یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
تروریستهای وهابی تکفیری همچنان به ارتکاب جنایات هولناک در سوریه ادامه می دهند و در تازه ترین جنایات وحشیانه آنها، یکی از این تروریستها تصاویر غیرنظامیانی را که وی به بریدن سرهای آنها افتخار می کند، منتشر کرده است.
![]() گروه بین الملل« تیتریک »؛تسنیم به نقل از پایگاه خبری آسیا نوشت، یک تروریست وهابی سعودی به بریدن سر غیر نظامیان بیگناه در حومه لاذقیه سوریه اعتراف کرد. این تروریست وهابی سعودی مشهور به نام نجم الدین آزاد که از تروریستهای جهانی و از اولین تروریستهایی به شمار می رود که در افغانستان هم فعالیت داشته است، با افتخار تصاویر برخی غیرنظامیانی را که در روستاهای حومه لاذقیه سر بریده است، منتشر کرده و گفته است افتخار سربریدن آنها را پیدا کرده است. نام واقعی نجم الدین آزاد، "عادل العتیبی" است که حدود دو ماه پیش وارد خاک سوریه شد و به همراه گروه تروریستی موسوم به " صقورالعز" به ارتکاب جنایات در سوریه دست می زند. این گروه یکی از ارکان اساسی گردانهای تروریستی در ساحل سوریه به شمار می رود که یک تروریست سعودی ملقب به "صقرالجهاد" فرماندهی آنها را به عهده دارد که برخی رسانه های خارجی اخیرا خبر هلاکت وی را تحت عنوان عبدالعزیز السید پخش کرده بودند در حالی که این خبر صحت ندارد و وی همچنان در قید حیات است. تصاویری که تروریست وهابی در صفحه شخصی خود در تویتر منتشر کرده، غیرنظامیان سوری هستند که اکثر آنها از ناحیه گردن سر بریده شده اند. این افراد بیگناه در روستایی سربریده شده اند که تروریست سعودی اشاره ای به نام این روستا نکرده است. این روستا در روزهای گذشته شاهد درگیریهای شدید میان ارتش سوریه وگروههای تروریستی بود. این تروریست سعودی در صفحه شخصی خود در تویتر گفته است اجساد کشته شدگان خیابانها و کوچه های روستاهایی را که وی در خلال مشارکت در درگیریها از آن عبور کرده، پوشانده بوده است. این تروریست سعودی یکی از پاهای خود را در درگیریها از دست داده است و جالب اینکه با موتورسیکلت هم تردد می کند. خاطر نشان می شود وهابیون سعودی با تکفیر کسانی که حاضر به پذیرش عقاید انحرافی و ضد اسلامی و ضد انسانی آنها نیستند به راحتی فتوای قتل آنها را صادر می کنند و تا کنون شمار زیادی از انسانهای بیگناه به جرم شیعه بودن در اقدامات کینه توزانه تروریستهای وهابی به شهادت رسیده اند. ![]() ![]() ![]() ![]() [ یکشنبه 92/5/20 ] [ 3:50 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
خودتان را پیشتر از پیش تزکیه کنید و مجهز به علم و دانش شوید ، حمایت بی دریغ از اسلام و انقلاب و امام خمینی کنید و پاسدار خون شهدا باشید.
شهید ابوالقاسم کریمی رزکانی متولد1329 در شهر کرج ، کارمند کارخانه دارو پخش بود که بر اثر اصابت گلوله در شهریور سال 1360به درجه رفیع شهادت نایل گردید و به لقاء پروردگارش لبیک گفت و برادرش محمد باقر متولد 1337بعد از کسب مدرک دیپلم در رشته اقتصاد به استخدام آموزش و پرورش درآمد و در تاریخ 11/11/61 از طریق بسیج به جبهه اعزام شد و در تاریخ 22/1/62 در عملیات والفجر 2 مفقودالاثر گردید و پیکر پاکش در منطقه ماند و در سال 1367 پس از جستجوی گروه تفحص به میهن بازگشت. مادر شهیدان کریمی می گوید: ابوالقاسم اخلاق بسیار خوبی داشت و رفتارش کاملا اسلامی بود و همیشه در هنگام صحبت کردن جانب ادب را رعایت می نمود و بسیار صبور و با گذشت و فهمیده بود و به من و پدرش بسیار احترام می گذاشت . وی در ادامه افزود : محمد باقر هم مانند ابوالقاسم متخلق به اخلاق و آداب اسلامی و از اعضای بسیج بود که در این نهاد انقلابی فعالیت می نمود. ابوالقاسم در فرازی از وصیت نامه خود چنین آورده است : خودتان را پیشتر از پیش تزکیه کنید و مجهز به علم و دانش شوید ، حمایت بی دریغ از اسلام و انقلاب و امام خمینی کنید و پاسدار خون شهدا باشید. اگر ایمان دارید و معتقدید که میدانم ایمان دارید و معتقد هستید، از این همه دشمن که انقلاب (یعنی در حقیقت اسلام ) دارد نترسید... چرا؟ چون یا باید مثل صحرای کربلا دشمن از روی جنازه های مسلمان مومن غیر وابسته به غرب و شرق عبور کند... که این ترسی ندارد، چون پیروزید؛ و یا احکام خداوند در سرتاسر جهان حاکم شود، که این آمادگی در مردم جهان دیده می شود. اگر بلندگوی دروغ پرداز شرق و غرب بگذارد که صدای احکام بی غرض خداوند که برای انسان احترام والایی قائل است برسد در این صورت هم پیروزید . مادر بزرگوار شهیدان کریمی رزکانی گفت: به مردم ولایت مدار شهرستان فردیس توصیه می کنم که با حمایت و پشتیبانی از ولایت فقیه پاسدار خون شهدا باشند. منبع: فردیسان [ یکشنبه 92/5/20 ] [ 3:49 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
واقعیت آن است که اصلاح طلبان هرگز روحانی را به عنوان گزینه واقعی خود نمی دانستند اما از آنجایی که شانس روحانی را بیشتر از عارف ارزیابی کرده بودند، با حمایت از روحانی سعی در حفظ حیات سیاسی خود کردند.
![]()
گروهی از اصلاحطلبان نزدیک به مجمع روحانیون اقدام به برپایی جلسهای در گیلاوند دماوند کرده و به بررسی وزرای پیشنهادی کابینه روحانی پرداختهاند. در این جلسه یکی از افرادی که خود را برای وزارت اطلاعات یا کشور آماده کرده بود با ابراز گلایه و نگرانی از وزرای پیشنهادی گفته است این کابینه را هاشمی چیده و او در حال انتقامگرفتن از اصلاحطلبان و مجلسششمیهاست.
باید توجه داشت که دکتر روحانی هر چه از نامیدن خود به عنوان اصلاح طلب طفره رفت، اما از منتسب کردن خود به هاشمی رفسنجانی و استفاده از اعضای حزب کارگزاران در ستاد های انتخاباتیش ابایی نداشت. نفوذ کارگزاران در ستاد های روحانی تا جایی بود که در همان روزهای آغازین تبلیغات انتخابات یازدهم، برخی از اصلاح طلبانی که برای حمایت از روحانی بر خاسته بودند از حجم نفوذ کارگزاران انتقاد کرده و حتی تهدید به عدم حمایت کردند.
در انتخابات یازدهم روحانی هرگز خود را به عنوان اصلاح طلب معرفی نکرد در حالی که عارف کاملا با پرچم اصلاح طلبی وارد عرصه شد و این در حالی است که بعد از انتخابات اصلاح طلبان پیروزی روحانی را پیروزی اصلاح طلبی تلقی کردند. اما باز هم روحانی این جو سازی های سیاسی را تایید نکرد و در مقابل اصلاح طلبان در مواجهه با سیاست سکوت رییس جمهور منتخب، احساس خطر کرده و به تهدید وی روی آوردند. هشدار رییس ستاد عارف به روحانی مبنی بر در نظر گرفتن وزن سیاسی اصلاح طلبان در چیدمان کابینه و پیش گویی خاتمی از گزینه وزارت ارشاد دولت روحانی در این راستا قابل ارزیابی است.
نفوذ کارگزاران در ستاد های روحانی تا جایی بود که در همان روزهای آغازین تبلیغات انتخابات یازدهم، برخی از اصلاح طلبانی که برای حمایت از روحانی بر خاسته بودند از حجم نفوذ کارگزاران انتقاد کرده و حتی تهدید به عدم حمایت کردند.
واقعیت آن است که اصلاح طلبان هرگز روحانی را به عنوان گزینه واقعی خود نمی دانستند اما از آنجایی که شانس روحانی را بیشتر از عارف ارزیابی کرده بودند، با حمایت از روحانی سعی در حفظ حیات سیاسی خود کردند. آنها می دانستند در صورت حمایت از عارف که گزینه واقعیشان بود شکست خورده و شانس حضور در کابینه قدرت را از دست خواهند داد.
از این رو با حمایت از روحانی سعی کردند تا با یک فرار به جلو خود را عامل پیروزی روحانی معرفی کنند و با این حمایت نمایشی جایگاه سهم خواهی را برای خود محفوظ نگاه دارند.
منبع: دانا [ یکشنبه 92/5/20 ] [ 3:43 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: کسانی که در فتنه 88 دخیل بودند و حتی افرادی که بوی فتنه می دهند، در هیچ یک از بخش های مدیریتی نظام جمهوری اسلامی جایی ندارند.
گروه داخلی« تیتریک »؛ آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو اختصاصی با خبرنگار صبح توس، در خصوص مهم ترین اولویت دولت یازدهم اظهار کرد: مهم ترین اولویت دولت یازدهم و شخص رئیس جمهور، وفای به عهد و وعده های داده شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که چگونه امکان دارد هم دستان دشمنان جمهوری اسلامی، مدیریت نظام را در دست بگیرد، تاکید کرد: از سوی دیگر اگر خوش بین باشیم و بگوییم این افراد نمی دانستند که فتنه تحریک و نقشه دشمنان است؛ چطور آن فردی که بصیرت نداشته که بفهمد این نقشه توطئه دشمنان است، در نظام جمهوری اسلامی مسئولیتی را عهده دار شود.
وی با اشاره به دوره ای که روحانی در سمت دبیر عالی امنیت ملی بوده فعالیت می کرد، عنوان کرد: رئیس جمهور در آن زمان حوادث 18 تیر را به طور دقیق زیر نظر داشته و کاملا ناظر بودند و مشاهده کردند، آن کسانی که جریان 18 تیر را به راه انداختند، از نظر سیاسی وابسته جریان دولت اصلاحات بودند، در عین این که از نظر سیاسی به دولت وابسته بودند، با این حال جریان 18 تیر بزرگترین ضربه را به آقای خاتمی و وزرای دولت وی وارد کرد.
وی افزود: در صورتی که پای فتنه گران با رای اعتماد نمایندگان به کابینه دولت باز شود، نمایندگان مجلس ابتدا در برابر پیامبر باید پاسخگو باشند که سرنوشت دین خداوند را به دست چنین افرادی سپردند و پس از آن باید جوابگوی اهل بیت(ع)، امام زمان(عج)، امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و خون شهدا باشند.
[ یکشنبه 92/5/20 ] [ 3:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
عضو کمیسیون عمرانی مجلس در ارزیابی خود از نگاه مجلسیان به کابینه روحانی گفت: انتظار کابینه ای قوی تر داشتیم اما هفت تن از وزرای پیشنهادی کابینه حاشیه جدی دارند که این مورد در خصوص سه نفر از آنها حساس تر است.
گروه داخلی« تیتریک »؛محمد ابراهیم محبی اظهار داشت: مجلس در خصوص بسیاری از خطوط قرمز مردم به شکل جدی وارد خواهد شد که یکی از مهمترین آنها مباحث مربوط به فتنه 88 است. محبی گفت: مجلس نهم مجلس زنده و پویایی است و یقین بدانید کسانی که در فتنه جزو ساکتین بوده اند با نه بزرگ مجلس روبه رو می شوند. ساکتین فتنه در چنین وضعیتی نسبت به مجلس قراردارند حال فعالان ماجراهای 18 تیر و فتنه 88 جای خود که باید محاکمه شوند. نماینده مردم شهرستان سنقر در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان حساسیت جدی دارند تا افرادی که از خطوط قرمزها عبور کرده اند در راس وزارتخانههای عریض و طویل کشور قرار نگیرند. البته همه وزارت خانه اهمیت خاص دارند و این دقت نظر در مورد همه آنها اعمال خواهد شد. وی در ارزیابی خود از نگاه مجلسیان به کابینه روحانی گفت: مجمع نمایندگان استان کرمانشاه بعد از جلسه ای که فردا برگزار می کند به شکل فعال وارد عمل خواهد شد. هفت یا هشت تن از وزرای پیشنهادی حاشیه جدی دارند و به احتمال قوی سه تن از آنها رای نخواهند آورد. به نقل از دانا،محبی دلیل این حواشی را نقش داشتن در حوادث گذشته مثل فتنه 88 عنوان کرد. وی اظهار داشت: آقاین نجفی و ربیعی از این دست هستند. یکی دیگر از وزرایی که از در این ماجراها بوده آقای میلی منفرد است که به احتمال قوی رای خواهد آورد. ایشان ظاهرا علاوه بر حضور در برخی مجراها بسیار فعال هم بوده اند. عضو کمیسیون عمرانی مجلس به حمایت رهبر انقلاب از دولتها اشاره کرد و گفت: این حمایتها همیشه و به طور مداوم بوده است اما تردیدی نیست که در خصوص همه ارکان این حمایتها مشروط است و باید همه در یک چارچوب مشخص و در مسیر انقلاب حرکت کنند. وی گفت: حساب آقای روحانی از بعضی از وزرایی که معرفی کرده است و پیشینه آنها جداست. [ یکشنبه 92/5/20 ] [ 3:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
غلامحسین الهام سخنگوی دولت دهم در پاسخ به این سوال که آیا شایعاتی مبنی بر پرداخت هدیه 80 میلیونی از سوی دولت به شما در آخرین روزهای دولت دهم، صحت دارد؟ گفت: بنده نیز مثل بقیه افرادی که نشان دولتی دریافت کردند، طبق مصوبه دولت نشان درجه 2 لیاقت و مدیریت گرفتم. برخی آن را قیمتگذاری کردند و قیمت "نشان" را مینویسند. منبع: تسنیم [ شنبه 92/5/19 ] [ 10:40 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
اسفندیار رحیم مشایی در حالی که کمتر از چند روز از حضور حسن روحانی در پاستور می گذرد ، اولین اظهارات خود را درمورد مسایل انتخاباتی مطرح کرده است.خبرگزاری آریا این اظهارات را به نقل از یک سایت نزدیک به طیف سیاسی محمود احمدی نژاد عینا بازنشر می کند:
![]() گروه سیاسی«تیتریک»؛اسفندیار رحیم مشایی در جمع تعدادی از فعالان رسانه که غالبا حامی گفتمان بهار بودند در پاسخ به سوال یکی از افراد حاضر در جمع مبنی بر اینکه پس یعنی از قبل می دانستید که رد صلاحیت میشوید؟! گفت: حالا می پرسند شما چرا آمدی؟ دو فرض داشت. یک فرض این بود که تایید نشویم و یک فرض هم تایید شدن بود. من قبول دارم که این یک ریسک بود. ما ناچار از پذیرش ریسک بودیم و راه دیگری نداشتیم. اگر تایید می شدیم با رای بالایی هم انتخاب می شدیم. در این تردیدی نیست. من کار به حرف دیگران ندارم. این یک چیز روشن است. وی تصریح کرد: ولی بعدش باید چه کار می کردیم؟ الان من اگر اینجا نشسته بودم چه کار می کردم؟ آنها خیالشان راحت است که لیست (وزرا) را می دهند اما ایا ما به همین راحتی لیست می دادیم؟ یعنی می توانستیم (در لیستمان) افراد بهاری را ذکر کنیم؟! غنچه های بهاری در زمستان یخ می زنند. راه باز نیست. راه برای افکار احمدی نژاد باز نیست. راه برای اندیشه های احمدی نژادی باز نیست. مشایی ادامه داد: اگر اتفاقاتی می افتاد و تایید می شدیم و راه احمدی نژاد ادامه می یافت، واقعا من هنوز در فکر هستم که (با این شرایط سیاسی کشور) چطور قرار بود ادامه پیدا کند؟! (خنده حضار) او افزود: ما آمدیم به هر حال و ریسک را هم پذیرفتیم. برخی ها فکر کردند ما خیلی مشتاقیم. به خدا به پیر به پیغمبر، یک لحظه احساس ریاست جمهوری در من شکل نگرفت. اگر نمیآمدیم میگفتند اینها پرونده داشتند، جا زدند! وی افزود: هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. ما تکلیفمان این بود و به تکلیفمان عمل کردیم. ما سعی کردیم به مسئولیتمان عمل کنیم. یک انتظار تاریخی از ما وجود داشت که در صحنه حضور یابیم. آیا می توانستیم نیاییم؟ نمی توانستیم نیاییم. اگر نمی آمدیم (و برای نامزدی انتخابات ثبت نام نمی کردیم) مردم چه می گفتند؟ می گفتند "اینها تا به حال چه ادعایی می کردند؟ یکهو رها کردند رفتند. اینها آدمهای راستگویی نبودند. پس آنهمه ادعای عدالت و امام و... چه شد؟" مشایی تاکید کرد: اگر نمی آمدیم می گفتند "خب احتمالا اینها سازش کرده اند یا ترسیدند. نکند پرونده داشتند و جا زدند؟!" بالاخره اینها تهمت هایی بود که عمیقا به ما وصل می کردند. نیامدن ما مستندی می شد برای اینکه این اتهامات به ما زده شود. البته ما که همیشه متهم تاریخ هستیم! (خنده حضار) ما باید می آمدیم. نمی شد نیاییم. این "باید" را بعدا از نظر ایجابی بحث میکنم. الان از نظر سلبی عرض می کنم. راه و مسیر نیامدن بر ما بسته بود. به گزارش نکات پرس، او تصریح کرد: البته جوانب دیگری نیز وجود دارد. مثلا مقام معظم رهبری ماهها راجع به اینکه انتخابات امر مهمی است تاکید داشتند و اینکه حماسه سیاسی باید اتفاق بیفتد، مردم باید رای بالایی بدهند، جهان به ما نگاه می کند، رای مردم از نظر امنیت ملی تعیین کننده است، دشمن متوجه ما است و خطر وجود دارد اگر آرا پایین باشد، و همه سلایق سیاسی باید باشند. خب اگر ما نمی آمدیم چه می شد؟ می شد تابلوی خیلی آشکار ضد ولایت فقیه. مطمئنا می گفتند اینها نیامدند تا جمهوری اسلامی در انتخابات با رای بالایی مواجه نشود. اینها اتهاماتی بود که حتما می زدند. اگر ما نمیآمدیم، با چه بهانهای میخواستند "آنها" را حذف کنند! وی تاکید کرد: باید می امدیم. ما اگر نمی آمدیم افراد دیگری می آمدند. ما می گفتیم می آیند. آنها می گفتند آن افراد دیگر نمی آیند؛ ما اما تاکید داشتیم که (اگر ما نیاییم) آنها می آیند. ما اگر نمی آمدیم با چه بهانه ای می خواستند "آنها" را حذف کنند! (خنده و تشویق حضار) مشایی ادامه داد: اگر نمی آمدیم می گفتند اینها با هم تبانی کرده اند. می گفتند اینها رفتند کنار که آنها بیایند و الی آخر. و باز اتهام دیگری متوجه ما بود. نیامدنی برای ما در کار نبود. باید می آمدیم. وگرنه من خیلی برای آقای احمدی نژاد استدلال کردم که "ول کنیم!" چرا ول کنیم؟ چون اصلا شرایط ما وجود نداشت. وی افزود: شما برگردید پاییز. فرض کنید مقام معظم رهبری یک حکم حکومتی داده باشند به اقای احمدی نژاد که شرایط بین المللی حساس است و توطئه در راه است و... اصلا انتخابات را میگذاریم برای دو سه سال بعد و شما فعلا ادامه بدهید. خب از نظر حکومتی می شود و چنین چیزی امکان دارد. حال به نظر شما آقای احمدی نژاد با این شرایط سیاسی کشور می توانست کشور را اداره کند و ادامه بدهد؟! مشایی تصریح کرد: مثلا فرض کنید یک نفر از طرف آقای احمدی نژاد (برای انتخابات) می آمد. با توجه به شرایط سیاسی کشور آیا می توانست کار کند؟ نمی توانست. از جانب ما به هیچ وجه به انسجام جامعه خدشه وارد نخواهد شد به نظر من آنهایی که راه را بستند و قفل کردند نمی توانند به این مشی خود ادامه دهند. عقل ما این را می گوید. کشور نیازهایی دارد. کشور به تصمیماتی نیاز دارد. به یک همبستگی و انسجام محتاج هستیم و باید برای این انسجام کمک کنیم. وی تاکید کرد: هیچ کس هیچ حرف و اقدامی از جانب ما که انسجام جامعه را خدشه دار کند، مشاهده نخواهد کرد. (تحسین حضار) البته صدها اتهام به ما بستند و هر روز هم گفتند. چیزهایی را گفتند که در فکر خودشان بود و حتی ممکن بود برایش برنامه ریزی هم کرده باشند! اما افکار خود را به ما نسبت می دادند! می گفتند آقای احمدی نژاد می خواهد یک حرفهایی بزند و یک کارهایی بکند! یک سی دی هایی منتشر کند و چیزهایی بگوید! به گزارش نکات پرس، مشایی ادامه داد: اینها حرفهایی بود که برنامه هایش را خودشان چیده بودند. البته آنها همیشه مشغولند! (خنده حضار) کار دیگری ندارند. کسانی که ظرفیت هایی از خودشان ندارند معلوم است که کارشان همین چیزها است. وگرنه این چیزها و وصله ها به ما نمی چسبد. وی افزود: بنده شخصا بنای فعالیت سیاسی ندارم. تا انجا که من می فهمم آقای احمدی نژاد هم بنای کار سیاسی ندارد. چون فصل کار سیاسی نیست در کشور. ما دعا می کنیم و کمک می کنیم برای پیشرفت کشور. دعا می کنیم که رهبری ما در این مسئولیت سنگین که دارند بتوانند آنچه را فکر میکنند درست است عمل کنند و اگر کاری هم در این مسیر از ما ساخته باشد، انجام می دهیم. نه کسی را لعنت کردیم و نه کسی را لعنت کردیم. اصلا مهم نیست. اگر ریاست جمهوری و این چیزها برای کسی مهم باشد اصلا نمی تواند بهاری باشد. چه چیزی بهتر از این؟ باری که قرار بود شما ببرید حالا گذاشته اند روی دوش دیگران که آنها ببرند. آیا این بد است؟ نه! مشایی: نامه ای با دو امضا برای رهبری نوشتیم گاهی می بینم که در جامعه (به خاطر مسائل و اتفاقات انتخابات و حذف تفکر احمدی نژاد) یکی غصه می خورد، یکی افسوس می خورد، یکی گریه می کند؛ می گویم چرا چنین فکری می کنید. ما که حزب و گروه نیستیم. ما که نیامده بودیم حاکم شویم. به هر حال تلاش خود را (مطابق مسئولیت تاریخی) انجام دادیم. وی افزود: من به اتفاق آقای احمدی نژاد خدمت مقام معظم رهبری نامه نوشتیم؛ با دو امضا. اعلام امادگی کردیم. از اینکه چنین اتفاقاتی افتاده نیز عدم رضایت خود را اعلام کردیم. ولی حتی این موضوع را در آن شرایط آشکار هم نکردیم تا رهبری تحت فشار قرار نگیرند. مشایی گفت: بعضی ها به ما می گویند چرا شما (در زمان رد صلاحیت) حرفی نزدید؟ چیزی نگفتید؟ خب چه حرفی باید می زدیم؟ حتی در قانون اعتراض هم پیش بینی نشده! جالب است واقعا! خیلی جالب است! (خنده حضار) حتی چیز قشنگتری رخ داده و گفتند ما اصلا کسی را رد صلاحیت نکردیم که!! (خنده حضار) بلکه احراز نشده. اخیرا هم یک مصاحبه کردند و گفتند "فلانی که اصلا از قبل رد شده بود!!" او تاکید کرد: ما نه ناراحت هستیم و نه نگران هستیم؛ ما بهاری هستیم. انشاءالله بهاری باشیم. در بهار هیچ کس تنها نیست و تنها نمی ماند. به گزارش نکات پرس مشایی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: می خواهم یک مطلب کلی بگویم؛ یعنی اشاره ام به فرد خاصی و جای خاصی نیست. یک روز یکی از اقایان گفت ما به دلیل دفاع از امام، مورد هجمه قرار گرفتیم. گفتم ناراحتی؟ چه چیزی بهتر از این که انسان در مسیر امام، به عشق امام و به خاطر امام چوب بخورد؟ متلک بخورد؛ تحت فشار قرار بگیرد؛ او را سین جیم کنند. چه چیزی بهتر از این؟ البته چنبن کارهایی را اگر با یک انسان انجام دهند، امام ناراحت می شود. ما نمی خواهیم امام ناراحت شود اما ناراحتی امام از بابت چیز دیگری است. وی ادامه داد: اگر بخواهی جلب نظر معشوق کنی، چه باید کنی؟ باید جلب نظر خدا کنیم. تا فرصت جلب نظر معشوق برای ما فراهم شود و راهی باز شود که ما برای امام خودمان حرف بشنویم، کتک بخوریم، جان بدهیم، آبرو و حیثیتمان را بدهیم. بالاتر از این چیست؟ بهترین و والاترین خواسته و دعا این است که ما بخواهیم در رکاب امام جان بدهیم: والمستشهدین بین یدیه. بالاخره قرار است ما بمیریم. بالاترین مرگ این است که انسان در رکاب امام و در مسیر و راه امام و برای امام جان خود را بدهد. مشایی تاکید کرد: (به خاطر شرایط ایجاد شده) هیچ نگران نباشید. نگرانی به ایمان صدمه می زند. البته ناراحتی و نگران ودن با هم تفاوت دارد. نگرانی تردید است و ناراحتی یک حس است. کسانی که بهار را عقب می اندازند زمستان بیشتری برای خودشان می خرند؛ عقب انداختن بهار یعنی پذیرش طولانی تر شدن زمستان. هر کسی زمستان بیشتری را بر بشریت تحمیل کند، معلوم است که در کدام صف است. او افزود: کسانی که برای آمدن بهار دعا می کنند و عمل می کنند، در آمدن بهار سهیم هستند. بالاتر از این در دنیا نمی شود برای انسان نوشت. دعا می کنم خداوند به برکت وجود بهار انسانها، همه ما را بهاری کند، بهاری نگه دارد و بهاری بمیراند. (آمین حضار) (با رد صلاحیت و حذف ما در انتخابات) هیچ اتفاقی نیفتاده. خواست خداوند و تدبیر الهی خیلی مهم است. البته نمی خواهم بگویم آنهایی که ما را رد صلاحیت کردند، کار درستی کردند. بعدا معنای حرفم این درنیاید! (خنده حضار) آنها به مسئولیت خودشان عمل کردند و در برابر خدا هم جواب خواهند داد اما ما مسئولیتی نداریم. وی افزود: الان هم ما بنا نداریم هیچ فعالیت سیاسی بکنیم. دوستان بدانند که فصل کار سیاسی برای آقای احمدی نژاد نیست. بنده کسی نیستم که کاری بکنم. ایشان فرمانده ماست و ما همان پایین پایین ها سربازی می کنیم. ما دعا می کنیم برای کشور و برای رهبر. ما دعا می کنیم برای هر کسی که دلش برای این مملکت می سوزد. واقعا دعا می کنیم. چون نگاه ما یک افق دیگر است. همه اش قرار نیست که آدم رییس باشد. همه اش قرار نیست که انسان، نفر اول باشد. وی افزود: ما اکنون در زمستان هستیم. بهار بعد از زمستان است. ما به سمت بهار هستیم. سرعت رسیدن به بهار در اختیار انسانهاست. و به انتخاب انسانهاست. هشت سالی که در مسئولیت دکتر احمدی نژاد گذشت، ببینید که نام امام چه قدر در دنیا و جامعه ما منتشر شد. حس نسبت به امام چه قدر واقعی تر شد. محبت به امام چه قدر وسعت پیدا کرد. باور به امام چه قدر نسل های ما عمیق تر شد. بنابراین مدیریت و حکومت مهم است، قدرت و امکانات مهم است. خب اگر ما امکانات را در مسیر دیگر ببریم... (چه می شود؟). به گزارش نکات پرس مشایی ادامه داد: فرصت سازی خیلی مهم است. علما و شخصیت های دینی ما همه یک جور عمل نکرده اند؛ بعضی ها برای امام خیلی بیشتر زحمت کشیده اند. بعضی ها نسبت به ساحت مقدس امام حساسیت بیشتری داشتند و نقش آفرینی آنها هم بیشتر بود. امروز هم همینطور است. ما می توانیم خیلی کارهای خوب بکنیم. اما کار برای امام و مستقیما برای امام و به نام امام و برای ترویج فرهنگ انقلابی و ناب امام، خیلی اثرگذارتر است. او گفت: بشریت برای اینکه از زمستان فرار کند باید به سمت بهار برود. این به عملکرد بستگی دارد اما نهایت کار، بهار است. یک فصل بیشتر در انتظار بشریت نیست. ما به سمت بهار می رویم. گفتنی است در پایان این نشست، هدیه ای از سوی فعالان رسانه ای حامی گفتمان بهار به مهندس اسفندیار رحیم مشایی اهدا شد. [ شنبه 92/5/19 ] [ 4:58 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
«سئوال این است که چگونه 131 نماینده ای که خواهان دیپلماسی بودند و نامه به اوباما را امضا کردند، به این لایحه رای مثبت دادند؟»
![]() ؛سایت "اوراسیا" (Eurasia)در یادداشتی به رمزگشایی از تحریم های جدید آمریکا علیه ایران پرداخت. متن ترجمه شده این یادداشت در پی می اید:
مجلس نمایندگان آمریکا بالاخره لایحه ای را برای تشدید تحریم ها بر ایران به تصویب رساند. در صورت تصویب کامل این لایحه و تبدیل آن به قانون با تائید سنا در ماه سپتامبر و امضای اوباما، ایران از فروش نفت خود بطور کامل باز می ماند. تدابیر اتخاذ شده توسط مجلس نمایندگان در حالی صورت می گیرد که هفته گذشته مقامات آمریکایی اشاراتی مبنی بر برخوردی منعطف تراز خود نشان داده بودند. به عنوان مثال، 131 عضو مجلس در نامه ای به اوباما لزوم برخورد دیپلماتیک با ایران را، به دنبال انتخاب رئیس جمهور جدید این کشور، یادآوری کردند. قانونگذاران آمریکا همچنین تصمیم گرفتند ارسال لایحه تحریم ها به مجلس سنا را سه ماه به تاخیر بیاندازند و تحریم مواد دارویی را لغو کنند. حال اکنون سئوال این است که «معنی تحریم های جدید تصویب شده توسط قانونگذاران آمریکایی چیست؟» آیا باید نتیجه بگیریم که در میان سطوح بالای حکومت آمریکا اختلاف نظری در باره نحوه برخورد کاخ سفید با ایران وجود دارد؟
در سال های اخیر، آمریکا، در کنار قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل، تحریم های یک جانبه ای را علیه جمهوری اسلامی اعمال کرده است تا موضع آن را در قبال برنامه هسته تغییر دهد. استراتژی "فشار و مذاکره" که در بطن سیاست آمریکا قرار دارد، محور اصلی روابط میان ایران و آمریکا بوده است. در نتیجه، مذاکرات با ایران باید در زمانی صورت گیرد که فشار ها و تحریم ها در اوج خود هستند، تا ایران را در شرایطی قرار دهد که نتواند شروطی را بر مذاکرات تحمیل کند. لایحه جدید قانونگذاران آمریکا تنها در این راستا قابل توجیه است. البته این ادعا به این معنی نیست که در سطوح رهبری آمریکا اختلاف نظری در مورد برخورد با ایران وجود ندارد: گروهی خواهان "مذاکره با ایران" هستند در حالیکه گرایش دیگری وجود دارد که خواهان "تشدید تحریم ها و سایر تدابیر سخت تر علیه ایران" هستند.
گروهی می گویند که نامه قانونگذاران آمریکایی به اوباما و به تاخیر انداختن برخی تحریم ها نشان از دوگانگی در رهبران آمریکا در برخورد با ایران دارد.
ولی در واقع نگاه دقیق تر به نحوه تصویب لایحه و ترکیب قانونگذارانی که بر علیه یا موافق آن رای دادند و همچنین زمان بندی اجرای آن به واقعیت های دیگری اشاره می کند. اوباما در بدو انتخاب خود، در برخورد با سازمان های بین المللی به شیوه ای درست مخالف جرج بوش عمل کرد. در نتیجه، دولت جدید آمریکا سعی کرده است در این مدت بخش مهمی از سیاست خارجی خود را با بهره گیری از این برخورد سازگار سازد. در مورد برنامه هسته ای ایران نیز، دولت اوباما کوشید در چهار چوب کشورهای 1+5 نقش فعال تری ایفا کند. در این زمینه آمریکا بالطبع مجبور به رعایت منافع و نقطه نظرهای چین و روسیه نیز بوده است. با این وجود موضوعی که همواره در راه ایجاد اجماع جهانی علیه ایران برای دولت اوباما ایجاد مشکل کرده ، برقراری تحریم های یک جانبه علیه ایران از طریق مجلس نمایندگان این کشور بوده است. کاخ سفید معتقد است چنین تدابیری، که محصول برخورد سنای آمریکاست، اجماع جهانی در چهارچوب کشورهای 1+5 را دچار اختلال می کند. با این وجود هرچند در لایحه اخیر مجلس نمایندگان آمریکا شدیدترین تحریم ها علیه ایران در نظر گرفته شده، ولی کاخ سفید مخالفت چندانی با آن نشان نداده است.
موضوع دیگر تعداد رای داده شده به این لایحه است. تنها یک هفته قبل از تصویب لایحه در مجلس نمایندگان، 131 نماینده در نامه ای به اوباما خواستار تکیه بردیپلماسی در رابطه با ایران شدند. اکثریت تحلیگران هم معتقدند لایحه جدید پیام نادرستی را برای ایران ارسال می کند. ولی با این وجود این لایحه با 400 رای موافق و 20 رای مخالف به تصویب رسید.
سئوال این است که چگونه 131 نماینده ای که خواهان دیپلماسی بودند و نامه به اوباما را امضا کردند، به این لایحه رای مثبت دادند؟ موضوع دیگر زمان بندی اجرای لایحه است. بر اساس گزارشات، این لایحه در سپتامبر در سنا مطرح می شود. نمایندگان سنا، بر خلاف مجلس نمایندگان، اکثرا دموکرات هستند. در صورت تصویب سنا، تصمیم نهایی توسط رئیس جمهور آمریکا گرفته خواهد شد. جالب است که قرار است دور جدید مذاکرات 1+5 با ایران نیز در سپتامبر آغاز شود. با کنار هم قرار دادن این سه قطعه خواهیم دید که تصویب لایحه در مجلس نمایندگان چیزی خارج از سیاست کلی آمریکا مبنی بر "فشار و مذاکره" نیست.
با شدت گرفتن دور اخیر تحریم ها، کاخ سفید امیدوار است تدابیر جدید مانند لبه تیغی بر بالای مذاکرات آینده آویزان باشد. ماکر دوبوویتس، مشاور کنگره آمریکا اشاره کرد که "دولت اوباما با دست پر بر سر میز مذاکرات حاضر خواهد شد." وی افزود که هدف آمریکا از تحریم های جدید داشتن دست پر در مذاکرات آتی است.
ولی تجربیات گذشته از مذاکرات با ایران نشان داده که اعمال این گونه فشار ها تاثیری بر جمهوری اسلامی نداشته است. چنین سیاست هایی چندین سال است که مذاکرات را به بن بست رسانده است. باید توجه داشت که مساله هسته ای ایران تنها باید در طریق سازمان های بین المللی نظیر آژانس انرژی هسته ای حل و فصل گردد. در نتیجه اگر آمریکا به اعمال نفوذ خود در ایجاد اجماع جهانی علیه ایران در زمینه مسائل مختلفی نظیر مذاکرات صلح اسرائیل و فلسطین، مساله سوریه، موضوع خلیج فارس و غیره پافشاری کند، بعید به نظر می رسد که مذاکرات جدید، با وجود انتخاب رئیس جمهور جدید در ایران، تفاوت عمده ای با دوران های قبل داشته باشد.
105
منبع: جام نیوز [ شنبه 92/5/19 ] [ 4:57 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
صادق زیباکلام تحلیلگر سیاسی به دویچهوله میگوید که حسن روحانی برای گرفتن رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی خود از مجلس "معامله، مصالحه و توافق" کرده است.
![]()
گروه داخلی «تیتریک» ؛صادق زیباکلام تحلیلگر سیاسی به دویچهوله میگوید وزارت ارشاد، وزارت علوم و وزارت خارجه "زیر و رو" خواهند شد. او میگوید حسن روحانی برای گرفتن رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی خود از مجلس "معامله، مصالحه و توافق" کرده است.
در حالی که هنوز بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی حسن روحانی در مجلس شورای اسلامی آغاز نشده است برخی رسانههای اصولگرا از عدم رای اعتماد مجلس به برخی وزرای اصلاحطلب حسن روحانی خبر میدهند.
صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با دویچهوله به توان اجرایی کابینه پیشنهادی حسن روحانی برای عملی کردن وعدههای انتخابی او پرداخته است.
به گفته صادق زیباکلام، حسن روحانی برای کسب رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی خود از مجلس، "معامله و مصالحه و توافق" کرده است. این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران مهمترین تغییرات کابینه در دولت حسن روحانی را در وزراتخانههای ارشاد، علوم و وزارت خارجه میداند و میگوید: «وزارت ارشاد و وزارت علوم زیر و رو خواهند شد. در وزارت خارجه تغییرات و تحولات عمده خواهد بود.»
چکیدهای از مهمترین سخنان صادق زیباکلام به انتخاب دویچه وله در این گفتوگو را میخوانید: • من نام کابینه آقای روحانی را «50 – 50» گذاشتهام. برای اینکه این کابینه هم نیمه خالی دارد و هم نیمه پر. بسیاری از اصلاحطلبان و بسیاری از کسانی که به آقای روحانی رای دادهاند، دلشان میخواست که کابینه دستکم از این جوانتر باشد و چهرههایی که انتخاب میشوند، نزدیکتر به اصلاحطلبان باشند. اما اصولگرایان تندرو و رادیکال هنوز این اسامی به صحن علنی مجلس ارسال نشده، شروع کردهاند به جبههگیری که به اینها نباید رای اعتماد داده شود. البته به برخیشان، ازجمله آقای دکتر محمدعلی نجفی که قرار است به وزارت آموزش و پرورش بروند یا آقای دکتر میلیمنفرد که قرار است به وزارت علوم بروند. همینطور آقای آخوندی و آقای ربیعی که به اصلاحطلبان نزدیک بودند. اصولگرایان تندرو به این افراد ایرادات زیادی وارد کردهاند. اصل ایرادات این است که آنها به اصلاحطلبان نزدیک هستند و آنچه اصولگرایان میگویند «جریان فتنه»، یعنی حوادثی که بعد از اعلام نتایج انتخابات 22 خرداد اتفاق افتاد، آنها بعدا جزو آن جریانات بودند و بعضا هم آن جریان را محکوم نکردهاند. لذا باید به اینها رای اعتماد داده نشود.
• من اما تصور میکنم که فقط یک جریان تندرو و رادیکال است که درون و بیرون مجلس با این کابینه مخالف است و رای اعتماد به آن نخواهد داد. دوتا از چهرههایی که باز روی آنها هم حرف و سخن بوده، یکی آقای دکتر علوی برای وزارت اطلاعات است که روی او خیلی حرف و سخن بوده و دیگری آقای دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی برای وزارت کشور است. روی آقای رحمانی فضلی خیلی حرف و سخن و اما و اگر در مطبوعات اصلاحطلب، در سایتهای نزدیک به اصلاحطلبان و فضای اجتماعی بوده که زیاد از آقای روحانی انتقاد کردهاند که چرا آقای رحمانی فضلی را شما برای وزارت کشور در نظر گرفتهاید. با توجه به اینکه وزارت کشور عملا مهمترین وزارتخانهی آقای روحانی یا هر رئیسجمهور دیگری است.
وزارت کشور از وزارت اطلاعات هم مهمتر است • من معتقدم وزارت کشور از وزارت اطلاعات هم مهمتر است. برای اینکه شما فقط در نظر بگیرید که سی و خردهای استان داریم، صدها فرماندار و صدها بخشدار داریم و یک شبکه گستردهای است که به وزارت کشور منتهی میشوند. بنابراین خیلیها ایراد گرفتهاند که چرا آقای رحمانی فضلی؟ من میخواهم از انتخاب آقای رحمانی فضلی دفاع بکنم و سه چهار دلیل دارم. دلیل اول این است که اولا در وزارت کشور دست و بال آقای روحانی خیلی باز نیست. به این شکل نیست که هر کسی را که آقای روحانی اراده کند، بتواند به مجلس برای وزارت کشور معرفی کند.
• ما میدانیم نامزدی که در ابتدا آقای روحانی برای وزارت کشور در نظر گرفته بودند، حجتالاسلام علی یونسی بود که با ایشان مخالفت شد. کسان دیگری معرفی شدند و آن کسان دیگر هم مورد تایید آقای روحانی نبودند. بنابراین آقای رحمانی فضلی در حقیقت نوعی مصالحه بود. شخصیتی بود که میتوان گفت نه آقای روحانی مخالف او بود و نه آن مراکز دیگر قدرت با او مخالف بودند.
• نکته دوم اینکه ما میدانیم آقای رحمانی فضلی خیلی نزدیک به آقای علی لاریجانی است. شاید آقای روحانی با انتخاب آقای رحمانی فضلی خواسته به شکلی آن وزرایی را که لب مرزی هستند، مثل آقای ربیعی و نجفی و غیره، برای اینها به نوعی از آقای لاریجانی تضمین بگیرد. چون بههرحال فراکسیون "پیروان امام و رهبری"، که میتوان گفت در حقیقت بزرگترین فراکسیون اصولگرا است، از آقای لاریجانی حرف شنوی دارند و دستکم سه چهارمشان حداقل در مجلس نگاهشان به آقای لاریجانی است.
منبع: جام نیوز [ شنبه 92/5/19 ] [ 3:7 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که از افزایش امیدها برای حل و فصل مسالمت آمیز برنامه هسته ای کشورمان به شدت عصبانی است مدعی شد: هنگامی که همه سرگرم مذاکره با روحانی هستند او سرگرم غنی سازی اورانیوم است.
گروه بین الملل«تیتریک»؛بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد تاکتیک رئیس جمهور جدید ایران تاکید بر مذاکره و همزمان غنی سازی اورانیوم است. نتانیاهو که در هنگام بازدید از یک پایگاه نظامی صحبت می کرد مدعی شد از دو ماه پیش تاکنون ایران 7 هزار سانتریفوژ جدید نصب کرده که این امر نشان می دهد روحانی نیز فرقی با دیگر مقامات ایران ندارد. نتانیاهو مدعی شد نصب سانتریفوژهای جدید از جمله یک هزار سانتریفوژ پیشرفته حاکی از آن است که ایران جهت گیری خود را تغییری صورت نگرفته است. وی افزود:« من می دانم برخی به رویس جمهور جدید ایران امید بسته اند. او می داند چگونه از این شرایط بهره برداری کند. روحانی بر مذاکرات بیشتر تاکید کرد.» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که از افزایش امیدها برای حل و فصل مسالمت آمیز برنامه هسته ای کشورمان به شدت عصبانی شده است مدعی شد:« البته روحانی خواستار مذاکره بیشتر است. او فقط مذاکره می خواهد و مذاکره... و هنگامی که همه سرگرم صحبت با او هستند روحانی سرگرم غنی سازی اورانیوم است. رئیس جمهور جدید ایران گفت این استراتژی اوست. روحانی گفت: من صحبت می کنم، لبخند می زنم و اورانیوم هم غنی می کنم.» تسنیم به نقل از روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نوشت:از سوی دیگر این روزنامه صهیونیستی با لحنی تهدید آمیز مدعی شد اگر رئیس جمهور جدید ایران به طور جدی برای حل و فصل دیپلماتیک موضوع هسته ای متعهد باشد، چند ماهی بیشتر فرصت ندارد و بعد از آن باید منتظر تحریم های سنگین آمریکا باشد. به گزارش جروزالم پست حل و فصل برنامه هسته ای ایران تا چندی قبل به کندی پیش می رفت، اما طی چند هفته اخیر شاهد چند تحرک جدی بخصوص تصویب طرح تحریم های جدید در کنگره و نامه 76 تن از سناتورها به اوباما در حمایت از افزایش فشار بر تهران بودیم. این روزنامه ادامه داد: پیروزی مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور و تاکید وی بر جدی بودن نسبت به حل و فصل صلح آمیز و سریع موضوع هسته ای این روند را تسریع کرد. غرب در انتظار انتخاب تیم مذاکراتی جدید ایران است و در این بین سانتریفوژهای ایران همچنان سریع تر از همیشه در حال چرخش هستند. همچنین الیوت انگل از اعضای دموکرات کنگره در مصاحبه با این نشریه صهیونیستی اعلام کرد:« اگر ایران به دنبال تغییر سیاست خود است، دو-سه ماه آینده را فرصت دارند. پس از آن ما در سنا جلسه ای خواهیم داشت و بالاخره لایحه به میز اوباما خواهد رسید.» [ شنبه 92/5/19 ] [ 12:49 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |