یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
به دنبال رای اعتماد نمایندگان مجلس به اکثریت قاطع وزرای دولت آقای دکتر روحانی، دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام طی نامه ای خطاب به دکتر روحانی، ضمن تبریک به وی آمادگی خود و همکارانش را برای کمک به دولت اعلام کرد.
گروه داخلی «تیتریک» ؛به دنبال رای اعتماد نمایندگان مجلس به اکثریت قاطع وزرای دولت آقای دکتر روحانی، دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام طی نامه ای خطاب به دکتر روحانی، شروع به کار کابینه یازدهم را تبریک گفت. به گزارش تابناک، در این نامه که در پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی،نیز منتشر شده است، محسن رضایی ضمن تشکر از آقای روحانی به خاطر معرفی کابینه در کم ترین زمان ممکن و همچنین اعلام تبریک به وی برای شروع کار دولت یازدهم پس از کسب اعتماد از سوی مجلس شورا اسلامی،اعلام کرده است که با تمام توان خود و همکارانش آماده کمک به دولت یازدهم جمهوری اسلام ایران است. متن کامل نامه محسن رضایی به حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به شرح زیر است: بسمه تعالی
برادر گرامی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران با سلام و آرزوی توفیق الهی در راه خدمت به مردم شریف ایران اسلامی اکنون که پس از خلق حماسه سیاسی مردم فهیم و عزتمند ایران در بیست و چهارم خردادماه و تنفیذ حکم ریاست جمهوری توسط مقام معظم رهبری و برگزاری مراسم تحلیف، به دنبال چهار روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی توسط نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به عنوان عصاره ملت که خود نمایش زیبایی از جلوه های مردمسالاری دینی بحساب می آید و رای آنان به اکثریت قاطع وزرا، زمینه خدمتگزاری جنابعالی و همکاران محترمتان در دولت یازدهم فراهم گردیده است، ضمن تشکر از اهتمام جدی در معرفی کابینه در اولین فرصت ممکن، شروع بکار دولت را صمیمانه به جنابعالی و سایر اعضاء محترم کابینه تبریک عرض می نمایم.
بدون تردید شرایط سخت امروز کشور، نیازمند وحدت و همدلی همه نیروهای کارآمد، با تجربه و متعهد و به صحنه آوردن انرژی ، تحرک و نشاط جوانان و اعتماد و اتکا به قاطبه مردم در سرتاسر ایران پهناور است. گذار از پیچ تاریخی این مقطع از عمر پر فراز و نشیب نظام سربلند جمهوری اسلامی، مستلزم مدیریتی جهاد گونه مبتنی بر تحول پویا و گسترده در اقتصاد و مدیریت کشور است که الحمد لله با سوابق و تجربیات ارزنده جنابعالی و اکثریت همکارانتان در دولت، دور از دسترس نیست. اینجانب با کمک بدنه کارشناسی کشور و استفاده از تجارب متراکم مدیریتی در طول چند دهه گذشته، با پیش بینی شرایط امروز کشور از سالها قبل، برنامه های مدون و واقع بینانه ای را جهت تحول در اقتصاد و نوسازی سیستم اجرایی و مدیریتی کشور آماده نموده ام که بخش کوچکی از آنها را در جریان تبلیغات انتخاباتی به محضر مردم بزرگ ایران ارائه نمودم و ضمن اعلام آمادگی خود و دوستانم برای هرگونه کمک به جنابعالی در راستای رفع مشکلات عدیده بر سر راه توسعه، بالندگی و پیشرفت کشور در شرایط پیچیده امروز، یک نسخه از کتاب برنامه های مورد اشاره نیز جهت هر گونه بهره برداری تقدیم می گردد. خدمتگزار مردم ایران
محسن رضایی [ جمعه 92/5/25 ] [ 11:14 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دکتر محمد جواد ظریف اظهار کرد: من با استعانت از خداوند بزرگ و به امید خدمت به مردم، اعتلای نام ایران و ایرانی و بهبود شرایط بینالمللی در جهت کاستن از فشار اقتصادی بر مردم عزیز این مسئولیت سنگین را پذیرفتهام.
![]() به گزارش«تیتریک»؛انصاف نیوز در ادامه نوشت: دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جدید کشورمان صبح جمعه در فیسبوک خود ضمن اظهار این جمله، نوشت: از محبتهای شما که اینجانب را مورد لطف قرار دادهاید سپاسگزارم و امیدوارم بتوانم شایسته این همه بزرگواری باشم. تلاش خواهم کرد ارتباط با شما را حفظ کنم و امیدوارم بتوانم در این صفحه، در سایت وزارت امورخارجه و یا از سایر روشها به شما به صورت کم و بیش مرتب گزارش دهم. به راهنمایی و دعای خیر شما چشم امید دارم. ظریف شب گذشته (پنج شنبه شب) با رای نسبتا بالای 232 رای از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت. سخنرانی ظریف در جلسات بررسی رای اعتماد، یکی از بهترین سخنرانیها از سوی مخاطبان و کارشناسان ارزیابی شده است.
[ جمعه 92/5/25 ] [ 11:14 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
«یک امام جماعت مسجد در یک محله مسکونی مسئولیتهایی سنگینتر از یک روحانی به معنای عام کلمه بر عهده دارد و محاسنی هم که از سریال دودکش ذکر میشود بر اساس مسئولیتهای یک روحانی مسجد در یک محله مسکونی است. اما این محاسن چه بود؟»
وبلاگ "قمارباز" در آخرین مطلب خود نوشت: «در اینکه هر فیلم و سریالی نقاط ضعفی دارد، شکی نیست و اینکه نقش روحانی سریال دودکش (با بازی جواد عزتی) هم به عنوان عنصری از یک فیلم دارای اشکالاتی است، پذیرفته شده است ولی این یادداشت قصد دارد به صورت مختصر به محاسن آن نقش بپردازد. البته باید توجه کرد نقشی که جواد عزتی بازی کرده است، نقش یک امام جماعت مسجد میباشد. حقیقت امر این است که یک امام جماعت مسجد در یک محله مسکونی مسئولیتهایی سنگینتر از یک روحانی به معنای عام کلمه بر عهده دارد و محاسنی هم که از سریال ذکر میشود بر اساس مسئولیتهای یک روحانی مسجد در یک محله مسکونی است. محاسنی که اگر روحانیون و خصوصا امام جماعات مساجد شهری به کار ببندند، تحولی عمیق در عرصه فرهنگی در کشور شکل میگیرد اما این محاسن چه بود؟
روحانی مسجد محل، در مسجد حضوری پررنگ دارد.
روحانی مسجد محل، نسبت به همسایگان مسجد آشنایی دارد و به بهانههای مختلف، در منزل آنها میرود.
روحانی مسجد محل، نه تنها امور مسجد را مدیریت میکند بلکه سعی در مدیریت روابط بین مردم محل نیز دارد.
روحانی مسجد محل، خود را در غم و شادی مردم محل شریک میداند. (رفتن به بیمارستان برای عیادت پسر فیروز)
روحانی مسجد محل، برای حل مشکلات مردم زمان صرف میکند و سعی در مشکلگشایی دارد. (دادن وام از صندوق قرضالحسنه مسجد)
روحانی مسجد محل، لزوما در بالای منبر حرفها و تذکراتش را نمیزند بلکه بیشتر وقت تربیتی و تذکرات اخلاقیاش به صحبتهای رو در رو اختصاص مییابد.
روحانی مسجد محل، برای شنیدن غم و غصههای مردم فرصت میگذارد و مردم او را به عنوان امین خود قبول دارند و حرفی که حتی به خانوادهشان نمیتوانند بزنند با او در میان میگذارند.
روحانی مسجد محل، مخاطب خودش را مردم محل میداند نه فقط افرادی که به مسجد میآیند و نه فقط افرادی که ظاهر مسجدی دارند مانند خانمهای چادری.
روحانی مسجد محل، مسجد را تبدیل به خانه دوم مردم و اهالی کرده است. (در روزی که قالیشویی برای مجلس عروسی واگذار شده بود، خانواده فیروز در مسجد سفره افطارشان را پهن کردند.)
نکته پایانی اینکه مسجد باید محور تمامی تعاملات و روابط مردم در یک محل باشد و امام جماعت مسجد مدیر مسجد و مدیر تمام روابطی است که حول محور مسجد در محل شکل میگیرد، هر چقدر این مدیریت قویتر و پویاتر، مسجد سرزندهتر و محله سالمتر.» [ جمعه 92/5/25 ] [ 11:13 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
خبر رای "عدم اعتماد" نمایندگان مجلس شورای اسلامی به سه وزیر پیشنهادی دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور محترم، در صدر اخبار رسانه های فارسی زبان خارجی قرار گرفت.
خبر رای "عدم اعتماد" نمایندگان مجلس شورای اسلامی به سه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، علوم و وزارت ورزش و جوانان در صدر اخبار رسانه های خارجی فارسی زبان از جمبه بی بی سی، صدای آمریکا، رادیو فردا، دویچه وله، رادیو زمانه، رادیو کوچه، جرس، بالاترین، ایران امروز، العربیه، کلمه، سحام نیوز، و... قرار گرفت.
در ادامه گزارشی از رسانه های فارسی زبان خارجی در پی می آید:
![]() مجلس ایران به سه وزیر پیشنهادی حسن روحانی رای اعتماد نداد
سایت بی بی سی فارسی(bbcpersian) با انعکاس خبر رای عدم اعتماد مجس به سه وزیر دکتر روحانی نوشت:«بررسی کابینه پیشنهادی حسن روحانی در مجلس ایران، بعد از چهار روز پایان گرفت.
محمدعلی نجفی، جعفر میلیمنفرد و مسعود سلطانیفر برای وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم و تحقیقات، و ورزش و جوانان نتوانستند رای اعتماد بگیرند.
تا زمان مشخصشدن وزیر این سه وزارتخانه، با سرپرست به کار خود ادامه خواهند داد.
در این جلسه روز پنجشنبه 24 مرداد، 15 اوت که تا شامگاه ادامه پیدا کرد، مجلس ایران به 15 وزیر پیشنهادی دیگر رای مثبت داد.»
بی بی سی در ادامه به دلایل رای عدم اعتماد مجلس به این سه وزیر اشاه کرده می نویسد: «در جلسات بررسی این وزرای پیشنهادی، شماری از نمایندگان اصولگرای مجلس، از آقای میلی منفرد به این خاطر انتقاد کردند که وقتی معاون مصطفی معین در وزارت علوم بود، علیه تشکلهای دانشجویی شدت عمل به خرج نداد.
محمدعلی نجفی نیز به خاطر حضورش در ستاد انتخاباتی مهدی کروبی در سال 1388 و سپس عملکردش در شورای شهر تهران مورد انتقاد شماری از نمایندگان اصولگرا قرار گرفت.
آقای نجفی نهایتا با اختلاف یک رای، نتوانست به کابینه راه یابد.»
![]() پانزده وزیر دولت یازدهم از مجلس رای اعتماد گرفتند
سایت صدای آمریکا(voanews)وابسته به وزارت خارجه آمریکا با انتشار خبر مربوط به جلسه رای اعتماد مجلس وزرای پیشنهادی نوشت: «در حالی که وزیر اقتصاد بیشتری رای را آورد، سه وزیر پیشنهادی مربوط به وزارت خانه های امور جوانان نتوانستند رای اعتماد مجلس را به دست آورند.
پس از چهار روز نقد، بحث و بررسی در باره صلاحیت هجده وزیر پیشنهادی دولت یازدهم، شامگاه روز پنجشنبه 284 نماینده حاضر در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با دادن رای مخفی اعضای کابینه حسن روحانی را که به کابینه تدبیر وامید شهرت یافته، تعیین کردند.»
این سایت افزود: «سه تن از وزیران پیشنهادی نتوانستند رای اعتماد مجلس را به دست آورند. محمدعلی نجفی، جعفر میلی منفرد، و مسعود سلطانی فر که برای وزارت خانه های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فن آوری، و و زارت ورزش و جوانان شده بودند، از همراهی حسن روحانی در کابینه او بازماندند. بقیه وزیران پیشنهاد شده از مجلس رای اعتماد گرفتند.
کمترین میزان آرا به جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن آوری تعلق گرفت. با 105 رای موافق، 162 مخالف و 15 ممتنع.
مسعود سلطانی فر با 117 رای موافق، 148 مخالف و 18 ممتنع نتوانست به وزارت ورزش و جوانان راه یابد.
و محمد علی نجفی با 142 رای مثبت، 133 رای مخالف و 9 رای ممتنع نتوانست از مجلس رای اعتماد بگیرد. آقای نجفی با یک رای دیگر می توانست وزیر شود. علی لاریجانی رئیس مجلس به هنگام اعلام نتایج ارا در مورد او گفت « نجفی ناپلئونی یک رای کم آورد».رای ممتنع در شمارش آرا به منزله رای منفی شمرده می شود.»
صدای آمریکا در ادامه مدعی شد: «رای نیاوردن هر سه وزیری که امور جوانان را در دست دارند، سبب شده است که برخی کاربران و نظر دهندگان در سایت ها آن را امری هماهنگ و هدایت شده از سوی جریان های سیاسی تعبیر کنند که می خواهند جوانان و جامعه را بر اساس خواست های ایدئولوژیک دلخواه خود در آینده تربیت و هدایت کنند.»
![]() سه وزیر پیشنهادی روحانی رای اعتماد نگرفتند
سایت دویچه وله آلمان(dw) نیز با انتشار این خبر نوشت: «پس از چهار روز بررسی سابقه و برنامه وزیران پیشنهادی دولت یازدهم در مجلس، شامگاه پنجشنبه، 24 خرداد ترکیب دولت حسن روحانی به رای گذاشته شد. وزیران پیشنهادی علوم، آموزش و پرورش و ورزش رای اعتماد نگرفتند.»
این سایت درباره دلایل رای عدم اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و علوم اشاره کرده می نویسد: «نجفی و میلیفرد به دلیل سوابق فعالیتهای سیاسی خود و نزدیکی و همکاری با نامزدان معترض به نتایج اعلام شده انتخابات سال 88، میرحسین موسوی و مهدی کروبی با انتقادهای شدیدی از سوی اصولگرایان تندرو روبرو شدهاند.
در مجموع 142 نفر به نجفی رای موافق و 132 نفر رای مخالف دادهاند. در حالی که رای او با حد نصاب لازم فاصله زیادی نداشت کمترین رای موافق نمایندگان (105) نصیب وزیر پیشنهادی علوم شد.»
![]() مجلس به سه وزیر پیشنهادی رأی اعتماد نداد
سایت رادیو زمانه(radiozamaneh) هلند نیز با انعکاس رای عدم اعتمادمجلس به سه وزیر پیشنهادی دکتر روحانی نوشت:«بر اساس نتایج رأیگیری محمدعلی نجفی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش؛ جعفر میلیمنفرد، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فنآوری و مسعود سلطانیفر، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان از مجلس رأی اعتماد نگرفتند.»
رادیو زمانه درباره علت عدم رای اعتماد مجلس به ویزر پیشنهادی آموزش و پرورش نوشت: «محمدعلی نجفی از بنیانگذاران حزب کارگزاران سازندگی، نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است و در زمان دولت میرحسین موسوی وزیر فرهنگ و آموزش عالی بود.
نمایندگان مخالف مجلس در جلسه بررسی صلاحیت وی، او را با رویدادهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دهم در سال 88 مرتبط دانستند اما نجفی گفت در سال 88 "مطیع” رهبر جمهوری اسلامی بود و در هیچکدام از راهپیماییهای سال 88 قبل و بعد از 29 خرداد شرکت نکرد.»
این سایت همچنین به دلایل عدم رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی علوم اشاره کرده می نویسد: «در بررسی صلاحیت جعفر میلی منفرد، نمایندگان مخالف بر نکاتی چون حمایت وی از گروه دانشجویی دفتر تحکیم وحدت و علی افشاری، یکی از مسئولان وقت این گروه؛ حضور وی در اعتراضات دانشجویی 17 تیر 78، شرکت وی در تحصنهای پس از انتخابات سال 1388 و بازداشتش در این سال؛ همراهی وی با تعطیلی امتحانات دانشگاهی، ایجاد التهاب در دانشگاهها؛ و طرح موضوع مهندسیشدن انتخابات در اعلامیهای که وی امضا کرده، تأکید کردند.
![]() سه وزیر پیشنهادی حسن روحانی از مجلس رأی اعتماد نگرفتند
بخش فارسی سایت رادیو فرانسه(rfi) در این باره نوشت: «"جعفر میلی منفرد" که بیش از دیگران مضنون به همکاری با «فتنه» بود و حتی از او فیلمی در مجلس نشان دادند که در تحصن استادان شرکت کرده بود، کمترین رأی موافق را بخود اختصاص داد که 105 رأی بود؛ او در عین حال بالاترین رقم مخالفان را با 162 رأی بخود اختصاص داد.»
رادیو فرانسه افزود: «سرانجام پس از چهار روز بحث و جدل در مجلس اسلامی، از میان 18 وزیر پیشنهادی رئیس جمهوری، 15 نفر رأی اعتماد گرفتند و 3 وزیر این مجموعه: از وزارت علوم "جعفر میلی منفرد"، وزارت آموزش و پرورش "محمد علی نجفی" و وزارت ورزش و جوانان "مسعود سلطانی فر" به غضب نمایندگان مخالف دچار شدند.
باید گفت که "محمد علی نجفی"، 142 رأی موافق داشت ولی 133 نفر از نمایندگان به او رأی مخالف دادند و 9 نفر نیز با رأی ممتنع به مخالفان کمک کردند.
"سلطانی فر"- وزیر پیشنهادی ورزش، 117 رأی موافق و 148 رأی مخالف داشت.»
![]() مجلس به سه وزیر پیشنهادی روحانی رای نداد
سایت "ایران امروز" (iran-emrooz) وابسته به گروهای طرفدار جدایی دین از سیاست، نوشت: «مجلس شورای اسلامی که اکثریت آن را اصولگرایان تشکیل میدهند به 3 وزیر از 18 وزیر پیشنهادی حسن روحانی رای اعتماد نداد. محمدعلی نجفی، جعفر میلی منفرد و مسعود سلطانیفرد که برای وزارتخانههای آموزش و پرورش، آموزش عالی و ورزش و جوانان معرفی شده بودند از کسب اعتماد اکثریت اصولگرای مجلس بازماندند.
"ایران امروز" در ادامه به نقل از "شیرزاد عبداللهی" که به نوشته این سایت "روزنامهنگار آشنا به مسائل آموزش و پرورش" می نویسد: «نجفی از حمایت بسیاری از فرهنگیان و کارشناسان آموزش و پرورش برخوردار بود. بازگشت نجفی بعد از 16 سال به وزارتخانه نوید بازگشت قانون و عقلانیت به وزارتخانه می داد.
کارشکنی اعضای کمیسیون آموزش مجلس و مخصوصا افرادی مانند محمد مهدی زاهدی، رییس کمیسیون و حدادعادل رییس فراکسیون اصولگرایان، در شکستن آرای نجفی تاثیر تعیین کننده داشت.رای منفی 133 نماینده به مجلس کاملا نشان داد که نگاه نمایندگان به آموزش و پرورش سیاسی و غیر کارشناسی است. اقدام افراطی های جبهه پایداری و بخشی از اصولگرایان تندرو به رهبری حداد عادل شکاف بین فرهنگیان و مدیریت این وزارتخانه را وسیع تر خواهد کرد.»
![]() نجفی، سلطانی فر و میلی منفرد رای اعتماد نگرفتند
به گزارش سایت جرس (Jaras)، پانزده وزیر کابینه حسن روحانی با رای نمایندگان مجلس راهی وزارتخانه ها شدند و گزینه های پیشنهادی وزارتخانه های وزارت آموزش و پرورش ، ورزش و جوانان و علوم از راهیابی به کابینه یازدهم بازماندد.
این سایت افزود:شمارش آرای نمایندگان مجلس در جلسه رای اعتماد به کابینه یازدهم مشخص شد، محمد علی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش ، مسعود سلطانی فر وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان و جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری از کسب اعتماد مجلس ناکام ماندند .
![]() «نمایندگان مجلس به 15وزیر پیشنهادی، رای اعتماد دادند»
سایت رادیو کوچه(radiokoocheh)نیز در این باره نوشت: «روز پنجشنبه بیست و چهار مرداد ماه گزارش داد، رایگیری راس ساعت 19:52 عصر روز پنجشنبه آغاز شد و پس از شمارش آرا، 3 نفر از وزیران پیشنهادی موفق به کسب رای اعتماد نشدند. «محمدعلی نجفی»، «میلی منفرد» و «سلطانیفر» گزینههای پیشنهادی رییسجمهوری اسلامی ایران برای تصدی وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و ورزش و جوانان بودند که رای نیاوردند.»
![]() پارلمان ایران به 3 تن از وزرای اصلاح طلب پیشنهادی روحانی رای اعتماد نداد
بخش فارسی سایت العربیه(alarabiya) عربستان، نیز به انعکاس این خبر پرداخت و نوشت: مجلس شورای اسلامی ایران به 15 وزیر پیشنهادی حسن روحانی رئیس جمهوری این کشور رای اعتماد داد اما سه تن از وزرای پیشنهادی که اصلاح طلب هستند، موفق به کس آرای لازم برای تصدی وزارتخانه خانههای مد نظر نشدند.
""محمدعلی نجفی""، ""میلی منفرد"" و ""سلطانیفر"" گزینههای پیشنهادی رئیسجمهور برای تصدی وزارتخانههای ""آموزش و پرورش""، ""علوم، تحقیقات و فناوری"" و ""ورزش و جوانان"" بودند که رأی نیاوردند.
این سایت در ادامه می آورد: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نتیجه نهایی رأیگیری مجلس درباره گزینههای پیشنهادی حسن روحانی را اینگونه اعلام کرد:
محمدعلی نجفی، وزارت آموزش و پرورش: آرای ماخوذه: 284، موافق: 142، مخالف 133، ممتنع 9
محمود واعظی؛ وزارت ارتباطات: آرای ماخوذه: 284، موافق 218، مخالف45، ممتنع 20
حجتالاسلام محمود علوی، وزارت اطلاعات: آرای ماخوذه: 283، موافق227، مخالف38، ممتنع 18
علی طیبنیا؛ وزارت اقتصاد و دارایی: آرای ماخوذه: 284، موافق274، مخالف7، ممتنع 3
محمدجواد ظریف؛ وزارت امور خارجه: آرای ماخوذه: 281، موافق232، مخالف 36، ممتنع 13
حسن هاشمی؛ وزارت بهداشت: آرای ماخوذه: 284، موافق 260، مخالف 18، ممتنع 6
علی ربیعی؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: آرای ماخوذه: 284، موافق 163، مخالف 100، ممتنع 21
محمود حجتی؛ وزارت جهاد کشاورزی: آرای ماخوذه: 284، موافق 177، مخالف 81، ممتنع 26
حسین دهقان؛ وزارت دفاع: آرای ماخوذه: 284، موافق 269، مخالف 10، ممتنع 5
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی؛ وزارت دادگستری: آرای ماخوذه: 284، موافق 201، مخالف 64 ممتنع 19
عباس آخوندی؛ وزارت راه و شهرسازی؛ آرای ماخوذه: 284، موافق 159، مخالف 107، ممتنع 18
محمدرضا نعمتزاده؛ وزارت صنعت، معدن و تجارت: آرای ماخوذه: 283، موافق 199، مخالف 60، ممتنع 24
جعفر میلیمنفرد؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: آرای ماخوذه: 282، موافق 105، مخالف 162، ممتنع 15
علی جنتی؛ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: آرای ماخوذه: 284، موافق 234، مخالف 36، ممتنع 12
عبدالرضا رحمانی فضلی؛ وزارت کشور: آرای ماخوذه: 284، موافق 256، مخالف 19، ممتنع 9
بیژن نامدار زنگنه؛ وزارت نفت: آرای ماخوذه: 283، موافق 166، مخالف 104، ممتنع 13
حمید چیتچیان؛ وزارت نیرو: آرای ماخوذه: 284، موافق 272، مخالف 7، ممتنع 5
مسعود سلطانیفر؛ وزارت ورزش و امور جوانان: آرای ماخوذه: 283، موافق 117، مخالف 148، ممتنع 18
بدین ترتیب از مجموع 18 وزیر پیشنهادی دکتر روحانی، 15 نفر به کابینه یازدهم راه یافتند.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منبع: جام نیوز [ جمعه 92/5/25 ] [ 7:19 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
آنکه انس و خلوت با پروردگار را سیره همیشگی خویش قرار داده است در جایگاهی بس رفیع منزل کرده و از زندگی پر منفعتی برخوردار است.
![]() خلوت گزیدن با پروردگار متعال و دل کندن از دنیا و اهل دنیا، متاعی بس ارجمند و رتبتی بس منیع و پر شکوه است.
آن را که دل در گرو وصل محبوب مطلق عالمیان نهاده و با دیده جان به تماشای جانان نشسته و در خلوت با معشوق و مؤانست با دلدار، غم دنیا به فراموشی سپرده و در عنایات خاص یار مستغرق گشته، با دیگرانش چه کار که از عیشی مهنا برخوردار و در منزلگاهی خوش، بار نهاده است. پیشوای یکتاپرستان و امام عارفان حضرت علی بن ابیطالب علیه السّلام می فرماید:
آنکه انس و خلوت با پروردگار را سیره همیشگی خویش قرار داده است در جایگاهی بس رفیع منزل کرده و از زندگی پر منفعتی برخوردار است.1
آنکس که تو را شناخت جان را چه کند
فرزند و عیال و خانمان را چه کند
دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی
دیوانه تو هر دو جهان را چه کند
(خواجه عبدالله انصاری)
منبع: جام نیوز [ جمعه 92/5/25 ] [ 7:18 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
آیت الله صافی گلپایگانی مرجع تقلید که اخیراً در پیامی خواستار عزای عمومی مسلمانان در سالروز تخریب بقیع شده است، شعری با عنوان «بی قرار بقیع» سروده است.
![]() آیتالله لطفالله صافی گلپایگانی، مرجع تقلید به مناسبت فرا رسیدن هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع و در پاسخ به نامه جمعی از مؤمنان در مشهد مقدس، پیامی صادر کرده است.
آیتالله صافی گلپایگانی در این پیام تأکید کرده است که باید این واقعه دلخراش را همه ساله مسلمانان روز عزا و مصیبت اعلام کنند و آن را محکوم نمایند. باید تا وقت نگذشته، این آثار نوسازی شود.
وی میگوید: واقعه تخریب مشاهد مشرفه و آثار اسلامی حرمین شریفین، واقعهای است که خسارت و زیان آن بر اسلام و تاریخ شریف این دین حنیف از حمله مغول و قتل عام بلاد بزرگ مسلمانان به مراتب بیشتر و جبرانناپذیرتر است. هدف شوم دشمنان در این اهانت بزرگ و در این سیاست، از بین بردن پشتوانههای تاریخ اسلام و اسناد و آثار خارجی و عینی تاریخ بود؛ آثار و ابنیه و مقامات و مشاهدی که تا دنیا برقرار است باید محفوظ بماند و در پاسداری از حریم و حرمت آنها، کمال اهتمام مبذول شود، متأسفانه این مشاهد مقدسه را منهدم نمودند. هیچ کدام از ادیان، افتخار این پشتوانهها را نداشت؛ این آثار و بناهای مقدس حصار محکم و استواری بود که در حقیقت حافظ سوابق امجاد و جریان عصر اول اسلام بود.
آیتالله صافی گلپایگانی همچنین شعری به مناسبت 8 شوال سالرزو تخریب قبور ائمه بقیع سروده است، این شعر به شرح ذیل است:
خوش آن نسیم که مىآید از کنار بقیع
خوشا هواى روان بخش و مُشکبار بقیع
فرشتگان ز زمین مىبرند سوى بهشت
براى غالیهی حوریان غبار بقیع
اگر که طور تجلّى ز صدق مىطلبى
بیا به گلشن روحانى دیار بقیع
دریغ و درد که از ظلم دشمنان خدا
خراب شد همه آثار بىشمار بقیع
ایا که غیرت دین دارى و ولایت آل
ببار خون، عوض اشک در کنار بقیع
خراب کرد ستم، مشهد چهار امام
کز آن شرف به سما یافت خاکسار بقیع
نخست مرقد سبط نبى امام حسن
بزرگ محور اعزاز و افتخار بقیع
مزار حضرت سجاد، اسوه عبّاد
امین اعظم حق، رکن استوار بقیع
مزار حضرت باقر، عزیز پیغمبر
که بر فزوده به اجلال و اشتهار بقیع
مزار حضرت صادق رئیس مذهب و دین
جهان علم و عمل، نور کردگار بقیع
قبور منهدم دیگر از تبار رسول
فزوده است بر اوضاع رنج بار بقیع
ز ظلم فرقه وهّابیان ناکس دون
بیا ببین که خزان گشته نوبهار بقیع
سعودیان عمیل یهود و صهیونیسم
ز ظلم، هتک نمودند اعتبار بقیع
قبور آل پیمبر، خراب و ویران است
فرشتگان همگاناند سوگوار بقیع
در این مصائب عظمى ولىّ عصر بوَد
شکسته خاطر و محزون و داغدار بقیع
کند ظهور و جهان پر کند ز دانش و داد
زند به ریشه خصم ستم شعار بقیع
قیام باید و مردانگى و همّت و عزم
که بر طرف کند این وضع ناگوار بقیع
وگرنه تا نشود قطع دست استعمار
جهان شیعه بود زار و دل فکار بقیع
حرامیان به حرم تا که حاکم اند روا ست
که مسلمین همه باشند شرمسار بقیع
سلام بى حد و بسیار بر پیمبر و آل
درود وافر و بى انتها نثار بقیع
ز یاد مرقد ویران اولیاى خدا
همیشه «لطفى صافى» است بى قرار بقیع
منبع: تسنیم [ جمعه 92/5/25 ] [ 7:17 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
[ جمعه 92/5/25 ] [ 11:49 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یکی از مراجع تقلید با صدور پیامی به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع (ع) به دست وهابیت تصریح کرد: روز هشتم شوال بدست وهابیت بارگاه ملکوتی و بسیار با شکوه ائمه (ع) در بقیع با خاک یکسان شد و قلوب صدها میلیون شیعه و اهل سنت محبت اهلبیت (ع) را جریحه دار ساخت.
![]() گروه دین و اندیشه «تیتریک»؛در پیام آیت الله العظمی حسین نوری همدانی به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع (ع) به دست وهابیت آمده است: با فرارسیدن هشتم شوال خاطره غمانگیز و مصیبت بار تخریب قبور ائمه بقیع (ع) در خاطره مسلمانان بیدار که محبت اهلبیت پیامبر اسلام (ص) را برای خود از آنجا که گوش شنوا و دل حق پذیر در برابر حدیث ثقلین و امثال آن دارند و افتخار میدانند تجدید میشود. در ادامه این پیام آمده است: روز هشتم شوال بدست وهابیت که فرقهای است که دنیای استکبار برای ایجاد تفرقه و اختلاف میان مسلمانان بوجود آورده است، بارگاه ملکوتی و بسیار با شکوه ائمه (ع) در بقیع با خاک یکسان شد و قلوب صدها میلیون شیعه و اهل سنت محب اهلبیت (ع) را جریحه دار ساخت. در بخش دیگری از این پیام تصریح شده است: ما ضمن محکوم کردن این عمل جنایت کارانه و تخریب توهین آمیز تمام آثار اسلامی که در عربستان و غیر آن وجود دارد این مطلب را به فرقه وهابیت که با پیش گرفتن راه عناد و لجاجت هرگز در صحنههای مناظره با منطق و برهان حضور پیدا نمیکند تا از تفرقه و اختلاف میان مسلمانان دست بردارند و به برادر کشی و ایجاد فساد خاتمه بدهند، اعلام میکنیم که امروز روز بیدرای اسلامی است و نیاز است مسلمانان بیدار روزبروز با اتحاد و استقامت خود قدرت بیشتری پیدا کنند و همچنین کشتار برادران مسلمان عراق و پاکستان و سایر کشورهای اسلامی توسط فرقه ساختگی سلفی و وهابیت محکوم مینماییم. در بخش پایانی این پیام یادآور شده است: امروز مسلمانان بیدار مرزهای مخالفین را یکی پس از دیگری در هم خواهند شکست و سرلوحه کار خود را «وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ وَنِعْمَ الْوَکِیلُ » قرار خواهند داد و حق خود را که همه آثار اسلامی متعلق به همه مسلمانان جهان است را احقاق خواهند کرد و اختلاف افکنان و مخالفان طریق اهل بیت علیهمالسلام را به خاک سیاه خواهند نشاند.
[ جمعه 92/5/25 ] [ 11:48 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
ساعت 20:30 با دستور رئیس مجلس شورای اسلامی صندوق های رای اعتماد به وزرای پیشنهادی به جایگاه هیات رئیسه منتقل شد.
![]() گروه داخلی «تیتریک»؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از 4 روز بررسی و رسیدگی به صلاحیت وزاری پیشنهادی کابینه روحانی لحظاتی قبل سرنوشت 18 وزارتخانه دولت یازدهم را مشخص کردند.
منبع: فارس [ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 9:56 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دیپلماسی فرهنگی «خاتمی» برای برون رفت از گوشه رینگ +تصاویر
خاتمی سالهاست که می داند در میدان سیاست چگونه بازی کند و علی رغم میل مخالفانش در میدان باقی بماند و گوی را خالی نکند. او در این روزها که با فشار رقبایش به علت دست داشتن در فتنه روبروست سعی دارد با در پیش گرفتن روشی خاص علاوه بر اینکه از زیر این فشارها بیرون بیاید به اهداف خاص خود نیز برسد.
خاتمی در طول چهار سال گذشته به علت دست داشتن و نقش فعال داشتن در فتنه 88 بشدت بدنه اجتماعی خویش را از دست داده و مورد انتقادهای تند رقبای سیاسی اش قرار گرفته است و حتی علاوه بر اینکه در روزنامه ها و رسانه های اصلاح طلب هم از او اسمی برده نمی شد بلکه بعد از شرکت در انتخابات مجلس نهم نیز مورد انتقاد، هجوم اصلاح طلبان و کاملاً در گوشه رینگ قرار گرفت.
![]() ![]() ![]() خاتمی حتی تا مدتی در رسانه های اجتماعی نظیر فیسبوک از طرف اصلاح طلبان بعنوان یک خیانتکار خوانده می شد و این باعث شده بود که به لحاظ عملکرد سیاسی او در موضع انفعالی قرار بگیرد و بدنه اجتماعی اش را از دست بدهد و از طرف رقبایش هم بعلت شرکت فعال در فتنه88 مورد انتقاد قرار گرفت.
خاتمی اما، در این موضعِ انفعالی باقی نمانده است تا دست سرنوشت او را به هر کجا که می خواهد ببرد بلکه او با استفاده از سیاست ورزی عقلانی تصمیم گرفته است تا از حصر رسانه ای بیرون بیاید و دوباره در میدان سیاست نقش آفرینی فعالانه ای داشته باشد و بدنه اجتماعی از دست رفته اش را بازیابی نماید و قصد دارد این کار را از راه سینما جلو ببرد.
چندی است که سید محمد خاتمی با دیدار با هنرمندان و شرکت در مراسم های مختلف هنری و همچنین شرکت در اکران های خصوصی و بازدید از پشت صحنه فیلم های مختلف به عرصه رسانه بازگشته است و توانسته علاوه بر اینکه خود را از حصر رسانه ای خارج کند به نقش آفرینی سیاسی نیز بپردازد و از چهره مشهور و پرطرفدار هنرمندان، بازیگران و کاگردانان به نفع خود بهره ببرد و مورد توجه تمام طرفداران این هنرمندان قرار بگیرد و در بدنه اجتماعی آنها هم نفوذ پیدا کند.
خاتمی از این راه و با استفاده از شهرت هنرمندان و محبوبیت آنها نزد طرفدارانشان سعی در بازسازی بدنه اجتماعی فعال خود دارد تا بتواند علاوه بر نقش آفرینی فعال در فضای سیاسی جایگاه خویش را بعنوان رهبری جریان اصلاحات نیز تثبیت کند و رقبایش در این جریان که ادعای رهبری اصلاحات را دارند از میدان بدر کند و خود به رهبری بی چون و چرای این جریان برسد چرا که او در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برای تحمیل نظرش یعنی کاندیداتوری محمد رضا عارف که گزینه نزدیک به او بود به هاشمی رفسنجانی باخت و مجبور شد در روزهای آخر به کاندیداتور حسن روحانی بعنوان کاندیدای نزدیک به هاشمی رفسنجانی تن بدهد و از عارف بخواهد که انصراف دهد.
منبع: بولتن نیوز [ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 8:5 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |