سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
سعید جلیلی در مراسم یادواره 100 شهید منطقه شهید صدوقی کرج با بیان اینکه نترسیدن و نگران نبودن دو پیام مهم شهدای ما برای ایستادگی در برابر بی منطقی استکبار است ، گفت: اگر ملت ما موفقیت ، پیشرفت و پیروزی داشته بر اساس همین دو پیام شهدا بوده است که اگر اینگونه باشیم حماسه های بزرگتری خلق خواهد شد.

به گزارش «  تیتر یک »؛نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی در مراسم بزرگداشت یکصد شهید منطقه شهید صدوقی کرج که پنجشنبه 17 بهمن از نماز مغرب و عشاء و به همت پایگاه شهید صمصامی در مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) برگزار شده بود، راجع به مذاکرات هسته ای، نقشه دشمن، خواسته های غیرمتعارف طرف آمریکایی در مذاکرات قبلی و دوعنصر مهم نترسیدن و نگران نشدن از منظر آیات قرآن کریم و اهداف شهداء، سخنان مهمی را بیان نمود.

براساس این گزارش، در این جلسه که با استقبال باشکوه مردم کرج، به ویژه جوانان این شهر برگزار شد، دکتر جلیلی گفت: در مذاکرات قبلی طرف مقابل مطالبات خارج از چارچوبی داشت که ما به خواسته های نامشروع آنها تن ندادیم.

وی با اشاره به نیاز ایران به غنی سازی 20 درصد افزود: غنی سازی 20 درصد برای برخی مصارف صلح آمیز داخلی مانند برخی بیماری ها موردنیاز است.

سعید جلیلی با بیان راه و اهداف شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی گفت: شهدا نه مردم را می ترساندند و نه آنان را نگران می کردند.

وی سپس سوالی مهم را از حاضرین پرسید که: چه کسانی پیامشان ترس است و چه کسانی ترساندن است؟ چه کسانی پیامشان نگران کردن است؟ این خیلی اهمیت دارد. اینجاست که این معنا بهتر درک می شود؛ پیام شهدا به مردم این است که به ترسیدن فکر نکنند.

جلیلی با اشاره به پیام شهدا گفت: براساس این مسیر نورانی و مقدس، ملت می توانند آن دستاوردها، موفقیت ها، پیروزی ها و تعالی پیشرفت را داشته باشند که آن پیام، مبتنی بر این دو عنصر است: نترسیدن و نگران نشدن.

استاد دانشگاه امام صادق(ع) که دور جدید کلاس هایش با موضوع آیات سیاسی قرآن در این دانشگاه به تازگی آغاز شده، با بیان اینکه خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید که چه کسانی ما را می ترسانند، توضیح داد: این شیطان است که شما را می ترساند و لذا با بهترین اهرمی که در اختیار دارد، مقاصد خودش را به پیش می برد و مهمترین اهرمش، القای ترس و نگرانی است؛ این اهرم همیشگی شیطان است.

به گزارش تیتریک،عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هرگاه حماسه ای خلق شد یعنی بر این نگرانی و ترس غلبه شده است و  انقلاب اسلامی نیز یک حماسه بزرگ بود چون مردان و زنانی پیدا شدند که نترسیدند. رژیم طاغوت با تمام قوا در مقابل این مردم ایستاده بود ولی ملت نترسیدند و اگر مردم ما در آن زمان اراده کردند، آن اراده با همین نترسیدن و شجاعت بود که به پیروزی رسید.

نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی با ذکر وابستگی شاه و اعتراف دولت آن زمان بر این نکته، افزود: مردم ما ایمان را مبنای کار خود قرار دادند و توانستند اراده خودشان را بر آنها تحمیل کنند و حماسه انقلاب اسلامی ایجاد شد.

سعید جلیلی سپس به 8 سال دفاع مقدس پرداخت و ادامه داد: هشت سال حماسه دیگری به اسم دفاع مقدس داشتیم که خود غربی ها به صراحت اعلام کردند و اسنادش هم موجود است که به صدام کمک کردند، اما چرا موفق نشدند؟ چون ابزار خوف و ابزار ایجاد نگرانی در ملتی که حماسه ایجاد می کرد، را نتواستند پیدا کنند و می بینید که فقط از یک محله 100 شهید تقدیم این انقلاب شده است.

جلیلی به خصوصیات خلق یک حماسه پرداخت و افزود: حماسه وقتی خلق می شود که انسانهای بزرگی پیدا شوند که بیشترین فایده را بدون هیچ هزینه و چشمداشتی برسانند؛ شهدای ما مصداق این حماسه هستند. تمام شهدای ما برای یک اندیشه بزرگ و تفکر بزرگ حماسه سازی کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنانش را پیرامون حماسه با این عبارت تکمیل کرد: انسان بزرگ حماسه ساز، فقط حماسه ایجاد نمی کند، فقط مقاومت نمی کند بلکه مقاومت می کند و پیشرفت می کند و حماسه اش، ساکن و راکد نیست. حماسه است که مرتب رشد صعودی دارد و هر اراده ای که دشمنان می کنند، فرد حماسه ساز در برابرش می ایستد و بر آنها غلبه می کند.

دکتر جلیلی با تاکید روحیه عدم ترس و نگرانی ملت ایران، تاکید کرد: در هر چیزی که دشمن دست می گذارد و می خواهد مانع بشود، مردم با ایمان نمی ترسند و نگران تهدیدهای او نمی شوند چون باور دارند. با این موفقیت ها و این نگاه و اندیشه با این مبانی قوی که شکل می گیرد، دیگر فقط خرمشهر را آزاد نمی کند بلکه در سایه آزادی خرمشهر، هیبت پوشالی دشمنان را می شکند و بسیاری پیروزی های دیگر به دنبالش ایجاد می شود. لذا وقتی نترسیم و ایمان داشته باشیم می توانیم اراده خودمان را بر اراده دیگران غلبه دهیم.

دبیر سابق شورای امنیت ملی کشورمان با اشاره به دو جنگ مهم سال های گذشته در لبنان و فلسطین، گفت: در جنگ 33 روزه تمام قدرتهای استکباری پست سر رژیم صهیونیستی قرار گرفتند اما یک گروه با همین نگاه و الگوگرفتن از آن پیروز می شوند و در ادامه، جنگ 22 روزه نیز بر همین مبنا به پایان می رسد.

به گزارش تیتریک،جلیلی ادامه داد: وقتی از آقای سید نصرالله می پرسند می گوید ما از انقلاب اسلامی ایران الگو گرفتیم، وقتی از رزمندگان مقاومت فلسطین سوال می کنند علت پیروزی را الگوگرفتن از جنگ 33 روزه بیان می کنند و بدین ترتیب، این مدل تکثیر می شود.

جلیلی با اشاره به ایجاد ترس استکبار جهانی بر ملتهای جهان پس از جنگ جهانی دوم، گفت: قدرت های بزرگ بعد از جنگ جهانی دوم و با آن ترسی که به وجود آوردند و سلطه ای که برای جهان درست کردند، گردهم آمده و به صراحت اعلام کردند ما باید یکسری امکاناتی داشته باشیم؛ مثلا ما باید امتیاز وتو داشته باشیم و 5 تا کشور باید داشته باشند و بقیه نداشته باشند. در همین قرارداد NPT در بند دو نوشته اند که فقط ما چند کشور می توانیم سلاح هسته ای داشته باشیم و بقیه حق ندارند داشته باشند. همچنین اعلام می کنند که کسی نباید در مقابل ما بایستد.

عضو شورایعالی امنیت به سایر مقولاتی که استکبار درصدد تحمیل آنهاست، پرداخت و افزود: در اقتصاد بیان می کنند که ما اقتصادمان با این رویکرد است و بیان می کنند که فلان کشور نباید مراودات اقتصادی با فلان کشور داشته باشد و این یعنی زور؛ وقتی هم بیان می کنیم که منطق این کار شما چیست، به صراحت و با همان منطق استکباری که در طول تاریخ است، پاسخ می دهند چون ما قدرت و زورمان بیشتر است!

وی گفت: ملتی که اعلام می کند انرژی هسته ای را حرام می داند و می خواهد انرژی هسته صلح آمیز داشته باشد و از آن استفاده کند، دشمن با همین بی منطقی نمی پذیرد. تنها چیزی که آنها را در رسیدن به این اهداف کمک می کند این است ملت ها از آنها بترسند و مبارزه با آنها را کنار بگذارند و از مبارزه روی برگردانند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی با اشاره به گستاخی های اخیر مقامات آمریکایی گفت: در فضایی که آنها درست کردند، آنچه که ما اراده می کنیم همان تحقق پیدا کند و اگر کسانی بخواهند خلاف این عمل کنند چاره ای جز شکست ندارند. این منطق جدیدی نیست که دائما تکرار می کنند که گزینه نظامی روی میز است. این را همه مستکبران در طول تاریخ به تعبیر قرآن کریم بیان کرده اند و چیزی که در مقابل این منطق ایستادگی می کند، همان منطق شهداست.

جلیلی باتاکید بر اینکه اگر ملت ما پیشرفت و موفقیتی داشته است براساس منطق شهدا بوده است، افزود: کشوری مثل ایران در دنیا پیدا شده و داد می زند که این قدرت پوشالی است و نترسید. این اتفاق حتما آنها را نگران می کند و اینکه دایما اعلام می کنند که گزینه نظامی روی میز است این نشانه استیصال و اقرار به شکست اوست و کسی که در منطق حرفی برای گفتن نداشته باشد، اعلام می کند که گزینه نظامی روی میز است در حالی که ابزار ترساندن برای این مردم کارساز نیست.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای سابق با بیان اینکه محاسبات آنها با محاسبات ما کاملا فرق می کند و آنها در اشتباه هستند، ادامه داد: در همین موضوع هسته ای ما یک زمانی به سوخت 20 درصد نیاز داشتیم، سوخت 20 درصد یک نیاز ما بود. سالی 850 هزار بیمار ما نیاز به داروهایی داشتند که این دارو ها با سوخت 20 درصد هسته ای فراهم کرد ولی آانها این سوخت را به ما نمی دادند. در یکی از همین گفتگوها به آنها اعلام کردیم مگر شما نمی گفتید ما با استفاده از انرژی صلح آمیز مشکلی نداریم؟ ما اعلام کردیم که به این سوخت 20 درصد نیاز داریم و مصرف آن هم کاملا انسانی و در رآکتور تحقیقاتی تهران هست و فقط تولید دارو می کند و زیر نظر دوربین های آژانس و هم بازرسان آژانس هم هست و طبق ضوابط NPT و آژانس فعالیت می کنیم؛ چرا این سوخت را به ما نمی دهید؟

سعید جلیلی افزود: آنها این فکر را می کردند که می توانند با فشار و با این نیازی که ملت ما به این سوخت جهت درمان 850 هزار بیمار در سال  دارد، یک اهرم فشار پیدا کرده است…

سعید جلیلی افزود: آنها این فکر را می کردند که می توانند با فشار و با این نیازی که ملت ما به این سوخت جهت درمان 850 هزار بیمار در سال  دارد، یک اهرم فشار پیدا کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش دانشمندانی همچون شهید شهریاری در کسب پیروزی و حماسه بزرگ هسته ای، بیان کرد: چرا این اراده مردم ایران موفق شد؟ چون شهدایی مثل شهید شهریاری در این موفقیت دست داشتند. اینها حماسه ساز بودند و بدون اینکه یک ریال از نظام مطالبه ای کنند و حتی وقتی به او پولی داده می شود، نمی گیردو این موضوع سوخت 20 درصد را با موفقیت انجام داده و اراده ملت ما را بر آنها تحمیل می کند.  اینگونه شد که پیروزی به دست آمد اگرچه جانش را از دست داد.

وی با تشریح برخی خصوصیات اخلاقی شهید شهریاری ادامه داد: چنین ملتی که دانشمند هسته ای اش همانطور که خانواده اش گفتند، نماز شبش ترک نمی شد، می ایستد و حاضر است نترسد و اراده خودش را نیز تحمیل می کند.

به گزارش تیتریک،نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی سپس به مقوله اقتصادی و تلاش دشمن برای ایجاد ترس و نگرانی درباره آن پرداخت و یادآور شد: امروز دشمن در اقتصاد می خواهد ترس و نگرانی را در ما ایجاد کند، در حالی که وقتی در حماسه های مختلف پیروز شده ایم به طور قطع در عرصه اقتصادی نیز به پیروزی دست می یابیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی از حماسه اقتصادی نام بردند که با وحدت و همدلی و الهام گرفتن از پیام شهدا در این عرصه نیز حماسه های بزرگ خلق خواهد شد.

جلیلی افزود: ملتی که در عرصه های سخت تر، حماسه های دفاعی را خلق کرده است و یک محله اش فقط 100 شهید تقدیم این انقلاب کرده، طبیعی است که در این عرصه هم ان شاءالله با وحدت و همدلی و با گرفتن پیام شهدا حماسه های بزرگتری خلق می کند(تایید حضار با ذکر صلوات)

دبیر سابق شورایعالی امنیت ملی با یادآوری ناکامی های دشمنان به رهبری آمریکا، اضافه کرد: خود آمریکایی ها بیان می کنند که خطری که انقلاب اسلامی ایران دارد، این است که نه تنها مقاومت کرد بلکه پیشرفت کرده و تکثیر هم شد. یکی از مقامات امریکایی اعلام کرده که خطر این است که ایران نشان داده نه تنها بدون آمریکا می توان پیشرفت کرد بلکه در مبارزه با آمریکا هم می توان پیشرفت کرد. این برای آنها نگران گننده است.

به گزارش تیتریک،جلیلی ادامه داد: حماسه با ایثار و از خودگذشتگی جوانان ما ایجاد شد. حماسه را کسانی ایجاد کردند که بیشترین فایده را رساندند بدون اینکه کوچکترین توقعی از این نظام داشته باشند و امروز این موفقیت های بزرگ را برای ما رقم زدند. حماسه را اندیشه و وحدت مردم ایجاد کرد و نشان دادند که د ر عرصه های مختلف ممکن است سلایق مختلف سیاسی داشته باشند با دیدگاه های مختلف اما حول ارزش های اصلی نظام و انقلاب وحدت دارند و برای این ارزش ها و منافع و حقوق این کشور پایداری می کنند و این بسیار ارزشمند است.

 سعید جلیلی با بیان اینکه ملت در جاهایی بیشترین موفقیت ها را داشته که اتفاقا دشمنان بیشترین فشارها را وارد کرده اند، سخنانش را با این جمله به پایان رساند: ان شاءالله در عرصه اقتصادی که دشمن الان در این عرصه متمرکز شده، آنجا هم حماسه بزرگ اقتصادی با همین نگاه و رویکرد که از شهدا به یادگار مانده به وقوع خواهد پیوست.

 

گفتنی است سخنران راهپیمایی روز 22 بهمن امسال مردم شهرستان کرج نیز دکتر سعید جلیلی است.


[ جمعه 92/11/18 ] [ 1:56 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
آقای روحانی؛ از بیسوادی منتقدانتان که بگذریم چگونه است که اعضای کمیسیون امنیت ملی اصل توافقنامه ژنو را در دست ندارند در حالی که شما از اساتید دانشگاه می خواهید که این توافقنامه را نقد کنند!؟ چگونه این فرهیختگان می توانند در مورد مسئله ای که جزییات آن محرمانه باقی مانده اظهار نظر کنند؟


گروه سیاسی تیتریک؛ حسن روحانی در جمع روسای دانشگاه ها و معاونان و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطالبی را عنوان کرد که متاسفانه اینگونه استنباط می شود که دولت خود قصد ایجاد شکاف میان اقشار مردم را دارد.


رئیس جمهور در این نشست با گله از روسای دانشگاه ها گفت: حداقل توافق اولیه ژنو، گشایشی برای دانشگاه و برای دانشجویان بود.فقط عده معدودی که از جای معدود تغذیه می‌شوند آنها باید حرف بزنند؟ البته آنها هم حرف بزنند اشکال ندارد؛ نقد کنند.چرا یک عده کم سواد باید حرف بزنند؟ دوست ندارم گله کنم اما باید بگویم خودتان باید نقد کنید، چرا دانشگاه خاموش است؟ چرا استاد خاموش است؟ از چه می ترسید؟ ژنو اولین راهگشا برای دانشگاهها و پول دانشجویان بود.فقط یک عده که از یک جا تغذیه می شدند چیزی گفتند اما چرا باید یک عده بیسواد صحبت کنند چرا استادان صحبت نمی کنند؟

آقای روحانی ؛ از بیسوادی منتقدانتان که بگذریم چگونه است که اعضای کمیسیون امنیت ملی اصل توافقنامه ژنو را در دست ندارند در حالی که شما از استادان دانشگاه می خواهید که آنها این توافقنامه را نقد کنند چگونه این فرهیختگان می توانند در مورد مسئله ای که جزییات آن محرمانه باقی مانده اظهار نظر نمایند.

آقای رییس جمهور؛ سخنان افترا آمیزتان در جمع روسای دانشگاه ها که در آن منتقدین خود را بیسواد قلمداد کردید، ناقض ادعاها و حرف های گذشته خودتان است، در فصل دوم کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" صفحه 69 می نویسید: در جمهوری اسلامی ایران گاهی تصمیمات جنبه حیثیتی پیدا می کند. فکر میکنیم اعتراف به هرگونه اشتباهی به معنای پذیرش شکست خواهد بود این یکی از بزرگترین اشکالات در نظام تصمیم گیری کشور است و متاسفانه هنوز در جامعه ما انتقاد، جایگاه خود را پیدا نکرده است.

فکر می کنیم وارد آوردن اشکال به یک تصمیم، مساوی با جهل و یا حتی خیانت تصمیم گیرنده است؛ در حالی که باید بپذیریم معمولاً تصمیمات با نقص و خطا همراه است.

اینکه بسیاری از قوانین مصوب به ناچار پس از چند ماه یا چند سال نیاز به اصلاح پیدا میکند، در بسیاری از موارد ناشی از مشکل تصمیم‌سازی و تصمیم گیری در تصویب قوانین است. باید انتقاد به یک معروف و کار شایسته تبدیل شود و انتقاد کننده در انتظار تشویق باشد و نه تنبیه.

تا به این نقطه نرسیم به ناچار باید شاهد ادامه تصمیمات اشتباه مسئولین باشیم. بزرگترین شجاعت پذیرش اشتباه و خطا از طرف مسئولان است. باید فرمایش امیرالمومنین علیه‌السلام را مدنظر قرار دهیم که فرمود: من در حدی نیستم که خطا نکنم. و یا از استماع نظرات دیگران بی نیاز باشم.

آقای رئیس جمهور؛ در شعارهای انتخاباتی به وضوح بیان کردید که آزادی اندیشه و بیان انتقاد حق همه ماست و حتی عنوان کردید که نقد و نظر مخالف نیز نعمت است، پس چه شد که امروز با تکیه بر منصب قدرت، ناقدان را بیسواد می دانید و بر آن ها آشکارا خرده می گیرد.

آقای روحانی؛ شما در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه، خود را رئیس جمهور همه مردم ایران معرفی کردید، آنجا نگفتید که فقط با سوادان حق بیان عقاید خود و یا حق انتقاد از عملکرد قوه مجریه را دارند.

آقای رئیس جمهور ؛ آیا آیت‌الله جوادی آملی هم که در نقد توافق‌ ژنو فرمودند: «بعد از دست دادن با آمریکایی‌ها باید انگشت دست خود را شمرد»، در ردیف همان «عده معدود بی‌سواد»ی هستند که «از جایی تغذیه می‌شوند» یا خیر؟! سایر مراجع عظام چطور؟ امامان جمعه و جماعات چطور؟! علمای اعلام چطور؟! خود نخبگان و دانشمندان هسته‌ای چطور؟! مع‌الاسف آنقدر توافق ضعیفی بسته‌اید که علاوه بر خوبان روزگار حتی صدای هوشنگ امیراحمدی دلال رابطه با آمریکا هم درآمده است!



آقای رییس جمهور؛ مطمئن باشید دولت تدبیر و امید،اقدام شایسته و درشان مردم ایران انجام دهد همین منتقدین بیسواد، لب به نحسین شما خواهند گشود اما مگر می شود کسی کار نادرستی انجام دهد و منتظر تشویق هم باشد؟

آقای روحانی؛ فارغ از منصب ریاست جمهوری، شما به عنوان یک حقوقدان و فردی تحصیلکرده و باسواد ، به ما منتقدین بیسواد، پاسخ دهید که آیا یک رئیس جمهور می تواند در ملاعام به منتقدان خود توهین کند؟ آیا شان سمت ریاست جمهوری یک کشور اسلامی در این حد است؟ آیا مردم کم سواد و یا از نظر شما بیسواد در ایران حق حرف زدن ندارند؟

به راستی چگونه است که شما رئیس‌جمهور خونریز آمریکا را «مؤدب و باهوش» می‌دانید اما با مردم وطن خود، اینگونه سخن می‌رانید؟! و وقتی شما چنین سخن می‌گویید، دیگر چه انتظاری از مشاوران ارشد حضرتعالی است که رای نیمی از مردم را رای به بی‌قانونی نخوانند؟!

آقای رییس جمهور؛ شما خود در ارائه گزارش عملکرد صد روزه دولت یازدهم، در برنامه زنده تلویزیونی به جای ارائه گزارش عملکردتان به مردم، بی محابا نوک پیکان انتقاد را به سمت دولت دهم گرفتید، فارغ از درست یا نادرست بودن این انتقادات، می توان شما را نیز بیسواد دانست؟ یعنی به ظن حضرتتان هر که انتقاد کرد بیسواد است؟

آقای روحانی ؛ از بیسوادی منتقدانتان که بگذریم چگونه است که اعضای کمیسیون امنیت ملی اصل توافقنامه ژنو را در دست ندارند در حالی که شما از استادان دانشگاه می خواهید که آنها این توافقنامه را نقد کنند چگونه این فرهیختگان می توانند در مورد مسئله ای که جزییات آن محرمانه باقی مانده اظهار نظر نمایند.

آقای رییس جمهور؛ ای کاش اکنون نیز به عنوان رییس دولت همانند زمان وعده ها و شعارهای انتخاباتی تان خود را متعلق به همه آحاد مردم می دانستید و خط قرمزی میان منتقد و موافق و حقوقدان و نظامی و بیسواد و با سواد نمی کشیدید و همه مردم را به یک چشم می نگریستید و نه خودی و غیر خودی برایتان مفهوم داشت.

آقای روحانی؛ مشاوره ویژه شما جناب ترکان چندی پیش در مصاحبه با روزنامه آرمان مدعی شده که 49.5 درصدی که در انتخابات اخیر به روحانی رای نداده‌اند، حامی بی‌قانونی و قانون‌گریزی و عامل پدید آمدن امثال بابک زنجانی هستند، خودتان قضاوت کنید این اظهارات از سوی مشاور شما باسوادانه  است؟

آیا معنای اعتدال و دوری از افراط، اینگونه سخنان افراطی است که مردم کشور را با خط‌کش انتخابات به دو دسته تبدیل کند و دسته‌ای که به روحانی رای ندادند و نزدیک به نیمی از مردم کشور هستند را قانون‌گریز جلوه دهد؟ آیا معنای وحدت مدنظر دولت یازدهم، این است؟

از صحبت های اخیر شما فقط یک برداشت می توان کرد آن هم این است که با توجه به عملکرد ضعیف دولت، تحمل پذیرش انتقادات را نداشته و دنبال مجیزگویانی هستید که برای توزیع سبد کالا شما را تشویق کنند یا پس از مذاکرات ژنو که به نظر شما موفقیت بزرگی محسوب می شود، هورا کشند و کف زنند؛ نخیر چنین که می اندیشید نیست .

آقای روحانی با تحقیر دیگران و منتقدان مملکت اداره نمی شود، برای جوش آوردن و از کوره در رفتن خیلی زود بود... فقط شش ماه گذشته!

آقای رییس جمهور؛ سخن آخر آن که ای کاش سعه صدر بیشتری نشان می دادید.

ولی الله صاحبکاری/ تیتر1


[ جمعه 92/11/18 ] [ 1:56 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
گویند کلید و حلقه در باشد/ سهم همه از سبد برابر باشد/ یارانه بگیر و فکر کالات مباش/ نقدی ز هزار نسیه خوشتر باشد

به گزارش«تیتریک»؛این روزها هم، دولت سبد کالای حمایتی برای مردم تدارک دیده و بخش‌هایی از مردم که از نگاه دولت مستحق دریافت این سبد بوده‌اند، زنبیل به دست در صف ایستاده‌اند تا محتویات سبد دولتی را در زنبیل خود خالی کنند و به خانه ببرند.

 

آرش هاشمی روز نو نوشت؛ کافی است مردم سوژه‌اش را پیدا کنند، بی‌درنگ سر شوخی را باز می‌کنند.

 

بارها اتفاق افتاده بعد از پخش یک سریال یا بعد از اعلام یک تصمیم کلان ملی یا دولتی، شعرهای طنزآمیز به همت روحیه طناز مردمی، در حجم بالایی پیامک شده و به سوژه جمع‌ها تبدیل شده است.

 

اگر زمانی لطیفه‌ها و جک‌های ساخته ذهن‌ خلاق مردم برای رد و بدل و انتقال، نیاز به دور هم جمع شدن و شب‌نشینی داشت، امروز دیگر به لطف اینترنت و مهمتر از آن تلفن‌های همراه، به محض وقوع یک اتفاق، حجم بالایی از جک‌هاست که پیامک شده و به طرفة‌العینی بین مردم رایج می‌شود؛ جک‌هایی که در لفافه طنز، حرف دل مردم را بیان می‌کنند.

 

این روزها هم، دولت سبد کالای حمایتی برای مردم تدارک دیده و بخش‌هایی از مردم که از نگاه دولت مستحق دریافت این سبد بوده‌اند، زنبیل به دست در صف ایستاده‌اند تا محتویات سبد دولتی را در زنبیل خود خالی کنند و به خانه ببرند.

 

و سوژه خوبی دست طنازان افتاده است. دوباره ذهن‌های خلاق و حساس نسبت به مسائل جامعه، فعال شده‌اند و برای آن لطیفه ساخته‌اند و پیامک‌ها و ایمیل‌هاست که ما را به خنده می‌اندازد و کام‌های تلخ شده از "صدقه دولت تدبیر و امید" را شیرین می‌کند.

 

پیامک زده‌اند:
-    دل می‌رود ز دستم صاحبدلان خدا را/ محمود بیا روحانی بیچاره کرد ما را/ کو آب و برق مفتی کو اون کلید که گفتی/ هرگز ندیده ملت تحریم به این درشتی

 

-    خیام اگر که بیقراری خوش باش/ افسرده و بیچاره و زاری خوش باش/ چون سهم تو از این همه کالا هیچ‌ست/ خیام اگر سبد نداری خوش باش

 

-    گویند کلید و حلقه در باشد/ سهم همه از سبد برابر باشد/ یارانه بگیر و فکر کالات مباش/ نقدی ز هزار نسیه خوشتر باشد

 

-    از خوردن این سبد کسی سیر نشد/ کالا که به سمت ما سرازیر نشد/ اکنون نگرانی ندهد سهم تو را؟/ تعجیل مکن هم بدهد دیر نشد

 

-    این سبد کالا که میدن، بعد سبد خالیش رو پس می‌گیرن؟

 

-    غمگـــینم
.
.
.
.
.
.
. مـانند پدری که بـه او سـبد کـالا تعـلق نگرفـته است...^_^

 

دیگری طنز نوشته که: متاسفانه تعداد "سبد”هامون کم اومد و مجبور شدیم تعدادی افراد سبدبگیر(!) رو کم کنیم! نمی‌شد بگین با خودشون سبد بیارن؟!

 

آن یکی نوشته: من از شما تعجب می‌کنم! واقعا داریم کسی که کمتر از 500 هزار تومان حقوق بگیره؟!

 

یک فرد شوخ طبع دیگر نیز گفت‌وگوی بین "خان دایی" و "سبد کالای دولت" را منتشر کرده که خواندنش خالی از لطف نیست.

 

بر این اساس، به همه مسئولان محترم دولتی و از جمله رئیس جمهور محترم اعلام می‌شود در صورتی که تمایل دارند از این پیامک‌ها برایشان ارسال شود، تلفن‌های همراه خود را روشن کنند!!!!!

روز نو


[ چهارشنبه 92/11/16 ] [ 9:16 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: رئیس‌جمهور به جای پاسخ به منتقدان جوابی به یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا، وزیر امورخارجه و وندی شرمن دهد.
منبع: تسنیم

[ چهارشنبه 92/11/16 ] [ 9:15 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
توقع مستحقین یارانه بگیر از سبد کالای دولت!
منبع: فارس

[ دوشنبه 92/11/14 ] [ 2:44 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

 

چهره‌ى نورانى و جذاب شهیدان والامقام، الگوى همه‌ى جوانانى است که هویت اسلامى و ایرانى خود را ارج مى‌نهند و سلطه‌ى سیاسى و فرهنگى و اقتصادى بیگانگان را ذلتى بزرگ و تحمل‌ناپذیر براى خود میدانند.

 


[ دوشنبه 92/11/14 ] [ 2:44 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
انجمن حجتیه روزگاری بهائیت را به عنوان اصلی‌ترین معاند اسلام تشخیص داد و اقدام به مبارزه با آن کرد، اما چگونه است که وزرای بهائی شاه و سرمایه‌داران بهائی هیچگاه مورد نقد و برخورد و مبارزه انجمن قرار نگرفتند؟!
منبع: فارس

[ دوشنبه 92/11/14 ] [ 2:43 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
روزنامه وطن امروز از آزادی مدیر مسئول این روزنامه با قید وثیقه پس از حضور در دادسرا با شکایت دولت خبر داد.
منبع: دانا

[ دوشنبه 92/11/14 ] [ 2:42 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
توزیع ناعادلانه و بی برنامه سبد کالای حمایتی دولت بازتابی گسترده داشت، طوری که بعد از نمایندگان مجلس، روزنامه های صبح امروز هم به بررسی این اقدام دولت پرداختند.

با توجه به توزیع سبد کالای حمایتی دولت از صبح روز گذشته و اعتراض های مختلفی که از طرف مردم  به این اقدام دولت انجام شد، امروز بیشتر روزنامه های کشور به بررسی این اقدام ناعادلانه دولت پرداختند.

سبد کالا در حالی به بخشی از اقشار محروم جامعه تعلق گرفته است که بیشتر کارگران و روستائیان در مناطق مختلف کشور از این سبد بی بهره هستند.

برای مشاهده کلیک کنید.


منبع: قم فردا


[ دوشنبه 92/11/14 ] [ 2:41 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
در ادامه وطن فروشی ضدانقلابان حقوق بگیر از بیگانه،رعنا رحیم‌پور یکی از خبرنگاران بی بی سی شبکه ضد نظام اسلامی و ایرانی با وقاهت تمام به فرهنگ و هنر ایرانی توهین کرد.
منبع: دانا

[ دوشنبه 92/11/14 ] [ 2:39 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 101
بازدید دیروز: 70
کل بازدیدها: 1065894
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون