یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: نظرسنجیها نشان میدهد موج سعید جلیلی کاندیدای ریاست جمهوری تمامکننده انتخابات در جمعه هفته جاری است.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ حجتالاسلام حمید رسایی شامگاه دوشنبه در ستاد جوانان سعید جلیلی در جمع مردم این شهر با اشاره به بمباران تبلیغاتی دشمن اظهار کرد: تبلیغات دشمن علیه انتخابات در این روزها به اوج میرسد.
وی رای دادن را تکلیف عنوان کرد و افزود: هشت نفر نامزد ریاست جمهوری کاندیدای نظام هستند، اما جلیلی اصلح است.
رسایی با تاکید بر اینکه فردی را باید انتخاب کنیم که معتقد به گفتمان انقلاب اسلامی باشد، بیان کرد: نظرسنجیها نشان میدهد موج سعید جلیلی تمامکننده انتخابات در دور نخست در جمعه هفته جاری است.
نماینده مردم تهران در مجلس مقاومت و اعتقاد مردم را بمب هستهای ایران نامید و تصریح کرد: مقاومت تنها رمز پیشرفت، رفاه و عزت کشور است.
وی به تشکیل دولتها از ابتدای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: 11 دولت تاکنون در کشور تشکیل شده و مردم 10 رئیس جمهور انتخاب کردند.
رسایی خاطرنشان کرد: تجربه تشکیل 11 دولت نشان میدهد هر موقع مسئولان به اصول، آرمان و ارزشهای انقلاب اسلامی بهویژه ولایت فقیه اعتقاد داشتند، توانستند خدمترسانی بیشتری انجام دهند.
نماینده مردم تهران در مجلس عمر دولت موقت در ابتدای انقلاب را کوتاه خواند و یادآور شد: مهمترین وظیفه دولت بازرگان برگزاری انتخابات در کشور بود اما با تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) استعفا کرد و امام راحل استعفای او را پذیرفت.
وی با بیان اینکه بازرگان در ابتدای انقلاب اعتقاد داشت نمیتوانیم در مقابل آمریکا ایستادگی کنیم، تصریح کرد: پس از گذشت 35 سال از انقلاب اسلامی بعضی از کاندیداها همان سخن را تکرار میکنند.
رسایی به تشکیل دولت بنیصدر اشاره کرد و افزود: ایجاد ثبات در کشور و مدیریت جنگ مهمترین وظیفه دولت بنیصدر بود و او نهتنها در این امر موفق نبود، بلکه به دلیل نزدیکی به منافقین هر روز در کشور بیثباتی بیشتر میشود.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تشکیل دولت رجایی پس از فرار بنیصدر با رجوی ملعون، بیان کرد: رجایی پس از سه ماه به شهادت رسید اما به دلیل تطبیق این دولت با گفتمان امام (ره) به دولت مکتبی مشهور شده و خاطره شیرینی در ذهن مردم باقی مانده است.
*دولت مقام معظم رهبری جنگ را اداره کرد
وی به تشکیل دولت مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: دولت مقام معظم رهبری از موفقترین دولتها بود و توانست جنگ را اداره کند و این امر موجب شد میزان آرا و مشارکت مردم برای انتخاب بار دوم رئیس جمهور افزایش یابد.
رسایی تشکیل دولت سازندگی را پس از جنگ و ارتحال امام (ره) عنوان کرد و یادآور شد: بسیاری از خرابیهای جنگ در دولت هاشمی ساخته شد.
نماینده مردم تهران در مجلس بر پر کاری دولت هاشمی تاکید کرد و افزود: انتقاد اتخاذ برخی سیاستهای اقتصادی، مدیریتی و غفلت فرهنگی بر دولت هاشمی وارد است.
وی با بیان اینکه در دولت هاشمی توسعه اقتصادی مقدم بر امور دیگر شد، اظهار کرد: دولت هاشمی با مدیران تکنوکرات که معتقد به روشهای بومی نبودند، بر سر کار آمد.
رسایی سیاستهای اقتصادی هاشمی را سبب تورم 49 درصدی در کشور دانست و تصریح کرد: تورم مذکور ناشی از جراحی اقتصادی نبود بلکه اتخاذ سیاستهایی بود که به مردم فشار وارد میکرد.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تشکیل طبقه مدیران اشرافی در دولت هاشمی، خاطرنشان کرد: امروز با عدهای از فرماندهان پشیمان مواجه هستیم که دیگر حرفی از جبهه و جنگ نمیزنند.
وی مقاومت را رمز پیروزی عنوان کرد و افزود: سیاستهای مدیریتی هاشمی مدل زندگی و اخلاق در جامعه را متفاوت کرد.
رسایی به کاهش آرای هاشمی در دور دوم انتخابات اشاره کرد و گفت: دولت سازندگی خدمترسانی کرد اما پر خرج بود و ریختوپاش بسیاری داشت.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه دولت خاتمی به دلیل ترس مردم از عدم تکرار گذشته با رای بالا تشکیل شد، اضافه کرد: گسترش روزنامهها و توسعه سیاسی توسط وزارت کشور از خدمات دولت اصلاحات بود.
*در دولت خاتمی خبری از پایمردی در مقابل استکبار نبود
وی ادامه داد: در دولت خاتمی شعار توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد، سر میدادند و دیگر خبری از ایستادگی و پایمردی در مقابل استکبار نبود.
نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید براینکه در نظام اسلامی محال است دولتی تشکیل شود و بتواند براندازی کند، بیان کرد: مردم در هشت سال گذشته به احمدینژاد رای دادند و دولت او در چهار سال نخست به گفتمان امام (ره) و رهبری پایبند بود.
رسایی دولت احمدینژاد را در مجموع موفقتر از دیگر دولتها دانست و تصریح کرد: دولت احمدینژاد در دو سال گذشته دچار حاشیه شد و برنامهریزی به منظور حاکم کردن رفیق بر کرسی ریاست صورت گرفت.
نماینده مردم تهران در مجلس یکی از شرایط احمدینژاد در 11 روز خانهنشینی را کنار گذاشتن جلیلی از دبیری شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد و یادآور شد: مقاومت رمز پیشرفت است و برای رسیدن به رفاه چارهای به غیر از مقاومت نداریم.
*جلیلی باند ندارد، اما تیم دارد
وی جلیلی را آشنا به امور کشور خواند و گفت: جلیلی باند ندارد اما گروه دارد و مردم تیم او هستند.
رسایی به قانون بودجه سالانه، پنج ساله و 20 ساله کشور اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور آینده باید طبق قوانین مذکور عمل کند.
منبع: فارس [ سه شنبه 92/3/21 ] [ 2:35 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
علی رغم تلاشهای برخی جریانهای امنیتی، سناریوی ضد ایرانی جریان هوادار غرب در لبنان برای حمله به سفارت ایران با شکست مواجه شد.
گروه بین الملل «تیتریک» ; دیروز برخی رسانهها اخبار مربوط به بروز درگیری در مقابل سفارت ایران در لبنان را مخابره کردند، اخبار اولیه نشان از کشته شدن یک نفر در این درگیریها به وسیله کلت کمری داشت. ارتش لبنان البته سریعا وارد عمل شده و به علت تعداد اندک جمعیت شورشیان، بلافاصله این تجمع ساختگی را مهار کرد. روزنامه الاخبار لبنان درمطلبی به بروز ناآرامی در مقابل سفارت ایران در بیروت اشاره کرده و با اشاره به ویژگیهای این درگیریها نوشت که اشرف ریفی مدیرکل سابق نیروهای امنیت داخلی لبنان تلاش زیادی برای کشاندن مردم به تظاهرات در مقابل سفارت ایران به کار بست، اما با وجود تمام مطالبی که در مورد محبوبیت وی در طرابلس شایع شده است، نتوانست بیش از 50 نفر را برای ایجاد این ناآرامی ها جمع کند. بر اساس اطلاعات امنیتی، ریفی تعداد زیادی خودرو در طرابلس مستقر کرده بود تا بتواند مردم این منطقه را برای شرکت در این شورش خیابانی به بیروت بکشاند، اما تنها دو دستگاه از این خودروها پر شده و به بیروت آمد تا در این ناآرامیها شرکت کند. تصاویر منتشر شده از تحولات دیروز مقابل سفارت ایران که با استقبال رسانههای غربگرای منطقهای و بینالمللی مواجه شد، نشان از شکست توطئههایی دارد که علیه این مرکز دیپلماتیک طراحی شده بود، شورشیان حتی برای برجسته کردن تجمع خود نیاز به کشته داشتند تا برد تبلیغاتی اعتراضات آنها را بیشتر نشان دهد، به همین علت تحلیلگران معتقدند کشته شدن یک شهروند لبنانی با یک کلت جنگی نیز از سوی همین افراد انجام شده است. موضوعات جالب توجه دیگر در این درگیریهای چند ده نفره استفاده از پرچم سیاه القاعده و اهتزاز آن بر روی دست برخی از معترضان، توهین به پرچم لبنان و نصب معکوس آن، استفاده از پرچم ترکیه در این شورش و ... بود.
منبع: مشرق [ سه شنبه 92/3/21 ] [ 2:34 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
عبدالرضا هلالی مداح اهل بیت گفت: وفای به عهد یکی دیگر از نقاط ارزشمند و رفتار دینی ، اخلاقی و سیاسی حدادعادل است و با این اقدام محبوبیت خودش را در اقشار مردم افزایش داد.
![]()
گروه سیاسی«تیتریک»؛عبدالرضا هلالی مداح اهل بیت در مورد کنارهگیری غلامعلی حداد عادل کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از صحنه انتخابات گفت: حداد عادل مانند یک معلم اخلاق عمل کرد.
وی با بیان اینکه حداد عادل با این حرکت از آرمان های انقلاب اسلامی دفاع کرد، اظهارداشت: حدادعادل هدف را دفاع از اصل انقلاب ،آرمانها و اهداف عالی انقلاب قرار داد و بدور از سیاه نمایی مروج و مبلغ یک انقلابی تمام عیار بود.
این مداح اهل بیت ادامه داد: وفای به عهد یکی دیگر از نقاط ارزشمند و رفتار دینی ، اخلاقی و سیاسی حدادعادل است و با این اقدام محبوبیت خودش را در اقشار مردم افزایش داد و نام خودش را به عنوان یک انسان دیندار و اخلاق مدار در تاریخ انقلاب اسلامی جاودانه کرد و نشان داد سرباز حقیقی انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب است.
هلالی با بیان اینکه ان شاء الله این خط و مش اخلاقی که حداد عادل پایه گذاری کرد، در فضای سیاسی کشور خصوصاً در این انتخابات جاری و ساری باشد، اظهار داشت: ایشان به معنای واقعی شایسته تعظیم و احترام خادمان ملت و جناح های سیاسی و دلسوزان رهبر معظم انقلاب است.
به گفته این مداح اهل بیت، حدادعادل نشان داد دنبال قهرمان بازی نیست و ارزشها و گفتمان انقلاب اسلامی را خوب بلد است.
منبع: تسنیم [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 8:45 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دو احتمال وجود دارد احتمال اول این است که آقای عارف به طور کلی به سود حسن روحانی کنار بکشد و احتمال دوم این است که عارف ادامه دهد اما با توجه به حمایت اصلاح طلبان از روحانی عملا آرای وی به سود روحانی واریز گردند.
![]()
گروه سیاسی«تیتریک»؛شبکه اسکای نیوز عربی (SkyNewsArabi) که اخبار انتخابات ایران را به صورت روزانه پوشش می دهد در مصاحبه ای کوتاه از طریق کنفرانس ویدئو با "امیر موسوی" کارشناس امور سیاسی و خاورمیانه، انتخابات ایران و خبرهای احتمال رد صلاحیت روحانی و سپس تکذیب آن و کناره گیری حداد عادل را مورد بحث و بررسی قرار داد.
کارشناس ایرانی با اعلام اینکه دقایقی قبل آقای کرباسچی از حمایت اصلاح طلبان از حسن روحانی خبر داده است؛ افزود: دو احتمال وجود دارد احتمال اول این است که آقای عارف به طور کلی به سود حسن روحانی کنار بکشد و احتمال دوم این است که عارف ادامه دهد اما با توجه به حمایت اصلاح طلبان از روحانی عملا آرای وی به سود روحانی واریز گردند.
آقای موسوی در پایان اظهار داشت: احتمال می دهم آقای روحانی در ساعات آینده یا فردا سخنانی بر زبان خواهد آورد که میدان سیاسی ایران را به لرزه در خواهد آورد و تاثیر زیادی در سرنوشت انتخابات خواهد داشت.
منبع: جام نیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 8:45 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در همایش عمومی حجت الاسلام حسن روحانی از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ارومیه دقایقی پیش کناره گیری عارف به نفع روحانی اعلام عمومی شد.
![]() گروه سیاسی« تیتریک »؛حجت الاسلام جعفر فخر آذر از اعضای ستاد روحانی در ارومیه دقایقی پیش هنگام ورود حسن روحانی به جمع مردم در ورزشگاه آهندوست ارومیه با اعلام عمومی این مطلب شعارهایی در حمایت از روحانی سر داد.
پس از اعلام فخر آذر جمعیت حاضر در ورزشگاه نیز با سر دادن شعارهایی از جمله"عارف، تشکر تشکر" و "آذربایجان طوفانی، روحانی روحانی" خوشنودی خود را از این خبر ابراز کردند. این در حالی است که هنوز منبع رسمی خبر کناره گیری عارف به نفع روحانی را اعلام رسمی نکرده است. همچنین این اظهار نظر عمومی و رسمی در حالی عنوان شد که ساعاتی قبل ستاد عارف این اخبار را تکذیب کرده است. حجت الاسلام حسن روحانی از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز دوشنبه به ارومیه سفر کرده است. منبع: شفاف [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 7:12 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوالی مبنی بر واکنشش نسبت به کناره گیری حداد عادل گفت: خبر کناره گیری حداد غافلگیرکننده بود بالاخره 8 نفر بهتر از 7 نفر است.
![]() گروه سیاسی« تیتریک »؛محمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که امروز دوشنبه در خبرگزاری فارس برگزار شد در پاسخ به سئوالی مبنی بر عکس العملش در مورد کناره گیری حداد عادل گفت: خبر کناره گیری حداد عادل غافلگیری کننده بود بالاخره 8 نفر بهتر از 7 نفر است ما گروهی عمل می کردیم. غرضی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در مناظرات تلویزیونی رقبای شما چقدر اخلاق را رعایت کردند گفت: در مورد شخص من کاندیداها مهربانانه عمل کردند ضمن اینکه اعتراضی به حرکت های آنها ندارم بلکه احترام خاصی به آنها قائلم و امیدوارم توفیق داشته باشند. وی ادامه داد: در این مناظرات در بخش امنیت یک عده حرفهایی می زنند که با هم مغایرت هایی داشت. به نظر من این نوع سخنان در اداره دولت بحث بخشی است که ارزش تقایری ندارد بالاخص در انتخابات تاثیر چندانی ندارد. من خیلی به صدا و سیما گفتم اصلا موفق نشدید جامعه را در جریان اهداف کاندیداها قرار بدهید چون اکثرا مثل هم صحبت می کردند. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا تا به حال کاندیدای ریاست جمهوری نشده اید گفت: من به واجب کفایی نگاه می کنم. این دفعه فضای اقتصادی اجتماعی جامعه را ملتهب دیدم و خواستم با مردم صحبت کنم. وی در ادامه نشست در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه سهم شما در زمان وزارتتان در ایجاد تورم در دولت های گذشته چقدر بوده است گفت: تمام اقدامات من ضد تورم بوده، هرگز کار تورمی نکردم و با تمام دولت های گذشته هم همیشه درگیر بودم مثلا شبکه وسیع برق، گاز، مخابرات و نظام مهندسی را پایه گذاری کردم. من به شدت در این 30 سال پای این کارها ایستادم و ضد تورم عمل کردم چون حتی یک ریال از این دولت ها نگرفتم. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه شما گفته اید امیدی به پیروزی ندارید آیا این خبر صحت دارد؟ گفت: من لعنتی فرستادم به جریانها و خبرگزاری ها. ما رفته بودیم به اتاق بازرگانی و من به بازرگانان گفتم من رای شما را ندارم اما بعضی از خبرگزاری ها نوشتند غرضی گفته رای ندارم من نیز به آنها گفتم شما مسلمان هستید چرا دروغ منتشر می کنید؟ دروغگو جز اینکه به روز قیامت اعتقادی ندارد خیری ندارد. در خبرگزاری ها شکل غربی قوی تر از شکل اسلامی است. غرضی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه سیاست های شما در خاورمیانه به چه شکلی خواهد بود گفت: من وزیر نفت بودم حافظ اسد را می شناسم وقتی ما یک قرارداد نفت با سوریه بستیم 2 ساعت بعد حافظ اسد اعلام کرد یک خط لوله 300 هزار بشکه ای که از عراق می رفت مدیترانه مسدود کردم در همان هنگام بی بی سی گفت کاری که ایران کرد مانند این بود که ایران 10 لشگر در عراق پیاده کرده باشد. وی ادامه داد: در زمان وزارت من نخست وزیر ترکیه یکی از دوستانم بود که در آن زمان موفق شدیم قراردادی با ترکیه عقد کنیم هنوز هم تبادل خوبی با کشورهای خاورمیانه داریم. در ترکیه، عراق ، سوریه، لبنان، قدرت سیاسی ما افزایش پیدا کرده است ما هیچ مشکلی با کشورهای همسایه نداریم. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چقدر در این انتخابات شانس پیروزی دارید گفت: من رقابت نمی کنم من همکاری می کنم. سه کلمه گفته ام که هیچ کس با آن مخالف نکرده است. دولت ضد تورم، توسعه جمهوریت و اسلامیت و سومی اینکه اگر مردم 50 میلیون رای بدهند آمریکایی ها ساکت می شوند. مردم اگر اینها را پذیرفتند به من رای می دهند. غرضی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه برنامه های اقتصادی شما در دولت احتمالی چیست؟ گفت: من دولت ضد تورم تشکیل می دهم یعنی دولتی که به اندازه درآمدش هزینه کند در این صورت دلار تثبیت می شود، تولید ملی سامان می یابد و اگر تولید سامان یافت اشتغال ایجاد می شود. ملتی که صد سال تورم را تجربه کرد آیا نمی تواند 2 سال بدون تورم سر کند. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوال همان خبرنگار مبنی بر اینکه برنامه شما برای بازنشستگان چیست گفت: بزرگترین خدمت من به بازنشستگان این است که درآمد آنها را تثبیت بکنم آن چیزی که اطلاع دارم این است که روش فیزیکی به نفع بازنشستگان نیست. وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه برنامه هایش برای اشتغال و استخدام چیست افزود: دولت در شرایط فعلی توان اداره کارکنان خود را ندارد چه برسد به استخدام، ذهنیت من این است که رقم پرداختی به واردات سالیانه کشور را وارد عرصه تولید داخلی بکنیم من اگر موفق شوم به جای واردات ایجاد اشتغال را نهادینه می کنم. غرضی خاطرنشان کرد من بیشتر به روی مهارت تمرکز دارم چون مهارت بسیار مناسب تر از مدرک است البته مهارت همراه مدرک بسیار خوب است زیرا فردی که مهارت دارد در هر جای دیگر دنیا می تواند مشغول شود. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه اگر انتخاب نشدید چکار می کنید گفت: ما را به خیر شما را به سلامت. من 72 سالم است 60 سال در محیط سیاسی فعال بودم و از محیط سیاسی فاصله نگرفتم من تظاهرات خیابانی راه نمی اندازم زیرا قدرت سیاسی با تظاهرات خیابانی حاصل نمی شود. قدرت من بر سه برنامه است. غرضی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چگونه می خواهید منافع سرمایه گذاران را در کشور تامین کنید تصریح کرد: من ضد بازار سرمایه ام، من جزء چپ ترین روزگارم، من می گویم سرمایه بر کار ترجی ندارد بلکه کار بر سرمایه ترجیح دارد. عرض می کنم نرخ سود سرمایه گذاری در دنیا 2 الی 3 درصد است در حالی که این نرخ در کشور ما حدود 25 درصد است با این نرخ سود نمی شود با هند و چین رقابت کرد و دلیل اصلی توقف تولید در کشور نرخ بالای سود سرمایه گذاری است. وی در پاسخ به سئوال پایانی خبرنگاری مبنی بر اینکه چه برنامه ای برای تعامل بیشتر وزارت دادگستری با قوه قضائیه دارید اظهار داشت: من با 4 رئیس قوه قضائیه آشنایی وسیعی داشتم زمانی آقای هاشمی شاهرودی گفت غرضی! ما به اندازه انگلیس جمعیت داریم ولی آنها هزار قاضی دارند من 10 هزار قاضی. من گفتم شما از جایی گرفتار می شوید که آنجا مصوبات دولت و مجلس است. در این مصوبات تبعیض وجود دارد در نهایت ثمره تبعیض می افتد گردن قوه قضائیه. وی گفت: چندین مسیر باید طی شود تا قوه قضائیه به قدرت اجرایی برسد. اولین کار این است که قوانین تبعیض آمیز کم شود دوم اینکه خلاف هایی که در دولت اتفاق می افتد در خود دولت حل شود و سوم اینکه دولت و قوه قضائیه در تعریف جرایم با هم تفاهم داشته باشند. [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 7:12 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
گروه سیاسی «تیتریک»؛ غلامعلی حدادعادل، ضمن انصراف از کاندیداتوری انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از مردم عزیز ایران اسلامی خواست با رعایت معیارهای مورد نظر رهبری معظم انقلاب به کسانی رأی دهند که از گفتمان انقلاب اسلامی و ارزشهای مورد نظر امام و رهبری حمایت کنند. [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 5:55 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در واقع نام «من سرهنگ نیستم» از اینجا روی فیلم گذاشته شده که آقای روحانی در یکی از فرازهای فیلم در توصیف ویژگیهای خودشان این عبارت را به کار می برند و ما نیز از آن استفاده کردهایم.
گروه سیاسی «تیتریک»؛ دومین فیلم انتخاباتی حسن روحانی «من سرهنگ نیستم» نام گرفت.
حسین دهباشی کارگردان دومین فیلم حسن روحانی، درباره این فیلم توضیح داد: در اصلاح نهایی فیلم، آقای هاشمی رفسنجانی در تایید آقای حسن روحانی سخنانی را مطرح میکند که این تصاویر با توصیه آقای هاشمی در 19 خرداد 92 در فیلم استفاده شده است. وی درباره عبارت «من سرهنگ نیستم» به عنوان نام دومین فیلم انتخاباتی حسن روحانی و ارتباط آن با جدال لفظی وی و محمدباقر قالیباف در مناظرهی تلویزیونی گفت: نام فیلم اشارهای به همان مناظره است اما در فیلم هیچ صحبتی از کاندیداهای دیگر نشده است. در واقع نام «من سرهنگ نیستم» از اینجا روی فیلم گذاشته شده که آقای روحانی در یکی از فرازهای فیلم در توصیف ویژگیهای خودشان این عبارت را به کار می برند و ما نیز از آن استفاده کردهایم. شنیده میشود که صداوسیما نظراتی را دربارهی حذف بخشی از سخنان آیتالله هاشمی رفسنجانی دربارهی حسن روحانی، مطالبی را به ستاد این کاندیدای ریاست جمهوری اعلام کرده است اما این شنیدهها رسما تایید نشده است. منبع: ایسنا [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 5:54 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
هرچند که حمایت مداحان مطابق پیش بینیها از کاندیداهای اصولگرا بوده، اما عدم اجماع بر یک کاندیدای واحد از سوی آن ها تا حدی عجیب به نظر می رسد. ردپای این بی اعتمادی را می توان در عملکرد احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری جستجو کرد.
![]() گروه سیاسی« تیتریک »؛حضور فعال مداحان در عرصه سیاست کشورمان تاریخچه ای کوتاه دارد، اما تاثیر مهمشان در انتقال آراء و عقاید بخش مهمی از مردم ایران، اعضای این صنف را به وزنه های مهمی در بین نیروهای سیاسی تبدیل کرده است. امروز مداحان به جز ایجاد شور و هیجان در مراسم مذهبی، تا حدودی در شورآفرینی عرصه انتخابات نیز فعال هستند.براساس این گزارش تجربه ارتباط و موضع گیری های جامعه مداحان و اعضای سرشناس آن در دو انتخابات گذشته که به حمایت از محمود احمدی نژاد پرداختند، مهر تاییدی بر جهت گیری مناسب و شم سیاسی آنان در تحلیل وضعیت اجتماعی و سیاسی کشور بود. حمایت تمام قد حاج منصور ارضی در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 از احمدی نژاد و همچنین حمایت قاطع او و سعید حدادیان و سایر مداحان مشهور در انتخابات سال 88 از احمدی نژاد، بخشی از این حضور تاثیرگذار مداحان در حمایت از رئیس جمهوری آینده بود. پس از گذشت 4 سال از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و حضور همیشگی آن ها در جریانات سیاسی، انتظار می رود فعالیت های سیاسی جامعه مداحان هماهنگتر از قبل شده و با کسب تجربه ای 4 ساله، حتی از دوره های قبل هم منسجمتر عمل کنند. نگاهی به موضع گیری های اعضای بلند پایه این صنف در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 92 اما، نشانی از هماهنگی و انسجام ندارد. بخشی از این اظهار نظرها و موضع گیری ها را در زیر می خوانیم: عبدالرضا هلالی در انتخابات ریاست جمهوری 92 از کاندیداتوری محمد باقرقالیباف در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرده است. او در همایش «تشکلهای فرهنگی بانوان» که در حمایت از محمد باقر قالیباف در شهرستان کرج برگزار میشد، در خصوص دلیل حمایتش از قالیباف، گفت: هدف ما انتخاب شخصی است که سرباز خوبی برای ولایت باشد لذا می خواهیم رئیس جمهوری که انتخاب می کنیم هماهنگ ترین فرد با رهبر معظم انقلاب باشد. ما با بررسی تمامی کاندیداها و بررسی ملاکهای مقام معظم رهبری و البته بررسی سوابق و عملکرد آنها، محمدباقر قالیباف را بهترین کاندیدای ریاست جمهوری دیدیم. حاج مهدی سلحشور هم در جمع حامیان سعید جلیلی حاضر شده و به حمایت از او پرداخته است. حاج محود کریمی، روح الله بهمنی و سلیم موذن زاده اردبیلی اما در موضع گیری متفاوت حمایت خود را از کاندیداتوری محسن رضایی در انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرده اند. سعید حدادیان و منصور ارضی هم هرچند هنوز به شکل رسمی از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده اند، اما اخباری مبنی بر حمایت آنان از برخی کاندیداها شنیده می شود. به این ترتیب هرچند که حمایت مداحان مطابق پیش بینیها از کاندیداهای اصولگرا بوده، اما عدم اجماع بر یک کاندیدای واحد از سوی آن ها تا حدی عجیب به نظر می رسد. ردپای این بی اعتمادی را می توان در عملکرد احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری جستجو کرد که کار را تا آنجا پیش برد تا بسیاری از مداحان مشهور بر علیه احمدی نژاد موضع گیری رسمی کنند و به نوعی از او برائت بجویند. چنین شد که منصور ارضی که روزگاری او را نیمه احمدی نژاد می خواندند و سعید حدادیان که زمانی مبلغ احمدی نژاد در این هیاتها و مراسم مختلف بود، همصدا با بسیاری از ائمه جمعه و علما و اصولگرایان، علیه احمدی نژاد سخنانی را بر زبان آوردند که حتی تندترین منتقدان او نیز جرأت ابراز آن را نداشتند. در یکی از موارد، ارضی به احمدی نژاد حمله کرد که فتنه دینی به سراغش آمده و تصریح کرد که نگران دین اوست و از احمدی نژاد انتقاد کرد که دیگر در هیات ها پیدایش نمی شود و مدعی شد که نمی گذارند بیاید هیئت! و این یک بیماری است. حدادیان هم با حمله توأم به مشایی و احمدی نژاد ، چنان تعابیری را علیه آنان به کار برد که به قول خودش رسانه ها نتوانند این تعابیر زشت را بنویسند. او احمدی نژاد را تهدید کرد که کاری نکند که از "بهشت حزب الله" اخراج شود ، همان طور که حضرت آدم با خطایی که مرتکب شد از بهشت برین طرد شد. از سوی دیگر تعداد زیاد کاندیداهای اصولگرای این دوره باعث شده هیچ کدام از کاندیداها نتوانند حمایت تمام و کمال اصولگرایان را جلب کنند. البته همین تعدد کاندیداها عاملی است که احتمال کشیده شدن انتخابات به دور دوم را افزایش داده است. در صورت بروز چنین اتفاقی، شاید بتوان منتظر تمرکز مداحان بر حمایت از یک کاندیدا بود. منبع: افکارنیوز [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 4:45 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یک عضو شورای هماهنگی اصلاحات با اشاره به جلسه شب گذشته تشکل متبوعش گفت که این جلسه که برای شکل دهی ائتلاف روحانی - عارف تشکیل شده بود، بینتیجه ماند.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛حجت الاسلام محسن رهامی عضو شورای هماهنگی هماهنگی اصلاحات در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به برگزاری جلسه شب گذشته اصلاحطلبان گفت: شب گذشته جلسهای برای شکلگیری ائتلاف میان عارف و روحانی تشکیل شد ولی پس بحث و بررسی فراوان، نهایتا جلسه بینتیجه ماند.
وی افزود: پس از اینکه جلسه دیشب شورای هماهنگی اصلاحات بینتیجه ماند، ادامه جلسه به امروز موکول شد.
عضو شورای هماهنگی هماهنگی اصلاحات تصریح کرد: قرار بود که نتایج نظرسنجی محمدعلی نجفی درباره میزان مقبولیت عارف و روحانی نیز از سوی وی به شورای هماهنگی اعلام شود، که این نتایج نیز اعلام نشد.
منبع: مشرق [ دوشنبه 92/3/20 ] [ 4:45 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |