموطنان میباشد. د – باید دقت کنیم که ادامه راه آقای احمدی نژاد یعنی چه؟ بالاخره این دولت کارهایی کرده است که طی دورههای گذشته بیسابقه بوده است – کارهایی کرده است که دولتهای قبلی نیز میتوانستند به وقتش انجام دهند و ندادهاند – در تعاملات خارجی و به ویژه علیه دشمنان، مواضعی اتخاذ کرده که مورد تأیید و حتی تمجید مقام معظم رهبری بوده است – شرایط را برای رشد علمی ایران در جهان، آن هم در این سطح فراهم نموده است – دستیابی به انرژی هستهای، نانوتکنولوژی، صنایع هوا – فضا، داروسازی، صنایع نظامی، صنعت نفت، کشاورزی و … همین در طی این هشت سال صورت گرفته است – آبادانی شهرها و روستاها همه در این مدت انجام گرفته است – موقعیت جهانی ایران، پس از آن سیاستهایی که موجب تضعیف شدید گردیده بود، همه در این دوره جبران و تثبیت گردیده است – اگر دقت کنید اغلب نامزدها، همان کارهای مثبتی که ایشان کرده است و اغلب با او مخالف کردهاند را به عنوان نظر، نقشه و برنامه خودشان ارائه میدهند. یکی میگوید مسکن مهر را چنین و چنان میکنم – دیگری میگوید سیستم اداره ایالتی و ولایتی را با قدرت و استقلال بخشیدن به استانداریها پیاده میکنم – آن یکی میگوید: خام فروشی نفت را کم نموده و پتروشیمی را افزایش میدهم – دیگری میگوید: یارانه را زیاد میکنم و حتی یارانه سبز و قرمز و آبی میدهم و … – خوب همه این برنامهها و موقعیتها قبلاً هم بود و حتی از احداث یک پالایشگاه نفت نیز خودداری کردند (چون پورسانت وارداتش زیاد بود) و همه این کارها در این هشت سال شده است. پس چرا نمیگویند که بقیه نامزدها که چنین شعارهایی میدهند، میخواهند راه احمدینژاد را ادامه دهند؟! بدیهی است که قصد اینان صرفاً آقای احمدینژاد نیست، بلکه لجن مال کردن کلیه دستآوردهایی است که سبب بیشتر آشکار شدن کوتاهیها، تنگنظریها و سوء مدیریتهای خودشان و فدا کردن کشور و ملت در راه احزاب، اهداف و آقازادههایشان است. البته آقای احمدی نژاد نیز (مانند دیگران) ضعفهایی هم داشته و دارد. لذا مقام معظم رهبری میفرمایند که رییس جمهوری میخواهیم دارای امتیازات این دولت، منهای ضعفهایش. پس اگر آقای دکتر جلیلی یا هر نامزد دیگری، این امتیازات ویژهی دولت احمدی نژاد را منهای ضعفهایش داشته باشد، بسیار عالی است.
منع:ایکس [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:40 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس ستاد انتخابات روحانی در جلسه مشترک نمایندگان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری با سخنگوی شورای نگهبان پیشنهاد داد تا نمایندگان کاندیداها هنگام بستن صندوق های انتخابات نیز حضور داشته باشند.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ جلسه مشترک نمایندگان 7 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با سخنگوی شورای نگهبان برگزار شد. نماینده حداد عادل دراین نشست حضور نیافت .
در این جلسه سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان در بحث انتخابات وظیفه نظارت بر انتخابات را دارد و اقدامات اساسی را در دو بخش بررسی صلاحیت ها و نظارت بر روند برگزاری انتخابات دارد که این وظیفه همیشه اعمال شده است.
وی افزود: سعی شده است در چارچوب قوانین و مقررات موجود وظایف شورای نگهبان به نحو احسن انجام شود. در بحث انتخابات ریاست جمهوری با توجه به تفاوت هایی که با سایر انتخابات ها دارد و اصولا قانون ما یعنی قانون انتخابات نگاه دیگری را به این موضوع دارد از دور گذشته تصمیم گرفته شد یک همکاری و تعامل بیشتری با نامزدهای محترم انتخابات داشته باشیم و مسائل و مشکلاتی که در روند برگزاری انتخابات بوجود می آید را با کمک نمایندگان نامزدها به گونه ای حل کنیم که مشکلی بوجود نیاید.
کدخدایی افزود: طبیعتا شورای نگهبان از جایگاه نظارتی خود و وظایفی که در قانون برای آن مشخص شده است تصمیماتی را اتخاذ می کند، می تواند تذکراتی را داشته باشد و ممکن است در بحث اخذ آراء با وزارت کشور نکاتی را داشته باشد که باید در یک چارچوب مشخص مورد بررسی قرار بگیرد و آنچه که قانون مقرر کرده است اجرا شود.
کدخدایی خاطرنشان کرد: در دوره گذشته متوجه شدیم که دوستان ما در ستادهای انتخاباتی مشکلات و یا ابهاماتی برایشان پیش بیاید که بهتر است این موضوع در یک چارچوب مشخص و تعامل با شورای نگهبان مورد بررسی قرار گیرد به همین خاطر از دور قبل ما دعوت کردیم که نامزدها علاوه بر نمایندگانی که بر سر صندوق ها دارند در شورای نگهبان هم نمایندگانی را داشته باشند که هم بر روند وظایف نظارتی ما نگاهی داشته باشند و اگر مطلبی دارند منعکس کنند و یا احیانا شکایت ها و نکاتی که به آنها می رسد را سریع تر به ما منتقل کنند تا ما در همین جا آنها را بررسی کنیم و پاسخ آن را در اختیار نماینده آن نامزد محترم قرار دهیم.
وی گفت: تجربه دور گذشته برای ما خیلی مفید بود و هر 4 نامزد قبلی نمایندگانی را معرفی کردند که روز برگزاری انتخابات از صبح زود تا پایان رای گیری حضور داشتند و در آن دوره چون پیش بینی نکرده بودیم که نمایندگان کاندیداها در زمان شمارش آرا نیز حضور داشته باشند برخی به تمایل خودشان ماندند و برخی نیز رفتند اما در این دوره تصمیم گرفتیم و از نامزدهای محترم خواستیم نمایندگان خودشان را معرفی کنند تا اگر مشکل و یا ابهامی وجود دارد در همین جا در تعامل با شورای نگهبان این مشکلات را حل کنیم.
در این جلسه توفیقی نماینده عارف اظهار داشت: ما نقش شورای نگهبان را از بررسی صلاحیت ها گرفته تا پایان اعلام نتایج انتخابات قبول داریم و هیچ گونه دخالتی در این موضوع نخواهیم کرد. ما با شعار رعایت قانون و تمکین به قانون وارد انتخابات شده ایم.
در ادامه محمد ظهیر غرضی نماینده غرضی افزود: پدرم و تمام اعضای ستاد ایشان اعتقاد دارندکه باید یک حماسه سیاسی و اقتصادی در کشور محقق شود و ما شورای نگهبان و سایر نهادهای قانونی کشور را به صورت صد درصد قبول داریم و هیچ گونه دخالتی در امور این شورا نخواهیم کرد.
همچنین حسین مظفر نماینده قالیباف در این جلسه اظهار داشت: برگزاری چنین جلسه ای از سوی شورای نگهبان تدبیر خوبی بود در عین حال شورای نگهبان تجلی مشروعیت نظام است و اینکه شرایطی پیش می آید که نمایندگان می توانند به فرایند انتخابات نظارت داشته باشند کار خوبی است.
وی افزود: اگر نامزدها و یا نمایندگان آنها به صورت مستقیم در جریان موضوعات قرار بگیرند بهتر است تا اینکه به صورت غیر مستقیم و یا اطلاعات ناقص به آنها داده شود.
همچنین در ادامه این جلسه محمد صادقی نماینده ولایتی گفت: ابتدا از کسانی که در این دوره از انتخابات احراز صلاحیت نشده اند اما به قانون تمکین کردند تشکر می کنم. قانون شورا را صاحب صلاحیت می داند و ستاد آقای ولایتی نیز به نظر شورای نگهبان و قانون تمکین خواهد کرد.
در ادامه نعمت زاده نماینده روحانی گفت: بنده نیز از شورای نگهبان به خاطر کار فرسایشی و سختی که به دلیل تعدد کاندیداها و بررسی صلاحیت آنها داشت تشکر می کنم و امیدوارم در زمان صدور رای افراد نیز باز نگهبانی لازم را خواهید فرمود.
وی اظهار داشت: برای اینکه هرگونه سوءتفاهمی که مخالفین ایجاد می کنند برطرف شود نمایندگان کاندیداها در موقع بستن صندوق ها نیز حضور داشته باشند. بنده بنا به تجربه گذشته این پیشنهاد را می دهم و البته اگر صلاح می دانید اجرا شود.
گیل آبادی نماینده محسن رضایی نیز خاطرنشان کرد: شورای نگهبان سرآهنگ قانون گرایی است ما هم تابع قانون هستیم و امیدواریم انتخابات به خوبی برگزار شود.
وی گفت: باید به شائبه هایی که پیش می آید پاسخ مناسبی بدهیم و انتخابات را به سمت سلامت ببریم و از شورای نگهبان که یکی از ارکان نظام است چنین انتظاری می رود.
در پایان باقری نماینده جلیلی گفت: شورای نگهبان یک جایگاه ویژه در عرصه انتخابات دارد و رکن اصلی برگزاری قانونمند انتخابات است. در طول دوره های گذشته با نقش قانونمند خودش نشان داده که تضمین کننده سلامت انتخابات است.
وی افزود: ابتکار شورای نگهبان در برگزاری چنین جلسه ای نشان از رویکرد سازنده و جدی شورای نگهبان دارد و جلوی هرگونه شائبه را می گیرد. امیدواریم انتخابات با یک نبض و قانونمندی برگزار شود و حضور پرشکوه مردم در این صحنه حماسه سیاسی را رقم بزند.
منبع: افکارنیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 2:39 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |