سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ

«رادیو کوچه» از رسانه‌های ضدانقلاب خارج‌نشین با انتشار گزارشی ضمن اذعان به حمایت کامل و بی‌دریغ «بی‌بی‌سی»، «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» از اصلاح‌طلبان و فتنه‌گران، به‌زعم خود خواستار درخواست کمک (گدایی) ضدانقلاب خارج‌نشین از رسانه‌های غربی برای انعکاس نقطه‌نظراتشان شد. در این گزارش که توسط «عبدالستار دوشوکی» از عناصر ضدانقلاب نوشته شده است، با اشاره به «جنگ رسانه‌ای» غرب علیه جمهوری اسلامی و برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری گسترده آن‌ها در این حوزه از طریق «دیپلماسی عمومی» چنین آمده است: «تعجب‌آور نیست زمانی که در بریتانیا و آمریکا ریاضت اقتصادی تجویز می‌شود و بودجه همه نهادها و دستگاه‌ها از جمله مدارس و بیمارستان‌ها کاهش پیدا می‌کنند و ده‌ها برنامه رادیویی سرویس جهانی بی‌بی‌سی و حتی صدای آمریکا به زبان‌های مختلف و‌ با سابقه بیش از 50 سال فعالیت، به دلیل کمبود بودجه و کاهش روزافزون مخاطب برای همیشه قطع می‌شوند؛ بخش فارسی «بی‌بی‌سی» نه تنها قطع و یا کاهش پیدا نمی‌کند، بلکه به بودجه سالیانه آن بیش از 23 میلیون دلار افزوده می‌شود!

     اخبار کوتاه       
  *سی‌ان‌ان که وابسته به نهادهای جاسوسی آمریکا است در تحلیلی که در وب‌‌گاه این شبکه منتشر شده است، پیش‌بینی کرده است که در سال 2013 اغتشاشات در پیش و پس از انتخابات دوره یازدهم ریاست‌جمهوری مهم‌ترین و محتمل‌ترین بحرانی است که جمهوری اسلامی با آن درگیر خواهد شد، اما نکته جالب آنجا است که شبکه خبری سی‌ان‌ان تلاش کرده است در قالب تحلیل – بخوانید خبر محرمانه- از برنامه سرویس‌ جاسوسی سیا برای آشوب و اغتشاش در انتخابات پرده بردارد و به طرز تلویحی به ایادی و مزدبگیران داخلی‌شان هم دستور شبکه‌سازی و تجهیز برای اغتشاشات را بدهد.


 * گروهک تروریستی پژاک یک جوان کُرد به نام «دلشاد پیروزی» 18 ساله و ساکن روستای «گرویشی» از توابع شهرستان سردشت واقع در استان آذربایجان غربی را در منطقه «قانکای بریندان» از توابع شهر سردشت به بهانه ممانعت از پرداخت باج به قتل رساند! این گروهک تروریستی، کمک مالی و نقدی به پژاک را از وظایف کُردها و خود را از مدافعان حقوق ملت کرد می‌دانند، تا این گروهک بتواند به بقا و به‌اصطلاح به مبارزات! خود در راستای اهداف فرقه یعنی آزادی و رهایی ملت کرد ادامه دهد و در صورت عدم پرداخت مبالغ تعیین‌شده شخص را به خیانت متهم کرده و به‌قتل می‌رسانند.

*   تعدادی از سرکردگان گروهک تروریستی کومله جناح «مهتدی» که به‌تازگی از سوی سرویس‌های امنیتی غربی حمایت مالی و تجهیزاتی می‌شوند، ضمن حضور در محل استقرار برخی از گروه‌های معارض سوری واقع در مرز سوریه و عراق با آن‌ها ملاقات و گفت‌وگو کردند. در جریان این نشست، سرکردگان گروهک کومله متعهد شده‌اند برای انجام اقدامات ضدامنیتی علیه مواضع ارتش سوریه و سرنگونی دولت بشار اسد برای تروریست‌های سوری کمک مالی و تسلیحاتی ارسال کنند.

*برخی سران شورای مرکزی منافقین موسوم به «شورای مقاومت» طی دیدار با تعدادی از شاهزادگان عربستان سعودی توافق کردند تا گروه جدیدی از باقی‌مانده‌های خود در کمپ «لیبرتی» را برای ایجاد «کارگروه تخصصی درباره شیعیان جهان» به‌کارگیری کنند. این گروهک مزدور قرار است این بار در آغوش شاهزادگان عرب مأموریت خود را در قالب تیم‌های تحقیقاتی و عملیاتی با تأسیس پایگاه اینترنتی و شبکه‌های ماهواره‌ای شروع کند.


 * «پیش به سوی فتح خیبر»، «مظلوم‌تر از بهشتی، خدوم‌تر از رجایی»، «زنده باد بهار»؛‌ اینها شعارهایی‌است که گفته می‌شود قرار است به وسیله آن‌ها «اسفندیار رحیم مشایی» دل و رأی مردم را ببرد! وبلاگ‌هایی که باعنوان «حامیان اسفندیار رحیم مشایی» به نشر اخبار و اطلاعات می‌پردازند با طرح چنین شعارهای از ضرورت حضور مشایی در انتخابات صحبت می‌کنند. همچنین به نظر می‌رسد یک تیم رسانه‌ای با انتشار نظرسنجی‌هایی (که اعتبار علمی آن مورد تردید است) «رحیم مشایی» را در صدر انتخاب مردم! معرفی کرده و به دنبال القای محبوبیت این فرد به جامعه است.        

*همزمان با نزدیک شدن به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) دیدارهای جداگانه‌ای با شخصیت‌های حوزوی و مردود فتنه 88 را برگزار کرده است. در همین خصوص هفته گذشته دیدارهایی با یوسف صانعی، بیات زنجانی و برخی از اعضای مجمع  غیرقانونی محققان و مدرسان در قم برگزار شده است.


[ سه شنبه 91/10/5 ] [ 10:39 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

هیچ لزومى ندارد که ما یک شخصیّت را از اعماق تاریکى‌هاى

قرون وسطاى اروپا بکشیم بیرون،

او را به‌عنوان یک شخصیّت(الگو) معرّفى کنیم.(13/9/91)


[ سه شنبه 91/10/5 ] [ 10:38 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
زهرا اشراقی که خود را فمینیست و ابراهیم یزدی دبیر کل گروهک غیر قانونی نهضت آزادی را پدر معنوی خود می‌داند، مرداد ماه امسال هم جمله خبرسازی درباره چادر گفته بود.
منبع: جهان

[ دوشنبه 91/10/4 ] [ 10:10 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
در ماه‌های منتهی به انتخابات 92 هرچند صداهایی که از طیف‌های مختلف اصلاح‌طلب به گوش می‌رسد عموماً محمد خاتمی را به حضور در صحنه فرا می‌خوانند اما پیرمرد 69ساله اصلاحات با وجود این فراخوان‌ها با تردیدهایی جدی دست و پنجه نرم می‌کند...
خاتمی


گروه سیاسی «تیتر یک»/ محمد جعفری؛ روزهای ابتدایی زمستان 91 در حالی سپری می‌شود که عناصر و گروه‌های سیاسی با تحرکات و موضع‌گیری‌هایشان تا حد زیادی دست به شفاف‌سازی در خصوص چگونگی حضورشان در میدان رقابت خردادماه 92 زده‌اند.
 
حلقه‌ی انحرافی با مطرح‌سازی مشایی و اعلام شعار انتخاباتی وی و اصول‌گرایان با ائتلاف 2+1 تا حد زیادی چشم‌انداز مدل عملکرد انتخاباتی خود در ماه‌های آتی را مشخص کرده‌اند. در این میان، اصلاح‌طلبان نیز از قافله عقب نمانده‌ و بر اساس آنچه از رسانه‌ها و محافلشان بر‌می‌آید، به تحرکات انتخاباتی خود سرعت داده‌اند.
 
اردوگاه اصلاحات روزهایی را به خود می‌بیند که در آن نه پیرمردها، که چپ‌های جوان دهه‌ی 60 میدان‌داری می‌کنند و با طرح محورهایی کلیدی سعی دارند گفتمانی جدید را شکل دهند؛ گفتمانی که از «سازش» در سیاست خارجی دم می‌زند و بر شعار «نجات ملی» با تمرکز بر مقوله‌ی اقتصادی تکیه دارد و البته برای خالی نبودن عریضه و یافتن جایی لابه‌لای صف نیروهای داخل نظام، تابلوی «وحدت ملی» را نیز بر سر دست می‌گیرد.
 
با این شرایط، یکی از اساسی‌ترین مشکلات اصلاح‌طلبان یافتن مصداقی رأی‌آور برای بلند کردن پرچم گفتمان جدیدشان است. البته با مروری کوتاه در رسانه‌های این جریان، به خوبی می‌توان فهمید که آن‌ها پس از بالانس کردن مهره‌های متعدد، از عارف و نجفی و جهانگیری گرفته تا کاندیداهای مطرح جهت دولت وحدت ملی نظیر ناطق، نهایتاً محمد خاتمی را مناسب‌ترین گزینه برای رسیدن به مرادشان می‌بینند.
 
در این میان، اما شرایط به گونه‌ای است که به نظر می‌رسد، علی‌رغم درخواست‌های مکرر صغیر و کبیر اصلاحات برای حضور خاتمی در انتخابات آتی، او چندان هم نمی‌تواند به حضور امیدوار باشد؛ چرا که:
 
1. خاتمی در این روزها شرایط آچمزی را پیش روی خود می‌بینید که بر اساس آن، برای حضور در انتخابات نه می‌تواند از فتنه اعلام برائت کند و نه می‌تواند قید آن را بزند. او نمی‌تواند از فتنه اعلام برائت کند؛ چرا که خود در روزهای پس از انتخابات 88، گذشته از آنکه نتیجه‌ی انتخابات را خدشه به جمهوریت نظام می‌دانست، خواهان برگزاری رفراندوم در این ارتباط بود. در واقع او خود از سوی نظام به عنوان یک پای فتنه شناخته می‌شود.
 
از سویی دیگر، عذرخواهی یا اعلام برائت خاتمی از فتنه با مطالبات نخبگان و طیف وسیعی از هواداران در تناقض است. به هر روی، طیف‌های مختلف اصلاح‌طلب، از موسوی خوئینی‌ها و عبدالله نوری گرفته تا عباس عبدی، علوی‌تبار، جلایی‌پور و حتی مناسکی‌ها، کماکان چشم به قدوم او دوخته‌اند و همین موضوع مسئله‌ی عذرخواهی را تا حد زیادی منتفی می‌کند. علاوه بر آن، خاتمی برای حضور در انتخابات نمی‌تواند قید سرمایه‌ی رأی‌سبزها را بزند و مسلم است که عذرخواهی مترادف با پشت پا زدن به این بدنه‌ی اجتماعی است.
 
گذشته از این موارد، پرستیژ خاتمی و وجهه‌ی کاریزماتیک وی در میان اصلاح‌طلبان و غرور ناشی از آن، مانع بلند دیگری بر سر راه اعلام برائت از فتنه است.
 
خاتمی بدون اعلام برائت هم نمی‌تواند عزم پاستور کند، چرا که نظام با توجه به آنچه اشاره شد، وی را یک پای فتنه و به بیان دقیق‌تر، از جمله کسانی می‌داند که اتهام تقلب در انتخابات را مطرح کرده‌اند. به هر روی، تا امروز کماکان هیچ گونه شاهدی که خاتمی بر مبنای آن احساس کند اعتمادی، ولو حداقلی، از سوی نظام جهت باز کردن راه برای حضور وی شکل گرفته دیده نشده است. در این ارتباط، باید گفت سخنان اخیر آیت‌الله جنتی نیز به طور ویژه پیام روشنی برای او و اطرافیانش به همراه داشت.
 
اطرافیان خاتمی هم به خوبی نشان داده‌اند که یاران مطمئنی نیستند و آن گونه که تاریخ از ماه‌های انتهایی دولت اصلاحات ثبت کرده است، تضمینی وجود ندارد که ‌ـ‌حتی در صورت تأیید صلاحیت و پیروزی‌ـ‌ این بار هم رفیق نیمه‌راه نبوده و شعار عبور از خاتمی را مطرح نسازند.
 
2. به علاوه ترس از شکست احتمالی در کنار روحیه‌ی تردیدپذیری، جدی‌ترین عامل جهت خودداری خاتمی از ورود به عرصه‌ی رقابت به شمار می‌آید. همان گونه که گفته شد، او مهم‌ترین ظرفیت رأی‌آوری برای اصلاح‌طلبان است و با این وصف، در صورت شکست، وجهه‌ی کاریزمای وی برای همیشه فروخواهد ریخت.
 
خاتمی هرچند در کسوت شعار به گونه‌ای رادیکال جلوه می‌کند، اما تجربه نشان داده در عرصه‌ی عمل بسیار محافظه‌کار است و اگر در سال 88 هم به میدان آمد، در واقع فشار اطرافیان او را به صحنه کشاند، والا وی به هیچ روی اهل ریسک، آن هم در این ابعاد، نیست.
 
3. در این شرایط، اطرافیان خاتمی هم به خوبی نشان داده‌اند که یاران مطمئنی نیستند و آن گونه که تاریخ ثبت کرده است، تضمینی وجود ندارد که ‌ـ‌حتی در صورت تأیید صلاحیت و پیروزی‌ـ‌ این بار هم رفیق نیمه‌راه نباشند. هرچند زمان زیادی از ماه‌های پایانی دولت دوم‌خرداد گذشته است؛ لکن هنوز شعار عبور از خاتمی، که توسط طیف‌هایی از این جریان مطرح می‌شد، از یادها نرفته است. طیف‌هایی که عناصر آن این روزها بار دیگر گرد خاتمی آمده‌اند و با پنداشتن او، به عنوان مطمئن‌ترین راه برای رسیدن به قدرت، در تلاش‌اند تا مرد عباشکلاتی‌ را بار دیگر به میدان بفرستند. با این وصف، آیا می‌توان متصور بود که با آن پیشینه‌، خاتمی بار دیگر خود را قربانی اطرافیانش کند؟
 
4. در کنار موارد ذکرشده، باید یادآور شد در این دوره، استفاده از ابزار شعار آزادی و مباحث فرهنگی تنها در انحصار اصلاح‌طلبان نیست و حلقه‌ی انحراف نیز مدت‌هاست با سرمایه‌گذاری روی مواردی از این دست ‌ـ‌که مقابله با گشت ارشاد، ارتباط‌گیری با بازیگران، نوع نگاه به مقوله‌ی حجاب و ویژه‌نامه‌ی خاتون و مستند نقص ظاهر و... نمونه‌های بارز آن هستند‌ـ‌ راه را بر یکه‌تازی کاندیدای آن‌ها در این زمینه، چه خاتمی باشد و چه مهره‌ای دیگر، بسته است. با این حساب، هیچ تضمینی وجود ندارد که رأی آن بخش از جامعه که به چنین شعارهایی گرایش دارد الزاماً به سبد کاندیدای اصلاح‌طلب ریخته شود.
 
در این دوره، استفاده از ابزار شعار آزادی و مباحث فرهنگی تنها در انحصار اصلاح‌طلبان نیست و حلقه‌ی انحراف نیز مدت‌هاست با سرمایه‌گذاری روی مواردی از این دست ‌ـ‌که مقابله با گشت ارشاد، ارتباط‌گیری با بازیگران، نوع نگاه به مقوله‌ی حجاب و... نمونه‌های بارز آن هستند‌ـ‌ راه را بر یکه‌تازی کاندیدای آن‌ها در این زمینه بسته است.
 
 5. خاتمی همچنین اگر بر انتقاد از وضعیت اقتصادی جامعه سرمایه‌گذاری کرده باشد، خوب می‌داند که کاندیدای دولت چندان هم دست‌خالی به میدان نمی‌آید. به هر ترتیب، وعده یا اقدام احمدی‌نژاد برای افزایش مبلغ یارانه‌ها به حدود 5 برابر بیشتر از مبلغ فعلی و توانایی کنترل پیامدهای آن در ماه‌های ابتدایی‌ به واسطه‌ی اندوخته‌ای که برای این روزها فراهم شده است، این ابزار را نیز تا حد زیادی پیشاپیش از دست خاتمی خارج خواهد ساخت.
 
همچنین وی مرد عمل‌گرایی برای تحقق شعارها دور خود نخواهد یافت؛ چون همان گونه که در 8 سال دولت اصلاحات نیز دیده شد، بخش اعظمی از دغدغه‌های عناصر این جریان معطوف به مسائل سیاسی است و در نگاه آن‌ها، کمترین اهمیت به مباحث کلیدی جامعه و به خصوص اقتصاد اختصاص دارد. در واقع تنها امید اصلاح‌طلبان عملی کردن سازش برای کاستن از فشارهاست که باید گفت برای این تلقی نیز هیچ ضمانتی وجود نخواهد داشت.
 
با این تفاسیر، تصور آن دور از ذهن نیست که خاتمی امیدش را از سال 92 بریده است؛ چرا که به رغم تمام فشارهای اطرافیان و حتی هاشمی، او محافظه‌کارتر از آن است که در فضای پرریسک کنونی، خود را هزینه کند. وی البته در فکر نوعی تعامل با نظام است تا بتواند فشار امنیتی موجود بر خود را بکاهد و درون همین شرایط آزمایشگاهی 4 سال دیگر تنفس کند

[ دوشنبه 91/10/4 ] [ 10:9 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
فیس بوک (Facebook) همان شبکه اجتماعی معروف است که توانسته، نزدیک به یک میلیارد نفر از جمعیت جهان را به عضویت خود در آورد. آنچه مشخص است اینکه در میان این جمعیت عظیم، ایرانیان زیادی وجود دارند که در داخل و خارج از کشور، به استفاده از این شبکه برای برقراری ارتباط پرداخته اند.

به نظر می رسد که موسسان این سایت اهداف گسترده سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را از تاسیس آن دنبال می کردند و این مساله با گذشت زمان بیشتر مشخص شد واحتمالا در آینده نیز، لایه های پنهانی دیگری از این شبکه کشف خواهد شد.
هدف این نوشتار بررسی موارد اخلاقی و فرهنگی در شبکه فیس بوک می باشد و از این زاویه به این شبکه نگاه می کند.
اگرچه فعالیت این سایت در کشور ما غیر قانونی است و از همین روی برای مخاطبان اینترنتی قابل دسترسی نبوده و به اصطلاح "فیلتر " است؛ اما باید پذیرفت که این سایت توانسته مخاطبان نسبتا زیادی را در ایران داشته باشد.
برای ذکر دلایل علاقه مندی ایرانیان به فیس بوک، مجالی مفصل لازم است اما به طور کلی می توان یکی از دلایل محبوبیت فیس بوک در جامعه ایرانی را، ایجاد فضایی آزاد برای ابراز وجود و ابراز نظر نام برد. در واقع در جامعه ما قوانین شرعی و قانونی مختلفی وجود دارد. مثلا رعایت حجاب در جامعه ما الزامی است که البته در حال حاضر شاید بهتر باشد که بگوئیم داشتن تکه پارچه ای بر روی سر با عنوان روسری و یا هر عنوان دیگری، الزامی است.
به همین خاطر فضای شبکه ای اجتماعی برای آن دسته از زنان و دختران ایرانی که علاقه و اعتقادی به حجاب ندارند، به عرصه ای برای نمایش خویش تبدیل شده است. این موضوع به حدی پررنگ است که می توان انرا به عنوان انگیزه ای برای عضویت عده ای از دختران نام برد. عده دیگری هم هستند که علاقه دارند تا درباره هر رویداد و حادثه ای به طور آزادانه به ابراز عقاید و نظرات خود بپردازند و چون بروز هر نوع تفکر و عقیده ای ریشه در تفکرات اومانیستی دارد، این مساله هم در جامعه ما جایگاهی ندارد.
 البته بخش عمده ای از ابراز نظرات به مسائل سیاسی مربوط می شود که در این زمینه هم محدودیت های زیادی در جامعه وجود دارد و همین امر موجب می شود تا افراد نسبت به قرارگرفتن در فضای فیس بوک و ابراز نظرات خود، اقدام کنند که مقصود این نوشتار پرداختن به این مطلب نیست.
اما تمام ماجرا به "عکس نمایه " ختم نمی شود! در قسمت "آلبوم عکس ها " نیز بسیاری از کاربران فیس بوک با قرار دادن عکس های خصوصی و خانوادگی خود در انظار عمومی به حریم شکنی می پردازند
آنچه بیش از هر چیز در این مقاله مورد نظر است، به ابراز وجود و نمایش هایی مربوط می شود که دختران و پسران جوان در شبکه فیس بوک انجام می دهند. از آنجا که قصد داریم تا موضوع حیا و عفت را در این رابطه مطرح کنیم، دختران سهم بیشتری از بحث این نوشتار را به خود اختصاص می دهند. هر چند که موضوعی به نام "حیا" برای تمامی افراد ارزش است اما مسلما حفظ حیا و عفت از جانب زنان و دختران، جایگاه ویژه ای را در دین، آئین و سنت و فرهنگ ما دارد.

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 91/10/4 ] [ 7:43 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
اصلاح طلبان در وقایع بعد از انتخابات 88 اصل برگزاری انتخابات در نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال برده و آن را فاسد نامیدند با این حال این گروه برای شرکت در انتخابات 92 خود را آماده می کنند، حال سوال مطرح است که اصلاحطلبان برای شرکت در انتخاباتی که آن را قبول ندارند چه کاری باید انجام دهند؟

گروه سیاسی«تیتر یک»/ آنها که با دروغ بزرگ تقلب سلامت انتخابات و دستگاه‌های برگزار کننده آن و نتایج رای مردم را زیر سوال بردند، نمی‌توانند بدون عذرخواهی یا آنچه درادبیات سیاسی امروز جامعه ما اعلام توبه و برائت از دروغ گذشته خوانده می‌شود در انتخابات شرکت کنند. چرا که هر گونه مشارکت سیاسی آنها در انتخابات بدون عذرخواهی و توبه از دروغ تقلب و فتنه‌سازی‌های بعدی آن، نشان از نفاق و دورویی با مردم دارد.

تاکید بر عذر خواهی اصلاح طلبان توسط گروه های سیاسی

بحث بر سر این که اصلاح طلبان باید توبه کنند و بدون توبه حق شرکت در انتخابات و مشارکت در سیاست به نحو فعال را ندارند بحثی است که آرام آرام به بحث داغ عرصه سیاست تبدیل می‌شود. اصلاح طلبان نیز به نظر می‌رسد که این مساله را جدی گرفته اند و از آن دچار وحشت شده‌اند و از این روست که عناصر مختلفی در درون جبهه اصلاح طلبی نسبت به این مساله واکنش‌های متفاوتی ارائه می‌دهد و به شیوه‌های مختلف مساله لزوم توبه و اعلام برائت از فتنه و فتنه‌گران انتخابات سابق را غیر ضروری اعلام می‌کنند.

اصلاح طلبان

به عبارت دیگر نگاهی به مباحث صورت گرفته در این باره حاکی از آن است که برخی با دلایل متعدد بیان می‌دارند که اصلاح طلبان بدون عذرخواهی صلاحیت لازم برای شرکت در انتخابات آتی را ندارند. این افراد و گرو‌ه‌ها متذکر می‌شوند که اصلاح طلبان به واسطه رفتار سیاسی سابق خود و فتنه‌سازی‌ای که انجام داده‌اند باید از مردم عذرخواهی و یا به تعبیری که برخی از آنها بیشتر می‌پسندند توبه و اعلام برائت از فتنه کنند تا صلاحیت اولیه برای شرکت در انتخابات را پیدا کنند.

به عنوان مثال برخی از دلایل صاحبان این نظر را می‌توانید در تحلیل‌های زیر مشاهده کنید:

1- اصلاح طلبان خطایی عامدانه مرتکب شدند لذا باید معذرت خواهی نمایند.

2- جای بسیاری از اصلاح طلبان در زندان است اما مشمول رحم نظام شده اند لذا باید پاسخ این عطوفت را بدهند.

3-اصلاح طلبان باید تکلیف خود را با فتنه گران مشخص نمایند.

4- علت برائت اصلاح طلبان از فتنه گران.

5- چرا اصلاح طلبان از فتنه برائت نمی خویند؟

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/10/3 ] [ 10:32 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

امام خامنه ای:

این که ما عرض کردیم

«اقتصاد مقاومتی» این یک شعار نیست؛
این یک واقعیت است.
کشور دارد پیشرفت می کند.
ما افق های بسیار بلند و نویدبخشی را در مقابل خودمان
مشاهده می کنیم.



1391/05/08


دیدار جمعی از محققان،

پژوهشگران، متخصصان و نوآوران
در عرصه علم و فناوری


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 امام خامنه ای در جمع روحانیون

شما با وجود این امکانات اینترنتی چه کرده اید؟


با چند دانشجو مینشینید صحبت میکنید؟؟

پاسخگوی سوال چند جوان هستید؟

این احتیاج داد به ؛وقت ,کار , سواد کافی وعشق

و توجه به نیاز های فرهنگی

قدرت تجزیه و تحلیل مسائل روز داشته باشید

با روی خوش هم پذیرا باشید


1391/07/20

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون -
مسائل سیاسى، مسائل اقتصادى، مسائل شخصیتى -
دست‌به‌یقه شویم، دشمن ما جرى میشود.
یک مقدار از جرأتى که دشمن در سالهاى گذشته پیدا کرد،
به خاطر اختلافات بود.

... ادامه‌ى این کار همان چیزى است که دشمنان میخواهند؛
دوست میدارند این دو قوه را در مقابل هم قرار بدهند؛
یک عده‌اى تحت تأثیر احساسات از این طرف،
یک عده‌اى تحت تأثیر احساسات از آن طرف...

1391/9/1

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

امام خامنه ای ؛
اگر من بخواهم یک توصیه به شما بکنم، آن توصیه این خواهد بود که بصیرت خودتان را زیاد کنید ؛ بصیرت .
بلاهائى که بر ملتها وارد میشود، در بسیارى از موارد بر اثر بى‌بصیرتى است ...

من مکرر این جمله‌ى امیرالمؤمنین را به نظرم در جنگ صفین ، در گفتارها بیان کردم که فرمود:

« الا و لایحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر ». میدانید، سختى پرچم امیرالمؤمنین از پرچم پیغمبر،

از جهاتى بیشتر بود؛ چون در پرچم پیغمبر دشمن معلوم بود، دوست هم معلوم بود؛

در زیر پرچم امیرالمؤمنین دشمن و دوست آنچنان واضح نبودند. دشمن همان حرفهائى را میزد که دوست میزند؛

همان نماز جماعت را که تو اردوگاه امیرالمؤمنین میخواندند، تو اردوگاه طرف مقابل هم

- در جنگ جمل و صفین و نهروان - میخواندند. حالا شما باشید، چه کار میکنید؟ به شما میگویند: آقا!

این طرفِ مقابل، باطل است. شما میگوئید: اِ، با این نماز، با این عبادت! ...

1388/05/05

بیانات در دیدار اعضای دفتر رهبری و سپاه حفاظت ولى امر


[ یکشنبه 91/10/3 ] [ 10:1 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
مگر امام خمینی در نامه 8 فروردین خود به آیت‌الله منتظری نفرمودند که "من صلاح شما و انقلاب را در این می بینم که شما فقیهى باشید که نظام و مردم از نظرات شما استفاده کنند"؛ پس چرا چنین فرصتی از وی گرفته شد؟
منبع: دیده بان

[ شنبه 91/10/2 ] [ 12:44 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
حملات محافل تندرو و فعال در فتنه 88 به محمدرضا عارف شدت گرفته است.
منبع: کیهان

[ شنبه 91/10/2 ] [ 12:42 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
آنجا پای موسویان و اقدام علیه امنیت ملی وسط بود و اینجا پای مهدی هاشمی وسط است و به هزار یک اتهام! و حالا واژه نشر اکاذیب ابای حمید رسایی را نیز گرفته است!
منبع: تیتریک

[ شنبه 91/10/2 ] [ 12:38 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 47
بازدید دیروز: 82
کل بازدیدها: 1057749
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون