یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
تیتر امروز صبح روزنامه دولتی «ایران» این بود: «متهم کردن دو قوه کار نامناسبی بود؛ اصل استیضاح غلط بود؛ تقوا تقوا تقوا؛ صبر صبر»
به گزارش گروه رسانه و مطبوعات«تیتر یک»، در شرایطی روزنامه ایران لفظ «نامناسب» را برای رفتار احمدی نژاد در روز استیضاح گذاشته است که رهبری صریحا در مورد این عمل فرمودند: «هم خودم در مقابل این قضایا احساس تأثر میکنم؛ هم به خاطر ناراحتى مردم، انسان احساس تأثر میکند. خب، رئیس یک قوه به استناد یک اتهامِ ثابت نشده و مطرح نشدهاى در دادگاه، دو قوهى دیگر را متهم کرد؛ این کار بدى بود، این کار نامناسبى بود؛ اینجور کارها، هم خلاف شرع است، هم خلاف قانون است، هم خلاف اخلاق است، هم تضییع حقوق اساسى مردم است.»
متن کامل سخنان رهبر انقلاب را می توانید ازاینجا ببینید. ![]() منبع: خبرنامه دانشجویان [ یکشنبه 91/11/29 ] [ 3:44 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
امید خلیلی«تینا» که چندی پیش با تهیه کننده برنامه بفرمایید شام ازدواج کرده است پس از اعتراض شدید مخاطبان این شبکه به این امر مذموم و ناپسند به ناچار در شبکه دست به تکذیب خبر مذکور زد.
به گزارش گروه رسانه «تیتر یک»، امید خلیلی«تینا» که چندی پیش با تهیه کننده برنامه بفرمایید شام ازدواج کرده است پس از اعتراض شدید مخاطبان این شبکه به این امر مذموم و ناپسند به ناچار در شبکه دست به تکذیب خبر مذکور زد. ![]() پس از افشاگری رها اعتمادی مجری شبکه من وتو در خصوص همجنسگرایی عوامل این شبکه چندی پیش امید خلیلی تجریشی در وبلاگ و فیس بوک شخصی خود خبری را مبنی بر ازدواج خود با تیام بصیر منتشر کرد و در ادامه نیز رها اعتمادی در فیس بوک خود ازدواج این دو همجنس گرا را به همکارانش تبریک گفت. پس از انتشار این خبر از سوی زوج همجنسگرای شبکه من و تو موج کثیری از اعتراضات به این عمل قبیح و تبلیغ آن به سمت شبکه من و تو روانه شد . عوامل شبکه پس از دو یا سه هفته از انتشار این خبر که در ابتدا فکر می کردند بینندگان شبکه با آن خیلی عادی برخورد می کنند، شاهد اعتراض جدی مخاطبان به این عمل ناپسند شدند که پس از سه هفته به ناچار با آوردن یکی از این دو زوج همجنسگرا به جلوی دوربین شبکه دست به تکذیب خبری که خودشان منتشر کردند زدند. از آنجایی که این عمل قبیح بین امید خلیلی و تیام بصیر صورت گرفته و در انجمن همجنسگرایان لندن نیز به ثبت رسیده است و این کار از سوی عوامل شبکه قابل انکار نبوده، خبر از سوی امید خلیلی به صورتی کاملا مبهم تکذیب می شود و امید خلیلی در این باره می گوید:«هر شایعاتی علیه من و رها و تیام وجود دارد خنده دار است و من قصد صحبت در خصوص آن را ندارم، فقط به دلیل در خواست شما مردم در خصوص اطلاع رسانی در باره این موضوع جلوی دوربین آمده ام و اعلام می کنم تمام شایعات در خصوص من و تیام و رها دروغ است» صحبت های پر از ابهام این مجری همجنسگرا بر واقعه قبیح ازدواجش با تیام بصیر صحه می گذارد چرا که در این تکذیبیه می گوید "هر شایعه ای که به من نسبت داده شده است" در حالی که موضوع ازدواج او با تیام توسط خود امید خلیلی مطرح شده است و جز شایعاتی که وی از آن دم می زند محسوب نمی شود و به دلیل اینکه این ازدواج به صورت رسمی ثبت شده است، مجبور است به گونه ای پر ابهام این خبر را تکذیب کند. چرا که در صورت عدم تکذیب آن دچار ریزش جدی مخاطب می شود، پس وی باید جلوی دوربین حاضر شده و جملاتی پر از ابهام بگوید تا برخی از بینندگان که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارند گمراه شوند اما برای آن دسته از بینندگان که ازاین خبر مطلع شده اند صحبت های امید خلیلی، خبر ازدواج را بیش از پیش تایید می کند. منبع: جام نیوز [ یکشنبه 91/11/29 ] [ 3:43 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
الگوی رفتار آمریکا در ذهنیت و ادراک جامعهی ایرانی و تحلیلگران روابط بینالملل و کارگزاران سیاست خارجی این جامعه، معطوف به تهدیدهای فزاینده و تصاعدیابنده است.
به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک»، کشورهای انقلابی به دلیل ماهیت و نقش منطقهای خود، نیاز فراگیری به امنیت دارند. در چنین شرایطی، الگوی کنش آنان با دیگر بازیگران، ماهیتی همکاریجویانه خواهد داشت. این در حالی است که کارگزاران رژیم پیشین و نیروهای فراملی در سیاست بینالمللی، رویکرد کاملاً متفاوتی را در مواجهه با کشورهای انقلابی اتخاذ میکنند. انقلاب مشروطه در ایران با واکنش حکومت تزاری روسیه روبهرو شد. نهضت ملیشدن صنعت نفت نیز سرانجامی جز کودتای 28 مرداد 1332 نداشت.
فرایندهای همکاریجویانهی کارگزاران انقلاب اسلامی ایران، پس از پیروزی با سیاستها و واکنشهای کاملاً متفاوت بینالمللی روبهرو شد. اگرچه ایران از «راهبرد حفظمحور» برای تثبیت انقلاب اسلامی بهره میگرفت، اما رویکرد همکاریجویانه و انعطافپذیر ایران در محیط منطقهای و بینالمللی با نشانههایی از تضاد مواجه گردید.
در چنین شرایطی میتوان نشانههایی از «دیالکتیک منازعه» را در کنش بازیگران بینالمللی در برخورد با جمهوری اسلامی ایران مشاهده کرد. اقدامات بازیگران منطقهای و نیروهای فرامنطقهای به شکلگیری رویدادهایی از جمله کودتای نوژه، سازماندهی نیروهای مسلح ضد حکومتی در ترکیه، بیثباتسازی محیط اجتماعی ایران از طریق فعالسازی تضادهای هویتی و جنگ تحمیلی انجامید. هرکدام از این اقدامات را میتوان بخشی از کنش تهاجمی بازیگرانی دانست که انقلاب اسلامی را عامل ایجاد تغییر و دگرگونی انقلابی در نظام جهانی میدانستند.
![]() 1. مذاکره در شرایط عدم اطمینان راهبردی
برای تبیین فرایندهای تهاجمی علیه انقلاب اسلامی ایران بر اساس نظریههای روابط بینالملل، میتوانیم رویکرد «مارپیچ صعودی ناامنی بینالمللی» را به کار ببریم. بر اساس چنین رویکردی، تلاشهای یک دولت انقلابی برای دستیابی به امنیت، در دیگر دولتها احساس ناامنی به وجود میآورد. دولتهای محافظهکار که سیاست مقابله با دولتهای انقلابی را در دستور کار خود دارند، معمولاً به بدترین گمانها و تحلیلها نسبت به ماهیت و کارکرد دولتهای انقلابی در محیط منطقهای دامن میزنند. چنین ادراکی زمینههای لازم برای شکلگیری اقدامات جمعی علیه بازیگر انقلابی را ایجاد میکند. در این شرایط، زمینه برای ائتلافهای منطقهای و بینالمللی علیه دولت انقلابی شکل میگیرد. این اقدامات جمعی نیز «مارپیچ صعودی ناامنی و منازعه» را اجتنابناپذیر میسازد. بازیگران ائتلاف علیه دولت انقلابی، معمای امنیت را تشدید میکنند و برای تحقق اهداف خود، از انعطافناپذیری راهبردی بهره میگیرند.
«تصورات ایجادشده» عامل اصلی بسیاری از تضادهایی است که در فرایند کنش قدرتهای بزرگ، بازیگران محافظهکار منطقهای و کارگزاران اجرایی جنگ نیابتی علیه دولت انقلابی به وجود میآید. دقیقاً چنین فرایندی به عنوان واقعیت کنش بازیگران مؤثر در سیاست بینالملل علیه جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده است.
اگرچه برخی پژوهشگران بر این باورند که ایران در نظام دوقطبی، از «شکاف ساختاری» آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی (سابق) برای تحقق اهداف راهبردی خود استفاده کرده است، اما واقعیتها نشان میدهد که دو قدرت بزرگ جهانی و متحدان امنیتی آنان -در چهارچوب پیمان ورشو و ناتو- بیشترین حمایتهای راهبردی خود را از عراق در مقابل ایران دریغ نکردند. این حمایت فراگیر و پایانناپذیر آنان از عراق، موازنهی قدرت منطقهای را با تغییراتی روبهرو کرد. مثلاً میتوان حملهی نظامی عراق به کویت و اشغال این کشور را انعکاس «دیالکتیک منازعه» در برابر بازیگران اصلی سیاست بینالملل برای مقابله با فرایندهای سیاسی، منطقهای و راهبردی ایران دانست.
2. کاربرد دیالکتیک منازعه در سیاست راهبردی آمریکا علیه ایران
تراژدی منازعه علیه جمهوری اسلامی ایران، به نتایج پُرمخاطرهای برای شهروندان و گروههای اجتماعی ایران منجر شده است. بسیاری از سیاستهای آمریکا علیه ایران و کشورهای انقلابی، همواره به چنین مخاطرات اجتماعی گستردهای برای شهروندان کشورهای فراروی آنها انجامیده است. تضادهای دولت انگلیس با دکتر مصدق -در دوران ملیشدن صنعت نفت- منجر به گسترش تحریم اقتصادی علیه ایران شد. کودتای 28 مرداد کرمیت روزولت، سرهنگ شوارتسکوف و آلن دالس را نیز باید نمادی از گسترش تهدید علیه شهروندان کشورهای انقلابی دانست. آمریکا چنین الگویی را در سال 1973 و در برخورد با حکومت مردمی سالوادور آلنده در شیلی نیز به کار گرفته است. حوادث تراژیک تاریخ نشان میدهد که کودتای پینوشه در 11 سپتامبر 1973 انجام گرفت؛ روزی که دموکراسی در رویکرد کارگزاران سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، قربانی ضرورتهای امنیتی ایالات متحده گردید.
چنین نشانههای تاریخی را میتوان در بسیاری دیگر از حوزههای جغرافیایی نیز ملاحظه کرد. امنیتگرایی در رهیافت سیاسی و بینالمللی آمریکا همواره منجر به نادیدهگرفتن واقعیتهای سیاسی و اجتماعی کشورهای پیرامونی شده است. چنین وضعیتی «مارپیچ صعودی ناامنی بینالمللی» را برای همهی کشورهای درگیر تقویت میکند.
نشانههای دیگری از نادیدهگرفتن نیازهای اجتماعی شهروندان ایرانی را میتوان در سیاستهای امنیتی آمریکا مشاهده کرد که به سازوکارهای بهکاررفته توسط وزارت خزانهداری آمریکا در همکاری همهجانبه با اف.بی.آی و دیگر سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در قالب تحریم اقتصادی علیه ایران سازماندهی شده است. این سیاستها و سازوکارها نشانههای دیگری از بازتولید دیالکتیک منازعه علیه شهروندانی است که در 34 سال گذشته همواره با محدودیتهای اقتصادی، راهبردی، تکنولوژیک و امنیتی آمریکا مواجه بودهاند. چنین تحریمهایی خود را در مشکلات قابل توجه زندگی اجتماعی و اقتصادی شهروندان ایران نشان داده است و تداوم سیاست تحریم علیه ایران را میتوان زمینهساز بسیاری از مشکلات اقتصادی جامعهی ایرانی دانست.
3. دیپلماسی فشار و تهدیدات تصاعدی در سیاست راهبردی آمریکا
رویکردهای مختلفی دربارهی دلایل إعمال چنین تحریمهایی وجود دارد. واقعیت آن است که سیاست راهبردی آمریکا در برخورد با ایران با نشانههایی از «دیپلماسی فشار» و «تهدید کمشدت و تصاعدیابنده» همراه شده است. در چنین شرایطی است که دولت ایران نسبت به ادبیات همکاریجویانهی اشخاصی مانند "جوزف بایدن"، "چاک هاگل"، "باراک اوباما" و "جان کری" اعتماد چندانی ندارد.
هر فرایند بینالمللی و از جمله «مذاکرهی دیپلماتیک»، نیاز به شرایطی نسبتاً برابر بین بازیگران دارد. این رویکرد همواره در ذهنیت و ادراک رهبران جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که مذاکره در وضعیت دیپلماسی تهدید و فشار به چه نتایجی برای جمهوری اسلامی ایران میانجامد؟
رهبران انقلابی نیز همچون رهبران بوروکراتیک، رویکردی عملگرایانه دارند. رهبران انقلابی، بیاعتمادی خود نسبت به سیاست امنیتی و راهبردی قدرتهای بزرگ را به گونهای صریح و بر اساس تجارب تاریخی ابراز میکنند. هر رویکرد سیاسی و امنیتی در یک فرایند تاریخی بازتولید میشود. بنابراین اندیشههای انقلابی در برخورد با انگارههای دیپلماتیک -مانند مذاکره- نیز بر اساس الگوهای کنش قدرتهای بزرگ در فرایند تاریخی بازتولید میشود.
گزارههای سیاسی و ادبیات «رهبران بوروکراتیک» نیز همانند رهبران انقلابی، معطوف به کسب حداقلِ نتایج سیاسی و اقتصادی در شرایط «مصالحهی راهبردی» است. اگرچه این رهبران احتمالاً ادبیات و مفاهیم متفاوتی را به کار میگیرند، اما رویکرد مبتنی بر «عقلانیت ارتباطی» نیز تحتالشعاع شرایط مبتنی بر «تهدید امنیتی» و «تحریم اقتصادی» قرار میگیرد. بنابراین کارگزاران اجرایی آمریکا باید بر این نکته واقف باشند که اگر مذاکره معطوف به بازی برد-برد یا مصالحهگرایی راهبردی است، پس آنان باید در شرایط مذاکره، کنشهای همکاریجویانه را در دستور کار خود قرار دهند.
رهبران آمریکا در شرایطی از مذاکرهی دیپلماتیک و درهای باز گفتوگو برای حل مشکلات ایران-آمریکا سخن میگویند که از گزینهی تصاعد فشار و تهدید نیز بهره میگیرند. نشانهی چنین تهدیداتی را میتوان در ارتباط با رویکرد نهادهای سیاسی و کارگزاران اجرایی آمریکا ملاحظه کرد. رهبران سیاسی آمریکا از مذاکره صحبت میکنند، اما شکل جدیدی از تحریمهای اقتصادی را هم علیه شهروندان ایرانی اعمال میکنند. چنانکه آخرین مرحلهی تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ایران را در 6 فوریه 2013 آغاز کردهاند!
4. سیاست عملی آمریکا در برخورد با ایران
چنین تحریمهایی را میتوان بخش دیگری از سیاست «محدودیت راهبردی علیه شهروندان ایرانی» دانست. ارزیابی ادبیات سیاسی رهبران آمریکا و سیاست اجرایی آنان، نشان میدهد که آمریکاییها «گزینهی اغوا» در رفتار دیپلماتیک خود علیه ایران را به کار میبرند. به طور کلی میتوان این موضوع را مورد توجه قرار داد که وقتی «سیاست اعلامی» با «سیاست عملی» در وضعیت تفاوت بنیادین قرار داشته باشد، طبیعی است که جامعه و رهبران سیاسی ایران نمیتوانند هیچگونه اعتمادی به ادبیات دیپلماتیک آمریکا داشته باشند.
مذاکره باید معطوف به حل نیازهای اجتماعی و اقتصادی جامعهی ایران باشد. الگوی مبتنی بر تصاعد تهدید و افزایش تحریمهای اقتصادی بههمراه ادبیات صلحجویانه را -که نهادها و کارگزاران اجرایی آمریکا آن را تبیین و پیگیری میکنند- میتوان به عنوان نشانهای از سیاست دوگانهی آمریکا علیه ایران تلقی شود. در چنین فرایندی، حتی هویجی کوچک از فاصلهای دور نیز مشاهده نمیشود. الگوی مبتنی بر تهدید، مهار، تحریم و ترغیب، بدون عبور از تحریمهای اعمالشده نمیتواند برای مردم و تصمیمسازان سیاسی ایران مطلوب باشد.
آنچه امروز آمریکا در سیاست عملی خود و در برخورد با ایران به کار میگیرد، «فرایند تهدید - مهار - تحریم - ترغیب» است. بهرهگیری از چنین الگویی نشان میدهد که راهبرد آمریکا معطوف به «حل مسأله» نیست. پیچیدهشدن روابط ایران-آمریکا نیز به همین دلیل است که کارگزاران اجرایی ایالات متحده از ادبیات صلح، مذاکره، مصالحه و همکاری صحبت به میان میآورند، در حالی که سیاست عملی آنها معطوف به سازوکارهایی است که بر مشکلات راهبردی جامعهی ایران میافزاید.
در چنین شرایطی است که رهبران سیاسی ایران ادبیات همکاریجویانه و گزارههایی مانند مذاکره و مصالحه را در قالب فرایندهای تاریخی تحلیل میکنند. تاریخ روابط بینالملل نشان میدهد که هرگاه کارگزاران دیپلماتیک و اجرایی کشورهایی همانند آمریکا و انگلستان از سیاست تصاعد تحریم بهره گرفتهاند، هدف نهایی آنان براندازی سیاسی بوده است. لذا طبیعی است که هر کشوری در برابر سیاست تهدید آشکار و نهفتهی دیگر بازیگران بینالمللی مقاومت کند. الگوی مقاومت هم میتواند با ادبیاتهای متفاوتی مطرح و عنوان گردد.
5. مذاکره در ادبیات رهبران انقلابی و رهبران بوروکراتیک
"ماکس وبر" در سال 1919 کتاب «دانشمند و سیاستمدار» را منتشر کرد. در این کتاب او کوشید نشان بدهد که منطق و الگوی رفتاری دانشمندان و سیاستمداران با یکدیگر مشابهت دارد. در حالی که هر یک از آنان ادبیات متفاوتی را برای تحقق اهدافشان به کار میبرند. در شرایط کنونی نیز تحلیلگران روابط بینالملل با الهام از "ماکس وبر" میتوانند موضوع «رهبران انقلابی - رهبران بوروکراتیک» را تبیین کنند. در شرایط فعلی میتوان این موضوع را مطرح کرد که تحلیلگران آکادمیک و کارگزاران بوروکراتیک ایران نیز «منطق تهدید برای مذاکره» را سودمند نمیدانند.
کشورها بیش از آن که به ادبیات صلحجویانه یا ادبیات مقاومت توجه داشته باشند، سیاست عملی دیگر کشورها را مورد بررسی قرار میدهند. سیاست عملی آمریکا در برخورد با ایران همواره مبتنی بر «تصاعد تهدید» بوده است و چنین الگویی ذهنیت کارگزاران ایرانی را تحت تأثیر قرار داده است. صلح ماندگار و همکاریهای منطقهای در شرایط عدم اطمینان، معطوف به کاربرد سازوکاری است که زمینهی لازم را برای منافع متقابل بازیگران ایجاد کند. همکاریهای متقابل بازیگران در شرایطی حاصل میآید که آنان بتوانند در فرایند کنش دیپلماتیک یا هر الگوی دیگری، بخشی از اهداف و منافع خود را تأمین کنند.
الگوی رفتار آمریکا در ذهنیت و ادراک جامعهی ایرانی و تحلیلگران روابط بینالملل و کارگزاران سیاست خارجی این جامعه، معطوف به تهدیدهای فزاینده و تصاعدیابنده است. اگرچه برقرارماندن صلح دائمی از طریق سازوکارهای همکاریجویانهای مانند مذاکره برای تمامی بازیگران بهتر خواهد بود، اما در شرایطی که تضمینی برای نتایج حاصل از مذاکره برای منافع بازیگران وجود ندارد، ترجیح میدهند که از الگوی انکار و مقاومت استفاده کنند. تاریخ نشان داده است که حتی بسیاری از جنگهای تهاجمی بازیگرانی مثل آمریکا، مبتنی بر اقدامات احتیاطی نابجا و نادرست برای حفظ دستاوردهای گذشته بوده است.
6. هویتگرایی ایرانی در برابر تصاعد تهدید
آمریکاییها هیچگاه گمان نمیکردند که افزایش درگیری آنان در محیطهای منطقهای منجر به گسترش جنبش مقاومت گردد. در شرایط موجود، ایران به عنوان مرکز جبههی مقاومت در محیط منطقهای آسیای جنوب غربی، شرق مدیترانه و شمال آفریقا به حساب میآید. بنابراین هرگونه کنش راهبردی ایالات متحده باید معطوف به اعطای حداقل حقوق سیاسی و بینالمللی به ایران گردد. کشوری که جایگاهی هویتی در محیط منطقهای دارد، تبعاً میکوشد تا انگارههای مقاومت و منافع را در فرایند دیپلماتیک پیگیری کند. تحقق چنین شرایطی هنگامی فراهم میشود که حداقلهای سیاسی برای نظام سیاسی و شهروندان ایرانی در روند تعامل راهبردی تأمین گردد.
نظرسنجی مؤسسهی گالوپ که آن را در 9 فوریه 2013 منتشر کرد، نشان میدهد که جامعهی ایرانی نسبت به سیاستهای آمریکا بیاعتماد است. تحریمهای یکجانبهی آمریکاییها شرایط اقتصادی را برای شهروندان ایرانی دشوارتر کرده و آنان را به این باور رسانده که ایالات متحده عامل اصلی گسترش و تداوم مشکلات اقتصادی آنان است. در نتایج این نظرسنجی گالوپ، 47 درصد از شهروندان ایرانی، سیاست تحریم آمریکا علیه ایران را عامل اصلی مشکلات اقتصادی خود میدانند. در این باره حتی 63 درصد شهروندان از تداوم برنامهی هستهای ایران حمایت کردهاند.
نظرسنجی فوق همچنین نشان میدهد که ایالات متحده از طریق تداوم و تصاعد سیاست تحریم، نهتنها نتوانسته مشکلات راهبردی خود با دولت ایران را کنترل کند، بلکه زمینهی شکلگیری واکنشهایی در برابر آمریکا را نیز دامن زده است. نظرسنجی گالوپ بیانگر آن است که جامعهی ایرانی، سیاستهای اقتصادی و راهبردی آمریکا را عامل اصلی بسیاری از مشکلات زندگی اجتماعی و نقش شهروندی خود میدانند.
منبع: دیده بان [ یکشنبه 91/11/29 ] [ 3:40 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
پس از آنکه به اصطلاح روزنامهنگاران توسط نهادهای مسئول بازداشت شدند یکی از رسانههای ضد انقلابی در مطلبی از بخشی از ارتباط آنها با عناصر خارج از کشور پرده برداشته است.
به گزارش گروه رسانه«تیتر یک»، پس از دستگیری به اصطلاح روزنامهنگاران، توسط نهادهای مسئول فردی به نام «ف.د» که خود را کارشناس اطلاعاتی میداند و ساکن پاریس میباشد از اطلاعیه منتشر شده توسط نهادهای مسئول رمزگشایی کرده است.
وی در بخشی از این مقاله که در وب سایت ضد انقلابی رادیو کوچه با اشاره به بخشی از اطلاعیه منتشر شده از سوی نهاد مسئول که روزنامهنگاران روزنامههای زنجیرهای را مرتبط با سه حلقه خارجی ساکن در پاریس، استانبول و بروکسل دانسته پرداخته و به معرفی این سه حلقه پرداخته است. «ف.د» حلقه پاریس را سایت روزآنلاین معرفی میکند، اما وی در این مقاله تلاش میکند تا از آوردن نام این سایت خودداری کند اما با نشانههایی که میدهد به خوبی روشن میکند که روزنامه اینترنتی مورد نظر وی روزآنلاین است. وی در این باره اینچنین مینویسد: «اشاره وزارت اطلاعات به گروه پاریس! یک تارنمای اینترنتی میباشد که چند سال پیش از سوی یک روزنامهنگار وابسته به طیف اصلاحطلبان پناهنده به فرانسه، راهاندازی شد. بیشتر کسانی که در این روزنامه اینترنتی قلم میزنند وابسته به اصلاحطلبان میباشند و شمار قابل توجهی از آنان به فرانسه پناهنده شدهاند. این رسانه اینترنتی خود زیر مجموعههایی در اینترنت دارد. گرداننده این روزنامه اینترنتی، ارتباط خوبی با رادیو زمانه در هلند و بیبیسی در لندن دارد، بطوری که شایع است از پشتیبانیهای مالی این رسانهها برخوردار است. مقالات و مصاحبههایی از گرداننده این رسانه و همکارانش، در تارنمای بیبیسی نیز دیده میشود و به نوعی از همکاران این بنگاه خبری بریتانیایی بشمار میرود. به نظر میرسد که یکی از دلایلی که وزارت اطلاعات، گروه پاریس را زیر مجموعه هسته لندن بشمار میآورد همین همکاریها باشد.» این به اصطلاح کارشناس اطلاعاتی در ادامه از کمک چهارصد هزار یورویی به حلقه پاریس پرده برمیدارد: «در همان زمان تأیید شد که یکی از مسئولین گروه پاریس و همسرش که به تازگی به فرانسه پناهنده شده بودند، در جنوب شرقی پاریس خانهای خریدهاند... روزنامهنگار مقیم فرانسه و همسرش [نوشابه امیری و هوشنگ اسدی] در رویدادهای جنبش سبز، بسیاری از روزنامهنگاران و اهل هنر تبعیدی به فرانسه را پذیرا شدند و با تشکیل گروهی فعال سیاسی در آغاز جنبش سبز، آنان را در تظاهرات مختلف علیه جمهوری اسلامی شرکت دادند.» ![]() نوشابه امیری و هوشنگ اسدی به همراه سگی که به مثابه فرزندشان است «ف.د» سپس به ماجرای آوارگی و فلاکت فتنهگران فراری در پاریس پرداخته و ازدیدارهای آنان با اعضای گروهک تروریستی منافقین و ربعپهلوی برای گدایی پول و تأمین مخارج اینچنین سخن به میان آورده است:
![]() مسیح علینژاد جاسوس-خبرنگار وی در ادامه نیز به معرفی حلقه استانبول و بروکسل میپردازد. حلقه استانبول را مرتبطین با رسانه رسمی سازمان جاسوسی سیا رادیو فردا معرفی میکند و حلقه بروکسل را نیز رجبعلی مزروعی و پسرش حنیف میداند. مرتضی کاظمیان عضو فراری گروهک ملی مذهبی نیز جزء افرادی است که نقش محوری را در حلقه پاریس ایفا میکند.
منبع: دیده بان [ یکشنبه 91/11/29 ] [ 3:34 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: مسئولان نظام از فرمایشات رهبری پند بگیرند نه اینکه آن را دستاویز سخنرانیها و عاملی برای پنهان کردن چهره واقعی خود قرار دهند.
به گزارش گروه دانشگاه«تیتر یک»، بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با صدور بیانیهای، به مسئولین هشدار داد در صورت تخطی مجدد از فرمایشات رهبری، آن را انفکاک از مسیر ولایت تلقی کرده و قطعاً مستحق برخورد قاطع خواهند دانست.
در ابتدای این بیانیه آمده است: بار دیگر انوار ندای دلنشین و کلام نافذ رهبر عظیمالشان انقلاب بر فضای پر از غبار و تیرگی سیاسی کشور، که مالامال شده بود از منیتها و بسیاری بداخلاقیهای مسئولین، طنینانداز شد و جان دوستداران انقلاب را صفایی تازه بخشید. این اندرزهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب از وجوه مختلف قابل بررسی و تعمق است، لیکن آنچه بیش از همه در این بیانات بهوضوح بچشم میخورد، تبلور پیروزی ملت شریف ایران در میدان مبارزه با استکبار و با کمال تاسف مردودی برخی مسئولان و سران نظام است. پیروزی چشمگیری که مقام معظم رهبری برای اولین بار در تعابیرشان، آن را شایان تعظیم برشمردند. ملتی پایدار و نستوه که به زعم دشمنان اسلام و انقلاب و به خیال باطل خویش، به علت تحمل مشقات فراوان اقتصادی منتظر سردی و فاصلهگرفتن از نظام بودند، با حضور چشمگیر خود رسانههای دشمنان را وادار به ستایش استواری این امت واحده نمودند. این ملت عظیم بار دیگر نشان دادند که فرمایش بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران خمینی کبیر هنوز پابرجاست که فرمود"امت حال حاضر بالاتر از امت عصر پیامبر اکرم اند". این بیانیه در ادامه آورده است: اما وقوع این حماسه عظیم پس از برخی بیاخلاقیها و کجرفتاریهای سیاسی آن هم در حد سران قوا، پرده از حقیقتی دیرینه برداشت که برخی مسئولین آن را به فراموشی سپردهاند؛ و آن این نکته است که برای این مردم تنها یک ملاک و معیار در تمام شئون سیاسی بیشتر وجود ندارد و آن چیزی نیست جز تبعیت محض از فرمایشات ولی امر مسلمین امام خامنهای. بیانیه با ابزار خوشحالی نسبت به بصیرت مردم، یادآور شد: البته این امر هم جای بسی خوشحالی دارد که خداوند متعال اینچنین بصیرتی به مردم شریف ایران عطا کرده است و از طرف دیگر، جای بسی تاثر بحال برخی مسئولین که با مشاهده وضعیت کنونی مملکت، بجای پیگیری فرمایش رهبری و برطرف نمودن مشکلات و موانع اقتصادی این ملت قابل تقدیر، در میدان نبرد با دشمن به جدال و مخاصمه با یکدیگر میپردازند. بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در بیانیه خود با خطاب قراردادن مسئولان نظام، آورد: حال روی ما خطاب به مسئولان نظام است که از فرمایشات ولی امر مسلمین پند گرفته و آن را ملاک عمل خویش قرار دهند، نه دست آویز سخنرانیها و پنهاننمودن چهره واقعی خود. مگر چندی پیش نبود که شما سران محترم قوا در پاسخ به فرمایشات پیشین معظم له در خصوص وحدت میان مسئولین نظام، شروع به نوشتن نامه و اعلام لبیک نمودید، لیکن چه شد که در عمل بار دیگر حب و بغضهای شخصی، لبیک با رهبر عزیز را به کام فراموشی سپرد. در ادامه این بیانیه آمده است: اما این بار مواضع روشن رهبر انقلاب که بطور خاص به جزییات بداخلاقی یک به یک سران قوا اشاره نمودند، برای آخرین بار هم حجت را بر شما مسئولین و هم بر ملت بیدار تمام نمود. آلام ایجاد شده از این تخطی بر پیکره جنبش دانشجویی، این بار تنها با صرف نوشتن یک نامه آرام نخواهد شد که به راحتی زیر پانهاده شود؛ بلکه از مسئولان و سران قوا توقع دارد تا این بار با تمام وجود، در مقابل این مردم عزیز شایان تعظیم از این عمل خود ابراز ندامت کرده و از محضر ملت و رهبر معظم انقلاب طلب عفو و بخشش نمایند. البته این بار تاکید میشود قطعا در صورت تخطی مجدد مسئولین از تبعیت این فرمایش رهبری، خدای ناکرده آن را انفکاک علنی از مسیر ولایت تلقی نموده و قطعاً مستحق برخورد قاطع خواهد دانست. البته جنبش دانشجویی بار دیگربه تبعیت از پیر و مراد خویش با وجود تمامی این کاستیهای رخ داده راه بازگشت را بر همه باز میداند و از مسئولین محترم تقاضا میکند با درک شرایط حساس کنونی، دست در دست یکدیگر نهاده و با توکل به خداوند متعال و استعانت از ولی عصر(عج) در این میدان پیروز از کارزار بیرون آیند، چرا که این میدان نبرد با کفر هنوز پابرجاست و صفحه روزگار هر روز منتظر ملحق شدن حرّهای دیگری به جمع یاوران دین خداست. بیانیه در پایان آورده است: اماما بار دیگر لبیک خود را در حالی که پس از شنیدن نوای دلنشین شما هم قلبمان شاد گشت و هم از اندوه شما از اعماق جان گریستیم، اعلام میداریم در کنار این ملت پیروز و همیشه سرافراز انقلاب، برای هر گونه همکاری و یاری شما و مسولین محترم نظام که امید است پس از این نصایح حکیمانه بار دیگر سوار بر کشتی نجات انقلاب شوند، آماده هستیم و به عنایت الهی خواهیم بود. [ یکشنبه 91/11/29 ] [ 3:33 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
پلیس فرانسه در عملیاتی به منظور جمعآوری و دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر در چند شهر این کشور، 15 عضو اصلی پژاک و پکک را که عمدتاً به فعالیتهایی در خصوص ترانزیت مواد مخدر و جمعآوری پول و سرمایه برای این فرقهها مشغول بودند؛ دستگیر کرد.
به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک»، پلیس ویژه مبارزه با ترور فرانسه، روز گذشته در دو شهر بزرگ «بوردو»، «تولوز» و در چند حمله همزمان، 15 تن از اعضا و سرکردگان پژاک و پکک را دستگیر کرده و اعلام کرده که همه دستگیرشدگان، اعضای دانهدرشت پکک و پژاک و مدیران مالی این گروه در اروپا هستند. دستکم 5 تن از آنان در گردآوری درآمد از طریق ترانزیت مواد مخدر در اروپا و هدایت پول سیاه نقش اساسی داشتهاند.
![]() همچنین در خبری دیگر پلیس اسپانیا اعلام کرد بنا به دستور مقامات قضایی این کشور، 11 نقطه را در سه شهر «مادرید، بارسلون و مورسیا» مورد حمله قرار داده و 6 عضو فرقه تروریستی پکک و پژاک را دستگیر کرده است. بنا به گزارش پلیس، این افراد در ارتباط با توزیع و ترانزیت مواد مخدر دستگیر شدهاند. گفتنی است که اعضای این فرقهها از ترانزیت مواد مخدر در مرزهای غربی کشور و همچنین در کشورهای اروپایی، پولهای کلانی را برای اقدامات خشونتطلبانه این فرقهها در کوهستانهای «قندیل» و «زاپ» جمعآوری میکنند. از سوی دیگر از همین درآمدها، چندین تلویزیون و رادیوی این فرقهها در کشورهای اروپایی مشغول پخش برنامه هستند که هزینه آنها تماماً از درآمدهای مربوط به ترانزیت مواد مخدر تأمین میشود. منبع: دیده بان [ یکشنبه 91/11/29 ] [ 3:32 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
محور انعکاس بیانات رهبر انقلاب در رویترز و آسوشیتدپرس بهعنوان اصلیترین خبرگزاریهای بینالمللی، سخنان معظمله در خصوص برنامه هستهای ایران بوده است.
به گزارش گروه سیاسی «تیتر یک» ، سخنان امروز مقام معظم رهبری در مدت زمانی کوتاه در رسانههای بینالمللی بازتاب یافت.
بنابراین گزارش، خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نوشت، رهبر عالی ایران روز شنبه اظهار داشت که ایران به دنبال سلاح هستهای نیست اما اگر چنین ارادهای داشته باشد، هیچ قدرتی در جهان قادر به توقف آن نیست.
این خبر گزاری همچنین به نقل از مقام معظم رهبری تصریح کرده است که ایران از نابودی تسلیحات هستهای حمایت میکند.
آسوشیتدپرس به فتوای رهبر انقلاب در تحریم تسلیحات هستهای نیز اشاره کرده و سپس به تشریح مختصر اختلافات غرب و ایران بر سر برنامه هستهای پرداخته است.
رویترز هم تقریبا با همان جملهای بازتاب سخنان رهبری را آغاز کرده است که آسوشیتدپرس گزارش خود را آغاز کرده بود. «ایران سلاح هستهای نمیخواهد اما اگر بخواهد، هیچ قدرتی نمیتواند از دستیابی ایران به سلاح هستهای ممانعت به عمل آورد.»
جالبتر اینکه رویترز نیز همچون آسوشیتدپرس پس از این نقل قول، به فتوای تحریم سلاحهای هستهای مقام معظم رهبری پرداخته است.
این دو خبرگزاری که معمولا اخبار سایر رسانهها نیز از آنها نقل میشود، تقریبا با محورهایی مشابه و جملات متفاوت سخنان رهبری را بازتاب دادهاند.
نکته دیگر آنکه این دو خبرگزاری تا لحظه مخابره این خبر چندان به ابعاد داخلی سخنان رهبری نپرداخته و تنها بیانات ایشان در خصوص مساله هستهای را انعکاس دادهاند.
منبع: فارس [ یکشنبه 91/11/29 ] [ 3:29 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
جریان فتنه همچنان بهدنبال راهی برای بیدار کردن فتنه سبز در داخل کشور میگردد. این جریان که از تلاش مذبوحانه چندی پیش خود در سالگرد 25 بهمن و حصر خانگی سران فتنه (موسوی و کروبی) طرفی نبسته است، در جدیدترین تحرک توهمآمیز خود بهدنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی کشور و تهییج کارگران برای اعتراض است. فتنه جدید که با کارگردانی مشترک منافقین، سلطنتطلبان و برخی اصلاحطلبان داخلی کلید خورده است، با صدور چند بیانیه بیمحتوا و بیارزش، از کارگران و حقوقبگیران خواسته است در روز شنبه 28 بهمن(امروز) دست به اعتراض و اعتصاب بزنند! خبرهای رسیده حاکی از نفوذ عوامل گروهک تروریستی منافقین در بین برخی افراد سادهلوح و تشویق آنان برای حضور در این بهاصطلاح اعتصاب و اعتراض است. البته آنچه مشخص است و جهانیان بهعینه در حماسه تاریخی 22 بهمن امسال مشاهده کردند، عدم اعتنای ملت بزرگ ایران به تحریمهای ددمنشانه دشمنان و مشکلات اقتصادی کشور بود. [ شنبه 91/11/28 ] [ 7:51 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
با افشای اظهارات یکی از دیپلماتهای باسابقه دولت انگلیس در مصاحبه با مستندسازان بیبیسی که بهتازگی دستگیر شدهاند، ابعاد جدیدی از فعالیتهای براندازانه «آقازاده معروف» آشکار شد. این دیپلمات باسابقه در گفتوگو با مستندسازان درباره مستندی که با همکاری عوامل روزنامههای زنجیرهای و به سفارش شبکه دولتی بیبیسی در حال تهیه بود، گفته است: «دوستان ما از حدود 20 سال پیش با «آقازاده» و علایق و نیز برخی نقطه نظرات او درباره ساختار نظام و رهبری جمهوری اسلامی ایران آشنا بودهاند.» بنا بر این گزارش، این دیپلمات کارکشته رژیم سلطنتی انگلیس اضافه کرد که «اولین بار در سال 1996 یا 97 بود که از جفری جیمز (کاردار وقت انگلیس در ایران) شنیدیم که «آقازاده» مذکور را بسیار مستعد ارتباط با ما ارزیابی میکرد.» وی از قول کاردار وقت انگلیس در ایران افزود: «در ملاقاتی که با وی داشتم، دریافتم که او بهشدت علاقهمند به زندگی در لندن است. او حتی گفته بود که بهتازگی مادر و خواهرش سفری به لندن داشتند و از آن شهر بسیار خوششان آمده است.» جفری جیمز همچنین به روابط «آقازاده» با شرکت بریتیشپترولیوم (B.P) اشاره کرد و گفت که وی به ضرورت تقویت این رابطه تأکید داشت. [ شنبه 91/11/28 ] [ 7:50 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
گروه ترجمه - پایگاه اینترنتی آسیاتایمز 15 فوریه 2013 (27 بهمن) به چشمانداز گفتوگوهای هستهای ایران و شش قدرت جهانی پرداخت و نوشت: باوجود توافق ایران و گروه 1+5 برای از سرگیری گفتوگوها در قزاقستان، ناظران به نتیجه آن، خوشبین نیستند. سخنان اخیر رهبر ایران در مورد گفتوگوی مستقیم با آمریکا و رد این پیشنهاد سبب شد امید چندانی برای موفقیت گفتوگوهای هستهای باقی نماند. پیش از آن، وزیر خارجه ایران از پیشنهاد گفتوگوی مستقیم با آمریکا استقبال کرده بود. رهبر ایران در سخنرانی خود برای افسران نیروی هوایی گفته بود «لحن تهدیدآمیزی که در مورد وجود تمام گزینهها روی میز وجود دارد... چیزی را حل نمیکند.» در واقع، این موضعگیری آیتالله خامنهای نشان میدهد که تحقق گفتوگوهای مستقیم میان ایران و آمریکا پیش از انتخابات ریاستجمهوری در ماه ژوئن نامحتمل است. [ شنبه 91/11/28 ] [ 7:50 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |