یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
دختر نوجوان در منطقه تراپس واقع در حومه پاریس به دلیل داشتن حجاب مورد حمله قرار گرفت .
گروه بین الملل« تیتریک »؛به گزارش پرس تی وی، دختری نوجوان در حومه پاریس به دلیل داشتن حجاب هدف حمله قرار گرفت. در آخرین مورد از حملات خشونت آمیز علیه مسلمانان در فرانسه، یک دختر نوجوان در نزدیکی پاریس به دلیل داشتن حجاب هدف حمله قرار گرفته است. این حادثه زمانی روی داد که دو مرد « ظاهرا اروپایی» به این دختر 16 ساله که خانه دوستش را در منطقه «تراپس» در حومه پاریس ترک می کرد، حمله ور شدند.
قربانی گفت، این مردان قبل از آن که وی را با تیغ مورد حمله قرار دهند، شعارهای نژادپرستانه و توهین آمیز علیه مسلمانان سردادند. این درحالی بود که مهاجمان با آمدن فردی که برای مداخله وارد صحنه درگیری شد، سوار بر یک خودرو متواری شدند. این دختر نوجوان که از ناحیه صورت و گلو دچار جراحات شده بود برای مداوا به بیمارستان منتقل شد . مانوئل والس، وزیر کشور فرانسه با محکوم کردن این حمله، خشم خود را از این اقدام ابراز کرد. والس در گفت و گو با شبکه تلویزیونی بی ام اف تی وی فرانسه گفت: «من قویا این جدیدترین مورد از تظاهر نفرت و عدم تحمل علیه مسلمانان را محکوم میکنم.» وزیر کشور فرانسه همچنین از شروع عملیات برای تحت تعقیب قرار دادن و مجازات عاملان این اقدام خشونت آمیز خبر داد. یک مرد دیگر نیز به دلیل نوشتن شعارهای اسلام هراسانه بر روی دیوارهای تعدادی از ساختمانها در شهر « آوینیون» واقع در جنوب فرانسه بازداشت شد . یک نظامی فرانسوی نیز در یازدهم اگوست به اتهام تلاش برای حمله به یک مسجد بازداشت شد . در ماه ژوئن، چندین زن مسلمان در « آرژانتوی» واقع در حومه پاریس به دلیل داشتن حجاب اسلامی هدف حملات عوامل نژادپرستانه قرار گرفتند. بنابر گزارشها، یکی از این زنان که باردار بود به دلیل این حملات دچار سقط جنین شد. [ شنبه 92/5/26 ] [ 10:4 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
![]() یک ترمینال اینترنتی اپوزیسیون احتمال خودکشی رضا ربعپهلوی به اعتبار ناکامیها و افسردگی وی را بالا دانست.شبکه بالاترین در این زمینه نوشت: سرنوشت خاندان پهلوی، سرنوشتی تراژیک است. رضاشاه، جد این خاندان، در جزیره موریس در تبعید و انزوا با افسردگی همراه با حس حقارت درگذشت تا در پایان زندگیاش از ابهت و شکوه رضاخانی خبری نباشد و سرنوشتش تلختر از آنچه بدبینترین افراد دربارهاش پیشبینی کرده بودند، رقم بخورد. سرنوشت فرزندش، محمدرضا پهلوی، نیز بیشباهت به سرنوشت او نبود.
محمدرضا که به گواه دوستانش- همچون حسین فردوست- فردی فاقد اعتماد به نفس بود، در دورههایی از عمر پادشاهیاش دچار افسردگی شدیدی شد؛ تا آنجا که سفارت آمریکا در ایران به صراحت به آن اشاره میکند. براساس اسناد سفارت آمریکا، او قبل از 28 مرداد سال 1332 یکی از دورههای افسردگی را پشت سر گذاشت. همین اسناد نشان میدهد که در روزهای پایانی حضورش در ایران در سال 1357 باز هم افسردگی دیرین به صورتی فلجکننده به سراغش آمد و تا لحظه مرگ رهایش نکرد. سرنوشت تراژیک او نیز همچون پدرش با مرگ در سرزمینی بیگانه (مصر) و در انزوا رقم خورد تا همگان شاهد پایان تلخ دیکتاتوری باشند که رویاهای بزرگ را در سر میپروراند و در این راه از سرکوب شدید مخالفان فروگذار نکرد.
بالاترین افزود: پس از مرگ علیرضا پهلوی، این سوال در ذهن برخی از افراد مطرح شد که علت خودکشی در خاندان پهلوی چیست و چرا دو فرزند محمدرضا پهلوی اینچنین به زندگی خود پایان دادند.در ادامه این تحلیل با اشاره به افسردگی خانواده محمدرضا پهلوی و از جمله خودکشی علیرضا و لیلا پهلوی آمده است: این دو ناگهان بخاطر از دست رفتن تاج و تخت دچار افسردگی شدید و بحران گمگشتگی شدند و هرگز نتوانستند راهحلی برای آن پیدا کنند. چنین افرادی آرزوی پایان دادن به زندگی خود را دارند.بالاترین در پایان نوشت: اکنون سوال این است که آیا خودکشی علیرضا و لیلا پهلوی پایانی است بر سرنوشت تراژیک خاندان پهلوی یا باز هم خبر خودکشی دیگری در این خانواده به گوش خواهد رسید؟ نمیتوان پاسخی مشخص به این سوال داد، اما به نظر میرسد که بقیه افراد این خانواده از جمله فرح دیبا و رضا پهلوی دچار بحران باشند. شاید سرنوشت این خاندان سراغ رضا پهلوی نیز برود.
منبع: مشرق [ شنبه 92/5/26 ] [ 4:53 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سایتهای منتسب به جریان فتنه، پس از سخنان حجتالاسلام و المسلمین روحانی در محکومیت اردوکشی بعد از انتخابات 88، وی را مورد اهانت قرار دادند.
![]() پس از پایان رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به اعضای کابینه دولت یازدهم و سخنان حجتالاسلام والمسلمین روحانی در دفاع از وزرای پیشنهادی خود؛ سایتهای ضدانقلاب و منتسب به فتنه 88 هجمه گستردهای را علیه منتخب مردم آغاز کردند.
روحانی در سخنرانی روز پنجشنبه 24/05/92 خود با اشاره به حوادث تلخ سال 88 تاکید کرد که «عدهای اردوکشی خیابانی کردند و عدهای دیگر کهریزک درست کردند. همه میدانیم کارهای بسیار ناپسندی صورت گرفت.
اما همه باید تلاش کنیم آتش ها با تدبیر خاموش شود، ما به دستگاه قضایی اعتماد داریم. عده ای احضار شدند عده ای متهم بودند، عده ای محکوم شدند که همه آنها مشخص است».
وی همچنین در دفاع از وزرای خود تصریح کرد: «همه آنان وفادار و پایبند به آرمانهای انقلاب، اندیشههای امام، قانون اساسی و ولایت فقیه هستند. من به دستگاه امنیتی کشورم اعتماد دارم. آنها هم به خود من و هم به نمایندگان ویژه من اطمینان دادهاند که هیچ یک از وزیران پیشنهادی نه فقط از نظر امنیتی، بلکه از نظر اخلاقی و مالی هم هیچ مساله قابل ذکری ندارند».
پس از سخنان رئیس جمهور منتخب مردم ایران، سایتهای منتسب به جریان فتنه 88 که اکثر آنها پس از حوادث انتخابات دهم ریاست جمهوری و از سوی کشورهای غربی راهاندازی شدند؛ هجمه گستردهای را علیه حجتالاسلام روحانی آغاز کردند.
بر اساس این گزارش، سایت ضدانقلاب بالاترین که در حوادث پس از انتخابات حمایت ویژهای از میرحسین موسوی و مهدی کروبی در جهت اغتشاش و آتش آفرینی در کشور صورت میداد؛ طی مطالبی به سخنان روحانی در خصوص اردوکشی خیابانی پس از انتخابات انتقاد و خواستار پاسخگویی وی در این خصوص شد!
از سویی دیگر سایت ضدانقلاب و هتاک خودنویس با طراحی کاریکاتوری موهن به شخص رئیس جمهور و برخی اعضای کابینه اهانت کرد.
همچنین سایت صدای موج سبز با انتشار شعری اهانتآمیز القاب ناپسندی را به حجتالاسلام والمسلمین روحانی منتسب کرد که از بیان آن معذوریم.
برخی سایتهای دیگر نیز با اشاره به جمله روحانی در خصوص «محکومیت اردوکشی خیابانی پس از انتخابات»؛ به شدت از نفی تقلب در انتخابات از سوی رئیس جمهور انتقاد کردند.
گفتنی است سایتهای مذکور پس از انتخابات سال 88 نیز هجمههای گستردهای را علیه محمود احمدینژاد رئیس جمهور دهم ساماندهی کردند.
*عکس خبر، تصویر مطالب یکی از سایتهای ضدانقلاب علیه حجتالاسلام روحانی است.
منبع: فارس [ شنبه 92/5/26 ] [ 4:52 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مهدی کوچک زاده در جریان سخنرانی رئیس جمهور، متنی را در میان نمایندگان مجلس پخش کرد
![]() مهدی کوچک زاده در جریان سخنرانی رئیس جمهور، متنی را در میان نمایندگان مجلس پخش کرد: "بسم الله الرحمن الرحیم؛ همکاران محترم مجلسی معزز؛ چند نفر از همکاران در خصوص یک اصل فقهی اظهار نظر کرده اند که توضیح درباره آن را ضروری می بینیم. طی چند روز گذشته، گفته شده که در خصوص وزرای پیشنهادی باید حکم برائت را اجرا کرد و سخت گیری لازم نیست، در حالی که واقعیت غیر از این است و بر اصل فقاهتی و اجتهادی مبتنی بر عقل و روایت معصومان (ع) است و در مثل این موارد باید به احتیاط عمل کرد. قاعده این است در سپردن امانت به دیگری بسته به قدر امانت، باید احراز صلاحیت شود. چه چیزی از نظام اسلامی که خون های پاکی برای حفظ آن ریخته شد، برای رای دادن به وزرای محترم پیشنهادی و احراز صلاحیت آنها در جایگاه پیشنهادی لازم است؟
محمدرضا آشتیانی- مرتضی آقاتهرانی
منبع: تسنیم [ شنبه 92/5/26 ] [ 4:51 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
تمامی چند وزیر پیشنهادی که متهم به حضور و حمایت از فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 بودند بدون استثناء -تأکید میشود که بدون استثناء- ضمن انکار حضور و حمایت خود، از فتنه آمریکایی- اسرائیلی یاد شده اعلام دوری و انزجار کردند و با قاطعیت -بعضاً همراه با سوگند- آن ماجرای پلشت را بیرون از دایره اسلام و انقلاب و نظام دانسته و بر وفاداری خود به امام(ره) و رهبر معظم انقلاب و پیروی از خط ترسیم شده از سوی ایشان تأکید ورزیدند.
گروه سیاسی« تیتریک »؛حسین شریعتمداری در یادداشتی با عنوان "خاکسپاری جنازه فتنه!" در روزنامه کیهان نوشت: در پایان روز پنجشنبه 24 مردادماه جاری، در پی 4 روز پرکار که از دوشنبه تا پنجشنبه هفته گذشته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ادامه داشت و با بحثهای داغ و پردامنه نمایندگان موافق و مخالف درباره صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور محترم همراه بود، رأی مثبت و منفی نمایندگان به صندوقها ریخته شد و نهایتا 15 تن از 18 وزیر پیشنهادی رئیس جمهور محترم از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفتند و 3 وزیر آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فنآوری و ورزش و جوانان از حضور در کابینه آقای دکتر روحانی بازماندند. درباره آنچه طی این 4 روز و در جریان رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی مطرح شده بود و نتیجه نهایی آن، گفتنیهایی هست که به برخی از با اهمیتترین آنها اشاره میکنیم؛1- تمامی چند وزیر پیشنهادی که متهم به حضور و حمایت از فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 بودند بدون استثناء -تأکید میشود که بدون استثناء- ضمن انکار حضور و حمایت خود، از فتنه آمریکایی- اسرائیلی یاد شده اعلام دوری و انزجار کردند و با قاطعیت -بعضاً همراه با سوگند- آن ماجرای پلشت را بیرون از دایره اسلام و انقلاب و نظام دانسته و بر وفاداری خود به امام(ره) و رهبر معظم انقلاب و پیروی از خط ترسیم شده از سوی ایشان تأکید ورزیدند. این تأکید و اصرار اکید که گاه با اشاره به مستنداتی نیز همراه بود، صرفنظر از میزان انطباق آن با واقعیت، نشانه و گواه آن است که فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 در سیاهترین و بدنامترین نقطه تاریخ این مرز و بوم دفن شده تا آنجا که کمترین نشانه از پیوند و رابطه با سران و اصحاب فتنه میتواند نفرت و انزجار مردم را در پی داشته باشد و معدود افرادی که به همراهی با آنان متهم شده بودند نیز، خوشنامی خود را در اعلام برائت از سران رسوا و اصحاب بدنام آن فتنه آمریکایی- اسرائیلی میدانند. برائت از فتنه 88 که میتوان از آن با عنوان پوزش صریح و یا تلویحی متهمان به حضور در فتنه یاد کرد، یکی از برجستهترین موضوعاتی بود که در طول 4 روز بحث و بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی سایه پررنگ آن بر تمامی اظهارات نمایندگان موافق و مخالف و گزینههای معرفی شده به وضوح احساس میشد. این سایه به اندازهای پررنگ بود که اعتراض گسترده و توأم با عصبانیت اپوزیسیون خارج کشور و مدعیان فراری اصلاحات را در پی داشت. جریانات و گروههای یاد شده، از اعلام برائت گزینههای پیشنهادی آقای روحانی نسبت به فتنه 88 با عنوان «پشت پا زدن همزمان» آنها به جنبش سبز(!) و موسوی و خاتمی و کروبی یاد کرده و با ادبیات شناختهشده و بیادبانه خود آنان را نواخته بودند! فضای ضد فتنه حاکم بر جلسات 4 روزه رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی به همان اندازه که دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها را به خشم آورده است برای مردمی که در اعتراض به فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88، حماسه پرشور و بینظیر 9 دی را آفریده و از آن پس نیز بر خیانت فتنهگران و اعلام نفرت از آنان تأکید ورزیده بودند، امیدآفرین بود و به وضوح حکایت از آن داشت که آثار و ثمرات جهاد مقدس آنان با سران و اصحاب داخلی و خارجی فتنه 88 نه فقط کمرنگ نشده بلکه دامنه و ضریب تأثیر آن نیز گستردهتر شده و فزونی یافته است. 2- اگرچه شرکت و حضور برخی از سران و عوامل دستاندرکار فتنه 88 در انتخابات، اعتراف صریح آنان به دروغ بودن ادعای تقلب و خیانت بزرگی بود که در جریان فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 مرتکب شده بودند ولی علیرغم این اعتراف عملی، از اعتراف رسمی و شفاهی یا مکتوب به آن خیانت آمیخته به دروغ خودداری میکردند و در حالی که به گواهی اسناد و گزارشهای موثق در جلسات خصوصی به دروغ بودن ادعای تقلب اعتراف داشتند، مصلحت خویش- بخوانید مصلحت مدیران بیرونی فتنه- را در اعتراف صریح و علنی نمیدانستند! اما، در جریان رسیدگی به صلاحیت وزیران پیشنهادی آقای دکتر روحانی، برخی از وزرا که متهم به همراهی با فتنه بودند ضمن انکار این همراهی و اعلام برائت از فتنه- که در جای خود قابل تقدیر است- بر ادعای تقلب نیز خط بطلان کشیدند. تا آنجا که در دفاع پایانی آقای دکتر روحانی از وزرای پیشنهادی وقتی نوبت به دفاع از آقای عباس آخوندی نامزد وزارت مسکن، راه و شهرسازی رسید، گفت «ایشان -آقای آخوندی- این شهامت را داشت که در آن سالهای حساس در حضور مقام معظم رهبری بگوید که در انتخابات تقلب نشده است، نه تنها تقلب نشده است، بلکه در انتخابات ایران امکان تقلب نیز وجود ندارد.». آقای آخوندی در انتخابات سال 88 از اعضای اصلی ستاد میرحسین موسوی بود و با همین عنوان نیز همراه چند تن دیگر از اعضای آن ستاد و اعضای ستاد سایر نامزدها به محضر رهبرمعظم انقلاب رفته و در آنجا با صراحت امکان هرگونه تقلب در انتخابات را که کلید واژه فتنه بود، نفی کرده بود ولی اعتراف ایشان در فضای عمومی کشور انعکاس نیافته بود و آقای دکتر روحانی با توجه به فضای حاکم بر نگاه نمایندگان مردم میدانست که احتمال ادعای تقلب از سوی آقای آخوندی میتواند موثرترین عامل در رویکرد منفی نمایندگان به ایشان باشد، از این روی با هوشمندی به نفی تقلب از سوی آخوندی در محضر حضرت آقا اشاره کرد که رأی اعتماد نمایندگان مردم به ایشان را در پی داشت. نفی صریح ادعای تقلب از سوی برخی وزرای پیشنهادی که به همراهی با فتنه متهم بودند و اظهارات آقای دکتر روحانی در دفاع از وزیرمسکن، راه و شهرسازی میخ دیگری بود که در یک جلسه رسمی و با حضور نمایندگان مردم بر تابوت فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 کوبیده میشد و از بیاعتباری و سقوط سران و عوامل فتنه 88 حکایت میکرد. این نکته نیز با اعتراض شدید و گسترده جریانات ضدانقلاب بیرونی و رسانههای بیگانه که «تقلب در انتخابات»! کلید واژه کودتای مخملی مورد حمایت آنها بود، روبرو شد و برخی وزرای پیشنهادی را به باد اعتراض و انتقاد گرفتند که چرا تقلب در انتخابات ریاستجمهوری 88 را نفی کردهاند! 3- یکی از نکات برجسته دیگر که در جریان بحثهای داغ 4 روزه برای رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی به وضوح قابل دیدن بود آن که برخلاف ادعاهای پرسرو صدای مدعیان اصلاحات که اصرار داشتند خود را پیروز انتخابات اخیر نشان بدهند، وابستگی وزرای پیشنهادی به «جبهه اصلاحات» یک «امتیاز منفی» تلقی میشد و نه فقط وزیران پیشنهادی، بلکه اعضای فراکسیون اقلیت نمایندگان مدعی اصلاحات نیز به گونهای کاملا محسوس اصرار داشتند که هیچیک از وزرای پیشنهادی را در پیوند با جبهه اصلاحات معرفی نکنند. این نکته به وضوح از اعتراف مدعیان اصلاحات به فقدان پایگاه مردمی این جبهه حکایت میکرد و حاکی از آن که میدانستند اشاره به هرگونه رابطه و پیوند برخی وزرای پیشنهادی به جبهه اصلاحات میتواند به عنوان یک مانع جدی، از رأی اعتماد نمایندگان مردم به آنها جلوگیری کند. خودداری از اشاره به رابطه وزیران پیشنهادی با جبهه اصلاحات به اندازهای محسوس بود که برآشفتگی و عصبانیت شدید رسانههای بیگانه و سایتهای وابسته به اپوزیسیون را در پی داشت و از جمله، سایت صهیونیستی «بالاترین» که تحت مدیریت مستقیم منوشهامیر اداره میشود با دلخوری و به ملامت نوشت «نه حسن روحانی و نه هیچیک از وزیران پیشنهادی حرفی از اصلاحات به میان نیاوردند و درباره عضویت چند تن از گزینههای روحانی در جبهه اصلاحات سخن نگفتند»! همین سایت در گزارش دیگری نوشت «دفاعیات وزرای روحانی به سرمقاله کیهان شبیه بود(!) همه آنها خود را سرباز رهبر ایران معرفی کردند. و روحانی گفت در انتخاب اعضای کابینهاش، هماهنگی با نظرات [آیتالله] خامنهای را در نظر داشته است و...» گفتنی است فقط در یک مورد آقای دکتر روحانی به هنگام دفاع از وزرای پیشنهادی یکی از آنها را با عنوان «اصلاحطلب» معرفی کرد و نتیجه آن که این وزیر پیشنهادی نه فقط از رأی اعتماد مجلس برخوردار نشد بلکه در میان 3 وزیری که با رأی عدم اعتماد نمایندگان مردم روبرو شدند، کمترین رأی مثبت را کسب کرد. با توجه به نکات فوقالذکر که برگرفته از جلسات علنی و 4 روزه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی است به جرأت میتوان نتیجه گرفت که مجموعه اظهارات نمایندگان موافق و مخالف و نظرات اعلام شده وزرای پیشنهادی در برائت از فتنه 88، اعتراف به دروغ بودن تقلب، پشت کردن آشکار به جبهه اصلاحات، استفاده از گفتمان اصولگرایانه و تاکید بر آموزههای اصیل اسلام و انقلاب و نظام، پیروزی بزرگ دیگری برای گفتمان اصولگرایی است و این نظر پیش گفته را تائید میکند که در انتخابات خرداد 92 اگرچه نامزدهای جبهه اصولگرا- به مفهوم سیاسی و تشکیلاتی آن- پیروز نبودهاند ولی «گفتمان اصولگرایی» پیروز قطعی انتخابات بوده است. و دراینباره، باز هم گفتنیهایی هست. [ شنبه 92/5/26 ] [ 4:51 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رسانههای غربی واکنش مثبتی به انتخاب مجدد علی اکبر صالحی به ریاست سازمان انرژی اتمی ایران از سوی رییس جمهور داشتند.
خبرگزاری «رویترز» در گزارش خود در این باره ضمن تاکید بر اینکه یک فرد واقع بین و عمل گرا جانشین یک فرد تندرو شده است، نوشت: صالحی یک فرد عمل گرا است، این در حالی است که حسن روحانی در تبلیغات خود وعده داده است که روابط ایران با کشورهای دیگر را بهبود ببخشد تا از این طریق تحریمهای شدید غرب به دلیل برنامه هستهای تهران را تا حدی تعدیل کند.
این خبرگزاری در ادامه گزارش خود آورده است: انتخاب صالحی نشانه دیگری از این نکته است که روحانی قصد دارد سیاست انعطاف پذیرتری نسبت به گذشته درباره تنشهای هستهای میان تهران و غرب اتخاذ کند. اگرچه رییس سازمان انرژی اتمی ایران دخالت مستقیمی در مذاکرات هستهای با قدرت های جهانی ندارد، اما مسوولیت راه اندازی و عملیاتی کردن پایگاههای هستهای ایران و نمایندگی این کشور در نشست سالانه آژانس بینالمللی انرژی اتمی که در سپتامبر هر سال در وین برگزار می شود، با این فرد است.
در بخش دیگری از این گزارش به نقل از «مارک فیتزپاتریک»، مسوول برنامه خلع سلاح هستهای موسسه مطالعات استراتژیک آمده است: انتخاب صالحی اقدام خردمندانه دیگری از سوی روحانی بود. صالحی بهترین وزیر دولت قبل بود که یک شخصیت عملگرا دارد و مسایل جهانی را درک میکند. حفظ وی در این سمت کار درستی است.
منبع : شفقنا [ شنبه 92/5/26 ] [ 3:38 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از عدم حضور احمدینژاد رئیسجمهور سابق در جلسه امروز این مجمع خبر داد.
![]() محمد هاشمی رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به برگزاری جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، از عدم حضور محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق در این جلسه خبر داد.
وی همچنین گفت: در این جلسه علاوه بر حسن روحانی رئیسجمهور، اسحاق جهانگیری معاون اول وی نیز حضور داشت.
احمدینژاد پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش، با حکم مقام معظم رهبری به عنوان عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
منبع: فارس [ شنبه 92/5/26 ] [ 3:38 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سایت تابناک (منتسب به محسن رضایی) در یک اقدام تامل برانگیز به حداد عادل مرد با تقوای دنیای سیاست هجمه کرده و خواستار اخلاق مداری برخی رسانه ها شده است.
![]()
گروه سیاسی« تیتریک »؛ندای انقلاب نوشت: بعد از جلسه رای اعتماد وزرای کابینه یازدهم و رای نیاوردن محمد علی نجفی به همراه 2 تن از وزرای پیشنهادی شاهد هجمه برخی سایت ها و رسانه های اصلاح طلب و بعضا مدعی اصولگرایی هستیم که تحلیل هایی را با عنوان پشت پرده رای نیاوردن وزرا و سهم خواهی اصولگرایان مجلس ارائه کرده اند. تحلیل هایی که حضور نجفی در فتنه و امضای نامه به مراجع را علت اصلی رای نیاوردن او ندانستند و تنها به جمله نجفی در دفاع از خودش پرداختند. جمله ای که نجفی اینگونه بیان کرده "یک ماه پیش آقای زاهدی رییس کمیسیون آموزش مجلس به من گفت نظر کمیسیون این است که یکی از اعضای کمیسیون مطبوعش، وزیر آموزش و پرورش شود. من هم عین همین صحبت را به آقای روحانی منتقل کردم اما ایشان در نهایت اصرار داشتند که خود من وزیر باشم. حالا هم که این مسئولیت را پذیرفتم به این امید آمدم که ذخیرهای برای آخرتم باشد. من نمیخواستم برگردم فقط به خاطر معلمها برگشتم." حال این فضا سازی رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب و یک سایت مدعی اصولگرایی! که وابسته به یکی ازنامزدهای مطرح ریاست جمهوری است که هر دوره شرکت می کند و با بی اقبالی مردم روبرو می شود برای چیست؟ جای سوال دارد! این سایت مدعی اصولگرا در تحلیل خود اینگونه نوشته است: این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که از سوی کمیسیون مذکور برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش به روحانی معرفی شده بود، چه شخصی بود که روحانی حاضر نشد عنان این امر را به او بسپارد؟ پاسخ تا حدودی سهل و ممتنع است: غلامعلی حداد عادل! این پاسخ از آن جهت سهل است که طبیعتاً از خروجی چنین کمیسیونی با آن ترکیب دور از انتظار نیست که حدادعادل باشد و از آن جهت ممتنع است که باورپذیر نیست حدادعادل مدعی ناکام ریاست مجلس و ریاست جمهوری، به همین اندازه قانع باشد! اما در همین رابطه عبدالوحیدفیاضی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به خبرنگار "ندای انقلاب" گفت: معرفی آقای حداد عادل برای وزیر آموزش و پرورش تنها یک پیشنهاد از سوی زاهدی بوده نه سهم خواهی. وی تصریح کرد: بعد از انتخاب آقای روحانی به عنوان رییس جمهور برخی از مشاوران و نزدیکان ایشان برای معرفی وزاری کابینه با روسای کمیسیون های مجلس جلسات متعددی را در غالب کارگروه های مختلف برگزار کردند و مشورت هایی گرفتند تا وزیر معرفی شده فردی لایق و قابل پذیرش از سوی دولت و مجلس باشد، که در همین راستا رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات تنها به عنوان یک پیشنهاد آقای حداد را به آقای روحانی معرفی کردند وهیچ بحث سهم خواهی از سوی مجلس و کمیسیون مطرح نبوده و این امر هم هیچ تاثیری در عدم رای اعتماد مجلس به نجفی نداشته است. حال باید این سوال را پرسید که دلیل هجمه اصلاح طلبان و این سایت اصولگرا نما به غلامعلی حداد عادل مرد با اخلاق دنیای سیاست چیست و چرا بامطرح کردن سهم خواهی حداد به دنبال پوشاندن نقش برخی ها در فتنه 88 هستند؟ آیا این رسانه ها برای نزدیکی و خودشیرینی به دولت روحانی و شخص محمدرضا صادق مشاور رییس جمهور که اخیرا بیشترین ارتباط را با رسانه ها دارد به دنبال هجمه به سران اصولگرایان هستند تا به گونه ای کمک های بیشتری را از دولت یازدهم دریافت کنند! البته باید گفت که مسئولان این رسانه به دلیل چاپ روزنامه جدید بامشکلات مالی بسیاری دسته وپنجه نرم می کند و فروش روزنامه کفاف هزینه های جاری آن را نمی دهد و احتمالا طبیعی است که برای برطرف کردن مشکلات روزنامه و سایت خود دست به چنین اقدام غیرحرفه ای و غیر اخلاقی بزند. این سایت در ادامه مطلب خود می نویسد که به نظر میرسد ضروری باشد دکتر حدادعادل که چندی پیش به عنوان «نماد» برایش همایشی تحت عنوان «مرد تقوا و تدبیر» برگزار شد، دوستان و همراهانش و همچنین جریان رسانهای همراهش را به رعایت صفات برشمرده شده برای خود دعوت نماید و چنین نباشد که این سوتعبیر پیش بیاید که چون ایشان گزینه نهایی رئیس دولت یازدهم برای تصدی این مسئولیت نشدهاند، برخی دوستانشان از جاده انصاف خارج شده اند. البته این نکته حائز اهمیت است که سایت تابناک در حالی رسانه های نزدیک به حداد عادل را دعوت به تقوا و اخلاق کرده که خود کاملا آن را فراموش کرده و شاید هم با نوشتن این گونه مطالب به دنبال سهم خواهی برای نزدیکان خود هست! حال هرچه دلیل اینگونه هجمه ها هست باید در نظر داشته باشیم که رعایت تقوا و انصاف در پرداختن به یک مطلب بارها و بارها از سوی مسئولین کشور تاکید شده و مقام معظم رهبری هم بارها از رسانه ها و مسئولین کشور خواسته اند که نقد منصفانه داشته باشند. [ شنبه 92/5/26 ] [ 3:37 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یکی از مدیران حلقه اول احمدینژاد در روزهای اخیر با آقای هاشمی رفسنجانی دیدار و گفتوگو کرده است.
![]() گروه سیاسی« تیتریک »؛یک سایت اینترنتی وابسته به تیم آقای حسن روحانی نوشت: شنیده ایم ش م از معاونان رئیس جمهور در دولت دهم در روزهای اخیر با آقای هاشمی رفسنجانی دیدار و گفتوگو کرده است. وی در این دیدار از هاشمی خواسته است برای بقای او در مسؤولیت کنونی با دکتر روحانی رایزنی کند. این مدیر دولت دهم که انتصابش با مخالفتهای گسترده اصولگرایان همراه بود مدتی را به اتهامات مختلف در بازداشت به سر برد و حمایت از وی هزینههای سنگینی را متوجه شخص احمدینژاد کرد. وی همچنین در هفتههای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری، فعالیت گستردهای را به نفع دکتر روحانی کلید زد. منبع: جهان [ شنبه 92/5/26 ] [ 3:36 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: سه نفرند که خداوند آنها را دوست دارد و به رویشان مى خندد و از وجودشان خوشنود است.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: سه نفرند که خداوند آنها را دوست دارد و به رویشان مى خندد و از وجودشان خوشنود است:
اوّل: کسى که هرگاه با گروهى از دشمنان خدا رو برو شود ، در راه خداوند عزّ و جلّ جانبازى مى کند تا آن که یا کشته شود یا خداوند متعال او را پیروز گرداند و از شرّشان نگه دارد. پس خداوند فرماید: بنگرید به بندهام که چگونه براى من جانبازى کرد. دوم:کسى که زنى زیبا دارد و بسترى نرم و گرم، اما نیمه شب از خواب برمىخیزد و شهوتش را وا میگذارد و مرا یاد مىکند و با من به راز و نیاز مى پردازد، در صورتى که مى توانست در بستر بیارمد. سوم: کسى که در سفر است و همسفرانش شب تا دیر هنگام از هر در سخنى مى گویند و یا راه مىسپارند و چون خسته شدند، مى خوابند، اما او در خوشى یا ناخوشى سحر را به عبادت برمىخیزد. متن حدیث: ثلاثةٌ یُحِبُّهُم اللّه ُ و یَضحَکُ إلَیهِم و یَستَبشِرُ بهِم: الذی إذا انکَشَفَ فئةٌ قاتَلَ وَراءَها بنَفسِهِ للّه ِِ عَزَّ و جلَّ فإمّا أن یُقتَلَ و إمّا أن یَنصُرَهُ اللّه ُ تعالى و یَکفِیَهُ، فیقولُ: انظُرُوا إلى عبدِی کیفَ صَبَرَ لی نفسَهُ، و الذی له امرَأةٌ حَسناءُ و فِراشٌ لَیِّنٌ حَسنٌ فَیَقُومُ مِن اللَّیلِ فَیَذَرُ شَهوَتَهُ فَیَذکُرُنی و یُناجِینِی و لَو شاءَ رَقَدَ، و الذی إذا کانَ فی سَفَرٍ و کانَ مَعهُ رَکبٌ فَسَهِرُوا و نَصِبُوا ثُمّ هَجَعُوا فقامَ مِن السَّحَرِ فی سَرّاءَ أو ضَرّاءَ. «میزان الحکمه، جلد 6،حدیث10903» [ جمعه 92/5/25 ] [ 11:15 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |