یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ

[ چهارشنبه 92/3/22 ] [ 2:6 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
یکی از فرماندهان جبهه النصره ، از گروه های تندروی شورشی در سوریه اذعان کرد اگر عناصر جبهه النصره در جنگاوری نیمی از قدرت و تجربه نیروهای حزب الله لبنان را داشتند می توانستند بر کره زمین حکومت کنند. به

[ چهارشنبه 92/3/22 ] [ 2:6 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
نامه سرگشاده سازمان اسلامی دانشجویان ایران (سادا) به کاندیداهای اصولگرای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

[ چهارشنبه 92/3/22 ] [ 2:5 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
گروه داخلی «تیتریک» ; هر چند بیش از 30 چهره سیاسی در انتخابات ثبت نام کرده بودند اما تنها 8 نفر صلاحیتشان برای انتخاب نهایی تایید شد.
آقایان غلامعلی حدادعادل، علی اکبر ولایتی، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، محسن رضایی، محمد غرضی، محمدرضا عارف و حسن روحانی 8 نامزدی بودند که تا آخرین مناظره در صحنه ماندند و حالا نوبت کناره گیری کاندیداها از صحنه انتخابات شده است.
دو روز گذشته دکتر حداد عادل که در قالب ائتلاف با محمدباقر قالیباف و علی اکبر ولایتی پا به میدان انتخابات گذاشته بود، انصراف خود را اعلام کرد.
وی در بیانیه خود نوشت: اکنون بر پایه این مقدمات، امروز دوشنبه 20 خردادماه 1392 با در نظر گرفتن واقعیتهای پیش رو در صحنه انتخابات و با توجه به نیت و انگیزه ای که از آغاز حضور در ائتلاف داشته ام به عهد خود وفا می کنم و انصراف خود را از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران اعلام می نمایم تا به سهم خود به پیروزی اصول گرایی در این انتخابات کمک کرده باشم. امیدوارم سایر نامزدهای اصولگرا نیز در این لحظه خطیر و حساس به وظیفه خود عمل کنند برادرانه و مشفقانه توصیه می کنم مردم عزیز با تصمیم درست خویش کاری کنند که یا اصولگرایان در مرحله اول انتخابات پیروز شوند و یا چنان شود که در صورت کشیده شدن انتخابات به مرحله دوم، رقابت میان دو اصولگرا باشد.
هر چند برخی تلاش کردند تا کناره گیری حدادعادل به نفع کاندیدایی خاص جلوه داده شود اما وی در بیانیه خود تنها برای پیروزی اصولگرایان آرزو کرد و از سایر اصولگرایان خواست که به وظیفه خود عمل کنند.
شاید این خواسته حدادعادل " امیدوارم سایر نامزدهای اصولگرا نیز در این لحظه خطیر و حساس به وظیفه خود عمل کنند" کنایه ای به دیگر عضو ائتلاف سه گانه باشد که همچنان در عرصه رقابت خود را جدی نشان می دهد البته حدادعادل نیز نگفت که به نفع ائتلاف پیشرفت انصراف داده است.
آذر ماه سال گذشته وقتی حدادعادل خبر از تشکیل ائتلاف سه گانه داد بسیاری از تحلیل گران معتقد بودند این ائتلاف به نتیجه واحد نخواهد رسید.
این نتیجه از آن جایی به واقعیت نزدیک شد که بحث بر سر چگونگی اعلام گزینه نهایی از بین این سه نفر بالا گرفت.
محمدباقر قالیباف و رسانه های نزدیک به وی عامل نظرسنجی ها را برای این امر ملاک می دانستند اما علی اکبر ولایتی دیگر عضو این ائتلاف نظر جامعتین را برای معرفی گزینه نهایی مطرح ساخت.
چند روز مانده به انتخابات بالاخره پس از جلسه ای که اعضا با جامعتین داشتند اعلام کردند که هر سه نفر تا آخر می مانیم.
اعضای ائتلاف تاکید می کردند که در صورت نبود خطری برای پیروزی اصولگرایان نیازی برای کنار کشیدن و انصراف نیست.
صبح دیروز اما محمدرضا عارف، معاون اول دولت سید محمد خاتمی نیز از کاندیداتوری انتخابات انصراف داد. وی در روزهای گذشته بارها تاکید کرده بود که کناره گیری نخواهد کرد اما به هر طریق وی بدون اینکه نامی از حسن روحانی ببرد امروز کناره گیری کرد و گفت که نامه ای از سوی خاتمی به وی رسیده و حضورش را به مصلحت ندانسته است.
حالا اما حضور چند نفر در انتخابات جدی شده است: حسن روحانی همه تلاش خود را حتی در فیلمهایش کرده تا خود را به هاشمی و خاتمی نزدیک نشان دهد. محسن رضایی نیز با تاکید بر حمایت از قومیت ها تلاش می کند سبد رای خود را پر کند. محمدباقر قالیباف نیز که از مدتها قبل خود را برای انتخابات آماده کرده است و از سویی سعید جلیلی توانسته است رای قابل توجهی کسب کند؛ انصراف حداد عادل و برخی مواضع رضایی و ولایتی به رای جلیلی کمک کرده است.
اکنون به نظر می رسد علی اکبر ولایتی نیز در مسیر انصراف از کاندیداتوری انتخابات باشد.
اول) از آنجایی که رقابت در انتخاباتهای ایران به خصوص انتخابات ریاست جمهوری عرصه رقابت سنگین است بنابراین کسانی می توانند تا آخر در این میدان باقی بمانند که مرد عمل این عرصه باشند.
علی اکبر ولایتی در این مدت نشان داد تصویر و شناخت دقیق و واقعی از فضای رقابتی ندارد. وی هیچ وقت به صورت جدی در انتخابات ها حاضر نشده و تنها سابقه حضورش در انتخابات مجلس اول است. بدیهی است در انتخابات مجلس اول آنهم حضور در لیست حزب جمهوری نمی تواند درک دقیقی از فضای رقابتی ایجاد کند در فضایی که لیست حزب جمهوری برای اکثریت مردم مقبولیت دارد.
مستندهای تبلیغاتی علی اکبر ولایتی موید مطلب فوق است. وی حتی از ظرافت های رسانه ای نیز در فیلمهای خود استفاده نکرد.
دوم) نقل قولی از هاشمی رفسنجانی از علی اکبر ولایتی تصویر جالبی از رفتار انتخاباتی ولایتی نشان می دهد. هاشمی رفسنجانی گفته است ولایتی دوست دارد در اتوبانی یک طرفه که هیچ ماشینی در آن نیست با بنز آخرین سیستم حرکت کند. 
این روحیه ولایتی به نظر می رسد با شرایط امروز انتخابات وفق ندارد. در شرایطی که دیگر کاندیداها به طور جدی خود را برای رقابت آمده ساخته اند به نظر می رسد شرایط بیش از اتوبان یک طرفه برای ولایتی سخت شده باشد.
سوم) از سوی دیگر مناظره سوم کاندیداها در پایگاه رای آقای ولایتی به شدت تاثیر گذار شد و رای وی به میزان چشم گیری افت کرد. به خصوص در جریان مذهبی متمایل به ولایتی اظهارات وی باعث دلسردی این جریان از وی شد.
دکتر ولایتی در دانشگاه شهید بهشتی در اردیبهشت ماه سال جاری نیز البته گفته بود: «در سال 76 از سمت کارگزاران پیشنهاد کاندیداتوری داشتم و با مشورت‌هایی که داشتم تصمیم گرفتم با آمدن ناطق نوری رأی اصولگراها را نشکنم.» و پیش از آن در اصفهان گفته بود: «برای اینکه اصولگرایان در سال 76 به وحدت برسند من هم از حجت‌الاسلام ناطق نوری که اعلام آمادگی کرده بود حمایت کردم.» 
وی در سال 84 نیز در بیانیه و موضع شفاف خود می گوید: «در طول حیات سیاسی خود همواره کوشیده‌ ام تا با تأسی به فرامین شریعت محمدی (ص) و سیره ائمه اطهار (ع)، در عرصه‌ سیاست، به مبانی اخلاقی پایبند باشم. از این روی با حفظ احترام به همه‌ جریان‌های سیاسی داخل نظام و سایر نامزدهای محترم، خود را معرفی کرده و از نفی و تخریب دیگران پرهیز نمودم. حاصل آن بود که با استقبال دلگرم ‌کننده شما مردم، وظیفه ‌ام سنگین‌تر شد؛ ...اینک که ایشان ثبت‌نام کرده‌ اند، انصراف خود را از ادامه‌ فعالیت‌های انتخاباتی اعلام می ‌دارم. علیرغم اینکه ایشان بارها عدم تمایل خویش را به بازگشت به این سمت اعلام و متقابلاً از نامزدی اینجانب، در صورت اجماع بین ارزش‌ گرایان حمایت کرده بودند، که البته هرگز چنین نشد. آمده بودم تا به سهم خود، اخلاق را در سیاست نهادینه کنم و اینک به عهد خود وفا می ‌نمایم.»
حالا باید صبر کرد و دید که آقای ولایتی در فضای رقابتی سنگین انتخابات چه تصمیمی خواهد گرفت.

 


[ چهارشنبه 92/3/22 ] [ 2:1 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

[ چهارشنبه 92/3/22 ] [ 12:6 صبح ] [ باران ] [ نظرات () ]
رییس ستاد زنده باد بهار گفت: جلیلی نماینده دولت نیست چون ستادش گفتمان بهار را انحرافی میداند.

گروه سیاسی «تیتریک»؛ هنوز از یادها نرفته است که محمود احمدی نژاد برای ثبت نام انتخابات یازدهم با اسفندیار رحیم مشایی همراه شد و در حالی که دست یار همیشگی اش را بالا برد، اعلام کرد احمدی نژاد یعنیمشایی و مشایی یعنی احمدی نژاد.

اقدامی که هر چند دور از ذهن نبود اما تعجب برانگیز بود و مهر تاییدی بود بر پیشانی اسفندیار رحیم مشایی.

اما همه چیز با رد صلاحیت اسفندیار دولت پایان یافت و وعده صبوری محمود احمدی نژاد به هوادارنش هم تا 3 روز مانده به انتخابات هنوز عملی نشده است.



بعد از ان بود که شائبه حمایت دولت از سعید جلیلی مطرح شد اما رییس ستاد زنده باد بهار می گوید: با توجه به این‌که هیچ‌کدام از هشت نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفتمانی نزدیک به گفتمان بهار ندارند، ما از کسی حمایت نمی‌کنیم.

بهمن شریف‌زاده در نشست خبری ستاد زنده باد بهار مبنی بر این‌که آیا سعید جلیلی نامزد دولت است و آخر و عاقبت خبر خوش دولت درباره انتخابات ریاست‌جمهوری چه شد، گفت: این خبر از سوی رییس‌جمهور اعلام شد که باید امیدوار و صبور باشیم و آقای مشایی هم گفتند منتظر خبرهای خوش هستیم.

ما هم براساس صحبت‌های احمدی‌نژاد حوصله کرده و امیدواریم و فعالیت خاصی هم انجام نشده است. مشایی درباره رد صلاحیتش نامه‌ای به رهبری نوشتند تا رسیدگی شود.

رییس ستاد زنده باد بهار گفت: هیچ‌کدام از هشت نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفتمانی نزدیک به گفتمان بهار ندارد و ما از کسی حمایت نمی‌کنیم ولی قطعا حضور در انتخابات برای همه الزامی است و ما هم براساس سلیقه رای می‌دهیم البته رای ما به کسی است که تفکراتش به ما نزدیک‌تر باشد.

وی گفت: این‌که سوال می‌کنید سعید جلیلی نماینده دولت است، باید بگویم صحیح نیست زیرا ستاد ایشان گفتمان بهار را انحرافی می‌داند.

شریف‌زاده در پاسخ به این پرسش مبنی بر این‌که گفته شده است پوسترهای ستاد زنده باد بهار از سطح شهر جمع شده، گفت: پوستر‌ها تازه چاپ شده است و اسامی 31 نامزد دو شب پیش قطعی شد و این‌گونه اخبار را تکذیب می‌کند.

منبع: پارسینه


[ سه شنبه 92/3/21 ] [ 2:37 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

خشی مهمی از فرایند انتخابات و پیروزی فرد پیروز در ایران به شکل سنتی سلبی است و انتقاد از نقایص دولت پیشین همیشه پل نسبتا قابل اطمینانی برای رسیدن به مقام صدارت است.

منبع: پارسینه

[ سه شنبه 92/3/21 ] [ 2:36 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
وقتی شب گذشته مستند دوم حسن روحانی پخش شد، جز تصاویر آرشیوی هاشمی رفسنجانی چیز دیگری دیده نشد. حال سئوال اینجاست که چرا ستاد روحانی فیلم ضبط شده با هاشمی را پخش نکرد؟
گروه رسانه «تیتریک» ; دیروز روزنامه شرق در خبر تیتر یک خود از حضور آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در فیلم تبلیغات انتخاباتی حسن روحانی و سخن گفتن وی با مردم خبر داد.
این خبری بود که دور روز پیش هم کارگردان فیلم تبلیغاتی حسن روحانی در صفحه «فیس بوک» شخصی خود اعلام کرد و به سرعت در سایت های خبری و خبرگزاری‌ها بازتاب یافت. حسین دهباشی نوشته بود: «قرار است خورشید که بالا آمد برویم نزد آقای هاشمی و ایشان در برابر دوربین، دومین مستند ما از کاندیداتوری رفیقمان که در اصل رفیق شفیق و همفکر چهل ساله خودش است، اعلام حمایت کند. آنچنان‌که یک وجب روغن نباتی و …این‌ها!» ساعاتی بعد یکی دیگر از عوامل سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی نیز با تایید این خبر به «مهر» گفته بود: «در این مستند آیت‌الله‌هاشمی‌رفسنجانی پیرامون مسایل اخیر کشور مباحثی را با مردم مطرح خواهد کرد.»
اما وقتی شب گذشته مستند دوم حسن روحانی پخش شد، جز تصاویر آرشیوی هاشمی رفسنجانی که در مستند اول هم پخش شده بود و مربوط به تودیع وی از دبیری شورای امنیت ملی بود، چیز دیگری دیده نشد.
حال سئوال اینجاست که چرا ستاد روحانی فیلم ضبط شده با هاشمی رفسنجانی را پخش نکرد؟
جواب ساده است، ترمیم چهره شکست خورده هاشمی در صورت شکست روحانی با دفاع تمام قد هاشمی از وی، کاری بسیار سخت و تقریبا نشدنی است که پایه تحلیل های قبلی اصلاح طلبان درجهت القای ایجاد شور در جامعه با ثبت نام هاشمی را نیز دچار شک و تردید می کرد.
در شرایط فعلی اگر روحانی در انتخابات رای نیاورد، این موضوع مطرح می شود که هاشمی تمام قد از او دفاع نکرده و فرصتهای بعدی برای هاشمی باقی خواهد ماند. اما در صورت رای نیاوردن روحانی، با کناره گیری عارف و دفاع تمام قد هاشمی از وی، هاشمی را به یک مهره سوخته ی ترمیم نشدنی در عرصه سیاست تبدیل می کرد.
به نظر می رسد تحلیل هاشمی بر عدم توفیق روحانی و هراس از عواقب آن موجب حذف سکانس های مربوط به وی در مستند پخش شده از حسن روحانی باشد.
 

[ سه شنبه 92/3/21 ] [ 2:36 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
برخی از نزدیکان و اقوام او قصد دارند در روز انتخابات خود را به تهران برسانند تا با رأی دادن به وی، او را در پیروز شدن، کمک کنند.

[ سه شنبه 92/3/21 ] [ 2:36 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

گروه داخلی «تیتریک» ;

سید محمد موسوی خوئینی ها
(سایت نوروز 1392/03/15 )
موسوی خوئینی ها دردیداربا جمعی از اعضای "کمپین ائتلاف عارف ـ روحانی برای فردای ایران" : « نظر بنده درباره انتخابات همان چیزی است که در آبان ماه سال گذشته گفته ام و تاکید کردم که من با شرکت در انتخابات در هر حال و به هر قیمتی موافق نیستم و چنین مشارکتی به زیان جریان اصلاحات و به زیان تفکر اصلاح طلبانه است.»
 
مصطفی تاجزاده
(سایت نوروز 1392/3/19)
«به احترام روحانی و عارف و مسجدجامعی از تحریم سخن نمی گویم. من خودم رأی نمی دهم اما دیگران را دعوت به رأی ندادن نمی کنم.»
 
فائزه هاشمی
(سایت کلمه 19 خرداد 1392)
«کاندیدایی ندارم و شرایط مناسبی نمی بینم که بخواهم شرکت کنم... بنابراین با این شرایط انگیزه ای برای رای دادن نمی ماند.نمی شود در صحبت ها خواستار مشارکت انبوه باشیم ولی در عمل جور دیگری رفتار کنیم.»
 
مریم رجوی
( سایت مریم رجوی 31 اردی‌بهشت 1392)
«در درون این رژیم هیچ راه حلی وجود ندارد. حقانیت و ضرورت سرنگونی و تحریم این رژیم و انتخابات آن که خط مشی دیرین مقاومت ایران بوده است، بار دیگر به روشن ترین صورت به اثبات می‌رسد.»
 
رضا پهلوی
(مصاحبه با رادیو فردا 1392/03/19)
« من هیچ وقت باور نداشتم که در نظامی که احترام به رای مردم نمی گذارند و رای را فقط به عنوان یک حربه استفاده می کند جهت ادعای مشروعیت، بدون احترام گذاشتن به حق رای مردم، دور انداختن رای هست و به نظر من سوءاستفاده از مردم؛ از روز اول من مخلص هر نوع شرکتی بودم به مفهوم تحریمش، چون معنی ندارد رای دادن در این نظام وقتی آدم نمی تونه آزادنه انتخاب خودشو بکند و یا کاندیدای خودش را معرفی کند»
منبع: جام نیوز

[ سه شنبه 92/3/21 ] [ 2:35 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 195
بازدید دیروز: 209
کل بازدیدها: 1063397
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون