یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
روزنامه لوموند فرانسه: «اگر مردم ایران پیروزی حسن روحانی میانه رو را جشن می گیرند، برای فرانسه نیز همین طور است؛ چرا که این کشور در خفا از کاهش مبادلات خود با ایران رنج می برد.»
منبع: جام نیوز

[ چهارشنبه 92/3/29 ] [ 12:11 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
هاشمی که در سال 88 نسبت به حضور پرشور مردم در آن انتخابات و منتخب آن سکوت کرد و با حرف هایش آب به آسیاب دشمن ریخت چگونه انتخابات سال 92 را دموکراتیک ترین انتخابات می داند؟

گروه داخلی «تیتریک» ; هاشمی که در سال 88 نسبت به حضور پرشور مردم در آن انتخابات و منتخب آن سکوت کرد و با حرف هایش آب به آسیاب دشمن ریخت چگونه انتخابات سال 92 را دموکراتیک ترین انتخابات می داند؟
4 سال از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری می گذرد و افکار عمومی هم چنان میزان هتک حرمت ها به مقدسات اسلام و انقلاب، خون کردن دل ولی امر مسلمین و خانواده های شهدا و شبهه آفرینی هاشمی رفسنجانی در سلامت انتخابات 88 و نقش فرزندان وی در آشوب‎ های خیابانی را فراموش نکرده است.
هاشمی که در سال 88 بدون هیچ توضیحی در برابر رأی مردم و رییس جمهور منتخب تمکین نکرد و با سکوت خود و دخالت فرزندانش باعث تلخکامی پیروزی بزرگ حضور مردم و ظلم بزرگ به ملت شد امروز که گزینه دلخواهش رأی آورده است حرف های متفاوتی می زند.
علی رغم تذکرات مکرر رهبر انقلاب درسال گذشته مبنی بر به کار نبردن لفظ انتخابات آزاد، بعضی از خواص داخلی از جمله آقای هاشمی، ندانسته وارد بازی دشمن شدند و با بی توجهی به این تذکرات دربعضی از نشست های خود این لفظ را بارها به کار بردند.
و حالا بعد از گذشت 4 سال و در حالی که گزینه مورد نظر هاشمی توانسته است در انتخابات پیروز شود، وی این انتخابات را دموکرات ترین انتخابات دنیا توصیف کرده است.
سؤال اینجاست! آقای هاشمی تغییرکرده اند یا چون فرد مورد نظر وی رئیس جمهور شده این انتخابات را دموکراتیک ترین انتخابات می دانند!؟
ای کاش آقای هاشمی؛ یار دیرین امام، درسال 88 خود را به خواب نزده بود و نسبت به حضور پرشور مردم در آن انتخابات و منتخب آن سکوت نمی کرد و یا حرف هایی به زبان نمی آورد که آب به آسیاب دشمن بریزد و سبب خوشحالی فتنه جویان و دشمنان قسم خورده ایران اسلامی شود
هاشمی که حتی نخواست با یک تبریک کوچک و مختصر به رئیس جمهور منتخب سال 88، خط و مشی خود را از سران فتنه به طور علنی جدا کند امروز دم از دموکراتیک ترین انتخابات جهان می زند.
اما مهم ترین پرسش این جاست: اگر فرد مورد نظر هاشمی در انتخابات 24 خرداد امسال به پیروزی نمی رسید موضع گیری هاشمی در قبال انتخابات همین گونه بود؟ آیا باز هم انتخابات، دموکراتیک ترین انتخابات جهان بود؟
منبع: چهارفصل

[ چهارشنبه 92/3/29 ] [ 12:9 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
گروه داخلی «تیتریک» ;  بعد از این که ملت ایران با حضور حماسی خود در انتخابات 24 خرداد دکتر حسن روحانی را به عنوان رئیس یازدهمین دولت خود انتخاب کردند، انتظارها از وی برای عمل به شعارها و وعده ها صد چندان شده است.
طبیعی است که دکتر روحانی برای تحقق شعارهای خود نیاز به کارشناسان، نخبگان و برنامه ریزانی دارد تا انتظار به حق مردم ایران را برآورده کند.
به نظر می رسد با توجه به شعار اعتدال گرایی روحانی و روحیاتی که از وی در اذهان وجود وجود دارد، او می تواند دولتی فراجناحی و متشکل از همه طیف های فکری رایج در کشور را تشکیل دهد.
شاید برای تحقق چنین دولتی کسی جز نامزدهای رقیب روحانی در ماراتن رقابت برای کسب کرسی ریاست جمهوری شایسته تر و محتمل تر نباشد.
روحانی در بیانه بعد از پیروزی خود کدهایی را به استفاده نامزدهای رقیب  در دولت خود داد.
وی گفت: "دست همه اعتدال‌گرایان، اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان را به گرمی می‌فشارم و از همه کسانی که این بنده کوچک را شایسته اعتماد خود دانستند درخواست کمک و همکاری در ادامه راه دارم و از دیگر نامزدهای محترم که با حضور و رقابت خویش به خلق حماسه سیاسی و شفافیت دیدگاه‌ها کمک کردند تشکر می‌کنم و مساعدت آن‌ها را در راه خدمت به ملت انتظار دارم".
حال سوال اینجاست که این تئوریسین های بزرگ با ایده هایی که شیرین وجالب است و هر کدام اگر اجرایی شود ایران آباد وسرسبز می شود کجای دولت یازدهم قرار می گیرند؟ به نظر می رسد هر 8 نفر کاندیدای ریاست جمهوری نخبه هایی هستند که هر کدام کتابی ناخوانده برای ریاست کشورند.
به جز دکتر محمد رضا عارف که با کناره گیری از انتخابات به تعبیری پاس گل را به روحانی داد امروز و با درخواست های حامیان روحانی بیشترین شانس را برای نشستن در کنار صندلی ریاست جمهوری و در جایگاه معاون اولی خواهد داشت، شیرازه به بررسی وضعیت احتمالی نامزدهای رقیب روحانی در دولت آینده می پردازد.
دکتر محسن رضایی مدت های مدیدی است که می گوید کلید حل مشکلات اقتصادی در دست اوست. کتاب برایش نوشته و تحلیل می کند. دانشگاه رفته و درسش را خوانده می خواهد و به قول خودش می تواند پنج میلیون شغل خانگی به وجود آورد. خلاصه می تواند با  یک تیر چند نشان بزند.
اکنون با توجه به این که رضایی و روحانی هر دو در زمان جنگ تحمیلی و مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری نزدیکی داشته اند احتمال می رود با خوش بینی در کابینه خود و یا در سطح مشاوران خود از رضایی استفاده می کند.
دکتر محمدباقر قالیباف که معتقد است که بافت های فرسوده مشکل اشتغال و مسکن را حل و شش ماه قیمت‌ها و ارز را تثبیت می کند، نیز می تواند گزینه خوبی در تیم اقتصادی دولت تدبیر و امید روحانی باشد. اما با توجه به این که در مناظره ها اصطکاک هایی بین روحانی و قالیباف بوجود آمد و حتی کار به تقابل هم کشید انتظار نمی رود که قالیباف در کابینه دکتر روحانی جایی داشته باشد و به احتمال زیاد به دلیل این که طرفداران وی در شورای شهر تهران رای آوردند در شهرداری ابقا خواهد شد.
دکتر سعید جلیلی  که مرتب شعار مقاومت و ایستادگی سر می دهد و کارنامه خوبی در دفاع از منافع نظام در موضوع هسته ای داشته است و هم بر شرایط فعلی پرونده هسته ای احاطه کامل داشته و از طرفی علاوه بر دبیری شورای عالی امنیت ملی، نماینده رهبر انقلاب در این شوراست، می تواند گزینه مناسبی برای ادامه فعالیت در پست فعلی یا منصبی مشابه باشد. اما با این که وی چقدر شانس ماندن در مسند را در دولت آینده دارد بستگی به دیدگاه روحانی درباره نحوه مدیریت در بحث هسته ای دارد.
دکتر علی اکبر ولایتی که سابقه 16 ساله در امور دیپلماتیک دارد و از قرابت گفتمانی نزدیکی هم با روحانی برخوردار است، می تواند گزینه مناسبی برای حضور در کابینه دکتر روحانی برای تصدی پست هایی همچون وزارت خارجه، دبیر شورای عالی امنیت ملی یا نماینده ایران در سازمان ملل باشد.
همراهی ولایتی در مناظره ها با روحانی و بحث کنار نرفتن وی درموضوع ائتلاف به نفع سایرین و منتج شدن به شکست اصولگرایان، سهمی در پیروزی روحانی داشت هر چند که اندک باشد.
به همین سبب ولایتی نسبت با سایرین از شانس بالایی برای حضور در کابینه روحانی برخوردار است و خود ولایتی هم نشان داده که چندان بی میل هم نیست.
شاهد مدعا اینکه وی در پاسخ به سوال خبرگزاری تسنیم مبنی بر اینکه از شما به عنوان گزینه‌ وزارت امور خارجه و یا دبیری شوارای عالی امنیت ملی دولت یازدهم نام می‌برند، اظهار داشت: نمی‌دانم و بنده هم این موضوع را مانند شما در خبرها دیدم و هنوز صحبتی با بنده نشده است.
سرانجام، مهندس محمد غرضی که سرشار از تجربه های سه دولت است و قبل و بعد انقلاب را تجربه کرده نیز می تواند گزینه مناسبی برای امر مشاوره در اموری مثل نفت و ارتباطات باشد، اما شاید کم اقبال ترین فرد برای حضور در کابینه دکتر روحانی باشد.
اما باید منظر بود و دید که آیا حسن روحانی از 5 نخبه دیگر در دولتش استفاده می کند با نه که در صورت بکار گیری انها و اجرایی شدن طرح ها و ایده هایشان ایران گلستان خواهد شد.

منبع:شیرازه

[ چهارشنبه 92/3/29 ] [ 12:9 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
مصاحبه اخیر "کریسیتین امانپور" مجری و برنامه ساز شبکه خبری "سی ان ان" با یک روزنامه چاپ ترکیه برای او دردسرساز و جنجالی شده است.
گروه رسانه «تیتریک» ؛کریستین امانپور که در جریان فتنه 88 به موضع گیری های علنی ضد ایرانی می پرداخت در اعتراض به انتشار مصاحبه اش با روزنامه "تقویم" چاپ ترکیه در یکی از شبکه های اجتماعی به اظهارنظر در این باره پرداخته است.
روزنامه "تقویم" در تاریخ 18 ژوئن (28 خرداد) متن مصاحبه خود با امانپور را تحت عنوان "اعتراف کثیف" متتشر کرده است. امانپور در این مصاحبه اعتراف کرده است که وی و سایر خبرنگاران همانند او "برای پول هر کاری را انجام می دهند."
 

امانپور نیز با اظهار خشم از چاپ این مصاحبه توسط روزنامه تقویم در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی نوشته است "شرم و ننگ بر شما. شما مصاحبه ای جعلی را منتشر کرده اید."
وی مدعی شده که این مصاحبه دروغین بوده و روزنامه ترکی به منظور تلافی گزارش های "سی ان ان" در مورد حوادث و اعتراضات پارک گزی آن را منتشر کرده است. اخیرا نیز "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه از نوع موضع گیری و بازتاب اخبار حوادث ترکیه توسط رسانه های غربی بخصوص سی ان ان انتقاد کرده بود.
در بخشی از این گزارش امانپور اعتراف کرده که روزنامه نگاران و خبرنگاران آمریکایی از سوی "لابی های تولید نوشیدنی های الکلی، شرکت های نفتی و دارویی و لابی های عظیم مالی تهدید می شوند." در واکنش به اظهارنظر امانپور مصاحبه کننده این گزارش در یکی از شبکه های اجتماعی صحت این مصاحبه را تایید کرده و اظهار داشته که حاضر به پاسخگویی در این باره به امانپور است.
منبع : دانا

[ چهارشنبه 92/3/29 ] [ 12:8 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

گروه بین المللی «تیتریک» ; 14 ژوئن انتخابات ریاست ‌جمهوری ایران بود. در تاریخ 3 آگوست حسن روحانی به‌طور رسمی ریاست جمهوری خود را جشن خواهد گرفت. او هفتمین رئیس‌جمهور ایران است و با چالش‌های فراوانی مواجه است.

 به بخشی از این چالش‌ها در زیر اشاره می‌شود: 
سیاست آمریکا بدون تغییر باقی می‌ماند و تغییر حکومت در ایران اولویت سیاست خارجی آمریکا نسبت به ایران است و پر واضح است واشنگتن دولت‌های مستقل را تحمل نخواهد کرد. انتخاب روحانی سیاست خصمانه غرب را تغییر نخواهد داد و آمریکا و همپیمانانش همچنان در تلاش خواهند بود به هر نحوی به وحدت و یگانگی و همچنین قدرت و تاثیر بسزای ایران در منطقه آسیب بزنند. کاخ سفید در بیانیه‌ای تنها به یک تبریک کوتاه بسنده کرد و این در جهان سیاست بی‌احترامی محسوب می‌شود که البته این نیز گواهی دیگر از سیاست دیرینه ضدایرانی آمریکاست و تنها نشان‌دهنده خشم واشنگتن از حمایت مردم از جمهوری اسلامی و بلاتکلیفی برابر ایران است. در بیانیه کاخ سفید گفته شده است: ما بیانیه اعلام شده توسط دولت جمهوری اسلامی ایران را که در آن حجت‌الاسلام دکتر حسن روحانی برنده انتخابات ریاست‌جمهوری ایران شده است را دیده‌ایم و به رای مردم ایران احترام می‌گذاریم و مشارکت آنها را در روند سیاسی کشورشان تبریک می‌گوییم. آمریکا در این بیانیه انتخابات ایران را در عدم شفافیت، سانسور رسانه‌ها و یک محیط امنیتی تهدیدآمیز بیان می‌کند که این موضوع نیز با توجه به رویکرد دولت‌های غربی نسبت به مواضع بر حق جمهوری اسلامی ایران امری واضح و قابل پیش‌بینی بود. رسانه‌های‌ آمریکا و انگلیس و همچنین سایت‌های خبری دولت اسرائیل نیز پیش از انتخابات، این انتخابات را محکوم و مملو از تقلب عنوان کرده بودند و با پیام‌های مختلف در تلاش بودند از حضور مردم پای صندوق‌های رای جلوگیری کنند و اکنون عکس‌العمل آنها نسبت به حضور اکثریت مردم در یک انتخابات مردمی و پرشور رشته افکار خصمانه آنها را از هم گسیخته است. چندی پیش از انتخابات، رسانه‌های مخالف جمهوری اسلامی به‌طور گسترده و شبانه‌روزی در همه بخش‌های خبری خطاب به مردم ایران از آنها خواسته بودند انتخابات را تحریم کنند و در آن شرکت نکنند و البته از تلاش‌های آمریکا و اسرائیل در این باره هم باید یادی کرد ... 
زیرا سالانه مبالغ هنگفتی از مالیات آمریکایی‌ها غیر از هزینه‌های جنگ در کشورهای مختلف و هزینه نگهداری از پایگاه‌های نظامی و زندان‌های پنهانی و عملیات‌های‌ تروریستی، صرف تبلیغات علیه جمهوری اسلامی ایران می‌شود که با حضور میلیونی مردم ایران در انتخابات، تمام این هزینه‌ها و تلاش‌ها بی‌نتیجه ماند. اوباما تاکنون انتخاب روحانی به مقام ریاست‌جمهوری ایران را تبریک نگفته است که قطعا از وی چنین خواسته شده و هیچ بیانیه‌ عمومی در این باره صادر نشده و حتی تماس تلفنی جهت تبریک نیز برقرار نشده است. اگر واشنگتن به دنبال بهبود روابط بین‌المللی با ایران بود این زمان بهترین فرصت برای آغاز سرفصلی مشترک از همکاری و حل مشکلات منطقه‌ای بود ولی هیچ پیشنهادی جهت از سرگیری روابط ارائه نشده و مسائل مانند گذشته همچنان
ادامه دارد. انتخابات در ایران باز، آزاد و عادلانه است. ایرانیان برندگان و بازندگان را انتخاب می‌کنند و انتخاب آنها مورد احترام قرار می‌گیرد. این دقیقا چیزی است که در آمریکا با باندبازی‌های فراوان و جهت‌گیری به سمت منافع افراد ثروتمند دیده نمی‌شود. 
رسانه‌های ایران در گزارشات و خبرها اطلاعات مورد نیاز مردم را جهت شناختن کاندیدا‌ها با احساس مسؤولیت به آنها ارائه می‌دهند و این در حالی است که رسانه‌های آمریکایی در خدمت منافع شرکت‌های بزرگ و امپریالیستی بوده و اطلاعات غلط و تحریف شده را به گونه‌ای سانسور شده و مدیریت شده جایگزین اخبار حقیقی می‌کنند. در واقع انتخاب یک مسؤول در آمریکا به معنای تعظیم کردن به خواسته‌های واشنگتن است در حالی که ایرانیان چنین چیزی را بشدت رد می‌کنند و خواستار احترام به استقلال‌شان هستند و البته آنها سزاوار این احترام هستند. واشنگتن تنها یک چیز می‌خواهد و آن هم سرسپردگی ایران است. این راهی است که آمریکا سال‌ها خود را در آن گم کرده است و در پی فرآیند تسلط جهانی دست به هر اقدامی می‌زند که این موضوع صلح جهانی و بشریت را تهدید می‌کند. اسرائیل هم هیچ تفاوتی با آمریکا ندارد و قطعا تهدیدی بزرگ برای صلح جهانی است و همانگونه که انتظار می‌رفت واکنش نشان داد. سخنگوی وزارت خارجه اسرائیل گفت: رئیس‌جمهور منتخب ایران با رد صلاحیت و حذف داوطلبانی که با بینش افراطی مطابقت نداشتند انتخاب شده است و ایران پس از انتخابات با عملکردهایش در زمینه هسته‌ای مورد قضاوت قرار خواهد گرفت. اسرائیل به‌عنوان تنها دارنده غیرمجاز کلاهک‌های هسته‌ای در منطقه از ایران می‌خواهد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود را متوقف کند. نتانیاهو که معمولا به تندرو بودن مشهور است درخواست اعمال فشار بیشتر و بی‌امان روی ایران را از رهبران کشورهای غربی دارد و می‌گوید: ما خودمان را نباید گول بزنیم و جامعه بین‌المللی نباید با افکار واهی و پوچ وسوسه شود و نباید فشار بر ایران درباره برنامه هسته‌ای تضعیف شود. هرچه فشار بر ایران بیشتر شود شانس متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران بیشتر خواهد شد، برنامه هسته‌ای ایران به هر طریقی باید متوقف شود. پیام نتانیاهو هیچ ابهامی بر جای نمی‌گذارد و ثابت می‌کند تروریسم دولتی، سیاست رسمی اسرائیل است و روند انتخابات آن هم مشروعیت ندارد، زیرا رای‌دهندگان گزینه‌های بسیار کمی برای انتخاب دارند. افراط‌گرایان ایدئولوژیک سردمداران اسرائیل هستند و دورویی و ریاکاری جایگزین دموکراسی شده و جالب اینجاست که اقتدار انتخاب‌شدگان نیز همانند گیاهانی در گلدان است و همه فرمانبردار سیاست‌های پنهانی هستند. 

*نویسنده نشریه وترنز تودی 
و گرداننده یک شبکه رادیویی در شیکاگو 
ترجمه: ایمان کیهان‌فرد 

[ چهارشنبه 92/3/29 ] [ 12:7 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
انتشار تصاویری از گردش "محمد العریفی" مفتی تکفیری سعودی در پایتخت انگلیس، دو روز پس از خطبه های آتشین وی برای دعوت از جوانان جهت "جهاد" در سوریه، با واکنشهایی همراه شد.
گروه بین الملل «تیتریک» ؛انتشار تصویری از گردش "محمد العریفی" مفتی تکفیری سعودی در پایتخت انگلیس، در شبکه های اجتماعی، دو روز پس از خطبه های آتشین وی برای دعوت از جوانان جهت "جهاد" در سوریه، با واکنشهای جالبی همراه شد در این تصویر که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، "محمد العریفی" با چمدانهای خود در حال ورود به یکی از هتل‌های لندن استگردش و تفریح العریفی در لندن درحالی است که وی جمعه گذشته در نماز جمعه یکی از مساجد قاهره، از همه دعوت کرد که برای جنگ به سوریه بروند.
یک کاربر نیز تأکید کرد: هنگامی که العریفی (در خطبه نماز جمعه) گفت "راه را برای ما باز کنید" ترسیدم که نکند از این همه شور و اشتیاق ناگهان بمیرد .. ولی اکنون این راه به لندن ختم شد، و نه جهاد در سوریه.
یکی از کاربران در اینترنت در واکنش به این عکس گفته است: برای جهاد فراخوان دارد و پول این فراخوان را گرفت و جهت گردش به لندن رفت ! البته او به قصد خرید صلح برای مجاهدان به لندن رفته است به او ظلم نکنید!
به تازگی تصویری از "العریفی" بر شبکه ی اجتماعی اینترنتی "تویتر" منتشر شده است که خشم فعالان را بر انگیخته است.
این تصویر، مفتی سعودی "محمد العریفی" را نشان می دهد که با چمدان هایش در حال وارد شدن به یکی از هتل های لندن می باشد. این تصویر همزمان با خطبه ی روز جمعه ی او مبنی بر واجب بودن جهاد در سوریه و کمک مالی و جانی به تروریستها منتشر شده است.

منبع : دانا

[ سه شنبه 92/3/28 ] [ 6:24 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

عد از یک ساعت گفتگوی رودرروی محمود احمدی نژاد و حسن روحانی پشت درهای بسته در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، بین 2 رئیس جمهور فعلی و منتخب توافق شد تا نماینده ای در راستای پیگیری امور انتقال دولت دهم به دولت یازدهم استقرار یابد.

منبع: مهر

[ سه شنبه 92/3/28 ] [ 3:23 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
استیوارت هال مجری باسابقه بی‌بی‌سی روز دوشنبه به 15 ماه زندان به دلیل 14 مورد آزار جنسی دختران جوان محکوم شد.

[ سه شنبه 92/3/28 ] [ 3:22 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
فرد مورد نظر بدون نوبت و اجازه از میان حضارخطاب به رئیس جمهور منتخب مردم فریاد کرد:" شما به خاطر این شعار های ما که سر دادیم و گفتیم :"روحانی یادت باشه میر حسین باید باشه" رئیس جمهور شدید و باید به قولتان عمل کنید.

[ سه شنبه 92/3/28 ] [ 12:22 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
محمود احمدی نژاد رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صبح امروز با حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
منبع: فارس

[ سه شنبه 92/3/28 ] [ 12:21 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 39
بازدید دیروز: 126
کل بازدیدها: 1062834
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون