یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
رسایی: با توجه به اصرار آقای جنتی بر سیاستهای غلطی که موجب اعتراض و نگرانی متدینین و دلسوزان و علما شده، بیش از این نمیتوان مماشات کرد.
![]() نایب رئیس کمیسیون اصل 90 گفت: قرار بود طرح استیضاح علی جنتی قبل از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تحویل هیأت رئیسه شود اما به دلیل برگزاری نمایشگاه این موضوع تأخیر افتاد اما اعتراضات مختلف مجددا عزم نمایندگان را جدی کرد اما مجددا وساطت برخی از افراد این موضوع رابه تاخیر انداخت تا اینکه استیضاح وزیر علوم در اولویت قرار گرفت. نماینده تهران گفت: متأسفانه کارت زرد مجلس به عملکرد وزیر ارشاد نیز سبب نشد تا وی در سیاستها و جهتگیریهایش تأمل کند بلکه تاکنون چند بار با ادبیات توهین آمیزی اعلام کرده که اگر 10 کارت زرد هم از مجلس بگیرد برایش مهم نیست. رسایی همچنین گفت: ظاهرا علی رغم گلایههای چند باره مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید و نمایندگان خبرگان از عملکرد وزیر ارشاد، آقای جنتی درباره تذکرات این بزرگان هم همین نظر را دارد و خیلی این دغدغه ها برایش مهم نیست بنابراین چاره ای جز اقدام قانونی استیضاح که یک مطالبه عمومی است، نمیماند. نایب رئیس کمیسیون اصل 90 در خصوص محتوای استیضاح اعلام کرد: این استیضاح در هشت بند تهیه شده و درباره جزئیات آن اطلاع رسانی میشود. منبع: فارس [ یکشنبه 93/8/4 ] [ 7:54 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
امام حسین علیه السلام فرمود : تو را نصیحت می کنم، اگر می توانی به جایی برو که فریاد ما را به گوشت نرسد و جنگ ما را نبینی، سوگند به خدا اگر کسی بانگ ما را بشنود و ما را یاری ندهد خدا او را به صورت در آتش افکند.
![]() گفتند: "متعلّق بن عبیدالله بن حر جعفی است."
امام (ع) حجّاج بن مسروق جعفی را نزد عبیدالله بن حر فرستاد تا از او دعوت کند تا به یاری فرزند پیغمبر(ص) برخیزد. حجّاج بن مسروق نزد عبیدالله بن حر رفت تا پیام امام حسین علیه السلام را به او برساند. عبیدالله از حجاج، علت آمدنش را پرسید.
حجّاج بن مسروق گفت: «هدیه ای و کرامتی [آوردم]، اگر پذیرا باشی! این حسین(ع) است که تو را به یاری خود خوانده است، اگر او را یاری کنی مأجور خواهی بود و اگر کشته گردی به فیض شهادت نائل خواهی آمد.»
عبیدالله بن حر گفت: «به خدا سوگند که از کوفه خارج نشدم، مگر اینکه دیدم جماعت بسیاری به قصد جنگیدن با حسین(ع) بیرون می آیند و شیعیانش او را تنها و بی یار و یاور گذاشته اند، پس دانستم که او کشته خواهد شد، و چون من قدرت بر یاری او ندارم، مایل نیستم نه او مرا ببیند و نه من او را ببینم!»
حجّاج بن مسروق به خدمت امام بازگشت و پاسخ عبیدالله بن حر را به ایشان عرضه داشت.
امام حسین علیه السلام برخاست و با عدّه ای از اهل بیت(ع) و یارانش به سوی خیمه عبیدالله روانه گردید، و چون بر او وارد شدند عبیدالله قسمت بالای مجلس را برای جلوس امام(ع) آماده کرد.
عبیدالله بن حر می گفت: «من هرگز کسی را همانند حسین (ع) درعمرم ندیدم، هنگامی که حسین (ع) به سوی خیمه ام می آمد چنان آن منظره و هیئت گیرایی داشت که در هیچ چیزی آن جاذبه وجود نداشت و چنان رقّتی در من پدیدار شد که تاکنون نسبت به کسی هرگز در من این گونه رقّتی پیدا نشده است، آن لحظه ای که مشاهده نمودم امام حسین(ع) راه می رفت و کودکان گرداگرد او پروانه وار برگرد شمع وجودش حرکت می کردند، به محاسنش نظر کردم سیاه سیاه بود، به حضرت(ع) گفتم: "آیا این رنگ سیاهی از موی شماست یا اثر خضاب؟"
فرمود:" ای پسر حر! پیری ام زود فرا رسید؛ پس دانستم که محاسنش به واسطه خضاب است."»
چون امام حسین(ع) در خیمه عبیدالله نشست، پس از حمد و ثنای الهی فرمود: «ای پسر حر! اهل شهر شما به من نامه نوشتند که دل در گرو یاری من دارند و بر این یاری یکدل و هماهنگ اند و از من خواستند تا به نزد آنها بیایم، ولی آنچه وعده داده بودند، نادرست بود؛ تو دارای گناهان زیادی هستی، آیا نمی خواهی بوسیله توبه، آن اعمال ناشایسته را از بین ببری؟»
عبیدالله بن حر گفت: «ای پسر پیامبر(ص) جبران این همه گناه چگونه ممکن است؟» امام فرمود: «فرزند دختر پیامبرت را یاری کن.»
عبیدالله گفت: «به خدا سوگند من می دانم کسی که از تو پیروی کند در روز قیامت سعادتمند خواهد شد، اما وجود من به تو کمک چندانی نخواهد کرد [و سودی برایت ندارد] در کوفه برای شما یار و یاوری نیست و من هم در خود توان انجام چنین کاری را (جنگ در رکاب تو و شهادت در کنارت) نمی بینم، چرا که نفس من راضی به مرگ نیست ولی من این اسب را که «ملحقه» نام دارد، به تو می بخشم به خدا سوگند در پی چیزی نبودم، مگر این که با این اسب آن را بدست آوردم و کسی تعقیبم نکرد جز اینکه از او سبقت گرفتم و از معرکه گریختم.»
امام حسین(ع) فرمود: «حال که خود، ما را یاری نمی کنی، ما نیازی به تو و اسب تو نداریم، و گمراهان را به یاری خویش نمی طلبیم، ولی تو را نصیحت می کنم، اگر می توانی به جایی برو که فریاد ما را به گوشت نرسد و جنگ ما را نبینی، سوگند به خدا اگر کسی بانگ ما را بشنود و ما را یاری ندهد خدا او را به صورت در آتش افکند.
ملاقات عمر بن قیس با امام حسین (ع) نیز از رویدادها و حوادث این منزل است. عمر بن قیس مشرقی می گفت: «با پسر عمویم بر امام حسین وارد شدم. آن حضرت در «قصر بنی مقاتل» بود پس بر او سلام کردیم پسر عمویم به امام گفت: "این سیاهی که در محاسن شما می بینم از خضاب است یا رنگ مویتان؟ امام (ع) فرمود: "خضاب است موی ما بنی هاشم زود سفید می شود." آنگاه از من پرسید: "آیا به یاری من می آیی؟"
گفتم: " من مردی هستم که عائله زیادی دارم و مال بسیاری از مردم نزد من است و نمی دانم کار به کجا می انجامد و خوش ندارم امانت مردم از بین برود." پسر عمویم نیز به امام (ع) پاسخی همانند پاسخ من داد.
امام فرمود: "پس از اینجا بروید که هر کس فریاد ما را بشنود و یا ما را ببیند و به یاری ما برنخیزد، بر خداوند است که او را به صورت در آتش اندازد"».
از عقبة بن سمعان روایت شده که می گفت: «در اواخر شب، امام حسین (ع) دستور داد از قصر بنی مقاتل آب برداشته و کوچ کنیم، چون حرکت کردیم و ساعتی رکاب زدیم امام(ع) همان گونه که سوار بود مختصری به خواب رفت، سپس بیدار شد و فرمود «انّا الله و انّا الیه راجعون و الحمدالله ربّ العالمین» سپس امام دو یا سه مرتبه این جمله را تکرار کردند.
علی بن الحسین (ع) روی به پدر نمود و گفت: "ای پدر! جانم فدای تو باد، خدا را حمد کردی و آیه استرجاع خواندی، علّت چیست؟"
امام حسین فرمود: "پسرم! در اثنای راه خواب مختصری بر من عارض شد، پس در خواب شخصی را سوار بر اسب دیدم در حالی که می گفت: "این قوم سیرمی کنند و اَجَل هم به سوی آنان در حرکت است، دانستم که خبر مرگ ماست که به ما داده شده است."
علی بن الحسین (ع) گفت: "ای پدر! خدا شر را از تو دور گرداند، آیا ما بر حق نیستیم؟"
امام فرمود: "سوگند به آن کسی که باز گشت بندگان به سوی اوست، ما بر حقّیم." علی بن الحسین (ع) گفت: "پس اگر بر حقیم ما را از مرگ باکی نیست."
امام حسین به علی اکبر(ع) فرمود: "خداوند تو را جزای خیر دهد آن گونه که پدری را به فرزندش جزای خیر دهد."
با دمیده شدن سپیده صبح، امام (ع) از مرکبش پیاده شد و نماز صبح را به جا آورد و با شتاب سوار شد و با یاران خود حرکت کردند؛ تا این که هنگام ظهر به «نینوی» رسیدند. ناگاه سواری مسلّح از دور پیدا شد، او از کوفه می آمد، همه ایستادند و او را تماشا می کردند، همین که رسید به حر و همراهانش سلام کرد بی آنکه به امام حسین علیه السلام و اصحابش سلام کند، و بعد نامه عبیدالله بن زیاد را به دست حر داد. ابن زیاد در این نامه نوشته بود: «چون نامه من به تو رسد و فرستاده من نزد تو آید، حسین (ع) را نگاهدار و کار را بر او تنگ گیر، و او را فرود نیاور، مگر در بیابان بی حفاظ و بدون آب! من به قاصد گفته ام از تو جدا نگردد تا خبر انجام دادن فرمان مرا بیاورد، والسلام.»
ابن نما از جابر بن عبدالله بن سمعان نقل کرده است: «هنگامی که نزدیک "نینوی" رسیدیم، مردی از کنده که نامش مالک بن نُسیر بود آمد و نامه عبیدالله بن زیاد را برای حر آورد.
یکی از یاران امام (ع) به نام ابوالشعثاء یزید بن زیاد کندی به فرستاده عبیدالله بن زیاد نگریست، به نظرش آشنا آمد و گفت: "تو مالک بن نُسَیر بدّی نیستی؟" گفت: "آری."
ابوالشعثاء گفت: "مادرت به عزایت بنشیند برای چه آمده ای؟"
گفت: "در آنچه آمده ام امام خود را اطاعت کرده ام! و به بیعت خود عمل کرده ام!"
ابوالشعثاء گفت: "نافرمانی پروردگارت را نمودی و امام خود را به چیزی که موجب هلاک توست اطاعت کردی و ننگ و آتش را برای خود خریدی؛ که خدای عزوجل می فرماید: "و جعلناهم ائمّةً یدعون الی النّار و یوم القیامة لا ینصرون؛ و آنان [فرعونیان] را پیشوایانی قرار دادیم که به آتش (دوزخ) دعوت می کنند و روز رستاخیز یاری نخواهند شد. البته امام تو چنین است."
حر خدمت امام حسین(ع) آمد و نامه ابن زیاد را برای ایشان قرائت کرد، امام به او فرمود: «بگذار در"نینوی" و یا "غاضریه" فرود آییم.»
حر گفت: «ممکن نیست، زیرا عبیدالله این آورنده نامه را بر من جاسوس گمارده است!»
زهیر خطاب به امام(ع) گفت: «به خدا سوگند چنان می بینم که پس از این، کار بر ما سخت تر گردد، یابن رسول الله(ص)! اکنون جنگ با این گروه[حر و یارانش] برای ما آسان تر است از جنگ با آنهایی که از پی این گروه می آیند، به جان خودم سوگند که در پی اینان کسانی می آیند که ما را طاقت مبارزه با آنها نیست.»
امام(ع) فرمود: «درست می گویی ای زهیر؛ ولی من آغاز کننده جنگ نخواهم بود.»
زهیر گفت: «در این نزدیکی و در کنار فرات آبادی ای است که دارای استحکامات طبیعی است به گونه ای که فرات از همه طرف به آن احاطه دارد، مگر از یک طرف.»
امام حسین(ع) فرمود: «نام این آبادی چیست؟»
عرض کرد: آن را «عقر» می گویند.
امام فرمود: «پناه می برم به خدا از عقر!»
پس آن حضرت (ع) به حر نظری افکند و فرمود: «کمی جلوتر برویم! پس مقداری از مسافت را امام با حر و همراهانش پیمودند تا این که به «کربلا» رسیدند. منبع: باشگاه خبرنگاران [ یکشنبه 93/8/4 ] [ 4:30 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
از حضرت امام رضا(ع) روایت است که: چون ماه محرم داخل مىشد پدرم را کسى خندان نمىدید و اندوه و حزن پیوسته بر او غالب مىشد؛ چون روز عاشورا مىشد آن روز، روز مصیبت و حزن و گریه او بود و مىفرمود: امروز روزى است که حسین(ع) شهید شده است .
اعمال دهه اول این ماه را جهت استفاده مخاطبان منتشر می کند
شب اول: صد رکعت نماز در هر رکعت حمد و توحید بخواند دوم دو رکعت در رکعت اول حمد و انعام و در دوم حمد و یس ، سوم دو رکعت در هر رکعت حمد و یازده قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ در روایت است که حضرت رسول صلى الله علیه و آله فرمود: هر که در این شب این دو رکعت نماز را بجا آورد و صبحش را که اول سال است روزه بدارد مثل کسى است که تمام سال را مداومت به خیر کرده و در آن سال محفوظ باشد و اگر بمیرد به بهشت برود و نیز اگر ممکن شود احیا بدارد این شب را به دعا و نماز و خواندن قرآن . روز اول: بدان که اول محرم اول سال است و در آن دو عمل وارد، اول روزه است ، از حضرت امام رضا (ع) مروى است که: هر که در این روز روزه بدارد و خدا را بخواند خداوند دعاى او را مستجاب کند چنانکه دعاى زکریا را مستجاب نمود .دوم از حضرت امام رضا علیه السلام منقول است که: حضرت رسول(ص) روز اول محرم دو رکعت نماز به جا می آورد و چون فارغ مىشد دستها را بلند مىکرد و این دعا را سه دفعه مى خواند: اللَّهُمَّ أَنْتَ الْإِلَهُ الْقَدِیمُ وَ هَذِهِ سَنَةٌ جَدِیدَةٌ فَأَسْأَلُکَ فِیهَا الْعِصْمَةَ مِنَ الشَّیْطَانِ وَ الْقُوَّةَ عَلَى هَذِهِ النَّفْسِ الْأَمَّارَةِ بِالسُّوءِ وَ الِاشْتِغَالَ بِمَا یُقَرِّبُنِی إِلَیْکَ یَا کَرِیمُ یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرامِ* یَا عِمَادَ مَنْ لَا عِمَادَ لَهُ یَا ذَخِیرَةَ مَنْ لَا ذَخِیرَةَ لَهُ یَا حِرْزَ مَنْ لَا حِرْزَ لَهُ یَا غِیَاثَ مَنْ لَا غِیَاثَ لَهُ یَا سَنَدَ مَنْ لَا سَنَدَ لَهُ کلیات مفاتیح الجنان، ص: 287 یَا کَنْزَ مَنْ لَا کَنْزَ لَهُ یَا حَسَنَ الْبَلَاءِ یَا عَظِیمَ الرَّجَاءِ یَا عِزَّ الضُّعَفَاءِ یَا مُنْقِذَ الْغَرْقَى یَا مُنْجِیَ الْهَلْکَى یَا مُنْعِمُ یَا مُجْمِلُ یَا مُفْضِلُ یَا مُحْسِنُ أَنْتَ الَّذِی سَجَدَ لَکَ سَوَادُ اللَّیْلِ وَ نُورُ النَّهَارِ وَ ضَوْءُ الْقَمَرِ وَ شُعَاعُ الشَّمْسِ وَ دَوِیُّ الْمَاءِ وَ حَفِیفُ الشَّجَرِ یَا اللَّهُ لَا شَرِیکَ لَکَ اللَّهُمَّ اجْعَلْنَا خَیْراً مِمَّا یَظُنُّونَ وَ اغْفِرْ لَنَا مَا لَا یَعْلَمُونَ وَ لَا تُؤَاخِذْنَا بِمَا یَقُولُونَ حَسْبِیَ اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا وَ ما یَذَّکَّرُ إِلَّا أُولُوا الْأَلْبابِ رَبَّنا لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنا وَ هَبْ لَنا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً إِنَّکَ أَنْتَ الْوَهَّابُ شیخ طوسى فرموده که روزه دهه اول محرم روز تاسوعا مستحب است، روز سوم روزى است که حضرت یوسف(ع) از زندان بیرون شده هر که آن روز را روزه بدارد حق تعالى بر او کارهاى مشکل را آسان فرماید و از او اندوه را برطرف کند و در روایت نبوى(ص) است که دعایش مستجاب شود. روز تاسوعا: از حضرت صادق(ع) روایت است که فرمود: تاسوعا روزى بود که جناب امام حسین(ع) و اصحابش را در کربلا محاصره کردند و سپاه شام بر قتال آن حضرت اجتماع کردند و ابن مرجانه و عمر سعد خوشحال شدند به سبب کثرت سپاه و بسیارى لشکر که براى آنها جمع شده بود و جناب امام حسین(ع) و اصحابش را ضعیف شمردند و یقین کردند که یاورى از براى آن حضرت نخواهد آمد و اهل عراق او را مدد نخواهند نمود پس فرمود پدرم فداى آن ضعیف غریب . شب عاشورا: صد رکعت نماز هر رکعت به حمد و سه مرتبه قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ و بعد از فراغ از جمیع آنها بگوید: سُبْحانَ اللَّهِ* وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ* وَ لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ* وَ اللَّهُ أَکْبَرُ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ هفتاد مرتبه و در روایت دیگر بعد از العلی العظیم استغفار نیز ذکر شده و از جمله چهار رکعت در آخر شب در هر رکعت بعد از حمد هر یک از آیة الکرسى و توحید و فلق و ناس را ده مرتبه بخواند و بعد از سلام صد مرتبه توحید بخواند و از جمله چهار رکعت نماز در هر رکعت حمد و پنجاه مرتبه توحید کلیات مفاتیح الجنان، ص: 288 و این نماز مطابق است با نماز امیر المؤمنین(ع) که فضیلت بسیار دارد همچنین بعد از نماز ذکر خدا و صلوات بسیار بفرستد و دشمنان ایشان را لعن نماید و فضیلت احیاى این شب و عبادت در آن مقابل هفتاد سال است و اگر کسى توفیق پیدا کند در این شب در کربلا باشد و امام حسین(ع) را زیارت کند و تا صبح نزد آن جناب بیتوته نماید خدا او را درجمله شهدا یی که با آن حضرت بودند محشور فرماید روز دهم روز [عاشورا] شهادت ابو عبد الله الحسین(ع) روز مصیبت و حزن ائمه اطهار(ع) و شیعیان ایشان است و شایسته است که شیعیان در این روز مشغول کارى از کارهاى دنیا نگردند و از براى خانه خود چیزى ذخیره نکنند و مشغول گریه و نوحه و مصیبت باشند و تعزیت حضرت امام حسین(ع) را اقامه نمایند و به ماتم اشتغال نمایند به نحوى که در ماتم عزیزترین اولاد و اقارب خود اشتغال مىنمایند و زیارت کنند آن حضرت را به زیارت عاشورا و سعى کنند در نفرین و لعن بر قاتلان آن حضرت و یکدیگر را تعزیت گویند در مصیبت آن جناب و بگویند: أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلَامُ وَ جَعَلَنَا وَ إِیَّاکُمْ مِنَ الطَّالِبِینَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِیِّهِ الْإِمَامِ الْمَهْدِیِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْهِمُ [عَلَیْهِ] السَّلَامُ و شایسته است در این روز مقتل بخوانند و یکدیگر را بگریانند.
منبع:حوزه [ یکشنبه 93/8/4 ] [ 4:29 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حال سوال اساسی اینجاست که حامیان این مراسم تا به کی قصد دارند برای کشور هزینه برجای گذارند؟ و کورکورانه تسلیم سران فتنه همچون خاتمی، موسوی و کروبی باشند و هر جا و در هر موقعیتی خواهان آزادی و بازگشت آنان به فضای سیاسی جامعه باشند.
![]() متن بیانیه به شرح زیر است. بسم الله الرحمن الرحیم
متأسفانه روز پنجشنبه هفته گذشته در حالی که امت خداجو و ملت مسلمان ایران داغدار وفات فقیه عالیقدر و فرزانه و رییس مجلس خبرگان رهبری حضرت آیت ا... مهدوی کنی بودند و سیل مردم متدین در تهران در حال تشییع و خاک سپاری پیکر مطهر ایشان بودند، فضای پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران جور دیگری بود. پردیس کشاورزی و منابع طبیعی میزبان برنامه ای بود که با حمایت مستقیم دکتر نیلی محمودآبادی و مسئولین وزارت علوم برگزار شد. برنامه ای که به علت عدم صدور مجوز توسط شورای فرهنگی دانشگاه تهران( مهم ترین شورای دانشگاه و بالاترین مرجع تصمیم گیری در امور فرهنگی دانشگاه) اصلاً قرار نبود برگزار شود، ولی چه کنیم که لابی های گسترده ی آقای سرپرست و وزارت علوم کافی بود تا نظر شورای فرهنگی دانشگاه بی ارزش شود و داعیه داران احترام به رأی افراد و تصمیم گیری جمعی باز هم نشان دادند که بحث آزادی و احترام به رأی تنها لقلقه ی زبانشان و حربه ای برای موجه نشان دادن خودشان در زمان لازم است، و در آخر موفق به کسب مجوز اجرای مراسمی، با حمایت مالی چندین میلیونی شدند. مراسمی که در روز عزای عمومی ملت برای از دست دادن یار وفادار امام و انقلاب، حضرت آیت الله مهدوی کنی، با سوت و کف و اجرای تئاتر طنز و پخش موسیقی با صدای بلند در محوطه پردیس همراه بود. اما ای کاش تنها اشکال کارشان همین سوت و کف و شادی در روز عزای عمومی بود. عده ای در این مراسم برای تطهیر عناصر فتنه سال 88 سنگ تمام گذاشتند و چنان از آنان سخن به رشته تحریر درآورده بودند که انگاری نعوذ بالله آیه تطهیر در شأن آنان نازل شده است. گویی که این خائنان به اسلام و ایران هیچ کاری نکرده اند و امنیت و وحدت ملی را طی مدت 8 ماه به سخره نگرفته اند. همان خائنانی که سخنان فصل الخطاب پیر انقلاب را اهمیت ندادند و به همین دلیل با واکنش مردم مسلمان انقلابی در 9 دی، برای همیشه به تاریخ پیوستند. باز هم ای کاش قانون شکنی ها به همین جا ختم می شد. انتشار مطالب ساختار شکنانه و ضد انقلاب و کذب در نشریاتی که توزیع شد به صورت گسترده قابل مشاهده بود. قباحت این مراسم به حدی بود که دل همه دانشجویان و مردم متعهد و انقلابی را به درد آورد و حتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان کرج هم نسبت بدان موضع گیری سختی انجام داد و همه مسولین مربوطه را متذکر شد. حال سوال اساسی اینجاست که حامیان این مراسم تا به کی قصد دارند برای کشور هزینه برجای گذارند؟ و کورکورانه تسلیم سران فتنه همچون خاتمی، موسوی و کروبی باشند و هر جا و در هر موقعیتی خواهان آزادی و بازگشت آنان به فضای سیاسی جامعه باشند. در همین جا ضمن اخطار به همه افراد سیاست زده ای که قصد برهم زدن آرامش فضای جامعه را دارند متذکر می شویم ایران اسلامی هیچ گاه، جایگاهی برای افراد خائن و ضد نظام جمهوری اسلامی، ندارد. و من الله التوفیق بسیج دانشجویی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1393/8/3 گفتنی است همایش یک روزه ای توسط انجمن اسلامی دانشگاه تهران به بهانه اردوی جدید الورودها ! بخوانید میتینگ تطهیر سران فتنه ! در تاریخ پنجشنبه 93/8/1 در پردیس کشاورزی کرج برگزار شد که ایجاد غرفه در دانشگاه و توزیع عکس ، چندین نشریه و کتاب با محوریت تطهیر سران فتنه و سوت و کف و اقدامات خلاف شرع در روز عزای عمومی اعلام شده توسط رئیس جمهور از برنامه های اصلی این همایش بود. منبع: اسنا [ یکشنبه 93/8/4 ] [ 4:26 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبداللهالحسینعلیهالسّلام، امسال نیز همچون سالهای گذشته مجلس عزاداری در حضور رهبر معظم انقلاب برگزار خواهد شد.
گروه داخلی «تیتریک»؛ به گزارش پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR، این مراسم از هفتم تا دوازدهم محرم ( از شب هشتم تا شب سیزدهم محرم 1436 هـ.ق) برابر با شنبه 93/8/10 تا پنجشنبه 93/8/15، به مدت 6 شب، همراه با اقامهی نماز جماعت مغرب و عشاء در حسینیهی امام خمینیرضواناللهعلیه واقع در خیابان فلسطین جنوبی، تقاطع خیابان آذربایجان برگزار میشود. هر شب قبل از اذان مغرب نیز، حجتالاسلام فلاحزاده به بیان احکام شرعی خواهند پرداخت. از عموم مردم عزیز و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارتعلیهمالسّلام دعوت میشود تا در این مراسم شرکت فرمایند. برنامهی مراسم به شرح زیر است:
[ یکشنبه 93/8/4 ] [ 4:25 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
رییس مرکز سایبری بسیج گفت: برخی از رسانه ها در کشور رها هستند و دست به هر کاری برای اهداف سیاسی خود می زنند. اساسا از بستر همین رسانهها بود که نیرو برای رسانههای فارسی زبان خارج وابسته به سرویس های امنیتی غرب تربیت شد.
![]() وی افزود: در ماجرای اسید پاشی اصفهان یک رسانه مشخص، خط اول متهم سازی حزب الله را نشانه رفت و بعد دیگر رسانه های همسو با این رسانه کار را ادامه داده و باعث نگرانی و تشویش اذهان مردم شدند در حالی که اصلا سرمنشا این اسید پاشی مشخص نیست و تمام نیروهای حزب اللهی هم آن را محکوم کرده و عملی غیرانسانی تلقی کردند. رییس مرکز سایبری بسیج اضافه کرد: برخی از رسانه ها در کشور رها هستند و دست به هر کاری برای اهداف سیاسی خود می زنند. اساسا از بستر همین رسانهها بود که نیرو برای رسانههای فارسی زبان خارج وابسته به سرویس های امنیتی غرب تربیت شد. وی گفت: ما از دستگاه قضایی می خواهیم که جلوی این رسانه ها را بگیرد و اجازه ندهد با آلوده کردن فضای ذهنی جامعه خوراک برای غربی ها وسرویس های خبری آنها فراهم کنند. زندی ادامه داد: در ماجرای اصفهان تمام نیروهای دلسوز موضوع اسید پاشی را محکوم کردند و همه نبروهای انتظامی و امنیتی به دنبال سرمنشا مشکوک این رفتار غیر انسانی هستند، اما بازهم عده ای دست بردار نیستند و هر روز به بهانه های مختلف احساسات مردم را جریحه دار می کنند در حالی که هیچ کس به درستی نمی داند چه کسی عامل این اسید پاشی بوده و به کجا وابسته است. رییس مرکز سایبری بسیج با اشاره به اینکه عامل این رفتار غیر انسانی هر کس که باشد قطعا نه تنها هیچ ارتباطی با حزب الله ندارد، بلکه اگر یک دعوای شخصی نباشد حتما به سرویس های امنیتی خارجی وابسته است، خاطر نشان کرد: ان شاالله با مشخص شدن ابعاد این حادثه یکبار دیگر مردم به مظلومیت آمران به معروف و ناهیان از منکر پی خواهند برد. [ یکشنبه 93/8/4 ] [ 4:24 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
گروهی از مردم کولد لیک در کانادا به منظور اعلام همبستگی با مسلمانان شعارهای ضد اسلامی را از روی دیوارهای مسجد منطقه پاک کردند.
در چند روز اخیر با انتشار اخبار ضد اسلامی در کانادا، عدهای جمعه شب به مسجد کولد لیک (cold lake) حمله کردند و بر روی در و دیوارهای آن با اسپری قرمز رنگ شعارهای ضد اسلامی مانند «تروریستهای مسلمان»، «کانادا» و «به خانه خود برگردید» را نوشتند، و شیشههای این مسجد را شکستند.
روز گذشته نیز گروهی از مردم به منظور ابراز ناراحتی از این واقعه و اعلام همبستگی با مسلمانان شعارهای ضد اسلامی را از روی دیوارهای مسجد پاک و پنجرههای شکسته شده را تعمیر کردند. «محمود الکدری» مدیر مسجد کولد لیک ساعت 6 صبح روز جمعه زمانی که برای گشودن دربهای مسجد برای برپایی نماز صبح رفته بود متوجه پنجرههای شکسته شده و شعارهای ضد اسلامی شد. هنوز عوامل این اقدام ضد اسلامی شناسایی و معرفی نشدهاند اما نوشتن جملات توهین آمیز به مسلمانان بر روی دیوارهای این مسجد پس از دو حمله مرگ بار جداگانه از سوی سلفیها به سربازان کانادایی در هفته گذشته رخ داد. همچنین در شهر کدلیک یک پایگاه هوایی وجود دارد که اقدام به فرستادن جنگنده علیه تروریستهای داعش میکند. ![]() ![]() ![]() منبع: ابنا [ یکشنبه 93/8/4 ] [ 4:22 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یک نهاد امنیتی مردی را در تجمع اصفهانی ها بازداشت کرد که با آرایش و لباس زنانه قصد تحریک مردم به تجمع و اعتراض علیه نهادهای کشور را داشت.
در حالی که تلاش مسئولان انتظامی، امنیتی و قضایی برای دستگیری عوامل جنایت اسیدپاشی به صورت چند زن ادامه دارد، طی روزهای اخیر به بهانه اعتراض به این ماجرا برخی افراد و جریان ها در شبکه های اجتماعی، فضای مجازی و نیز محیط عمومی سعی کردند با جهت دهی خاص، افرادی را به اعتراض علیه دستگاه های مسئول تحریک کنند.
بر همین اساس بود که روز چهارشنبه هفته گذشته و در پی فراخوان برخی شبکههای اجتماعی به بهانه اعتراض به سناریو اسیدپاشی تعداد محدودی مقابل دادگستری شهر اصفهان اقدام به تجمع کردند. در همین رابطه اعلام شد که یک نهاد امنیتی مردی را در این تجمع بازداشت کرد که با آرایش و لباس زنانه قصد تحریک مردم به تجمع و اعتراض علیه نهادهای کشور را داشت. از این مرد زن نما که بازجویی از وی در این نهاد امنیتی ادامه دارد برخی ادوات ارتباطی و جاسوسی کشف شده است. در بازجویی های اولیه از نامبرده، وی اعترافات قابل توجهی را داشته که به دلیل ادامه داشتن بازجوییها و تکمیل شدن پرونده از ذکر جزئیات آن خودداری می کنیم. در ادامه تصاویری از این مرد زن نما قابل مشاهده است. منبع: دانا [ شنبه 93/8/3 ] [ 9:10 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
آیا می توان دو مفسد فی الارض و فتنه گر را با جناب حربن یزید ریاحی در یک مقام قرار داد و به مقایسه آنان پرداخت؟ ای کاش آقای رئیس جمهور که از قضا روحانی نیز هستند، برای رهایی از فشار اصلاحطلبان و جریان فتنه، بزرگان دین را با فرومایگان قیاس نمیکرد.
![]() از آن روز، ساله گذشته است و در آستانه محرم و عاشورایی دیگر، حجت الاسلام حسن روحانی در سفر استانی زنجان، کلماتی را بر زبان آورد که بر تمامی حماسه آفرینان 9 دی تلخ آمد. او اگر چه به طور مستقیم از سران فاسد فتنه سخنی بر زبان نباورد ولی در فخوای کلام او اینچنین برداشت میشد که روحانی به دنبال آزادی سران فتنه است؛ را که هیچ گناهی در کشور بالاتر از گناه سران فتنه نیست و ملت و نظام نیز تا کنون این گناه را نبخشیدهاند و خواستار محاکمه سران فتنه صهیونیستی 88 هستند. روحانی در این سفر گفت که "من در جامعه کسی را نمیشناسم که گناهی بالاتر از گناه حر و عظیمالشأنی را در تاریخ بعد از پیامبر(ص) و امام علی(ع) جز ابا عبدالله الحسین(ع) نمیشناسم که در برابر سری که حر در برابرش خم کرد، گذشت کرده و او را در آغوش کشید". در حوادث سال 88، میل به دیکتاتوری سران فتنه و رویکرد حق به جانب آنان، ده ها نفر از جوانان این مرز و بوم در فتنه 88 به شهادت رسیدند ولیکن آنان نه تنها از منش دیکتاتوریشان عقب ننشستند، بلکه پر توقعتر از گذشته خود را طلبکار از نظام نیز میدانستند. هر چند که مقایسه جنایت سران فتنه با جناب حر قیاس مع الفارق است ولیکن در یک نگاه ساده و کلی میتوان به توبه حر و جبران اشتباهش اشاره کرد. در روز عاشورا اگر جناب حر بر اشتباهش پی نمیبرد و جبران اشتباهش را نمیکرد، قطعا بخشیده نمیشد؛ ضمن اینکه آنچا جناب ایشان را از سران فتنه متمایز میکند، ادب در برابر امام حسین (ع) و عدم توهین به ساحت مقدس حضرت زهرا(س) بود؛ موضوعی که در تار و پود سران فتنه ردی از آن نیست. سران فتنه ( که از قضا یکی از آنها آرایی کمتر از آرای باطله داشت) نظام را به انواع تهمت ها متهم کردند. تهمتهایی همچون تجاوز به زندانیان که آنان به نظام زدند، حتی دشمنان نظام نیز به نظام مقدس جمهوری اسلامی نزده بودند. اما مقایسه رفتار سران فتنه در عاشورای 88 و جناب حربن یزید ریاحی، بهترین شیوه برای فهماندن فرق بین حر و سران ملعون و منحوس فتنه 88 است. عاشورای سال 61 هجری قمری در سال 61 هجری قمری در زمانی که لشگر امام حسین(ع) تلاش داشت تا به سمت کوفه برود، حربن یزید ریاحی با سپاهش در منزل «قصر بنی مقاتل» یا «شراف»، راه را بر امام حسین(ع) بست و مانع از حرکت ایشان به سوی کوفه شد. حر کاروان امام را همراهی کرد تا به کربلا رسیدند و در آنجا فرود آمد. اما در روز عاشورا، وقتی حر بن یزدی دید لشگر کوفه تصمیم گرفتند با حسین (ع) بجنگند و فریاد هل من ناصر ینصرنی حسین را شنید، به عمر بن سعد گفت تو با این مرد می جنگی ؟ گفت آری بخدا، جنگی که اگر هموار باشد سرها بیفکند و دستها بپراند. حر گفت آیا پیشنهاد او پسند شما نیست، عمر سعد گفت اگر کار بدست من بود پذیرا می شدم ولی ابن زیاد نپذیرد. حربن یزید به کناری از لشگر آمد و خود را به حسین (ع) نزدیک کرد . مهاجربن اوس به او گفت چه قصدی داری؟ پاسخ او را نداد و لرزه ای بر اندامش افتاده بود. مهاجربن اوس به او گفت وضع مشکوکی داری، من تو را در هیچ میدانی چنین ندیدم و اگر به من می گفتند شجاعترین اهل کوفه کیست؟ تو را نام می بردم . حر گفت من خود را در میان بهشت و دوزخ می بینم بخدا چیزی را بر بهشت اختیار نکنم اگر چه پاره پاره و سوزانده شوم. تازید و بر اسب زد و دست بر سر گذاشت پس گفت بار خدایا به سوی تو برگشتم توبه ام را بپذیر، من دل دوستان تو و زادگان دختر پیغمبرت را لرزاندم وقتی به امام نزدیک شد سپر واژگون کرد و بر آنها سلام کرد و گفت قربانت یا بن رسول الله من همان هستم که نگذاشتم برگردی و در راه، پا به پای تو آمدم و تو را اینجا زمین گیر نمودم. من گمان نمی بردم که این مردم پیشنهاد تو را یکسر نپذیرند؛ بخدا اگر می دانستم با تو چنین می کنند اینچنین رفتار نمی کردم. من به خدا توبه کردم آیا توبه ام پذیرفته می شود؟ امام فرمود: بله خداوند قبول می کند حال از اسب فرود بیا، عرض کرد من سواره بهتر می توانم خدمت کنم اگر اجازه بفرمائید ساعتی با آنها می جنگم و در آخر به شهادت می رسم . امام فرمود خدایت رحمتت کند هر چه در نظر داری عمل کن حر جلوی امام ایستاد و گفت «ای اهل کوفه، مادرتان مباد و نزاد این بنده شایسته خدا را دعوت کردید تا نزد شما آید او را از دست دادید، گمان داشتید که از او با جان خود دفاع می کنید و سپس بهر او جهیدید تا او را بکشید و از هر سو راه بر او بستید چون اسیری در دست شما گرفتار شده و سود و زیان خود را از دست داده و آب فراتی که یهود و ترسا (مسیحیان) و گبر می نوشد و به روی او و زنان و کودکان و خانه اش بستید چه بد رفتاری با ذریه محمد (ص) کردید» سخن حر به اینجا رسید که عده ای بر او حمله کردند و او آمد در برابر امام ایستاد امام به او فرمود اهلاّ و سهلاّ (خوش آمدی تو در دنیا و آخرت حری) حر بن یزید برگشت هر کس تن به تن با او مبارزه می کرد با اولین ضربه کشته می شد عمربن حجاج به مردم فریاد زد ای احمقان اینها پهلوانان و از جان گذشته گان اند، تنها به میدان آنها نروید. عمر بن سعد (عمر سعد) گفت راست می گوید به همه اعلام کرد که تن به تن با آنها مبارزه نکنید تا اینکه بر او تاختند و او را به شهادت رساندند. سپس امام در لحظه شهادت حر، به بالین او رسید در حالیکه خون از بدنش جاری بود فرمود: (بخّ بخّ یا حرّ انت حر کما سمیت فی الدنیا و الآخره) آفرین بر تو ای حر، تو آزاده مرد هستی همانطوریکه در دنیا و آخرت تو را حر نامیدند. عاشورای سال 1431 هجری قمری در سال 88، ماه محرم از 28 آذرماه شروع شد و پیش از آغاز محرم، دیوار نویسی سبزها هم به اوج رسید. این حرکت از چند ماه پیش و با کاهش نیروهای میدانی موج سبز آغاز شده بود. دیوار نویسی، اسکناس نویسی و کشیدن علامتهای سبز روی تابلوهای راهنمایی و رانندگی روشهای متداول اقلیتهای قومی و جنبشهای معارض سیاسی است که در پاییز و زمستان 88 به شکل قابل توجهی در شمال تهران استفاده میشد. رجا نیوز هم گزارش داد که عدهایکه بهصورت سازماندهیشده بدون حمل هرگونه ادوات مخصوص عزاداران و دستهجات عزاداری، نمادهای سبز اموی را حمل میکردند، بهصورت سازماندهیشده از خیاباناسکندری بهسوی تقاطع خیابانتوحید، میدانفردوسی بهسمت میدانانقلاب، میدان امامحسین(ع) پلچوبی، خیابانحافظ بهسمت چهارراه کالج و چهارراه ولیعصر حرکت کردند و با اخلال در عبور و مرور عزاداران و مردمیکه در تردد بهسمت مجالس عزاداری بودند، شعارهای انحرافی سردادند. برخی بقایای فرقه موسوی شعارهای "مرگ بر دیکتاتور" و "یا حسین میرحسین" را درحالیکه دستهای خود را بالایسر گرفته و بههم میزدند، تکرار میکردند. این افراد که به چوب، چماق و سنگ مسلح بودند، پس از هر درگیری با نیروهای انتظامی و متفرقشدن، به خیابانهای فرعی هجوم میآورند و با تخریب اموالعمومی بهویژه شکستن شیشهها قصد داشتند بهزور وارد منازل مردم شوند که در برخی موارد بهدنبال مقاومت صاحبان منازل، اغتشاشگران آنان را مضروب و به منازل نیز خساراتی وارد کردند. اغتشاشگران در تقاطع کریمخان- حافظ 2 خودروی پلیس را آتش زدند و تاکنون آتش زدن 26 موتور از موتورهای ناجا و مردم نیز گزارش شده است. این افراد همچنین در مسیرهای اصلی اقدام به آتش زدن سطلهای زباله و قرار دادن آنها در وسط خیابان کردند، بهطوریکه دود ناشی از این اقدام برخی خیابانها را فراگرفت. در واکنش به این فتنهگریها که همزمان با حضور عزاداران تهران در مساجد، حسینیهها و هیئات عزاداری انجام شد، هزاران نفر از عزاداران حسینی برای جلوگیری از ادامه اغتشاش فتنهگران وارد صحنه شدند و با شعارهای خود امویان را فراری دادند. گفتنی است در حاشیه میدان ولیعصر(عج) تهران پرچمهای مقدس یا زهرا(س) و یا حسین(ع) توسط امویان پاره و کیوسک پلیس نیز آتش زده شد.»
اما چند روز بعد سران منحوس فتنه در کمال وقاحت و تنها برای مطامع دنیایی به جای اینکه از اقدامات احمقانه و کثیفشان توبه کنند، بیانیه دادند و از حرمت شکنان عاشورا حمایت کردند. میرحسین موسوی در بیانیه هفدهمش، اراذل و اوباش روز عاشورا را که با هتکحرمت عزادارانحسینی(ع)، شعار مرگ بر جمهوریاسلامی و مرگ بر اصل ولایتفقیه سر دادند و میلیونها تومان خسارات به اموالعمومی وارد کردند را مردان خداجوی نامید و نوشت: «یکبار دیگر مردمی خداجوی به صحنه آمدند و نشان دادند که شبکههای وسیع اجتماعی و مدنی در طول انتخابات و بعد از آن بهصورت خودجوش شکل گرفته است.» مهدی کروبی نیز در بیانیهای که در ابتدای آن به اشتباه آیه شریفه «انالله و انا الیه راجعون» را «الراجعون» نوشت، عزاداران حسینی(ع) را جماعتی وحشی خطاب و اعلام کرد: «امروز در عاشورای حسینی از بدو صبح جماعتی وحشی با خشونتی وصفناپذیر بر مردم یورش بردند و جمع زیادی را مجروح، دستگیر و بنابر گزارشهای رسیده تعدادی از هموطنان را به شهادت رساندند.» او جمهوریاسلامی را با رژیمپهلوی مقایسه کرد و با شهید خواندن اوباش روز عاشورا، نتیجه گرفت جمهوریاسلامی از رژیم شاهنشاهی نیز بدتر است زیرا حرمت این روز را نگه نداشته است. کروبی همچنین افرادی را که در روز عاشورا شعار علیه جمهوریاسلامی و اصل ولایتفقیه سر میدادند فرزندان زهرا(س) نامید و از فراری دادن آنها توسط عزاداران حسینی(ع) اعلام نارضایتی کرد: «یا رب چه شده است که حرمت عاشورا و عزاداران فرزند زهرا(س) در ظهر عاشورا نگاه داشته نمیشود و آنان را به خاک و خون میکشند. یا رب چه شده است که حرمت خون مردم در این ماه عزیز هم رعایت نمیگردد؟» آیا می توان دو مفسد فی الارض و فتنه گر را با جناب حربن یزید ریاحی در یک مقام قرار داد و به مقایسه آنان پرداخت؟ ای کاش آقای رئیس جمهور که از قضا روحانی نیز هستند، برای رهایی از فشار اصلاحطلبان و جریان فتنه، بزرگان دین را با فرومایگان قیاس نمیکرد. این در حالی است که رهبر انقلاب نیز اخیرا به دولت توصیه کرد که فتنه خط قرمز هیات دولت بشاد.
منبع: سراج 24 [ شنبه 93/8/3 ] [ 9:8 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
اعضای ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام در تاریخ بیستم آبانماه سال گذشته، مصادف با هفتم محرمالحرام 1435 با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. رهبر انقلاب در این دیدار رهنمودهایی درباره هیئات مذهبی و مجالس عزاداری اباعبداللهالحسین علیهالسلام ارائه کردند.
![]() گروه فرهنگی « تیتریک »؛ اعضای ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام در تاریخ بیستم آبانماه سال گذشته، مصادف با هفتم محرمالحرام 1435با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. رهبر انقلاب در این دیدار رهنمودهایی درباره هیئات مذهبی و مجالس عزاداری اباعبداللهالحسین علیهالسلام ارائه کردند.
بنابراین نَفْس این انتساب، یعنی انتساب هیئت عزاداری به رزمندگان، چیز مبارکی است، چیز خیلی خوبی است، این را رها نکنید و هر چه میتوانید حفظ کنید و نگه دارید.
[ جمعه 93/8/2 ] [ 9:57 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|||
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |