یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
رای روحانی در قم، تهران و مازنداران عجیب است البته انتظار می رفت که خوزستان به رضایی رای بدهد و یزدی ها هم خط را از همشهری خودشان محمدرضا عارف گرفته و پشت روحانی قرار بگیرند.
گروه داخلی «تیتریک»؛ جدول آرای نامزدها به تفکیک استان ها را که نگاه می کنی در برخی استان ها رای بالای برخی نامزدها قابل پیش بینی است و در برخی استان رفتار انتخاباتی مردم آن استان، غیرقابل پیش بینی بوده است. نکته جالب دیگر آنکه هیچ تحلیلی هم بر آن نمی توان نوشت رایی است که هم استانی های اسفندیار رحیم مشایی به روحانی داده اند. استان مازندران از استان هایی است که روحانی رای چشمگیری در آن جا کسب کرده است. از یک میلیون و نهصد هزار رایی که در این استان جمع آوری شده است نزدیک به یک میلیون و صد هزار نفر به حسن روحانی رای داده اند و هشتصد هزار بقیه بین سایر نامزدها پخش شده است
عرش نیوز [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 12:4 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
«تغییر مسیر آمریکا در این برهه یک علامت مهم است نه فقط به این دلیل که ایران باید بخشی از هر نوع گفتگو در مورد سوریه و منطقه باشد، بلکه سرطان ضد آمریکایی که همه خاورمیانه را از پس مطرح شدن بحث محور شرارت در بر گرفته، باید از بین برود.»
![]() ![]() آقای استیل اولین واکنش دولت اوباما به حضور حماسی ملت ایران را "پراشتباه" قلمداد کرده، می نویسد: «دولت اوباما بعد از این نتیجه غافلگیر کننده، یک واکنش پر اشتباه داشت. در این واکنش به رای دهندگان ایرانی گفته است که آنها در رساندن صدای انتخابشان، از خود شجاعت نشان دادند اما با لحن بی ادبانه ای به روحانی گفته است که باید به اراده مردم توجه کند. اگر کاخ سفید واقعا می خواهد به طور مستقیم با ایران وارد مذاکره کند، چرا برای روحانی پیام تبریک نفرستاد؟ در اوج مناقشات ایران و غرب، آمریکا در پذیرش استقلال ایران در سیاست خارجی و داخلی تمایلی نشان نمی دهد.»
وی با بیان اینکه "زمانی که آخرین رئیس جمهور میانه رو، محمد خاتمی هنوز بر سر کار بود، دولت جورج بوش بطرز احمقانه ای واژه محور شرارت را اختراع کرد و اعلام کرد که ایران جزوی از محور شرارت است" افزوده است: «تغییر مسیر آمریکا در این برهه یک علامت مهم است نه فقط به این دلیل که ایران باید بخشی از هر نوع گفتگو در مورد سوریه و منطقه باشد، بلکه سرطان ضد آمریکایی که همه خاورمیانه را از پس مطرح شدن بحث محور شرارت در بر گرفته، باید از بین برود.»
![]() خلاصه ای از این یادداشت روزنامه گاردین در زیر می آید:
««پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری حقیقتا خیره کننده است. انتخاب او پنجره امید برای کاهش تنش بین ایران و غرب بر سر پرونده اتمی ایران را گشوده است. اگرچه روحانی در انتخابات پیشی گرفت اما هیچ کس توقع نداشت که آنقدر رای بیاورد که انتخابات به دور دوم نکشد. اینکه او در این مسابقه نفس گیر پیروز شد، شگفت انگیز است. نتیجه انتخابات بر این نکته تایید دارد که انتخابات در ایران غیر قابل پیش بینی است. حضور بالای مردم برای رای دادن نشان داد که ایرانیان دست به یک انتخاب واقعی زدند و نظرات تحلیلگران خارج را که معتقد بودند که تفاوتی بین کاندیدا هایی که شورای نگهبان صلاحیتشان را تایید کرده است، وجود ندارد را خدشه دار کرد.
به نظر می رسد که دوچیز مردم را به سوی روحانی کشاند. او در روزهای آخر توسط رئیس جمهور سابق علی اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی، بعنوان کاندیدای مورد تایید شان معرفی شد. این به آن معناست که میانه رو ها و اصلاح طلبان همه پشت یک نفر ایستادند و این درحالی بود که رای محافظه کاران بین پنج کاندیدا تقسیم شد.
دومین نکته حضور چشمگیر روحانی در مناظره های تلویزیونی و حضور ضعیف جلیلی در این مناظره ها بود. روحانی وعده داد که تنش با غرب را کم خواهد کرد و تلاش می کند به تحریم های بین المللی پایان بدهد و از احمدی نژاد به دلیل موضع گیری های خشن اش، انتقاد کرد.
تحریم ها، تاثیر مخربی بر زندگی اقتصادی ایرانیان گذاشته است. احمدی نژاد، که ادعا داشت سهم بیشتری برای مردم فقیر ایران در نظر می گیرد، شکست خورد و این درحالی بود که روحانی نشان داد که در سال هایی که بعنوان رئیس هیئت مذاکره کننده ایرانی کار کرده است، پرونده ایران به شورای امنیت نرفته است. این پیام روشنی بود برای اکثر ایرانیانی که مواضع منطقی او را ترجیح می دادند.
اینکه روحانی به محض رئیس جمهور شدن چطور عمل کند مشخص نیست اما یکی از مشاوران سابق او در پرونده اتمی، حسین موسویان، اخیرا به پیشنهادی اشاره کرده است که وزیرامورخارجه ایران، علی اکبر صالحی، سال پیش ارائه داده بود. صالحی پیشنهاد کرده بود که از فتوای سال 2003 [آیت الله] خامنه ای در مورد منع تولید سلاح اتمی استفاده کرده و آن را به یک مدرک غیر مذهبی تبدیل کنند که بشود آن را توسط دولت ایران مطرح کرد. این کار به ایران قدرت بیشتری در مورد انکار طولانی مدت این نکته می دهد که ایران در پی ساخت سلاح اتمی است. در عوض، همه تحریم ها باید برداشته شوند و حقوق ایران تحت پیمان منع تولید سلاح اتمی در مورد غنی سازی اورانیوم برای استفاده صلح آمیز، باید به شکل علنی توسط شورای امنیت حفظ شود.
دولت اوباما بعد از این نتیجه غافلگیر کننده، یک واکنش پر اشتباه داشت. در این واکنش به رای دهندگان ایرانی گفته است که آنها در رساندن صدای انتخابشان، از خود شجاعت نشان دادند اما با لحن بی ادبانه ای به روحانی گفته است که باید به اراده مردم توجه کند. اگر کاخ سفید واقعا می خواهد به طور مستقیم با ایران وارد مذاکره کند، چرا برای روحانی پیام تبریک نفرستاد؟
در اوج مناقشات ایران و غرب، آمریکا در پذیرش استقلال ایران در سیاست خارجی و داخلی تمایلی نشان نمی دهد. در عوض، دولت این کشور دائما شرور و اهریمن خوانده می شود و عملکرد هایش با تردید مواجه می شود. صدمات روانی ناشی از گروگانگیری سفارت آمریکا در سال 1979 هنوز التیام نیافته است و از سوی دیگر ایران نقش آمریکا و انگلیس را در سرنگونی حکومت در سال 1953 نبخشیده است.
زمانی که آخرین رئیس جمهور میانه رو، محمد خاتمی هنوز بر سر کار بود، دولت جورج بوش بطرز احمقانه ای واژه "محور شرارت" را اختراع کرد و اعلام کرد که ایران جزوی از محور شرارت است. امروز ما این شانس را داریم که ورق را برگردانیم. این موضوع مهمی برای خاورمیانه است.
در آستانه پیروزی روحانی اولین کاری که اوباما باید انجام بدهد این است که از اعتراض به حضور ایران در کنفرانس ژنو در مورد سوریه دست بردارد. اگر آمریکا آماده گفتگو با ایران درمورد مسائل اتمی است، بی معناست که ایران را از شرکت در گفتگو در مورد سوریه منع کند. دومین مسئله بالا بردن آمادگی برای این گفتگو این است که بتوانند به شورشیان سوریه فشار بیاورند که وارد فاز گفتگو بشوند.
تغییر مسیر آمریکا در این برهه یک علامت مهم است نه فقط به این دلیل که ایران باید بخشی از هر نوع گفتگو در مورد سوریه و منطقه باشد، بلکه سرطان ضد آمریکایی که همه خاورمیانه را از پس مطرح شدن بحث محور شرارت در بر گرفته، باید از بین برود.»
![]() منبع: جام نیوز [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:38 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رادیوفردا: «شیمون پرز» یک روز پس از اعلام پیروزی دکتر حسن روحانی، در مصاحبه با خبرگزاری های اسوشیتدپرس و رویترز، لزوم پیگرد احمدی نژاد را عنوان کرد.
گروه سیاسی «تیتریک» ؛"شیمون پرز" رئیس رژیم صهیونیستی، در نخستین واکنش علنی خود به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران، آن را نشانه اشتیاق ملت ایران به تغییر و خبری خوب دانست.
وی افزود: «عملکرد آقای روحانی را باید محک زد و او را بر اساس کارهایش در آینده سنجید.»
پرز یک روز پس از اعلام پیروزی دکتر حسن روحانی، در مصاحبه با خبرگزاری های اسوشیتدپرس (Associatedpress) و رویترز (reuters)، میزان خصومت و کینه ورزی خود با رئیس دولت های نهم و دهم را بار دیگر آشکار کرد و از لزوم پیگرد احمدی نژاد سخن راند.
مواضع محکم دکتر احمدی نژاد در قبال زیاده خواهی های رژیم نامشروع و جنایتکار اسرائیل و زیر سؤال بردن دروغ تاریخی "هولوکاست" از سوی ایشان که با منطقی غیرقابل خدشه بیان شد، عصبانیت بی اندازه سران صهیونیست و حامیانشان را برانگیخته است.
به گزارش ارگان رسانه ای سازمان سیا (رادیوفردا/radiofarda)، پرز در این مصاحبه ها گفته است: «نباید گذاشت که محمود احمدی نژاد از مجازات در امان بماند. او در حالی دوران خود را به پایان برد که مصیبت های زیادی پدید آورد. تاریخ هرگز احمدی نژاد را نخواهد بخشید.»[!]
![]() رادیوفردا در اینجا خاطرنشان کرد: «سخنان پرز با اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، و بسیاری دیگر از دولتمردان کنونی این کشور در مورد انتخابات ایران، تفاوت آشکاری دارد. نتانیاهو یکشنبه در نشست هفتگی کابینه اش گفته بود خطاست که جامعه بین المللی به خاطر انتخابات ایران متوهم شود و باید به یاد داشت که رهبر ایران تصمیم گیرنده سیاست هسته ای ایران است.»
این منبع افزود: «غیر از نتانیاهو، وزیران دیگر نیز از پیروزی آقای روحانی ابراز خرسندی نکرده و بودن حسن روحانی در جایگاه ریاست جمهوری ایران را عامل بروز مشکلات زیادی برای اسرائیل، پیش بینی کردند.»
![]() منبع: جام نیوز [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:38 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سلفی های مصر در جدیدترین اقدام ضدشیعی اینبار عبارت "لا فتی الا علی و لا سیف الا ذوالفقار" (جوانمرد شجاعى چون على(ع) و شمشیرى چون ذوالفقار وجود ندارد). را به عبارت "لا نبی الا علی" (هیچ پیامبری جز علی نیست) تفسیر و تغییر دادند.
گروه دین و اندیشه «تیتریک» ؛گروههای سلفی در مصر در جدیدترین اقدام ضدشیعی اینبار عبارت "لا فتی الا علی و لا سیف الا ذوالفقار" (جوانمرد شجاعى چون على(ع) و شمشیرى چون ذوالفقار وجود ندارد). را به عبارت "لا نبی الا علی" (هیچ پیامبری جز علی نیست) تفسیر و تغییر داده و با این اقدام موج تازه ای از شیعه ستیزی به راه انداخته اند.
در همین راستا «ناصر رضوان» هماهنگ کننده ائتلاف فرزندان صحابه در گفتگو با روزنامه الوطن گفت: این گردنبندها پس از کشف و ضبط تفنگهای اسباب بازی که با فشار دادن دکمه روی آن عبارت "عایشه را بکشید" را به عربی تکرار می کند به بازارهای مصر رسیدند!
وی مسئولان مصری را مقصر ورود این گردنبندها عنوان کرد و گفت: ائتلاف فرزندان صحابه همانطور که نسبت به ورود تفنگ های اسباب بازی به مسئولان و تاجران مصر هشدار داد این بار نیز نسبت به مقابله با گردنبندها هشدار جدی می دهد.
![]() به نظر می رسد در پی بروز نشانه هایی مبنی بر احتمال ارتقاء روابط سیاسی میان ایران و مصر و بازگشایی سفارتخانه های دو کشور در تهران و قاهره، تندروهای وابسته به تفکرات سلفی که با برگزاری همایش ها و میتینگ های ضد ایرانی در صدد مخدوش کردن چهر? ایران و سنگ اندازی در راه بهبود روابط متقابل ایران و مصر هستند، این بار گردنبندها را بهانه قرار داده و چنین ادعاهایی را مطرح می کنند.
سردمداران مذهب استعماری وهابیت و اذناب آنها در قالب تشکلهای وهابی و سلفی، با آگاهی کامل از علل اصلی گرایش مردم کشورهای مختلف اسلامی به مذهب حق? اهل بیت (علیهم السلام)؛ و برای جلوگیری از این روند روز افزون، همواره سعی می کنند گرایش به تشیع را با طرح ادعاهایی در خصوص فعالیت های تبلیغی جمهوری اسلامی ایران، و برانگیختن حس قومیتگرایی عربی در میان اهل سنت محدود کنند، در حالی که خود نیز می دانند گرایش به حق، نیاز به هیچ تبلیغ و فعالیتی ندارد و حقجویان واقعی، در دشوارترین شرایط نیز در میان انبوه تبلیغات منحرف کننده، راه حق و حقیقت را با یاری وجدان حقطلب خویش یافته اند.
منبع: جام نیوز [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:37 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سید حسن نصرالله از قصیر و روستاهای اطراف آن بازدید کرد تا در این دیدار شخصاً از رزمندگان حزبالله قدردانی کند.
![]() گروه بین الملل «تیتریک» ؛علی هاشم روزنامهنگار سرشناس عرب که سابقه فعالیت در شبکههای خبری المیادین، الجزیره و بیبیسی و چندین روزنامه معتبر را دارد، در جریان بازدید از قصیر بعد از آزادسازی آن، با سید حسن نصرالله از فاصله نزدیک رودررو میشود، هاشم این رویداد را بهصورت یک گزارش در المانیتور منتشر کرده است.
چند روز پس از سقوط قصیر واقع در جنوب شرقی سوریه، این شهر شاهد چند دسته از بازدیدکنندگان بود، عدهای از آنان ساکنان این شهر بودند، بعضی دیگر رهگذرانی بودند که میخواستند ببینند در این شهر چه اتفاقی افتاده است، اما گروه سومی نیز وجود داشت؛ احتمالاً سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله.
روز آخر من در قصیر بود و اقدامات امنیتی همانند روزهای گذشته نبود و وقتی من دراینباره سؤال کردم تنها پاسخی که شنیدم این بود، هرروز دستورات جدیدی صادر میشود، یکی از همکاران من گفت: "احتمالا رئیس جمهور بشار اسد از این شهر دیدار خواهد کرد، اتفاقی که در باب عمر در استان حمص وقتی که نیروهای دولتی کنترل آن را به دست گرفتند، رخ داد”. نظری که هیچگاه تأیید نشد، بعداً یک افسر سوریه به ما گفت که یک مقام عالیرتبه سوریه (نه بشار اسد) بهزودی وارد قصیر خواهد شد.
بعد از دو ساعت هیچکس وارد این شهر نشد و من تصمیم گرفتم برای گفتوگوی احتمالی با ساکنینی که به شهر بازگشتهاند در اطراف شهر قدم بزنم. در مرکز شهر در حالی که وسط جاده اصلی ایستاده بودم یک خودروی مشکی بزرگ بهسمت من در حال حرکت بود.
من به مردی که کنار راننده نشسته بود خیره شدم، چهرهاش آشنا، اما قدری هم مبهم بود. خیلی زود فهیمدم که با دبیرکل حزبالله لبنان، سید حسن نصرالله رودررو شدهام. بدون عمامه و در حالی که لباس نظامی پوشیده بود. او به من لبخند زد و سر تکان داد و در حالی که من شوکه شده بودم خودرو دور شد. هیچ کاروانی نبود فقط یک ماشین بود، اما همانطور که گفته بودم اقدامات امنیتی در شهر و اطراف آن اتخاذ شده بود.
کمی زمان برد تا مطمئن شوم آن کسی که من دیده بودم سید حسن نصرالله بود، یعنی زمانی که من به بیروت برگشتم شروع به تحقیق کردم.
در حالی که من در این مورد تحقیق میکردم اطلاعات جدیدی نیز به دست آوردم، این اولین بار نبود که نصرالله از زمان آغاز بحران قصیر از این شهر دیدار میکرد، یک منبع نزدیک به حزبالله به من گفت: سید حسن نصرالله یک روز قبل از آغاز نبرد قصیر، به این شهر رفت و با بعضی از فرماندهان دیدار و برای آنها سخنرانی کرد.
این منبع نزدیک به حزبالله افزود، سید حسن نصرالله درحدود نیم ساعت با فرماندهان اصلی خود درباره نبرد، انتظارات و اینکه چند روز طول میکشد تا جنگ پایان یابد، رایزنی و مشورت کرد.
بنا بر گفته این منبع نزدیک به حزبالله، نصرالله در آخرین دیدار خود از شهر قصیر و روستاهای اطراف آن بازدید کرد و میخواست در این دیدار شخصاً از رزمندگان قدردانی کند، او با آنها دیدار کرد و از مجروحان عیادت کرد.
من از این منبع پرسیدم که حسن نصرالله چگونه میتواند از بیروت به قصیر در سوریه برود و یا بعضی وقتها به ایران سفر کند در حالی که اسرائیل میگوید او پنهان شده است.
او جواب داد: این یک "قایمموشکبازی” است. دستگاه امنیتی نصرالله بهاندازه کافی حرفهای است که بداند چهزمانی و چگونه حرکت کند، هیچکس نمیداند آنها چهکار میکنند و چه اقداماتی در دست دارند، ما وقتی میدانیم که همهچیز پایان یافته است.
منبع: تسنیم [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:37 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت : چشمان دشمنان تنها 35 سال عزت وافتخار را تماشا کرده است واین چشمان از حدقه در آمده به زودی شاهد پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی خواهد بود.
گروه داخلی« تیتریک »؛سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه افتتاح سازمان بسیج مهندسین کشاورزی کرج در گفتگو با خبرنگار ما با بیان این مطلب افزود : در تمام طول این سالها دشمن تحلیل غلط ارائه کرده است و در کنار آن شاهد 35 سال افتخار و 35 سال پیشرفت و عزت بوده است. وی گفت : در همه حال نیز تنها مشاهده کرده است که این ملت و این کشور با وجود تمام هجمه ها و تحریمها رو به پیشرفت بوده است .
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه اظهار داشت : به زودی دنیا خواهد دید که کشور اسلامی ما از تمام تنگناها و مشکلات عبور خواهد کرد زیرا به لطف پرورگار ثروتی چون ایمان عظیم ملت را با خود دارد.
![]() وی بیان داشت: همانطور که حماسه سیاسی با حضور و مشارکت پرشور مردم فراهم شد، حماسه اقتصادی هم بدون حضور پرشور و مشارکت همه مردم محقق نخواهد شد و بارزترین تبلور حضور مردمی بسیج می باشد. ![]() سردار نقدی در پاسخ به چگونگی تحقق حماسه اقتصادی گفت: اینک همه منتظر تحقق حماسه اقتصادی هستند و این حماسه رخ نخواهد داد مگر اینکه ضعف های این عرصه را به طور کامل شناسایی و توانایی ها و ظرفیت های موجود و قابل استحصال برای تحقق این حماسه احصاء شود و زمینه های فعال سازی آن برای حل مشکلات و ضعف ها فراهم گردد. [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:37 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در نخستین واکنش رسمی خود به انتخاب حسن روحانی به عنوان هفتمین ریاست جمهوری آمریکا گفت به این انتخاب خوش بین است.
گروه سیاسی «تیتریک»؛ باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در نخستین واکنش رسمی خود به انتخاب حسن روحانی به عنوان هفتمین ریاست جمهوری آمریکا گفت به این انتخاب خوش بین است. رویترز گزارش داد، اوباما که در حاشیه اجلاس هشت کشور صنعتی در یک کنفرانس مطبوعاتی با ولادیمیر پوتین همتای روس خود سخن می گفت اظهار کرد امیدوار است با این انتخاب بتوان گفتگوهایی را آغاز کرد که به حل مساله هسته ای ایران منجر شود. اوباما همچنین در مصاحبه ای با شبکه " پی بی اس" آمریکا که روز گذشته پخش شد گفت که انتخابات اخیر ایران نشانه ای از این مساله است که مردم ایران تغییر می خواهند. وی در گفتگو با برنامه معروف " چارلی رز" گفت؛ مردم ایران با این انتخاب به تندروها " نه " گفتند و این انتخاب نشانه ای از این است که ایرانی ها می خواهند مسیری دیگر بپیمایند و این اشتیاق در بین ایرانیان برای تعامل با جامعه جهانی مشهود است. با این حال اوباما افزود درباره این مساله که این انتخاب تا چه میزان بتواند مذاکرات هسته ای ایران و غرب را از بن بست خارج کند، چندان مطمئن نیست. پیشتر جان کری وزیر خارجه آمریکا و نیز کاخ سفید با صدور بیانیه ای اعلام کرده بودند که با وجودی که به نحوه و شیوه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران انتقاد دارند، اما به انتخاب مردم ایران احترام می گذارند. حسن روحانی رییس جمهور منختب کشورمان روز گذشته در نخستین نشست خبری خود پس از انتخابات اعلام کرد که در صورتی که آمریکا به مفاد قرارداد الجزایر درباره عدم مداخله در امور داخلی ایران پای بند باشد و نیز از موضع رفتار زورمدارانه عمل نکند تهران حاضر است از موضعی برابر با واشنگتن در مورد موضوعات مورد اختلاف گفتگو کند.
عصر ایران [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:36 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
شریعتمداری تصریح کرد: احضار احمدینژاد در شرایط حساس کنونی که انتخابات پرشور و حماسی اخیر، دشمنان بیرونی نظام را با حیرت روبرو کرده است، حرکتی فراتر از یک «اقدام نسنجیده» است.
![]() دیروز پایگاه اطلاعرسانی دولت از احضاریهای که دادگاه برای دکتر احمدینژاد فرستاده است خبر داد. به گزارش این پایگاه «شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران، محمود احمدینژاد، رئیسجمهور را با شکایت علی لاریجانی، رئیسمجلس شورای اسلامی به دادگاه احضار کرده است». تاریخ رسیدگی به این شکایت 5 آذرماه 1392 یعنی نزدیک به 4 ماه بعد از پایان مسئولیت 8ساله رئیسجمهور محترم تعیین شده است!
خبر شکایت از رئیسجمهور و احضار ایشان به دادگاه بلافاصله پس از اعلام در صدر اخبار رسانههای خارجی قرار گرفت و در داخل کشور این پرسش را پدید آورد که چه کسانی و با چه انگیزهای دست به اینگونه اقدامات میزنند؟! آیا مسئولان محترم قوه قضائیه از صدور و ابلاغ این احضاریه برای رئیسجمهور محترم باخبر بودهاند؟ اگر پاسخ مثبت است، کدام انگیزه و چه ضرورت فوری و فوتی در میان بوده است که تأخیر در صدور و ابلاغ این احضاریه را جایز ندانسته! و برای ابلاغ آن در شرایط حساس کنونی کشور عجله داشتهاند؟! آنهم احضاریهای که با تاریخ تشکیل دادگاه بیش از 6ماه فاصله دارد؟!
این اقدام دستگاه قضایی، در شرایط حساس کنونی که انتخابات پرشور و حماسی اخیر، دشمنان بیرونی نظام را با حیرت آمیخته به عصبانیت روبرو کرده است حرکتی فراتر از یک «اقدام نسنجیده» است و اگر کار برخی از نفوذیهای بدخواه مردم و مسئولان محترم قضایی نباشد به یقین پای بیتدبیری در میان است که شایسته دستگاه قضا نیست و در هر حال حرکتی جفاکارانه در حق رئیسجمهوری است که اگرچه طی چندماه اخیر نمونههایی از اقدامات و مواضع غیرقابل دفاع داشته است ولی خدمات بیوقفه و فراوان ایشان در بسیاری از زمینهها با هیچ دولت دیگری حتی قابل مقایسه هم نیست. آیا شرط انصاف و رسالت تقدیر از آن همه زحمات و خدمات دکتر احمدینژاد، ارسال احضاریه برای ایشان است؟!
و اما، چنانچه مسئولان محترم دستگاه قضایی کشور از این اقدام بیخبر بودهاند و کسانی دور از چشم-انشاءالله تیزبین!- آنها برای دومین شخصیت بلندپایه نظام برگه احضاریه به دادگاه فرستادهاند، این افراد چه کسانی هستند؟! و از این اقدام چه انگیزهای داشتهاند؟!
ممکن است گفته شود که دستگاه قضایی مصلحتاندیش نیست و نمیتواند در انجام وظیفه و رسالت قضایی خود کوتاهی کند! که در این صورت باید پرسید، اولا؛ چرا احضاریه برای دادگاهی که 6ماه دیگر نوبت آن است، امروز فرستاده میشود؟ آیا مسئولان محترم قضایی احتمال میدادهاند بعد از پایان دوره مسئولیت آقای احمدینژاد، دسترسی به ایشان نداشته باشند؟! که اگر اینگونه هم باشد، هنوز 2 ماه تا پایان دوران ریاستجمهوری دکتر احمدینژاد فرصت داشتهاند! و اساسا مگر شخصیتی مانند احمدینژاد میتواند بعد از پایان مسئولیت، مجهولالمکان! باشد؟! ثانیا؛ آیا دستگاه محترم قضایی در موارد مشابه دیگر نیز با همین سرعت و قاطعیت! برخورد میکند؟! یعنی احساس مسئولیت آقایان محترم فقط در برخورد با رئیسجمهور برانگیخته میشود؟!
منبع: فارس [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:36 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
برخی گروه های ضدانقلاب و جریان های ساختارشکن، در رسانه های خود سعی دارند او را نماینده جریان خود، جا بیندازند؛ با تحلیل ها و درخواست هایی که عملا دخالت در کار قوای دیگر و قانون شکنی است.
![]() او کسی است که سالها نماینده مقام معظم رهبری درشورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام می باشد. علاوه برای این طی سالهای متمادی در جایگاه نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری خدمت کرده است.
با توجه به سوابقی که از آقای دکتر روحانی وجود دارد اما برخی گروه های ضد انقلاب و جریان های ساختار شکن، در رسانه های خود سعی دارند او را نماینده جریان خود جا بیندازند؛ با تحلیل ها و درخواست هایی که عملا دخالت در کار قوای دیگر و قانون شکنی است. اما با سابقه ای که ازآقای روحانی می شناسیم، او بار ها تبعیت خود را از نظام و رهبری به اثبات رسانده است.
![]() به نظر می رسد این تحرکات یک بازی رسانه ای از سوی این گروه هاست تا به گمان خود اعلام کنند که جایی در میان این حماسه ملت دارند.
در همین زمینه روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز می نویسد: «حسن روحانی یک فرد اصلاح طلب نیست و از موسسان نظام ایران محسوب می شود. او در زندگی سیاسی خود در میان اصولگرایان بوده است.»
این روزنامه اضافه می کند: «در ایران، اسلام پایه تمام سیاست ها می باشد و حسن روحانی خود نیز از جناحی است که روحانیون و اسلام در آن دخیل هستند و برای آنها ارزش های اسلامی بسیار مهم است.»
![]() جک استراو، شخصی که بارها درباره برنامه هسته ای کشورمان با دکتر روحانی مذاکره کرده است، طی یادداشتی در روزنامه دیلی تلگراف می گوید: « روحانی، شخصیتی مؤدب، مورد احترام و فعال در مذاکرات دو طرف بوده و هست. او رک، صریح و عمل گراست اما به شدت محافظ منافع ایران، مردم کشورش و انقلاب اسلامی ایران است.»
![]() نشریه انگلیسی ایندیپندنت در اینباره می گوید که "لیبرالهای ایران ممکن است در نهایت از حسن روحانی سرخورده شوند، چون او یک محافظه کار وفادار به حکومت ایران است."
همچنین سایت خودنویس در گزارشی می نویسد: میان هشت کاندیدای ریاست جمهوری کسی بود که بیشترین تمجید را از رهبر - در دیدار با وی هنگام اتمام دوره شانزده ساله دبیری شورای عالی امنیت ملی - دریافت کرده بود.»
این سایت تاکید می کند: «??آقاى روحانى در طول شانزده سالى که از عمر سیاسى اصلاحطلبى مى گذرد، نه تنها هیچ گونه تمایلى به جریان سیاسی نشان نداده بود، بلکه در بعضى موارد در مقابل اصلاحطلبان نیز موضعگیرى کرده بود. اما شرایط انتخابات به سمتی رفت که اصلاحطلبان ترجیح دادند تا از نامزد خود عارف بخواهند که وی به نفع روحانی کنارهگیری کند. کنارهگیری عارف در حالی که نشان دهنده بلوغ سیاسی در این جریان سیاسی محسوب شد، نشان داد که اصلاحطلبان فاقد انسجام و توان سیاسی برای حضور در قدرت هستند.»
خودنویس در پایان می نویسد: «آقای روحانی در نامه تشکری که به آقای خاتمی نوشت، با لحنی نچندان نشان دهنده امتنان وی، بلکه توهین آمیز، حمایت اصلاحطلبان را از خود نشانگر رسیدن آنان به بلوغ فکری و انتخاب بهترین گزینه ممکن دانست.»
علیرضا نوری زاده یک روز پس از انتخابات در همین زمینه به رادیو فرانسه می گوید: «الآن 8 نامزدی که آمده بودندتمامی مورد اعتماد رهبر جمهوری اسلامی بودند، آقای روحانی با 24 سال سابقه زندگی ایشان در شورای امنیت ملی و داشتن حکم در مجمع تشخیص مصلحت نظام، فرد مورد اعتماد رهبری بود. آقای روحانی مشکلی برای ایشان ندارد، فردی وسط گراست و هیچ اصلاح طلبی ای از ایشان ندیدم.»
چند روز پیش از انتخابات نیز "دهقان" مجری برنامه افق صدای آمریکا با اشاره به استفاده ستاد آقای روحانی از سخنان آقای فیروزآبادی در فیلم تبلیغاتی او و همچنین حمایت آقای روحانی از رقیب آقای خاتمی در انتخابات سال 76، از "بابک داد" که در مجلس پنجم خبرنگار پارلمانی بود و با آقای روحانی برخورد داشته است، سوال می کند که " اکنون حمایت آقای خاتمی حاکی از اضمحلال اصلاح طلبی در داخل ایران است یا اینکه آقای روحانی تغییر کرده است؟
"داد" همکار دولت اصلاحات در پاسخ می گوید: «من دومی را قبول ندارم، آقای روحانی تغییر نکرده است و سوالات جدی درباره آقای روحانی وجود دارد. همین الآن مشاور آقای خامنه ای در شورای امنیت ملی کشور است و می توانسته توی این 4 سال، یکبار سخن از حق و رأی گمشده مردم در سال 88 بزند و نگفته؛ نیائیم از آقای روحانی ناجی بسازیم و فردا فقط فرصتی به نظام بدهیم برای بازسازی خودش، در دوره ای که روحانی میاد احتمالا، تازه من مطلقا شک دارم اجازه بدهند آقای روحانی به مرحله دوم برسد، اما فرض محال اگر ایشان رئیس جمهور شد، از آقای روحانی توی ذهنمون ناجی نسازیم؛ آقای خاتمی که اصل جنس بود نتوانست بسیاری اش را برآورده کند»
اما همین امروز دکتر روحانی در کنفرانس خبری خود در پاسخ به سوال یک خبرنگار که پرسید " با توجه به حمایت آقایان خاتمی و هاشمی و ریخته شدن آرای اصلاح طلبان به سبد شما، مطالبات اصلاح طلبان چگونه پیگیری خواهد شد و آیا احزاب اصلاح طلب در دولت شما اجازه فعالیت دوباره خواهند یافت؟" پاسخ داد:
از همه آنهایی که حمایت کردند، من صمیمانه از آنها تشکر میکنم[...] اما یادمان باشد که من از امروز رئیس جمهورمنتخب همه مردم ایران هستم و آنچه وظیفه من هست این است که به خواست همه ملت ایران توجه کنم و از خدا هم توفیق میخواهم به همه مطالبات به حق مردم البته باکمک مردم عمل کنم. دولت در نهایت همواره به کمک مستمر یکایک مردم نیاز داریم. کاملا امیدوارم اما این امید را باید همه با دست خود بسازیم. همه مطالبات قانونی و به حق همه احزاب و گروهها و جناحها مدنظر خواهد بود. اجرای قانون اساسی وظیفهام است و انشاالله پایبند خواهم بود برای اجرای تمام اصول قانون اساسی مخصوصا فصل سوم قانون اساسی.»
منبع: جام نیوز [ سه شنبه 92/3/28 ] [ 11:34 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس جمهور منتخب ملت ایران در پاسخ به سوالی درباره رابطه با آمریکا تاکید کرد که این امر موضوعی دشوار است و باید زمینه های آن به وجود بیاید.
گروه سیاسی« تیتریک »؛حسن روحانی در ادامه کنفرانس خبری خود در خصوص رابطه با آمریکا و اینکه آیا وارد مذاکره مستقیم با آمریکا می شوید، گفت: مساله رابطه ایران و آمریکا پیچیده و دشواری است و یک زخم کهنه ای وجود دارد و این زخم باید تدبیر شود تا درمان شود البته ما دنبال ادامه تنش نخواهیم بود. وی با بیان اینکه عقل سلیم هم حکم می کند که دو ملت و دو کشور بیشتر به فکر آینده باشند و برای گذشته راه حل پیدا کنند، گفت: اما هر گونه سخن و مذاکره باید از موضع احترام و دارای شرایطی باشد که باید عمل شود و آمریکایی ها در بیانیه الجزایر تاکید کردند در امور داخلی ایران نباید دخالت کنند و حقوق حقه من جمله هسته ای را به رسمیت بشناسند و سیاست یک جانبه گرایی را نسبت به ایران کنار بگذارند.وی تاکید کرد: با این شرایط زمینه آماده می شود اما همه باید بدانند که دولت آینده از حقوق حقه ملت ایران هرگز کوتاه نخواهد آمد. ما آماده هستیم تنش ها کاهش دهیم و اگر حسن نیت دیدیم می شود در زمینه فکر کرد. وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه درباره از بین بردن فضای امنیتی و رفع محدودیت از چهره های سیاسی چه برنامه ای دارد؟ گفت: فضا را خود مردم عوض کردند دولت فضا را دوستی و تعامل کرده است.من مطمئن هستم ما در امور نباید عجله کنیم و خیلی از امور کار یک رئیس جمهور یا یک قوه نیست و کاملا امیدوارم که فضا تحقیق خواهد کرد. در ادامه خبرنگار از وی سوال کرد که قول می دهید این مطالبه را پیگیری کنید، گفت: پس این حرف هایی که زدیم چه بود؟! وی در خصوص مزد کارگران و برنامه فوری برای افزایش مزد کارگران چیست؟ این تنها قول بنده نیست و قانون این را می گوید و طبق قانون باید حقوق کارگران افزایش یابد ودولت تلاش خواهد کرد که قانون را عملیاتی کند. [ دوشنبه 92/3/27 ] [ 11:27 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |