سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
متن بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران کنگره بزرگداشت ده هزار شهید استان مازندران در زیر منتشر می شود.

[ جمعه 92/10/13 ] [ 12:26 صبح ] [ باران ] [ نظرات () ]
ربیع الاول از ماه‌هاى بسیار پربرکت و پرخاطره‌ای است که سزاوار است، همه علاقه‌مندان مکتب اهل بیت(ع) آن را ارج نهند و گرامى بدارند.

[ جمعه 92/10/13 ] [ 12:25 صبح ] [ باران ] [ نظرات () ]
تداوم توهین به ملت پس از اظهارات برخی از منتسبین به دولت اینبار توسط روزنامه دولتی ایران تکرار شد.

[ چهارشنبه 92/10/11 ] [ 11:9 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
بعد از روی کار آمدن دولت اعتدال، عده‌ای شتابزده و از روی دستپاچگی، سعی دارند تا با اقدامات تند و رادیکال خود، فضای دولت تدبیر را تحت الشعاع قرار دهند.

 
گروه داخلی «تیتر یک»؛ به نقل ازصبح توس، به نظر می‌رسد جریان انحرافی نه تنها در دولت دهم بلکه در دولت یازدهم نیز حضور جدی دارد. جریانی تندی که ذیل برخی از وزارتخانه‌ها لانه کرده و حاشیه‌هایی را برای دولت ایجاد می‌کند. اخیراً در وزارت فرهنگ و ارشاد می توان رد پای این عناصر را به وضوح مشاهده کرد.

  چرا که در سالگرد 9 دی، وزارت فرهنگ و ارشاد به کتاب "جامعه‌شناسی ایران، جامعه کژ‌مدرن” به قلم «حمیدرضا جلایی‌پور» عضو شواری مرکزی حزب منحله مشارکت، عضو اصلی حلقه کیان، از شرکت کنندگان در کنفرانس برلین و از متهمین و دستگیرشدگان فتنه 88 ، مجوز انتشار داده و این کتاب روانه بازار شده است. هر چند تلاش شده تا مجوز این کتاب در سال 1391 گرفته شود؛ اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم اجازه انتشار این کتاب را نداد.

 

با نگاهی گذرا به این کتاب درمی‌یابیم که نگارنده یک مانیفست فتنه، شورش، رفراندوم و اتهام زنی و ناسزاگویی به نظام، را دنبال نموده است. در حالی که اگر بخواهیم یک مصداق مختصری از تهمت‌های کتاب را بررسی کنیم به پاراگراف فوق اشاره خواهیم نمود:
"انقلاب مشروطه به ظهور دیکتاتوری رضاشاه منجر شد، نهضت ملی نفت ایران به کودتای 28 مرداد و سلطه همه جانبه ساواک منتهی شد، انقلاب عظیم اسلامی به قدرت گرفتن طرفداران تئوکراسی{حاکمیت دینی} راه داد و جنبش اصلاحی و مدنی دوم خرداد با ممانعت دولت پنهان و تحریم و تخلفات آشکار انتخاباتی روبه رو شد. اعتراضات جمعی پس از انتخابات خرداد 88 و با برخورد شدید مأموران حکومتی مواجه شد.”

 به هرحال بعد از روی کار آمدن دولت اعتدال برخی از فتنه گران که عرصه را برای خود محیا دیده‌اند، درصدد سوءاستفاده از این فضا برآمده‌اند. هرچند که سیاست تساهل و تسامح برخی از مسئولین در حوزه فرهنگ، حاشیه امنی برای آنها به وجود آورده است و می‌توانند از فرصت موجود استفاده کنند و برای اولین بار بعد از فتنه 88 از لاک دفاعی خود خارج شوند.

  به هرحال مصادیق و مشکلات کتاب به جمله بالا محدود نمی‌شود؛ چرا که در جای جای کتاب و با ادبیات مختلف، برای برقراری دموکراسی مورد نظر خود، مردم را دعوت به شورش، رفراندوم و حتی انقلاب دعوت می‌کند و مبنای هر کدام را با ادبیات و شگرد خود بیان می‌کند.

  چرا که از دید نگارنده این کتاب می‌توان گفت که هنوز در جامعه ایران، دموکراسی به وجود نیامده است و در لابلای آن با روش خاص، مردم را دعوت به شورش، رفراندوم و حتی انقلاب می‌کند. و در جایی دیگر اذعان می‌کند که قدرت عمل و انسجام هواداران دموکراسی از قدرت عمل مخالفان دموکراسی بیشتر باشد تا مطالبات دموکراتیک جامعه را بپذیرند و به شیوه‌ای به موضوع پرداخته است که به مخاطب القاء می‌شود که شیوه حکومت در ایران دمکراسی نیست.

  در بخشی دیگر از این کتاب زیر سوال بردن "مردم سالاری دینی” با واژگان”ناراضی سواری و مردم سواری” از دیگر تهمتهایی است که جلایی‌پور به آن اشاره داشته است. نویسنده با زیر سوال بردن مردم سالاری دینی، به گونه ای ادعا می کند که مسوولین در حال سواری گرفتن از مردم هستند و بر اساس همین ادعای واهی، به جای استفاده از لفظ مردم سالاری از لفظ مردم سواری استفاده می کند.

 یکی دیگر از تهمتهای ناروای جلایی‌پور در این کتاب این است که هیچ انتخاباتی در ایران تا کنون آزاد نبوده است! و ادعا می‌کند، جمهوری اسلامی به دلیل برگزار نکردن انتخابات آزاد، به سمت دیکتاتوری حرکت کرده است.

  به هر حال مسئولین ارشاد جمهوری اسلامی ایران اگر یکبار آنهم به صورت سطحی این کتاب را مطالعه می‌کردند، به دلیل کثرت مشکلات و تهمت‌ها به انقلاب و کشور، نباید مجوز آن را صادر می‌کردند. هر چند که در گزارش صد روزه دولت، دکتر روحانی اعلام کرد ما در همین 100 روز خیلی از کتاب هایی که ممنوع شده بود و می شد آزاد شوند، آزادشان کردیم. خیلی از نویسنده ها ممنوع القلم شده بودند و ما آنها را به صریح القلم تبدیل کردیم بروند قلم بزنند و هر چه می خواهند بنویسند البته در چارچوب قانون و خود آنها اهل این کشور هستند و وطن دوست هستند و علاقه مند به این کشور هستند.

 

در مجموع انتشار چنین کتابی از نویسندگان معلوم‌الحال که خیلی علاقمند به وطن و نظام نمی‌باشند، هشدار جدی به مجریان و مسوولان دولت یازدهم و وزارت ارشاد است؛ زیرا پیام مردم در نهم دی بسیار واضح و شفاف بوده است و این عملکرد دولت یازدهم، بر خلاف مشی مردم است.
 

[ چهارشنبه 92/10/11 ] [ 11:9 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
محمد بن موسی بن نصر رازی می‌گوید: از پدرم می‌شنیدم که می‌گفت، مردی خدمت امام رضا (ع) رسید و به آن حضرت عرض کرد: «به خداوند قسم ...

[ چهارشنبه 92/10/11 ] [ 11:8 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
بارگاه حضرت امام رضا (ع) بوستانى از بوستان‏هاى بهشت است، و محل آمد و شد فرشتگان آسمان، و همواره گروهى از ملائکه فرود مى‏آیند و گروهى ‏بالا مى‏روند تا وقتى که در صور دمیده شود.
منبع: تسنیم

[ چهارشنبه 92/10/11 ] [ 8:40 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
محمدمهدی تندگویان ، عضو شورای شهر تهران در سالروز حماسه 9 دی تصویری تاسف بار را در صفحه wechat خود منتشر کرده است.

گروه وبگردی «تیتریک»؛صبح توس نوشت: همزمان با 9 دی و روز بصیرت، محمدمهدی تندگویان عضو شورای اسلامی شهر تهران و سخنگوی فراکسیون اصلاح طلبان شورای این شهر در صفحه وی چت خود تصویری از علاقه به حضور در صف فتنه گران  را به نمایش گذاشته است.

9 دی تنها تجمع میلیونی مردم ایران اسلامی علیه خواص بی بصیرت بود. یعنی اگر بخواهیم اهداف مردم برای حضور در حماسه نهم دی‌ماه را برشماریم، اعتراض به خواص بی بصیرت، جزء اهداف اصلی مردم خواهد بود. اما بی بصیرتی برخی از خواص جای تعجب دارد.

محمد مهدی تند گویان ،  تنها فرزند پسر شهید محمدجواد تندگویان ( وزیر نفت ایران در کابینه? محمدعلی رجایی بود که در سال 1359 توسط نیروهای ارتش عراق اسیر شد و پس از سال‌ها اسارت شهید شد) است.


[ چهارشنبه 92/10/11 ] [ 11:54 صبح ] [ باران ] [ نظرات () ]

غمبارترین لحظه تاریخ بشری در این روز این گونه رقم خورد، که برترین خلق خدا این گونه خاک را به سمت افلاک بدرود گفت، و جهانیان را عزادار خویش کرد، رحلت پیامبر اکرم (ص) بی ‌تردید بزرگترین مصیبت بر هستی بشریت بود

وبلاگستان «تیتریک»؛

احمدرضا بهمنیار در وبلاگ خود «سیاست روز» نوشت:

امشب سالگرد رحلت حضرت جانگداز حضرت محمد مصطفی (صلوات اله علیه) زیباترین، کامل ترین و برترین انسان در عالم آفرینش است، که عصاره خلقت و قاموس تمامی ارزش هاست، حضرت محمد (ص) وارث فضایل و برتری های تمام انبیاست، و خداوند در مقابل معرفت و بندگی اش، او را بر جهانیان سروری داد، و به حریمی برد که جبرئیل امین، توان پر کشیدن بدان سوی را نداشت.

غمبارترین لحظه تاریخ بشری در این روز این گونه رقم خورد، که برترین خلق خدا این گونه خاک را به سمت افلاک بدرود گفت، و جهانیان را عزادار خویش کرد، رحلت پیامبر اکرم (ص) بی ‌تردید بزرگترین مصیبت بر هستی بشریت بود، و عالم انسانی با رحلت جانگداز آن حضرت چیزی را از دست داد که با مرگ هیچکس چنین مصیبتی اتفاق نخواهد افتاد.
سلام و درود خداوند بر تو ای سفیر میان خدا و خلق خدا، سلام از جانب همه دل های دردمند به دل بزرگوارت که انبوهی از بی وفایی ها، ذره ای از عزم و استواری ات نکاست، سلام از جانب همه دل هایی که به عشق تو خون می خورند، و دم بر نمی آورند، سلام از جانب همه چشمان اشکباری که در سوگ ظلم هایی که بر میراث ماندگارت می رود، در خلوت خون می گریند و ساکت می مانند، سلام از جانب همه پیروان وفادارت، که آموزه های تو را نه در حرف، که در کردار و رفتار، پاسداری می کنند و به دیگران نیز می آموزانند، سلام از جانب کسانی که خود را خادم تو می دانند، و بی منت و بی توقع از کسی، تنها و تنها به رضایت تو فکر می کنند، سلام از جانب همه کسانی که در نهان و عیان عشق تو را در دل دارند و دوستدار تواند، هرچند کاری برایت نکرده باشند.
درود صلوات بر تو باد یا رسول الله، که با گام هاى مهتابى ات، شب هاى جهل بشر را به جاده راستى کشاندی، و هر آنچه را که برای بشریت به ارمغان آوردی، زیبا و خوبی آفرین است، دعوت شریف تو بر شناخت آفریدگار و تشویق به امور خیر و باز داشتن از زشتیها استوار است، برای رسیدن به کمال الهی، و هنوز هم به همان بهانه زنده ایم.
وجود شریف، ارزشمند و با برکت رسول خدا (ص)، و نیاز انسان های امروز و فردا به پیامبر اکرم (ص)، و درس‌ها و آموزه‌های ایشان، پایان ناپذیر است، آن بزرگوار، خلیفه الله الاعظم، و واسطه ابدی نزول فیض، و برکت الهی است.
در این شب سنگین و اندوهناک، گوئى این محمد (ص) نیست که از دار دنیا میرود، بلکه همه انبیا و پیامبران جهانیان هستند، که از این جهان میروند، مرغ جان پیامبر خاتم، قصد پرواز از قفس تن مطهرش را دارد، او که نفسش زندگى بود و امید، حرفهایش هیجان بود و تلاش، قدمها و حرکاتش زندگى ساز بود و انسان ساز، و لبخندش هر مشتاق عاشقى را به وجد می آورد، آسمان بر بام خانه پیامبر خدا، منتظر است، انگار که کواکب از حرکت باز ایستاده اند و زمین دیگر نمى چرخد، رحلت پیامبر اعظم، معراج وصال اوست با حضرت دوست.
روح ملکوتی و مقدس حضرت محمد(ص) در نیمروز دوشنبه28 ماه صفر سال یازدهم هجری، آن گاه که در آغوش حضرت علی(ع) بود به آشیان خلد پرواز نمود، و حضرت علی(ع) جسد مطهر نبی اکرم را غسل داد و کفن کرد، و نخستین کسی بود که بر پیامبر(ص) نماز خواند، حضرت محمد (ص) در همان حجره ای که درگذشته بود به خاک سپرده شد.
این ایام همچنین سالروز شهادت سبط اکبر پیامبر، امام حسن مجتبی(ع) ثمره ازدواج ابوتراب، با ام ابیها است، که در روزهای طوفانی صدر اسلام، در کنار پدر بزرگوارش، و نیز در دوران زمامداری کوتاه خودش، از کیان اسلام و مسلمین دفاع کرد، ولی نیرنگ منافقان و دشمنان اسلام در لباس دوستی دین و امارت مسلمین ،از کاسه زهرآگین دشمن خانگی بیرون آمد، و دومین شهید امامت به جهان اسلام تقدیم شد.
ای امام حسن مجتبی (ع) ای کریم آل طه چطور باور کنم تشییع غریبانه پیکرت را در هجوم بی امان نفرت و کینه ها، ای کریم آل طه سلام بر تو، سلام بر مزار بی چراغت، سلام بر تربت بی زایرت، سلام بر تو ای آتشفشان صبر، سلام بر سینه شعله ورت، جگر سوخته ات، و پیکر تیرباران شده ات، ای کریم اهل بیت، وقتی تو رفتی چشمان آسمان سیاهی رفت و اشک از نگاه ستاره غلتید، ای سبط اکبر، بوی غربت حنجره ات، جهانی را غریبانه به گریه می اندازد، سیاه پوش در بیست و هشتمین روز صفر، شانه به شانه آسمان فشرده، در ابر مدینه مى گرییم، پس اى کریم اهل بیت علیهم السلام قلب اندوهگین مان در عزای دیدار توست، و شفاعتت را در قیامت مى طلبیم، تا طعم بخشندگى تو را دریابیم.
چهاردهمین قرن از ظهور حضرت محمد مصطفی (ص) جهان بشری پرشورتر و بیدارتر از پیش گردیده است، و همچنان که ندای بلند توحید از گلوی پاک آخرین پیامبر خدا برخاست، هنوز هم در پهنه کره‌ خاکی این فریاد طنین انداز است، و امت محمدی (ص) در روز وفاتش پیام وحدت خویش را در ماذنه‌های رفیع و شکوهمند ایران اسلامی به گوش جهانیان می ‌رسانند.
تسلیت و تعزیت به مناسبت رحلت رسول خدا حضرت محمد صلی الله علیه و اله و سلم و شهادت جانسوز و دل خراش دومین اختر تابناک امامت و ولایت، سبط اکبر، محبوب مصطفی صلی الله علیه و آله ، جانشین علی مرتضی علیه السلام و نور دیده زهرا علیهاالسلام و شهادت امام هشتم امام غریب امام رضا (ع) به تمام مسلمین و شیعیان جهان تسلیت باد.


[ سه شنبه 92/10/10 ] [ 12:8 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
در این مجال به بررسی موضوع نحوه برگزاری مجالس عروسی می پردازیم.

گروه چندرسانه ای «تیتریک» ؛  در قسمتهای قبلی سری کاریکاتورهای یادش به خیر اون وختا به بررسی موضوعات و سبک زندگی هایی پرداختیم که در گذشته پر رنگ تر  و نمایان تر از حال بود. در این قسمت به بررسی موضوعاتی همچون نوع شادی کردن ،پذیرایی کردن و لباس پوشیدن در مجالس عروسی می پردازیم.

 

برای مشاهده کلیک کنید.


[ شنبه 92/10/7 ] [ 4:48 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی: در فتنه 88 حوادثی پیش آمد که محصول فتنه ای دراز مدت بود ولی حماسه 9دی خط پایانی برای مسببان آن بود.

[ شنبه 92/10/7 ] [ 4:46 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 278
بازدید دیروز: 222
کل بازدیدها: 1056531
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون