یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات هاشمی در خصوص موافقت امام با حذف شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر ضد ولایت فقیه گفت: مرگ بر همه الا خودمان ادامه داشته باشد، خوب است!
درباره اظهار نظر های اخیر مبنی بر دنبال کردن و عدم دنبال کردن شعار مرگ بر آمریکا، گفت: هنوز توافقی صورت نگرفته که بگوییم این شعار را بدهند یا ندهند.بنده معتقدم شعار را باید بدهند و دولت مردان ما کار خود را دنبال کنند.
وی افزود: هر وقت توافقی بر اساس منافع و احترام متقابل میان ایران و آمریکا حاصل شد ما هم در شعار مرگ بر آمریکا تجدید نظر خواهیم کرد. رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که آیا امام موافق حذف "شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه" بودند، گفت: آقا جان بارها گفتم که "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر ضد ولایت فقیه" ، "مرگ بر اسراییل" و "مرگ بر همه الا خودمان" ادامه داشته باشد، خوب است؟! وی در پایان با بیان اینکه باید دست از این موضوعات برداشت و به فکر کار و اشتغال مردم و خلق حماسه اقتصادی باشیم ،تاکید کرد: امروز اصلاح طلبان و اصولگرایان بدون هیچ تعریفی از جناحشان یک مغازه برای خودشان باز کرده اند و همدیگر را تخریب می کنند، این مباحث دیگر بس است و باید به جای این کارها به فکر مردم و اقتصاد کشور باشیم. منبع: ندای انقلاب [ چهارشنبه 92/7/17 ] [ 11:28 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
[ چهارشنبه 92/7/17 ] [ 11:27 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
به فرماندهی گردان ما خبر دادند که امشب با توجه به حضور آقای خامنهای، بچههای ردههای بالای فرماندهی برای جلسه به حسینیهی فرماندهی بیایند
سال 1367 و پس از عملیات مرصاد، زمزمههایی در لشکر 31 عاشورا بهوجود آمد که احتمال دارد آقای خامنهای، رئیسجمهور وقت به پادگان لشکر بیایند. پادگان لشکر 31 عاشورا در 15 کیلومتری دزفول قرار داشت؛ پادگانی که مهندسی ساخت آن را شهید مهدی باکری انجام داده بود. من داشتم به پادگان فرماندهی میرفتم که متوجه شدم مجموعه ماشینهایی وارد لشکر شدند. سرعت را کم کردم تا غبار جاده بخوابد و ماشینها بتوانند از ما سبقت بگیرند. از آینه نگاه میکردم که متوجه شدم در ماشین اولی آقای خامنهای نشستهاند. من راهنما زدم که بفرمایید جلو؛ آقا قبول نکردند و اشاره کردند که به مسیر خود ادامه بدهیم. بعد که به محل پادگان فرماندهی رسیدیم، خدمت آقا رفتیم و سلام و احوالپرسی کردیم. به فرماندهی گردان ما خبر دادند که امشب با توجه به حضور آقای خامنهای، بچههای ردههای بالای فرماندهی برای جلسه به حسینیهی فرماندهی بیایند. من هم با دوربینم رفتم. وارد حسینیه که شدم، دیدم آقا نشستهاند و در کنار ایشان هم سرلشکر سلیمی حضور دارد. دو روز به تاسوعای حسینی مانده بود. شام را خوردیم و بعد از آن مراسم عزاداری شروع شد. بچهها کنار آقا حلقهی عزاداری تشکیل دادند و شروع به سینهزنی کردند. آقا هم سینهزنی میکردند که من از این لحظات چند عکس گرفتم. پس از اتمام عزاداری آقا یک مقداری دربارهی سیره و تاریخ اهل بیت علیهمالسلام صحبت کردند و گفتند که من از این عزاداری سیر نشدم. فرمودند: من میروم منطقه و اگر فرصت شد، روز تاسوعا برمیگردم. روز تاسوعا ایشان مجدداً به پادگان شهید باکری برگشتند. منبع: فارس [ سه شنبه 92/7/16 ] [ 10:17 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
آدم تنها، مرد تنها و زن تنها که همـه عمر را به تنهایی میگذراند، از دید اسلامی چیز مطلوبی نیست .
خداوند از زن و مرد تنها خوشش نمیآید. خدای متعال از زن و مرد تنها خوشش نمیآید، مخصوصا آنهایی که جوانند و بار اولشان است. مخصوص جوانها هم نیست. خدای متعال از زندگی مشترک و مزدوج خوشش میآید. آدم تنها، مرد تنها و زن تنها که همـه عمر را به تنهایی میگذراند، از دید اسلامی چیز مطلوبی نیست . مثل یک موجود بیگانه است در مجموعه پیکره انسانی. اسلام این طور خواسته که خانواده، سلول حقیقی مجموعه پیکره جامعه باشد نه فرد تنها.
مال و جمال، یا کمال؟ کدام انگیزه؟
اگر چنانچه کسی بخاطر مال و جمال ازدواج کند، طبق روایت ممکن است خدای متعال مال و جمال را به او بدهد و ممکن هم هست که ندهد. اما اگر چنانچه برای تقوا و عفاف قدم بگذارد و ازدواج بکند، خدای متعال به او مال هم خواهد داد جمال هم خواهد داد. ممکن است کسی بگوید جمال که اعطا کردنی نیست؛ یک کسی یا جمال دارد یا ندارد! معنایش این است که چون جمال در چشم شما و دل شما و در نگاه شماست، اگر انسان کسی را خیلی هم جمیل نباشد، دوست داشت او را جمیل میبیند. وقتی کسی را دوست نداشت هر چقدر هم جمیل باشد به نظر او جمیل نمیآید. اسلام مرد را قوام و زن را ریحان میداند. این نه جسارت به زن است نه جسارت به مرد. نه نادیده گرفتن حق زن است نه نادیده گرفتن حق مرد؛ بلکه درست دیدن طبیعت آنهاست. ترازوی آنها هم اتفاقا برابر است؛ یعنی وقتی جنس لطیف و زیبا و عامل آرامش و آرایش معنوی محیط زندگی را در یک کفه میگذاریم، و این جنس مدیریت و کارکرد و محل اتکا بودن و تکیهگاه بودن برای زن را هم در کفهی دیگر ترازو میگذاریم، این دو کفه با هم برابر میشود. نه آن بر این ترجیح دارد و نه این بر آن.
مفهوم خوشبختی خوشبختی عبارت است از آرامش، احساس سعادت و احساس امنیت. جشن و اسراف و زیادهروی، کسی را خوشبخت نمیکند. مهریه و جهیزیه هم کسی را خوشبخت نمیکند. پایبندی به روشِ شرع است که انسان را خوشبخت میکند. اصل قضیه محبت است اگر در زندگی محبت وجود داشت، سختیهای بیرون خانه آسان خواهد شد. برای زن هم سختی های داخل خانه آسان خواهد شد. در ازدواج، اصل قضیه محبت است. دخترها و پسرها این را بدانند. این محبتی که خدا در دل شما قرار داده حفظ کنید. دختر و پسر، عروس و داماد به هم محبت بورزند؛ چون آن محبت ملاطی است که اینها را برای هم حفظ میکند، در کنار هم نگه میدارد و نمیگذارد از هم جدا شوند. محبت خیلی چیز خوبی است. محبت که بود وفاداری هم هست.
بزرگترها هم کمک کنند
باید جوانها را هدایت کرد، اما در جزئیات آنها نباید دخالت کرد که زندگی برای آنها مشکل میشود.
ساده زیستی و میانهروی
زندگیرا ساده بردارید، البته ما خیلی هم اهل زهد و تقوا نیستیم. خیال نکنید. آن سادگی که ما میگوییم آن سادگی زُهّاد و عُبّاد نیست. سادگی به نسبت این کارهایی است که مردمِ امروز میکنند و الا نه، سادگی ما را اگر آن مردان خدا بیایند نگاه کنند شاید هزار تا ایراد هم به آنچه که ما سادگی میدانیم بگیرند.
قناعت برای همه مفید است
قناعت کنید، از قناعت خجالت نکشید. بعضیها خیال میکنند که قناعت مال آدمهای تهیدست و فقیر است و اگر آدم داشت، دیگر لازم نیست قناعت کند. نه، قناعت یعنی در حدّ لازم، در حدّ کفایت، انسان توقف کند.
توقعات مادیِ زیاد و بالا، موجب تنگی معیشت و ناراختی خود انسان میشود، اگر انسان توقع خودش را از زندگی توقع کمی قرار دهد، این مایهی سعادت خواهد بود. نه فقط برای آخرت انسان خوب است، که برای دنیای انسان هم خوب است.
از مراسم عروسی آغاز کنید
در همهی امور زندگیتان سادگی را رعایت کنید. اولش هم از همین مراسم ازدواج است، از اینجا شروع میشود. اگر ساده برگزار کردید قدم بعدیاش هم میشود ساده و الا شما که رفتید آن مجلس کذاییِ مثل اعیان و اشرافهای طاغوت را درست کردید، بعد دیگر نمیتوانید بروید توی خانهی کوچکی مثلا با وسایل مختصری زندگی کنید. این جور نمیشود دیگر. چون خراب شده و از دست رفته است. از اول، زندگی را پایهاش را براساس سادگی و سادهزیستی بگذارید تا زندگی بر خودتان، بر کسانتان و بر مردم جامعه انشالله آسان شود. تشریفات سادهی ازدواج اسلامی
شما اگر نگاه کنید به تشریفات ازدواج در میان اقوام مختلف، خواهید دید در اسلام تشریفات ازدواج ساده است. البته جشن و سرور و اینها عیبی ندارد، هرکس هر مقداری که مایل است، اما اینها جزو دین و تشریفات رسمی و دینی ازدواج نیست. هر کس خواست میتواند انجام دهد، هرکس نخواست، نه. اینکه حتما باید بروند در یک معبدی و زانو بزنند جلوی کسی و چه بکنند و مراسمی که در جاهای دیگر وجود دارد، در اسلام نیست. در اسلام، یک صیغهای است شرعی که باید خوانده شود. الته در اسلام برای معاملات گوناگون، معاملاتی که اهمیتش کمتر از ازدواج است، شاهد میگیرند … حالا هم که مقررات ثبت است و درج در محاکم. مراکز ثبت رسمی است و هیچ تشریفاتی ندارد؛ میتوانند خیلی راحت و بدون تشریفات این ازدواج را انجام دهند.
از خاندان پیامبر (ص) تقلید کنید
بهترین دخترهای عالم، حضرت زهرا السّلام علیها بود. بهترین پسرهای عالم و بهترین دامادها هم،حضرت امیر المؤمنین علیه السّلام بود. ببینید اینها چگونه ازدواج کردند؟ هزاران جوان زیبا و با اصل و نسب و قدرتمند و محبوب به یک تار موی علی بن ابیطالب علیه السّلام نمیارزند . هزاران دختر زیبا و با اصل و نسب هم به یک تار موی حضرت زهرا سلام الله علیها نمیارزند. آن هایی که هم از لحاظ معنوی و الهی آن مقامات را داشتند، هم بزرگان زمان خودشان بودند .ایشان دختر پیامبر صلی الله علیه و اله بود. رئیس جامعه اسلامی، حاکم مطلق. او هم که سردار درجه یک اسلام بود . ببینید چطوری ازدواج کردند؟ چه جور مهری? کم، چه جور جهیزیّه کم. همه چیز با نام خدا و یاد او . اینها برای ما الگو هستند. همان زمان جاهلانی بودند که مهری? دخترانشان بسیار زیاد بود مثلاً هزار شتر. آیا اینها از دختر پیامبر صلی الله علیه و اله بالاتر بودند؟ از آن ها تقلید نکنید. از دختر پیامبر صلی الله علیه واله تقلید کنید ،از امیر المؤمنین علیه السّلام تقلید کنید.
لباس عروس کرایهای
بعضیها لباس عروس گران قیمت میخرند. نه! چه لزومی دارد. حالا لباس عروس میخواهند، بعضیها لباس عروس را میروند کرایه میکنند. چه مانعی دارد؟ ننگ است؟ نه! چه ننگی؟ چه مانعی دارد؟ بعضیها اینها را ننگ میدانند. ننگ این است که انسان یک پول گزافی بدهد، چیزی بخرد که یکبار آن را مصرف کند، بعد بیاندازد دور. یکبار مصرف! آنهم با این وضعی که بعضی مردم دارند، بعضیها واقعا نیاز دارند.
پیامبر اکرم (ص) سنّتِ مهری? جاهلی را شکست
خود آن کسی که مشرّع مهر است – که نبی اکرم صلی الله علیه و اله با شد – که از هم? کائنات بالاتر است و دختر مطهره و عزیز? او که از هم? زنان عالم از اولین و آخرین بالاتر است و شوهـر او که امیر المؤمنین علیه السّلام باشد که از جمیع خلایق از اولین و آخرین بعد از پیامبر صلی الله علیه و اله بالاتر است، برای این دو که جوان بودند، زیبا بودند، عنوان داشتند، محترم بودند ، اوّل شخص مدینه بودند، دیدید پیغمبر چقدر مهر قرار داد؟
پیامبر صلی الله علیه واله آمد وهم? اینها را شکست، برای این که مانع ازدواج میشود. اینها مانع از ازدواج دخترها و پسرها میشود. گفت این چیزها را رها کنید. ازدواج شروعش آسان است. از لحاظ شرایط مادی سهلترین است، آنچه که در ازدواج مهم است رعایتهای بشری و انسانی است.
چرا اصرار بر 14 سکه؟
این که میبینید ما گفتیم 14 سکه بیشتر را عقد نمیکنیم، نه برای این است که چهارده سکه بیشتر اشکالی در ازدواج ایجاد میکندخیر. چهارده هزار سکه هم باشد، ازدواج اشکالی ندارد، فرقی ندارد. این است که آن جنبه معنوی ازدواج، غلبه پیدا کند برجنبه مادی. مثل یک تجــارت و معامله نباشد. داد و ستد مادی نباشد. اگـر تشریفات را کم کردید ،جنبه معنوی تقویت خواهد شد.
مهریّه هر چه کمتر باشد به طبیعت ازدواج نزدیکتر است، چون طبیعت ازدواج معامله که نیست، خرید و فروش که نیست، اجاره دادن که نیست، زندگی دو انسـان است. این ارتبــاطی به مسائل مادی ندارد. ولی شارع مقدّس یک مهریّهای را معین کرده که باید یک چیزی باشد. اما نباید سنگین باشد. بایستی عـادی بــاشد جوری بــاشد که همه بتوانند انجــام بدهند.
در ازدواج، آنچه که اتفاق میافتد، یک حــادثه و پیوند انسانی است، نه یک معامله پولی و مالی، اگـرچه یک مالی هم در بین هست درشرع مقدّس اسلام، آن مال جنب? نمادین دارد. جنب? رمزی دارد. خرید و فروش و بده بستان نیست.
عزت دختر به اخلاق است نه به جهیزیه
جهیزیه برای دختر مایه عزت نیست. عزت دختر به اخلاق او به رفتار و شخصیت خود اوست. بعضی از خانوادههای عروس، خودشان را اذیت میکنند و به زحمت میاندازند و اگر پول هم ندارند به زور پول تهیه میکنند. اگر پول دارند زیادی خرج میکنند، برای اینکه یک جهیزیه پر زرق و برقی را مثلا در اختیار دخترشان بگذارند.
مهریه و جهیزیه زیاد، هیچ دختری را خوشبخت نمیکنند و هیچ خانوادهای را به آرامش و سکون و اعتماد لازم نمیرساند. اینها زوایای زندگی است. فضول زندگی است و جز دردسر و اسباب زحمات و اسباب مشکل فایدهای ندارد.
خطبه عقد 75/09/18
چشم و هم چشمی و معضل جهیزیّه
خانواده ها روی چشم و هم چشمی، جهیزیّه را برای خودشان یک معضل میکنند. بعد که این معضل را خودشان به یک نحوی تحمّل کردند، تازه نوبت دیگران است که رنج این معضل را ببرند. برای خاطر این که وقتی شما درجهیزیّه دخترتان این همه وسایل درست کردید، بعد کسانی که دیدند، تکلیف آنها چیست؟ این چشم و خم چشمیها آخر به کجا خواهد رسید؟ این همان مشکلاتی است که درست خواهد شد. اسلام میخواهد اینها نباشد.
جهیزی? بهترین عروس عالم
شما نگاه کنید به دختر پیغمبر اکرم صلی الله علیه و اله بهترین دخترهای عالم ، فاطمه زهرا علیها السلام بود. بهترین زنهای اوّلین و آخـرین، فاطمه زهرا علیها السلام بود. هرگـز دختری به آن خوبی، به آن شرافت و به آن عظمت نیامده است همهی زنهای عالم از اوّل تا آخر در مقابل او مثل خدمتکارهایی هستند. مثل ذرّاتی هستند در مقابل خورشید جهان افروز. شوهرش هم امیر المؤمنین علیه السلام، بهترین مردان عالم. اگرچه هم? فضائل و مکارمشان را جمع کنیم. هم? مردان عالم به یک ناخن او هم نمی رسند؛ این دو مظهر عظمت، مظهر زیبایی و فضیلت، با هم دیگر ازدواج کردند.
جهیزی? فاطمه زهرا علیها السلام به قدری بود که شاید دو نفر آدم با دست میتوانستند از این خانه بردارند ببرند آن خانه. ببینید افتخارنها ست. ارزش این هاست .آیا پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله نمیتوانستند یک جهیزیّه مفصل تشکیل دهند؟
عروس خانمها! شما نگذارید
مادرهای عروسهـــا در تهیّه جهیزیّه دست نگه دارند، خیلی افــراط یا اسراف نکنند. نگویند حالا مثلاً دخترمــان است دلش میشکند. نه. دخترها خوبند. دخترها نمیخواهند. ما بیخود نباید دل آنها را بکشانیم به این سمت که هر چیز قشنگ و لوکس و … حتماً باید برایش تهیه شود.
این دختر خانمها که میخواهند جهیزیّه درست کنند، برای خرید اسباب سر عقد و جهیزیّه، توی این دکانهای گران قیمت بعضی از جاهای تهران، آن محلاّت گران قیمت که معروف است – نمیخواهم البته اسم بیاورم – من میشناسم که کجاهاست که دکانهایش معروف است به جنس گران، اصلا ًطرف آنها پا نگذارند. بروند آن جاهایی که معروف به گرانی نیست. این طور نباشد که داماد بیچاره را دنبالشان راه بیندازند برای خرید عروس و خرید عقد. متأسفانه از این کارها میکنند. منبع : ذاکر [ سه شنبه 92/7/16 ] [ 10:16 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
دو عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی توضیحات جعفر توفیقی در جلسه امروز را قانعکننده ندانستند و تأکید کردند که توفیقی حاضر به اتخاذ موضع در قبال فتنه نشد.
قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات خانه ملت گفت: دستور جلسه امروز درباره بررسی مسائل مرتبط با آغاز سال تحصیلی با حضور آقای توفیقی سرپرست وزارت علوم بود. وی افزود: با توجه به مباحث مطرح در روزهای اخیر نمایندگان سؤالات مختلفی از سرپرست وزارت علوم پرسیدند و آقای توفیقی نیز به آن سؤالات پاسخ داد. جعفری ادامه داد: نمایندگان درباره سخنرانی آقای توفیقی در ایام فتنه 88 از وی پرسیدند که آقای توفیقی پاسخ داد آن اظهارات مربوط به پیش از 29 خردادماه است. این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه نظر نمایندگان درباره عملکرد جعفر توفیقی در مباحث علمی مثبتتر از مسائل سیاسی است، تصریح کرد: نمایندگان در مباحث سیاسی و موضعگیریهای آقای توفیقی ابهامات فراوانی دارند. وی با بیان اینکه مدیریت توفیقی مدیریتی پرحاشیه است، تصریح کرد: نمایندگان در این نشست درباره فتنه سؤالاتی پرسیدند اما آقای توفیقی موضعی در رد فتنه نگرفت و تأکید کرد که نباید من را فتنهگر بدانید. عضو کمیسیون آموزش همچنین تصریح کرد: نمایندگان در این نشست درباره عزل و نصبها نیز از آقای توفیقی سؤالاتی پرسیدند. فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت و دیگر عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی هم در تشریح جزئیات دیدار جعفر توفیقی با اعضای این کمیسیون گفت: توضیحات آقای توفیقی برای نمایندگان قانعکننده نبود. وی افزود: آقای توفیقی مواضع روشنی در قبال فتنه اتخاذ نکردند و در واقع مواضع وی در این زمینه شفاف نبود. بشیری همچنین تصریح کرد: آقای توفیقی با توضیحات اینچنینی نمیتواند از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرد. منبع: فارس [ سه شنبه 92/7/16 ] [ 10:15 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رئیس جمهور در جمع نخبگان علمی کشور گفت: در مدت 50 روزی که کار را شروع کردیم قدمهای مهمی برای حل مشکلات برداشته شده است و در زمینه سیاست خارجی به اندازه 500 روز کار کرده ایم.
هفتمین همایش ملی نخبگان با حضور رئیس جمهور و بیش از 1100 نفر از استعدادهای تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان و با شعار "امید به تحقق حماسه اقتصادی با تدبیر نخبگان" آغاز شد.
در این مراسم، دکتر حسن روحانی، با ابراز خرسندی از حضور در این مراسم گفت: میخواهم سخنم را از کلامی از امیرالمومنین(ع) آغاز کنم، ایشان فرمودند علم، قدرت است و هرکسی به علم و دانش چنگ زند قدرتمند و توان قدرتنمایی خواهد داشت و هرکس از علم فاصله بگیرد، دیگران بر او غلبه خواهند کرد. وی با بیان اینکه من با همین احساس به این جمع پرشور نگاه میکنم، افزود : به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در محضر شما عرض میکنم که با حضور نخبگان جوان، کشور میتواند احساس قدرت و قدرتمندی کند. در همایش امسال سخنرانیها و نشستهای علمی و تخصصی با موضوع دستاوردهای نوین علمی در ایران، جایگاه جهانی ایران در علوم، نوآوری در علوم و فلسفه و انسان شناسی پیش بینی شده است. منبع: شبکه خبر [ سه شنبه 92/7/16 ] [ 2:28 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
اقدام عجیب پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی در زیر سوال بردن شعارهای انقلابی، جای تامل دارد.
گروه داخلی «تیتریک»؛به نقل ازنیمروز، پس از انتشار خبری در یکی از روزنامه های زنجیره ای به نقل از هاشمی رفسنجانی که گفته بود امام خمینی(ره) موافق حذف شعار "مرگ بر آمریکا" بودند، موج گسترده ای از اعتراض ها و انتقادات به این سخنان شکل گرفت. منتقدین به خاطرات و ماجراهایی که هر از گاهی هاشمی رفسنجانی به نقل از امام خمینی(ره) عنوان می کند ایراد گرفته و ادعا دارند با توجه به فرمایشات امام خمینی(ره) که به صورت مکتوب و مستند موجود و دردسترس است، تناقضی آشکار میان صحبت های هاشمی و فرمایشات امام خمینی(ره) وجود دارد. در این میان اما اقدام عجیب پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی جای تامل دارد. این سایت طی روزهای گذشته به بازنشر مطالب و صحبت های جنجالی از هاشمی پرداخته که اصحاب و نزدیکان امام(ره) نسبت به درستی و صحت آنها تردید جدی دارند. در آخرین نمونه از این اقدات و پس از درخواست حذف شعار "مرگ بر آمریکا"،این سایت نوشته تا شعار "مرگ بر ضد ولایت فقیه" را نیز حذف کنید! [ سه شنبه 92/7/16 ] [ 2:27 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
این روزها فروشگاهها و مغازه ها برای فروش بیشتر اجناس خود از جذابیت زنان فروشنده و تبلیغ کننده استفاده می کنند.
گروه جامعه«تیتریک»؛ انسان موجودی است که نیازمند روابط اجتماعی می باشد و بدون حضور در اجتماع هیچ گاه از عهده پاسخگوئی به خواسته های متنوع زندگی خود برنمی آید.
اسلام از هر گونه افراط و تفریطی به دور است و هیچ محدودیتی برای حضور زنان در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی قائل نشده است زیرا زنان، رهبران اولیه هدایت فکری، اعتقادی و عاطفی جامعه هستند لذا حضور زنان در اجتماع باید بر محور اصول و آداب و قوانین و روابط خاصی تنظیم شود . بهانة حضور در عرصة فعالیت های اجتماعی جهت تداوم مسئولیت ها نباید باعث انحطاط شأن و منزلت انسانی زنان گردد و بی بندوباری و فساد اخلاقی را دامن زند وباعث فرو پاشی نظام خانواده گردد.
این روزها فروشگاهها و مغازه ها برای فروش بیشتر اجناس خود از جذابیت زنان فروشنده و تبلیغ کننده استفاده می کنند.
تقریباً در هر مغازه، بوتیک، کافی شاپ، و کافی نت و رستوران فردیس حضور زنان که غالب آنها را دختران جوان تشکیل می دهند قابل مشاهده است آنها نه تنها به شغل هایی برخلاف تخصص تحصیلی خود روی می آوردند بلکه در بسیاری مواقع دیده شده به شغل های کاذب یا شغلی برخلاف شأن یک زن هم گرایش پیدا می کنند!آن هم در ازای حقوق بسیار ناچیز و کم ! از آنجا که تامین مخارج زندگی بر عهده زنان نیست و آنها در بیشتر مواقع صرفا برای حضور در اجتماع و سرگرمی یا استقلال مالی به کار در خارج از خانه روی میآورند.
می توان علت آن را از یک سو در دستمزد کم، عدم توقع مزایای شغلی، عدم اعتراض به شرایط سخت کاری، نحوه ارتباط برقرار کردن با ارباب رجوع و ابزار بودن جهت جذب مشتری ... و از سوی دیگر داشتن توقعات کمتر زنان نسبت به مردان در ارائه خدمات کاری ، نام برد که همین امر باعث می شود کارفرمایان بیشتر به سمت استخدام زنان روی آورند.
اغلب با متن "به یک فروشنده ترجیحا خانم حتما مجرد، یک خانم با روابط عمومی بالا و ظاهری آراسته، یک خانم جوان 20ساله... نیازمندیم " در سر در فروشگاه ها و کافی شاب ها مواجه شده ایم !
ولی چرا ترجیحا خانم؟ ،چرا جوان؟ چرا مجرد؟چرا ظاهری آراسته؟
چرا شغل مورد نظر با ظاهر او پیوندی عجیب و غریب باید داشته باشد؟ و جالب اینکه، چرا تمام وقت؟
به همین علت است که دختر جویای کار باید ساعتی را صرف بزک ظاهر خود کرده و هنگام معرفی خود به شخص مسئول تمام تلاشش را برای نشان دادن روابط عمومی بالا به خرج دهد.کاری که برای آنها یک عادت می شود دیگر بدون آراستن ظاهر، اعتماد به نفس خروج از منزل را ندارد.
زن می تواند فرضا یک دکتر، یک محقق و یا استاد دانشگاه و حتی یک معمار موفق باشد اما نباید با ابزار قرار دادن خود، صندوقدار یک رستوران و فروشنده بزک کرده یک مغازه کوچک باشد. زیرا زن در یک جامعه مسلمان با پذیرش چنین شغلهایی بی شک مورد آسیب جدی قرار می گیرد.
براستی علت استفاده از زنان و دختران جوان برای امور فروشندگی و منشیگری چیست و چرا مدیران کمتر علاقهمند به استخدام مردان برای این امور هستند؟!
می توان گفت کار فروشندگی و منشی گری نیاز به ارتباط و روابط عمومی قوی دارد و ملایمت در رفتار و سخن را میطلبد و از سوی دیگر در سیطرهی کامل مدیران خواهد بود ، لذا کارفرمایان و مدیران جهت رونق گرفتن کار خود غالبا از زنان و دختران جوان استفاده ابزاری می کنند.
رهبر معظم انقلاب ضمن اشاره به اینکه منشیگری زنان اغلب با تسلط مردانه همراه بوده است ، با منشی شدن زنان و دختران مخالفت داشته و میفرمایند:
«جاذبه جنسی یکی از بزرگترین دامهاست؛ مراقب باشید! من با کسانی که بهعنوان بهکارگیری زن، منشی زن استخدام میکنند، مخالفم. زنان در دستگاهها مختلف این همه کارهای خوب دارند انجام میدهند و مدیریتهای خیلی خوب انجام میدهند. بزرگترین مشکل هم آن حالت سیطره مردانه بر زن است. این را بهخصوص زنها بیشتر باید بدانند. و لا تخضعن بالقول فیطمع الذی فی قلبه مرض؛ در قرآن میگوید، برای اینکه مرد ـ که جنس متجاوز و شروعکننده است ـ قدرت پیدا نکند، زن نباید در مقابل او خضوع کند؛ خضوع در زبان و سخن گفتن. میبینیم اینها اسرار است و در اینها رازهای بزرگ هست؛ اما ما متأسفانه همینطور غافل از اینها عبور میکنیم و نمیفهمیم. ابزار، یعنی وسیله مردم برای رفتن بهسمت گناه؛ آن حالت تجاوزطلبی و افزون خواهی و اقدام و ابتکار اوست؛ ابزار زن و کمک زن در رفتن بهسمت گناه، حالت وادادگی و خضوع و تواضع اوست؛ لذا تکبر حرام است؛ اما برای زنها در مقابل مرد بیگانه، جزو چیزهایی ممدوح است که متکبر باشند. این حالت در بعضی از مشاغل به کلی از بین میرود؛ مثل همین منشیگری و مستخدم بودن زن. غیر از تسلط مردانه، چنین حالتی وجود ندارد. در منشیگری، ازاینقبیل وجود دارد .
[ سه شنبه 92/7/16 ] [ 11:57 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
اسراییل درصدد آن است که قبل از آغاز مذاکرات ایران با 1+5 یا در حین مذاکرات اطلاعات جدیدی درباره برنامه هسته ای ایران را جعل کرده و روند مذاکرات را تخریب کند.
نشانه هایی از افزایش تلاش امنیتی- اطلاعاتی کشورهای غربی علیه برنامه هسته ای ایران مشاهده شده است.
برخی گزارش های موجود نشان دهنده آن است که اگرچه کشورهای غربی بویژه امریکا، انگلستان و رژیم جعلی اسراییل به طور مستمر به انجام عملیات اطلاعاتی علیه برنامه هسته ای ایران مشغول بوده اند اما اخیرا به نظر می رسد حجم این فعالیت ها در حوزه های خاص گسترش پیدا کرده است.
آیتم های عملیات اطلاعاتی کشورهای غربی علیه برنامه هسته ای ایران تا کنون شامل موارد زیر بوده است:
1- ترور دانشمندان و عناصر کلیدی
2- جاسوسی و جمع آوری اطلاعات به دو روش فنی و انسانی
3- خرابکاری صنعتی از طریق فروش قطعات آلوده، معیوب یا دستکاری شده
4- خرابکاری به شکل انفجار و تخریب
5- عملیات سایبری
6- سندسازی و جعل اطلاعات و ارائه آن به سازمان های بین المللی
7- تلاش به منظور ایجاد مشکل به انحاء مختلف برای دانشمندان، مدیران و کارشناسان پروژه ها و متقاعد کردن آنها به ترک فعالیت
اما منابع امنیتی در تهران گفتند با وجود اینکه در حدود 5/1 سال گذشته به دلیل اجرای موفق عملیات های ضداطلاعاتی، ضد جاسوسی، ایمن سازی و آگاه سازی از سوی دستگاه های اطلاعاتی کشور، حجم این عملیات ها به شدت کاهش پیدا کرده بود اخیرا نشانه هایی آشکار شده که می توان از آنها نتیجه گرفت دوران جدیدی از عملیات اطلاعاتی علیه برنامه هسته ای ایران در حال آغاز است.
یک منبع در تهران گفت: «علامت هایی هست که نشان می دهد فعالیت سرویس ها بویژه در دو حوزه خرابکاری و جمع آوری اطلاعات» تشدید شده است.
وی اعلام دیروز رییس سازمان انرژی اتمی درباره دستگیری 4 خرابکار در تاسیسات هسته ای ایران را در همین راستا ارزیابی کرد.
صالحی روز 14 مهر در نشست ماموران یگان های حفاظتی دستگاه های دولتی گفته است: «چند وقت پیش در یک تاسیسات، چهار نفر دستگیر شدند که در صدد انجام اقداماتی بودند. البته این افراد از ابتدا شناسایی شدند و به آنها اجازه داده شد که تا حدی پیش روند و در موقع مناسب دستگیر شدند و در حال حاضر در بازجویی هستند و تا امروز چند مورد رخ داده شناسایی شده و تنها در مورد اخیر چهار نفر دستگیر شدند».
منابع خبری می گویند این دستگیری توسط وزارت اطلاعات انجام شده است.
تحلیلگران عقیده دارند ورود عملیات اطلاعاتی علیه برنامه هسته ای ایران به فاز جدید دو هدف عمده دارد:
1- اسراییل درصدد آن است که قبل از آغاز مذاکرات ایران با 1+5 یا در حین مذاکرات اطلاعات جدیدی درباره برنامه هسته ای ایران را جعل کرده و روند مذاکرات را تخریب کند.
2- هم امریکا و هم اسراییل مایلند به بخش های مهم برنامه هسته ای ایران ضربه زده و برگ های مذاکراتی ایران را کاهش بدهند.
تحلیلگران سیاسی می گویند تشدید عملیات اطلاعاتی علیه برنامه هسته ای ایران یکی از مهم ترین شواهدی است که نشان می دهد امریکا در مقابل ایران صداقت ندارد و این موضوعی است که مذاکره کنندگان ایرانی باید در ژنو بر آن تاکید کنند.
منبع: ایران هسته ای [ سه شنبه 92/7/16 ] [ 11:50 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
هر تکتک و قسمتقسمت قضایاى دفاع مقدّس برجسته است؛ یعنى واقعاً هرچه انسان بیشتر غور میکند، بیشتر دقّت میکند، بیشتر اطّلاع پیدا میکند، عظمت این پدیده عجیب و حادثه مهمّ هشتساله در چشم انسان بیشتر روشن میشود.
گروه کتب «تیتریک»؛ پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیتالله العظمی خامنهای متن بیانات ایشان را در دیدار راوی، نویسنده و برخی از دستاندرکاران کتاب لشکر خوبان منتشر کرد.
متن این بیانات به شرح ذیل است:
...خداوند انشاءالله، هم به شما برادران عزیزى که در دوران دفاع مقدّس این زحمات را کشیدید اجر بدهد و انشاءالله عزّت شما را - هم در دنیا، هم در آخرت - روزافزون کند، هم به آقاى رضایى که این کتاب را روایت کردند و همچنین به خانم سپهرى که این کتاب را تحریر کردند اجر بدهد؛ هم روایت روایت بسیار خوبى است، هم نگارش نگارش بسیار ممتازى است. این خانم قبلاً هم کتاب نورالدّین را نوشته بودند؛ خیلى واقعاً ارزش دارد این قلمها. بنده خدا را شکر میکنم وقتى که برخورد میکنم به این پدیدههاى بسیار برجسته و شیواى ادبیّات انقلاب اسلامى؛ واقعاً جاى این دارد که انسان خدا را شکر کند.
هر تکتک و قسمتقسمت قضایاى دفاع مقدّس برجسته است؛ یعنى واقعاً هرچه انسان بیشتر غور میکند، بیشتر دقّت میکند، بیشتر اطّلاع پیدا میکند، عظمت این پدیدهى عجیب و حادثهى مهمّ هشتساله در چشم انسان بیشتر روشن میشود. ما که حالا آنوقت در جریان مسائل قرار میگرفتیم، فرماندهان مىآمدند به ما گزارش میدادند، خیال میکردیم که همه چیز را میدانیم؛ وقتى انسان این کتابها را میخوانَد، معلوم میشود که ما یک چیز خیلى مختصرى را از آن اقیانوس عظیم فعّالیّت و تلاش و جهاد و ارزش اطّلاع داشتیم؛ واقعاً خیلى فوقالعاده است.
خب، قبلاً چند کتاب دیگر هم بود که خواندیم؛ این کتاب «لشکر خوبان» هم که این خانم نوشتند که مربوط به لشکر عاشورا است، بسیار کتاب خوبى است، بسیار؛ از این جهت هم اهمّیّت دارد بهطور ویژه که دربارهى نیروهاى اطّلاعاتى و نیروهاى غوّاص است. چون اطّلاعاتىها حرف که نمیزنند با آدم - همان «گفتند نگویید» [را رعایت میکنند] - لذا خیلى از مطالبى که اینها دارند و اطّلاعاتى که دارند، معمولاً در طول این سالها مکتوم مانده؛ اینها باز بشود، روشن بشود. ماجراى غوّاصها هم که واقعاً یک ماجراى عجیب و غریبى است، یک ماجراى بسیار برجستهاى است؛ در این کتاب، خوب تشریح شده. یکى از بزرگترین هنرهاى نویسندهها - یعنى کسانى که روایت مینویسند، چه رماننویس، چه داستان کوتاه، چه خاطره - و یکى از مهمترین بخشهاى کارشان این است که بتوانند لحظات حسّاس را ترسیم کنند. بعضى از کتابها را انسان نگاه میکند، داستان مفصّلى است، وقتى به آن لحظهى حسّاسى که یک حادثهى درونى در وجود یک شخصیّتى از شخصیّتهاى این داستان دارد شکل میگیرد یا یک اتّفاق مهمّى دارد در بیرون مىافتد، چون نمیتوانند تصویر کنند، از اینجاها میگذرند؛ مثل کسى که نقطهچین کند یک بخشى را، نقطهچین میکنند، میگذرند.
این خاطراتى که نوشته میشود، من حالا دارم میخوانم - یعنى سالها است که من با این خاطرات بحمدالله مأنوسم و میخوانم - یکى از محسنات این نگارشهاى خوب و برجسته این است که این لحظههاى حسّاس را توانستهاند تصویر کنند، توانستهاند تشریح کنند، توانستهاند بیان کنند. بعضى از لحظهها هست که جز با تصویر جسمانى و نمایشى قابل فهمیدن نیست؛ [اگر] این را کسى بتواند در نگارش، خوب بیان کند، خوب تصویر کند، واقعاً هنر بسیار بزرگى است؛ حس را منتقل میکند به خواننده از هر زبانى؛ یعنى به هر زبانى این جور نوشتهها ترجمه بشود، بسیار مفید خواهد بود، یعنى میتواند پیام را برساند؛ چون واقعاً هنرمندى به کار رفته در بیان - هم بیان راوى، هم نگارش نویسنده - و خیلى خوب تشریح شده. خب، لحظات حسّاس هم که در این کتابها کم نیست؛ بخصوص در این قضیّهى غوّاصها و آن تشریح و تصویرى که از غوّاصها و از کار آنها شده و آن شعر «غوّاصلار» حاج صمد. ... یعنى [براى] کسى که میفهمد این مضمون را، واقعاً اینها تکاندهنده است. هم گوینده خیلى خوب گفته، هم این حاج اصغر آقاى مدّاح زنجانى که ظاهراً این را خیلى خوب میخوانده: لاى لاى اى جبهه لرین یورغونى/ اى خسته جوان لار ... لاى لاى اروندکناریندا/ قیزیل قانه باتانلار.
بله، خیلى شعرهاى فوقالعادهاى است، کتاب هم کتاب بسیار خوبى است. آنچه من توصیه میکنم به همه - هم به خود شماها که این صحنهها را با جسم و روح خودتان آزمودید و لحظه لحظهى این ساعات دشوار را درک کردید و حس کردید، و هم به دیگران - [این است که] نگذارید [اینها] به دست فراموشى سپرده بشود. از اوّلى که این دفاع مقدّس شروع شد و آن حماسهى عظیم با نفَس گرم امام بزرگوار خلق شد و این جوانها سرازپانشناخته رفتند، همهى دستهاى شیطانى در صدد بودند که نگذارند زیبایىها و شکوه این حادثه منعکس بشود، همه؛ سعىشان این بود که نگذارند آن عظمتى که در این کار بود، منعکس بشود. بعلاوه بر اینکه خیلى از عظمتها را انسانها تا نزدیک نباشند، تا لمس نکنند، یا لااقل با یک شیوهى هنرى از آن مطّلع نشوند، نمیتوانند هم آن قضایا را بفهمند. بعدها هم همینجور؛ در طول این سالهاى بعد از جنگ - این بیست و پنج سالى که از خاتمهى جنگ تا امروز گذشته - خیلىها تلاش کردند که نگذارند این حماسهها زنده بشود. شماها عکس این عمل کنید؛ نقطهى مقابل این عمل کنید. شما هم که خودتان آنجاها بودید، بگویید؛ بگذارید این نوشتهها همدیگر را تقویت کند. من در کتاب آقاى نورالدّین، اسم این آقاى مهدىقلى رضایى را دیدم؛ ایشان در همین قضیّهى غوّاصها، یک جا میگوید که «مهدىقلى رضایى که از نیروهاى باسابقهى جبهه است»؛ اینها همدیگر را کاملاً تأیید میکند؛ یعنى ابعاد گوناگون قضایا را روشن میکند. [باید] هر چه بیشتر گفته بشود، هر چه بیشتر نوشته بشود، هر چه صادقانهتر منعکس بشود آن جزئیّات؛ بدون کم و زیاد، بدون مبالغه؛ یعنى آن حوادث به مبالغه احتیاج ندارد؛ اینقدر عظمت دارد که خود حادثه را که نقل کنند، شکوهِ خودش و عظمتى را که در دل خودش هست نشان میدهد. هیچ نبایستى مبالغه به کار برد. نباید هم کم گذاشت؛ باید همهى جزئیّات مهم و تأثیرگذار را بیان کرد که همهاش هم موثّر است. همچنین به این آقایان محترم حوزهى هنرى و بقیّهى دستگاههاى نشر هم توصیه میکنم: این نوشتجات را قدر بدانید. این پدیدهها و این فراوردههاى تاریخ انقلاب را، تاریخ دفاع مقدّس را قدر بدانید؛ اینها را باید خیلى قدر دانست. بین مردم هم منتشر بشود. این جوانهاى ما، نه جنگ را دیدهاند، نه روایت درست و حسابى از جنگ شنیدهاند؛ روایت درست، اینها است؛ این کتابها است؛ هر چه میتوانید کارى کنید که در دسترس جوانها قرار بگیرد [تا] جنگ را بشناسند، بفهمند چه بود، چه اتّفاقى افتاد، و جمهورى اسلامى چیست؛ ملّت ایران چه کسانى هستند. این طاقت عظیمى که در ملّت ایران وجود دارد براى مواجههى با این امتحانهاى بزرگ را دست کم نگیرند. یکى از چیزهایى که ملّتها را همیشه زبون میکند و تحت سلطهى دیگران قرار میدهد، این است که نقاط قوّت ملّتها از چشم خودشان پوشیده بماند؛ نفهمند چه ارزشهایى، چه توانایىهایى، چه نقاط قوّتى در آنها وجود دارد؛ این را نفهمند. باید ببینند جوانها، بفهمند حادثهى جنگ چه بود و چگونه جوانهاى ما بدون سازوبرگ حسابى، بدون توانایىها و پیشآمادگىهایى که معمولاً براى اینجور کارها لازم است، رفتند و چه کردند. ترجمه هم باید بشود. البتّه در ترجمهى اینها، به گمان من باید مترجم کسى باشد که زبانى که به آن ترجمه میکند، زبان مادریش باشد؛ بدون این نمیشود؛ هم نویسنده باشد، هم زبان مادریش باشد. حالا [در] بعضى از زبانها، پیدا کردن اینجور آدمى ممکن است آسان نباشد، امّا [در] بعضى از زبانها نه، آسان است؛ میتوانید کسانى را پیدا کنید که مثلاً زبان مادریشان یا زبانى که در دورهى کودکى با آن پرورش پیدا کردند ولو زبان مادریشان هم نیست؛ مثلاً انگلیسى، من باب مثال. اگر اهل ذوق باشند، اهل نویسندگى باشند، قلم به دست بگیرند، این کتاب را ترجمه کنند، هر چه صرف کنید، مىارزد. البتّه به شرطى که بتوانید منتشر کنید. دستگاههاى استکبار یکى از کارهایشان این است - برخلاف ماها که گاهى خیلى روشنفکر میشویم و میگوییم که همهچیز دست همهکس برسد، آنها نه، آنها بسیار متعصّب و در این زمینه سختگیرند - بهآسانى هم نمیگذارند آن چیزى که شما ترجمه کردید، به دست مخاطبانش برسد؛ ولى خب باید راه پیدا کنید، بتوانید بکنید بنابراین ترجمه خیلى کار مهمّى است.
به هرحال انشاءالله که همهتان موفّق و مؤیّد باشید. امروز خوشحال شدیم شماها را ملاقات کردیم؛ همچنین آقاى مهدىقلى رضایى را، همچنین یک بار دیگر آقاى نورالدّین را. انشاءالله که همهتان موفّق باشید، مؤیّد باشید، انشاءالله همیشه سربازان ثابت قدمِ انقلاب باشید همهتان. همچنین خانم سپهرى که واقعاً زحمت کشیدند، کار ایشان، خیلى با ارزش است، خیلى؛ خداوند انشاءالله به ایشان توفیق بدهد. و بدانید خانم سپهرى که این کارى که شما کردید - این دو کتابى که حالا بنده دیدم درآوردید - تحقیقاً مصداق جهاد فىسبیلالله است، براى خاطر اینکه دشمنان این انقلاب و دشمنان سبیلالله سعى دارند که نگذارند این راه روشن مقابل چشمها قرار بگیرد؛ شما درست عکس آنها، نقطهى مقابل آنها عمل کردید؛ بنابراین، این مجاهدت در راه خدا است، انشاءالله که خدا از شما قبول کند و انشاءالله خداوند نیّتهاى همهى ما را خالص کند، کار ما را، فکر ما را، حرف ما را، عمل ما را براى خودش و در راه خودش قرار بدهد.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
[ سه شنبه 92/7/16 ] [ 11:50 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |